Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen."

Transcriptie

1 Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen. Eerst nog wat Nederlands nieuws, omdat ik de eerste twee weken van september in Nederland ben geweest. Het was heerlijk om even uit te rusten en familie en vrienden te zien. Ik vond het fijn om zoveel mensen te ontmoeten en te spreken en uw medeleven te ervaren. Ook hebben we, Bertine en ik, op verschillende plaatsen bekendheid aan ons werk kunnen geven en hebben we geld en goederen ingezameld om door te kunnen gaan met ons werk. Soms zaten daar verrassende ontmoetingen bij. Zo waren we bij de leegverkoop van Quist schoenen in Opheusden en kregen we onverwachts ruim 50 paar nieuwe schoenen aangeboden om uit te delen in Roemenie. Heel hartelijk bedankt! Ik heb een morgen doorgebracht op de Dr. Maarten Lutherschool op Urk om daar in alle klassen te vertellen over ons werk in Roemenie. Ik ben heel blij dat de leerlingen zich in willen gaan zetten voor de kinderen in Onesti! 8 september hebben we in de Hervormde Kerk van Benthuizen een zangavond gehouden. Kinder- en jeugdkoor Cantica Nova en gemengd koor Soli Deo Gloria uit Alphen aan den Rijn hebben hun medewerking verleend aan deze mooie avond. Ik mocht iets vertellen over ons werk onder de straatkinderen in Onesti, waarna we een collecte hebben gehouden die in z n geheel ten goede komt aan het werk met de straatkinderen. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor uw gift en medewerking. Dan het Roemeense nieuws van de afgelopen maanden. Ook deze zomer is de werkgroep Zegveld weer in Roemenie geweest voor een werkproject. Dit keer hebben ze een dokterspost gebouwd in het dorpje Albele, zo n 20 km van Onesti. De mensen daar moesten eerst zo n 12 km lopen voor ze bij een huisarts waren, dus voor hen is het heel fijn dat ze nu in hun eigen dorp terecht kunnen. Voor het vertrek van de groep naar Roemenie is er in Nederland ook al het nodige gebeurd. Niet alleen hebben zij al het geld voor de bouw ingezameld, maar ook zijn alle wanden al in elkaar gezet, zodat ze in Roemenie snel door konden gaan. Ook de gemeente Albele heeft zijn medewerking verleend. Op hun kosten zijn alle vergunningen aangevraagd en zij hebben ook de fundering voor het gebouw gestort, zodat de groep direct aan de slag kon. De gemeente heeft ook de school in het dorp beschikbaar gesteld als slaapplaats voor de groep. Een week voor de komst o.v.v.

2 van de groep hebben we met een grote groep dorpsbewoners de vrachtwagen uitgeladen en alle materialen opgeslagen in de school. In de weken daarna heeft de groep heel hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen en het resultaat mag er zijn! Op 7 augustus heeft de officiele opening van de dokterspost plaatsgevonden en inmiddels wordt er goed gebruik van gemaakt! Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en inzet, we hebben genoten van de tijd met elkaar! Voor meer info over de projecten en werkwijze van de groep kunt u kijken op Afgelopen week heb ik een aantal dagen doorgebracht op het dagverblijf Binecuvantati Copiii uit Onesti. Dit is een dagverblijf voor volwassenen met een beperking, iedere dag komen er zo n 15 bezoekers. Het dagverblijf hoort niet bij onze stichting, maar ik help al jaren mee bij verschillende activiteiten, doe vertaalwerk en andere hand- en spandiensten. Met hulp van de Hulp Oost Europa-commissie Voorthuizen en medewerkers van Ruiter Actief uit Barneveld is er het nodige gebeurd. Het kantoor is opgeknapt, er is een nieuwe keuken geplaatst en in de sportzaal is allemaal nieuwe fitnessapparatuur gekomen. Ook heeft het personeel nieuwe instructies gekregen, om de bezoekers van het dagverblijf zo goed mogelijk te begeleiden. Ik ben steeds op het dagverblijf geweest om alles te vertalen en ervoor te zorgen dat de communicatie tussen alle groepen zo goed mogelijk verliep. Er is door de mannen (en vrouwen!) heel veel werk verzet. Foto s kunt u vinden op: o.v.v.

3 Direct hierna stonden de volgende Nederlanders al weer op de stoep. De stichting ZoBeRo uit Benthuizen e.o. organiseerde het jaarlijkse transport en op doorreis naar Bacau werd er ook het een en ander in Onesti afgeleverd. Twee scholen konden we blij maken met schoolmeubels en zelf zijn we heel blij met de pallets conserven die er ook deze keer weer bij waren. Deze conserven delen we uit aan gezinnen die het nodig hebben, maar gebruiken we ook voor de maaltijden voor de straatkinderen. Ook gaan er een heel aantal naar het bejaardentehuis in Solont waar u al een paar keer over hebt kunnen lezen. Het was gezellig om weer wat bekenden over de vloer te hebben, heel hartelijk bedankt voor alles wat jullie voor ons en voor Roemenie doen! De bouw van het nieuwe inloophuis is nu echt gestart en vordert gestaag. Deze week wordt de fundering afgemaakt, waarna we de hoogte in kunnen gaan met de bouw. Gelukkig is het nog steeds heel mooi weer, zodat we de opgelopen vertraging een beetje in kunnen lopen. We hebben heel wat te stellen gehad met de architect en andere ambtelijke molens in Roemenie, maar gelukkig zijn alle papieren nu in orde. We gaan regelmatig even een kijkje nemen bij de bouw, in het begin was het nog moeilijk voor te stellen dat we daar ons werk zouden gaan doen, maar nu neemt het steeds vastere vormen aan en we kijken er erg naar uit om daarheen te verhuizen. o.v.v.

4 Vanaf deze week komen we weer een beetje in het gewone Roemeense ritme. Iedereen is weer aan het werk, de Roemeense collega s zijn ook weer terug van vakantie en met z n allen gaan we weer aan de slag. De eerste ontmoetingsochtenden met de moeders zijn al weer achter de rug, iedereen was blij om weer bij ons te zijn. Binnenkort beginnen ook de lessen op school weer, Angela is al druk met het voorbereiden van nieuwe lespakketten, we krijgen ook daar steeds meer aanvragen voor. De straatkinderen staan nog vaak aan de deur. De afgelopen tijd hebben een aantal van hen geprobeerd om wat bij te verdienen, door op het land te werken of walnoten te kraken, in de herfst is er door de oogst vaak wel wat te doen voor ze. Helaas zijn er steeds meer kinderen die verslaafd raken aan lijm snuiven, een drug waar ze maar moeilijk van af kunnen komen. Ook is een van de meiden zwanger geraakt, 15 jaar nog maar. Ze zwierf altijd al met haar jongste broertje op straat, we zijn bang dat daar ook na de bevalling weinig verandering in komt. Daarbij komt dat ze afgelopen week een trap van een paard in haar buik gekregen heeft en opgenomen moest worden in het ziekenhuis. We hopen en bidden dat het goed met haar af zal lopen. Gelukkig zijn er ook mooie dingen te melden, dit jaar zijn er vier kinderen naar kleuterschool gegaan! Een hele stap, iets waar we vorig jaar echt nog niet op gerekend hadden. In de vorige nieuwsbrief schreef ik over de inzamelingsactie van oude telefoons. Toen ik in Nederland was hebben we de eerste lading telefoons op laten halen, dit heeft al ruim 160 euro opgebracht! Een goede reden om hiermee door te door te gaan. U kunt de telefoons inleveren bij mijn ouders, of neem anders even contact met mij op. Op de laatste pagina van deze nieuwsbrief vindt u een machtiging om ons werk te steunen. Ik wil u vragen deze alstublieft uit te printen en in te vullen. Wilt u liever direct een gift overmaken? Dat kan op rek. nr t.n.v. Stichting Samen op de Bres te Ermelo, o.v.v.. Deze organisatie beheert de giftenstroom en zorgt ervoor dat uw gift volledig bij mij terecht komt. Deze is trouwens aftrekbaar van de belasting! Het lijkt soms zo overbodig, ik weet dat er ook in Roemenië mensen zijn die het wel goed hebben, maar helaas wordt de groep mensen die onze hulp wél nodig hebben steeds groter... Nog iedere dag zien we mensen die zelfs hun kinderen niet te eten kunnen geven. Helpt u mee? Heel hartelijk bedankt, ook namens Bertine, Angela en Lenuta! We stellen uw medeleven, in welke vorm dan ook, heel erg op prijs! Groeten vanuit Oneşti, o.v.v.

5 Ja, ik steun het werk van Saskia in Roemenië! Naam Adres Postcode Woonplaats machtigt St. Samen op de Bres om tot wederopzegging het bedrag per maand per kwartaal per half jaar per jaar eenmalig af te schrijven van mijn bankrekening (kruis 1 vakje aan). Mijn bankrekeningnummer is Plaats Datum Handtekening Door het ondertekenen van deze machtiging geeft u St. Samen op de Bres toestemming om eenmalig of doorlopend het door u aangegeven bedrag van uw bankrekening af te schrijven. Tevens geeft u door ondertekening aan dat u akkoord gaat met de regels voor het machtigen. Het door u aangegeven bedrag wordt rond de 10e van de maand afgeschreven. Indien u het niet eens bent met een afschrijving, kunt u deze binnen een termijn van 56 dagen en zonder opgaaf van redenen door uw bank laten terugboeken. Neemt u hiervoor contact op met uw bank. U kunt deze machtiging op elk moment intrekken. Stuur hiervoor een berichtje naar onderstaand adres. Meer info? Bel of mail naar sodb.machtiging@gmail.com Stuur deze machtiging naar: St. Samen op de Bres Meerkoetstraat 46 of neem de gegevens over in een AN Ermelo en stuur die naar sodb.machtiging@gmail.com o.v.v.

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en andere bekenden,

Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Ik heb deze keer niet zo n goed moment uitgekozen om aan de nieuwsbrief te beginnen... Het is maandagmorgen en dat betekent dat er vandaag moeders en kinderen

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Terwijl ik dit schrijf gaat buiten de zon langzaam onder. Hoewel het al november is genieten we nog steeds van heerlijk herfstweer. s Morgens en s avonds kan het best

Nadere informatie

Romania tel.nr

Romania tel.nr Bertine van der Meijden Bertine van der Meijden Carvonestraat 23 Str. Marasesti 19/2 4041 AN Kesteren 601146 Onesti Nederland Jud. Bacau bvdmeijden@kliksafe.nl Romania tel.nr. 0040234326116 Beste allemaal,

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en kennissen,

Lieve familie, vrienden en kennissen, Lieve familie, vrienden en kennissen, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van 2012. Er is in de afgelopen maanden weer veel gebeurd. En dat niet alleen: in de komende tijd staat er nog veel meer te gebeuren.

Nadere informatie

Nieuws uit Oneşti, Roemenië

Nieuws uit Oneşti, Roemenië Nieuws uit Oneşti, Roemenië In deze nieuwsbrief: Transporten uit Nederland 1 juni, kinderdag De spelmiddag op kinderdag, 1 juni. Fordham Global Outreach Ondergronds wateropslagbassin Het is zomer! Beste

Nadere informatie

Nieuws uit Oneşti, Roemenië

Nieuws uit Oneşti, Roemenië Nieuws uit Oneşti, Roemenië In deze nieuwsbrief: Terugblik op de zomer Leerlingen in actie Een nieuwe oprit en hek Bezoekers uit Nederland Rahela Voorbereidingen voor de winter Het is winter! Winteractie

Nadere informatie

Nieuws uit Oneşti, Roemenië

Nieuws uit Oneşti, Roemenië Nieuws uit Oneşti, Roemenië In deze nieuwsbrief: Nederlandse hulp 1 juni, kinderdag Met alle kinderen aan tafel. Fordham Global Outreach Een nieuw speelterrein Zomervakantie Straatkinderen De vakantie

Nadere informatie

Nieuws uit Oneşti, Roemenië

Nieuws uit Oneşti, Roemenië Nieuws uit Oneşti, Roemenië In deze nieuwsbrief: Nederlandse hulp Fordham Universiteit Samen spelen met een nieuw spel. Project werkgroep Zegveld De zomervakantie Een dagje weg De vakantie is voorbij!

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van Hogewey Heemraadweg 1 1382 GV Weesp tel: (0294) 210 500 e-mail: hogewey@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenhogewey Rekeningnummer (IBAN): NL37 RABO 0343 1354 34 FW - B-003/vivium 02/2014

Nadere informatie

Romania tel.nr

Romania tel.nr Bertine van der Meijden Bertine van der Meijden Carvonestraat 23 Str. Marasesti 19/2 4041 AN Kesteren 601146 Onesti Nederland Jud. Bacau bvdmeijden@kliksafe.nl Romania tel.nr. 0040234326116 Beste allemaal,

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift

Overeenkomst periodieke gift Overeenkomst periodieke gift Exemplaar voor de schenker 1. Verklaring gift De ondertekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Ecomare De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz.

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz. Almelo, 8 juli 2015 Onderwerp: Moeilijk verhuizen! Beste heer/mevrouw Ik ben (...) Ik ben 14 jaar oud. Ik woon met mijn ouders en mijn 2 kleine broertjes in azc Almelo. In deze vakantie moeten er ongeveer

Nadere informatie

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters)

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters) Schenking aan: Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. De gift bestaat uit een

Nadere informatie

Vragenlijst. Ervaringen met hulpverlening na een schokkende gebeurtenis

Vragenlijst. Ervaringen met hulpverlening na een schokkende gebeurtenis Vragenlijst Ervaringen met hulpverlening na een schokkende gebeurtenis Voor u ligt de vragenlijst Ervaringen met hulpverlening na een schokkende gebeurtenis. Deze vragenlijst wordt u aangeboden door [instantie].

Nadere informatie

Ja, ik steun Open Doors!

Ja, ik steun Open Doors! Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting Open Doors. De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van (bedrag

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker]

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Ondergetekende (schenker): Voornamen voluit: Geboortedatum. m/v Gegevens /medeschenker: [doorhalen wat niet van toepassing is] [als u een heeft, moet u

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

La vita è bella! Het leven is mooi

La vita è bella! Het leven is mooi La vita è bella! Het leven is mooi Hier zien jullie een aantal foto s van vrienden en activiteiten die ik met vrienden heb gedaan. Links bovenin: Bezoeken van een AS Roma voetbalwedstrijd met collega s

Nadere informatie

Word nu lid van de Stomavereniging

Word nu lid van de Stomavereniging Word nu lid van de Stomavereniging sterker met stoma door jouw ervaring te delen Sterker met Stoma door jouw ervaring te delen Elke De stomazorgwijzer heeft mij inzicht gegeven in de kwaliteit van de stomazorg

Nadere informatie

Jaargang 32, nummer 10 10 april 2015 Redactie: Astrid Wolf

Jaargang 32, nummer 10 10 april 2015 Redactie: Astrid Wolf Boerhaavenieuws Jaargang 32, nummer 10 10 april 2015 Redactie: Astrid Wolf Agenda: Donderdag 16 april: groep 7 theoretisch verkeersexamen. 21, 22, 23 april: eindcito groep 8 Donderdag 23 april: sponsorloop

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Xander Mandema, Frederique van Elten In groep 1/2 b: Joas Bijkerk In groep 1/2 c: Marieke Schipper Welkom op Nije-Kroost!

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB maart 2012

Nieuwsbrief SHIB maart 2012 Nieuwsbrief SHIB maart 2012 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Positief het nieuwe jaar in We zijn positief het nieuwe jaar in gegaan! Met vier

Nadere informatie

Je bent jong en je wilt wat!

Je bent jong en je wilt wat! Je bent jong en je wilt wat! Logisch, je voelt je geen sukkel. Je bent jong, je zit vol energie en je wilt eruit halen wat er uit dit leven te halen valt. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in

Nadere informatie

Doetinchem, 12 september 2010. Beste kinderen van De Meene en De Boomgaard,

Doetinchem, 12 september 2010. Beste kinderen van De Meene en De Boomgaard, Doetinchem, 12 september 2010 Beste kinderen van De Meene en De Boomgaard, Hoe is het met jullie? Hebben jullie een fijne vakantie gehad? Ik zeker wel! Ik was op vakantie in Nicaragua. Je-weet-wel, dat

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

hmagazine en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen

hmagazine en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen nieuwsbrief hmagazine van stichting hulp oost-europa, nr. 5, oktober 2014 en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen Winterwerk voor hulp in Oost-Europa

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Correspondentieadres: Achter de Bergen 14, 2675 AS Honselersdijk Tel.: 0174-623554 / 06 12 11 88 91 Stichtingsnummer: JW 39 50 313 Rabo-bank NL90 RABO

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Stichting Licht in de duisternis

Stichting Licht in de duisternis Stichting Licht in de duisternis In zoverre gij dit aan een van deze Mijn minste broeders hebt gedaan, dat heb je aan Mij gedaan. (Mattheus 25:40) Lieve vrienden, donateurs en belangstellenden, mei 2014

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Stichting Vrienden van de Posten Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Iets extra s doen Een uitstapje naar de binnenstad van Enschede, apparatuur om de concerten van de politiekapel en andere optredens in de

Nadere informatie

Verhaal- en kleurboek voor kinderen. Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties

Verhaal- en kleurboek voor kinderen. Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties Verhaal- en kleurboek voor kinderen Instituut voor Islamitische Studies en Publicaties In naam van Allâh, de Weldadige, de Genadige 3 Het is half acht s avonds. Fazilah en Djamiel dekken samen de tafel.

Nadere informatie

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd.

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd. Betreft: betaling vrijwillige ouderbijdrage via automatische incasso Alkmaar 18 augustus 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Vanaf november is het mogelijk om de ouderbijdrage via automatische incasso te

Nadere informatie

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 De ondergetekende(n), de heer/mevrouw (naam schenker), verklaart/verklaren te zijn overeengekomen dat de hierna te noemen schenker een periodieke gift doet aan

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

Periodieke schenkingsovereenkomst

Periodieke schenkingsovereenkomst Periodieke schenkingsovereenkomst Verklaring schenking Ondergetekende verklaart een schenking te doen aan Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp. Persoonlijke gegevens schenker Achternaam Voornamen (s.v.p.

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB december 2013

Nieuwsbrief SHIB december 2013 Nieuwsbrief SHIB december 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB Terug- en vooruitblik Als maakster van deze nieuwsbrief sta ik verbaasd, het

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Aanvraagformulier - Oversluiting

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Aanvraagformulier - Oversluiting Aanvraagformulier - Oversluiting Toelichting voor tussenpersoon 1. Wilt u controleren of de verzekeringnemer tijdig de lopende verzekering(en) bij de huidige verzekeraar opzegt. Hiervoor is een opzegbrief

Nadere informatie

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring ANBI en belastingvoordeel Stichting De Haastrechtse Kring Stichting Voor Culturele Belangen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent

Nadere informatie

Lesbrief 14. Naar personeelszaken.

Lesbrief 14. Naar personeelszaken. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 14. Naar personeelszaken. Wat leert u in deze les? Wanneer u zeggen en wanneer jij zeggen. Je mening geven en naar een mening vragen. De voltooide tijd gebruiken.

Nadere informatie

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk Zo werkt het Incasseren en betalen via Mijn ING Zakelijk Een incasso- of betaalopdracht levert u gemakkelijk aan via Mijn ING Zakelijk. Daarin kunt u al

Nadere informatie

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen 1. Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken. Dit is een leestoets. De toets heeft vijf delen. Deel A, B, C, D en E. Deze toets

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2014

NIEUWSBRIEF augustus 2014 NIEUWSBRIEF augustus 2014 Beste ouders/ verzorgers en kinderen, De zon laat zich helaas niet meer zoveel zien, de dagen totdat de scholen beginnen zijn alweer op twee handen te tellen..kortom, het einde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Borstkanker ''Angst voor het onbekende''

Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Ellen Wagter-Streep Schrijver: Ellen Wagter-Streep ISBN: 9789402129663 Ellen Wagter-Streep Inhoud Inhoud... 05 Voorwoord...

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Romania tel.nr

Romania tel.nr Bertine van der Meijden Bertine van der Meijden Carvonestraat 23 Str. Marasesti 19/2 4041 AN Kesteren 601146 Onesti Nederland Jud. Bacau bvdmeijden@kliksafe.nl Romania tel.nr. 0040234326116 Beste allemaal,

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

ieuwsbrief WOONWAGEN-Zending Nederland Bouwen aan het nieuwe kinderhuis

ieuwsbrief WOONWAGEN-Zending Nederland Bouwen aan het nieuwe kinderhuis WOONWAGEN-Zending Nederland voorganger Jan F. Schmidt Ma Braunpad 23, 1067 WZ Amsterdam Tel: (020) 610 34 13 woonwagenzending.nl@planet.nl http://www.woonwagenzending.nl Bouwen aan het nieuwe kinderhuis

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

Dit boekje is van:..

Dit boekje is van:.. Ik en mijn plan Dit boekje is van:.. Hallo, Jij bent cliënt bij SOVAK. Je hebt bij SOVAK een persoonlijk begeleider. Samen maak je afspraken over wat jij zelf doet en wat SOVAK doet. Die afspraken staan

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking

Toelichting op de overeenkomst tot periodieke schenking Overeenkomst Periodieke schenking Exemplaar voor de 1 Basisgegevens 1a Naam van de De heer/mevrouw 1b Naam van de begunstigde Stichting TJOMMIE Foundation 1c Vast bedrag per jaar in euro Vast bedrag per

Nadere informatie

1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld. De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators.

1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld. De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. Schenking aan: Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. De gift bestaat

Nadere informatie

Baseline patiënten enquête. PACYFIC studie - Baseline patiënten enquête -

Baseline patiënten enquête. PACYFIC studie - Baseline patiënten enquête - PACYFIC studie - Baseline patiënten enquête - 1 Instructies en toelichting Hartelijk dank voor uw deelname aan de PACYFIC studie patiënten enquête. Met deze vragenlijst willen wij evalueren hoe u, als

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Apostolische rondzendbrief

Apostolische rondzendbrief oktober 9, 2011 Jaargang 1, nummer 1 Lieve mensen, Zo bent u een voorbeeld voor alle gelovigen in Macedonië en Achaje geworden. Wij zijn nu al weer een tijdje hier in het zuiden van Griekenland, in de

Nadere informatie

Vragenlijst Budgetcoaching

Vragenlijst Budgetcoaching Vragenlijst Budgetcoaching Welkom bij Stedam Bewind. Wij willen u vragen onderstaande vragenlijst zo goed mogelijk in te vullen. Deze lijst wordt gebruikt bij de intake voor de budgetcoaching. Kunt u de

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2013

NIEUWSBRIEF JANUARI 2013 NIEUWSBRIEF JANUARI 2013 Jian Hua Nederland Stichting Jian Hua Nederland Wilt u meer weten over het werk van Stichting Jian Hua in China? Wilt u voor uw school, kerk of vereniging een avond organiseren

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp.

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp. Verblijf van Tautvydas Rindzevicius in Kabaya/RWANDA in het kader van het bezoek aan wezen en kwetsbare kinderen gesponsord door de Jyambere stichting. Inleiding Tijdens de periode van juli-augustus 2015,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Nieuwsbrief Amigos maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Voorwoord Beste Amigos, Terwijl wij hier in Nederland al weer helemaal het gevoel krijgen in het voorjaar te zijn beland, hebben de bursalen in Guatemala

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam:

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam: AANMELDINGSFORMULIER Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387 info@vhschool.nl www.vhschool.nl leerling Familienaam: Voorna(a)m(en): Roepnaam: Adres: Postcode + woonplaats: Telefoon: Mobiel: Mailadres:

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Mail: ledenadministratie@scoutingbuysballot.nl Web: www.scoutingbuysballot.nl INSCHRIJFFORMULIER NIEUW LID LEDENADMINISTRATIE

Mail: ledenadministratie@scoutingbuysballot.nl Web: www.scoutingbuysballot.nl INSCHRIJFFORMULIER NIEUW LID LEDENADMINISTRATIE Vereniging Scouting Buys Ballot Epe/Heerde Mail: ledenadministratie@scoutingbuysballot.nl Web: www.scoutingbuysballot.nl INSCHRIJFFORMULIER NIEUW LID LEDENADMINISTRATIE In te vullen door ouder en/of verzorger

Nadere informatie

Statuut afhandeling van civiele vorderingen tot schadevergoeding seksueel misbruik

Statuut afhandeling van civiele vorderingen tot schadevergoeding seksueel misbruik Aanvraagformulier slachtoffer Statuut afhandeling van civiele vorderingen tot schadevergoeding seksueel misbruik Het Schadefonds Geweldsmisdrijven geeft aan slachtoffers met ernstig psychisch of fysiek

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters)

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters) Schenking aan: Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. De gift bestaat uit een

Nadere informatie

OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT IN GELD

OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT IN GELD EXEMPLAAR VOOR SAVE THE CHILDREN OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT IN GELD 1 Verklaring gift De ondergetekende verklaart een gift te doen aan De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg

Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Dag 6 & 7: dag 6 zondag & dag 7 bezoek ver weg Hallo beste medereisgenoten, We hebben gehoord dat jullie zaterdag een hele mooie dag gehad hebben met een mooie opbrengst. Daar zijn we blij mee. Voordat

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke schenking

Overeenkomst Periodieke schenking Overeenkomst Periodieke schenking Exemplaar voor de schenker 1a Uw naam m/v 1b Naam van de begunstigde Wilde Ganzen 1c Vast bedrag per jaar in cijfers Vast bedrag per jaar in letters 2a Looptijd (minimaal

Nadere informatie

Stichting Karibu ANBI geregistreerd

Stichting Karibu ANBI geregistreerd Stichting Karibu ANBI geregistreerd Ambassadeur: Rik Felderhof Voorzitter Comité van aanbeveling: Mr. A.A.M. van Agt Piksenweg 19A 7645 BC Hoge Hexel Lezingen/info: tel. 0546 697 188 Internet: marjantieberink@gmail.com

Nadere informatie

Jarige Job feliciteert Naomi met haar eerste verjaardag

Jarige Job feliciteert Naomi met haar eerste verjaardag Naomi met haar eerste traktaties. Naomi voelde zich dit jaar eindelijk een keer écht jarig. Lotte met haar eerste traktaties. Lotte voelde zich dit jaar eindelijk een keer écht jarig. Thom met zijn eerste

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 De ondergetekende(n), de heer/mevrouw (naam schenker), verklaart/verklaren te zijn overeengekomen dat de hierna te noemen schenker een periodieke gift doet aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Les 1 Voorspellen Leestekst: De nieuwe computer. Introductiefase: 2. Vraag: "Kan iemand mij vertellen wat voorspellen betekent?"

Les 1 Voorspellen Leestekst: De nieuwe computer. Introductiefase: 2. Vraag: Kan iemand mij vertellen wat voorspellen betekent? Les 1 Voorspellen Leestekst: De nieuwe computer "Welkom:..." Introductiefase: 1. "We gaan vandaag proberen te voorspellen." 2. Vraag: "Kan iemand mij vertellen wat voorspellen betekent?" 3. Discussie:...

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke Gift

Overeenkomst Periodieke Gift Overeenkomst Periodieke Gift Kerkelijke gemeente * via Protestantse Kerk in Nederland Exemplaar voor de schenker 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Relatienummer nummer waaronder de schenker

Nadere informatie

DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA

DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA Naam Incassant: MHC Bemmel 800 Adres Incassant: Postbus 222 Plaats Incassant: 6680 AE BEMMEL Land Incassant: NEDERLAND Incassant ID: NL13ZZZ401445350000 Door ondertekening van

Nadere informatie

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet ik? Houd je spreekbeurt over GGNet 1 Houd je spreekbeurt over GGNet Krijg je zelf hulp van GGNet Jeugd? Of je vader/moeder/broer(tje)/zus(je) of iemand anders die je kent? Werkt één van je ouders bij GGNet?

Nadere informatie

Kom in actie! voor kinderen in Albanië

Kom in actie! voor kinderen in Albanië Kom in actie! voor kinderen in Albanië Voor alle kinderen in Albanië een! Ben je tussen de 10 en 13 jaar? Doe dan mee met onze actie! Stichting Antwoord wil graag dat iedereen weet dat de Here Jezus van

Nadere informatie

Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia

Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia archeologen, Tuinstraat 27a, 1544 RS Zaandijk Inhoudsopgave

Nadere informatie

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5)

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5) Hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift schenk aan Stichting De Luisterpost Bralectah (LPB media). 1. Mijn schenking bestaat uit een vaste en gelijkmatige gift van: (jaarbedrag

Nadere informatie

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015 Lionsclub Ypenveen - brief aan de ouders - aanmeldformulier - informatie voor de sponsor - eenmalige machtiging Aan de kinderen en ouders/verzorgers van De

Nadere informatie

Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER

Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER Periodieke schenkingsovereenkomst EXEMPLAAR SCHENKER 1a Naam van de schenker keuze m/v 1b Naam van de begunstigde 1c Vast bedrag per jaar in euro (minimaal schenkbedrag 100 euro per jaar) Vast bedrag per

Nadere informatie

ENQUÊTE ENQUÊTE. De enquête is ook online in te vullen op: www.onzekerkonzetoekomst.nl

ENQUÊTE ENQUÊTE. De enquête is ook online in te vullen op: www.onzekerkonzetoekomst.nl ENQUÊTE ENQUÊTE De enquête is ook online in te vullen op: www.onzekerkonzetoekomst.nl ENQUÊTE UW MENING TELT! Wie in Kloosterhaar of Sibculo woont weet ongetwijfeld waar de kerk staat. Duidelijk zichtbaar

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker]

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Ondergetekende (schenker): Naam: Voornamen voluit: Geboortedatum BSN:. m/v Gegevens partner [als u een partner heeft, moet u de volgende gegevens invullen]

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd Exemplaar voor de schenker Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan het Nationaal Ouderenfonds. Periodieke giften die zijn vastgelegd

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 16. Herhaling thema.

Thema Op het werk. Lesbrief 16. Herhaling thema. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 16. Herhaling thema. Wat leert u in deze les? De woorden van les 12, 13, 14 en 15. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente Den Haag

Nadere informatie