Lieve familie, vrienden en kennissen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lieve familie, vrienden en kennissen,"

Transcriptie

1 Lieve familie, vrienden en kennissen, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van Er is in de afgelopen maanden weer veel gebeurd. En dat niet alleen: in de komende tijd staat er nog veel meer te gebeuren. Daar leest u meer over in deze nieuwsbrief. Op het moment dat ik dit schrijf is het koud buiten, de afgelopen dagen kwam het kwik overdag niet boven de -15 uit, ʼs nachts was het vaak -25! Er is al een flink pak sneeuw gevallen en sinds vanmorgen sneeuwt het weer. Ik krijg regelmatig de vraag uit Nederland of we het nog wel volhouden hier, of we geen last hebben van de barre winter etc. Wees gerust, het gaat goed! Voor Roemeense begrippen is dit een gewone winter, deze temperaturen en sneeuw hebben we ieder jaar. En zeker de sneeuw is welkom na de droogte van de afgelopen tijd. Het is wel zwaar voor de mensen die nu op straat moeten leven, of die geen mogelijkheid hebben om hun huizen te verwarmen. Gelukkig zijn er niet veel kinderen op straat deze dagen. Vaak mogen ze opwarmen in de stationshal of in een cafeetje. Ze krijgen ook eerder iets toegestopt van de mensen, omdat iedereen wel ziet en weet hoe moeilijk het nu voor hen is. Veel gezinnen hebben we in de afgelopen tijd kunnen helpen met hout voor hun kachel, zodat ze nu voldoende kunnen stoken. Ook hebben we veel extra dekens uit kunnen delen, dus we hopen dat ze zo de winter goed door kunnen komen. Eind december, net voor ik naar Nederland kwam om daar de feestdagen door te brengen, hebben we kerstfeest gevierd met de kinderen op de stichting. We hadden een vol programma met liederen en gedichten en natuurlijk was er voor iedereen een cadeau. Dit konden we doen dankzij een gift van Rumabo uit Veenendaal, afgelopen jaar kregen we van hen heel veel speelgoed aangeboden. Hartelijk dank hiervoor! De moeders kregen ieder een pakket levensmiddelen, hoewel sommigen van hen het steeds iets beter krijgen, is hulp nog steeds welkom! Voor zo n 80 andere gezinnen hadden we ook een pakket levensmiddelen, ook dankzij uw giften! Op de foto s hieronder de eerste lading pakketten:

2 In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u over Petronela, een jonge moeder van net 16. Inmiddels is ze ruim 8 maanden zwanger van haar 2e kindje. Sinds een aantal maanden wonen ze in een flatje in de stad en afgelopen week is ze getrouwd met Adi, de vader van haar kinderen. Dit had nog heel wat voeten in de aarde aangezien Petronela minderjarig is. Maar goed, na veel omzwervingen bij gemeentehuizen, notarissen, de kinderbescherming en de rechtbank was het vorige week zover. Helaas waren er maar drie mensen aanwezig, mijn beide collega s en ikzelf. Geen familieleden, geen andere belangstellenden. Gelukkig overheerste de blijdschap van het getrouwd zijn, maar het was wel een teleurstelling voor hen beiden dat zelfs hun ouders het niet belangrijk genoeg vonden om te komen. Na de bevalling eind februari zullen ze allebei gedoopt worden en wordt hun huwelijk ook kerkelijk bevestigd, iets waar ze beiden erg naar uitzien. Zowel Adi als Petronela hebben hun school niet af kunnen maken, Petronela heeft 6 klassen doorlopen, maar Adi slechts 3. Met ingang van het nieuwe schooljaar kan hij avond-onderwijs gaan volgen, om zo een diploma te kunnen halen en daarmee kans maakt op een betere baan. Sinds een aantal maanden hebben we hulp van Marta, een medewerker van het Amerikaanse Peace Corps. Deze vrijwilligers-organisatie heeft medewerkers over de gehele wereld, ook in Roemenie. Marta geeft Engels op een middelbare school in Onesti, maar ze komt ook twee ker per week naar de stichting, om Engels te geven aan een groep moeders en een groep kinderen. Samen met Marta hebben we een fonds-aanvraag ingediend bij het Peace Corps, om de lessen die we geven op de middelbare scholen te verbeteren. Deze lessen worden namelijk steeds verder uitgebreid, we krijgen steeds meer aanvragen. Inmiddels hebben we op twee scholen medewerking van een groep studenten en docenten, die zelf ook lessen geven. En helaas zijn deze lessen nog steeds nodig. Deze week zag ik een overzicht van het aantal tienermoeders in Europa. Roemenie scoort nog steeds schrikbarend hoog en staat hiermee, helaas, aan de top: 714 moeders tussen de jaar, moeders tussen jaar! Voor ons een reden om door te gaan met de voorlichtingslessen, om zo te helpen dit cijfer naar beneden te brengen. Gelukkig zien steeds meer organisaties en scholen de noodzaak van deze voorlichtingslessen en krijgen we veel steun van hen.

3 U weet inmiddels van onze wensen voor een inloophuis voor de straatkinderen. Een plek waar ze binnen kunnen lopen voor een warme maaltijd, waar ze kunnen douchen en waar ze ook van alles kunnen leren, om hen een zo goed mogelijke toekomst te bieden. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik u nu kan vertellen dat onze droom werkelijkheid kan worden. We hebben een grote gift ontvangen, waardoor we een start kunnen maken met dit inloophuis. Er is nog meer geld voor nodig, maar we hopen en vertrouwen dat ook dit geld er zal komen. Het inloophuis zal gerealiseerd worden met de hulp van stichting H.A.R uit Wijchen. ( Vorige week zijn de oprichters van deze stichting, Ben en Ria Theissen, een aantal dagen in Onesti geweest en hebben we de eerste stappen gezet. Er zal een stuk grond van 1100 m² aangekocht worden aan de rand van Onesti. Het is een mooie plek in een rustige wijk, niet ver van het station zodat ook de straatkinderen ons makkelijk kunnen bereiken. Hier zal ons nieuwe, multifunctionele centrum gebouwd worden. In dit nieuwe centrum is genoeg plaats voor de straatkinderen. Er komt een aparte keuken, een eetzaal en een leslokaal, waar ze les zullen gaan krijgen. Ook zijn er aparte douches en toiletten waar ze gebruik van kunnen maken. We kunnen in dit nieuwe centrum ook de andere activiteiten verder uitbreiden. Er komt een grotere speel- en cursusruimte voor de moeders en hun kinderen. Ook voor de grotere kinderen is er een aparte kamer, waar zij na schooltijd hun huiswerk kunnen maken, in de tijd dat hun moeders bij ons het programma volgen. Daarbij komt er op de bovenverdieping ook een ruimte waar we naschoolse activiteiten kunnen organiseren voor tieners. Denk hierbij aan kook-workshops, computerlessen, muziekactiviteiten etc. Voor noodgevallen hebben we twee extra slaapkamers, zodat er altijd extra bedden beschikbaar zijn. Hier kunnen zieke straatkinderen blijven slapen, maar bijvoorbeeld ook moeders en vrouwen die uit een gewelddadige situatie komen. Zelf kan ik ook boven wonen, iets waar ik erg blij mee ben! Om het centrum heen is voldoende ruimte voor een speelplaats en een groententuin, waar we met de straatkinderen in kunnen werken. Inmiddels zijn de eerste gesprekken met de architect en de aannemer gevoerd, er zijn al wat tekeningen gemaakt, hoewel die nog wel wat aangepast moeten worden aan onze wensen. De huidige eigenaar van de grond heeft een bedrijf in elektra-aansluitingen e.d. en toen hij hoorde welke plannen wij hebben met de grond, heeft aangeboden dit gratis voor ons te verzorgen. U begrijpt dat we hier erg blij mee zijn. Ook de burgemeester heeft toegzegd ons te helpen. Zij betalen in ieder geval de aansluitingen voor gas, water en riolering en misschien ook andere kosten, maar daar moet nog over vergaderd worden. Ik houd u op de hoogte van alle vorderingen!

4 Het werk met de straatkinderen gaat natuurlijk nog steeds door. Van de 25 kinderen die bij ons komen, gaan er inmiddels 6 naar school! Dit is een hele vooruitgang, waar we erg dankbaar voor zijn! We hopen dat er met ingang van het nieuwe schooljaar nog meer kinderen naar school kunnen gaan. We zoeken nog naar een oplossing voor de oudere kinderen, vanaf 14 jaar. Zij kunnen niet meer instromen op het gewone onderwijs. Het liefst zouden we voor hen een werk/leerplek zoeken op een bedrijf, maar dat valt niet mee. Zeker omdat de meesten van hen niet voldoende kunnen lezen en schrijven, dus daar moet eerst nog aan gewerkt worden. Tot zover het laatste nieuws uit Onesti. U ziet dat we nog steeds door gaan met het werk, dat het, helaas, nog steeds nodig is. Maar we zijn ook heel dankbaar voor alle hulp die we uit Nederland krijgen, we zien ook duidelijk Gods Hand hierin! Een aantal van u heeft al een folder ontvangen over ons werk, met daarin een machtiging om ons werk financieel te steunen. Met hen nieuwe centrum zullen ook de kosten omhoog gaan en we hebben uw hulp meer dan ooit nodig! Op de laatste pagina van deze nieuwsbrief vindt u een machtiging. Ik wil u vragen deze alstublieft uit te printen en in te vullen! Het is nog steeds erg moeilijk om subsidie of een bijdrage van de Roemeense overheid te krijgen en we moeten ons werk bijna helemaal doen met giften uit Nederland. Wilt u als alstublieft helpen? Allemaal een hartelijke groet! Saskia Verdoes Str. Marasesti 19/ Onesti jud. Bacau, Romania

5 Ja, ik steun het werk van Saskia in Roemenië! Naam Adres Postcode Woonplaats machtigt St. Samen op de Bres om tot wederopzegging het bedrag per maand per kwartaal per half jaar per jaar eenmalig af te schrijven van mijn bankrekening (kruis 1 vakje aan). Mijn bankrekeningnummer is Plaats Datum Handtekening Door het ondertekenen van deze machtiging geeft u St. Samen op de Bres toestemming om eenmalig of doorlopend het door u aangegeven bedrag van uw bankrekening af te schrijven. Tevens geeft u door ondertekening aan dat u akkoord gaat met de regels voor het machtigen. Het door u aangegeven bedrag wordt rond de 10e van de maand afgeschreven. Indien u het niet eens bent met een afschrijving, kunt u deze binnen een termijn van 56 dagen en zonder opgaaf van redenen door uw bank laten terugboeken. Neemt u hiervoor contact op met uw bank. U kunt deze machtiging op elk moment intrekken. Stuur hiervoor een berichtje naar onderstaand adres. Meer info? Bel of mail naar sodb.machtiging@gmail.com Stuur deze machtiging naar: St. Samen op de Bres Meerkoetstraat 46 of neem de gegevens over in een AN Ermelo en stuur die naar sodb.machtiging@gmail.com

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Romania tel.nr

Romania tel.nr Bertine van der Meijden Bertine van der Meijden Carvonestraat 23 Str. Marasesti 19/2 4041 AN Kesteren 601146 Onesti Nederland Jud. Bacau bvdmeijden@kliksafe.nl Romania tel.nr. 0040234326116 Beste allemaal,

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en andere bekenden,

Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Ik heb deze keer niet zo n goed moment uitgekozen om aan de nieuwsbrief te beginnen... Het is maandagmorgen en dat betekent dat er vandaag moeders en kinderen

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen.

Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen. Lieve familie, vrienden en bekenden, Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief over ons werk in Onesti. Zoals altijd is er weer genoeg te vertellen. Eerst nog wat Nederlands nieuws, omdat ik de eerste twee weken

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Terwijl ik dit schrijf gaat buiten de zon langzaam onder. Hoewel het al november is genieten we nog steeds van heerlijk herfstweer. s Morgens en s avonds kan het best

Nadere informatie

Nieuws uit Oneşti, Roemenië

Nieuws uit Oneşti, Roemenië Nieuws uit Oneşti, Roemenië In deze nieuwsbrief: Nederlandse hulp 1 juni, kinderdag Met alle kinderen aan tafel. Fordham Global Outreach Een nieuw speelterrein Zomervakantie Straatkinderen De vakantie

Nadere informatie

Nieuws uit Oneşti, Roemenië

Nieuws uit Oneşti, Roemenië Nieuws uit Oneşti, Roemenië In deze nieuwsbrief: Nederlandse hulp Fordham Universiteit Samen spelen met een nieuw spel. Project werkgroep Zegveld De zomervakantie Een dagje weg De vakantie is voorbij!

Nadere informatie

Nieuws uit Oneşti, Roemenië

Nieuws uit Oneşti, Roemenië Nieuws uit Oneşti, Roemenië In deze nieuwsbrief: Terugblik op de zomer Leerlingen in actie Een nieuwe oprit en hek Bezoekers uit Nederland Rahela Voorbereidingen voor de winter Het is winter! Winteractie

Nadere informatie

Romania tel.nr

Romania tel.nr Bertine van der Meijden Bertine van der Meijden Carvonestraat 23 Str. Marasesti 19/2 4041 AN Kesteren 601146 Onesti Nederland Jud. Bacau bvdmeijden@kliksafe.nl Romania tel.nr. 0040234326116 Beste allemaal,

Nadere informatie

Nieuws uit Oneşti, Roemenië

Nieuws uit Oneşti, Roemenië Nieuws uit Oneşti, Roemenië In deze nieuwsbrief: Transporten uit Nederland 1 juni, kinderdag De spelmiddag op kinderdag, 1 juni. Fordham Global Outreach Ondergronds wateropslagbassin Het is zomer! Beste

Nadere informatie

Romania tel.nr

Romania tel.nr Bertine van der Meijden Bertine van der Meijden Carvonestraat 23 Str. Marasesti 19/2 4041 AN Kesteren 601146 Onesti Nederland Jud. Bacau bvdmeijden@kliksafe.nl Romania tel.nr. 0040234326116 Beste allemaal,

Nadere informatie

Periodieke schenkingsovereenkomst

Periodieke schenkingsovereenkomst Periodieke schenkingsovereenkomst Verklaring schenking Ondergetekende verklaart een schenking te doen aan Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp. Persoonlijke gegevens schenker Achternaam Voornamen (s.v.p.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam:

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam: AANMELDINGSFORMULIER Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387 info@vhschool.nl www.vhschool.nl leerling Familienaam: Voorna(a)m(en): Roepnaam: Adres: Postcode + woonplaats: Telefoon: Mobiel: Mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker]

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Ondergetekende (schenker): Naam: Voornamen voluit: Geboortedatum BSN:. m/v Gegevens partner [als u een partner heeft, moet u de volgende gegevens invullen]

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker]

Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Overeenkomst periodieke gift [exemplaar schenker] Ondergetekende (schenker): Voornamen voluit: Geboortedatum. m/v Gegevens /medeschenker: [doorhalen wat niet van toepassing is] [als u een heeft, moet u

Nadere informatie

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp.

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp. Verblijf van Tautvydas Rindzevicius in Kabaya/RWANDA in het kader van het bezoek aan wezen en kwetsbare kinderen gesponsord door de Jyambere stichting. Inleiding Tijdens de periode van juli-augustus 2015,

Nadere informatie

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5)

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5) Hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift schenk aan Stichting De Luisterpost Bralectah (LPB media). 1. Mijn schenking bestaat uit een vaste en gelijkmatige gift van: (jaarbedrag

Nadere informatie

STICHTING PROTHUMIA Opgericht bij akte d.d. 13 april 1995 en aangemerkt als instelling als bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Succesiewet 1958.

STICHTING PROTHUMIA Opgericht bij akte d.d. 13 april 1995 en aangemerkt als instelling als bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Succesiewet 1958. Page 1 of 5 STICHTING PROTHUMIA Opgericht bij akte d.d. 13 april 1995 en aangemerkt als instelling als bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Succesiewet 1958. Kerst en nieuwjaarsgroet 2004 Postadres: Pegasus

Nadere informatie

Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland

Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland Inschrijfformulier VvBN (* doorhalen wat niet van toepassing is) Personalia Naam: Roepnaam: m / v * Voorletter(s): Geb. datum: titel(s): privé-adres Straat + nr: Postcode: Plaats: Land: Telefoon: E-mail:

Nadere informatie

1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld. De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators.

1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld. De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. Schenking aan: Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. De gift bestaat

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift

Overeenkomst Periodieke gift Exemplaar voor de ontvanger Overeenkomst Periodieke gift Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan Fonds verstandelijk gehandicapten, onderdeel van Stichting Meedoen

Nadere informatie

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters)

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters) Schenking aan: Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. De gift bestaat uit een

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift in geld

Overeenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor ontvanger Overeenkomst Periodieke gift in geld Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

zonder de stabiele en gezonde basis van een liefdevol

zonder de stabiele en gezonde basis van een liefdevol Kinderdagcentra 2017 Uit verschillende onderzoeken blijkt dat in Moldavië meer dan honderdvijftigduizend kinderen in een onveilige en ongezonde situatie opgroeien. Ze groeien op zonder ouders omdat die

Nadere informatie

Victory Primary School. Namasuba, Kampala Uganda

Victory Primary School. Namasuba, Kampala Uganda Victory Primary School Namasuba, Kampala Uganda Inleiding Mijn naam is Anita Bellekom, 24 jaar. Een aantal jaar geleden heb ik heb ik na de MBO Kinderopvang, de opleiding HBO Pedagogisch Educatief Medewerker

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Atletiek

Aanmeldingsformulier Atletiek Aanmeldingsformulier Atletiek Dit formulier invullen en uitprinten, ondertekenen en aan de trainer geven Achternaam: Roepnaam: M / V Voorletters: Geboortedatum: Lid per: E-mail adres: Straat + Huisnummer:

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg

Verkiezingsprogramma in gewone taal. Middelburg Verkiezingsprogramma 2018 in gewone taal Middelburg Gemeenteraadsverkiezingen 2018 Op 21 maart 2018 zijn er in bijna heel Nederland verkiezingen. Deze verkiezingen gaan over het bestuur van de gemeenten.

Nadere informatie

* * Overeenkomst Periodieke gift in geld. Belastingdienst. euro. Exemplaar voor de schenker. 1 Verklaring gift

* * Overeenkomst Periodieke gift in geld. Belastingdienst. euro. Exemplaar voor de schenker. 1 Verklaring gift Belastingdienst Overeenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan (naam instelling of vereniging) De gift

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke schenking (op te maken in tweevoud)

Overeenkomst periodieke schenking (op te maken in tweevoud) Overeenkomst periodieke schenking (op te maken in tweevoud) 1. VERKLARING SCHENKINGSOVEREENKOMST De ondergetekende (naam schenker).. verklaart een schenking te doen aan Stichting Olijf, netwerk voor vrouwen

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Lijfrente Vindicat atque Polit 8e Mutua Fides Overeenkomst periodieke gift in geld 1. Verklaring Gift De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan _ GSC Vindicat atque Polit, t.b.v.

Nadere informatie

STICHTING BROEKER KERK - OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT

STICHTING BROEKER KERK - OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT STICHTING BROEKER KERK - OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT Belastingvoordeel - meer geven voor minder geld Wilt u minimaal vijf jaar achtereen geld geven? Geweldig, daar zijn we extra blij mee! Met weinig rompslomp

Nadere informatie

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters)

Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. (Bedrag in letters) Schenking aan: Exemplaar voor de schenker 1. VERKLARING GIFT Overeenkomst periodieke gift in geld Ondergetekende (schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting De Navigators. De gift bestaat uit een

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift in geld

Overeenkomst Periodieke gift in geld Overeenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld

Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan (naam instelling of vereniging) De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Stichting Vrienden van de Posten Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Iets extra s doen Een uitstapje naar de binnenstad van Enschede, apparatuur om de concerten van de politiekapel en andere optredens in de

Nadere informatie

* * Overeenkomst Periodieke gift in geld. Belastingdienst. euro. Exemplaar voor de schenker. 1 Verklaring gift

* * Overeenkomst Periodieke gift in geld. Belastingdienst. euro. Exemplaar voor de schenker. 1 Verklaring gift Belastingdienst Overeenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan (naam instelling of vereniging) De gift

Nadere informatie

Sleuteldragerschap Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker

Sleuteldragerschap Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker Sleuteldragerschap Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker Door ondertekening van deze schenkingsovereenkomst wordt u Sleuteldrager van de Universiteit Leiden. De ondergetekende

Nadere informatie

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van Hogewey Heemraadweg 1 1382 GV Weesp tel: (0294) 210 500 e-mail: hogewey@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenhogewey Rekeningnummer (IBAN): NL37 RABO 0343 1354 34 FW - B-003/vivium 02/2014

Nadere informatie

Jimmy s thuiskomst. Er was echter één huis waar geen lichtjes brandden. Het leek haast alsof niemand daar kerstmis vierde.

Jimmy s thuiskomst. Er was echter één huis waar geen lichtjes brandden. Het leek haast alsof niemand daar kerstmis vierde. Jimmy s thuiskomst H et was kerstavond en het was bitter koud in het jaar 1953. De mensen deden nog snel hun laatste kerstinkopen en in de betere buurten waren de huizen gezellig verlicht. Er was echter

Nadere informatie

Stichting Vrienden Kalorama

Stichting Vrienden Kalorama Stichting Vrienden Kalorama Word vriend van Kalorama! Kalorama doet er alles aan om haar bewoners de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. Dankzij uw steun kan de Stichting Vrienden Kalorama de

Nadere informatie

Lucas 2:15-20 Hij is het echt!

Lucas 2:15-20 Hij is het echt! Lucas 2:15-20 Hij is het echt! Kerst: Gods Zoon komt op aarde. Maar Gods Zoon blijkt een heel gewone baby. Is hij het wel echt? Door de herders geeft God een bevestiging: ja, hij is het! Aanbid hem met

Nadere informatie

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s),

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s), 10 6 maart 2018 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Een kijkje in de keuken In de media leest u vaak over werkdruk in het onderwijs en het te kort aan personeel. De stakingen van de afgelopen tijd hebben

Nadere informatie

Assurantiekantoor G. van Witsen Rozenlaan 104, 4336 XG Aalsmeer. Totaal 67,00. Automatische

Assurantiekantoor G. van Witsen Rozenlaan 104, 4336 XG Aalsmeer. Totaal 67,00. Automatische November 2009 Rozenlaan 104, 4336 XG Aalsmeer Nota Betreft Bankrekening 761145427 Kenmerk 5000056789012345 Factuurnr. 2876766-2009 Datum 04-01-2009 Jaarpremie 2009 62,33 Assurantiebelasting 7,5% 4,67 Totaal

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 5 0 2-0 3-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Brieven schrijven

Kijk op: www.nt2taalmenu.nl. nt2taalmenu wordt gemaakt door: Frans Snik, Ed Kniesmeijer en René den Nijs. Brieven schrijven OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl

CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl CBS Nije-Kroost 14 november 2013 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Xander Mandema, Frederique van Elten In groep 1/2 b: Joas Bijkerk In groep 1/2 c: Marieke Schipper Welkom op Nije-Kroost!

Nadere informatie

hmagazine en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen

hmagazine en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen nieuwsbrief hmagazine van stichting hulp oost-europa, nr. 5, oktober 2014 en verder: Promoot de winterhulpactie en/of de winterwinkelwagen Bijbelverhalen voor kinderen Winterwerk voor hulp in Oost-Europa

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Teams Onze vereniging telt momenteel bijna 300 leden. Deze

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor schenker

Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor schenker Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor schenker 1 Verklaring gift 1a Naam van de schenker M/V 1b Naam van de begunstigde 1c Vast bedrag per jaar in euro Sounds of Change Foundation ; in letters

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift in geld

Overeenkomst Periodieke gift in geld Overeenkomst Periodieke gift in geld 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan: WereldOuders De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Opstartlessen. Les 2. Wonen. Wat leert u in deze les? Veel succes! Een gesprek voeren over wonen. Zeggen hoe u woont.

Opstartlessen. Les 2. Wonen. Wat leert u in deze les? Veel succes! Een gesprek voeren over wonen. Zeggen hoe u woont. www.edusom.nl Opstartlessen Les 2. Wonen Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over wonen. Zeggen hoe u woont. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente Den Haag en DWI Amsterdam

Nadere informatie

Zwemvereniging Patrick Echt

Zwemvereniging Patrick Echt INSCHRIJFFORMULIER Hierbij meld ik mij aan als lid van Zwemvereniging Patrick. VOORLETTERS.. ROEPNAAM. ACHTERNAAM.. GEBOORTEDATUM GEBOORTEPLAATS.. GESLACHT MAN / VROUW NATIONALITEIT... NAAM VADER * NAAM

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor de ontger 1 Verklaring gift 1a Naam de schenker m / v Naam de begunstigde Stichting De Hoop 1b De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT IN GELD

OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT IN GELD EXEMPLAAR VOOR SAVE THE CHILDREN OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT IN GELD 1 Verklaring gift De ondergetekende verklaart een gift te doen aan De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour

Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour Zorgcentrale Noord Antwoordnummer 94109 9410 WB Beilen Telefoon: 088-9800953 E mail: pa@zcn.nl Banknummer : NL80 INGB 0667 9632 78 Uw gegevens Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour Naam:.. Dhr.

Nadere informatie

Aanmeldformulier V.V.C. Best

Aanmeldformulier V.V.C. Best Aanmeldformulier V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit zes pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! Teams Onze vereniging telt momenteel ongeveer 250 leden.

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 18 december 2013 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513 ZH Enschede Tel:

Nadere informatie

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5.

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. In dit document met 2 bijlages, vragen we jou om aanvullende informatie die we nodig hebben om jouw inschrijving

Nadere informatie

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd.

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd. Betreft: betaling vrijwillige ouderbijdrage via automatische incasso Alkmaar 18 augustus 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Vanaf november is het mogelijk om de ouderbijdrage via automatische incasso te

Nadere informatie

Cornelis Vrijschool 22 april 2009 opa en oma-dag groep 3. Opa en oma dag groep 3

Cornelis Vrijschool 22 april 2009 opa en oma-dag groep 3. Opa en oma dag groep 3 Opa en oma dag groep 3 Mats & Daniëlle Bonma, op de boot in 1937, onderweg van Nederlands-Indië naar Nederland. De school van opa van Nils Jonk. Cornelis Vrijschool 22 april 2009 opa

Nadere informatie

Werkboekje. Naam: www.ebonderwijs.nl

Werkboekje. Naam: www.ebonderwijs.nl Werkboekje Naam: www.ebonderwijs.nl Hallo! Leuk dat je in dit boekje werkt. Je werkt in dit boekje over de geboorte van Jezus. Elk jaar vieren we dat op 25 december (eerste Kerstdag). EB Onderwijs wenst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting PHYSCI

Nieuwsbrief Stichting PHYSCI Nieuwsbrief Stichting PHYSCI Nummer 13, December 2018 Ru Paréstraat 35 2552 CP Den Haag Banknr NL75TRIO0197741142 ANBI nr 853250078 Lieve mensen, Zo aan het eind van het jaar en begin van het nieuwe jaar

Nadere informatie

Informatie overblijfvoorziening.

Informatie overblijfvoorziening. Informatie overblijfvoorziening. Zeewolde, 24 juni 2014. Geachte ouder(s) / verzorger(s), Indien u gebruik wenst te maken van de overblijfvoorziening van De Richtingwijzer kunt u dit kenbaar maken door

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier. LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school :

Aanmeldingsformulier. LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school : LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school : Voorvoegsel : Groep : Achternaam : Telefoon : BSN nummer : Soort school : Plaats

Nadere informatie

Adres : Telefoon privé : Diploma behaald : Ja Nee indien nee: aantal jaren genoten onderwijs binnen de betreffende opleiding:

Adres : Telefoon privé : Diploma behaald : Ja Nee indien nee: aantal jaren genoten onderwijs binnen de betreffende opleiding: VERZORGER 1 Geslacht : Geboorteplaats : Voornaam : Geboorteland : Voorletters : Geboortedatum : Voorvoegsel : Nationaliteit : Achternaam : Beroep : Burgerlijke staat : E-mail privé : Relatie tot kind :

Nadere informatie

PERIODIEKE SCHENKINGSOVEREENKOMST

PERIODIEKE SCHENKINGSOVEREENKOMST Exemplaar voor de schenker PERIODIEKE SCHENKINGSOVEREENKOMST 1 VERKLARING GIFT * De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan (naam instelling) De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2015 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

I n f o r m a t i e o v e r h e t L i d m a a t s c h a p V O K S

I n f o r m a t i e o v e r h e t L i d m a a t s c h a p V O K S I n f o r m a t i e o v e r h e t L i d m a a t s c h a p V O K S Vereniging voor Ouderen en Kinderen met een Slokdarmafsluiting Wat ontvangt u voor uw lidmaatschap? Boekjes, folders en brochures over

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van De Bolder Akkerweg 57 1276 BB Huizen tel: (035) 577 31 00 e-mail: bolder@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenbolder Rekeningnummer (IBAN): NL19 RABO 0329 9371 62 FW - B-002/vivium 02/2014

Nadere informatie

IN TE VULLEN DOOR SCHOOL. LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school :

IN TE VULLEN DOOR SCHOOL. LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school : LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school : Voorvoegsel : Groep : Achternaam : Telefoon : BSN nummer : Soort school : Plaats

Nadere informatie

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd Exemplaar voor de schenker Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan het Nationaal Ouderenfonds. Periodieke giften die zijn vastgelegd

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Door ondertekening van deze schenkingsovereenkomst wordt u Goede Vriend van het Universiteitsfonds Delft. Stichting Universiteitsfonds Delft

Door ondertekening van deze schenkingsovereenkomst wordt u Goede Vriend van het Universiteitsfonds Delft. Stichting Universiteitsfonds Delft Goede Vriend Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld exemplaar voor de schenker Universiteits fonds Door ondertekening van deze schenkingsovereenkomst wordt u Goede Vriend van het Universiteitsfonds.

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Verloren grond. Murat Isik. in makkelijke taal

Verloren grond. Murat Isik. in makkelijke taal Verloren grond Murat Isik in makkelijke taal Moeilijke woorden zijn onderstreept en worden uitgelegd in de woordenlijst op pagina 84. Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen Mijn geboorte Mijn verhaal

Nadere informatie

Beste Lezer, Voor u ligt het jaarverslag van stichting. Sparrow van het jaar waar we vooral ons nieuw opgezette

Beste Lezer, Voor u ligt het jaarverslag van stichting. Sparrow van het jaar waar we vooral ons nieuw opgezette Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave I n h o u d s o p g a v e V o o r w o o r d s t i c h t i n g S p a r r o w Voorwoord - pagina 2 Beste Lezer, Voor u ligt het jaarverslag van stichting We hopen dat dit jaarverslag

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 2 GELD Opdracht 1: de pinpas de geldautomaten het geld het bedrag Opdracht 8 1. Hij betaalt in Nederland met de euro. 2. Wij wisselen geld. 3. Je hebt briefjes en munten.

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Beste ouder(s) / verzorger(s).

Inschrijfformulier. Beste ouder(s) / verzorger(s). Inschrijfformulier Beste ouder(s) / verzorger(s). Voor u ligt het inschrijfformulier van onze school. Wij willen u vragen dit volledig in te vullen. We vragen alleen de gegevens die we wettelijk gezien

Nadere informatie

Kom in actie! voor kinderen in Albanië

Kom in actie! voor kinderen in Albanië Kom in actie! voor kinderen in Albanië Voor alle kinderen in Albanië een! Ben je tussen de 10 en 13 jaar? Doe dan mee met onze actie! Stichting Antwoord wil graag dat iedereen weet dat de Here Jezus van

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Marikenhuis mag mij via op de hoogte houden van haar activiteiten

Stichting Vrienden van Marikenhuis mag mij via  op de hoogte houden van haar activiteiten OVEREENKOMST PERIODIEKE SCHENKING 1. VERKLARING SCHENKING Ondergetekende verklaart een schenking te doen aan stichting Vrienden van Marikenhuis te Nijmegen, t.b.v. het Marikenhuis te Nijmegen, inloophuis

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Zandzee

Stichting Vrienden van De Zandzee Stichting Vrienden van De Zandzee Stichting Vrienden van De Zandzee: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Als je ouder wordt en afhankelijk van zorg, zijn veel dingen die vroeger gewoon waren

Nadere informatie

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.)

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.) AANMELDINGSFORMULIER Hierbij meld ik mij aan als lid van Zwem- en Waterpolovereniging MOSA~regio. VOORLETTERS ROEPNAAM... ACHTERNAAM GEBOORTEDATUM GESLACHT MAN/VROUW NATIONALITEIT:. NAAM VADER * NAAM MOEDER

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2. [1] MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: 0315-685640 Banknummer: NL49RABO0363853545 Fax: 0315-327300 Gironummer: NL23INGB0001183103 Commerzbank Emmerich: Nijverheidsweg 13B DE41320800100753115100

Nadere informatie

Schoolbestuur baha i-school Bofokule

Schoolbestuur baha i-school Bofokule Nieuwsbrief September 2013 Schoolbestuur baha i-school Bofokule Bofokule nieuwsbrief September 2013 Nieuws uit het binnenland van Suriname De brief aan FHF Paramaribo, 31 augustus 2013 Brief gezonden aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 TERUGBLIK In de aanloop naar de kerstdagen en jaarwisseling blikken wij graag terug op 2016. Begin dit jaar zijn we samen met ons pasgeboren dochtertje Nadine

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Als je ouder wordt en afhankelijk van zorg, zijn veel dingen die vroeger gewoon

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

die gedurende minstens vijf jaar worden uitgekeerd en uiterlijk eindigen bij:

die gedurende minstens vijf jaar worden uitgekeerd en uiterlijk eindigen bij: Pagina 1 van 12 Exemplaar voor de ontvanger Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan New Dutch Connections. Periodieke giften, vastgelegd

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Het is inmiddels vier maanden geleden dat Arent en Helma op bezoek waren in Oeganda en op de hoogte werden gebracht van de behoeften, de noden en de wensen van de mensen in Ndegeya. Al gauw bleek dat er

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift

Overeenkomst periodieke gift Overeenkomst periodieke gift Exemplaar voor de schenker 1. Verklaring gift De ondertekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Ecomare De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Voor onze broers en zussen met een verstandelijke beperking.

Voor onze broers en zussen met een verstandelijke beperking. Hoe je hier mee om wilt gaan? Zou het in de vorm van een aantal lessen doen Uit het verhaal kun je zelf vragen bedenken voor een bespreking met de catechisanten. Zie dit als een aanzetje Ben ik iets vergeten

Nadere informatie

Kindercentrum Juultje tso Theo Thijssen p/a Van Steenbergenlaan 30 4531 HK TERNEUZEN --------------------------------------------------------------------------------------------------- Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie