Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2017"

Transcriptie

1 Stichting Lunga Foundation ANBI-Beleidsplan 2017 Versie 1.1

2 Inleiding In 2016 stond de fondsenwerving op een wat lager pitje. Desondanks hebben we weer een paar mooie projecten gerealiseerd waarmee we de kinderen van weeshuis The Farm hebben kunnen helpen. In 2016 hebben we weer veel donaties mogen ontvangen van vaste donateurs maar ook van gulle nieuwe donateurs. We zijn erg blij met alle steun die we hebben mogen ontvangen en kijken er naar uit om ons in 2017 weer actief in te gaan zetten. Dit document is het ANBI-beleidsplan 2017 en wordt samen met de jaarrekening 2016 op onze website gepubliceerd.

3 Inhoud 1. Missie 2. Strategie 3. Kernwaarden 4. Organisatie 5. Verslag activiteiten Doelstellingen Beloningsbeleid 8. Financieel Bijlage: I. Algemene gegevens Stichting Lunga Foundation II. Jaarrekening 2016

4 Missie Lunga Foundation, voor elk talent een toekomst De Lunga Foundation bouwt aan een toekomstperspectief voor kinderen in Zuid-Afrika. Wij investeren in deze kinderen zodat zij hun talenten kunnen ontplooien en daarmee Zuid-Afrika verder kunnen opbouwen. Door te investeren in concrete projecten, gericht op een structurele verbetering, creëren we de voorwaarden die nodig zijn om kinderen Veilig, Gezond en Geschoold op te laten groeien. Daarnaast ondersteunen we lokale projecten met de dagelijkse kosten. Statutaire doelstelling Stichting Lunga Foundation Artikel 2 1. De Stichting heeft ten doel: a. Het creëren van een toekomstperspectief voor kinderen in Zuid-Afrika door het verbeteren van voorzieningen, scholing en zorg; b. Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. 2. De stichting dient het algemeen belang 3. De stichting heeft geen winstoogmerk 4. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het ondersteunen van bestaande projecten die een bijdrage leveren aan het toekomstperspectief van kinderen in Zui-Afrika door middel van sponsoring. De sponsoring (financieel en in natura) zal zich richten op concrete projecten en structurele uitgaven.

5 Strategie lokaal, concreet en met eigen toezicht Fondsenwerving Wij zetten de talenten van onze vrijwilligers in om fondsenwervende activiteiten te organiseren. De opbrengsten worden gebruikt om lokale projecten in Zuid-Afrika te ondersteunen. Inzet middelen De lokale projecten die wij ondersteunen zijn erop gericht om een leefomgeving te creëren waar kinderen Veilig, Gezond en Geschoold op kunnen groeien. Door lokale projecten te ondersteunen sluit onze hulp aan op de lokale cultuur en behoeften. Borging doelmatigheid Door de inzet van eigen vrijwilligers in Zuid-Afrika kunnen we nieuwe projecten goed beoordelen en borgen dat de steun goed terecht komt. Terugkoppeling Met onze donateurs communiceren we één-op-één over de inzet van hun donaties. Wij doen dit omdat wij geloven dat dit bijdraagt aan de betrokkenheid van de donateurs.

6 Kernwaarden Betrouwbaar (transparant) De Lunga Foundation hecht veel waarde aan transparantie. Wij geloven dat mensen graag anderen willen steunen als de steun concreet, zichtbaar en betrouwbaar is. Deze kernwaarde komt tot uiting in de één-op-één communicatie met onze donateur en het werken met gelabelde donatie. De donateur bepaalt het label en daarmee de bestemming van de donatie. Kleinschalig & lokaal Door bestaande (kleinschalige) projecten te ondersteunen weten we dat het project invulling geeft aan een lokale behoefte en dus bestaansrecht heeft. Het project past binnen de lokale gemeenschap en cultuur. Talentvol & inspirerend Stichting Lunga Foundation wil een inspirerende organisatie zijn en de talenten van onze vrijwilligers maximaal de ruimte te geven. Wij brengen verschillende talenten samen en bieden een platform voor eigen activiteiten.

7 Organisatie De organisatie van stichting Lunga Foundation kent een bestuur, een team Zuid-Afrika, een team Zulu Beadz en enkele adviseurs. Allen werken op vrijwillige basis voor de stichting. Bestuur: Linda-Jane van den Berg Marco van Soerland Caroline van den Berg (voorzitter) (penningmeester) (secretaris) Team Zuid-Afrika Linda McKenzie (Eigenaresse the Farm) Team Zulu Beadz Nienke Thuijs Chantal Jansen Marije Kentie Adviseurs Wilke Arts Michel Klaver Rouvanne van den Berg (Nederland) (Zwitserland) (Vormgeving) (Communicatie, werving vrijwilligers) (Vormgeving) (Vertaling)

8 Verslag activiteiten 2016 (1/3) Organisatie In 2016 is er het een en ander veranderd binnen onze organisatie. Nienke en Chantal (regioteam Zuid-Afrika) zijn beiden verhuisd. Nienke terug naar Nederland en Chantal naar Zwitserland. Hiermee is het regioteam Zuid-Afrika komen te vervallen. Op dit moment vervuld de eigenaresse van the Farm deze taak maar wij zijn nog op zoek naar nieuwe mensen die maandelijks langs kunnen gaan bij the Farm en ons hiervan verslag kunnen uitbrengen. Nienke en Chantal zullen wel hun werkzaamheden voor Zulu Beadz blijven voortzetten. Oud vrijwilliger Wilke Arts heeft na een tweede bezoek aan the Farm een nieuwe website gebouwd die zich met name zal richten op het werven van vrijwilligers voor The Farm. De Lunga Foundation zal hier een ondersteunende rol in spelen.

9 Verslag activiteiten 2016 (2/3) Resultaten (projecten bij weeshuis The Farm ) 1) SCHOOLUNIFORMEN 2016: Alle kinderen kregen in januari een schooluniform, zodat ze aan de eisen voldeden om aan het nieuwe schooljaar te beginnen. 2) SCHOOLBUS: In maart hebben we eindelijk de lang gewenste schoolbus aan kunnen schaffen. Met een garage hebben we een goede deal kunnen sluiten voor een goede tweedehands Mercedes bus. 3) BEGRAFENIS SIHLE: 16 december overleed bij een tragisch verkeersongeval Sihle. Een 24 jarige jongen die het grootste deel van zijn leven op the Farm heeft gewoond. De Lunga Foundation heeft samen met stichting Jabuleni betaald voor de kist, vervoer, de uitvaartplechtigheid en eten voor alle aanwezigen. 4) SCHOOLGELD 2017 SAM: In november kreeg the Farm er een nieuw meisje bij: Sam. Sam is doof en kan niet praten daarom zal zij naar een speciale school gaan. Ze zal hier intern verblijven. In de weekenden en schoolvakanties woont ze op the Farm. 5) SCHOOLGELD 2017 GIFT: Gift start in 2017 zijn tweede jaar op de Mzansi Mayfair Academy. Een speciale school voor voetbaltalenten. 6) VOEDING: Maandelijks werd er aanvullende voeding en toiletartikelen ingekocht.

10 Verslag activiteiten 2016 (3/3) Fondsenwerving Dankzij een aantal gulle donateurs zijn er dit jaar wat minder activiteiten m.b.t. fondsenwerving georganiseerd. 1) Directe donaties: We hebben veel eenmalige donatie gekregen voor de projecten waar we voor aan het sparen waren. 2) Vaste donateurs: Nog steeds zijn we erg blij met onze vaste maandelijkse donateurs. Danzij deze hulp kunnen we the Farm structurele hulp bieden in de vorm van aanvullende voeding en toiletartikelen. 3) Zulu Beadz heeft zowel in Zuid-Afrika, Zwitserland als Nederland op meerdere markten en events spullen verkocht. Ook de verkoop via Etsy loopt nog steeds erg goed. 4) Jouw Marktkraam Stede Broec heeft ons gesponsord in de vorm van een gratis kraam om spullen te verkopen. Hier worden zowel Zulu Beadz spullen als (gedoneerde) tweede hands spulletjes verkocht.

11 Doelstellingen 2017 Actualiseren Investeringsplan The Farm : Het investeringsplan van the Farm wordt continue bijgewerkt op basis van de gerealiseerde projecten en nieuwe ambities. Het is goed om te merken dat de gerealiseerde projecten niet alleen de leefomstandigheden verbeteren, maar dat ook de ambitie van The Farm blijft groeien. Fondsenwervingsactiviteiten: We zullen zelf doorgaan met het ontplooien van diverse activiteiten om fondsen te werven. Daarnaast zullen we zoveel mogelijk eigen acties de ruimte bieden en ondersteunen. Werving vrijwilligers: Samen met Wilke Arts zullen we bekijken hoe we via haar website vrijwilligers kunnen gaan werven voor the Farm. Uitbreiding team: In 2017 willen we verder op zoek gaan naar nieuwe leden om aan ons vaste team toe te voegen. We zoeken met name mensen in Zuid-Afrika die op reguliere basis the Farm voor ons kunnen bezoeken. Maar ook In Nederland zouden we graag nieuwe mensen vast aan ons team verbinden. Mobiel vriendelijke layout website: op dit moment is onze website wat moeilijker te bereiken via mobiele telefoons. In 2017 willen we kijken wat de mogelijkheden zijn om hier verandering in te brengen.

12 Beloningsbeleid Beloning Stichting Lunga Foundation heeft geen bezoldigde medewerkers. Iedereen die actief is voor de stichting, inclusief het bestuur, doet dit op vrijwillige basis.

13 Financieel Donaties 9.166,- In 2016 hebben we donaties ontvangen van particulieren en bedrijven: - Particuliere donaties 4.916,- - Bedrijfsdonaties 4.250,- Doelmatige bestedingen 6.559,- In 2016 hebben we mooi palet aan projecten kunnen realiseren binnen de aandachtsgebieden VEILIG, GEZOND en GESCHOOLD. Kosten 395,- In 2016 hebben heeft de Lunga Foundation kosten gemaakt voor de hosting van de website en bankkosten. 94,3% van onze bestedingen in 2016 is bij de kinderen van The Farm terecht gekomen

14 Bijlage I: Algemene gegevens Naam: Stichting Lunga Foundation Ook bekend als: Lunga Foundation Telefoonnummer: K.v.K. nummer: RSIN/Fiscaal nummer: Website adres: Facebookpagina: Twitteraccount: ww.lungafoundation.com Postadres: Bezoekadres: Waterhoen 30, 1613 SE Grootebroek Waterhoen 30, 1613 SE Grootebroek

15 Bijlage II: Jaarrekening 2016 Zie bijlage.

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2015 (update)

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2015 (update) Stichting Lunga Foundation ANBI-Beleidsplan 2015 (update) Versie 1.1 Inleiding Na de oprichting in 2013 stond het jaar 2014 in het teken van de projecten die gerealiseerd werden om het weeshuis The Farm

Nadere informatie

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2014

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2014 Stichting Lunga Foundation ANBI-Beleidsplan 2014 Versie 1.0 Inleiding Het jaar 2013 stond in het teken van de oprichting van Stichting Lunga Foundation. Met overtuiging en trots is Stichting Lunga Foundation

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 2 2.1. Kernprincipes 2 2.1.1. Statutaire doelstelling 2 2.1.2. Afwezigheid winstoogmerk 2 3. Beleid 2 3.1. Werkzaamheden SCF NL 2 3.2. Werving en beheer van gelden 2

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2013-2014 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1 Amsterdam, juni 2019 Stichting Operation Rescue Nederland 1 De focus van het werk van Operation Rescue zijn kinderen en jongen die leven in extreme armoede in Ethiopië, Brazilië en India. Christina en

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Algemene gegevens stichting

Algemene gegevens stichting Algemene gegevens stichting Naam: Stichting Bright Future Babies Home RSIN en ANBI: 8535.88.806 KvK-nummer: 59651148 Postadres: Jan Wolkerslaan, 9721 MN, Groningen Telefoonnummer: 06 15131062 Website:

Nadere informatie

Stichting Kinderfondsen Nederland

Stichting Kinderfondsen Nederland Stichting Kinderfondsen Nederland Beleidsplan 2016-2020 Inhoud Pagina 1. Inleiding beleidsplan 2 2. Stichting Kinderfondsen Nederland 2 3. Doelstelling Stichting Kinderfondsen Nederland 3 4. Strategie

Nadere informatie

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 1. Inleiding Stichting Care For Kenya is opgericht om kansarmen in Kenya hulp te bieden.

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 www.kinderfondsennederland.nl Stichting Kinderfondsen Nederland Beleidsplan 2016-2020 Inhoud Pagina 1. Inleiding beleidsplan 1 2. Stichting Kinderfondsen Nederland 1 3. Doelstelling

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] Een jaar lang feest BELEIDSPLAN [2016 2019] www.hoogkarspel700.nl Stichting Hoogkarspel 700 Pijlstaart 46, 1616 GM Hoogkarspel info@hoogkarspel700.nl 06-26244461 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Missie/visie...

Nadere informatie

Beleidsplan 24/05/2019

Beleidsplan 24/05/2019 Beleidsplan 24/05/2019 Inleiding Foundation 4 Life richt zich op jongeren in de leeftijd van 16-22 jaar en heeft als doel; het praktisch en theoretisch toerusten van jongeren om het koninkrijk van God

Nadere informatie

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC

Algemene informatie stichting ElizaYo. adres : Donk 38 postcode : 8266 JC stichtingsplan Algemene informatie stichting ElizaYo adres : Donk 38 postcode : 8266 JC plaats : Kampen telefoonnummer : 038-3318026 emailadres : post@elizayo.nl website : www.elizayo.nl oprichtingsdatum:

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Vrienden van Hoogbegaafdenonderwijs in Woerden en omstreken ( HBON ) Update 2019

Beleidsplan. Stichting Vrienden van Hoogbegaafdenonderwijs in Woerden en omstreken ( HBON ) Update 2019 Beleidsplan Stichting Vrienden van Hoogbegaafdenonderwijs in Woerden en omstreken ( HBON ) Update 2019 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Strategie...3 2.1 Statutaire doelstelling...3 2.2 Winstoogmerk...3

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015 BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11 Voor de jaren 2014 / 2015 INLEIDING: Stichting Steun 22Q11 staat aan het begin van haar oprichting. De stichting is notarieel opgericht op 3 juli 2014 door ouders van

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014 Beleidsplan 2015 2016 Stichting Stop Dierenleed Nederland Stichting Stop Dierenleed Nederland Hartekruidpad 7 1313JJ Almere 06-10734354 www.stopdierenleednederland.org info@stopdierenleednederland.org

Nadere informatie

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016

Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Beleidsplan 2015 en 2016 Stichting 100% voor dieren Brummelhof 37 7045 AB Azewijn 1 1. Ontstaan, missie, visie en doelstellingen. 1.1 Ontstaan Stichting 100% voor dieren is 2

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jaarverslag BJ Stichting Kansarme Kinderen In Nederland

Jaarverslag BJ Stichting Kansarme Kinderen In Nederland Jaarverslag BJ 2018 Opgericht om kinderen in Nederland die onder de armoede grens leven ondersteuning en een fijner leven te bieden Stichting Kansarme Kinderen In Nederland Tel 0687055582 Postbus 315 3705AH

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan

BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan BELEIDSPLAN STICHTING GOEDE DOELEN WEEK BUDEL Meerjarenplan Datum: 1 januari 2016 Stichting Goede Doelen Week Budel Wollenhoekstraat 7 6021 JJ Budel info@goededoelenweekbudel.nl/ www.goededoelenweekbudel.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Beleidsplan 2014 Purmerend, december 2013 1 Inhoud 1. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officiële gegevens 2. Strategie Missie

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens

Beleidsplan. Stichting Volg de Wens Beleidsplan Stichting Volg de Wens 16-02-2014 Rotterdam Versie : 0.9 Auteur : Bob Arkema Datum : 16 februari 2014 Inhoud Voorwoord 3 1. De organisatie 4 1.1 Wie zijn we 4 1.2 Visie, Missie, Kernwaarden

Nadere informatie

Stichting Madowo Siaya

Stichting Madowo Siaya Beleidsplan Stichting Madowo Siaya 2018-2021 Datum: 6 juli 2018 Naam:: Peter de Jonge, voorzitter KvK nummer: 70365245 RSIN: 858294084 2 Beleidsplan Stichting Madowo Siaya kvk 70365245 RSIN 858294084 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2019

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2019 Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2019 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Kenya Kinderen. Stichting Kenya Kinderen is opgericht op 07 mei 2009 door Erwin van Andel, Jan Brinkman en

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2014

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2014 Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2014 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Kenya Kinderen. Stichting Kenya Kinderen is opgericht op 07 mei 2009 door Erwin van Andel, Jan Brinkman en

Nadere informatie

Beleidsplan 2015. Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom. Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ.

Beleidsplan 2015. Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom. Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ. Beleidsplan 2015 Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ. 1 Index: 1. Inleiding 2. Strategie 2.1 Kernprincipes Stichting

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2019-2021 Naam Stichting Meraih Bintang RSIN Nummer 850320471 KvK 52152383 Referentie beleidsplan-2019-2021 Datum Januari 2019 Status Definitief Auteur(s) Anita Tax, voorzitter 1. Inleiding

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Nienoo

Beleidsplan Stichting Nienoo Beleidsplan Stichting Nienoo 2017-2019 Februari 2017 Stichting Nienoo Eduard Wintgensstraat 35 6446 SM Brunssum Telefoon: 045 20 55 647 Email: info@nienoo.nl IBAN: NL07RABO0191815683 KvK: 60651504 Versie

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Stichting Hersentumor.nl

BELEIDSPLAN. Stichting Hersentumor.nl BELEIDSPLAN Stichting Hersentumor.nl 2016-2018 1 VOORAF Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Hersentumor.nl. Het beleidsplan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Over het jaar Stichting Vrienden van El-Shadai Krabbescheer 18 8265 JD Kampen Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0155 5775 49 KVK: 08212101 Website: www.el-shadai.nl

Nadere informatie

Beleidsplan. Resi Smit Foundation 2015 & 2016

Beleidsplan. Resi Smit Foundation 2015 & 2016 Beleidsplan Resi Smit Foundation 2015 & 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 2.1 Kernprincipes van de Resi Smit Foundation Statutaire doelstelling Afwezigheid van winstoogmerk Bestemming

Nadere informatie

Beleidsplan stichting ESM

Beleidsplan stichting ESM Beleidsplan stichting ESM 2012-2015 Status: Definitief Versie: Stichting ESM 1.1 Auteur: D.R. van Bree Datum: 18 mei 2012 Geactualiseerd: 20 september 2013 Stichting ESM Website: www.stichtingesm.nl Postadres:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018

Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018 Beleidsplan Stichting Paardkrachtig 2014-2018 Geachte lezer, Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Paardkrachtig, opgesteld voor de periode 2014 tot 2018. Stichting Paardkrachtig is opgericht en notarieel

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting Stichting Cosplay in Actie Klaroenring 178A, 4876XW Etten-leur Tel 0623432438 www.cosplayinactie.nl BELEIDSPLAN 2015-2016 Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI Stichting Care for Sexuality Foundation Beleidsplan 2018 ANBI Naam Stichting Care for Sexuality Foundation, Ermelo Missie Het bevorderen van seksuele gezondheid vanuit respect, veiligheid en autonomie.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Helpinghands4you

Beleidsplan Stichting Helpinghands4you Beleidsplan 2019 2022 Stichting Helpinghands4you Stichting Helpinghands4you Leemkuil 35 5626 EA Eindhoven 040-7805230 info@helpinghands4you.nl www.helpinghands4you.nl Inhoud VOORWOORD... 4 1. Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting DND Foundation. Versie per

Beleidsplan. Stichting DND Foundation. Versie per Beleidsplan Stichting DND Foundation Versie per 30-06-2017 Debussylaan 9 3862 GP Nijkerk info@dndfoundation.nl Het fiscaalnummer (RSIN) van de stichting is 820051524 Het nummer van de kamer van koophandel

Nadere informatie

Doelstelling Stichting Vluchtelingenwerk Immanuel. Samenstelling bestuur en beloning bestuur:

Doelstelling Stichting Vluchtelingenwerk Immanuel. Samenstelling bestuur en beloning bestuur: Verslag 2015 Doelstelling Stichting Vluchtelingenwerk Immanuel Doelstelling van de Stichting: Volgens artikel 2 van de Statuten van de Stichting luidt de doelstelling: De stichting heeft ten doel: Het

Nadere informatie

Publicatie ANBI gegevens

Publicatie ANBI gegevens Onderstaande gegevens t.b.v. regels voor algemeen nut beogende instellingen (ANBI s). Naam van de instelling: RSIN/fiscaal nummer: 8515.97.841 Contactgegevens: Keulseweg 154 5953 HN Reuver E Doelstelling:

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4 Beleidsplan Ciske de Rat Foundation 2014 2018 1 Inhoud Inleiding 3 1. Ciske de Rat Foundation 4 2. Strategie 4 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4 2.2. Statutaire doelstelling 4 2.3. Afwezigheid van

Nadere informatie

Formele vereisten. STICHTING DE WENSFIETS (inmiddels bekend als De Wensfiets) Stichting De Wensfiets is geregistreerd

Formele vereisten. STICHTING DE WENSFIETS (inmiddels bekend als De Wensfiets) Stichting De Wensfiets is geregistreerd Formele vereisten Als ANBI dient Stichting De Wensfiets ingevolge de Uitvoeringsregeling Algemene wet inzake rijksbelastingen 1994, artikel 1a, lid 1, punt f te beschikken over een actueel beleidsplan.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting A Woman s Worth

Beleidsplan Stichting A Woman s Worth Beleidsplan 2016 2017 Stichting A Woman s Worth Ginnekenweg 172c 4835 NH Breda www.awomansworth.nl Inhoudsopgave Inleiding 2 Visie 2 Missie.. 2 Strategie. 2 Statutaire doelstelling. 2 Afwezigheid winstoogmerk.

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg

Beleidsplan. Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg Beleidsplan Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2014 2017 Inhoud 1 Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 3 2 Organisatie 5 3 Afgesproken beleid periode 2014-2017 6 4 Activiteiten 7 5 Financiën

Nadere informatie

Bestuursamenstelling Voorzitter: Mevrouw A.H. Stoetman Penningmeester: Mevrouw M. Tudorica Secretaris: De heer S. Molenaar

Bestuursamenstelling Voorzitter: Mevrouw A.H. Stoetman Penningmeester: Mevrouw M. Tudorica Secretaris: De heer S. Molenaar Algemene gegevens stichting Naam: Stichting Bright Future Babies Home RSIN en ANBI: 8535.88.806 KvK-nummer: 59651148 Postadres: Nolenslaan 5 (9722 NK) Groningen Telefoonnummer: 06 15131062 Website: www.brightfutureuganda.org

Nadere informatie

Voor u ligt het beleidsplan voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland.

Voor u ligt het beleidsplan voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland. Inleiding Voor u ligt het beleidsplan 2018-2021 voor de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs in Nederland. Per april 2018 heeft de stichting nieuwe statuten en per juni 2018 is er een nieuw bestuur

Nadere informatie

Stichting Labali Orphan Aids Foundation (LOAF)

Stichting Labali Orphan Aids Foundation (LOAF) Stichting Labali O Aids F (LOAF) Stichting LOAF is opgericht in 2003 Fiscaalnummer 8129.39.451 KVK 140.76 464 Correspondentieadres: Beekstraat 38, 6231 LG Meerssen Bankrekeningnummer: NL51 INGB 000 95

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014

Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Beleidsplan Stichting Onderwijsfonds Alafia Periode 2011-2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Werkzaamheden... 3 3. Werving van gelden... 4 4. Beheer van gelden... 5 5. Besteding van gelden... 6 Stichting

Nadere informatie

ANBI-beleidsplan Zorgstichting Woongroep De Vlinder

ANBI-beleidsplan Zorgstichting Woongroep De Vlinder ANBI-beleidsplan Zorgstichting Woongroep De Vlinder Inhoudsopgave 1. naam van de instelling 2. RSIN/fiscaal nummer 3. contactgegevens 4. doelstelling 5. beleidsplan 6. bestuurssamenstelling 7. beloningsbeleid

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

1. Algemeen Doelstelling Balans per 31 december Staat van baten en lasten Toelichting op de balans 8

1. Algemeen Doelstelling Balans per 31 december Staat van baten en lasten Toelichting op de balans 8 Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2017 1. Algemeen 3 2. Doelstelling 4 Jaarrekening 2017 3. Balans per 31 december 5 4. Staat van baten en lasten 6 5. Algemene toelichting.. 7 6. Toelichting

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 2. 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3. 1.2 Versiebeheer... 3. 1.3 Verzendlijst... 3. 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding...

Inhoudsopgave... 2. 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3. 1.2 Versiebeheer... 3. 1.3 Verzendlijst... 3. 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding... Beleidsplan 2014 Mei 2014 Inhoudsopgave... 2 1 Algemeen... 3 1.1 Gegevens... 3 1.2 Versiebeheer... 3 1.3 Verzendlijst... 3 2 Inleiding... 4 2.1 Aanleiding... 4 2.2 Doelstelling... 4 2.3 Uitgangspunten...

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Lopende projecten 5 4. Vrijwilligers

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2017 Stichting Ronde Tafel 132 Scherpenzeel Stichtingsbestuur: Benno Brouwer (Voorzitter) Gert Morren (Secretaris) Erik Versteeg (Penningmeester) Versie 2016/V1.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.

Nadere informatie

Stichting Zilveren Duif

Stichting Zilveren Duif - Beleidsplan Stichting Zilveren Duif Stichting Zilveren Duif Koningsveld 7 6715 ER Ede T: 06-36347090 E: info@zilverenduif.nl IBAN: NL91 INGB 0006 6790 63 KvK: 61847224 RSIN: 854514557 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020 fa ir frie n d s 1. Inleiding Dit beleidsplan is opgesteld om vast te leggen wat de toekomstvisie is van de Stichting Fairfriends Foundation. Hierin willen

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING CAVERO HELPT! Versie/Datum Bart van den Berg, Mark Berck Stichting CAVERO HELPT!

Beleidsplan STICHTING CAVERO HELPT! Versie/Datum Bart van den Berg, Mark Berck Stichting CAVERO HELPT! Beleidsplan STICHTING CAVERO HELPT! Versie/Datum 0.8 2-5-2016 Auteur Bart van den Berg, Mark Berck Stichting CAVERO HELPT! Versiebeheer Versie Datum Door Omschrijving vd wijziging 0.1 2 mei 2016 Bart van

Nadere informatie

Publicatie ANBI gegevens

Publicatie ANBI gegevens Onderstaande gegevens t.b.v. regels voor algemeen nut beogende instellingen (ANBI s). Naam van de instelling: RSIN/fiscaal nummer: 8515.97.841 Contactgegevens: Keulseweg 154 5953 HN Reuver E Doelstelling:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

Stichting The Next Stage

Stichting The Next Stage 14 november 2015 Stichting The Next Stage Beleidsplan Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Doel van de stichting... 3 2.1. Doel... 3 2.2 Visie... 3 2.3 Missie... 3 2.4 Doelstelling... 3 2.3 Resultaten... 4 3. Activiteiten...

Nadere informatie

Stichting Tempel Europa. Beleidsplan 2016

Stichting Tempel Europa. Beleidsplan 2016 Stichting Tempel Europa Beleidsplan 2016 februari 2016 Inhoudsopgave Inhoud 1. Inleiding... 1 2. Strategie... 1 2.1 Statutaire doelstellingen... 1 2.2 Afwezigheid van winstoogmerk... 1 2.3 Bestemming

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting New Wings

Beleidsplan Stichting New Wings Beleidsplan Stichting New Wings 2018-2019 1. Voorwoord / ontstaan Voor u ligt het beleidsplan van Stichting New Wings (New Wings). New Wings is opgericht en notarieel geregistreerd 16-10-2018 en gevestigd

Nadere informatie

BELEIDSPLAN WAKIBI 2019

BELEIDSPLAN WAKIBI 2019 BELEIDSPLAN WAKIBI 2019 Wakibi Samen 1 wereld zonder armoede Microfinanciering voor ondernemers in ontwikkelingslanden Inhoudsopgave 1. Introductie. 1 2. Visie & Missie. 1 3. Doelstellingen 2 4. Organisatie..

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Goede Doelen Cheque.NL

Beleidsplan Stichting Goede Doelen Cheque.NL Beleidsplan Stichting Goede Doelen Cheque.NL 1. Inleiding 2. Strategie 2.1 Kernprincipes van de instelling - Statutaire doelstelling - Afwezigheid van winstoogmerk - Bestemming liquidatiesaldo 3. Beleid

Nadere informatie

BELEIDSPLAN WAKIBI 2017

BELEIDSPLAN WAKIBI 2017 BELEIDSPLAN WAKIBI 2017 Wakibi Samen 1 wereld zonder armoede Microfinanciering voor ondernemers in ontwikkelingslanden Inhoudsopgave 1. Introductie. 1 2. Visie & Missie. 1 3. Doelstellingen 2 4. Organisatie..

Nadere informatie

Beleidsplan en profiel van de Stichting ErOpuit Duiven

Beleidsplan en profiel van de Stichting ErOpuit Duiven Beleidsplan en profiel van de Stichting ErOpuit Duiven Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting ErOpuit Duiven voor het jaar 2017. Het plan omvat het overzicht van de doelstellingen en activiteiten

Nadere informatie

STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN

STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN BELEIDSPLAN 2017-2018 Een podium voor een grote variëteit aan muziekstijlen in de open lucht voor jong en oud. Een jaarlijks terugkerend muziekconcert op een unieke

Nadere informatie

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen

De cirkel van armoede doorbreken doe je samen De cirkel van armoede doorbreken doe je samen Financieel Jaarverslag 2015 Inhoud 1. Inleiding 2. Visie 3. Missie 4. Financiële rapportage baten 5. Financiële rapportage lasten Inleiding Hierbij bieden

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Afgesloten projecten 5 3.2

Nadere informatie

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Pagina 1 Pagina 2 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Inleiding Doel en doelstelling Organisatie Financiën, administratie en donaties

Nadere informatie

Beleidsplan. Uitgestelde Kinderfeestjes

Beleidsplan. Uitgestelde Kinderfeestjes 1 ANBI Beleidsplan Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes d.d. 01-02-2017 Beleidsplan Uitgestelde Kinderfeestjes 2017-2018 Opbouw van het document 1. Inleiding 2. Strategie 3. Beleid 4. Overige 1. Inleiding

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 INLEIDING

Beleidsplan 2016 INLEIDING Beleidsplan 2016 Datum: 27/1/2016 INLEIDING Op 1 oktober 2014 is Stichting Het Feest! opgericht. Stichting Het Feest! is opgericht door voorzitter Margreet van Roemburg. Margreet van Roemburg heeft zich

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people BELEIDSPLAN STICHTING For the people 2017 2021 Stichting For the people Alexanderdumaslaan 184 1102 VZ Amsterdam 0640940543 www.4thepeople.nl Info@4thepeople.nl KVK: 67405711 RSIN : 856972332 Bankrekening:

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2015

Beleidsplan 2014-2015 Beleidsplan 2014-2015 Sunny Side Up Foundation Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep www.sunnysideupfoundation.com KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Bankrekeningnummer: NL34 INGB 0006482112 De inhoud 1. Het idee...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 STICHTING GOSPEL IMPACT BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Gospel Impact Dominicushof 92 4133AP Vianen Telefoon: 0347-374483 Mobiel: 06-33586841 Email: info@gospelimpact.nl Website:

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2016 www.sarasvatimataji.com Stichting Sarasvati Mataji Plaggeberg 35 3956BK Leersum E-mail: welcome@sarasvatimataji.com Telefoon: +31 343-452789 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 3 1.

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Beleidsplan 2018-2020 Inhoudsopgave Pagina 1 Pagina 2 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Inleiding Doel en doelstelling Organisatie Financiën, administratie en donaties

Nadere informatie

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht

Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren. Publicatieplicht Stichting Flappus Voor opvang en herplaatsing van dieren Publicatieplicht De naam van de instelling; Stichting Flappus Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaalnummer;

Nadere informatie

Beleidsplan. Eviont Foundation

Beleidsplan. Eviont Foundation Beleidsplan Eviont Foundation Voorwoord Dit is het beleidsplan van de Eviont Foundation. De Foundation is opgericht en notarieel geregistreerd op 15 juli 2015 en gevestigd te Geldermalsen. De Eviont Foundation

Nadere informatie

Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg

Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg Stichting Vrienden van Grapevine Foundation www.gvfsa.org RSIN:8537.51.559 KVK:60063343 Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg Inhoudsopgave 1. Inleiding...2

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2021 www.ulianafoundation.org Faunastraat 87 1531 WD Wormer info@ulianafoundation.org 0648139203 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 5 1.2 Doelstelling... 5 1.3 Strategie... 5 2.

Nadere informatie

CONCEPTRAPPORT betreffende de jaarrekening 2018 van Stichting Team Westland te Hoek van Holland. (Statutair gevestigd te Hoek van Holland)

CONCEPTRAPPORT betreffende de jaarrekening 2018 van Stichting Team Westland te Hoek van Holland. (Statutair gevestigd te Hoek van Holland) RAPPORT betreffende de jaarrekening 2018 van te (Statutair gevestigd te ) INHOUDSOPGAVE Pagina Algemene gegevens ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2018 3 Staat

Nadere informatie

Stichting. SchoolChild Africa. Samenvatting Beleidsplan

Stichting. SchoolChild Africa. Samenvatting Beleidsplan Stichting SchoolChild Africa Samenvatting Beleidsplan 2015-2017 What we believe & how we do it What we believe (visie) Stichting SchoolChild Africa gelooft dat de ontwikkeling van kinderen en jongeren

Nadere informatie

Stichting Projecten Tafelronde 123

Stichting Projecten Tafelronde 123 Stichting Projecten Tafelronde 123 Beleidsplan 2015-2020 Datum: 1 oktober 2016 Stichting Projecten Tafelronde 123 Westeinde 14 2275 AD Voorburg penningmeester@rt123projecten.nl KvK: 41157802 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Tabita

Beleidsplan Stichting Tabita Beleidsplan 2013 Stichting Tabita Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Organisatie...4 2.1 Het bestuur...4 2.2 Vergadercyclus...4 2.3 ANBI...4 2.4 Jaarverslag...4 2.5 Gedragscode...4 3. Strategie...5 3.1

Nadere informatie

Inhoudsopgave. CONTACT Phone: Internet:

Inhoudsopgave. CONTACT Phone: Internet: BELEIDSPLAN Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Aanleiding c.q. ontstaansgeschiedenis... 3 1.2 Waarom een ANBI-status?... 3 2. Gegevens instelling... 3 2.1 Zakelijke gegevens instelling... 3 3. Beleid

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Beleidsplan Stichting Aloha Foundation Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Pagina 1 van 10 Voorwoord Op 12 maart 2015 is de Stichting Aloha Foundation opgericht. In dit

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN 2015 2018 Stichting Haarwensen Industrieweg 15 3641 RK Mijdrecht 0297-745300 www.haarwensen.nl info@haarwensen.nl KvK 34290369 Inleiding In dit beleidsplan beschrijft Stichting

Nadere informatie

Jaarverslag 2016/2017. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2016/2017. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2016/2017 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2016 28 februari 2017 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel verslag 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

Aanvraag ANBI-Status. Stichting MIH Beleidsplan

Aanvraag ANBI-Status. Stichting MIH Beleidsplan Aanvraag ANBI-Status Stichting MIH 31-07-18 Beleidsplan Verantwoording en ANBI Zakelijke gegevens van de instelling: Naam: Stichting MIH Het RSIN/fiscaal nummer: 858828170 Het post- en vestigingsadres:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 NETWERK NIEUW ROTTERDAM 1 INLEIDING Dit beleidsplan is op 23-11-2017 vastgesteld door het bestuur van stichting Netwerk Nieuw Rotterdam. 1.1 Bestuursleden Voorzitter: Piet Boekhoud

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie