Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Via deze nieuwsbrief willen we u weer graag op de hoogte brengen (en houden) van onze lopende projecten en de acties die we ondernemen om fondsen te werven, sponsoren te vinden en onze stichting onder de aandacht te brengen. Veel leesplezier! Children are one third of our population and all of our future Select Panel for the Promotion of Child Health, 1981 Schelpenproject succesvol afgerond Aan alle sponsors, familieleden en vrienden die hebben gedoneerd aan ons schelpenproject: heel, heel erg bedankt! Jullie zijn echt geweldig. Toen één van onze trouwe sponsors, de lagere school Am Päsch in Rodange (Luxemburg) hoorde dat we geld inzamelden voor schelpen besloten zij spontaan de helft van het benodigde bedrag te sponsoren: zij doneerden maar liefst een bedrag van 2.000,- aan dit project. Inmiddels is het terrein van ons kindertehuis weer bedekt met 50 m 3 schelpen. Elke anderhalf tot twee jaar moet er een nieuwe laag schelpen op het terrein worden gelegd omdat deze door veelvuldig lopen en rijden met de schoolbus als het ware de bodem worden ingedrukt. Wij zijn ontzettend blij dat we dit project nog hebben kunnen verwezenlijken voordat de regentijd begint.

2 Update project An open view to the world! In onze vorige nieuwsbrief vertelden wij u dat we begonnen waren met het vervangen van de in totaal 44 ramen en 19 deuren van het hoofdgebouw van het kindertehuis, het kantoorgebouw, de keuken en technische ruimtes. Door twee fantastische donaties van het Britse bedrijf LUSH en van de Europese Investeringsbank in Luxemburg (EIB) konden we alvast een flink gedeelte van dit project uitvoeren. Alle ramen en de helft van de deuren zijn inmiddels geplaatst. Wij hopen binnenkort ook nog acht raamhoren te kunnen laten maken -aan de achterkant van het middengedeelte van het kindertehuis- voor een betere ventilatie. Overlijden van de heer Willy Leyder Eind mei ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van de heer Willy Leyder op 81-jarige leeftijd. Meneer Leyder was de vader van Chantal, één van onze stichtingleden. Onze gedachten gaan uit naar de familie. Wij wensen hen veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies. In Luxemburg is het gebruikelijk dat nabestaanden de overledene herdenken door middel van een donatie aan een goed doel. De familie van de heer Leyder besloot deze donaties mede ten gunste te laten komen aan onze stichting. Gezamenlijk is er besloten om het geld te gebruiken voor de aanschaf van twee zonneboilers t.b.v. het kindertehuis, iets blijvends waar de kinderen en het personeel lang plezier van zullen hebben. Stichtinglid Jean en vice-president Gert-Jan hebben zich gestort op dit project om enkele technische problemen op te lossen. Allereerst en het allerbelangrijkste: hoe voorkom je dat je maar maximaal 38 C warm water krijgt zodat een kind zich niet brandt aan te heet water, bijvoorbeeld door het wegvallen van de koud water toevoer of door verkeerd gebruik. Hiervoor moet een beveiliging ingebouwd worden. Ook werken zonneboilers enkel drukloos, dus moeten er extra pompen komen om warm water aan te voeren. Uiteindelijk is er een dubbel systeem, één voor de jongens en één voor de meisjes, geselecteerd welke de vier douches per kant gelijktijdig kan voorzien van voldoende warm water. Een jarenlange wens was om twee zonneboilers te kunnen aanschaffen, want tot nu toe was er in het kindertehuis geen warm water. In de winter bibberen de kinderen van de kou als ze s ochtends vroeg onder de koude douche gaan. Wat een fantastisch nieuws dat dit nu voorgoed tot het verleden behoort!

3 Nieuw project : Donate for a gate! De huidige ijzeren toegangspoort van het kindertehuis is 6,25m breed en 2,5m hoog. Deze -lokaal gemaakte- poort is inmiddels alweer bijna tien jaar oud en dringend aan vervanging toe. De schade doet zich vooral voor in de vorm van corrosie, kromtrekken en materiaalbreuk. Omdat we willen voorkomen dat een nieuwe poort na tien jaar opnieuw vervangen moet worden, willen we graag een poort -van beduidend betere kwaliteit- vanuit Europa importeren. Onze gedachten gaan uit naar een verzinkte en gemoffelde vrijdragende schuifdeur. Hierdoor kan de schoolbus beter het terrein op- en afrijden (geen naar binnen slaande deuren meer). Bovendien heeft een vrijdragende schuifpoort geen rails of geleider aan de onderzijde zodat stof, modder en schelpen de poort niet kunnen blokkeren. De beoogde schuifpoort heeft een dichte 1,5 mm aluminium beplating en is reeds voor gemonteerd op een metaalplaat. De kosten van de schuifpoort zijn 3.860,-. Verder zijn er de kosten van het transport, invoerrechten en installatie die tezamen 1.080,- bedragen. Het totaal benodigde bedrag voor dit project is 4.940,- Wij zouden het enorm waarderen als u ons wilt helpen door een donatie te doen t.b.v. van onze nieuwe poort, door uw bijdrage te storten op rekeningnummer: NL02 RABO (Rabobank Oss) t.n.v. Stichting Les Amis de Gambie o.v.v. Donate for a Gate. De beoogde schuifpoort. De bestaande poort is dringend aan vervanging toe.

4 Transport naar Gambia In augustus worden er weer een aantal m3 aan goederen verscheept richting Gambia met dank aan vele vrijgevige sponsors. Wij willen in deze nieuwsbrief speciaal onze donateurs in het zonnetje zetten die door de jaren heen vele zakken tweedehands kleding gedoneerd hebben: jullie zijn fantastisch! Op dit moment kunnen we de volgende spullen nog goed gebruiken: dames, heren- en kinderkleding tweedehands mobiele telefoons grote Duplo speelblokken zwarte leren (school)schoenen met klittenband in de maten sportschoenen met klittenband in de maten (geïmpregneerde) klamboes zowel één als tweepersoons verkleedkleding in de maten Wilt u iets schenken wat op ons verlanglijstje staat? Wij zien uw reactie graag tegemoet via: info@lesamisdegambie.com Sponsors Stichting Les Amis de Gambie kan niet zonder uw hulp. Wij zijn ontzettend enthousiast en ambitieus, maar alleen daarmee komen wij er niet. Gelukkig zijn er ook de afgelopen maanden weer mooie initiatieven opgezet door mensen die ons een warm hart toedragen. Bijzondere acties, geïnitieerd door bijzondere mensen! Leon en Gerda uit Nederland hebben per container vier trespaplaten naar Gambia verstuurd. Trespa is een kunststof plaatmateriaal, maar wel met natuurlijke ingrediënten. Trespa is een oersterk en oerdegelijk materiaal en het heeft een zeer hoge weerstand tegen buigen en breken. De huidige houten toiletdeuren in het hoofdgebouw van het kindertehuis zijn dringend aan vervanging toe. Stichtinglid Jean zal na de regentijd deze pittige klus op zich nemen en de acht toiletdeuren gaan vervangen met behulp van deze platen.

5 Onze goede sponsors en lieve vrienden Ronald en Leo uit Hoofddorp (Nederland) hebben via Facebook een actie opgezet: hun uiteindelijke doel was om 1.000,- bij elkaar te krijgen om boodschappen t.b.v. het kindertehuis (ter plaatse in Gambia) te kopen. Door het onuitputtelijke enthousiasme en doorzettingsvermogen van Ronald en Leo kunnen wij u melden dat deze actie geheel boven verwachting- maar liefst 1.850,heeft opgeleverd! Van een gedeelte van de opbrengst is inmiddels al flink wat kip, vlees, uien, aardappels, maar ook schoonmaakmiddelen gekocht! Dankzij onze trouwe sponsor Clearstream Charity Committee (CCC) Luxemburg konden we een reuze trampoline voor de kinderen aanschaffen. Een trampoline is natuurlijk voor de kinderen heel leuk om op te springen, maar hun coördinatie, conditie en kracht worden tegelijkertijd ook verbeterd. Van onze lieve vrienden Astrid en Henk uit Breukelen (Nederland) ontving de stichting dit jaar opnieuw zes grote potten zwarte schoensmeer. Iedere schooldag, dus vijf keer per week, worden alle schoolschoenen van de kinderen gepoetst. Er gaat zo n zes kilo schoenpoets per jaar doorheen! Van onze trouwe sponsors Kees en Veronique mochten we een boodschappenlijstje sturen van spullen die in een Europese supermarkt te koop zijn, maar in Gambia vaak erg duur of moeilijk te verkrijgen zijn omdat deze daar geïmporteerd moeten worden. Wat een feest was het toen alle spullen aankwamen in Gambia: limonadesiroop, wasknijpers, thee, lucifers, tissues, aluminiumfolie, maandverband, jam, blikjes vis en nog veel meer lang houdbare artikelen. Onnodig te vermelden dat we hier ontzettend blij mee zijn! Els en Gert-Jan hebben er voor gezorgd dat alle kasten in het kindertehuis zijn voorzien van A4 formaat stickers met de naam en favoriete afbeelding van de kinderen en moeders: er gaat niks boven een perfect opgeruimd huis!

6 De vereniging Fraen a Mammen uit Lamadelaine (Luxembourg) heeft op 19 juni jl. hun jaarlijkse Solidariteitslunch georganiseerd ten bate van Les Amis de Gambie en hiermee een schitterende donatie gedaan aan de stichting. Tijdens de lunch konden we een presentatie houden over onze activiteiten in Gambia. Maria uit Syren (Luxemburg) heeft ervoor gezorgd dat we voor alle kinderen die in het kindertehuis wonen een badjas konden aanschaffen. Dit hebben we gedaan bij WiHa Design in Hazerswoude-Dorp (Nederland), die meteen elke badjas gratis heeft voorzien van de naam van ieder kind, op de achterzijde geborduurd. Waarvoor onze hartelijke dank! Ook de hulp van uncle Jean (stichtinglid uit Luxemburg) kwam deze maand weer goed van pas. Jean heeft gedurende een hele week kleine technische reparaties uitgevoerd binnen de muren van het kindertehuis zoals een spoedreparatie aan de toegangspoort en het bevestigen van haakjes op alle nieuw geïnstalleerde ramen en deuren. Ook Jeans hulp bij het meedenken en beoordelen van projecten die later dit jaar nog op de planning staan wordt zeer gewaardeerd. Denk hierbij aan de aanschaf van een nieuwe toegangspoort, de nieuwe zonneboilers en het maken van toiletdeuren van de zojuist gearriveerde trespaplaten. Uiteraard bedanken we ook alle andere sponsors; dankzij uw genereuze giften kan onze stichting blijven voortbestaan! Markten Op 4 juni jl. was Les Amis de Gambie vertegenwoordigd met een kraam voor de winkel LUSH in de Grand-Rue (de hoofdstraat in het centrum van Luxemburg) tijdens de jaarlijkse Stroossenmaart (een soort braderie). Er werden onder meer Gambiaanse houtsnijwerken, (Touareg) sieraden en stoffen tassen verkocht.

7 De dag daarna, op 5 juni, werd voor de tweede keer door de gemeente Beckerich (Luxemburg), de Derde Werelddag georganiseerd. Meer dan 20 hulporganisaties (waaronder ook Les Amis de Gambie) waren er vertegenwoordigd met een informatie en/of verkoopstand. Ook werden er djembé workshops georganiseerd en verzorgde vrijwilliger PaSCal een wervelende goochelshow. Happy family! Moeder Amie is enige maanden geleden bevallen van alweer haar zesde kindje, een meisje Fatoumatta genaamd. Met moeder bedoelen we een werkneemster die gedurende vijf dagen 24/7 in het kindertehuis verblijft en medeverantwoordelijk is voor de opvoeding van de kinderen. De resterende twee dagen en nachten is ze bij haar eigen gezin. Maar we hebben nog meer goed nieuws te melden Moeder Maimuna die een ontzettend grote kinderwens had en tot op heden helaas nog kinderloos was, is bevallen van een tweeling: een meisje en een jongen die luisteren naar de namen Awa en Adama. Amie en Maimuna hebben er beiden voor gekozen om thuis te blijven totdat de kinderen wat groter zijn, iets dat zeer gebruikelijk is in Gambia. Gelukkig komen beide dames en hun kleintjes ons regelmatig een bezoekje brengen. De kinderen zijn dol op hun nieuwe zusjes en broertje. Inmiddels hebben we als vervanging voor Amie en Maimuna- Iye en Tina aangenomen, beide dames komen uit Sierra Leone.

8 Save the date! Hoewel het nog een paar maanden duurt voordat het zover is, willen we u er toch alvast op attent maken om donderdag 17 november in uw agenda te reserveren. De hotelschool in Diekirch (Luxemburg) organiseert op deze dag een Charity Dinner waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Les Amis de Gambie. Gedurende het diner zullen de projecten van Les Amis de Gambie gepresenteerd worden. Meer informatie over deze avond volgt in onze volgende nieuwsbrief. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, we vertrouwen erop dat u met plezier onze belevenissen heeft gevolgd en hopen dat wij weer een beroep mogen doen op uw vrijgevigheid. Les Amis de Gambie 53 Bd Grande-Duchesse Charlotte L-1331 Luxembourg Luxembourg (+352) info@lesamisdegambie.com Wij danken u hartelijk voor uw gift op rekeningnummer: NL02 RABO t.n.v. Stichting Les Amis de Gambie Sinds 1 oktober 2010 is onze stichting door de Nederlandse Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor uw giften aftrekbaar kunnen zijn van de belasting. De kinderen in hun nieuwe Koriteh kleding. Koriteh (Eid Ul Fitr) is een belangrijk religieus feest dat het einde van de Ramadan markeert. In Nederland heet dit het Suikerfeest. U leest deze Nieuwsbrief nu nog op papier. Mocht u over beschikken, verzoeken wij u dat ons te laten weten, zodat wij u voor de digitale Nieuwsbrief kunnen inschrijven. Deze is beschikbaar in het Frans, Nederlands en Engels. Copyright 2016 Les Amis de Gambie, alle rechten voorbehouden.

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. G.K. Chesterton. Beste sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. G.K. Chesterton. Beste sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 4 2013, Les Amis de Gambie Beste sponsors en vrienden, Terwijl iedereen zich opmaakt voor de drukke maand december, willen wij u graag in deze 21e nieuwsbrief een overzicht geven van

Nadere informatie

The firewood that we gather in our youth is what we will warm ourselves with in old age. (Afrikaanse uitdrukking)

The firewood that we gather in our youth is what we will warm ourselves with in old age. (Afrikaanse uitdrukking) Nieuwsbrief kwartaal 3 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Voor u ligt weer de nieuwsbrief zoals u die gewend bent van ons te ontvangen. Ook in deze editie brengen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Hun veiligheid, onze prioriteit! Beste sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Hun veiligheid, onze prioriteit! Beste sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 3 2013, Les Amis de Gambie Beste sponsors en vrienden, In deze drukke maar gezellige vakantietijd willen we u weer graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in en rondom

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 1 2014, Les Amis de Gambie Na een periode van stilte volgt hier weer een update over het reilen en zeilen van ons kindertehuis in Sinchu Alhajie. In deze alweer 22e nieuwsbrief laten

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Namens ons allen van Stichting Les Amis de Gambie, de kinderen en de werknemers van het kindertehuis in Sinchu

Nadere informatie

Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt,

Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Nieuwsbrief kwartaal 1 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Hier volgt weer een -weliswaar- wat verlate update over het reilen

Nadere informatie

We are not rich by what we possess but by what we can do without - Immanuel Kant

We are not rich by what we possess but by what we can do without - Immanuel Kant Nieuwsbrief kwartaal 2 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze 27e nieuwsbrief willen we u graag weer informeren over de werkzaamheden van Les Amis de Gambie en

Nadere informatie

LES AMIS DE GAMBIE. Nieuwsbrief kwartaal 2, Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

LES AMIS DE GAMBIE. Nieuwsbrief kwartaal 2, Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 2, 2017 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Via deze -alweer 35e- nieuwsbrief houden wij u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over onze stichting,

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Misschien bent u al op de hoogte van het feit dat onze voorzitter Sia Jongeneel te kampen heeft met ernstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie Voor u ligt alweer de 24e nieuwsbrief zoals u die gewend bent van ons te ontvangen. Met deze nieuwsbrief brengen wij u weer op de hoogte van het reilen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 4 2017, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Het einde van het jaar nadert alweer. Een jaar dat voor de stichting moeilijk is geweest, met name door de

Nadere informatie

Over grenzen voor Ghana

Over grenzen voor Ghana Over grenzen voor Ghana Zo hebben kinderen van een school pennen, potloden, ballonnen en speelgoed ingezameld. Nieuwsbrief maart 2012 Sinds 2001 voer ik in Banko, een dorp in Ghana, samen met de lokale

Nadere informatie

A life not lived for others is not a life - Moeder Teresa

A life not lived for others is not a life - Moeder Teresa Nieuwsbrief kwartaal 4 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Nu het einde van het jaar snel dichterbij komt, vinden wij het een

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 2, 2018 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze nieuwsbrief willen wij u graag weer op de hoogte brengen van de plannen, projecten en resultaten van ons werk voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie.

Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie. Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie. Januari - Maart 2013 Beste sponsors en vrienden, Allereerst willen we natuurlijk iedereen een heel gezond en gelukkig 2013 toewensen. We zijn hier wat later

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie Lieve sponsors en vrienden, Een aantal leden van onze Stichting is weer druk aan het werk geweest in het zonnige Gambia. In deze alweer 25e nieuwsbrief maken

Nadere informatie

Nummer 9 Oktober 2012

Nummer 9 Oktober 2012 Nummer 9 Oktober 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Onze Stichting Hart voor Cambodja is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor SOS-vrijwilligers en donateurs

Nieuwsbrief voor SOS-vrijwilligers en donateurs Nieuwsbrief voor SOS-vrijwilligers en donateurs September 2015 Website: www.sos-meerlowanssum.nl SOS Meerlo Wanssum E-Mail: info@sos-meerlowanssum.nl De zomervakantie is voor de meesten achter de rug en

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie Met deze 23e nieuwsbrief geven wij u graag een impressie van de activiteiten en behaalde resultaten van Les Amis de Gambie van de afgelopen 3 maanden. Schoolbus

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013.

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013. LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013. Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief onze mooie ervaringen van onze reis van 7 juni tot en met 15 juni. Een speciale reis, omdat in deze week de twee nieuwe

Nadere informatie

Voor vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Herberg Papilio een warm hart toedraagt.

Voor vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Herberg Papilio een warm hart toedraagt. Voor vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Herberg Papilio een warm hart toedraagt. Beste Lezers, Dit is de eerste versie van de nieuwe manier zoals het bestuur van Herberg Papilio de Nieuwsbrief gaat

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST December 2013 Inmiddels onze vijfde nieuwsbrief alweer. Er is van oktober tot nu, weer veel gebeurd. Dankzij de medewerking van veel lieve mensen, Basisschool de Hasselbraam,

Nadere informatie

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl.

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl. Nummer 8 Juni 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: 3183491 Beste Mensen, Onze Stichting Hart voor Cambodja is een organisatie

Nadere informatie

Where you live should not determine whether you live, or whether you die - Bono

Where you live should not determine whether you live, or whether you die - Bono Nieuwsbrief kwartaal 3 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Voor u ligt weer de donateursbrief zoals u die gewend bent van ons

Nadere informatie

Beets groep Purmerend, Koninklijke Saan Diemen en Molenaar Haarlem.

Beets groep Purmerend, Koninklijke Saan Diemen en Molenaar Haarlem. Beste vrienden van Scouting Diemen, Na onze laatste nieuwsbrief van september bent u natuurlijk al een kijkje wezen nemen in het Diemerbos. Met u doen veel andere mensen dat..want de bouw van onze blokhut

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors en vrienden, Hier volgt weer een update over het reilen en zeilen van ons kindertehuis in Sinchu Alhajie. Op 14 januari jl. was het kindertehuis

Nadere informatie

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht.

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. stichting mensen uit de nood zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. Hoe blij de overige bestuursleden en ik daarmee zijn, liet

Nadere informatie

Onze eigen kok gaat weer aan de slag!

Onze eigen kok gaat weer aan de slag! Onze eigen kok gaat weer aan de slag! Nieuwsbrief 16 maart 2014 De afgelopen weken is er veel gebeurd. De school in Sierra Leone draait leuk, er zijn inmiddels 24 leerlingen en heel veel aanmeldingen voor

Nadere informatie

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 DINKA SCHOOL is dit Schooljaar weer een stapje vooruit gegaan, er zijn nu 7 klassen in totaal: de Nursery klas voor de allerkleinste, de Pre Unit en de groepen

Nadere informatie

Beste betrokkenen, Beste allemaal,

Beste betrokkenen, Beste allemaal, Beste betrokkenen, Nieuwsbrief Nieuwsgierig- Nieuws!Nr. 11 December 2008 Stichting weeshuis Atjeh Postadres= T.a.v.: Bianca Smolders Ewijkstraat 3 2132 SG Hoofddorp Telefoon= 06-12759696 (Leon Burger)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

Stichting Kinoni Kids

Stichting Kinoni Kids STICHTING KINONIKIDS Stichting Kinoni Kids Nieuwsbrief Maart 2018 Beste vrienden van Stichting KinonKids, Onze tweede nieuwsbrief is uit.het is ons weer gelukt! Veel leesplezier gewenst. Als u een idee

Nadere informatie

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten.

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. NIEUWSBRIEF NUMMER 3 JUNI 2015 Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. Hoe gaat het nu met de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014 Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi oktober 2014 De laatste nieuwsbrief was van een jaar geleden en we willen jullie graag op de hoogte houden van wat er in de tussentijd is gebeurd, want in januari

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Dit jaarverslag is tot stand gekomen door terug te kijken op onze website / facebookpagina / mail etc. van het afgelopen jaar en er vervolgens een aantal

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Beste vriendinnen en vrienden van KiBaHome, Graag willen we u, zoals gebruikelijk, aan het einde van het jaar bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het St. Kizito

Nadere informatie

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject

Friends of Animals. Nieuwsbrief. 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond. Sterilisatieproject Nieuwsbrief 13 maart - Project Chiripaina, uitlooprennen en hokken is afgerond Maart April 2010 Hallo iedereen Hier is hij dan de nieuwsbrief van de maanden maart en april. Er is deze maanden weer veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Goednieuwsbrief! Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Een tijd van nieuwe groei en mogelijkheden. En ook voor het Dinka project is de lente begonnen! De ambassadeur

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Het is inmiddels vier maanden geleden dat Arent en Helma op bezoek waren in Oeganda en op de hoogte werden gebracht van de behoeften, de noden en de wensen van de mensen in Ndegeya. Al gauw bleek dat er

Nadere informatie

Stichting Labali Orphan Aids Foundation (LOAF)

Stichting Labali Orphan Aids Foundation (LOAF) Stichting Labali O Aids F (LOAF) Stichting LOAF is opgericht in 2003 Fiscaalnummer 8129.39.451 KVK 140.76 464 Correspondentieadres: Beekstraat 38, 6231 LG Meerssen Bankrekeningnummer: NL51 INGB 000 95

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Welkom

Nieuwsbrief Welkom Nieuwsbrief 2008-2 Welkom Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van stichting ZULUWE. Een stichting die zich inzet voor de educatie van kansarme jongeren in Zuid-Afrika. In deze nieuwsbrief de laatste stand

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NR 25, MEI 2017 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Woning leefbaar maken Paasbakjes Vrijwilligersavond Bouwers

NIEUWSFLITS NR 25, MEI 2017 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Woning leefbaar maken Paasbakjes Vrijwilligersavond Bouwers NIEUWSFLITS NR 25, MEI 2017 HOUSE OF HOPE DEVENTER In deze nieuwsflits Vervolg ontruiming Crisissutuatie SourceFruit Flat schoongemaakt Verhuizing Woning leefbaar maken Paasbakjes Vrijwilligersavond Bouwers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2014 Stichting Mariposa-Peru

Nieuwsbrief Juni 2014 Stichting Mariposa-Peru Nieuwsbrief Juni 2014 Stichting Mariposa-Peru Steun ons, zodat wij hen kunnen (onder) steunen! Financiële bijdragen kunnen worden gestort op girorekening NL51INGB0001731037 t.n.v. Stichting Mariposa-Peru

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien juli 2012 Villa Ticca Groter groeien Nieuwsbrief Juli Lieve allemaal, Alhoewel de zomer nog niet zo wil vlotten in Nederland, is de vakantieperiode nu toch echt officieel begonnen. Ook in Villa Ticca betekent

Nadere informatie

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons.

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. Beste lezers,... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. De afgelopen maand weer veel contact met de Syrische statushouders in Purmerend. Nu de mannen alleen langzamerhand allemaal hun gezin overkrijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Afscheid 3 kinderen Wij steunen de kinderen van Futur tot en met het SMP ( 3-jarig voortgezet onderwijs). Daarna stopt de hulp van Futur, maar ze krijgen dan nog wel een klein

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting PHYSCI

Nieuwsbrief Stichting PHYSCI Nieuwsbrief Stichting PHYSCI Nummer 13, December 2018 Ru Paréstraat 35 2552 CP Den Haag Banknr NL75TRIO0197741142 ANBI nr 853250078 Lieve mensen, Zo aan het eind van het jaar en begin van het nieuwe jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 TERUGBLIK In de aanloop naar de kerstdagen en jaarwisseling blikken wij graag terug op 2016. Begin dit jaar zijn we samen met ons pasgeboren dochtertje Nadine

Nadere informatie

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen.

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen. De tennis4change foundation is een Nederlandse stichting die sinds 2011 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is opgericht door de broers Jorick en Rutger Vliegenberg. In onze stichting hebben

Nadere informatie

Beste Vriend. Wij wensen u heel fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2017! Linda de Groot, voorzitter Vrienden Spaarne Gasthuis

Beste Vriend. Wij wensen u heel fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2017! Linda de Groot, voorzitter Vrienden Spaarne Gasthuis Beste Vriend Het jaar 2016 loopt ten einde. Een mooi jaar, waarin we weer veel hebben gerealiseerd. Diverse wensen die een verblijf in het ziekenhuis wat aangenamer maken, zijn vervuld. Er waren 2 interessante

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Vrijdag 25 September 2015 Jaargang 9, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden

Nadere informatie

Draag Park Boswijk een warm hart toe!

Draag Park Boswijk een warm hart toe! Draag Park Boswijk een warm hart toe! Stichting Vrienden van Park Boswijk Bij Park Boswijk staan bewoners echt centraal Park Boswijk is gelegen in het prachtige groene Zorgpark Voorburg in Vught. Deze

Nadere informatie

We willen u allen hartelijk danken voor uw (financiële) steun in 2014. We hopen in 2015 wederom op uw steun te kunnen rekenen.

We willen u allen hartelijk danken voor uw (financiële) steun in 2014. We hopen in 2015 wederom op uw steun te kunnen rekenen. Jaarverslag 2014 Voorwoord Dit is het jaarverslag van Voedselbank Noordwijk over het jaar 2014. Met dit verslag informeren we u over onze cliënten, de voedselpakketten, acties, publiciteit en de interne

Nadere informatie

De auto met bedden komt aan.

De auto met bedden komt aan. ONE Op dit moment vangen wij 80 mensen op. We hebben tientallen bedden bijgekocht. We koken de hele dag door, liters soep, aardappelpuree, vlees, pannekoeken en ga zo maar door. De situatie is zeer ernstig.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 3, 2017 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met behulp van deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte over van alles dat wij bij Stichting Les Amis de Gambie de laatste

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Inleiding Voor u ligt een beleidsplan van de Stichting Yagana World. Deze stichting is 31 augustus 2004 opgericht en gevestigd te Nieuw Vennep.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Lars brengt een bezoek aan de projecten in Tanzania. o Onderwijs: de weg uit de armoede! blz. 2

In deze nieuwsbrief: Lars brengt een bezoek aan de projecten in Tanzania. o Onderwijs: de weg uit de armoede! blz. 2 Nummer 5 februari 2007 Lars brengt een bezoek aan de projecten in Tanzania Afgelopen najaar is Lars (bestuurslid van Sharing Worlds) weer naar Tanzania geweest en heeft een inspirerend bezoek gebracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Stichting Child Support Nepal

Jaarverslag 2017 Stichting Child Support Nepal Voorwoord Dit is het jaarverslag 2017 van de stichting Child Support Nepal. Het is het jaar waarin de eerste parlementsverkiezingen onder de nieuwe grondwet in Nepal plaatsvinden. Deze verkiezingen worden

Nadere informatie

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1 Beleidsplan Stichting ORISSA ZAL LEVEN! Spelt-oord 18 3991 XH Houten Telefoon: 030-6343167 Website: www.orissazalleven.nl Emailadres: info@orissazalleven.nl Kamer van Koophandel: 51405229 Bankrekeningnr:

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag 212 Inhoud JAARVERSLAG 212 1.Bestuursverslag Algemene informatie Verslag 212 2 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 212 Staat van baten en lasten over 1-1-212 t/m 31-12-212 Toelichting op

Nadere informatie

STICHTING RONDE VAN DE KROON

STICHTING RONDE VAN DE KROON STICHTING RONDE VAN DE KROON DOELSTELLING EN PROFIEL VAN DE STICHTING 1 JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 2 RESULTATENREKENING 4 BALANS 5 RESULTAATBESTEMMING 5 SLOTWOORD & CONTACTGEGEVENS 5 Doelstelling van

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LA SONRISA NARANJA

NIEUWSBRIEF LA SONRISA NARANJA NAAM BEDRIJF NIEUWSBRIEF 2 LA SONRISA NARANJA JAARGANG 10 Nummer 2 augustus 2018 Nieuwe bestuursleden INHOUD 1. Nieuwe bestuursleden 2. Brainstormsessie 3. Els op de voorpagina 4. Lintje voor Nico van

Nadere informatie

Stichting Save The Moonbears

Stichting Save The Moonbears Jaarverslag 2015 Stichting Save The Moonbears Verslag Stichting Save The Moonbears Dierenwelzijnsorganisatie Stichting Save The Moonbears Heeft ten doel het werven van fondsen voor - en het ondersteunen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 10 jaar Futur We zijn alweer 10 jaar met de stichting Futur bezig om kansarme kinderen in noord Bali te helpen naar school te gaan. Terugkijkend hebben we dankzij uw donaties veel

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina en De persoonlijke Mijn Ride pagina geeft je de mogelijkheid om jouw verhaal te doen en mensen in jouw omgeving op te roepen om ook mee te strijden door middel van het doen van een donatie via jouw persoonlijke

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014 SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND

Nieuwsbrief 2014 SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND NIEUWSBRIEF SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND Al weer een jaar voorbij! Graag brengen wij u op de hoogte van de voortgang van de leerlingen en de activiteiten van het afgelopen jaar middels deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Stichting Prithipura Infant Home Son

Stichting Prithipura Infant Home Son Secretariaat: Vendelier 16 5684 GC Best K.v.K.: S 41088775 tel: 0499-395403 Postbank Son: 3530726 e-mail:john@prithipura.com Rabobank Son: 103478825 www.prithipura.com www.prithipura.org Jaarverslag 2011

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 Welkom bij de 2 e Byounique nieuwsbrief 2012. We zijn trots om verslag te kunnen doen van alle activiteiten die het team in Malawi en het team in Nederland de afgelopen 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 19 december 2018

Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Nieuwsbrief 5 19 december 2018 Beste jongen en meisjes, ouders en leerkrachten, Het jaar 2018 zit er weer bijna op. Nog twee daagjes en dan gaan we genieten van de welverdiende kerstvakantie. Het zal wel

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA (BOEKJE) W. H. O.E. Stichting: van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA OOST- EUROPA OKTOBER 2010 OKTOBER 2011 Voorwoord De zomer is voorbij. Er is weer veel gebeurd na de laatste uitgave! Op 21 mei

Nadere informatie

Stichting Garuda House Bali is door de

Stichting Garuda House Bali is door de Stichting Garuda House Bali I may be small, but I matter Stichting Garuda House Bali Groningerlaan 18 9501 SH Stadskanaal M 06-53656837 E: info@garudahouse.org Contactpersoon: Ivette Langeveld-Kamst Website:

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar!

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar! NIEUWSBRIEF, april 2018, nummer 11 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief "STICHTING Help de OUDEREN IN ARMENIË"

Nieuwsbrief STICHTING Help de OUDEREN IN ARMENIË Nieuwsbrief "STICHTING Help de OUDEREN IN ARMENIË" Voor u ligt alweer de zesde nieuwsbrief van onze stichting. De wereld verandert snel,nog steeds zijn in 2016 de berichten van oorlogen, racisme, vluchtelingen

Nadere informatie

LA SONRISA NARANJA. Aan het einde van het jaar. JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD. 1. Aan het einde van het jaar. 2. Verslag van een stagiaire

LA SONRISA NARANJA. Aan het einde van het jaar. JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD. 1. Aan het einde van het jaar. 2. Verslag van een stagiaire NAAM BEDRIJF NIEUWSBRIEF 4 LA SONRISA NARANJA JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD 1. Aan het einde van het jaar 2. Verslag van een stagiaire 3. Berichten van Els 4. Financiën Aan het einde van het

Nadere informatie

Reisverslag Ko en Hannie + Dig en Coby

Reisverslag Ko en Hannie + Dig en Coby Hierbij onze tweede nieuwsbrief van 2013. We zijn nog lekker bezig in Gambia met o.a. het sponsoren van kinderen voor een schoolopleiding en de bouw van de kraamkliniek. Ook staan er weer een aantal activiteiten

Nadere informatie

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden,

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Wij zijn verheugd dat we na het verschijnen van onze eerste nieuwsbrief jullie kunnen vertellen dat we mooie activiteiten hebben kunnen uitvoeren. Daarnaast

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

Stichting Zuiver Afrikaans Water, jaarverslag Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2015

Stichting Zuiver Afrikaans Water, jaarverslag Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2015 Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2015 Bijlage: financieel jaarverslag 2015 1 Stichting Zuiver Afrikaans Water, jaarverslag 2015 Inleiding In 2015 kregen 2400 schoolkinderen blijvend toegang

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GORAŽDE MEIDOORNSTRAAT 65, 1505 TS ZAANDAM 06-50298575 Facebook info@vriendenvangorazde.com www.vriendenvangorazde.com OPGERICHT: 12 JUNI 2013 TE ZAANDAM KAMER VAN KOOPHANDEL : 58153128

Nadere informatie

De moeder van deze tweeling straalt! Haar kinderen worden gesponsord vanuit Nederland en leren nu lezen en schrijven

De moeder van deze tweeling straalt! Haar kinderen worden gesponsord vanuit Nederland en leren nu lezen en schrijven Nieuwsbrief 30 7 jan. 2016 Nieuwsbrief december 2015 en januari 2016. Een veelbewogen jaar ligt achter ons. Mooie en minder mooie momenten, goede resultaten en teleurstellingen. Heel veel dank gaat er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LENTE 2019 Een project van WWvK in de spotlight

NIEUWSBRIEF LENTE 2019 Een project van WWvK in de spotlight 6 blz. Een project van WWvK in de spotlight Kindertehuis in Gambia van de Stichting Les Amis de Gambie, Stichting Les Amis de Gambie is in 2002 in Luxemburg opgericht met als doel ondersteuning van Gambia

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Geachte donateurs, Het is alweer een half jaar geleden dat wij u berichtten over het nieuwe project dat Yoreem ondersteunt: Pachachaca in Calca, Peru. Ook konden wij bij die gelegenheid

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2011 Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 2012 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2011 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

OPERATION CLEAR MIND

OPERATION CLEAR MIND Nieuwsbrief Beste lezer, OPERATION CLEAR MIND Hierbij alweer de tweede editie van onze nieuwsbrief. Wij hebben zeker niet stil gestaan de afgelopen maanden en brengen jullie graag op de hoogte van de lopende

Nadere informatie