NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 Welkom bij de 2 e Byounique nieuwsbrief We zijn trots om verslag te kunnen doen van alle activiteiten die het team in Malawi en het team in Nederland de afgelopen 3 maanden heeft gedaan. Malawi Van april t/m juni heeft het team in Malawi opnieuw nieuwe en mooie activiteiten georganiseerd. Zo gaven we in april de eerste training aan het gevangenispersoneel van Mikuyu. In mei hebben 26 familiebezoeken gedaan en hebben heel veel families Mikuyu bezocht en familiecounselling gehad. In juni hadden we ons 1 e teamuitje als beloning voor 8 maanden heel hard werken om te komen waar we nu zijn. Het team uit Nederland bezoekt in mei/ juni Zomba en Mikuyu Van 19 mei t/m 9 juni heeft Anita het team in Malawi bezocht, Edward sloot de laatste week aan. In de 3 weken hebben we veel met het team gedaan: Ethel aangenomen als nieuw teamlid Joy aangenomen als procesbegeleider Asaye aangenomen als vrijwilliger Teamvergaderingen en de rode lijn voor de komende 6 maanden uitgezet Knelpunten van de afgelopen periode doorgenomen en oplossingen gezocht Relaties versterkt met onze partnerorganisaties en nieuwe relaties opgestart Eerste contacten gelegd met het bedrijfsleven Teambuilding en teamuitje Het bezoek heeft het werk van Byounique in Malawi versterkt door een verdiepingsslag te maken op het gebied van methodisch handelen, teambuilding, teambegeleiding en praktische verbeteringen. Hiermee is een belangrijke basis gelegd voor het succes van het project in de 2 e helft van Actie Word Vriend van Byounique in Nederland In mei 2012 lanceerde Byounique Nederland de 1 e fondsenwervingscampagne. Via een persoonlijke brief vroegen we aan familie, vrienden en kennissen of zij Vriend van Byounique wilden worden door een maandelijkse financiële bijdrage over te maken. Daarmee zijn wij zeker van een bepaald bedrag dat wij elke maand kunnen investeren in de Byounique activiteiten. Wij zijn heel dankbaar dat de eerste Vrienden inmiddels maandelijks Byounique steunen en we werden ook blij verrast met een aantal eenmalige bijdragen. Allemaal heel erg bedankt voor jullie steun!!! Actie Word Vriend van Byounique in Malawi In Malawi hebben we een brief uitgestuurd via een Engelse dame die een nieuwsbrief voor alle buitenlanders in Malawi onderhoudt. Wij hebben daar m.n. om spullen als kleding, matrassen, boeken, pannen etc. gevraagd zodat de jongens die direct kunnen gebruiken. Er is een heel distributiesysteem opgezet en we krijgen niet alleen spullen, maar ook contacten met andere organisaties en bedrijven aangeboden die hopelijk tot verdere sponsoring kunnen leiden.

2 APRIL 2012 IN BEELD De eerste training aan het gevangenispersoneel Op 16 april gaf het team de eerste training aan het Mikuyu gevangenispersoneel. Het thema van de dag was voorlichting over de Rechten van het Kind, Jeugdrecht, de missie en visie en werkwijze van Byounique en de manier waarop het gevangenispersoneel een belangrijke bijdrage kan leveren aan de resocialisatie van de jongens in Mikuyu. Van de 32 medewerkers waren er 15 aanwezig bij de training, er waren 2 medewerkers terug gekomen van vakantie om erbij te kunnen zijn. De andere medewerkers moesten werken, maar krijgen via hun collega s toch de informatie van de training. De dag was zeer succesvol. Het personeel is oprecht geïnteresseerd in de rehabilitatie van de jongens en echt wil weten hoe zij hier een bijdrage aan kunnen leveren. Er was eerlijke uitwisseling van meningen en informatie en er konden goede afspraken voor samenwerking worden gemaakt. Tijdens de volgende training op 16 juli worden deze afspraken geëvalueerd en zal het gevangenispersoneel zelf een thema voorbereiden. Afscheid van Patuma als teamlid Tot onze spijt hebben we in april afscheid moeten nemen van ons teamlid Patuma. Zij had zich voordat ze bij Byounique kwam aangemeld voor de Malawi Prison Service en werd eind april plotseling opgeroepen, veel eerder dan verwacht. Voor het team was het een gemis, want Patuma was een hard werkend teamlid, zij was erg goed in plannen van activiteiten. Wij hopen dat ze na het afronden van haar opleiding in een jeugdgevangenis wordt geplaatst zodat ze het werk van Byounique op die manier kan voortzetten. Shadreck en Mtendere hebben het gemis van Patuma geweldig opgevangen: alle jongens onderling verdeeld en ook alle geplande huisbezoeken samen gedaan, een enorme klus, dus heel veel waardering voor beide heren!

3 MEI 2012 IN BEELD De tweede ronde huisbezoeken In mei hebben Shadreck en Mtendere samen 26 familiebezoeken afgelegd, vaak in de meest afgelegen gebieden waar ze eerst een paar uur naar toe moesten reizen. Een deel waren 1 e huisbezoeken, maar deels waren het ook follow up bezoeken van jongens die in maart en begin april waren vrijgelaten. De familieleden vertellen vaak schrijnende en verdrietige verhalen, maar altijd zijn ze blij om te horen over hun zoon, broer of neef. Zo bezocht Shadreck de moeder van Afiki. Haar huis was verwoest door zware regens. Haar man was vorig jaar overleden en de enige die haar kon helpen om het huis op te knappen was Afiki. Moeder was heel erg blij om te horen dat Byounique Afiki begeleidt en dat hij snel thuis zal komen. Ze zou de buren vragen of hij daar mocht wonen tot haar huis weer opgeknapt was. Afiki was blij omdat hij een kans zag om zijn moeder te helpen en zijn vroegere problemen goed te maken. De familie van Rodrick, die via Byounique zijn examen heeft kunnen doen en in september weer naar school gaat. Ons nieuwe teamlid Ethel In mei hebben we Ethel aangenomen als nieuw teamlid. Ethel is een afgestudeerd maatschappelijk werkster met al een jaar ervaring bij een project voor straatkinderen. Inmiddels werkt ze alweer ruim een maand en doet ze heel goed werk dus we zijn blij met haar als nieuw Byounique teamlid. Certificaat uitreiking van jongens die het Byounique programma hebben gevolgd In mei hebben we opnieuw afscheid genomen van 5 jongens die kort daarna naar huis zouden gaan. Altijd een formele bijeenkomst, waar de jongens zich soms wat ongemakkelijk voelen, maar toch trots zijn op wat ze hebben bereikt. De jongens krijgen van de directeur het Byounique certificaat uitgereikt en alle jongens ontvangen altijd hun Byounique t- shirt: I am proud to Byounique.

4 JUNI 2012 IN BEELD 14 juni: we delen namens de KNVB voetbaltenues uit Namens de KNVB mochten wij een geheel nieuw tenue uitdelen aan het Mikuyu voetbal team. Het team speelt in de lokale competitie en dingt mee naar het kampioenschap. Volgens de jongens zouden ze met dit tenue vanaf nu alleen nog maar winnen! Wij willen de KNVB hartelijk bedanken voor hun gulle bijdrage aan Byounique!!! 14 juni: teambuilding op het Zombaplateau Het team in Malawi heeft de afgelopen 6 maanden heel hard gewerkt om het project op te starten. Alle teamleden zijn supergemotiveerd en zijn altijd bereid om een stap harder te lopen om te zorgen dat het goed gaat met de jongens in Mikuyu en hun families. Dat mocht nu beloond worden met een rit naar het plateau, een wandeling en een lunch. Natuurlijk kwamen we in de modder vast te zitten met de bus, maar dat hoort erbij! 23 juni: de tweede groepsactiviteit Het thema was: hoe kun je vanuit Mikuyu werken aan je toekomst? Na een voorlichting vanuit het team volgden de optredens van jongens. De jongens hadden zich goed voorbereid en er was afwisseling tussen serieuze en komische optredens. Opties die werden genoemd waren deelnemen aan het onderwijs, meedoen aan het Byounique project, je gedrag veranderen en goede plannen maken. Als afsluiting was er de prijsuitreiking en een kleine disco.

5 DE PLANNEN VOOR HET VOLGENDE KWARTAAL Natuurlijk hebben we alweer grote plannen voor de komende 3 maanden, er moet nog veel gebeuren om daar te komen waar we willen zijn. Malawi: Counselling programma: De komende maanden staat de follow up van de uitgestroomde jongens centraal, ondertussen zijn dat er al 25. Het verstevigen van de samenwerking met onze partners en het voorbereiden van de 1 e presentaties zijn andere belangrijke speerpunten. Nieuwe plannen: praktijkschool en opknappen van toilet & douches: Om de jongens kansen te bieden om na hun vrijlating werk te vinden en in hun levensonderhoud te voorzien willen we naast Mikuyu een praktijkschool bouwen waar de jongens lokale ambachten kunnen leren. We denken daarbij aan houtbewerking, metselen en kleermakerij, maar ook computeronderwijs en Engels. We hebben contact gelegd met een lokale architect en aannemer en deze maken op dit moment voor ons de bouwtekeningen en de offerte. Ook zouden we graag de toiletten en douches in Mikuyu opknappen zodat deze weer doorstromen en er een hygiënisch gezond klimaat in Mikuyu komt. Vanwege het achterstalling onderhoud betekent dit dat we ook naar de leidingen en de waterafvoer moeten kijken, want als dat niet eerst wordt verbeterd, dan helpen nieuwe toiletten en douches niet. Hiervoor maken we een projectplan voor Nederland: PR & fondsenwerving: Byounique raakt langzaamaan meer bekend bij familie, vrienden en kennissen en de eerste donaties worden gedaan. Om het project langdurig te kunnen ondersteunen en uit te breiden is echter meer financiële steun nodig. Daarom zal het team Nederland zich de komende maanden vooral gaan richten op het uitbreiden van de naamsbekendheid en het aanvragen van fondsen. Jullie kunnen onze activiteiten allemaal meebeleven door onze website te lezen en door ons te volgen op Facebook en Twitter. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen: Stichting Byounique Byouniquenederland@gmail.com Rabobank: , o.v.v. schenking Stichting Byounique Tot onze volgende nieuwsbrief! Edward Molenaars, bestuurslid & Anita Tiggelaar, bestuurslid en programma manager

NIEUWSBRIEF 3 e KWARTAAL 2012

NIEUWSBRIEF 3 e KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF 3 e KWARTAAL 2012 Welkom bij onze Byounique nieuwsbrief. Met veel plezier doen we weer verslag van alle activiteiten waar het team in Malawi en het team in Nederland de afgelopen 3 maanden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 e KWARTAAL 2012

NIEUWSBRIEF 4 e KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF 4 e KWARTAAL 2012 De laatste Nieuwsbrief van 2012 alweer, het jaar is ontzettend snel gegaan. In Malawi en in Nederland hebben we heel hard gewerkt en ons project in Mikuyu stevig neergezet.

Nadere informatie

Goed op weg om onze ambities te realiseren! PREVENTIE Overleg over een nationaal HALT- project (alternatieve straffen voor kinderen)

Goed op weg om onze ambities te realiseren! PREVENTIE Overleg over een nationaal HALT- project (alternatieve straffen voor kinderen) Goed op weg om onze ambities te realiseren! Wat gaat het snel, 2014 is alweer voor de helft voorbij! Wij hebben de tijd goed benut en de afgelopen 6 maanden mooie successen en vooruitgang geboekt. Als

Nadere informatie

De 1e helft 2016 is alweer voorbij!

De 1e helft 2016 is alweer voorbij! De 1e helft 2016 is alweer voorbij! Voor Byounique is 2016 opnieuw een jaar van groei, met een nieuw team in Mangochi, nieuwe activiteiten in Blantyre en een extra project in Chikwawa, uitgevoerd door

Nadere informatie

Geniet met ons mee van mooie projecten en trotse jongeren! PREVENTIE Diploma- uitreiking van het 2e HALT- programma 2014 in Zomba

Geniet met ons mee van mooie projecten en trotse jongeren! PREVENTIE Diploma- uitreiking van het 2e HALT- programma 2014 in Zomba Geniet met ons mee van mooie projecten en trotse jongeren! Hard werken en genieten van de mooie resultaten, dat is de samenvatting van de afgelopen 3 maanden. In Nederland bestond het harde werken vooral

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN STICHTING VRIENDEN VAN UMTHOMBO

NIEUWSBRIEF VAN STICHTING VRIENDEN VAN UMTHOMBO NIEUWSBRIEF VAN STICHTING VRIENDEN VAN UMTHOMBO NOVEMBER 2012 ---------------------------------------------------- Geweldige, positieve ontwikkelingen!!!!!! Umthomo, opvangcentrum in Durban In de afgelopen

Nadere informatie

Superdruk het jaar 2015 afsluiten! PREVENTIE Voorstellingen en wijkgesprekken van het theaterproject 2015

Superdruk het jaar 2015 afsluiten! PREVENTIE Voorstellingen en wijkgesprekken van het theaterproject 2015 Superdruk het jaar 2015 afsluiten! De laatste 3 maanden van 2015 hebben we kunnen afsluiten met prachtige activiteiten en een gedegen plan voor volgend jaar. Dat viel niet altijd mee. De 1 e regens maakten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E JAARGANG 2014 NR.3

NIEUWSBRIEF 2 E JAARGANG 2014 NR.3 Namens het Team van stichting Toppie! wensen wij u vrolijke feestdagen en een gezond en toppie! 2015 Stichting Toppie! heeft er een nieuw bestuurslid bij, van harte welkom! Cynthia Lisse Maatschappelijk

Nadere informatie

STICHTING BYOUNIQUE JAARVERSLAG 2013

STICHTING BYOUNIQUE JAARVERSLAG 2013 STICHTING BYOUNIQUE JAARVERSLAG 2013 pag. Inhoudsopgave 3 Voorwoord door het bestuur 4 1. Stichting Byounique 5 1.1 Het ontstaan van de stichting Byounique 6 1.2 Problematiek in Malawi 7 1.3 Missie, visie

Nadere informatie

Jaarverslag Fountains of Joy 2014.

Jaarverslag Fountains of Joy 2014. Jaarverslag Fountains of Joy 2014. In april 2014 hebben Erik en Esther Nagtegaal Stichting Fountains of Joy opgericht, met het doel aan de wereld het evangelie van Jezus te verkondigen en zorg te dragen

Nadere informatie

JAARVERSLAG BYOUNIQUE 2014

JAARVERSLAG BYOUNIQUE 2014 JAARVERSLAG BYOUNIQUE 2014 Zorgen dat kwetsbare kinderen in Malawi niet in aanraking komen met justitie, maar juist een goede toekomst op kunnen bouwen. VOORWOORD 2014 was een jaar van groei en ontwikkeling.

Nadere informatie

La vita è bella! Het leven is mooi

La vita è bella! Het leven is mooi La vita è bella! Het leven is mooi Hier zien jullie een aantal foto s van vrienden en activiteiten die ik met vrienden heb gedaan. Links bovenin: Bezoeken van een AS Roma voetbalwedstrijd met collega s

Nadere informatie

Stichting Kinoni Kids

Stichting Kinoni Kids STICHTING KINONIKIDS Stichting Kinoni Kids Nieuwsbrief Maart 2018 Beste vrienden van Stichting KinonKids, Onze tweede nieuwsbrief is uit.het is ons weer gelukt! Veel leesplezier gewenst. Als u een idee

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

NIEUWSKRANT nummer 54 Medellín, juni Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín,

NIEUWSKRANT nummer 54 Medellín, juni Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, NIEUWSKRANT nummer 54 Medellín, juni 2017 Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, Bibliotheek My Book Buddy Vrijwillig Gregory van der Linden heeft onlangs de stichting weer eens bezocht

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Kabanga Hospital Foundation Oscar Wildestraat 43 9746AR Groningen. KVK : 01179973 Rek. nr: NL86RABO0119755483 (Rabobank)

Jaarverslag 2014. Stichting Kabanga Hospital Foundation Oscar Wildestraat 43 9746AR Groningen. KVK : 01179973 Rek. nr: NL86RABO0119755483 (Rabobank) Jaarverslag 2014 Stichting Kabanga Hospital Foundation Oscar Wildestraat 43 9746AR Groningen KVK : 01179973 Rek. nr: NL86RABO0119755483 (Rabobank) www.kabangahospitalfoundation.org mail@kabangahospitalfoundation.org

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Bouwactiviteiten! De metselprofielen zijn gesteld, de stenen zijn gearriveerd, zodat;

In deze nieuwsbrief. Bouwactiviteiten! De metselprofielen zijn gesteld, de stenen zijn gearriveerd, zodat; In deze nieuwsbrief Bouwactiviteiten! Karten Mag ik mij even voorstellen? Zonnepanelen? Rijksmuseum en scouting Ridderkerk? Decemberlekkers Buitenterrein Bouwactiviteiten! Donderdag 13 november was het

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 LA SONRISA NARANJA

NIEUWSBRIEF 1 LA SONRISA NARANJA I LA SONRISA NARANJA JAARGANG 11 Nummer 1 januari 2019 Nieuwjaarswens NHOUD 1 Nieuwjaarswens 2. De nieuwe vestiging 3. Kerstfeest in de wijk 4. Mrthe 5. Berichten van Els Stichting La Sonrisa Naranja Admiraliteitskade

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Dichter bij elkaar. Strategie 2015-2019

Dichter bij elkaar. Strategie 2015-2019 Dichter bij elkaar Strategie 2015-2019 De zorg verandert. Vrijwilligers veranderen. De wensen van families veranderen. De maatschappij verandert. Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam wil klaar zijn voor

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden...

Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Hét perfecte evenement om uw bedrijf aan te verbinden... Stelt u zich eens voor...... dat uw medewerkers fitter en strijdlustiger hun werk doen, dat de teamspirit binnen het bedrijf positief groeit, dat

Nadere informatie

Kerstnieuwsbrief schooljaar 2015-2016 17 december 2015

Kerstnieuwsbrief schooljaar 2015-2016 17 december 2015 Kerstnieuwsbrief schooljaar 2015-2016 17 december 2015 Beste ouders, Terwijl de kortste dag snel nadert en een lange kerstvakantie voor de deur staat, gaan onze gedachten terug naar schooljaar 2015. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Dank u voor het waarmaken van mijn droom.

Dank u voor het waarmaken van mijn droom. Nieuwsbrief van Stichting Wondem november 2014 Wondem Zerfu had één grote droom: arme kinderen in Ethiopië helpen. Want telkens als hij het land van zijn ouders bezocht, vroeg hij zich af waarom hij het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Aqua Vivenda Nr. 28, najaar 2011.

Nieuwsbrief Stichting Aqua Vivenda Nr. 28, najaar 2011. Nieuwsbrief Stichting Aqua Vivenda Nr. 28, najaar 2011. Uw gift is welkom op rekening 3454660 t.n.v. de postbank o.v.v. Stichting Aqua Vivenda s-hertogenbosch. Een mooi initiatief Elk jaar zetten de leerlingen

Nadere informatie

https://youtu.be/qtmiqhsjnfq Deze presentatie kunt u gebruiken om de Doelpuntactie te presenteren aan de andere vrijwilligers van de sponsorcommissie en/of het bestuur. Het beeld op deze titelslide komt

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en

Nadere informatie

Voor het eerst weer terug

Voor het eerst weer terug Nieuwsbrief augustus 2010 Verslag reis Malawi, deel I Beste allemaal, Eindelijk was het in juni zover: we gingen terug naar Malawi en de school. Bepakt en bezakt met veel spullen, waaronder 200 kinderonderbroeken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nonfoodbank Gouda april 2018

Nieuwsbrief Nonfoodbank Gouda april 2018 Nieuwsbrief Nonfoodbank Gouda april 2018 Afgelopen maanden is er weer hard gewerkt door alle vrijwilligers om de cliënten zo goed mogelijk te helpen. Naast de hulp aan de cliënten zijn we ook bezig met

Nadere informatie

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l

P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l P o s t b u s 6 5 3 8 4 0 A B H a r d e r w i j k T e l. 0 3 4 1 5 6 4 4 8 8 i n f o @ m a f. n l w w w. m a f. n l KvK: Harderwijk: 41 23 11 29 www.maf.nl/baarssen Nieuwsbrief nr. 1 April 2013 BESTE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien juli 2012 Villa Ticca Groter groeien Nieuwsbrief Juli Lieve allemaal, Alhoewel de zomer nog niet zo wil vlotten in Nederland, is de vakantieperiode nu toch echt officieel begonnen. Ook in Villa Ticca betekent

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan?

Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan? Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan? Jolanda gaat op pad met onze Wandelcoach Tineke Franssen Jolanda (33) werkt als hypotheekadviseur in het bankwezen.

Nadere informatie

Jaarplan 2013 van het Inloophuis Den Helder eo. INHOUD

Jaarplan 2013 van het Inloophuis Den Helder eo. INHOUD Jaarplan 2013 van het Inloophuis Den Helder eo. INHOUD 1. Missie en visie 2. Organisatie 3. Speerpunten 4. Activiteiten 5. Vrijwilligers 6. Contacten/IPSO/kwaliteitsproject 7. Public relation en donateurswerving

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle

Ook heeft ieder kind een paar slipper gekregen omdat vele kinderen op blote voeten lopen. Zoals je op de foto s hieronder kunt zien zijn alle Nummer 3 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Zoals we in onze vorige nieuwsbrief al vermelden zijn

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting dak Beleidsplan 2019-2022 Inhoudsopgave Introductie...2 Beleidsplan..3 Missie en Visie 6 Strategische doelstellingen...7 Fondswerving..8 Financieel beleid.9 Introductie Albanië is een land met

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Afgesloten projecten 5 3.2

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

Hier een overzicht van de huidige rolverdeling: Projecten Hartelijk bedankt daarvoor! Nieuws uit Chili

Hier een overzicht van de huidige rolverdeling: Projecten Hartelijk bedankt daarvoor! Nieuws uit Chili Lieve mensen, In september was het vreemd, geen Bietendag. De ontmoeting met de trouwe Bietendag gangers hebben we gemist en de kinderen misten het spelen op het erf bij Dorus en Sandra. Maar ook alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord!

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord! 祝 福 : 结 婚 Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk.

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Hierbij ontvangt u van mij een samenvatting van de uitkomsten van de tevredenheidsmeting, die begin november is afgenomen. We hebben deze in het team en met de MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England

Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England Hier weer een update vanaf Engelse bodem!! Het is alweer 15 maanden geleden dat Erik en ik naar de overkant vertrokken zijn. De tijd vliegt voorbij, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 17 december 2015 Nieuws vanuit het team. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel Het eind van het jaar 2015 is alweer in zicht! Voor velen een moment om stil te staan

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Kerst Nieuwsbrief. Hallo allemaal,

Kerst Nieuwsbrief. Hallo allemaal, Marketentster 179 2401 JB ALPHEN A/D RIJN Tel: 0172-441335 E-mail: info@vilcabamba.nl Postbanknr: 9595983 KvK nr: 28097696 Kerst Nieuwsbrief J AA RGA N G 5 JA N. 2007 Stichting Vilcabamba Centrum ter ontwikkeling

Nadere informatie

Maatschappelijke Stage Jac. P. Thijsse College

Maatschappelijke Stage Jac. P. Thijsse College Maatschappelijke Stage Jac. P. Thijsse College Afgelopen weken hebben de leerlingen van 3H, 3V de maatschappelijke stage doorlopen. In deze nieuwsbrief geven wij een verslag van de activiteiten 3H en 3V.

Nadere informatie

Beleidsplan SVK

Beleidsplan SVK Beleidsplan SVK 2016 2020 1 Competentie vorming 1.1 Doelstelling Ons lokale comité in Laos, de Khongdistrict Community Development Association (KCDA), draagt veel bij aan de ontwikkeling van het hele district.

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van PURE! Foundation 2015. Terugkijkend op het afgelopen jaar hebben we met het bestuur een belangrijke basis gelegd voor de toekomst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

AL 12 SCHOOLJAREN LANG, MAAKT U HET VERSCHIL!

AL 12 SCHOOLJAREN LANG, MAAKT U HET VERSCHIL! AL 12 SCHOOLJAREN LANG, MAAKT U HET VERSCHIL! Zoveel kinderen op Bali redden het slechts tot de basisschool... en in veel gevallen maken ze het niet eens af. Onze oudere kinderen realiseren dit maar al

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Beste vriendinnen en vrienden van KiBaHome, Graag willen we u, zoals gebruikelijk, aan het einde van het jaar bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het St. Kizito

Nadere informatie

Het team van O.B.S Op e Dobbe te Hallum wil een betere uitstraling geven aan de school. Een uitstraling die al in de school heerst.

Het team van O.B.S Op e Dobbe te Hallum wil een betere uitstraling geven aan de school. Een uitstraling die al in de school heerst. Openbare basisschool Op e Dobbe te Hallum zoekt sponsors om het schoolplein op te knappen. Is dat dan nodig zult u denken.lees verder en ontdek het hoe en waarom dit te realiseren. Noodzaak vanuit de kinderen:

Nadere informatie

Stichting Kansarme Dieren

Stichting Kansarme Dieren Stichting Kansarme Dieren Jaarverslag 2012 Algemeen De aanleiding voor het oprichten van de Stichting Kansarme Dieren (januari 2011) was de moeilijke situatie van vooral oudere en/of chronisch(e) zieke

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSHANDBOEK

VRIJWILLIGERSHANDBOEK VRIJWILLIGERSHANDBOEK BYOUNIQUE ELKE JONGERE VERDIENT EEN TOEKOMST byouniquenederland@gmail.com www.byounique.nl/ www.byounique.org KvK: Rabobank: INHOUD 1: Introductie Welkom bij Byounique! Wat heeft

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Lopende projecten 5 4. Vrijwilligers

Nadere informatie

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 Stichting Home Sweet Home, notarieel opgericht op 27 mei 2008 Adres: Pr Margrietstraat 9 6096AX Grathem Nederland Statutaire zetel: gemeente Helmond Inschrijving KvK nr.:

Nadere informatie

LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker

LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker Stichting tegen Kanker en het lokale Levensloop vrijwilligerscomité organiseren LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker VIEREN HERINNEREN STRIJDEN STK008_Levensloop_Broch_NL_03.indd 1 26/04/13 12:14 Levensloop,

Nadere informatie

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu?

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Proficiat & bedankt! Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. Fantastisch dat je je zo wil engageren om samen met ons kwetsbare

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 JAARPLAN 2015

JAARVERSLAG 2014 JAARPLAN 2015 JAARVERSLAG 2014 & JAARPLAN 2015 STICHTING HELPING HANDS KENIA INHOUD Doelstelling & missie 3 Jaarverslag 2014: wat hebben we bereikt? 5 Kenia 5 Werkzaamheden Kenia-team Lopende projecten Nederland 6 Fondsenwerving

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Verslag goederen delen 2012/2013

Verslag goederen delen 2012/2013 Verslag goederen delen 2012/2013 Afgelopen jaar heb ik van uw stichting een vracht met hulpgoederen mogen ontvangen. Hierbij een verslag van het uitdelen en hartelijke dank namens de ontvangers. Het leven

Nadere informatie

Playing for Success Alkmaar

Playing for Success Alkmaar Playing for Success Alkmaar Nieuwsbrief nummer 2 Opening Playing for Successs een SUCCES!! Vanaf dag één dat we samen zijn gaan werken aan PfS Alkmaar wisten we dat met de deelnemers iets bijzonders gaan

Nadere informatie

Met Intelligentie Natuurlijk iets Doen

Met Intelligentie Natuurlijk iets Doen Nieuwsbrief 11 Met Intelligentie Natuurlijk iets Doen Voorwoord Nieuwe fase MIN D Na diverse jaren van planontwikkeling en implementatie is het nu tijd voor een nieuwe fase, die van borging van het onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

BELEIDSPLAN SERVE THE CITY HAARLEM

BELEIDSPLAN SERVE THE CITY HAARLEM 1. Analyse van de huidige situatie 2. Lange termijn 3. Middellange termijn 4. Financiën 5. Bekendheid Als je honderd mensen niet kunt helpen, help er dan eentje Moeder Theresa 1. Analyse van de huidige

Nadere informatie

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN,

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Wells of Joy, 2015 nieuwsbrief Nr. 2 Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Een half jaar geleden schreef ik mijn eerste nieuwsbrief. De tijd is gevlogen en het is dus tijd om weer iets van ons te laten horen.

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Grieks

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Grieks Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Συγχαρητήρια. Σας ευχόμαστε όλη την ευτυχία του κόσμου. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en de beste wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2017

Nieuwsbrief Januari 2017 Nieuwsbrief Januari 2017 We zijn er weer, na een korte kerstvakantie gaan we er weer tegenaan. Wat zal 2017 ons brengen? Als het aan Esperanza ligt: heel veel. Ondanks het koude weer is het in de nieuwe

Nadere informatie

Wanneer je geloof op het spel staat.

Wanneer je geloof op het spel staat. Wanneer je geloof op het spel staat. Beste vriend. We danken de Heer dat we je mogen kennen. Je speelt een erg belangrijke rol in onze gemeente. We zijn jullie enorm dankbaar voor de voortdurende steun

Nadere informatie

Voorkomen is beter. Voorlichting aan kinderen over de risico s van dakloos worden in Peru. Stichting Los Cachorros, een thuis voor straatkinderen

Voorkomen is beter. Voorlichting aan kinderen over de risico s van dakloos worden in Peru. Stichting Los Cachorros, een thuis voor straatkinderen Voorkomen is beter Voorlichting aan kinderen over de risico s van dakloos worden in Peru Stichting Los Cachorros, een thuis voor straatkinderen Postbus 545, 3500 AM UTRECHT www.loscachorros.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

februari 2015 De nieuwsbrief

februari 2015 De nieuwsbrief februari 2015 Lieve familie en vrienden, De nieuwsbrief De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar! We kijken met veel dankbaarheid terug naar het afgelopen jaar en beseffen maar al te goed dat we hier

Nadere informatie

Impressie verslag Korczak activiteiten in Ghana

Impressie verslag Korczak activiteiten in Ghana Impressie verslag Korczak activiteiten in Ghana In januari 2012 zijn we met 3 bestuursleden in Ghana geweest op werkbezoek. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om met behulp van een aantal activiteiten

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 3, 5 april 2015. Beste volgers, Voor u ligt alweer de 3 e nieuwsbrief. Zeker met net zoveel trots en enthousiasme als de eerste 2 nieuwsbrieven begin ik aan mijn 3 e nieuwsbrief. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

Stichting The Next Stage

Stichting The Next Stage 14 november 2015 Stichting The Next Stage Beleidsplan Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Doel van de stichting... 3 2.1. Doel... 3 2.2 Visie... 3 2.3 Missie... 3 2.4 Doelstelling... 3 2.3 Resultaten... 4 3. Activiteiten...

Nadere informatie

Cursus Fondsenwerven. Ben Hekkema & Martijn Pool 7 november 2014

Cursus Fondsenwerven. Ben Hekkema & Martijn Pool 7 november 2014 Cursus Fondsenwerven Ben Hekkema & Martijn Pool 7 november 2014 Ochtend Programma 09.30 inloop 10.00 introductie 11.00 pauze 11.15 wat is fondsenwerving 12.05 aan het werk 12.30 lunch Ben Hekkema Emmen

Nadere informatie

FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING

FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING Waarom Milieudefensie? Milieudefensie zet zich in voor gezond en eerlijk voedsel, slimme vervoersoplossingen en duurzaam consumeren. Ons streven is om de aarde eerlijk

Nadere informatie