februari 2015 De nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "februari 2015 De nieuwsbrief"

Transcriptie

1 februari 2015 Lieve familie en vrienden, De nieuwsbrief De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar! We kijken met veel dankbaarheid terug naar het afgelopen jaar en beseffen maar al te goed dat we hier niet kunnen werken zonder steun van zoveel mensen. Steun van onze familie die altijd in ons blijft geloven en ons aanmoedigt in het werk, steun in het gebed door zoveel mensen, steun door middel van giften die we mogen ontvangen, steun van onze thuisfrontcommissie, steun van de kaartschrijvers: jullie beseffen misschien niet hoeveel het voor ons betekent, dank jullie wel! Onze grootste dank gaat uit naar degene die jullie aanzet om dit te doen en dat is onze Vader. We hebben Hem mogen leren kennen en mogen ervaren dat Hij voor ons zorgt. Dat Hij ons elke dag de kracht geeft, dat Hij ons gebruikt en dat we op Hem mogen vertrouwen in elke omstandigheid. Hij was erbij afgelopen jaar in alle mooie momenten maar ook in de moeite, het verdriet en de eenzaamheid die we voelen. Met vertrouwen zien we uit naar hoe Hij ons weer wil gebruiken in Zijn plan en we zien elke dag weer uit naar wat er op ons pad komt. We hopen dat u ook dit jaar met ons mee reist!

2 Financiën We willen een ieder die ons financieel ondersteunt heel hartelijk bedanken! Het is steeds moeilijker om adressen te achterhalen omdat de bank vaak alleen een naam bij de gift vermeldt. Misschien lukt het u om uw adres erbij te vermelden zodat we u een bedankbrief kunnen sturen en het voor u een bevestiging is dat uw gift goed is aangekomen. Helaas gebeurt het ook dat onze naam of code niet bij de gift vermeld wordt. Dan komen deze giften niet bij ons terecht maar in de algemene pot van Zending en Gemeente. Wilt u erop letten om onze naam te vermelden als u uw gift overmaakt? Eerder schreven we dat onze financiële situatie erg moeilijk is. In de afgelopen maanden is er een bedrijvensponsoring op touw gezet door de financiële afdeling van onze thuisfrontcommissie en die is werkelijk gezegend. Daar zijn wij enorm dankbaar voor! We zijn dankbaar voor de actieve rol van onze thuisfrontcommissie hierin en hoe God ons heeft bemoedigd om te blijven vertrouwen dat Hij voor ons zorgt. Onze dank is groot! We zijn er nog niet en komen nog maandelijks een groot bedrag tekort en we hopen dat er nog meer mensen zijn die ons financieel willen ondersteunen. Rekeningnummer: NL33 INGB Naam: Stichting Zending en Gemeente te Leeuwarden Mededeling 019-MB Fam. Buit (zonder naam of code komt het geld niet bij ons terecht) Uw gift is aftrekbaar van de belasting. Zending en Gemeente is een ANBI org. Centrum voor verslavingszorg Inmiddels worden er nu 8 maanden mensen opgevangen. Ongeveer 35 mannen mochten een plekje krijgen in het centrum. Sommige bleven maar eventjes, anderen bleven tot halverwege het traject of haakten af terwijl ze bijna het programma hadden afgemaakt en dachten dat ze er wel waren. Gelukkig waren er ook die het hele traject hebben afgemaakt. Wat een blijdschap is er als team, als iemand het traject heeft afgerond! Veranderde mensenlevens die we de poort weer zien uitgaan. Het is moeilijk om te zien dat er toch een laag percentage in de overwinning blijft. In het centrum gaat het de meeste mannen goed af. De omgeving is fijn en er hangt een fijne sfeer. Het moeilijkste proces is als de mensen weer naar huis gaan en terug komen in hun omgeving. Dan komt het erop aan om alles wat je geleerd hebt, toe te passen in je dagelijks leven.

3 Meubelmakerij Ook in de meubelmakerij is het afgelopen jaar veel gebeurd. Er is afscheid genomen van de chef/mede-eigenaar, omdat we de meubelmakerij winstgevend willen laten draaien, daarvoor veranderingen nodig zijn en hij niet mee wilde gaan in de veranderingen. Na de werkplek in de meubelmakerij georganiseerd te hebben en de juiste prijscalculatie te hebben berekend, was in november eindelijk het moment dat we voor de juiste prijs in de juiste tijd meubels kunnen maken. Helaas liepen we al snel tegen een volgend probleem aan en dat was dat de nieuwe chef niet meer kwam opdagen en hij teruggevallen was in zijn verslaving. Gelukkig kunnen we het werk gewoon voorzetten met het team en neemt Melchior tijdelijk de rol van chef over en kijken we uit naar een nieuwe chef. Heel dankbaar zijn we met de bestellingen van meubels die we ontvangen en dat we nog steeds genoeg werk hebben. In 2015 gaan we beginnen met het integreren van de opleiding tot meubelmaker. De opleiding zal zijn voor jongens zonder toekomst hier uit ons dorp Ritapolis, en voor cliënten uit het centrum van verslavingszorg die een vak willen leren en zo kunnen terugkeren in de maatschappij. Vrijwilliger Ook mochten we nog een vrijwilliger begeleiden. William de Hek mocht hier een maand zijn. Half januari is hij weer terug gegaan. William is tuinarchitect en hij was hier gekomen om een tuinontwerp te maken voor het centrum. William heeft ons verrast met het plan dat hij heeft gemaakt. De uitwerking ervan zal in etappes gaan gebeuren. Als gezin hebben we een hele goede tijd met hem gehad. We hebben hem nog wat van de omgeving kunnen laten zien. Onder andere kon hij Brazilië niet verlaten zonder dat we hem Tiradentes hadden laten zien. Een mooi plaatsje hier een half uurtje vandaan. We kijken terug op een mooie tijd met hem!.

4 Sociale huurwoningen Ook in het project van de sociale woningen is een verandering doorgevoerd. De visie voor de woningen is vanaf het begin af aan altijd al duidelijk geweest. Mensen een kans geven om hun leven op te pakken door tijdelijke woonruimte te bieden en ze te begeleiden. Het gemak wat we zien bij sommige bewoners is dat ze blijven plakken en helemaal niet meer bezig zijn met hun toekomst. Daar hebben we een verandering in doorgevoerd. Zodra de mensen langer blijven zitten gaat de huur omhoog. Dat moet een stok achter de deur zijn om echt verder te kijken. Waar we ook heel blij mee zijn, is dat we een huisje kunnen bieden aan cliënten die hun traject hebben afgemaakt maar geen plek hebben om naar terug te keren. Bijvoorbeeld een Claudemir die op straat leefde, heeft zijn traject nu afgemaakt op het centrum en mag in één van de huisjes wonen. Op dit moment helpt hij nog in het centrum om de nieuwe wasruimte te bouwen. Dat zijn prachtige overwinningen waar we enorm dankbaar voor zijn. Eerder schreven we over Eulalia. Dat ze weer teruggevallen was in haar verslaving en weer op straat woont. Twee maanden later kwam ik een vrouw in de stad tegen die ik niet herkende, maar me in mijn armen viel. Verbaasd keek ik haar aan en ontdekte dat het Eulalia is. Niks was er meer over van de mooie vrouw die ze was geworden. Mager, grote ogen, ingevallen mond en vodden aan haar lijf. De crack maakt haar helemaal kapot. Maar ook zo uitzichtloos, want ook al wil je nog een kans krijgen, geen kliniek wil je meer opnemen na 4 keer terugvallen. En zoveel keuze is er niet voor een vrouw om een kliniek te vinden. Ik was er kapot van nadat ik haar had gezien. Moet ik dan harder worden vraag ik me af, zodat het me niet zo raakt? Ik weet het niet. Ik weet wel dat ik enorm veel liefde voel voor deze mensen en deze liefde die ik voel, is nog niets vergeleken met de liefde die hun God voor hen heeft. Als mij het raakt, hoeveel te meer zal God het raken. In december hebben we een grote schoonmaak gehouden met de bewoners van de huisjes. De speelplaats voor de kinderen en de tuin hebben we met elkaar aangepakt. Het was goed om zo samen bezig te zijn en het met elkaar zo netjes te maken. De volgende nieuwsbrief zullen we schrijven over het naaiproject dat we zullen starten met de bewoners van de sociale huisjes.

5 Aisha, Joah, Lissa en Matteo De maand januari is de verjaardagmaand in huize Buit. Aisha, Joah en Matteo mochten hun verjaardag vieren. Voor Joah was het wel een beetje sneu omdat we op dat moment net geveld werden door een virus. Oud en Nieuw hebben we niet meegemaakt omdat we al om 23 uur op bed lagen met een emmer naast ons bed. Maar al met al waren het weer geslaagde verjaardagen, al blijf het gemis van familie en vrienden op zulke dagen aanwezig. De kinderen zijn weer met heel veel plezier naar school gegaan. Wat hadden ze er weer zin in! Aisha heeft 4 kinderen in haar klas. De andere klassen zijn groter maar het blijft fijn dat het kleine klasjes zijn en er enorm veel aandacht is voor de kinderen. We zijn dankbaar voor het christelijk onderwijs, de normen en waarden die de school uitdraagt en dat onze kinderen er met zoveel plezier elke dag heengaan. Vakantie Onze kinderen hebben inmiddels hun zomervakantie achter de rug. Als gezin hadden we ook twee weken vrij. Het is zo belangrijk om weer even tot rust te komen en wat afstand te nemen van het werk. Nou ja.. dat gaat erg lastig als je er naast woont. Maar dat geeft niet. We zijn wezen zwemmen, wandelen, op zoek gegaan naar watervallen in de buurt, s avonds een vuurtje gemaakt in de achtertuin, kortom een leuke tijd. Het was goed om even tot rust te komen.

6 Gebed Dankpunten: - Voor het afgelopen jaar waarin we met veel plezier mochten werken voor Agua Viva en we mochten ervaren dat er voor ons gezorgd wordt. - Voor de giften die we mochten ontvangen. - Voor cliënten die het programma mochten afronden. - Bescherming van het leven van Melchior en Wim, tijdens een auto-ongeluk waarbij wonderlijk genoeg alleen de auto wat schade heeft opgelopen. - Het herstel van Johan, broer van Sijnette. Gebedspunten: - Dat de aanvraag voor het visum goedgekeurd mag worden. - Voor de financiën van Agua Viva. - Het bestuur van Agua Viva, Wim en Danielle en alle medewerkers. - Onze financiën. - Onze thuisfrontcommissie. - Voor de cliënten van centrum en hun familie. - De meubelmakerij en de medewerkers. - Bescherming van ons gezin. Dit was het weer voor nu. Veel liefs en Gods zegen, Melchior en Sijnette en kids

November De nieuwsbrief

November De nieuwsbrief November 2014 Lieve mensen, De nieuwsbrief Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor de betrokkenheid en steun die jullie ons geven om hier te mogen werken. Voor de bemoedigingen die we mogen

Nadere informatie

APRIL / MEI De nieuwsbrief

APRIL / MEI De nieuwsbrief APRIL / MEI 2014 De nieuwsbrief Beste mensen, De maand is al lang voorbij en het is weer tijd voor onze nieuwsbrief! Niet dat het gemakkelijk is om elke keer wat te schrijven, het leven wordt voor ons

Nadere informatie

Mei De nieuwsbrief

Mei De nieuwsbrief Mei 2015 Lieve familie en vrienden, Een hartelijke groet van ons uit Brazilië! De nieuwsbrief Terwijl ik zo deze nieuwsbrief schrijf, moet ik denken aan een Braziliaans lied sonda-me, usa-me Senhor van

Nadere informatie

September De nieuwsbrief

September De nieuwsbrief September 2015 De nieuwsbrief Beste familie en vrienden, We hebben allemaal wel mensen in ons leven die een voorbeeld voor ons zijn. Ik geloof ook dat dat belangrijk is. Je focus richten op datgene waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Margaret

Nieuwsbrief van Margaret Nieuwsbrief van Margaret Januari 2019 Beste nieuwsbrieflezers, Bedankt voor uw steun, medeleven en gebed in 2018. Ik heb dit enorm gewaardeerd en het doet me elke keer versteld staan. Benjy en ik wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Probleem? Geen probleem. Met de vaardigheden die Humanitas je aanreikt, verander je je leven. Helemaal zelf. En het mooie is: iedereen kan het.

Probleem? Geen probleem. Met de vaardigheden die Humanitas je aanreikt, verander je je leven. Helemaal zelf. En het mooie is: iedereen kan het. ONTMOET HUMANITAS Probleem? Geen probleem. Met de vaardigheden die Humanitas je aanreikt, verander je je leven. Helemaal zelf. En het mooie is: iedereen kan het. Zonder uitzondering. Lukt het je niet alleen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Lieve vrienden en familie, We hopen dat deze nieuwsbrief jullie in goede gezondheid tegemoetkomt en dat jullie werk- en privé leven fijn verloopt. Met ons hier in Kaapstad, Zuid

Nadere informatie

Aftellen - december/januari 2018

Aftellen - december/januari 2018 Aftellen - december/januari 2018 Het heeft wat extra tijd en moeite gekost, maar gisteren werden we gebeld door de Zuid-Afrikaanse ambassade dat onze visa aanvragen zijn goedgekeurd! Dat betekent dat het

Nadere informatie

Wanneer je geloof op het spel staat.

Wanneer je geloof op het spel staat. Wanneer je geloof op het spel staat. Beste vriend. We danken de Heer dat we je mogen kennen. Je speelt een erg belangrijke rol in onze gemeente. We zijn jullie enorm dankbaar voor de voortdurende steun

Nadere informatie

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook?

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Achter elke voordeur gaat weleens iets mis Hulpverleners kunnen niet alles alleen oplossen. Achter elke voordeur gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 september 2015 Familie Hoogendoorn Bekijk deze email in uw browser

Nieuwsbrief 18 september 2015 Familie Hoogendoorn Bekijk deze email in uw browser Nieuwsbrief 18 september 2015 Familie Hoogendoorn Bekijk deze email in uw browser beste gemeenteleden, We zijn op de Logos Hope en varen naar Myanmar! En wat hebben we veel beleefd in de weken die achter

Nadere informatie

Meerjarenbeleidsplan voor onze cliënten

Meerjarenbeleidsplan voor onze cliënten Meerjarenbeleidsplan 2015 2018 voor onze cliënten Wybe O. Sierksma Raad van Bestuur Stichting Sprank 2 april 2015 Als de Heer niet helpt bij het bouwen van het (sprank) huis Het is voorjaar 2018 2018 Droom,

Nadere informatie

Jezus blijft altijd bij ons

Jezus blijft altijd bij ons Eerste Communieproject 46 Jezus blijft altijd bij ons Jezus staat op uit het graf Jezus is dood. In les 7 heb je gezien dat Jezus wordt vermoord. De vrienden van Jezus zijn bedroefd. Ze leggen Hem in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief stichting Iemand geeft om mij

Nieuwsbrief stichting Iemand geeft om mij Veenendaal, oktober 2018 Beste familie, vrienden en belangstellenden Afgelopen zomer hebben we met een groep van 14 personen het project bezocht in Srilanka. Na een lange tijd konden we eindelijk weer

Nadere informatie

Haarlem, 11 oktober lieve moeder van me,

Haarlem, 11 oktober lieve moeder van me, Haarlem, 11 oktober 2009 lieve moeder van me, speciaal vroeg opgestaan ben ik, omdat ik 's morgens vroeg makkelijker verhalen vertel. Want ik wilde u graag dit verhaal geven voor uw verjaardag, maar hoe

Nadere informatie

TOV! Nieuwsbrief april/mei. Geplande evenementen. Belangrijke mededeling

TOV! Nieuwsbrief april/mei. Geplande evenementen. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief april/mei TOV! Plein 16C 4001LJ Tiel www.toveten.nl T: 06 549 363 50 info@toveten.nl wendy@toveten.nl Spreuken 22:2 Rijke en arme mensen zijn gelijk, want de Heer heeft ze allemaal gemaakt.

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

Aernout Herman Lydia Nella Jorina Winke Adriana

Aernout Herman Lydia Nella Jorina Winke Adriana Aernout Herman Lydia Nella Jorina Winke Adriana Nieuwsbrief 1 - Familie Breen - april 2018 FAMILY WITH A MISSION Gebeds-en dankpunten: Wie zijn wij? Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Sjaak

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017 AFSCHEID. Personeel

Nieuwsbrief juli 2017 AFSCHEID. Personeel Nieuwsbrief juli 2017 AFSCHEID SmdB De Ark Deze nieuwsbrief staat in het teken van afscheid nemen. We nemen afscheid van de leerlingen groep 8, die naar het Voortgezet onderwijs gaan! We nemen afscheid

Nadere informatie

Gun weeskinderen in Mozambique ook het Leven. Babyhuis Ruama WWW.RUAMA.ORG

Gun weeskinderen in Mozambique ook het Leven. Babyhuis Ruama WWW.RUAMA.ORG Gun weeskinderen in Mozambique ook het Leven Babyhuis Ruama WWW.RUAMA.ORG De vakantieperiode is voor de meeste mensen voorbij. We hopen dat u een goede vakantietijd hebt gehad, waarin u tot rust kon komen.

Nadere informatie

Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus

Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s), Afscheid juf Anja Er is tijd gekomen voor verandering. Na 6 jaar peuterjuf geweest te zijn op zowel de Meerpaal als Het Visje wil ik graag weer in het basisonderwijs

Nadere informatie

We wensen jullie allemaal een gezegende kerst waar het Licht mag schijnen en een Levendig nieuwjaar!!!

We wensen jullie allemaal een gezegende kerst waar het Licht mag schijnen en een Levendig nieuwjaar!!! Page 1 We wensen jullie allemaal een gezegende kerst waar het Licht mag schijnen en een Levendig nieuwjaar!!! Hartelijk bedankt voor alle gebeden, giften, het meedenken, hulp, medeleven en vriendschappen

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England

Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England Nieuwsbrief Oktober 2016 Schurinkies goes England Hier weer een update vanaf Engelse bodem!! Het is alweer 15 maanden geleden dat Erik en ik naar de overkant vertrokken zijn. De tijd vliegt voorbij, maar

Nadere informatie

Mijn God zal in al uw behoeften voorzien naar zijn rijkdom in Christus Jezus. (Filippenzen 4:19)

Mijn God zal in al uw behoeften voorzien naar zijn rijkdom in Christus Jezus. (Filippenzen 4:19) Dorpse Proat rondzendbrief nr. 15 Nairobi, september 2010 Mijn God zal in al uw behoeften voorzien naar zijn rijkdom in Christus Jezus. (Filippenzen 4:19) Lieve familie en vrienden, Het is september en

Nadere informatie

Apostolische rondzendbrief

Apostolische rondzendbrief oktober 9, 2011 Jaargang 1, nummer 1 Lieve mensen, Zo bent u een voorbeeld voor alle gelovigen in Macedonië en Achaje geworden. Wij zijn nu al weer een tijdje hier in het zuiden van Griekenland, in de

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit Preek Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst Thema: @Home Voorganger: ds. Bert de Wit Schriftlezing: Lucas 15:11-32 Een vader had twee zonen zo begint het verhaal. Met de beschrijving van een gezin.

Nadere informatie

Jaarverslag Fountains of Joy 2014.

Jaarverslag Fountains of Joy 2014. Jaarverslag Fountains of Joy 2014. In april 2014 hebben Erik en Esther Nagtegaal Stichting Fountains of Joy opgericht, met het doel aan de wereld het evangelie van Jezus te verkondigen en zorg te dragen

Nadere informatie

Jezus en jij. Eerste Communieproject 53. Jij bent gedoopt

Jezus en jij. Eerste Communieproject 53. Jij bent gedoopt Eerste Communieproject 53 Jezus en jij Jij bent gedoopt In les 8 hebben we geleerd dat Jezus bij ons blijft. Hoe doet Hij dat? Dat kan Hij, omdat Hij de KERK heeft gesticht. De kerk is niet alleen een

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

Onze Vader Matteüs 6: 7-18 Romeinen 8: 12-17

Onze Vader Matteüs 6: 7-18 Romeinen 8: 12-17 Onze Vader Matteüs 6: 7-18 Romeinen 8: 12-17 ds. Dick Schinkelshoek, Zoelen 16 september 2012, startzondag doopdienst Bidden? Ik vind dat zo moeilijk! Niet dat ik het niet belangrijk vind, hoor! Ik wil

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Gebedskalender september - november Bidden in de deuropening

Gebedskalender september - november Bidden in de deuropening Gebedskalender september - november 2017 Bidden in de deuropening Verstopte emoties op het voetbalveld Twee broers verstieren een voetbalactiviteit in Haarlem. Jongerenwerker Arjo Barth is boos en teleurgesteld.

Nadere informatie

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen +

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen + > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik JEUGDIGEN Heb jij seksueel misbruik meegemaakt of iemand in jouw gezin, dan kan daarover praten helpen. Het kan voor jou erg verwarrend zijn hierover te praten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Julius en Rianne in Kenia Nieuwsbrief Maart 2018 Op 5 Januari kwamen we weer veilig aan in Kenia. Door een aardige groep vanuit de kerk werden we opgepikt.het kostte mij (Rianne) toch wel moeite om te

Nadere informatie

DE DIENST VAN HET WOORD. Gebed bij de opening van het Woord. Inleiding bij het thema

DE DIENST VAN HET WOORD. Gebed bij de opening van het Woord. Inleiding bij het thema Zondag 17 januari 2016-2 e zondag na Epifanie THEMA: Ruth voelt zich welkom DE DIENST VAN HET WOORD Gebed bij de opening van het Woord Inleiding bij het thema Ruth voelt zich welkom, dat is het thema van

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief December 2017 Julius en Rianne in Kenia Nieuwsbrief December 2017 Tijd voor een update, het is ongelofelijk snel gegaan maar onze drie maanden zitten er al weer op. Wat is de tijd om gevlogen! We hebben een drukke tijd

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Ruth 1 - God gaat altijd met je mee!

Ruth 1 - God gaat altijd met je mee! Ruth 1 - God gaat altijd met je mee! Gezinsdienst en Doop Norah Maaike Kloeze Liturgie Welkom Eerste adventskaars aansteken plus gedichtje Zingen 1. Groot en machtig is Hij (Opwekking 387) 2. God kent

Nadere informatie

Zaken doen. - met een doel -

Zaken doen. - met een doel - Zaken doen - met een doel - Ons doel als gezin is om bij te dragen aan het integrale herstel van kwetsbare mensen door middel van zelfvoorzienende werkmogelijkheden. Hallo allemaal, Hoe is het met jullie?

Nadere informatie

JEZUS LEERT OOK MIJ BIDDEN. Onzevader in eerste communievoorbereiding

JEZUS LEERT OOK MIJ BIDDEN. Onzevader in eerste communievoorbereiding JEZUS LEERT OOK MIJ BIDDEN Onzevader in de voorbereiding op de eerste communie Onzevader in eerste communievoorbereiding Doelgroep: Kinderen die zich voorbereiden op de eerste communie Doelstelling: Met

Nadere informatie

Lucas 2:25-35 Heb je geduld?

Lucas 2:25-35 Heb je geduld? Lucas 2:25-35 Heb je geduld? Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe.

Nadere informatie

In de bijlage vind je de verhalen van Floris (16), Hiltje (13), Joshua (16) en Wietske (46). Ze komen uit het boekje Ik ben geliefd!

In de bijlage vind je de verhalen van Floris (16), Hiltje (13), Joshua (16) en Wietske (46). Ze komen uit het boekje Ik ben geliefd! Het kwaad Verdieping: Persoonlijke verhalen Leeftijd: 13-16 Thema: Tijdsduur: 20+ min. In de verdiepingsfase ga je met de jongeren in op hun persoonlijke verhalen Duur: 30 minuten Nodig: twee verhalen

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus ChristusGemeente van onze Heer Jezus Christus!

Gemeente van onze Heer Jezus ChristusGemeente van onze Heer Jezus Christus! Gemeente van onze Heer Jezus ChristusGemeente van onze Heer Jezus Christus! Jongens en meisjes! Hebben jullie vanmorgen de kerkklok gehoord? Ja, vanmorgen hoorden we ook een klok luiden in de kerk. Maar

Nadere informatie

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Van wonder tot paasei. Nieuwsbrief februari. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief februari TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl.ik ben de levende, en Ik ben dood geweest en zie, Ik ben levend tot in alle eeuwigheid.

Nadere informatie

Jezus en jij. Eerste Communieproject - les Jij bent gedoopt

Jezus en jij. Eerste Communieproject - les Jij bent gedoopt Eerste Communieproject - les 9 57 Jezus en jij Jij bent gedoopt In les 8 hebben we geleerd dat Jezus bij ons blijft. Hoe doet Hij dat? Dat kan omdat Hij de KERK heeft gesticht. De kerk is niet alleen een

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Jongeren

Klanttevredenheidsonderzoek. Jongeren Klanttevredenheidsonderzoek Jongeren - 2017 Vraag 1: Wat voor cijfer zou je Columbus willen geven? Ons gemiddelde is een 8,4! Het onderzoek is 61 keer verstuurd en maar liefs 41 keer Ingevuld retour gekomen,

Nadere informatie

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons.

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. Beste lezers,... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. De afgelopen maand weer veel contact met de Syrische statushouders in Purmerend. Nu de mannen alleen langzamerhand allemaal hun gezin overkrijgen

Nadere informatie

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN,

Wells of Joy, Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Wells of Joy, 2015 nieuwsbrief Nr. 2 Malawi Blantyre BESTE MENSEN, Een half jaar geleden schreef ik mijn eerste nieuwsbrief. De tijd is gevlogen en het is dus tijd om weer iets van ons te laten horen.

Nadere informatie

Jezus maakt mensen gelukkig

Jezus maakt mensen gelukkig Eerste Communieproject 33 Jezus maakt mensen gelukkig Jezus doet wonderen In les 5 hebben we geleerd dat God onze Vader is. Wij zijn allemaal zijn kinderen. Alle mensen zijn broertjes en zusjes van elkaar!

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief Boerderij De Bonte Parels De eerste nieuwsbrief van 2018! Het jaar is alweer een poosje bezig. Eigenlijk zou de nieuwsbrief een maand geleden verstuurd worden, maar gezien alle feest- en verjaardagen, een babyboom bij de koeien

Nadere informatie

Liesje gaat op weg. Jezus kwam geen nieuwe godsdienst brengen. Hij kwam zijn Vaders koninkrijk herstellen. Special edition.

Liesje gaat op weg. Jezus kwam geen nieuwe godsdienst brengen. Hij kwam zijn Vaders koninkrijk herstellen. Special edition. 11-2014 Liesje gaat op weg Namaste, Special edition Dat is hallo in het Indisch voor diegene die dat nog niet zouden weten. Samen met ons team zijn we al begonnen aan de eerste lessen in de Indische taal

Nadere informatie

De weg naar mijzelf. Interview met Lana door Ghadisha

De weg naar mijzelf. Interview met Lana door Ghadisha De weg naar mijzelf Interview met Lana door Ghadisha 'Mijn naam is Lana en ik ben nu 39 jaar. Ik vertel hier over mijn levensverhaal, omdat ik anderen wil laten zien dat het mogelijk is om je leven te

Nadere informatie

Rutger & Elseline zijn samen met ons als TFC druk bezig met de voorbereiding op hun toekomstige uitzending voor

Rutger & Elseline zijn samen met ons als TFC druk bezig met de voorbereiding op hun toekomstige uitzending voor THuisfront COMMISsIE Bakker MOGEN WIJ ONS EVEN VOORSTELLEN? Wij zijn de thuisfrontcommissie (TFC) die Rutger & Elseline zal ondersteunen bij hun uitzending voor Mission Aviation Fellowship (MAF). Als familie,

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

SEXTING Bravenewbooks

SEXTING Bravenewbooks SEXTING Bravenewbooks 2014 1 Re Pristinus 2 SEXTING Tineke was het mooiste meisje van de klas. Ze lag op haar roze bed in een overwegend roze tienerkamer. Ze twijfelde. Tineke hinkte op twee gedachten.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI Beste Lezer,

NIEUWSBRIEF JULI Beste Lezer, NIEUWSBRIEF JULI 2016 Beste Lezer, Bij deze de nieuwsbrief van uw HomeTeamCongo. We hebben een bijzondere tijd achter de rug sinds de laatste nieuwsbrief. Allereerst het verlof van Sjaak en Adeline wat

Nadere informatie

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het Maar het duurt maar heel even dat op de kop staan De wereld

Nadere informatie

HANDIG ALS EEN HOND DREIGT

HANDIG ALS EEN HOND DREIGT l a n d e l i j k i n f o r m a t i e c e n t r u m g e z e l s c h a p s d i e r e n HANDIG ALS EEN HOND DREIGT OVER HOUDEN VAN HUISDIEREN HIER LEES JE HANDIGE INFORMATIE OVER HONDEN DIE DREIGEN. JE KUNT

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 2

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 2 Bij deze weer een nieuwe nieuwsbrief. Eens per kwartaal willen wij u met een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. We wensen u veel leesplezier. Zádor, juli 2015 Wim en Liesbet Verschoor.

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Alweer de laatste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Als we terugkijken naar

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

Thema van vandaag : Vraag iemand je te helpen!

Thema van vandaag : Vraag iemand je te helpen! Kinder Woord Dienst van Oase Elke keer dat je komt, krijg je een Bijbel verhaal, Verzamel ze en je hebt je eigen Bijbel! Op weg naar Pasen Thema van vandaag : Vraag iemand je te helpen! Eerste lezing:

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2018 Auteur: Wendy Verkerk- Klein 1 Inhoud Voorwoord... 3 2 De organisatie... 4 3 De verschillende projecten in 2018... 5 3.1 Verhuizing naar Binnenmolenstraat 8...

Nadere informatie

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Ik ben de Heer, jullie God! Nieuwsbrief oktober. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief oktober TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Wanneer je de graanoogst binnenhaalt, oogst dan niet tot aan de rand van de akker

Nadere informatie

Samen verder. Stand van zaken

Samen verder. Stand van zaken Nieuwsbrief nr. 3 voorjaar 2018 Samen verder We willen u op de hoogte brengen van de ontwikkelingen bij ZorgSaam Elburg d.m.v. deze derde nieuwsbrief. We zien hele mooie contacten tot stand komen en merken

Nadere informatie

werkt voor en met bewoners in wijken en buurten

werkt voor en met bewoners in wijken en buurten werkt voor en met bewoners in wijken en buurten Oma Geertje vertelt. 2 Welbions: we werken er allemaal. Wij zijn dé woningcorporatie van Hengelo en verhuren meer dan 13.000 woningen aan in totaal 25.000

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

1 Johannes 2, Hij is een God van jong en oud

1 Johannes 2, Hij is een God van jong en oud 1 Johannes 2,12-14 - Hij is een God van jong en oud Radiokerkdienst Zendtijd voor Kerken (20 juli radio 5) Preekverwerking 01 Matt 20,28a 2007 03 18 (78.5 KiB) Liturgie Gezang 158 Votum en groet Ps 118,1.5

Nadere informatie

1 Johannes 2,12-14 Hij is een God van jong en oud

1 Johannes 2,12-14 Hij is een God van jong en oud 1 Johannes 2,12-14 Hij is een God van jong en oud Radiokerkdienst Zendtijd voor Kerken (20 juli radio 5) Preekverwerking 01 Matt 20,28a 2007 03 18 (78.5 KiB) Liturgie Gezang 158 Votum en groet Ps 118,1.5

Nadere informatie

50 TINTEN HEMELSBLAUW Verhalen over de liefde van God, Bijbelteksten en teksten en tekeningen van Luus Verheijen. Deel 1 EEN WONDER!

50 TINTEN HEMELSBLAUW Verhalen over de liefde van God, Bijbelteksten en teksten en tekeningen van Luus Verheijen. Deel 1 EEN WONDER! 50 TINTEN HEMELSBLAUW Verhalen over de liefde van God, Bijbelteksten en teksten en tekeningen van Luus Verheijen Deel 1 EEN WONDER! 1 Vreugde Hoi, ik ben Joy. Dat is het Engels voor vreugde, blijdschap.

Nadere informatie

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar

Verkiezingsprogramma. Kies voor de ander. Gewoon oog voor elkaar Verkiezingsprogramma Kies voor de ander Gewoon oog voor elkaar VERKIEZINGSPROGRAMMA IN GEWONE TAAL 2018 2022 Gewoon oog voor elkaar VOORWOORD In november 2018 gaan we stemmen. We kiezen een nieuwe gemeenteraad.

Nadere informatie

MEI Geliefde broeders en zusters,

MEI Geliefde broeders en zusters, MEI 2016 Geliefde broeders en zusters, Eerste reis De kop is er weer af, de eerste reis zit er weer op. We vertrokken op vrijdag 25 maart en waren op vrijdag 15 april weer thuis. Tussen deze twee data

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus!

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus! Bijbellezing: Johannes 4 vers 7-27 Zit je in de put? Praat es met Jezus! Wij hadden vroeger een waterput Vroeger is meer dan 55 jaar geleden Naast ons huis aan de Kerkstraat in Harkema Ik weet nog hij

Nadere informatie

Transitie in de zorg, transitie in haar leven

Transitie in de zorg, transitie in haar leven Transitie in de zorg, transitie in haar leven Op stap met onze Wandelcoach Tineke Franssen Transitie in de zorg Leonie (37) zwoegt en tobt. Ze hàd het naar haar zin, als psycholoog en casemanager in de

Nadere informatie

nieuwsbrief 1. Lies- Foto van mij

nieuwsbrief 1. Lies- Foto van mij 12-2011 nieuwsbrief 1 Foto van mij Lies- Hallo allemaal, Hier is dan mijn allereerste nieuwsbrief van mijn tweede verblijf in Indonesië. Ik ga proberen één keer in de maand zo n briefje te sturen maar

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015 Nieuwsbrief 9 Voorwoord Wanneer u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt, ligt het schooljaar 2014-2015 al weer achter ons. Alle voorbereidingen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Nieuwsbrief Amigos maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Voorwoord Beste Amigos, Terwijl wij hier in Nederland al weer helemaal het gevoel krijgen in het voorjaar te zijn beland, hebben de bursalen in Guatemala

Nadere informatie

Publieksjaarverslag Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand

Publieksjaarverslag Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand Publieksjaarverslag 2011 Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand Op het Rijtven gaat van alles gebeuren. In 2011 werden alle kabels en

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

Lieve vrienden, Terug in Senegal. Keyser Nieuws 32 (Online version)

Lieve vrienden, Terug in Senegal. Keyser Nieuws 32 (Online version) En dit is het eeuwige leven, dat zij U kennen, de enige waarachtige God, en Jezus Christus, Die U gezonden hebt. Johannes 17:3 Keyser Nieuws 32 (Online version) Lieve vrienden, Toen we wakker werden midden

Nadere informatie

Mijn laatste nieuwsbrief

Mijn laatste nieuwsbrief Mijn laatste nieuwsbrief Lieve familie, vrienden en sponsors! Mijn laatste nieuwsbrief schrijf ik vanuit het prachtige en kleurrijke Sri Lanka! Hier vierde ik Kerst en Oud en Nieuw met de bemanning van

Nadere informatie

M i j n o u d e r s g a a n s c h e i d e n

M i j n o u d e r s g a a n s c h e i d e n M i j n o u d e r s g a a n s c h e i d e n W E R K B O E K E C H T S C H E I D I N G, S T E U N J E K I N D M I J N W E R K B O E K Dit werkboek is speciaal voor kinderen met gescheiden ouders. Er zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Afscheid 3 kinderen Wij steunen de kinderen van Futur tot en met het SMP ( 3-jarig voortgezet onderwijs). Daarna stopt de hulp van Futur, maar ze krijgen dan nog wel een klein

Nadere informatie

Een greep uit een presentatieviering met als thema: Licht zijn voor anderen

Een greep uit een presentatieviering met als thema: Licht zijn voor anderen Een greep uit een presentatieviering met als thema: Licht zijn voor anderen Openingstekst: (Door een ouder en kind) A. Zeg zou jij het licht aandoen? Je moet opschieten, want het is bijna tijd. Dadelijk

Nadere informatie

Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije

Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije Dit is de 21e nieuwsbrief van de familie Keuter over hun zendingswerk onder Roma in Hongarije In mei zijn we als gezin voor 10 dagen in Nederland geweest voor een familieweek. We hebben er erg van genoten

Nadere informatie

Heilig Jaar van Barmhartigheid

Heilig Jaar van Barmhartigheid Heilig Jaar van Barmhartigheid van 8 december 2015 tot 20 november 2016 Paus Franciscus heeft alle mensen van de hele wereld uitgenodigd voor een heilig Jaar van Barmhartigheid. Dit hele jaar is er extra

Nadere informatie

Zending verbindt. Help slachtoffers cycloon Idai. Driebergen, april 2019

Zending verbindt. Help slachtoffers cycloon Idai. Driebergen, april 2019 Help slachtoffers cycloon Idai In maart zijn miljoenen mensen in Mozambique, Malawi en Zimbabwe getroffen door de cycloon Idai. Het aantal doden is inmiddels opgelopen tot 843. Onder hen 4 leraren en 39

Nadere informatie

lelystad dichterbij jongeren in Lelystad samen met stichting Meeting Point

lelystad dichterbij jongeren in Lelystad samen met stichting Meeting Point lelystad dichterbij jongeren in Lelystad samen met stichting Meeting Point Jongerenwerker rick van der Molen rick werkt als jongerenwerker voor Youth for Christ en Meeting Point in de Zuiderzeewijk van

Nadere informatie