Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Namens ons allen van Stichting Les Amis de Gambie, de kinderen en de werknemers van het kindertehuis in Sinchu Alhajie: de beste wensen voor het nieuwe jaar en bedankt voor uw steun in welke vorm dan ook! Veel leesplezier! Start by doing what s necessary; then do what s possible; and suddenly you are doing the impossible (Francis of Assisi) Project Donate for a gate gerealiseerd! Onze hartelijke dank gaat uit naar alle sponsors en vrienden die hebben gedoneerd aan het project Donate for a gate!. De benodigde toegangspoort is half oktober in Gambia aangekomen. Voordat deze kon worden geinstalleerd moest eerst een fundering worden gestort. Daarna moest dit twee weken uitharden en uiteindelijk kon de poort geïnstalleerd worden. Het viel nog niet mee de loeizware poort over de muur te krijgen. Het resultaat is echter een schitterende, robuuste toegangspoort waarmee we weer minstens twintig jaar vooruit kunnen.

2 Project carport met zonnepanelen gerealiseerd In onze vorige nieuwsbrief meldden wij al dat wij graag een carport met twaalf zonnepanelen wilden aanschaffen om ons energiesysteem uit te breiden. Met dank aan de volgende sponsors is dit project inmiddels gerealiseerd: Femmes d Europe a.i.s.b.l., de Vincentiusvereniging uit Schijndel en de Commissie Goede Doelen van Kringloopcentrum d n Einder uit Sint-Oedenrode. Prijsuitreiking ING Solidarity Awards 2016 Ook dit jaar heeft de stichting weer gewonnen door deelname aan de ING Solidarity Awards georganiseerd door de ING bank in Luxemburg. Deze wedstrijd heeft als doel de Luxemburgse verenigingssector te belonen en ondersteunen d.m.v. een wedstrijd. Les Amis de Gambie is op de 10e plaats geëindigd met maar liefst 636 stemmen. Graag willen wij hierbij iedereen danken voor het stemmen! Markten Op 26 november jl. had de stichting een stand op de Adventsmarkt in Clervaux (Luxemburg) welke georganiseerd werd door de plaatselijke scouting. Stichtingleden Chantal en Nadia verkochten er o.a. Afrikaans houtsnijwerk en boodschappentasjes gemaakt van Afrikaanse stof, wat een groot succes bleek. Voor het vierde opeenvolgende jaar was Les Amis de Gambie het eerste weekend van november vertegenwoordigd op de ambachtenmarkt ( Haupeschfest ) in Berdorf (Luxemburg). Vrijwilligers Wim en Marga verkochten sieraden, maskers en ander houtsnijwerk uit Afrika.

3 Sponsors Van de ASBL Kulturkompass uit Boevange (Luxemburg) mochten wij een donatie ontvangen van Dit bedrag is gebruikt om drie duikelrekken te laten maken in Gambia voor de speeltuin bij ons kindertehuis en om een ipad aan te schaffen. Vanaf de derde klas lagere school wordt het huiswerk van de kinderen steeds ingewikkelder. Met deze ipad kunnen door middel van diverse onderwijsapplicaties, audio en video de kinderen onder begeleiding van onze huiswerkleraar beter en gemakkelijker hun huiswerk maken. Een anonieme sponsor heeft één van onze jarenlange wensen onverwachts in vervulling laten gaan.de aanschaf van speeltegels voor onze speeltuin. Gedurende de regentijd (juni tot oktober) konden de kinderen niet in de speeltuin spelen omdat deze dan één grote modderpoel was. De golftextuur aan de onderkant van deze tegels voert het water beter weg. Bovendien hebben de tegels een schokabsorberende werking, waardoor de kans op letsel wordt verkleind. De tegels zijn in Nederland gekocht en per container naar Gambia verscheept. De kinderen zijn er heel blij mee! De Commissie Goede Doelen van Kringloopcentrum d n Einder uit Sint-Oedenrode heeft een bedrag van maar liefst gedoneerd. Vrijwilligers Jan en Carien Derks vertegenwoordigden de stichting op 27 oktober tijdens de officiële uitreiking, op de Algemene Vrijwilligers Vergadering (AVV) van deze commissie. Het gedoneerde bedrag is gebruikt om het energiesysteem van het kindertehuis uit te breiden. De heer Roby Feyder uit Luxemburg vierde onlangs zijn zeventigste verjaardag en in plaats van cadeaus vroeg hij geld aan zijn gasten om ons kindertehuis te ondersteunen. Net als voorgaande jaren heeft de Krabbelstuff, een crèche in Heiderscheid (Luxemburg), weer de opbrengst van hun jaarlijkse feest gedoneerd aan Les Amis de Gambie.

4 De marathon van Parijs is de grootste marathon van Europa en voor elke hardloper een must. Daarom gaat sponsor Ernst van Dam samen met zijn buurman Rinus Wassenaar op 9 april 2017 deze marathon lopen, waarbij zij zich wederom laten sponsoren voor de stichting. Via hun blog kunt u de vorderingen van Ernst en Rinus volgen: Wij wensen hen veel succes met de voorbereidingen en houden u zéker op de hoogte van het behaalde resultaat! Begin dit jaar zijn wij met de Stichting ROOZ Foundation uit Fijnaart in contact gekomen. Gedurende heel 2016 maakt de stichting maandelijks een zeer mooi bedrag over aan onze stichting. Inmiddels is er een heel bijzonder, waardevol en persoonlijk contact ontstaan tussen de mensen van deze stichting en Les Amis de Gambie, wat wij zeer waarderen en waarvoor wij hen ontzettend dankbaar zijn. Uiteraard danken wij ook alle andere sponsors; dankzij uw genereuze giften kan onze stichting blijven voortbestaan. Liefdadigheidsdiner een groot succes Na maanden voorbereiding was het dan eindelijk zo ver op 17 november organiseerde de hotelschool in Diekirch (Luxemburg) een liefdadigheidsdiner waarvan de opbrengst volledig ten goede kwam aan Les Amis de Gambie. Maar liefst 148 gasten genoten van een excellente keuken en perfecte service gedurende een gezellige avond, waarbij tussen de gangen door goochelaar PaSCal de gasten verraste met een show. Onze hartelijke dank gaat uit naar de leerlingen en medewerkers van de hotelschool en natuurlijk bedanken wij ook graag de firma Vinsmoselle uit Wormeldange (Luxemburg) voor het sponsoren van de mousserende en witte wijn en de firma Lampertz Stone Designer uit Hosingen (Luxemburg) voor het sponsoren van de rode wijn. Over een paar maanden zal de officiële uitreiking van het opgehaalde bedrag plaatsvinden, natuurlijk laten wij u dan weten wat de totale opbrengst van die avond is geworden.

5 In-between-house De kinderen in ons kindertehuis kunnen conform de Gambiaanse wet bij ons wonen tot zij volwassen zijn. In Gambia is dat wanneer zij achttien jaar oud worden. Dat betekent dat onze oudste twee kinderen nog maar twee jaar bij ons kunnen blijven, aangezien zij nu zestien jaar oud zijn. Vaak wordt ons gevraagd wat er dan met hen gaat gebeuren. Tot voor kort konden wij deze vraag helaas niet beantwoorden. Wij laten onze kinderen opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving. Daar willen wij natuurlijk niet zomaar ineens mee stoppen zodra zij volgens de wet volwassen zijn. Zeker niet, omdat de meeste van onze kinderen geen familie hebben waar zij op terug kunnen vallen. Onze lieve Luxemburgse vrienden Pascale en Pascal hebben hiervoor -in overleg met het bestuur van de stichting- een perfecte oplossing bedacht! De PaSCals (zoals wij hen noemen) komen de afgelopen vijf jaar elk jaar een weekje helpen in het kindertehuis en hebben onze assistentmanager Isatou inmiddels goed leren kennen en waarderen. Isatou heeft in 2001 een stukje grond gekocht op 10 minuten loopafstand van het kindertehuis, waarop ze ooit een huis wil gaan bouwen. Helaas ontbreekt het haar aan financiële middelen, onder meer omdat zij de universitaire studie van haar zoon betaalt. Omdat Isatou de favoriete werkneemster van de kinderen is, wij en de kinderen haar vertrouwen én omdat ze ooit een huis wil bouwen, brachten de PaSCals deze zaken samen met het idee van een in-between-house. Dit wordt een huis waar de jongvolwassenen vanaf hun achttiende verjaardag een paar jaar kunnen gaan wonen, totdat zij bijvoorbeeld hun opleiding hebben afgerond en klaar zijn om zelfstandig te kunnen wonen. Isatou woont dan samen met haar twee zoons onder hetzelfde dak en kan hen helpen met koken, inkopen doen, kleding wassen, etc. De stichting betaalt Isatou dan maandelijks huur voor de twee kamers. Uiteraard is alles juridisch goed vastgelegd door onze Gambiaanse advocaat. Een paar maanden geleden is de bouw gestart en op het moment van schrijven wordt er al aan het dak gewerkt. Het in-between-house is een privéproject van Pascale en Pascal en wordt dus niet gefinancierd door Les Amis de Gambie, wij hebben onze inkomsten immers hard nodig voor de dagelijkse gang van zaken in het kindertehuis. De stichting houdt echter wel een oogje in het zeil bij de bouw en Sia en Gert-Jan gaan elke week meerdere keren bij de bouw kijken, maken foto s en overleggen met bouwondernemer Maarten. De bedoeling is dat het huis eind maart 2017 wordt opgeleverd, wanneer de PaSCals weer naar Gambia komen. Het huis wordt zonder wateraansluiting en zonder tegelwerk (behalve de badkamer) opgeleverd. Ook zal het huis uiteraard nog ingericht moeten worden met meubels en huisraad. Mocht u hierbij willen helpen, neemt u dan a.u.b. contact op met Pascal via een mail naar info@zauberer.com

6 Haddy Haddy is het oudste meisje van net zestien jaar dat sinds 7,5 jaar bij ons woont. Zij gaat tot één uur s middags naar school (op sommige scholen in Gambia wordt een halve dag lesgegeven in de vorm van een ochtend of middag wanneer er veel leerlingen zijn). Omdat Haddy dyslectisch is, heeft zij moeite met lezen en schrijven. Haddy heeft al jarenlang één grote droom namelijk kapster worden en een eigen kapsalon beginnen als ze meerderjarig is. Sinds een paar maanden bezoekt Haddy daarom vier middagen en twee hele dagen per week de kappersschool, voor een opleiding die drie jaar duurt. Zij leert hier niet alleen het kappersvak, maar wordt ook opgeleid tot manicure/pedicure en schoonheidsspecialiste. Haddy heeft een enorme wilskracht en doorzettingsvermogen en is ontzettend gepassioneerd en enthousiast. Het is zo prachtig om te zien dat je met een sterke wil je droom kunt realiseren! 3/4 van benodigde lunchgeld nog niet gesponsord Jammer genoeg heeft ons laatste project Lunch for life! nog niet het gehoopte resultaat behaald. In totaal is er nodig voor de jaarlijks benodigde lunchpakketten voor onze 25 schoolgaande kinderen ( 1 per lunchpakket). Tot op heden heeft de actie opgebracht. Uiteraard zijn wij alle sponsors die tot nu toe hebben gedoneerd voor dit project ontzettend dankbaar. Maar wat zou het geweldig zijn om aan het begin van het nieuwe jaar de resterende bij elkaar gespaard te hebben. Daarom zouden wij het heel erg waarderen als u ons (nogmaals) wilt helpen door voor één of meerdere dagen een lunchpakket (bestaande uit een sandwich met beleg, een pakje drinken, een gezonde snack en een stuk fruit) voor de kinderen te storten op rekeningnummer NL02 RABO (Rabobank te Oss) t.n.v. Stichting Les Amis de Gambie o.v.v. Lunch for life!

7 Lieve sponsors en vrienden, wij hebben met deze nieuwsbrief iedereen weer even bijgepraat en hopen dat wij nog lang op uw steun en enthousiasme mogen rekenen. Les Amis de Gambie 53 Bd Grande-Duchesse Charlotte L-1331 Luxembourg Luxembourg (+352) Wij danken u hartelijk voor uw gift op rekeningnummer: NL02 RABO t.n.v. Stichting Les Amis de Gambie Sinds 1 oktober 2010 is onze stichting door de Nederlandse Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor uw giften aftrekbaar kunnen zijn van de belasting. U leest deze Nieuwsbrief nu nog op papier. Mocht u over beschikken, verzoeken wij u dat ons te laten weten, zodat wij u voor de digitale Nieuwsbrief kunnen inschrijven. Deze is beschikbaar in het Frans, Nederlands en Engels. Copyright 2016 Les Amis de Gambie, alle rechten voorbehouden.

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. G.K. Chesterton. Beste sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. G.K. Chesterton. Beste sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 4 2013, Les Amis de Gambie Beste sponsors en vrienden, Terwijl iedereen zich opmaakt voor de drukke maand december, willen wij u graag in deze 21e nieuwsbrief een overzicht geven van

Nadere informatie

The firewood that we gather in our youth is what we will warm ourselves with in old age. (Afrikaanse uitdrukking)

The firewood that we gather in our youth is what we will warm ourselves with in old age. (Afrikaanse uitdrukking) Nieuwsbrief kwartaal 3 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Voor u ligt weer de nieuwsbrief zoals u die gewend bent van ons te ontvangen. Ook in deze editie brengen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Hun veiligheid, onze prioriteit! Beste sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Hun veiligheid, onze prioriteit! Beste sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 3 2013, Les Amis de Gambie Beste sponsors en vrienden, In deze drukke maar gezellige vakantietijd willen we u weer graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in en rondom

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Misschien bent u al op de hoogte van het feit dat onze voorzitter Sia Jongeneel te kampen heeft met ernstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 1 2014, Les Amis de Gambie Na een periode van stilte volgt hier weer een update over het reilen en zeilen van ons kindertehuis in Sinchu Alhajie. In deze alweer 22e nieuwsbrief laten

Nadere informatie

LES AMIS DE GAMBIE. Nieuwsbrief kwartaal 2, Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

LES AMIS DE GAMBIE. Nieuwsbrief kwartaal 2, Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 2, 2017 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Via deze -alweer 35e- nieuwsbrief houden wij u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over onze stichting,

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Nieuwsbrief kwartaal 2 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Via deze nieuwsbrief willen we u weer graag op de hoogte brengen (en houden) van onze lopende projecten en

Nadere informatie

A life not lived for others is not a life - Moeder Teresa

A life not lived for others is not a life - Moeder Teresa Nieuwsbrief kwartaal 4 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Nu het einde van het jaar snel dichterbij komt, vinden wij het een

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie Voor u ligt alweer de 24e nieuwsbrief zoals u die gewend bent van ons te ontvangen. Met deze nieuwsbrief brengen wij u weer op de hoogte van het reilen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie Met deze 23e nieuwsbrief geven wij u graag een impressie van de activiteiten en behaalde resultaten van Les Amis de Gambie van de afgelopen 3 maanden. Schoolbus

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt,

Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Nieuwsbrief kwartaal 1 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Hier volgt weer een -weliswaar- wat verlate update over het reilen

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie Lieve sponsors en vrienden, Een aantal leden van onze Stichting is weer druk aan het werk geweest in het zonnige Gambia. In deze alweer 25e nieuwsbrief maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 4 2017, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Het einde van het jaar nadert alweer. Een jaar dat voor de stichting moeilijk is geweest, met name door de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 TERUGBLIK In de aanloop naar de kerstdagen en jaarwisseling blikken wij graag terug op 2016. Begin dit jaar zijn we samen met ons pasgeboren dochtertje Nadine

Nadere informatie

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Goednieuwsbrief! Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Een tijd van nieuwe groei en mogelijkheden. En ook voor het Dinka project is de lente begonnen! De ambassadeur

Nadere informatie

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden,

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Wij zijn verheugd dat we na het verschijnen van onze eerste nieuwsbrief jullie kunnen vertellen dat we mooie activiteiten hebben kunnen uitvoeren. Daarnaast

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 3, 2017 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met behulp van deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte over van alles dat wij bij Stichting Les Amis de Gambie de laatste

Nadere informatie

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST December 2013 Inmiddels onze vijfde nieuwsbrief alweer. Er is van oktober tot nu, weer veel gebeurd. Dankzij de medewerking van veel lieve mensen, Basisschool de Hasselbraam,

Nadere informatie

Over grenzen voor Ghana

Over grenzen voor Ghana Over grenzen voor Ghana Zo hebben kinderen van een school pennen, potloden, ballonnen en speelgoed ingezameld. Nieuwsbrief maart 2012 Sinds 2001 voer ik in Banko, een dorp in Ghana, samen met de lokale

Nadere informatie

Cristo de la Calle: Jaarverslag 2014

Cristo de la Calle:  Jaarverslag 2014 In 2014 konden wij, dankzij uw hulp, weer veel in Ecuador bereiken! Op de volgende pagina s willen wij u hierover graag meer laten zien. Cristo de la Calle: Dankzij een groot aantal donaties waren wij

Nadere informatie

Stichting Kinoni Kids

Stichting Kinoni Kids STICHTING KINONIKIDS Stichting Kinoni Kids Nieuwsbrief Maart 2018 Beste vrienden van Stichting KinonKids, Onze tweede nieuwsbrief is uit.het is ons weer gelukt! Veel leesplezier gewenst. Als u een idee

Nadere informatie

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 DINKA SCHOOL is dit Schooljaar weer een stapje vooruit gegaan, er zijn nu 7 klassen in totaal: de Nursery klas voor de allerkleinste, de Pre Unit en de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014 Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi oktober 2014 De laatste nieuwsbrief was van een jaar geleden en we willen jullie graag op de hoogte houden van wat er in de tussentijd is gebeurd, want in januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Beste vriendinnen en vrienden van KiBaHome, Graag willen we u, zoals gebruikelijk, aan het einde van het jaar bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het St. Kizito

Nadere informatie

We are not rich by what we possess but by what we can do without - Immanuel Kant

We are not rich by what we possess but by what we can do without - Immanuel Kant Nieuwsbrief kwartaal 2 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze 27e nieuwsbrief willen we u graag weer informeren over de werkzaamheden van Les Amis de Gambie en

Nadere informatie

Stichting Garuda House Bali is door de

Stichting Garuda House Bali is door de Stichting Garuda House Bali I may be small, but I matter Stichting Garuda House Bali Groningerlaan 18 9501 SH Stadskanaal M 06-53656837 E: info@garudahouse.org Contactpersoon: Ivette Langeveld-Kamst Website:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht.

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. stichting mensen uit de nood zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. Hoe blij de overige bestuursleden en ik daarmee zijn, liet

Nadere informatie

Stichting Prithipura Infant Home Son

Stichting Prithipura Infant Home Son Secretariaat: Vendelier 16 5684 GC Best K.v.K.: S 41088775 tel: 0499-395403 Postbank Son: 3530726 e-mail:john@prithipura.com Rabobank Son: 103478825 www.prithipura.com www.prithipura.org Jaarverslag 2011

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 2, 2018 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze nieuwsbrief willen wij u graag weer op de hoogte brengen van de plannen, projecten en resultaten van ons werk voor de

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar!

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar! NIEUWSBRIEF, april 2018, nummer 11 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013

DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013 DE SOUZASTICHTING Sinds 4 januari 2006 STEUNT WEESKINDEREN IN ZIMBABWE Nieuwsbrief 8 december 2013 Voorzitter: G.J. Schuurman-De Souza Dieptol 43 8332 BJ Steenwijk Secretaris: H. Brand-van den Berg Castellumlaan

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag 212 Inhoud JAARVERSLAG 212 1.Bestuursverslag Algemene informatie Verslag 212 2 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 212 Staat van baten en lasten over 1-1-212 t/m 31-12-212 Toelichting op

Nadere informatie

be all all Stichting BE4ALL Rekeningnummer: 1581.58.431 www.be4all.nl KVK Brabant 51183943 NIEUWSBRIEF NUMMER 4 januari 2012

be all all Stichting BE4ALL Rekeningnummer: 1581.58.431 www.be4all.nl KVK Brabant 51183943 NIEUWSBRIEF NUMMER 4 januari 2012 januari 0 Lieve Beall-sponsors, friends en iedereen die Beall een warm hart toedraagt, Pagina Bij een knapperend haardvuur staar ik door het beregende raam naar buiten. Januari 0.terug in ons kikkerland.

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en andere bekenden,

Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Ik heb deze keer niet zo n goed moment uitgekozen om aan de nieuwsbrief te beginnen... Het is maandagmorgen en dat betekent dat er vandaag moeders en kinderen

Nadere informatie

Voor vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Herberg Papilio een warm hart toedraagt.

Voor vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Herberg Papilio een warm hart toedraagt. Voor vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Herberg Papilio een warm hart toedraagt. Beste Lezers, Dit is de eerste versie van de nieuwe manier zoals het bestuur van Herberg Papilio de Nieuwsbrief gaat

Nadere informatie

Toelichting op de staat van baten en lasten over 2016 Binnen te ontvangen posten staat de toezegging van de Lions Host gedaan tijdens het kerstgala va

Toelichting op de staat van baten en lasten over 2016 Binnen te ontvangen posten staat de toezegging van de Lions Host gedaan tijdens het kerstgala va Toelichting op de staat van baten en lasten over 2016 Binnen te ontvangen posten staat de toezegging van de Lions Host gedaan tijdens het kerstgala van 2016 van 6.500. Dit bedrag staat als een reservering

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors en vrienden, Hier volgt weer een update over het reilen en zeilen van ons kindertehuis in Sinchu Alhajie. Op 14 januari jl. was het kindertehuis

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve. De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve. De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve Financieel verslag 2016 De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de balans per begin en einddatum en de staat van baten en

Nadere informatie

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC Nieuwsbrief 2 Stichting Jammajammi ~ samen werken aan een toekomst voor de kinderen van weeshuis Sunrise Apanga in Nepal ~ Inhoud nieuwsbrief: - welkom en presentatie nieuw logo - update weeshuis Sunrise

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS

Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Nieuwsbrief januari 2014 FRIENDS OF ANIMALS Khatucai vraagt om hulp Net als Masquechuchos heeft ook het Khatucai, het asiel waar de katten zitten controle gehad van een inspecteur. Alle poezen en katers

Nadere informatie

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu?

Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. wat nu? Proficiat & bedankt! Je bent pas meter of peter geworden van een SOS kind. Fantastisch dat je je zo wil engageren om samen met ons kwetsbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar

Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar Nieuwsbrief Nr. 3 Schooljaar 2016-2017 www.obsprinsesmarijkeschool.nl marijkeschool@ogperspecto.nl Openbare Basisschool Prinses Marijke Marijkestraat 1 4571 VW Axel 0115 561806 directeur: Ingeborg Burm

Nadere informatie

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Toen jullie de vorige nieuwsbrief ontvingen (eind november), was de grote vakantie net begonnen in Oeganda. De kinderen zijn dan twee maanden vrij.

Nadere informatie

Where you live should not determine whether you live, or whether you die - Bono

Where you live should not determine whether you live, or whether you die - Bono Nieuwsbrief kwartaal 3 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Voor u ligt weer de donateursbrief zoals u die gewend bent van ons

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Hill Wheeler Foundation. Bestuurs- en activiteitenverslag 2007 & Financieel verslag 2007

Jaarverslag. Stichting Hill Wheeler Foundation. Bestuurs- en activiteitenverslag 2007 & Financieel verslag 2007 Jaarverslag Stichting Hill Wheeler Foundation 2007 Bestuurs- en activiteitenverslag 2007 & Financieel verslag 2007 Bestuurs- & activiteitenverslag Stichting Hill Wheeler Foundation 2007 Oprichting stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LENTE 2019 Een project van WWvK in de spotlight

NIEUWSBRIEF LENTE 2019 Een project van WWvK in de spotlight 6 blz. Een project van WWvK in de spotlight Kindertehuis in Gambia van de Stichting Les Amis de Gambie, Stichting Les Amis de Gambie is in 2002 in Luxemburg opgericht met als doel ondersteuning van Gambia

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013)

Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) Jaarverslag Stichting Wij Helpen (2012/2013) 1 INLEIDING Sinds 2012 richt Stichting Wij Helpen zich op het helpen van de bevolking in Sri Lanka. Eind 2012 is begonnen met het inzamelen van geld. In 2013

Nadere informatie

Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2013

Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2013 Jaarverslag stichting Zuiver Afrikaans Water 2013 Bijlage: financieel jaarverslag 2013 Versie 0.1 Inleiding Als bestuur van de stichting Zuiver Afrikaans Water zijn wij blij met de resultaten die wij in

Nadere informatie

Beste lezers, Het is goed mogelijk voor weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten

Beste lezers, Het is goed mogelijk voor weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten Beste lezers, Het is goed mogelijk voor weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten De oproep voor huisraad voor de Syrische statushouders in de vorige nieuwsbrief heeft ons de afgelopen

Nadere informatie

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013.

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013. LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013. Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief onze mooie ervaringen van onze reis van 7 juni tot en met 15 juni. Een speciale reis, omdat in deze week de twee nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie.

Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie. Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie. Januari - Maart 2013 Beste sponsors en vrienden, Allereerst willen we natuurlijk iedereen een heel gezond en gelukkig 2013 toewensen. We zijn hier wat later

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 1, 2018 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze nieuwsbrief geven wij u graag weer een impressie van de activiteiten en behaalde resultaten van Stichting Les Amis de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2009

Nieuwsbrief april 2009 Nieuwsbrief april 2009 Lieve mensen, Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar zit er al weer op, hoog tijd voor een update over stichting Esperanza en onze activiteiten in Nederland en Guatemala. Wij wensen

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuws vanuit Gurube. Trots en dankbaar!! Meesters en juffen in de schoolbank

Nieuws vanuit Gurube. Trots en dankbaar!! Meesters en juffen in de schoolbank Nieuws vanuit Gurube. Meesters en juffen in de schoolbank Door de jarenlange burgeroorlog en de armoede in Zuid-Soedan zijn de meeste mensen nauwelijks naar school geweest. Dat geldt zelfs voor heel veel

Nadere informatie

Beste mensen, lieve vrienden

Beste mensen, lieve vrienden S P O N S O R B R I E F Beste mensen, lieve vrienden Eind april gaat Marlies weer naar Nepal. Praten over de voortgang van Aamaghar en vooral genieten van alle kinderen, die ze in haar hart gesloten heeft.

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 4 juli 2012

Nieuwsbrief LiemersCollegeAward aflevering 4 juli 2012 LiemersCollegeAward Is opgericht om ambitie bij jonge mensen te stimuleren. Geïnspireerd door de Duke of Edinburgh Award en aangepast aan de specifieke omstandigheden van het Liemers College. Jonge mensen

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

Onze eigen kok gaat weer aan de slag!

Onze eigen kok gaat weer aan de slag! Onze eigen kok gaat weer aan de slag! Nieuwsbrief 16 maart 2014 De afgelopen weken is er veel gebeurd. De school in Sierra Leone draait leuk, er zijn inmiddels 24 leerlingen en heel veel aanmeldingen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015 Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015 Abaraka voor onze mooie nieuwe Kleuterschool! We hopen dat jullie onze juffen en meesters ook verder zullen helpen. 2 INLEIDING Binnen het TTDF

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Het is inmiddels vier maanden geleden dat Arent en Helma op bezoek waren in Oeganda en op de hoogte werden gebracht van de behoeften, de noden en de wensen van de mensen in Ndegeya. Al gauw bleek dat er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 e KWARTAAL 2012

NIEUWSBRIEF 4 e KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF 4 e KWARTAAL 2012 De laatste Nieuwsbrief van 2012 alweer, het jaar is ontzettend snel gegaan. In Malawi en in Nederland hebben we heel hard gewerkt en ons project in Mikuyu stevig neergezet.

Nadere informatie

Beste vrienden van Scouting Diemen, In deze nieuwsbrief:

Beste vrienden van Scouting Diemen, In deze nieuwsbrief: Beste vrienden van Scouting Diemen, In deze nieuwsbrief: de voortgang van de bouw hoe staat het met onze wensenlijst de opening van de blokhut het laatste nieuws De voortgang van de bouw Waar heb ik dat

Nadere informatie

"... haar blik en het plezier van de kinderen zijn onbetaalbaar"

... haar blik en het plezier van de kinderen zijn onbetaalbaar "... haar blik en het plezier van de kinderen zijn onbetaalbaar" Beste lezers, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar. Voor Present een heel goed jaar waarin we als bruggenbouwer konden zorgen

Nadere informatie

Stichting IDA-Mabogini

Stichting IDA-Mabogini Stichting IDA-Mabogini De Stichting IDA Mabogini stelt zich tot doel het leveren van een bijdrage aan onderwijsmogelijkheden voor kinderen van de lokale bevolking waarvan de ouders/verzorgers de financiële

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

Sponsorpakket Parrot Runners team 102

Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Deelnemend team Roparun 2015 Parrot Runners in 2015 wederom van start voor het goede doel! In 2015 nemen de Parrot Runners voor de 10 e, en tevens laatste, keer deel

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

JACK RABBIT FOUNDATION IS BLIJ MET DE SAMENWERKING B. BRAUN MEDICAL

JACK RABBIT FOUNDATION IS BLIJ MET DE SAMENWERKING B. BRAUN MEDICAL JACK RABBIT FOUNDATION IS BLIJ MET DE SAMENWERKING B. BRAUN MEDICAL 4TH B. BRAUN EUROPEAN CHARITY GOLFCUP 2011 OFFICIËLE OVERHANDIGING SPEELELEMENTEN JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS PERSONEEL VAN DIMENSYS STEUNT

Nadere informatie

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl.

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl. Nummer 8 Juni 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: 3183491 Beste Mensen, Onze Stichting Hart voor Cambodja is een organisatie

Nadere informatie

Wilt u ook sponsor worden of kent u iemand die sponsor wil worden van een schoolkind? Lees voor meer informatie de folder: Sponsor een kind

Wilt u ook sponsor worden of kent u iemand die sponsor wil worden van een schoolkind? Lees voor meer informatie de folder: Sponsor een kind Nieuwsbrief Februari 2015 Dag allen, Een nieuw jaar; een nieuw schooljaar met nieuwe kansen om verder te groeien. We zijn ontzettend blij dat steeds meer mensen ons leren kennen en onze stichting steunen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 20 13-07-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Het schooljaar zit er weer bijna op. Nog een klein weekje. Met genoegen kijk ik terug op afgelopen

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers

NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER In deze nieuwsflits Genomineerd Tuinwerkzaamheden Alleengaande moeder Huisraad Strongman run Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers Genomineerd!

Nadere informatie

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons.

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. Beste lezers,... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. De afgelopen maand weer veel contact met de Syrische statushouders in Purmerend. Nu de mannen alleen langzamerhand allemaal hun gezin overkrijgen

Nadere informatie

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen 1 of 5 25/06/2015 20:54 Share Forward Digitaal Beste vrienden van Hellabeem, Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Helène

Nadere informatie

Stichting Engelen Zonder Paradijs Jaarverslag 2014

Stichting Engelen Zonder Paradijs Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2014 Stichting Engelen Zonder Paradijs Havikstraat 73,7481 AH Haaksbergen info@ezopa.org Banknr. NL54INGB0004413712 Kvk-numer: 08203920] RSIN: 821126416 Inhoudsopgave Beleid blz. 2 Jaarverslag

Nadere informatie

Stichting Labali Orphan Aids Foundation (LOAF)

Stichting Labali Orphan Aids Foundation (LOAF) Stichting Labali O Aids F (LOAF) Stichting LOAF is opgericht in 2003 Fiscaalnummer 8129.39.451 KVK 140.76 464 Correspondentieadres: Beekstraat 38, 6231 LG Meerssen Bankrekeningnummer: NL51 INGB 000 95

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 Beste nieuwsbrief lezers, Afgelopen december ben ik naar Ecuador geweest en heb ik de stichting bezocht!! In deze nieuwsbrief staan veel foto s zien die ik gemaakt heb tijdens mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

Stichting Kidz Active

Stichting Kidz Active Stichting Kidz Active Werkterrein voor vrijwilligers Vrijwillig Wereldwijd. Initiatiefnemers zijn Yvonne van Aalten-Hermans en haar dochter Patricia van Aalten. Nadat Patricia vrijwilligerswerk gedaan

Nadere informatie

"Natuurlijk wordt er ook wel eens patat en pannenkoeken gegeten"

Natuurlijk wordt er ook wel eens patat en pannenkoeken gegeten "Natuurlijk wordt er ook wel eens patat en pannenkoeken gegeten" Beste lezers, Het gaat heel goed met het werk van Present. Met onze coördinator Martienke nu volledig op stoom wordt ons toch best ambitieuze

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire.

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire. Jaarverslag 2014 Opgericht 1. Colofon Opgericht De Zeeuwse Documentaire Stichting is opgericht op. Jaarverslag Het verslagjaar loopt van 7 april tot en met 31 december 2014. Samenstelling bestuur Voorzitter,

Nadere informatie

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2014

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2014 Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2014 Amy Sonko vraagt: steun de bouw van mijn nieuwe Kleuterschool nu de oude door termieten wordt opgegeten 2 INLEIDING Binnen het TTDF zijn er twee

Nadere informatie

Nou, gisteren hebben de mannen het schoolmeubilair opgehaald, mooi spul!! Zat ook nog een leuk speeltoestel bij en andere onderwijsspullen.

Nou, gisteren hebben de mannen het schoolmeubilair opgehaald, mooi spul!! Zat ook nog een leuk speeltoestel bij en andere onderwijsspullen. Nieuwsbrief 33 16 Sep 2016 Extra nieuwsbrief. De schade door de storm toegebracht heeft een hoop hier in Nederland te weeg gebracht. Diverse krantenartikelen door de Helderse krant. En een bezoek van een

Nadere informatie

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform Schooljaar 2018-2019 In deze Communicatieplatform nieuwsbrief: Parro Medezeggenschapsraad Kinderpostzegels Sint Nicolaas en Nicolet Nieuws van de Ouderraad Gebedsgroep Schoolfruit Nieuwe boeken Nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

EVANGELISATIE werken over de scheppingsdagen

EVANGELISATIE werken over de scheppingsdagen Nieuwsbrief November 2018 Stichting Bethlehem Beste vriend van Bethlehem, Bij deze ontvangt u weer een nieuwsbrief met informatie over de werkzaamheden van onze stichting. We willen proberen u minimaal

Nadere informatie

Jaarverslag Welzijn:

Jaarverslag Welzijn: Jaarverslag 2018 Welzijn: Het hoofddoel van Stichting Sidney and Friends is huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten, vanaf Groot Schuylenburg in Apeldoorn, bij een super leuke locatie : boerderij de

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014 SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND

Nieuwsbrief 2014 SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND NIEUWSBRIEF SUNRISE DUTCH EDUCATION FUND Al weer een jaar voorbij! Graag brengen wij u op de hoogte van de voortgang van de leerlingen en de activiteiten van het afgelopen jaar middels deze nieuwsbrief.

Nadere informatie