Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief kwartaal 1, 2017 Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Misschien bent u al op de hoogte van het feit dat onze voorzitter Sia Jongeneel te kampen heeft met ernstige gezondheidsproblemen. Eind 2016 is er uitgezaaide eierstokkanker bij haar geconstateerd. Er kan (nog) niet geopereerd worden omdat de tumoren te groot zijn. Zij heeft inmiddels verschillende chemokuren achter de rug en wil hierbij iedereen bedanken voor alle mailtjes, kaarten, bloemen, lieve woorden en medeleven. Verder laat zij weten te blijven vechten voor zichzelf maar zeker ook voor de kinderen in het kindertehuis.. simpelweg omdat opgeven niet in haar woordenboek staat. Only a life lived for others is a life worthwhile - Albert Einstein Project Lunch for life gerealiseerd In onze vorige nieuwsbrief vermeldden wij dat de actie Lunch for life maar langzaam op gang kwam. In totaal was er nodig om de lunchpakketten voor onze 25 schoolgaande kinderen voor een jaar te kunnen bekostigen ( 1 per lunchpakket). Geheel onverwacht ontvingen wij een anonieme donatie met het nog benodigde bedrag, zodat wij nu kunnen zeggen dat dit project alsnog succesvol is afgerond. zij dan bij haar familie. Nu haar dochtertje Fatoumatta alweer één jaar oud is, heeft Amie besloten om ons team opnieuw te komen versterken. Het is onnodig om te vermelden dat we hier enorm blij mee zijn! Moeder Amie weer terug Eind 2015 ging moeder Amie met zwangerschapsverlof. Een moeder is vijf aaneengesloten dagen en nachten per week in het kindertehuis aanwezig, de resterende tijd is

2 Alweer 8 jaar open! Afgelopen 14 januari was het kindertehuis alweer 8 jaar geopend! Vrijwilligers Corine en Marcel Broks uit Schijndel hielpen mee met de organisatie van een gezellig feestje voor alle kinderen en het personeel. Sponsors In iedere nieuwsbrief zetten wij een aantal sponsors in het zonnetje die op een originele manier een bijdrage hebben geleverd. De Lions Club Grand-Duché Ardennes (Luxemburg) heeft -net als de vijf voorgaande jaren- wederom het fantastische bedrag van gedoneerd. De stoelen en tafels in het kindertehuis waren dringend aan vervanging toe. Van onze lieve sponsors Véronique en Kees van de Sjef Commandeur Stichting kregen wij een donatie om twaalf nieuwe tafels en vijftig nieuwe stoelen (voor binnen en buiten) te kopen. Ook kregen wij geld om in Gambia nieuwe matrassen te bestellen voor de bedden van alle kinderen en de moeders. Bruce, Bruno, Samuel en João zijn leerlingen van het Lyceum in Echternach, (Luxemburg). Zij volgen daar de studierichting Business en Management en hebben -als onderdeel van een schoolproject- besloten zich in te gaan zetten voor Les Amis de Gambie. Inmiddels hebben zij al twee dozen müsli, twee dozen douchegel en vier dozen vuilniszakken gesponsord gekregen van de supermarket LIDL in Luxemburg. Deze spullen worden binnenkort per container naar Gambia getransporteerd.

3 Eind vorig jaar heeft de Raiffeisen Bank uit Leudelange (Luxemburg) onder meer kleding, schoenen, rugzakken en speelgoed ingezameld voor Les Amis de Gambie. Deze actie was een groot succes en inmiddels is een deel van de goederen per container naar Gambia getransporteerd. De kosten van dit transport werden bijeengebracht door de resterende spullen op de vlooienmarkt te verkopen. Van Stichting ROOZ Foundation uit Fijnaart kregen wij het fantastische nieuws dat zij de stichting ook in 2017 maandelijks willen blijven ondersteunen. De jeugdvereniging Jeunesse Weicherdange (Luxemburg) heeft op Tweede Kerstdag, na de traditionele kerstmis, glühwein verkocht en zo het schitterende bedrag van 700 gedoneerd aan de stichting. De vrouwenvereniging Fraen a Mammen Cliärref uit Clervaux (Luxemburg) organiseerde op 12 maart jl. een bazaar waar decoratieartikelen, zelfgebreide sokken, huisgemaakte jam, wenskaarten en nog veel meer werd verkocht. Ook was er gelegenheid om in de Kaffistuff een kopje koffie te drinken en een broodje worst met zuurkool of een lekker stuk taart te eten. Een gedeelte van de opbrengst van deze bazaar zal naar Les Amis de Gambie gaan. Op 13 maart jl. heeft Les Amis de Gambie een cheque van mogen ontvangen van de Guaranty Trust Bank in Gambia. Wij zijn ontzettend blij met hun erkenning voor ons werk in Gambia en danken de Guaranty Trust Bank Gambia dan ook uit de grond van ons hart voor dit mooie gebaar.

4 Op 14 maart jl. heeft Les Amis de Gambie van de hotelschool Lycée Technique Hôtelier Alexis Heck in Diekirch (Luxemburg) een cheque in ontvangst mogen nemen met het fantastische bedrag van maar liefst Dit naar aanleiding van de opbrengst van het liefdadigheidsdiner dat op 17 november 2016 heeft plaatsgevonden. Hier genoten maar liefst 148 gasten van de excellente keuken en de perfecte service van de leerlingen van de hotelschool, tijdens een gezellige avond. De Internationale Bazaar is een unieke Luxemburgse organisatie die volledig wordt gerund door vrijwilligers. Elk jaar ondersteunt zij ongeveer honderd geselecteerde goede doelen over de hele wereld. Les Amis de Gambie ontving een prachtige donatie waarmee wij onder andere nieuwe plafonds in de keuken, personeelstoiletten, -douches en de woonruimte van de oudste jongen die in het kindertehuis woont (Muhammed Junior) kunnen installeren. Nieuwe bewoonster Wij hebben een nieuwe bewoonster in het kindertehuis: de bijna één jaar oude poes Njie genaamd. Zij kwam op een dag aanlopen en besloot dat zij ons kindertehuis ook als haar huis wel zag zitten. Inmiddels is zij gesteriliseerd, heeft een wormenkuur ondergaan en heeft diverse inentingen mogen ontvangen. Daarom mag zij zich nu officieel inwoonster noemen van het kindertehuis. De kinderen geven haar elke dag eten en drinken maar vooral héél veel knuffels en liefde. Verder willen wij hier natuurlijk ook alle niet genoemde bedrijven en particulieren, die het vertrouwen in onze stichting uiten door middel van sponsoring, heel hartelijk bedanken!

5 Op vakantie Na maandenlang aftellen was het op 3 februari dan eindelijk zo ver. Voor het eerst van hun leven gingen de kinderen, vergezeld door tien personeelsleden en onze lieve sponsor -maar vooral goede vriend- Uncle Ronald drie dagen op vakantie naar Abca s Lodge in het Gambiaanse binnenland. Ronald en Leo uit Hoofddorp hebben samen met hun familie en vrienden door middel van een inzamelingsactie deze vakantie geheel bekostigd. Abca s Lodge ligt in een mooi natuurgebied aan de zijtak van de Gambiarivier op bijna twee uur rijden van het kindertehuis. In deze natuurlijke omgeving leven kleurrijke vogels en komen ook regelmatig apen op bezoek. De kinderen hebben veel spelletjes gedaan, het dorpje Binta Bolong bezocht (waar de meeste mensen leven van kleinschalige landbouw en veeteelt) en heerlijk kip met friet gegeten. Het was voor iedereen een onvergetelijke ervaring! Twee Noordwijkers rennen in Frankrijk voor Gambia In onze vorige nieuwsbrief vertelden we u al dat Ernst van Dam en Rinus Wassenaar uit Noordwijk op 9 april 2017 de marathon van Parijs gaan lopen waarbij zij zich laten sponsoren voor de stichting. Het zat hen even niet mee doordat Ernst recentelijk een enkelblessure had, maar volgens de dokter zal hij toch fit aan de start kunnen verschijnen. Inmiddels staat de sponsorteller al op ruim en de marathon is nog niet eens begonnen! De inspanningen, resultaten en vorderingen van Ernst en Rinus zijn te volgen op en Wij wensen beiden enorm veel succes en zullen in onze volgende nieuwsbrief de behaalde resultaten vermelden.

6 EHBO training voor het personeel First Aid 4 Gambia is een liefdadigheidsinstelling die EHBO-trainingen verzorgt en eerste hulp artikelen verstrekt aan scholen, kinderdagverblijven en gemeenschappen in Gambia. In het verleden heeft First Aid 4 Gambia kosteloos al een aantal trainingen voor ons verzorgd. Zo ook op 21 februari jl., toen Momodou langs kwam om de werknemers van het kindertehuis uitgebreid voorlichting te geven over het belang van hygiëne, het gebruik van handschoenen in verband met besmettingsgevaar, wondbehandeling, hoe om te gaan met bloedingen, het behandelen van brandwonden, ontstekingen en verstuikingen en wat te doen bij verstikking. Aan het einde van de training ontving iedereen een heus EHBO-certificaat. Nieuwe actie: Bread for us! De uitdrukking koken voor een heel weeshuis komt niet uit het niets (al noemen wij het zelf liever kindertehuis omdat niet alle kinderen die bij ons wonen 100 % weeskinderen zijn). Ook eten de personeelsleden elke dag mee, iets wat in Gambia heel gebruikelijk is. Van de onderstaande levensmiddelen verbruiken wij per maand: 20 kilo macaroni ( 20) 20 pakken cornflakes ( 30) 150 kilo rijst ( 75) 180 broden ( 180) De rijst, macaroni en cornflakes zijn lang houdbaar en brood kopen wij één keer per week en bewaren wij in de vriezer. Wij zouden het heel erg waarderen als u ons wilt helpen door (een gedeelte van) één van deze bovengenoemde items te sponsoren door uw bijdrage te storten op rekeningnummer NL02 RABO (Rabobank te Oss) t.n.v. Stichting Les Amis de Gambie o.v.v. Bread for us.

7 Update In-between-house In onze vorige nieuwsbrief informeerden wij u al over de bouw van het in-between-house dat zich op tien minuten loopafstand van het kindertehuis bevindt. Dit is een huis met vijf slaapkamers waar de jongvolwassen die in het kindertehuis wonen vanaf hun achttiende jaar een paar jaar kunnen gaan wonen, totdat zij bijvoorbeeld hun opleiding hebben afgerond en er klaar voor zijn om zelfstandig verder te gaan. De afgelopen maanden is er hard gewerkt. Zo heeft stichtinglid Jean Junker, samen met onze vicepresident Gert-Jan Bevers, de elektriciteit in het huis aangelegd en ook de badkamer zo goed als afgemaakt. Isatou en haar zonen (de favoriete werkneemster van de kinderen die ook samen met deze twee zonen in het huis zal gaan wonen) hebben het huis van binnen en buiten geschilderd en zal daar over een paar weken definitief naartoe verhuizen. Er is echter nog geen wateraansluiting, de muren van de erfafscheiding zullen nog een stuk moeten worden opgehoogd en behalve de badkamer is er nog niets betegeld. Ook moet het huis nog worden ingericht. Het in-between-house is een privéproject van onze lieve vrienden en sponsors Pascal Clement en Pascale Steinbach uit Luxemburg en wordt dus niet gefinancierd door de stichting. Dit omdat wij onze inkomsten hard nodig hebben voor de dagelijkse gang van zaken in het kindertehuis. Mocht u Pascal en Pascale willen helpen met de laatste loodjes neemt u dan a.u.b. contact op met Pascal via een mail naar info@zaubererpascal.com

8 Save the Date! In oktober jl. werd onze voorzitter Sia Jongeneel door de redactie van KRO/NCRV benaderd met het verzoek mee te werken aan een uitzending van het programma De Reünie. Het resultaat wordt op 14 mei om uur uitgezonden op NPO1. Hierin zullen ook beelden te zien zijn van het bezoek dat presentator Patrick Lodiers aan het kindertehuis in Gambia brengt en door Sia daar wordt rondgeleid. De opnames vonden plaats voordat Sia ziek werd. Rest ons om u te bedanken voor uw tijd en aandacht. Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief ideeën of vragen? Wij vinden het fijn als u contact met ons opneemt. Dit kan via het mailadres: info@lesamisdegambie.com Les Amis de Gambie 53 Bd Grande-Duchesse Charlotte L-1331 Luxembourg Luxembourg (+352) info@lesamisdegambie.com Wij danken u hartelijk voor uw gift op rekeningnummer: NL02 RABO t.n.v. Stichting Les Amis de Gambie Sinds 1 oktober 2010 is onze stichting door de Nederlandse Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor uw giften aftrekbaar kunnen zijn van de belasting. U leest deze Nieuwsbrief nu nog op papier. Mocht u over beschikken, verzoeken wij u dat ons te laten weten, zodat wij u voor de digitale Nieuwsbrief kunnen inschrijven. Deze is beschikbaar in het Frans, Nederlands en Engels. Copyright 2017 Les Amis de Gambie, alle rechten voorbehouden.

Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Nieuwsbrief kwartaal 4, 2016 Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Namens ons allen van Stichting Les Amis de Gambie, de kinderen en de werknemers van het kindertehuis in Sinchu

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. G.K. Chesterton. Beste sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. G.K. Chesterton. Beste sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 4 2013, Les Amis de Gambie Beste sponsors en vrienden, Terwijl iedereen zich opmaakt voor de drukke maand december, willen wij u graag in deze 21e nieuwsbrief een overzicht geven van

Nadere informatie

The firewood that we gather in our youth is what we will warm ourselves with in old age. (Afrikaanse uitdrukking)

The firewood that we gather in our youth is what we will warm ourselves with in old age. (Afrikaanse uitdrukking) Nieuwsbrief kwartaal 3 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Voor u ligt weer de nieuwsbrief zoals u die gewend bent van ons te ontvangen. Ook in deze editie brengen wij

Nadere informatie

LES AMIS DE GAMBIE. Nieuwsbrief kwartaal 2, Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

LES AMIS DE GAMBIE. Nieuwsbrief kwartaal 2, Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 2, 2017 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Via deze -alweer 35e- nieuwsbrief houden wij u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over onze stichting,

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Hun veiligheid, onze prioriteit! Beste sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Hun veiligheid, onze prioriteit! Beste sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 3 2013, Les Amis de Gambie Beste sponsors en vrienden, In deze drukke maar gezellige vakantietijd willen we u weer graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in en rondom

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden,

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie. Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Nieuwsbrief kwartaal 2 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Via deze nieuwsbrief willen we u weer graag op de hoogte brengen (en houden) van onze lopende projecten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 2 2014, Les Amis de Gambie Met deze 23e nieuwsbrief geven wij u graag een impressie van de activiteiten en behaalde resultaten van Les Amis de Gambie van de afgelopen 3 maanden. Schoolbus

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal , Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 1 2014, Les Amis de Gambie Na een periode van stilte volgt hier weer een update over het reilen en zeilen van ons kindertehuis in Sinchu Alhajie. In deze alweer 22e nieuwsbrief laten

Nadere informatie

Over grenzen voor Ghana

Over grenzen voor Ghana Over grenzen voor Ghana Zo hebben kinderen van een school pennen, potloden, ballonnen en speelgoed ingezameld. Nieuwsbrief maart 2012 Sinds 2001 voer ik in Banko, een dorp in Ghana, samen met de lokale

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie

Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie Nieuwsbrief kwartaal 3 2014, Les Amis de Gambie Voor u ligt alweer de 24e nieuwsbrief zoals u die gewend bent van ons te ontvangen. Met deze nieuwsbrief brengen wij u weer op de hoogte van het reilen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA DECEMBER 2016 TERUGBLIK In de aanloop naar de kerstdagen en jaarwisseling blikken wij graag terug op 2016. Begin dit jaar zijn we samen met ons pasgeboren dochtertje Nadine

Nadere informatie

Stichting Kinoni Kids

Stichting Kinoni Kids STICHTING KINONIKIDS Stichting Kinoni Kids Nieuwsbrief Maart 2018 Beste vrienden van Stichting KinonKids, Onze tweede nieuwsbrief is uit.het is ons weer gelukt! Veel leesplezier gewenst. Als u een idee

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 2, 2018 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze nieuwsbrief willen wij u graag weer op de hoogte brengen van de plannen, projecten en resultaten van ons werk voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 4 2014, Les Amis de Gambie Lieve sponsors en vrienden, Een aantal leden van onze Stichting is weer druk aan het werk geweest in het zonnige Gambia. In deze alweer 25e nieuwsbrief maken

Nadere informatie

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht.

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. stichting mensen uit de nood zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. Hoe blij de overige bestuursleden en ik daarmee zijn, liet

Nadere informatie

A life not lived for others is not a life - Moeder Teresa

A life not lived for others is not a life - Moeder Teresa Nieuwsbrief kwartaal 4 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Nu het einde van het jaar snel dichterbij komt, vinden wij het een

Nadere informatie

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Goednieuwsbrief! Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Een tijd van nieuwe groei en mogelijkheden. En ook voor het Dinka project is de lente begonnen! De ambassadeur

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Beste lezers, Het is goed mogelijk voor weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten

Beste lezers, Het is goed mogelijk voor weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten Beste lezers, Het is goed mogelijk voor weinig geld een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten De oproep voor huisraad voor de Syrische statushouders in de vorige nieuwsbrief heeft ons de afgelopen

Nadere informatie

We are not rich by what we possess but by what we can do without - Immanuel Kant

We are not rich by what we possess but by what we can do without - Immanuel Kant Nieuwsbrief kwartaal 2 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met deze 27e nieuwsbrief willen we u graag weer informeren over de werkzaamheden van Les Amis de Gambie en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers

NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER. Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers NIEUWSFLITS NR 19, SEPTEMBER 2016 HOUSE OF HOPE DEVENTER In deze nieuwsflits Genomineerd Tuinwerkzaamheden Alleengaande moeder Huisraad Strongman run Gezin in nood Wasmachine Fiets na oproep Bouwers Genomineerd!

Nadere informatie

Nummer 9 Oktober 2012

Nummer 9 Oktober 2012 Nummer 9 Oktober 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Onze Stichting Hart voor Cambodja is een

Nadere informatie

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden,

Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Namaste! Beste donateurs en belangstellenden, Wij zijn verheugd dat we na het verschijnen van onze eerste nieuwsbrief jullie kunnen vertellen dat we mooie activiteiten hebben kunnen uitvoeren. Daarnaast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 DINKA SCHOOL is dit Schooljaar weer een stapje vooruit gegaan, er zijn nu 7 klassen in totaal: de Nursery klas voor de allerkleinste, de Pre Unit en de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie.

Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie. Nieuwsbrief nummer 18 van Les Amis de Gambie. Januari - Maart 2013 Beste sponsors en vrienden, Allereerst willen we natuurlijk iedereen een heel gezond en gelukkig 2013 toewensen. We zijn hier wat later

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 3, 2017 Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Met behulp van deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte over van alles dat wij bij Stichting Les Amis de Gambie de laatste

Nadere informatie

Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt,

Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Nieuwsbrief kwartaal 1 2016, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Hier volgt weer een -weliswaar- wat verlate update over het reilen

Nadere informatie

Beste mensen, lieve vrienden

Beste mensen, lieve vrienden S P O N S O R B R I E F Beste mensen, lieve vrienden Eind april gaat Marlies weer naar Nepal. Praten over de voortgang van Aamaghar en vooral genieten van alle kinderen, die ze in haar hart gesloten heeft.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014

Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Nieuwsbrief nr. 13 december 2014 Beste vriendinnen en vrienden van KiBaHome, Graag willen we u, zoals gebruikelijk, aan het einde van het jaar bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het St. Kizito

Nadere informatie

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl.

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl. Nummer 8 Juni 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: 3183491 Beste Mensen, Onze Stichting Hart voor Cambodja is een organisatie

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Vrijdag 25 September 2015 Jaargang 9, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LENTE 2019 Een project van WWvK in de spotlight

NIEUWSBRIEF LENTE 2019 Een project van WWvK in de spotlight 6 blz. Een project van WWvK in de spotlight Kindertehuis in Gambia van de Stichting Les Amis de Gambie, Stichting Les Amis de Gambie is in 2002 in Luxemburg opgericht met als doel ondersteuning van Gambia

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC

IBAN: NL37INGB0004820836 9675 RC Nieuwsbrief 2 Stichting Jammajammi ~ samen werken aan een toekomst voor de kinderen van weeshuis Sunrise Apanga in Nepal ~ Inhoud nieuwsbrief: - welkom en presentatie nieuw logo - update weeshuis Sunrise

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en andere bekenden,

Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Lieve familie, vrienden en andere bekenden, Ik heb deze keer niet zo n goed moment uitgekozen om aan de nieuwsbrief te beginnen... Het is maandagmorgen en dat betekent dat er vandaag moeders en kinderen

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2009 tot 31 december 2009

Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2009 tot 31 december 2009 Stichting Wanawa Noordkade 64 2741 EZ Waddinxveen M 06-20006535 E info@wanawa.nl KVK 24 37 96 28 Rabobank 11.04.55.657 Financieel verslag Stichting Wanawa 1 januari 2009 tot 31 december 2009 Organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3

Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3 Nieuwsbrief Jaargang 9, nummer 3 www.projectoekraine.nl Oosterweg 7, Kantens Tel. 0595-552424 KVK nr. 52514706 Rek. nr. NL56 RABO 0121477967 Inhoud Voorwoord Projecten 2018 Acties 2018 Financiën Voorwoord

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien juli 2012 Villa Ticca Groter groeien Nieuwsbrief Juli Lieve allemaal, Alhoewel de zomer nog niet zo wil vlotten in Nederland, is de vakantieperiode nu toch echt officieel begonnen. Ook in Villa Ticca betekent

Nadere informatie

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons.

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. Beste lezers,... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. De afgelopen maand weer veel contact met de Syrische statushouders in Purmerend. Nu de mannen alleen langzamerhand allemaal hun gezin overkrijgen

Nadere informatie

Roemenië. Oktober Bacău

Roemenië. Oktober Bacău Van 19 oktober 2016 tot en met 28 oktober 2016 zijn wij opnieuw, op eigen kosten en gelegenheid, afgereisd naar Bacău, Brașov en Moreni om daar onze projecten te bekijken en onze vrienden en alle honden

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Sponsorpakket Parrot Runners team 102

Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Sponsorpakket Parrot Runners team 102 Deelnemend team Roparun 2015 Parrot Runners in 2015 wederom van start voor het goede doel! In 2015 nemen de Parrot Runners voor de 10 e, en tevens laatste, keer deel

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

Auteurs: Bestuur Stichting Huiskamer Noorden (SHN) en projectmanager Mia Vork

Auteurs: Bestuur Stichting Huiskamer Noorden (SHN) en projectmanager Mia Vork JAARRAPPORT 2014 Project: Kleinschalige woonzorg Noorden Datum: Januari 2014 ( concept 3 aangevuld door Jan en Sonja) Auteurs: Bestuur Stichting Huiskamer Noorden (SHN) en projectmanager Mia Vork Projectmanager:

Nadere informatie

Stichting Kidz Active

Stichting Kidz Active Stichting Kidz Active Werkterrein voor vrijwilligers Vrijwillig Wereldwijd. Initiatiefnemers zijn Yvonne van Aalten-Hermans en haar dochter Patricia van Aalten. Nadat Patricia vrijwilligerswerk gedaan

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo Jaarverslag 2011 Stichting Vrienden van Umthombo Inhoudsopgave Jaarverslag 2011... 1 Stichting Vrienden van Umthombo... 1 Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Huidig beleid... 4 Missie... 4 Doelstelling...

Nadere informatie

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE

Nieuwsbrief LES AMIS DE GAMBIE Nieuwsbrief kwartaal 4 2017, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en belangstellenden, Het einde van het jaar nadert alweer. Een jaar dat voor de stichting moeilijk is geweest, met name door de

Nadere informatie

SWKV GEEFT WEESKINDEREN EEN TOEKOMST

SWKV GEEFT WEESKINDEREN EEN TOEKOMST JAARVERSLAG 2018 Met dit Jaarverslag 2018 en het bijgevoegde Financieel Overzicht 2018 willen wij u graag op de hoogte stellen over hoe wij de door u gedoneerde giften hebben besteed, maar ook wat meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum zaterdag 9 november 2013 Jaargang 7, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

secretariaat@so-boxmeer.nl Van: Stichting Peuple du Monde Verzonden: dinsdag 18 december 201818:20 Aan: secretariaat@so-boxmeer.nl Onderwerp: Kindertehuis Maison de l'espoir

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

Buddy project: Nederlands gezin gekoppeld aan een Syrisch gezin.

Buddy project: Nederlands gezin gekoppeld aan een Syrisch gezin. '... geen van beiden denkt eraan om elkaar los te laten." De eerste maand van 2017 ligt achter ons dus hierbij alweer de eerste nieuwsbrief. We begonnen dit jaar met een zeer geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 2

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije e jaargang nummer 2 Bij deze weer een nieuwe nieuwsbrief. Eens per kwartaal willen wij u met een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. We wensen u veel leesplezier. Zádor, juli 2015 Wim en Liesbet Verschoor.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Toen jullie de vorige nieuwsbrief ontvingen (eind november), was de grote vakantie net begonnen in Oeganda. De kinderen zijn dan twee maanden vrij.

Nadere informatie

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan:

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan: Nummer 2 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Dit is alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. Wij

Nadere informatie

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015 Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015 Abaraka voor onze mooie nieuwe Kleuterschool! We hopen dat jullie onze juffen en meesters ook verder zullen helpen. 2 INLEIDING Binnen het TTDF

Nadere informatie

Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden,

Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie. Lieve sponsors en vrienden, Nieuwsbrief kwartaal 1 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors en vrienden, Hier volgt weer een update over het reilen en zeilen van ons kindertehuis in Sinchu Alhajie. Op 14 januari jl. was het kindertehuis

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Toen jullie de vorige nieuwsbrief ontvingen (eind november), was de grote vakantie net begonnen in Oeganda. De kinderen zijn dan twee maanden vrij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014 Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi oktober 2014 De laatste nieuwsbrief was van een jaar geleden en we willen jullie graag op de hoogte houden van wat er in de tussentijd is gebeurd, want in januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Putu Ari en Komang. Deze keer willen wij onze twee medewerkers op Bali, Putu Ari en Komang, in het zonnetje zetten. Wij kennen hen al bijna 20 jaar. Zij werken al meer dan 10

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16 juni 2016

Nieuwsbrief nr. 16 juni 2016 Nieuwsbrief nr. 16 juni 2016 Beste vriendinnen en vrienden van KiBaHome, Halverwege het jaar praten we jullie graag bij over de laatste ontwikkelingen van het St. Kizito Babies Home te Mbale in Uganda

Nadere informatie

De Pollewop NR 6 AGENDA IN DEZE NIEUWSBRIEF:

De Pollewop NR 6 AGENDA IN DEZE NIEUWSBRIEF: Nieuwsbrief oktober 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 6 AGENDA 21 en 22 oktober: Dagopvang dicht ivm de herstvakantie Kerstvakantie: 18 december t/m 2 januari IN DEZE NIEUWSBRIEF:

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Veel gedaan in november in kisumu.

Veel gedaan in november in kisumu. DEC. 2011! NIEUWSBRIEF! STICHTING UHUSIANO WA!!! WATOTO FOUNDATION UWWF WENST U EEN HEEL GEZOND EN GELUKKIG NIEUWJAAR!! Veel gedaan in november in kisumu. Leontine is samen met haar man in Kisumu geweest

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Beste betrokkenen, Beste allemaal,

Beste betrokkenen, Beste allemaal, Beste betrokkenen, Nieuwsbrief Nieuwsgierig- Nieuws!Nr. 11 December 2008 Stichting weeshuis Atjeh Postadres= T.a.v.: Bianca Smolders Ewijkstraat 3 2132 SG Hoofddorp Telefoon= 06-12759696 (Leon Burger)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Anathalaya vukfkky; Friends of Anathalaya Foundation

Stichting Vrienden van Anathalaya vukfkky; Friends of Anathalaya Foundation Stichting Vrienden van Anathalaya vukfkky; Friends of Anathalaya Foundation Bijltje 1 tel. +31 (0)228-32.04.89 Rekening Algemeen 911.30.12 1602 KP Enkhuizen e-mail: info@anathalaya.nl Rekening Sponsorproject

Nadere informatie

We willen u allen hartelijk danken voor uw (financiële) steun in We hopen in 2014 wederom op uw steun te kunnen rekenen.

We willen u allen hartelijk danken voor uw (financiële) steun in We hopen in 2014 wederom op uw steun te kunnen rekenen. Voorwoord Dit is het jaarverslag van over het jaar 2013. Met dit verslag informeren we u over onze cliënten, de voedselpakketten, acties, publiciteit en de interne organisatie. wordt mogelijk gemaakt door

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Najaar In het zonnetje! Kayo

Nieuwsbrief. Najaar In het zonnetje! Kayo Nieuwsbrief Najaar 2016 Beste lezer, In onze nieuwsbrief vertellen we u elk kwartaal wat er zich in ons Dierenwelzijnscentrum afspeelt. We vertellen in verschillende rubrieken over leuke en opvallende

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Beste mensen die bij het werk van Asia Care Foundation betrokken zijn, Namens Bob en het bestuur wensen we u fijne feestdagen en een goed 2016. In deze zesde nieuwsbrief geven

Nadere informatie

We willen u allen hartelijk danken voor uw (financiële) steun in 2014. We hopen in 2015 wederom op uw steun te kunnen rekenen.

We willen u allen hartelijk danken voor uw (financiële) steun in 2014. We hopen in 2015 wederom op uw steun te kunnen rekenen. Jaarverslag 2014 Voorwoord Dit is het jaarverslag van Voedselbank Noordwijk over het jaar 2014. Met dit verslag informeren we u over onze cliënten, de voedselpakketten, acties, publiciteit en de interne

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA W. H. O.E. Stichting: van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA (BOEKJE) DECEMBER 2018 Van de OOST- EUROPA OKTOBER 2010 DECEMBER 2013 DECEMBER 2018 DECEMBER 2018 COLOFON: Algemeen telefoonnummer: 055-8200200

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 In oktober zijn Ton en Jacqueline weer naar Nepal gereisd. Deze keer werden zij vergezeld door Milou van Drunen, die onze projecten ook graag wilde bezoeken. In het Saraswati home

Nadere informatie

Joanne s Children Corner

Joanne s Children Corner Voor u ligt weer een nieuwsbrief met informatie over de activiteiten van de Joanne Foundation. Er zijn nieuwe ontwikkelingen te melden en mooie dingen gebeurd! Joanne s Children Corner Toch willen we ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Beste lezers, Met de mooie en zonnige dagen van de afgelopen weken zijn we al weer aan het aftellen tot de zomervakantie. Dit is dan ook alweer de laatste

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve. De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve. De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve Financieel verslag 2016 De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de balans per begin en einddatum en de staat van baten en

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT Inhoudsopgave INLEIDING... 2 VOORWOORD... 2 Stichting HELP US AUT... 3 Historie... 4 SPONSORING:... 4 GEBEURTENISSEN IN DE AFGELOPEN PERIODE 19-11-2013-31-12-2014:...

Nadere informatie

Rommelmarkt Oudelandse Hof

Rommelmarkt Oudelandse Hof NIEUWS OVER DIVOO ZORG- EN AAIPROJECTEN HERFST 2018- NUMMER 20 VOORZITTER VRIJWILLIGERS Marianne Beukers marianne.beukers@divoo.nl 06-13747770 VICE-VOORZITTER SECRETARIS Liesbeth Volmuller l.volmuller@gmail.com

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 8

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 8 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 8 Inhoudsopgave: Kerstmis Kerstviering op De Borgh Lichtpuntjes NB Kerstviering, Kerstvakantie, Inval bij

Nadere informatie

Where you live should not determine whether you live, or whether you die - Bono

Where you live should not determine whether you live, or whether you die - Bono Nieuwsbrief kwartaal 3 2015, Les Amis de Gambie Lieve sponsors, vrienden en een ieder die Les Amis de Gambie een warm hart toedraagt, Voor u ligt weer de donateursbrief zoals u die gewend bent van ons

Nadere informatie

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten?

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? Belangrijk: Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? We beginnen natuurlijk met de sponsors: dringend advies: kijk er even goed naar want áls

Nadere informatie

Jaarrekening 2014. Stichting Naar de Top voor KiKa

Jaarrekening 2014. Stichting Naar de Top voor KiKa Jaarrekening 2014 Stichting Naar de Top voor KiKa Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene informatie over Stichting Naar de Top voor KiKa... 4 2.1 Bestuurssamenstelling... 4 2.2 Doelstelling... 4 3.

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2011 Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 2012 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2011 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F 2 N I E U W S B R I E F JAARGANG 2015 NUMMER 2 Met het afsluiten van het jaar deze tweede nieuwsbrief met een overzicht van de werkzaamheden aan CONVENT 22 en recente vorderingen en activiteiten. I n h

Nadere informatie

Stichting Voedselbank Amstelveen Landtong 2, Olmenhof 1186 GP Amstelveen. Jaarverslag Amstelveen, 9 maart 2016

Stichting Voedselbank Amstelveen Landtong 2, Olmenhof 1186 GP Amstelveen. Jaarverslag Amstelveen, 9 maart 2016 Stichting Voedselbank Amstelveen Landtong 2, Olmenhof 1186 GP Amstelveen Jaarverslag 2015 Amstelveen, 9 maart 2016 Stichting Voedselbank Amstelveen te Amstelveen BESTUURSVERSLAG Gang van zaken gedurende

Nadere informatie

Aan het woord: Leo Goudriaan, Stichting Vrienden Hospice De Zwijndrechtse Waard

Aan het woord: Leo Goudriaan, Stichting Vrienden Hospice De Zwijndrechtse Waard NIEUWSBRIEF UITGAVE 42, JULI 2015 Terugblik op de eerste helft van 2015 In de periode van 1 januari tot en met 22 juni zijn er 20 bewoners (14 vrouwen en 6 mannen) opgenomen in hospice De Cirkel. De gemiddelde

Nadere informatie