HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA"

Transcriptie

1 (BOEKJE) W. H. O.E. Stichting: van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA OOST- EUROPA OKTOBER 2010 OKTOBER 2011

2 Voorwoord De zomer is voorbij. Er is weer veel gebeurd na de laatste uitgave! Op 21 mei hebben we open dag gehouden die door veel mensen bezocht is. Ook de kofferbakverkopen zijn weer achter de rug. Tussendoor zijn er ook nog transporten gedaan. Met veel vrijwilligers is enorm veel werk verricht. U leest hierover in deze nieuwsbrief. Open dag in de nieuwe opslag Op 23 mei hebben we een open-opslag-dag gehouden in onze nieuwe opslag. Ruim honderd belangstellenden konden de weg naar de Asselsestraat vinden en het was een gezellige dag. Naast een heerlijke kop koffie met krentenbrood werd er uitleg gegeven over alles wat wij als stichting hier doen. Er werden videofilms gedraaid van onze vorige transporten en onze inpakdames lieten zien hoe de ingebrachte kleding en knuffels worden gecontroleerd en klaargemaakt worden voor transport. Transport vanuit de nieuwe locatie. In mei hebben we voor het eerst vanuit de nieuwe locatie een vrachtwagen geladen voor transport naar Lopatyn. Het was erg wennen. We hebben dan wel veel meer ruimte voor opslag, maar op het voorterrein is het veel kleiner. De wagen werd in de gebruikelijke tijd van uur geladen. Heel veel vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat alle goederen weer zorgvuldig in de wagen werden geladen. Zoals gewoonlijk is er weer zo zorgvuldig geladen dat geen plekje onbenut is gebleven.

3 Alle behulpzame mannen en vrouwen weer ontzettend bedankt! Oktobertransport Op zaterdag 15 oktober gaan we weer twee vrachtwagens van elk 120 m3 (zie foto) laden met de bestemmingen Brody en Borshiv in Oekraïne. Natuurlijk bent u van harte welkom om te komen kijken en eventueel te helpen. U zult versteld staan wat er allemaal in zo n vrachtwagen geladen kan worden. Een kleine selectie uit de laadlijsten: 200 schoolsetjes, 34 schoolborden, 30 matrassen, 700 dozen en zakken kleding, speelgoed, huisraad, 5 fietsen, 10 bankstellen, kasten, kinderwagens, kindermeubels en 1 tuinslang.

4 Kinderkleedjesmarkt Ook dit jaar hebben we na afloop van de kinderkleedjesmarkt weer met een kraam op het Marktplein gestaan om de niet verkochte goederen van de kinderen in ontvangst te nemen. Omdat de gemeente Apeldoorn deze markt door bezuinigingen niet meer kan organiseren was het waarschijnlijk de laatste keer dat deze heeft plaats gevonden. We kregen weer heel veel! Omdat wij zelf al erg veel goederen hebben en het oktobertransport al helemaal vol zit, hebben we deze keer 3 aanhangers vol van de gekregen goederen geschonken aan stichting Nadia. Zij gaan ook net als wij naar Oekraïne en kunnen alle goederen goed gebruiken. Hulp van jongeren uit de Hofstad en Beekbergen Jongeren vanuit kerk de Hofstad en vanuit de PKN kerk uit Beekbergen, hebben zich ook het lot van de arme mensen in het dorp Lopatyn aangetrokken en zijn in juli naar Oekraïne geweest. Zij hebben daar veel activiteiten verricht, mede door goed overleg met onze stichting kon daar doelgericht gewerkt worden. De jongelui zijn daar heel enthousiast ontvangen en hebben met eigen ogen ervaren hoe slecht de situatie daar is. Zij hebben daar ondermeer een vervallen theater omgetoverd tot een sportzaal. De attributen voor deze sportzaal hebben wij in een eerder transport reeds verzorgd. Verder hebben zij allerhande klusjes gedaan, zoals o.a. een kamer opknappen, kinderweekend organiseren, volleybalveld aanleggen, banden geschilderd, en voedselpakketten samengesteld om uit te delen. Het doet goed dat ook jongeren bereid zijn hulp te bieden aan de in nood verkerende medemens!

5 Kofferbakverkopen De negen kofferbakzaterdagen zitten er weer op. Met wat minder weer dan vorig jaar (er was 8 van de 9 zaterdagen slecht weer voorspeld) is er toch een goed resultaat bereikt. De opbrengst was weer hoger dan vorig jaar! Dankzij de opbrengst kunnen we dit seizoen 6 wagens laten rijden. Met heel veel enthousiaste vrijwilligers konden we elke zaterdag de enorme klus weer aan. We zijn deze vrijwilligers zeer veel dank verschuldigd. Ook dit jaar hadden we weer meer vrijwilligers nodig dan voorgaande jaren, omdat er door de enorme drukte steeds meer werk moet worden verzet. Voor de tweede keer in 8 jaar moesten we zelfs op de 8e zaterdag wachtende standhouders terugsturen, omdat er geen ruimte meer was. Die zaterdag hadden we bijna 400 plekken gecreëerd!! Het doet pijn om standhouders te moeten teleurstellen, maar het kon niet anders. De veiligheid moet gewaarborgd blijven. Elke dinsdagmiddag open! Uw goede tweedehands, maar ook nieuwe, goederen mag u ook gewoon bij ons komen brengen! Onze opslag aan de Asselsestraat 171 / hoek Prinses Beatrixlaan is elke dinsdagmiddag van uur open. Heel vaak worden wij gebeld om even langs te komen om goederen op te halen. Vaak gaat het dan maar om een of twee zakken. U begrijpt natuurlijk dat wij dat met plezier doen, maar onze auto s lopen helaas niet op water en de benzine wordt steeds duurder. Daarom willen wij u vriendelijk maar dringend vragen het te komen brengen, bij een van de punten in Apeldoorn (zie onze site: of bij onze opslag!

6 Spandoek Neen, dit is geen zoekplaatje, maar dit bleef over van een lantaarnpaal waar wij ons spandoek aan hadden opgehangen. Waarschijnlijk wilde een te hoge vrachtwagen onder het spandoek doorrijden en heeft toen niet alleen het spandoek, maar ook de gehele lantaarnpaal vernield. Bij de gemeentewerf afd. lantaarnpalen, konden we de overblijfselen van het spandoek ophalen. De gemeente zorgde binnen een week voor een nieuwe paal en wij konden het spandoek weer ophangen. Op zich weer een hele klus, maar dankzij de hulp van Dolmans Facilitaire Diensten die gelijk weer klaar stonden met hun hoogwerker, was het weer snel geklaard. Een nieuw seizoen, een nieuwe bank De stichting W.H.O.E. is per 1 september 2011 van huisbank veranderd. De reden is, dat onze oude huisbank (Rabobank) te hoge kosten in rekening bracht, voor allerhande bankzaken. Wij willen uw geld gebruiken voor de hulptransporten, en niet om de winst van een bank nog hoger te krijgen...! Daarom zijn we overgestapt naar de ABN-AMRO bank die ons per jaar 400,00 korting geeft op de kosten. Daardoor hoeven wij nu bijna niets meer te betalen! Het nieuwe bankrekeningnummer van uw stichting W.H.O.E. is nu: t.n.v. stichting WHOE te Apeldoorn. Heel graag ontvangen wij voortaan uw giften en/of donaties op bovenstaand nummer! (Het andere nummer zal nog een jaar blijven bestaan, dus het is niet erg als u daar per ongeluk nog een bedrag op heeft gestort.)

7 AFGELOPEN JAAR HEBBEN WIJ VELE MALEN GEBRUIK KUNNEN MAKEN VAN EEN GRATIS VRACHTWAGEN VAN: WILT U EEN KEER EEN AUTO HUREN? DOE HET DAN BIJ HEN: Ook wij als stichting kunnen niet zonder het bedrijfsleven. Van onderstaande bedrijven krijgen wij geld, goederen of diensten DENK AAN HEN ALS U IETS NODIG HEEFT!

8 Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (St. W.H.O.E.) Algemeen telefoonnummer: Dagelijks bestuur: Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Opslag: P.R.: Werkgroepleden: Transportbegeleider: Sorteren: Ophaaldienst: Hulp sorteren: Kofferbakverkopen: Leen van Rijswijk Anne Zwaan Ben v/d Velden Bertus Brouwer Vacant (waarnemend Leen v. Rijswijk) Ruud Kelderman Ine Brouwer Dirk en Diny Pot Herman en Gery van Oort Bertus Brouwer Leen van Rijswijk Gerda Bos Simonette Tak Anuschka Schuitema Herman Garritsen Ben v/d Velden Websites: / info@whoe.nl Webmaster: Mar v/d Velden De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost- Nederland onder nr: Bankrekeningnummer: t.n.v. stichting WHOE De stichting W.H.O.E. is door de belastingdienst aangemerkt als een z.g. ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) Giften gedaan aan de stichting W.H.O.E. zijn daardoor aftrekbaar. Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de stichting Mondial-Apeldoorn, waarvoor onze dank!

(BOEKJE) van de. Stichting: W. H. O.E. Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOSTEUROPA OKTOBER 2010 DECEMBER 2012. Oktober 2011

(BOEKJE) van de. Stichting: W. H. O.E. Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOSTEUROPA OKTOBER 2010 DECEMBER 2012. Oktober 2011 (BOEKJE) van de W. H. O.E. Stichting: Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA OKTOBER 2010 Oktober 2011 DECEMBER 2012 1 OOSTEUROPA Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (St. W.H.O.E.) Algemeen

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA W. H. O.E. Stichting: van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA (BOEKJE) DECEMBER 2018 Van de OOST- EUROPA OKTOBER 2010 DECEMBER 2013 DECEMBER 2018 DECEMBER 2018 COLOFON: Algemeen telefoonnummer: 055-8200200

Nadere informatie

(BOEKJE) van de. Stichting: W. H. O.E. Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOSTEUROPA OKTOBER 2010 JUNI 2013. Oktober 2011

(BOEKJE) van de. Stichting: W. H. O.E. Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOSTEUROPA OKTOBER 2010 JUNI 2013. Oktober 2011 (BOEKJE) van de W. H. O.E. Stichting: Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA OKTOBER 2010 Oktober 2011 JUNI 2013 1 OOSTEUROPA Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (St. W.H.O.E.) Algemeen telefoonnummer:

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA (BOEKJE) W. H. O.E. Stichting: van de Van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA OOST- EUROPA OKTOBER 2010 DECEMBER 2013 DECEMBER 2013 OKTOBER 2014 Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (st.

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA W. H. O.E. Stichting: van de Van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA EXTRA (BOEKJE) DIK NUMMER OOST- EUROPA oud nieuw oud nieuw OKTOBER 2010 DECEMBER 2013 DECEMBER 2015 Stichting Werkgroep Hulptransporten

Nadere informatie

EEN STUKJE GESCHIEDENIS

EEN STUKJE GESCHIEDENIS April 2017 EEN STUKJE GESCHIEDENIS Het is oktober 1992 wanneer een groep van 6 personen besluit goederen te gaan inzamelen voor de hulpbehoevende medemens in Oost-Europa. De meeste van deze personen (waaronder

Nadere informatie

(BOEKJE) van de. Stichting: W. H. O.E. Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOSTEUROPA OKTOBER 2010. Oktober 2011

(BOEKJE) van de. Stichting: W. H. O.E. Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOSTEUROPA OKTOBER 2010. Oktober 2011 (BOEKJE) van de W. H. O.E. Stichting: OKTOBER 2010 Oktober 2011 Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA OOSTEUROPA Voorwoord Sinds de laatste uitgave van de nieuwsbrief is met veel hulp op 15 oktober twee

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Hart voor Hongarije

Jaarverslag 2014. Stichting Hart voor Hongarije Jaarverslag 2014 Stichting Hart voor Hongarije Inhoud 1. Voorwoord 2. Aanleiding en achtergrond 3. Acties vanuit Nederland 4. Acties vanuit Hongarije 5. Visie op de toekomst Bijlage: Financieel jaarverslag

Nadere informatie

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan Beleidsplan 2015 Mensen met een passie voor 4x4 steunen mensen in Bosnië Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: 0488-431422 Mobiel: 06-53885361 Fax: 0488-431883 Mail: info@stichting4wdsupportingbosnia.nl 1

Nadere informatie

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010.

J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. J A A R V E R S L A G 2014 Stichting van katoen (kledingbank) Stichting van Katoen is bij notariële akte opgesteld in 2010. Stichting van Katoen stelt als doel bruikbare kleding geven aan mensen die het

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2018 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Met een gemiddelde van één hulptransport per maand was het jaar 2018 een druk, maar tevens een geslaagd

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2016 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Jaarrekening 2015 Voorwoord Het jaar 2016 was voor Stichting Oekraïne heeft

Nadere informatie

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Goednieuwsbrief! Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Een tijd van nieuwe groei en mogelijkheden. En ook voor het Dinka project is de lente begonnen! De ambassadeur

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2017 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Het jaar 2017 was voor Stichting Oekraïne heeft hulp nodig een bijzonder en druk jaar. Sinds de oprichting

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum maandag 3 november 2014 Jaargang 8, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA (BOEKJE) W. H. O.E. Stichting: van de Van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA OOST- EUROPA OKTOBER 2010 DECEMBER 2013 DECEMBER 2013 Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (St. W.H.O.E.) Algemeen

Nadere informatie

MAUTERI BELEIDSPLAN 2014-2015

MAUTERI BELEIDSPLAN 2014-2015 MAUTERI BELEIDSPLAN 2014-2015 Kijk met je hart, kijk verder dan je ogen zien Versie 28-12-2013 Auteur: Bettie Ratuhaling VOORWOORD Voorbij de horizon liggen kleine eilandjes als kiezelsteentjes verstrooid

Nadere informatie

Charilove NL Over de Nieuwsbrief

Charilove NL Over de Nieuwsbrief N I E U W S B R I E F L E N T E 2 0 1 0 Charilove NL Over de Nieuwsbrief Het bestuur houdt u minstens twee maal per jaar op de hoogte van de activiteiten van Charilove in Nederland en in Nigeria. U ontvangt

Nadere informatie

Jubileumjaar 20 jaar

Jubileumjaar 20 jaar Stichting 4WDCARE Beleidsplan 2019 1999-2019 Jubileumjaar 20 jaar 4WD Supporting Bosnia Mensen zorgen voor mensen Internationale hulpverlening Stichting 4WDCARE Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: +31 488-431422

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije 2015 5 e jaargang nummer 3 Bij deze weer een nieuwe nieuwsbrief. Eens per kwartaal proberen wij u met een nieuwsbrief op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. We wensen u veel leesplezier. Vanuit Hongarije Kledingbeurs Vlak

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009 S T I C H T I N G N A D I A W A L T E R S I N G E L 1 1 9 7 3 1 4 N P A P E L D O O R N JAARVERSLAG 2009 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2009 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Vrijdag 25 September 2015 Jaargang 9, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

www.kindereninnood.nl

www.kindereninnood.nl www.kindereninnood.nl Goederen voor een ziekenhuis in Cluj-Napoca (Roemenië) Stichting Kinderen in Nood voerde actie om goederen te verzamelen voor een reumatologisch ziekenhuis in de Roemeense plaats

Nadere informatie

Stichting Kansarme Dieren

Stichting Kansarme Dieren Stichting Kansarme Dieren Jaarverslag 2012 Algemeen De aanleiding voor het oprichten van de Stichting Kansarme Dieren (januari 2011) was de moeilijke situatie van vooral oudere en/of chronisch(e) zieke

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur, E. Kuijt, voorzitter.

Voorwoord. Namens het bestuur, E. Kuijt, voorzitter. Jaarverslag 2011 Voorwoord Het bestuur van de NPV afdeling Woudrichem wil zich door middel van dit jaarverslag verantwoorden over de activiteiten binnen de afdeling. Met Gods hulp kon weer een aantal personen

Nadere informatie

Wie wij zijn, van Je mag er zijn

Wie wij zijn, van Je mag er zijn Wie wij zijn, van Je mag er zijn Kledingmagazijn Je mag er zijn is er voor pleegouders maar vooral voor de pleegkinderen om te voorzien in de praktische hulp wanneer een kind bij een pleeggezin geplaatst

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Stichting Vrienden van de Posten Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Iets extra s doen Een uitstapje naar de binnenstad van Enschede, apparatuur om de concerten van de politiekapel en andere optredens in de

Nadere informatie

Jaarverslag. stichting Waarder Helpt Roemenië. Jaarverslag stichting Waarder helpt Roemenië 2014

Jaarverslag. stichting Waarder Helpt Roemenië. Jaarverslag stichting Waarder helpt Roemenië 2014 Jaarverslag stichting Waarder Helpt Roemenië 2014 Voorwoord: Het jaarverslag 2014 is onze verantwoording voor de activiteiten van stichting Waarder helpt Roemenië in het achterliggende kalenderjaar. De

Nadere informatie

Jaarverslag Voorwoord

Jaarverslag Voorwoord Jaarverslag 2015 Voorwoord Ook in 2015 was de Stichting Voedselbank Hoogezand e.o. actief in Hoogezand- Sappemeer en in Slochteren-Schildwolde. De Voedselbank is voortgekomen uit St. Parel die vanaf januari

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden Jaarrekening 2015 Stichting De Vier Pelikanen James Wattstraat 4 Internet http://www.hsfinance.nl 8912 AR Leeuwarden Handelsregister Leeuwarden 01143891 Telefoon: 06-22 55 31 18 E-mail: info@hsfinance.nl

Nadere informatie

Over grenzen voor Ghana

Over grenzen voor Ghana Over grenzen voor Ghana Zo hebben kinderen van een school pennen, potloden, ballonnen en speelgoed ingezameld. Nieuwsbrief maart 2012 Sinds 2001 voer ik in Banko, een dorp in Ghana, samen met de lokale

Nadere informatie

Augustus Beleidsplan

Augustus Beleidsplan Augustus Beleidsplan 2 1 Inleiding Dit is het beleidsplan voor de jaren tot en met van Stichting de Stille Kracht door en voor Wassenaar (hierna verder te noemen de Kracht). De Kracht is opgericht bij

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum zaterdag 9 november 2013 Jaargang 7, nummer 2 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

1. Naam instelling : Stichting Werkgroep De Ruyter 2. RSIN \ Fiscaal nummer : 8024.79.510 3. Postadres : Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg,

1. Naam instelling : Stichting Werkgroep De Ruyter 2. RSIN \ Fiscaal nummer : 8024.79.510 3. Postadres : Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg, 1. Naam instelling : Stichting Werkgroep De Ruyter 2. RSIN \ Fiscaal nummer : 8024.79.510 3. Postadres : Christinalaan 15, 2231 ZP Rijnsburg, info@werkgroepderuyter.nl 4. Bezoekadres : Christinalaan 15

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Afgesloten projecten 5 3.2

Nadere informatie

J A A R R E K E N I N G 2 0 1 2 V A N S T I C H T I N G. V R I E N D E N v a n B A R I A D I

J A A R R E K E N I N G 2 0 1 2 V A N S T I C H T I N G. V R I E N D E N v a n B A R I A D I 1 J A A R R E K E N I N G 2 0 1 2 V A N S T I C H T I N G V R I E N D E N v a n B A R I A D I Algemene identificatie-informatie van de stichting Naam instelling Stichting Vrienden van Bariadi Adres Houtstraat

Nadere informatie

Activiteitenverslag 2015

Activiteitenverslag 2015 Activiteitenverslag 2015 1 Organiseren feest Apeldoorn 2015 In 2015 is voor het eerst een Schoorsteengelukfeest georganiseerd in de stad Apeldoorn. Het plan was om 75 kinderen van 0-10 jaar te laten deelnemen.

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229.

Jaarverslag 2014. Kamer van Koophandel: De Stichting Emoties is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58430229. Jaarverslag 2014 Dit is het tweede jaarverslag van de Stichting Emoties. Wij hopen dat dit verslag voldoende vertrouwen geeft, om de samenwerking verder voort te zetten. Bijlage: uitgebreid financieel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 2de jaargang nr. 3 Zomer 2015 INHOUDSOPGAVE

NIEUWSBRIEF. 2de jaargang nr. 3 Zomer 2015 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE Voorwoord Verslag Familiedag 30 mei jl Website Medical Alert Oproep Vriendenboekje Steun hard nodig Conferentie SMs, Birmingham 2015 Evenementen Tips VOORWOORD Voor u "ligt" de 3de Nieuwsbrief,

Nadere informatie

AKTIVA Materiële vaste aktiva 5.560, ,00

AKTIVA Materiële vaste aktiva 5.560, ,00 BALANS PER 31 DECEMBER 2017 HUIDIG JAAR 2017 VOORGAAND JAAR AKTIVA 31122017 112017 31122016 112016 Materiële vaste aktiva 5.560,00 6.314,00 6.314,00 2.878,00 Liquide middelen 2.487,00 4.649,00 4.649,00

Nadere informatie

DE PROTESTANTSE GEMEENTE WIRDUM Fr e.o.

DE PROTESTANTSE GEMEENTE WIRDUM Fr e.o. DE PROTESTANTSE GEMEENTE WIRDUM Fr e.o. 1 De kerkelijke gemeenschap in Wirdum, Wytgaard en Swichum Tijdens het fusiefeest in 2005 van de Hervormde en Gereformeerde kerk werden onder andere de volgende

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene gegevens 3 2. Doelstellingen 3 3. Fondsenwerving 4 4. Beheersing en besteding van fondsen en vermogen 5

Inhoudsopgave. 1. Algemene gegevens 3 2. Doelstellingen 3 3. Fondsenwerving 4 4. Beheersing en besteding van fondsen en vermogen 5 Beleidsplan Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 3 2. Doelstellingen 3 3. Fondsenwerving 4 4. Beheersing en besteding van fondsen en vermogen 5 2 Voor u ligt het beleidsplan van Stichting M4M. Het plan is

Nadere informatie

JAARREKENING STICHTING AVIOSIM NEDERLAND

JAARREKENING STICHTING AVIOSIM NEDERLAND JAARREKENING STICHTING AVIOSIM NEDERLAND 2013 Pagina 1 Inhoudsopgave: Pagina Inhoudsopgave 2 Algemeen 3 Balans per 31-12-2013 4 Winst en verlies rekening over 2013 5 Algemene grondslagen en toelichting

Nadere informatie

Stichting Jedidja CS. Nieuwsbrief Stichting Jedidja CS Voorjaar/ Zomer 2014

Stichting Jedidja CS. Nieuwsbrief Stichting Jedidja CS Voorjaar/ Zomer 2014 Stichting Jedidja CS E-mail: jedidjacs@ziggo.nl Nieuwsbrief Stichting Jedidja CS Voorjaar/ Zomer 2014 De oprichters en vrijwilligers die betrokken zijn bij het werk van de Stichting Jedidja CS wensen u

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief o.a.: Nieuwsbrief juni 2010. Geachte lezer, Nieuws. Voor u ligt de nieuwsbrief van juni

In deze nieuwsbrief o.a.: Nieuwsbrief juni 2010. Geachte lezer, Nieuws. Voor u ligt de nieuwsbrief van juni Nieuwsbrief juni 2010 Geachte lezer, Nieuws. Voor u ligt de nieuwsbrief van juni Website. Door middel van de site houden we u op de hoogte van onze activiteiten. Actuele informatie kunt u altijd vinden

Nadere informatie

Stichting Poolse Weeskinderen Naarden Statenlaan 19 1405EV Bussum. KvK-nummer: 41194422 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014

Stichting Poolse Weeskinderen Naarden Statenlaan 19 1405EV Bussum. KvK-nummer: 41194422 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014 Stichting Poolse Weeskinderen Naarden Statenlaan 19 1405EV Bussum KvK-nummer: 41194422 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014 Inhoud JAARSTUKKEN 2014 JAARREKENING Balans Staat van baten en lasten Toelichting

Nadere informatie

Spreekuur. Werklozenkrant

Spreekuur. Werklozenkrant Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave: Intro: pagina 3 Spreekuur: pagina 4 Werklozenkrant: pagina 4 Weekje Weg: pagina 5 Jeugdsportfonds: pagina 5 Organisatie: pagina 6 Financieel overzicht: pagina 7 Intro In

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward Beleidsplan 2014 2018 Stichting Mano a Mano te Bolsward Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Mano a Mano. Het plan bevat een overzicht van de doelstellingen en de activiteiten. Ook geeft

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Ollie, seizoen 2013 / 2014 Het team van Ollie; Gerda, Linda & Carla. Stagiaire Jesselin. Regelmatig proberen wij foto's te maken, u kunt altijd hier kijken of er

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013. Begroting 2014. Stichting de Vleugeltjes

Financieel jaarverslag 2013. Begroting 2014. Stichting de Vleugeltjes Financieel jaarverslag 2013 & Begroting 2014 Stichting de Vleugeltjes Stichting de Vleugeltjes Pagina 1 van 6 Algemeen Inleiding De Stichting draagt de naam Stichting de Vleugeltjes en is opgericht op

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Vrienden van de Urbanuskerk Nes a/d Amstel

Jaarrekening Stichting Vrienden van de Urbanuskerk Nes a/d Amstel Jaarrekening 2016 Stichting Vrienden van de Urbanuskerk Nes a/d Amstel Nes a/d Amstel, 27 maart 2017 St. Vrienden v/d Urbanuskerk Inhoudsopgave Pagina Opdrachtbevestiging 3 Algemeen 4 Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Agathos Houten

Stichting Agathos Houten Stichting Agathos Houten Financieel jaarverslag 2013 Dit verslag beschrijft de financiële situatie van de Stichting Agathos Houten (hierna te noemen Agathos ) over het kalenderjaar 2013. Op dit moment

Nadere informatie

Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk

Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk Jaaroverzicht 2015 van Stichting Vrienden van t Huys te Hoecke (SVHH) Zorg voor de bewoners van t Huys te Hoecke, De Korenschoof en Hofwijk Het contactadres van SVHH is: Zorgwaard locatie t Huys te Hoecke,

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire.

Jaarverslag 2014. 7 april 2014 Prins Bernhardstraat 9 4341 EZ Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. www.zeeuwsedocumentaire. Jaarverslag 2014 Opgericht 1. Colofon Opgericht De Zeeuwse Documentaire Stichting is opgericht op. Jaarverslag Het verslagjaar loopt van 7 april tot en met 31 december 2014. Samenstelling bestuur Voorzitter,

Nadere informatie

Wat zoal voorafging & Dag 1 naar Boekarest

Wat zoal voorafging & Dag 1 naar Boekarest Wat zoal voorafging & Dag 1 naar Boekarest Hallo allemaal, Eerst even laten weten dat we goed en veilig aangekomen zijn zonder problemen. Leuk dat jullie weer met ons meereizen, we zullen proberen jullie

Nadere informatie

Jaarrekening 2015. Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening 2015. Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2015 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Stichting Oekraïne heeft hulp nodig stelt zich ten doel het aanbieden van hulpgoederen aan zorgorganisaties,

Nadere informatie

RUSLANDGROEP CUNO. Stichting Culturele Uitwisselingen Nederland - Oost-Europa. Stichting Culturele Uitwisselingen Nederland - Oost Europa

RUSLANDGROEP CUNO. Stichting Culturele Uitwisselingen Nederland - Oost-Europa. Stichting Culturele Uitwisselingen Nederland - Oost Europa RUSLANDGROEP CUNO Stichting Culturele Uitwisselingen Nederland - Oost-Europa Stichting Culturele Uitwisselingen Nederland - Oost Europa Jaarbericht 2015 1 Inhoud blad Algemeen 3 algemeen 5 resultaten en

Nadere informatie

Sociaal en financieel jaarverslag

Sociaal en financieel jaarverslag 2017 Sociaal en financieel jaarverslag Stichting EBOO in Kenia Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 2. Doel en werkwijze 3. Overzicht activiteiten 4. Ontwikkeling leerlingen en scholen 5. Financieel overzicht

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan

Stichting Vrienden van Goražde Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GORAŽDE MEIDOORNSTRAAT 65, 1505 TS ZAANDAM 06-50298575 Facebook info@vriendenvangorazde.com www.vriendenvangorazde.com OPGERICHT: 12 JUNI 2013 TE ZAANDAM KAMER VAN KOOPHANDEL : 58153128

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities 1 Jaarverslag 2017 Zakelijke gegevens: Kamer van koophandel: 58308873 Rekeningnummer/IBAN: NL95RABO0108078752 Adres:, 9471 JB Zuidlaren Email: Website: ANBI: ja Doelstelling: Op 5 juli 2013 is de Stichting

Nadere informatie

ieuwsbrief WOONWAGEN-Zending Nederland Bouwen aan het nieuwe kinderhuis

ieuwsbrief WOONWAGEN-Zending Nederland Bouwen aan het nieuwe kinderhuis WOONWAGEN-Zending Nederland voorganger Jan F. Schmidt Ma Braunpad 23, 1067 WZ Amsterdam Tel: (020) 610 34 13 woonwagenzending.nl@planet.nl http://www.woonwagenzending.nl Bouwen aan het nieuwe kinderhuis

Nadere informatie

"'IDORCASHuu*,11NEDERLAND

'IDORCASHuu*,11NEDERLAND "'IDORCASHuu*,11NEDERLAND - t FEB. 2013 Postbus 12 1619ZGAndijk Telefoon 0228 595900 Fax 0228 592787 info@dorcas.nl www.dorcas.nl www.dorcaswinkels.nl KvK 37124363 Btw 8156.60.170.B.01 Gemeente Heemstede

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2011

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2011 S T I C H T I N G N A D I A W A L T E R S I N G E L 1 1 9 7 3 1 4 N P A P E L D O O R N JAARVERSLAG 2011 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2011 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2013 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Voedselbank Spijkenisse e.o.

Jaarverslag 2012 Voedselbank Spijkenisse e.o. Jaarverslag 2012 Voedselbank Spijkenisse e.o. Aantal pakketten In het afgelopen jaar is het aantal cliënten dat op of onder de armoede grens leeft, weer gestegen. Op 1 januari 2012 maakten wij voor Spijkenisse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Handen uit de mouwen. Presentatie Stichting Werkgroep Oost-Europa, najaar 2015. 2015 Stichting Werkgroep Oost-Europa

Handen uit de mouwen. Presentatie Stichting Werkgroep Oost-Europa, najaar 2015. 2015 Stichting Werkgroep Oost-Europa Handen uit de mouwen Presentatie Stichting Werkgroep Oost-Europa, najaar 2015 1 Stichting Werkgroep Oost-Europa Initiatief Werkgroep 1996 Stichting sinds 1999 ca. 25 vaste vrijwilligers 17 projecten &

Nadere informatie

De jaarrekening wordt gecontroleerd door Accountantskantoor Pekaar & Partners te Stellendam. Op verzoek sturen wij u een volledig exemplaar toe.

De jaarrekening wordt gecontroleerd door Accountantskantoor Pekaar & Partners te Stellendam. Op verzoek sturen wij u een volledig exemplaar toe. Jaarrekening 2016 Vooraf Dit is een beknopte versie van de jaarrekening 2015 van de Stichting RRDF (Rural Relief & Development Foundation). RRDF is gevestigd aan de Voordijk 259 te Barendrecht en staat

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2012

VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2012 S T I C H T I N G N A D I A W A L T E R S I N G E L 1 1 9 7 3 1 4 N P A P E L D O O R N JAARVERSLAG 2012 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2012 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2011 Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 2012 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2011 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Stichting Hello You te Nijkerk

Stichting Hello You te Nijkerk te Nijkerk JAARREKENING 2014 Algemeen 1. Kamer van Koophandel / ANBI De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 55009301. Het doel van de Stichting is ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Lopende projecten 5 4. Vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 Seizoen 2014-2015 voor donateurs en leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek

Nieuwsbrief nummer 1 Seizoen 2014-2015 voor donateurs en leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek Nieuwsbrief nummer 1 Seizoen 2014-2015 voor donateurs en leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek ***** Voor ziet u de eerste Nieuwsbrief van seizoen 2014 2015, met een ander uiterlijk dan u gewend bent.

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2014

JAARVERSLAG 2014 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2014 STICHTING NADIA WALTERSINGEL 119 7314NP APELDOORN JAARVERSLAG 2014 VERSLAG VAN DE ACTIVITEITEN IN HET BOEKJAAR 2014 ( Galaten 6 :10) "Laten we dus, daar wij de gelegenheid hebben, doen wat goed is voor

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2010 Vastgesteld te Rijsenhout, 7 juni 2011 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2010 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten,

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten, Holland address: c/o J.W. de Rijke Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet Telefoon +31 181 661451 of +31 10 2831105 Email: jan.derijke@nl.rmi-global.com ABN AMRO bank 50.07.96.009 ING bank 68.20.43.486 Stichting

Nadere informatie

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012 Stichting Vietnam Jaarverslag 2012 Bestuursleden Continuïteit Het jaar 2012 stond voor continuïteit. Voor het eerst sinds de oprichting zag de stichting een daling in inkomsten, met name uit georganiseerde

Nadere informatie

To give all, to sacrifice all without expecting to get anything in return--this is love.

To give all, to sacrifice all without expecting to get anything in return--this is love. Jaarverslag 2014 en 2015 To give all, to sacrifice all without expecting to get anything in return--this is love. Gesteund door Aanbevolen door Goedgekeurd door En natuurlijk Voorwoord Stichting Nachtkus

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal:

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal: SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

1. Het geven van voedsel, kleding en speelgoed aan mensen die dit zelf (bijna) niet kunnen kopen. 2. Het voorkomen dat goed voedsel wordt verspild.

1. Het geven van voedsel, kleding en speelgoed aan mensen die dit zelf (bijna) niet kunnen kopen. 2. Het voorkomen dat goed voedsel wordt verspild. Voorwoord In dit verslag kijken wij terug op activiteiten en veranderingen die in onze voedselbank hebben plaats gevonden. Het jaar 2016 was voor ons een bijzonder jaar vanwege het vijfjarige bestaan van

Nadere informatie

JAARVERSLAG. Stichting Kledingbank Amersfoort JAARVERSLAG STICHTING KLEDINGBANK AMERFOORT 2015

JAARVERSLAG. Stichting Kledingbank Amersfoort JAARVERSLAG STICHTING KLEDINGBANK AMERFOORT 2015 JAARVERSLAG 2015 Stichting Kledingbank Amersfoort Adres Argonweg 10, 3812 RB Amersfoort Internet www.kledingbank-amersfoort.nl E-mail info@kledingbank-amersfoort.nl Bankrekeningnummer NL95 RABO 0118 6286

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve. De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de

Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve. De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve Financieel verslag 2016 De Stichting rapporteert jaarlijks over haar financiële reilen en zeilen: de balans per begin en einddatum en de staat van baten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie...

Voorwoord Resultaten Fondsenwerving Cliënten Public Relations en communicatie Organisatie... Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Resultaten 2016... 3 1.1 Fondsenwerving... 3 1.2 Cliënten... 3 1.3 Public Relations en communicatie... 4 2. Organisatie... 5 2.1 Doel van

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL

STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL SCHENKEN EN NALATEN HARDERWIJK Missie van de Stichting Vrienden van het St Jansdal Het bevorderen van het welzijn van de patiënten van het ziekenhuis St Jansdal Motto:

Nadere informatie

Stichting Toon Hermans Huis Drenthe Hoofdstraat 1 7902 EA Hoogeveen. Hoogeveen, april 2015. Geacht bestuur,

Stichting Toon Hermans Huis Drenthe Hoofdstraat 1 7902 EA Hoogeveen. Hoogeveen, april 2015. Geacht bestuur, Stichting Toon Hermans Huis Drenthe Hoofdstraat 1 7902 EA Hoogeveen Hoogeveen, april 2015 Geacht bestuur, Ingevolge uw opdracht doe ik u hierbij de jaarcijfers toekomen over het jaar 2014 van uw Stichting

Nadere informatie

Inhoudsopgave pag. 2. Over ons pag. 3. Bericht van bestuur over ontwikkelingen pag. 4. Winst&Verliesrekening 2016 pag. 5. Balans per pag.

Inhoudsopgave pag. 2. Over ons pag. 3. Bericht van bestuur over ontwikkelingen pag. 4. Winst&Verliesrekening 2016 pag. 5. Balans per pag. Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave pag. 2 Over ons pag. 3 Bericht van bestuur over ontwikkelingen pag. 4 Winst&Verliesrekening 2016 pag. 5 Balans per 31-12-2016 pag. 6 Toelichting op Winst&Verliesrekening

Nadere informatie

Bestuursverslag Statutaire naam 2 Doelstelling 2 Samenstelling bestuur 2 Verslag Financiële vooruitblik Begroting

Bestuursverslag Statutaire naam 2 Doelstelling 2 Samenstelling bestuur 2 Verslag Financiële vooruitblik Begroting Stichting Haags Straatnieuws te Den Haag Rapport betreffende het Financieel Jaarverslag 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina Financieel Jaarverslag 2016 Bestuursverslag Statutaire naam 2 Doelstelling 2 Samenstelling

Nadere informatie

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons.

Beste lezers, ... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. Beste lezers,... staan klaar voor de sociaal zwakkeren onder ons. De afgelopen maand weer veel contact met de Syrische statushouders in Purmerend. Nu de mannen alleen langzamerhand allemaal hun gezin overkrijgen

Nadere informatie

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1 Beleidsplan Stichting ORISSA ZAL LEVEN! Spelt-oord 18 3991 XH Houten Telefoon: 030-6343167 Website: www.orissazalleven.nl Emailadres: info@orissazalleven.nl Kamer van Koophandel: 51405229 Bankrekeningnr:

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie