WESTZIJDE 99 ZAANDAM. Unieke combinatie van wonen en werken nabij centrum Zaandam!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WESTZIJDE 99 ZAANDAM. Unieke combinatie van wonen en werken nabij centrum Zaandam!"

Transcriptie

1 WESTZIJDE 99 ZAANDAM Unieke combinatie van wonen en werken nabij centrum Zaandam!

2 Westzijde 99, ZAANDAM

3 Omschrijving Deze combinatie van winkelruimte, werkruimte, opslag en woning is uitsluitend bestemd voor cateringbedrijven. De woonruimte is boven de commerciële ruimte gelegen en het object beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De indeling is als volgt: Begane grond: entree naar de ca. 35 m² winkelruimte. Balie, ontvangstruimte, grote koeling, hal, verkeersruimte, toilet, keuken met koelcel, bijkeuken met koelcel en rookschacht, pantry en toilet. Eerste verdieping: Het appartement heeft een grote woonkamer met een sfeervol mooi iets verhoogde eetkamer, een open keuken en openslaande deuren naar een heerlijk privé zonneterras. Veel ramen, veel sfeer en veel ruimte! Op deze zelfde etage is een ruime badkamer met douche, ligbad en wastafel, een separaat toilet en wasruimte. Via het terras loop je nog naar een extra werk/ speel/slaapkamer en is nog 18m2 overige/ opslagruimte met een trap richting de bedrijfsruimte er onder, deze is echter niet noodzakelijk aangezien het appartement en de winkel een eigen opgang hebben. Op de tweede verdieping vinden we 3 slaapkamers van goed formaat en met veel ramen. Parkeren kan je met 2 auto's op eigen terrein. Daar staat ook nog een houten berging. Verdeling van de vierkante meters van het gehele pand: Woonoppervlakte appartement 120 m2 Overige ruimte bij dit appartement 20 m2 Buitenruimte 28 m2 Winkelruimte 31 m2 Bedrijfsruimte 100 m2 Opslag/verkeersruimte bedrijf 27 m2 FRIS Bedrijfsmakelaars is een handelsnaam van W. FRIS Makelaardij B.V. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. In geval van aansprakelijkheidsstelling gaat onze aansprakelijkheid in het desbetreffende geval niet verder dan die door de beroepsverzekeraar wordt gehonoreerd. Tenzij anders overeengekomen verrichten wij onze werkzaamheden overeenkomstig het voorwaarden en tarieven boekje van FRIS.

4 Locatie De ligging is op korte afstand van het kernwinkelgebied van Zaandam op een zogenoemde B-locatie. Het gedeelte waar het object gelegen is, is zeer gemengd van samenstelling en bestaat voornamelijk uit dienstverlening, wonen, kantoren en detailhandel. De bereikbaarheid is goed te noemen, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. Het gedeelte Westzijde in de directe omgeving kent tweerichtingsverkeer en is gelegen naast de Verkadefabriek en tegenover de Verskade en Restaurant Proeverij de Koekfabriek.

5 Eigen vervoer Openbaar vervoer Parkeren Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A7. Ringweg A10 Amsterdam is binnen 10 minuten eenvoudig te bereiken. Het NS-station en het busstation liggen op 10 minuten loopafstand. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto s op eigen terrein en betaald parkeren langs de openbare weg.

6 Gebruiksmogelijkheden Bestemmingsplan: Van Spoorbrug tot Sluis ( ) Bestemming van het object: Bedrijvigheid en wonen, 2017 mogelijk uitgebreidere bestemming naar gecombineerde bestemming. U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Publieksbalie informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging. Het pand is tweeledig in gebruik, formeel gesplitst in de begane grond (bedrijfsruimte horeca/catering) en een mooi groot maisonnette appartement (wonen) verdeeld over de 1e en 2e etage met zonnig afgeschermd terras. Ideaal dus om de combinatie te maken van winkel, bedrijf en wonen.

7 Eetgelegenheden Boodschappen Overige voorzieningen Restaurant Proeverij de Koekfabriek La Cubanita Mama SushiU Porto Fino Dekamarkt Albert Heijn Dirck III Ecoplaza Jumbo Kruitvat Used products TrainMore De Bieb Primarkt Mediamarkt Perry Sport

8 Ontwikkelingen/buurtinformatie Zaanstad is door haar combinatie van wonen, werken, landschap en industrie een unieke gemeente. Daarnaast is het onderdeel van de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Door deze facetten is er volop potentie om te ontwikkelen. Zaanstad ontwikkelt momenteel onder meer het volgende: Inverdan (centrum Zaandam) zal worden doorontwikkeld naar een nog aantrekkelijker gebied waar wordt gewoond, gewerkt en gerecreëerd door onder andere de overbouwing van het spoor, het bouwprogramma (Zelf doen) op de Eilanden en het fietsparkeren. Project Zaan/IJ beoogt braakliggende terreinen en leegstaande panden aan de Zaan en aan het IJ (Noordzeekanaal) nieuw leven in te blazen. De gemeente Zaanstad ontwikkelt het bedrijvenpark/bedrijventerrein Hoogtij Westzaan. Het gaat om een gebied met 110 hectare uitgeefbare grond, waarvan circa 27 hectare haven gerelateerd is.

9

10

11

12 Kenmerken Koopsom: Model overeenkomst: Beschikbaarheid: k.k. De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper. Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). in overleg

13 Kadaster Gemeente: Zaandam Sectie: H Nummer: 5288 Groot : groot 2 a 50 ca

14 Begane grond

15 1 e verdieping 2 e verdieping

16 FRIS Bedrijfsmakelaars De Real People van FRIS helpen u graag bij het oplossen van uw vastgoedvraagstukken. Bij FRIS Bedrijfsmakelaars vindt u klantgerichte dienstverleners die zeggen waar het op staat. Onze dienstverlening is te verdelen in drie categorieën: Bedrijfsmakelaardij: - Verhuur/verkoop van bedrijfsmatig vastgoed - Aanhuur/aankoop van bedrijfsmatig vastgoed - Contractadvies en -onderhandeling - Marktinventarisatie Beleggingen: - Verkoop/aankoop van beleggingspanden - Commerciële due diligence - Marktanalyse - Gebieds- en locatieanalyse - Investerings- en haalbaarheidsanalyse Taxaties - Taxatie van kantoor- en bedrijfsruimten, - Taxatie van huurwooncomplexen - Taxatie van grondpercelen

17 De meerwaarde van FRIS: Dankzij onze totale dienstverlening als makelaar, beheerder en verzekeringstussenpersoon is FRIS een begrip voor tienduizenden particulieren en bedrijven. Operational excellence, respectvolle service en innovaties vormen de succesfactoren van de werkwijze, groei en cultuur bij FRIS. Wij garanderen dat elke klant, particulier of professional, een optimale service en ontzorging beleeft. De traditionele wortels als familiebedrijf, onze nuchtere cultuur gebaseerd op een dienstverlenende familitraditie, onze innovatiedrang en lokale focus bepalen in hoge mate onze onderscheidende kwaliteit. FRIS beschikt bovendien over een eigen Research & Consultancy afdeling. FRIS Research & Consultancy is het platform dat ervoor zorgt dat zowel opdrachtgevers als medewerkerks van FRIS over actuele marktcijfers en eigen onderzoeksrapportages kunnen beschikken. Daarmee heeft FRIS een kennisvoorsprong waarvan u als opdrachtgever kunt profiteren.

18 FRIS Voor elke klant optimale ontzorging, vandaag en morgen FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. De ontzorgende partner en het aanspreekpunt voor nationale en internationale partijen bij het beheren, bemiddelen en (her) ontwikkelen van hun objecten, inclusief het faciliteren van het optimaal mogelijke rendement. Als full service vastgoed dienstverlener zijn wij actief vanaf initiatief tot en met implementatie en uitvoering van vastgoedprojecten. Door onze breedte overzien wij de hele vastgoedcyclus. FRIS is daarnaast een begrip voor particulieren en bedrijven dankzij onze totale dienstverlening als makelaar, beheerder en verzekerings-tussenpersoon, vooral in de regio Noord-Holland.

19 vooral in de regio Noord-Holland. Operational excellence, respectvolle customer service met aandacht en marketinginnovaties vormen de succesfactoren van de werkwijze, groei en cultuur bij FRIS. We garanderen dat elke klant - particulier of professional - een optimale service en ontzorging beleeft. De traditionele wortels als familiebedrijf, onze nuchtere cultuur gebaseerd op een dienstverlenende familietraditie, onze innovatiedrang en deze lokale focus bepalen in hoge mate onze onderscheidende kwaliteit.

20 FRIS Bedrijfsmakelaars Atlas ArenA - Gebouw Amerika Hoogoorddreef BA Amsterdam info@frisbm.nl

BRUNINGWEG 23, ARNHEM. KIJKDAG 12 februari :30-12:30 u

BRUNINGWEG 23, ARNHEM. KIJKDAG 12 februari :30-12:30 u BRUNINGWEG 23, ARNHEM KIJKDAG 12 februari 2018 10:30-12:30 u VEILING via bog-auctions.com 26 februari 2018 Bruningweg 23, Arnhem EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. Via: www.bog-auctions.com Veilingnotaris:

Nadere informatie

MINDEN 21. KIJKDAG 12 FEBRUARI :30-15:30 uur

MINDEN 21. KIJKDAG 12 FEBRUARI :30-15:30 uur MINDEN 21 KIJKDAG 12 FEBRUARI 2018 13:30-15:30 uur VEILING via BOG-auctions.com 26 februari 2018 Minden 21, Apeldoorn EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. Via: www.bog-auctions.com Veilingnotaris:

Nadere informatie

VAN OSTADESTRAAT 191 A AMSTERDAM

VAN OSTADESTRAAT 191 A AMSTERDAM VAN OSTADESTRAAT 191 A AMSTERDAM VEILING via bog-auctions.com 26 februari 2018 Van Ostadestraat 191 A, Amsterdam EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. Via: www.bog-auctions.com Veilingnotaris: CMS

Nadere informatie

INDUSTRIEWEG 66, NUNSPEET. KIJKDAG 12 februari :00-18:00 uur

INDUSTRIEWEG 66, NUNSPEET. KIJKDAG 12 februari :00-18:00 uur INDUSTRIEWEG 66, NUNSPEET KIJKDAG 12 februari 2018 16:00-18:00 uur VEILING via bog-auctions.com 26 februari 2018 Industrieweg 66, Nunspeet EXECUTORIALE VERKOPING ex art. 3:268 B.W. Via: www.bog-auctions.com

Nadere informatie

DE NIEUWE VAART, AMSTERDAM

DE NIEUWE VAART, AMSTERDAM DE NIEUWE VAART, AMSTERDAM TE HUUR / TE KOOP Bedrijfsruimten vanaf 408 m² DE NIEUWE VAART, AMSTERDAM Bijna uitverkocht! Van de in totaal 65 units zijn er nog slechts drie beschikbaar. Cruquiusweg 98B:

Nadere informatie

TE HUUR Kantoor-/ bedrijfsruimte

TE HUUR Kantoor-/ bedrijfsruimte TE HUUR Kantoor-/ bedrijfsruimte Bijlmerdreef 618-628, 1102 AC Amsterdam Huurprijs 120,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 963 m² Object Het betreft een multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR Kantoor-/ bedrijfsruimte

TE KOOP / TE HUUR Kantoor-/ bedrijfsruimte TE KOOP / TE HUUR Kantoor-/ bedrijfsruimte Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP Amsterdam Vraagprijs 325.000,00 kosten koper Huurprijs 2.500,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 166 m² Fantastische, loftachtige

Nadere informatie

TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte

TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP Amsterdam Vraagprijs 375.000,00 kosten koper Beschikbare oppervlakte: ca. 166 m² Fantastische, loftachtige kantoor-/bedrijfsunit van circa

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR Bedrijfs-/Kantoorruimte

TE KOOP / TE HUUR Bedrijfs-/Kantoorruimte TE KOOP / TE HUUR Bedrijfs-/Kantoorruimte Molenkade 50, 1115 AC Duivendrecht Vraagprijs 687.500,00 kosten koper Huurprijs 62.500,00 per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 840 m² ZELFSTANDIG BEDRIJFSOBJECT

Nadere informatie

TE HUUR Kantoor/Bedrijfsruimte

TE HUUR Kantoor/Bedrijfsruimte TE HUUR Kantoor/Bedrijfsruimte Krijn Taconiskade 362, 1087 HW Amsterdam Huurprijs 165,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 380 m² Bijzonder inspirerende kantoorruimte op een bijzonder inspirerende

Nadere informatie

TE HUUR Kantoorruimte

TE HUUR Kantoorruimte TE HUUR Kantoorruimte Overtoom 47, 1054 HB Amsterdam Huurprijs 235,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 242 m² LOCATIE: Het voor verhuur beschikbare kantoorobject is gelegen op een mooie zichtlocatie

Nadere informatie

333 m 2 Woon-/werkobject TE KOOP. Dorpsstraat 39 Wormer Vraagprijs: ,- k.k.

333 m 2 Woon-/werkobject TE KOOP. Dorpsstraat 39 Wormer Vraagprijs: ,- k.k. 333 m 2 Woon-/werkobject TE KOOP Dorpsstraat 39 Wormer Vraagprijs: 610.000,- k.k. Dorpsstraat 39 1531 HA Wormer Te koop In het centrum van Wormer bieden wij deze winkelruimte met bovenwoning te koop aan

Nadere informatie

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl RUIME GEZINSWONING OP UNIEKE LOCATIE ALGEMENE OMSCHRIJVING Mooie, zeer goed onderhouden, ruime dertiger

Nadere informatie

TE HUUR Bedrijfsruimte

TE HUUR Bedrijfsruimte TE HUUR Bedrijfsruimte Rooswijck 5, 1081 AJ Amsterdam Huurprijs 125,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 1.440 m² Object De kantoorruimte is gesitueerd in het souterrain en op de eerste verdieping

Nadere informatie

TE KOOP KARPERWEG 18 19, 1317 SN ALMERE. Vraagprijs ,- kosten koper. Aanvaarding in overleg

TE KOOP KARPERWEG 18 19, 1317 SN ALMERE. Vraagprijs ,- kosten koper. Aanvaarding in overleg TE KOOP KARPERWEG 18 19, 1317 SN ALMERE Vraagprijs 485.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Algemeen Bijzonder gunstig gelegen royale bedrijfswoning, aan de rand van de woonwijk Waterwijk. De woning

Nadere informatie

TE HUUR Winkelruimte

TE HUUR Winkelruimte TE HUUR Winkelruimte Dorpsplein 70-72, 1115 CX Duivendrecht Huurprijs 4.290,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 269 m² OBJECT Het betreft twee (aan elkaar te koppelen) casco winkelruimten op de begane

Nadere informatie

TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte

TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte De Steiger 128, 1351 AL Almere Huurprijs 2.800,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 210 m² kantoorruimte ca. 420 m² bedrijfsruimte Op het bedrijventerrein De Steiger

Nadere informatie

DIVERSE UNITS TE HUUR VANAF CA. 60 M². ndsm amsterdam COMMERCIËLE RUIMTEN

DIVERSE UNITS TE HUUR VANAF CA. 60 M². ndsm amsterdam COMMERCIËLE RUIMTEN DIVERSE UNITS TE HUUR VANAF CA. 60 M² ndsm amsterdam COMMERCIËLE RUIMTEN VOORMALIGE SCHEEPS- BOUWLOODSEN ZIJN OMGETOVERD TOT CREATIEVE HOTSPOTS DE WERF, AMSTERDAM De commerciële ruimten bevinden zich verspreid

Nadere informatie

Woonoppervlakte 132 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Noordendijk 105 A Dordrecht

Woonoppervlakte 132 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Noordendijk 105 A Dordrecht Woonoppervlakte 132 m 2 Vraagprijs 300.000,- kosten koper TE KOOP Noordendijk 105 A Dordrecht OMSCHRIJVING Prachtige ruime en speels ingedeelde woning aan de rand van het centrum van Dordrecht! Met onder

Nadere informatie

Verkoopinformatie. Tromplaan 2 te Harderwijk. Vraagprijs: 247.500,- k.k W W W. V A N D I J K H U I Z E N. N L

Verkoopinformatie. Tromplaan 2 te Harderwijk. Vraagprijs: 247.500,- k.k W W W. V A N D I J K H U I Z E N. N L Verkoopinformatie Tromplaan 2 te Harderwijk Vraagprijs: 247.500,- k.k W W W. V A N D I J K H U I Z E N. N L TE KOOP ADRES OBJECT Tromplaan 2, 3843 EG Harderwijk Heerlijke HOEKWONING met royale tuin en

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE. Willem Vliegenstraat 20 Maastricht TE HUUR. - Kantoorruimte verdeeld over circa 220 m 2 vvo. VRAAGPRIJS , - kosten koper

KANTOORRUIMTE. Willem Vliegenstraat 20 Maastricht TE HUUR. - Kantoorruimte verdeeld over circa 220 m 2 vvo. VRAAGPRIJS , - kosten koper KANTOORRUIMTE TE HUUR Willem Vliegenstraat 20 Maastricht - Kantoorruimte verdeeld over circa 220 m 2 vvo. VRAAGPRIJS 390.000, - kosten koper 2 OBJECT INDELING Het betreft een kantoorpand met keuken, separaat

Nadere informatie

Winkelruimte met bovenwoning TE KOOP. Torenstraat 56 Castricum. Kuijs Reinder Kakes, (072)

Winkelruimte met bovenwoning TE KOOP. Torenstraat 56 Castricum. Kuijs Reinder Kakes, (072) Winkelruimte met bovenwoning TE KOOP Torenstraat 56 Castricum Kuijs Reinder Kakes, (072) 555 55 55 www.krk.nl 1 Te koop Een zelfstandig woon-/winkelobject in het centrum van Castricum. Het object is gelegen

Nadere informatie

TE HUUR. Huurprijs 125,00 per m² per jaar. Beschikbare oppervlakte: ca m². Joop Geesinkweg , 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht

TE HUUR. Huurprijs 125,00 per m² per jaar. Beschikbare oppervlakte: ca m². Joop Geesinkweg , 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht TE HUUR Joop Geesinkweg 501-851, 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht Huurprijs 125,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 6.921 m² Vier markante gebouwen op een zichtlocatie langs de A10 Object: Complex

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie. TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte

Vrijblijvende Projectinformatie. TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte TE KOOP Kantoor-/ bedrijfsruimte Kombuisweg 29, 1041 AV Amsterdam Vraagprijs 329.500,00 kosten koper Beschikbare oppervlakte: ca. 119 m² Representatief zelfstandig bedrijfsgebouw onder meer bestaande uit

Nadere informatie

Hertogstraat 36. Eindhoven

Hertogstraat 36. Eindhoven Op zoek naar een een aantrekkelijk beleggingsobject? Op slechts een paar minuten lopen van het centum van Eindhoven ligt dit karakteristieke herenhuis met een multifunctionele werkruimte op de begane grond

Nadere informatie

Winkel-/woonruimte. Nieuwstraat LN Deventer TE HUUR 895 P.M.

Winkel-/woonruimte. Nieuwstraat LN Deventer TE HUUR 895 P.M. Winkel-/woonruimte Nieuwstraat 64-66 7411 LN Deventer TE HUUR 895 P.M. Omschrijving Object/ligging Winkelpand met mogelijkheid tot combineren bovengelegen appartement!!! Winkelpand gelegen aan de Nieuwstraat

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

TE HUUR. Huurprijs ,00 per jaar. Beschikbare oppervlakte: ca. 206 m². Benjamin Brittenstraat 9, 1082 ML Amsterdam

TE HUUR. Huurprijs ,00 per jaar. Beschikbare oppervlakte: ca. 206 m². Benjamin Brittenstraat 9, 1082 ML Amsterdam TE HUUR Benjamin Brittenstraat 9, 1082 ML Amsterdam Huurprijs 51.500,00 per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 206 m² Casco winkelruimte met mogelijkheden voor horeca gelegen op de representatieve Amsterdamse

Nadere informatie

TE HUUR Kantoorruimte

TE HUUR Kantoorruimte TE HUUR Kantoorruimte Cruquiusweg 100 M, 1019 AJ Amsterdam Huurprijs 1.150,00 per maand Beschikbare oppervlakte: ca. 78 m² Object: De voor verhuur beschikbare kantoorruimte maakt onderdeel uit van het

Nadere informatie

Energie De energiezuinigheid (energieprestatiecoëfficiënt) van het gebouw is EPC 0,89.

Energie De energiezuinigheid (energieprestatiecoëfficiënt) van het gebouw is EPC 0,89. TE KOOP Bedrijfs-/ kantoorruimte en horeca Johan van Hasseltkade, 1021 JT Amsterdam Koopsommen vanaf 144.751,00 vrij op naam Oppervlakte: vanaf ca. 60 m² GBO Direct aan de nieuw te realiseren promenade

Nadere informatie

TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte

TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte TE HUUR Bedrijfs-/ kantoorruimte Baarsjesweg 198, 1057 HR Amsterdam Huurprijs 110,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca. 1.132 m² Unieke ruimte van maar liefst 1.132 m² met zicht over de Kostverlorenvaart,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

WOON-WINKELPAND CENTRUMLOCATIE

WOON-WINKELPAND CENTRUMLOCATIE WOON-WINKELPAND CENTRUMLOCATIE TE KOOP Geleenstraat 16 Heerlen Vraagprijs: 495.000,- k.k. OBJECT LIGGING In hartje In hartje centrum gelegen charmant woon/ winkelobject. De indeling is als volgt via de

Nadere informatie

Woonoppervlakte 250 m ,- kosten koper TE KOOP. Zuiderhoofdstraat 52 Krommenie

Woonoppervlakte 250 m ,- kosten koper TE KOOP. Zuiderhoofdstraat 52 Krommenie Woonoppervlakte 250 m 2 329.000,- kosten koper TE KOOP Zuiderhoofdstraat 52 Krommenie OMSCHRIJVING Woon/winkelpand aan de Zuiderhoofdstraat 52 / 52a te Krommenie Locatie en bereikbaarheid De Noorderhoofdstraat,

Nadere informatie

Evert de Bruijnstraat 26 te Naarden

Evert de Bruijnstraat 26 te Naarden Evert de Bruijnstraat 26 te Naarden T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING In ideale woonomgeving ligt deze gerenoveerde,

Nadere informatie

Loodsweg 20. Loodsweg 20, Lelystad. Koopprijs: ,- k.k.

Loodsweg 20. Loodsweg 20, Lelystad. Koopprijs: ,- k.k. Loodsweg 20 Koopprijs: 550.000,- k.k. Algemene Informatie TE KOOP Bedrijfsruimte met kantoor en woning. Unieke combinatie (gebouwd in 1978) voor werken en wonen op één locatie. Royale, vrijstaande woning

Nadere informatie

GILDELAAN 38 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k.

GILDELAAN 38 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k. GILDELAAN 38 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 335.000 k.k. Kenmerken Hoofdbestemming: Nevenbestemming: Winkelruimte begane grond: Woonoppervlakte Perceeloppervlakte: Inhoud totaal: Aanvaarding: Parkeren: Bijzonderheden:

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Pallieterburg 39 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Pallieterburg 39 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 167.000,- kosten koper TE KOOP Pallieterburg 39 Capelle aan den IJssel ALGEMEEN INDELING Royale 4-kamer maisonnette woning met zonnig terras op het westen! Het appartement

Nadere informatie

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen!

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Pieter Aertszstraat 90-II in Amsterdam Algemeen: Dit sfeervolle en zeer lichte 2-kamerappartement is gelegen midden in het bruisende stadsdeel De Pijp.

Nadere informatie

De Steiger 63. De Steiger 63, Almere-Haven Almere. Te koop als belegging: Koopprijs: ,-

De Steiger 63. De Steiger 63, Almere-Haven Almere. Te koop als belegging: Koopprijs: ,- De Steiger 63 Te koop als belegging: Koopprijs: 675.000,- Algemene Informatie UITSTEKENDE BELEGGINGSMOGELIJKHEID! Representatief bedrijfspand met kantoorruimte tegen zeer aantrekkelijk rendement Adres:

Nadere informatie

TE HUUR. Joop Geesinkweg 501-851, 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht. Huurprijs 125,00 per m² per jaar

TE HUUR. Joop Geesinkweg 501-851, 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht. Huurprijs 125,00 per m² per jaar TE HUUR Joop Geesinkweg 501-851, 1114 AB Amsterdam-Duivendrecht Huurprijs 125,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: 6.921 m², vanaf ca. 35 m² mogelijk Vier markante gebouwen op een zichtlocatie langs

Nadere informatie

BREDALAAN A TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k.

BREDALAAN A TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS k.k. BREDALAAN 115-115 A TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 399.900 k.k. Kenmerken Soort pand: Bouwjaar: Commerciële gedeelte: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

TE KOOP. Multifunctioneel woon-/winkel object ca. 485 m 2. Kloosterlaan 2-2A / A gen Bies 2 Schinveld

TE KOOP. Multifunctioneel woon-/winkel object ca. 485 m 2. Kloosterlaan 2-2A / A gen Bies 2 Schinveld Multifunctioneel woon-/winkel object ca. 485 m 2 Kloosterlaan 2-2A / A gen Bies 2 Schinveld TE KOOP Gelegen in de dorpskern, aan de markt van Schinveld Vraagprijs: EUR 299.000,- k.k. OBJECT Multifunctioneel

Nadere informatie

Werken en wonen in echte Amsterdamse sferen!

Werken en wonen in echte Amsterdamse sferen! Werken en wonen in echte Amsterdamse sferen! Rozengracht 55-sous+bel in Amsterdam Eerste indruk: Deze ruime kantoorruimte in combinatie met woonruimte is gelegen in een mooi monumentaal herenhuis in de

Nadere informatie

HARDINXVELD-GIESSENDAM

HARDINXVELD-GIESSENDAM Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar HARDINXVELD-GIESSENDAM TE KOOP Koopsom 700.000,-- k.k. Damstraat 40 44 Royaal woonhuis met kantoorruimte voorzien van 3 garages, parkeerruimte op eigen terrein,

Nadere informatie

TE KOOP. 5 nieuw te realiseren appartementen / vergunning verleend. Hofstraat 16 Borne Beleggingsobject

TE KOOP. 5 nieuw te realiseren appartementen / vergunning verleend. Hofstraat 16 Borne Beleggingsobject 5 nieuw te realiseren appartementen / vergunning verleend Vanaf 11 m² Op het Kennispark Twente Per 3 maanden opzegbaar Variabele looptijd TE KOOP Hofstraat 16 Borne Beleggingsobject Hofstraat 16 Borne

Nadere informatie

Een prachtig appartement op een historische locatie.

Een prachtig appartement op een historische locatie. Een prachtig appartement op een historische locatie. Oudeschans 69-E te Amsterdam Algemeen: Dit charmante appartement van ca. 98 m² is gelegen aan de achterzijde van een schitterend pand verdeeld over

Nadere informatie

Havenhoofd 7. Havenhoofd 7, Almere. Koopprijs: ,-

Havenhoofd 7. Havenhoofd 7, Almere. Koopprijs: ,- Havenhoofd 7 Koopprijs: 695.000,- Kantoor Algemene Informatie TE KOOP ALS BELEGGING Horecaruimte in verhuurde staat in -Haven Adres: Havenhoofd 7 te -Haven Zeer aantrekkelijke mogelijkheid om te beleggen

Nadere informatie

Dorpstraat 44 Ulvenhout

Dorpstraat 44 Ulvenhout Te Koop Dorpstraat 44 Ulvenhout Uniek, monumentaal object op fraaie locatie in het centrum van Ulvenhout. Dit bijzondere object biedt veel mogelijkheden waardoor oa wonen en werken kan worden gecombineerd.

Nadere informatie

BELEGGING: transformatieobject herontwikkeling naar 3 appartementen. Kerkstraatje 1 a-b-c Sittard TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k.

BELEGGING: transformatieobject herontwikkeling naar 3 appartementen. Kerkstraatje 1 a-b-c Sittard TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. BELEGGING: transformatieobject herontwikkeling naar 3 appartementen TE KOOP Kerkstraatje 1 a-b-c Sittard Vraagprijs: 249.000,- k.k. OBJECT VERDIEPING 1 / WONING 1 VERDIEPING 2 / WONING 2 VERDIEPING 2 /

Nadere informatie

Schrijverspark te VEENENDAAL

Schrijverspark te VEENENDAAL Schrijverspark 155-3 te VEENENDAAL KENMERKEN: Soort woning: appartement Type woning: galerijflat Bouwjaar: 1962 Berging in onderbouw Aantal kamers: 3 Woonoppervlakte: 63 m2 Inhoud: 200 m3 Balkon op zuidoosten

Nadere informatie

Woonoppervlakte 75 m 2 Vraagprijs 112.500,- kosten koper TE KOOP. Henry Moorepassage 48 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 75 m 2 Vraagprijs 112.500,- kosten koper TE KOOP. Henry Moorepassage 48 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 75 m 2 Vraagprijs 112.500,- kosten koper TE KOOP Henry Moorepassage 48 Capelle aan den IJssel ALGEMEEN INDELING Fraai gelegen licht 3 kamer appartement op de 1e verdieping in een verzorgd

Nadere informatie

TE HUUR Kantoor-/ bedrijfsruimte

TE HUUR Kantoor-/ bedrijfsruimte TE HUUR Kantoor-/ bedrijfsruimte Franz Zieglerstraat 18, 1087 HN Amsterdam Huurprijs 140,00 per m² per jaar Beschikbare oppervlakte: ca.130 m² Hoogoorddreef 15 1101 BA Amsterdam Inspirerende kantoorruimte

Nadere informatie

LEERDAM FONTEINSTRAAT 21 WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP. Kleinschalige winkelruimte met bovenwoning midden in de binnenstad van Leerdam.

LEERDAM FONTEINSTRAAT 21 WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP. Kleinschalige winkelruimte met bovenwoning midden in de binnenstad van Leerdam. LEERDAM FONTEINSTRAAT 21 WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP Kleinschalige winkelruimte met bovenwoning midden in de binnenstad van Leerdam. Object Het object is verdeeld in een commerciële ruimte op

Nadere informatie

Heerlijk groot en licht dubbel bovenhuis met dakterras nabij het Vondelpark!

Heerlijk groot en licht dubbel bovenhuis met dakterras nabij het Vondelpark! Heerlijk groot en licht dubbel bovenhuis met dakterras nabij het Vondelpark! Overtoom 188-C te Amsterdam Eerste indruk: Een heerlijk groot, licht en luxe verbouwd dubbel bovenhuis van circa 160 m² met

Nadere informatie

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brede Hilledijk 21 INCL PP Rotterdam

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brede Hilledijk 21 INCL PP Rotterdam Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 239.000,- kosten koper TE KOOP Brede Hilledijk 21 INCL PP Rotterdam ALGEMEEN INDELING Heel pand uit 2002 met eigen parkeerplaats (inclusief) en tuin nabij Rotterdam centrum

Nadere informatie

Haringbuisdijk 30, Amsterdam

Haringbuisdijk 30, Amsterdam Haringbuisdijk 30, Amsterdam Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Heer Halewijnstraat 20 hs Amsterdam

Vrijblijvende objectinformatie. Heer Halewijnstraat 20 hs Amsterdam Vrijblijvende objectinformatie Heer Halewijnstraat 20 hs Amsterdam Vraagprijs 162.000,- k.k. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid

Nadere informatie

Schitterend gerenoveerd driekamerappartement met terras

Schitterend gerenoveerd driekamerappartement met terras Schitterend gerenoveerd driekamerappartement met terras Overtoom 188 A te Amsterdam Eerste indruk: Zeer licht en recent verbouwd driekamer appartement van circa 82 m² op de eerste verdieping met een royaal

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning aan het water! De Wering 98 in Oostzaan

Ruime eengezinswoning aan het water! De Wering 98 in Oostzaan Ruime eengezinswoning aan het water! De Wering 98 in Oostzaan Algemeen: Een ruime ééngezinswoning met een bruto vloeroppervlakte van ca. 118 m² en met een tuin van circa 50 m² aan het water! De woning

Nadere informatie

Groenmarkt TE KOOP BE Dordrecht. Vragen? Horecaruimte ca. 220 m² Bovengelegen woonruimten ca.

Groenmarkt TE KOOP BE Dordrecht.  Vragen? Horecaruimte ca. 220 m² Bovengelegen woonruimten ca. TE KOOP Vragen? 078-6141030 Horecaruimte ca. 220 m² Bovengelegen woonruimten ca. 220 m² Groenmarkt 82-84-86 3311 BE Dordrecht Vraagprijs 575.000,- kosten koper Huurprijs 5.000,-- per maand Bel 078-6141030

Nadere informatie

Een charmant en royaal dubbel bovenhuis met terras in de Pijp

Een charmant en royaal dubbel bovenhuis met terras in de Pijp Een charmant en royaal dubbel bovenhuis met terras in de Pijp Ceintuurbaan 179-III+IV in Amsterdam Eerste indruk: Bent u op zoek naar een ruim en karakteristiek dubbel bovenhuis op een geweldige plek in

Nadere informatie

Te Koop. Langestraat 54 te 2691 BH 's-gravenzande

Te Koop. Langestraat 54 te 2691 BH 's-gravenzande Te Koop Langestraat 54 te 2691 BH 's-gravenzande Vraagprijs winkel Vraagprijs bovenwoning : 427.500,00 K.K. : 152.500,00 K.K. Object Locatie Winkeloppervlak : Langestraat 54 s-gravenzande (2691BH) : Centrum

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE / KANTOORRUIMTE

BEDRIJFSRUIMTE / KANTOORRUIMTE Celsiusstraat 30, HEERHUGOWAARD BEDRIJFSRUIMTE / KANTOORRUIMTE KOOPSOM 498.000 k.k. T (072) 5 110 600, E bog@vlieg.nl I www.vlieg.nl Kenmerken & specificaties Kantoorruimte 380 m² Bedrijfsruimte 215 m²

Nadere informatie

Breitnerlaan 313 TE KOOP KANTOORRUIMTE/WINKELRUIMTE MET WOONRUIMTE TOTAAL CIRCA 140 M² KOOPSOM: KOSTEN KOPER

Breitnerlaan 313 TE KOOP KANTOORRUIMTE/WINKELRUIMTE MET WOONRUIMTE TOTAAL CIRCA 140 M² KOOPSOM: KOSTEN KOPER Breitnerlaan 313 Den Haag TE KOOP KANTOORRUIMTE/WINKELRUIMTE MET WOONRUIMTE TOTAAL CIRCA 140 M² KOOPSOM: 225.000 KOSTEN KOPER INFO@HEERENVANSTEEN.NL 070 262 91 44 WWW.HEERENVANSTEEN.NL ALGEMEEN: Het betreft

Nadere informatie

Woonoppervlakte 150 m 2 TE KOOP. Eric Kropstraat 120 Rotterdam

Woonoppervlakte 150 m 2 TE KOOP. Eric Kropstraat 120 Rotterdam Woonoppervlakte 150 m 2 TE KOOP Eric Kropstraat 120 Rotterdam OMSCHRIJVING Uniek penthouse met riant dakterras waar u in alle vrijheid kunt genieten van de zon en het panoramische uitzicht over de Maas

Nadere informatie

TE KOOP Heinsbergerweg 109, Roermond

TE KOOP Heinsbergerweg 109, Roermond TE KOOP PROJECTINFORMATIE Interessant beleggingsobject beschikbaar in het centrum van Roermond. Het object is opgedeeld in drie wooneenheden die momenteel allemaal verhuurd zijn. Algemeen Begane grond:

Nadere informatie

Woonoppervlakte 132 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Factorij 6 Rotterdam

Woonoppervlakte 132 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Factorij 6 Rotterdam Woonoppervlakte 132 m 2 Vraagprijs 200.000,- kosten koper TE KOOP Factorij 6 Rotterdam ALGEMEEN Zeer lichte en ruime 6-kamer maisonnette op de 4e en 5e verdieping in het bruisende Vrij Entrepot gebied

Nadere informatie

Kinneging & Heijer Makelaardij o / z B.V. TE KOOP. Biesbosch JA AMSTELVEEN

Kinneging & Heijer Makelaardij o / z B.V. TE KOOP. Biesbosch JA AMSTELVEEN Koop/Verkoop Huur/Verhuur Taxaties Beheer TE KOOP Biesbosch 135 1181 JA AMSTELVEEN Derde Kostverlorenkade 33 1054 TR Amsterdam tel. 020-589 3010 info@khmakelaardij.nl www.khmakelaardij.nl NL37RABO 01.111.94.369

Nadere informatie

WINKEL MET BOVENWONING EN GARAGE

WINKEL MET BOVENWONING EN GARAGE WINKEL MET BOVENWONING EN GARAGE te koop TE KOOP STREEPERSTRAAT 13 13A WOONHUIS NR. 13 / WINKEL NR. 13A LANDGRAAF VRAAGPRIJS: 119.000,- k.k. OBJECT Op een goede zichtlocatie gelegen sfeerrijke winkel met

Nadere informatie

Keersluisweg 21. Keersluisweg 21, Almere-Buiten Almere. Koopprijs: ,-

Keersluisweg 21. Keersluisweg 21, Almere-Buiten Almere. Koopprijs: ,- Keersluisweg 21 Koopprijs: 309.000,- Algemene Informatie Te koop: Fraaie bedrijfsruimte aan de Keersluisweg 21 Deze moderne bedrijfsunit is gelegen in Almere-Buiten op het bedrijventerrein De Vaart. Het

Nadere informatie

Koopsom 169.500,- k.k.

Koopsom 169.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Burgemeester de Bruinelaan 115 Zwijndrecht

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Burgemeester de Bruinelaan 115 Zwijndrecht Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 265.000,- kosten koper TE KOOP Burgemeester de Bruinelaan 115 Zwijndrecht OMSCHRIJVING Algemeen De Burgemeester de Bruïnelaan is één van kenmerkende en bekende straten

Nadere informatie

Woon-winkelobject Waubach / Landgraaf

Woon-winkelobject Waubach / Landgraaf Woon-winkelobject Waubach / Landgraaf Kerkstraat 37 Landgraaf TE KOOP Charmant woon/winkelpand met mogelijkheid tot parkeerplaats op eigen terrein (achterzijde) Vraagprijs: 175.000,- k.k. OBJECT LIGGING

Nadere informatie

Super dubbel bovenhuis in hartje Jordaan!

Super dubbel bovenhuis in hartje Jordaan! Super dubbel bovenhuis in hartje Jordaan! Lijnbaansgracht 203-III/IV te Amsterdam Algemeen: Een ontzettend leuk dubbel bovenhuis van ca. 89 m² (NEN- 2580 gemeten) met een prachtig uitzicht op het water

Nadere informatie

Leuk appartement op een waanzinnige locatie!

Leuk appartement op een waanzinnige locatie! Leuk appartement op een waanzinnige locatie! Groenburgwal 65-huis te Amsterdam Algemeen: Een ontzettend leuk appartement verdeeld over de beletage en het souterrain van een prachtig statig pand dat gebouwd

Nadere informatie

Woonoppervlakte 260 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Weidebloemstraat 6 Berkenwoude

Woonoppervlakte 260 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Weidebloemstraat 6 Berkenwoude Woonoppervlakte 260 m 2 Vraagprijs 549.000,- kosten koper TE KOOP Weidebloemstraat 6 Berkenwoude ALGEMEEN INDELING Op werkelijk schitterende locatie gelegen vrijstaande villa met 7 kamers, garage, carport

Nadere informatie

TE KOOP. Piersonlaan 50 Naarden Vraagprijs ,= k.k. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer

TE KOOP. Piersonlaan 50 Naarden Vraagprijs ,= k.k. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer TE KOOP Piersonlaan 50 Naarden Vraagprijs 375.000,= k.k. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer In het kindvriendelijk Ministerpark gelegen hoekwoning met garage gelegen op royaal

Nadere informatie

Een licht appartement op de 1 ste verdieping met eigen opgang!

Een licht appartement op de 1 ste verdieping met eigen opgang! Een licht appartement op de 1 ste verdieping met eigen opgang! Koninginneweg 263-I in Amsterdam Eerste indruk: Wonen op de eerste verdieping maar door de eigen ruime entree op de begane grond stapt u gelijk

Nadere informatie

TE HUUR / TE KOOP. Grotestraat 13 15, 7461 KE Rijssen. Vraagprijs ,- kosten koper. Huurprijs 1.900,- per maand

TE HUUR / TE KOOP. Grotestraat 13 15, 7461 KE Rijssen. Vraagprijs ,- kosten koper. Huurprijs 1.900,- per maand TE HUUR / TE KOOP, 7461 KE Vraagprijs 450.000,- kosten koper Huurprijs 1.900,- per maand Omschrijving ALGEMEEN Te koop/te huur woon-/winkelpand in het hartje van met een uitgebreid en gevarieerd winkelcentrum.

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Stadionkade 71-II Amsterdam

Vrijblijvende objectinformatie. Stadionkade 71-II Amsterdam Vrijblijvende objectinformatie Stadionkade 71-II Amsterdam Vraagprijs 500.000,- k.k. Deze tekening en bijbehorende informatie en gegevens zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij

Nadere informatie

Claudiagaarde 39 te Bussum

Claudiagaarde 39 te Bussum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Direct tegen de Bussumse heide gelegen, bijzonder fijn en licht appartement.

Nadere informatie

Noordse Bosje 12 te Hilversum

Noordse Bosje 12 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl BELEGGERS OPGELET! GOED APPARTEMENT MET MOOI RENDEMENT! Dit appartement wordt verhuurd (via de leegstandswet)

Nadere informatie

Een fantastisch ruim en licht appartement met een parkeerplaats in de Helmersbuurt

Een fantastisch ruim en licht appartement met een parkeerplaats in de Helmersbuurt Een fantastisch ruim en licht appartement met een parkeerplaats in de Helmersbuurt Tweede Constantijn Huygensstraat 4 B in Amsterdam Eerste indruk: Wat een ruimte en een zee van licht! Dit comfortabele

Nadere informatie

Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Rigoletto 107 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Rigoletto 107 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs 142.500,- kosten koper TE KOOP Rigoletto 107 Capelle aan den IJssel OMSCHRIJVING Zoekt u een goed onderhouden en sfeervol 3 kamer appartement, met een moderne keuken en

Nadere informatie

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard Bakkerstraat 80, te Valkenswaard Vraagprijs 215.000,- kosten koper Bouwjaar : 1997 Woningtype : Penthouse Woonoppervlakte : circa 77 m² Inhoud : circa 230m³ Kamers : 3 Ligging : Nabij centrum Valkenswaard

Nadere informatie

Adres: Prins Hendrikstraat 20, 2671 JH Naaldwijk Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Prins Hendrikstraat 20, 2671 JH Naaldwijk Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Prins Hendrikstraat 20, 2671 JH Naaldwijk Vraagprijs 1.245.000,00 kosten koper Helm & Heus uw Makelaar Omschrijving BELEGGINGSOBJECT Bestaande uit 750 m² commerciële-/winkel ruimte 2 bovenwoningen

Nadere informatie

TE KOOP. HOEK VAN HOLLAND Zekkenstr 12 a. vp k.k

TE KOOP. HOEK VAN HOLLAND Zekkenstr 12 a. vp k.k TE KOOP HOEK VAN HOLLAND Zekkenstr 12 a vp 459.000 k.k. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 2005 Totale oppervlakte: 304 m² Verdiepingen: 4 Nevenactiviteiten: Wonen

Nadere informatie

Nieuwendijk 36A & B. Geldrop

Nieuwendijk 36A & B. Geldrop Aan de rand van het centrum van Geldrop gesitueerde winkel-/kantoorruimte met 4-kamer bovenwoning voorzien van ruim dakterras. Bouwjaar: 1936 Bedrijfsoppervlak: ca. 43 m 2 Woonoppervlakte: ca. 72 m 2 Aanvaarding:

Nadere informatie

Royaal benedenhuis met tuin!

Royaal benedenhuis met tuin! Royaal benedenhuis met tuin! Johannes Verhulststraat 76-huis te Amsterdam Algemeen: Heerlijk ruim benedenhuis van ca. 268 m² met tuin in de zéér geliefde Concertgebouwbuurt. Het benedenhuis bestaat uit

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwstraat 20, 7551 CX Hengelo. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Nieuwstraat 20, 7551 CX Hengelo. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP Nieuwstraat 20, 7551 CX Vraagprijs 375.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP: Beleggingspand in verhuurde staat!! Op goede locatie in het kernwinkelgebied van wordt dit fraaie winkel-/woonpand

Nadere informatie

Woonoppervlakte 77 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Karel Doormanstraat 59 Rotterdam

Woonoppervlakte 77 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Karel Doormanstraat 59 Rotterdam Woonoppervlakte 77 m 2 Vraagprijs 157.500,- kosten koper TE KOOP Karel Doormanstraat 59 Rotterdam OMSCHRIJVING Woningzoekenden Opgelet!! Namens Amvest bieden wij u diverse 3/4 kamer appartementen te koop

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3054 TV Rotterdam Vraagprijs 249.500,- k.k. Omschrijving Geheel recent gerenoveerde 5-kamer woning met royale achtertuin en voortuin gelegen in de groene en rustige

Nadere informatie

Zeer ruim appartement met lift en garage in de Plantage

Zeer ruim appartement met lift en garage in de Plantage Zeer ruim appartement met lift en garage in de Plantage Plantage Kerklaan 189 in Amsterdam Eerste indruk: Zeer ruim en licht appartement op de derde verdieping van een modern complex op eigen grond en

Nadere informatie

Nieuwendijk 36A & B. Geldrop

Nieuwendijk 36A & B. Geldrop Op zoek naar een woning waar werk en het leven thuis elkaar perfect aansluiten? Of een mogelijkheid om een woning geheel naar eigen wens in te delen? Aan de rand van het centrum van Geldrop ligt dit recent

Nadere informatie

Vlotbrugweg 2 * Vlotbrugweg 2 *, Almere-Buiten Almere. Koopprijs: ,-

Vlotbrugweg 2 * Vlotbrugweg 2 *, Almere-Buiten Almere. Koopprijs: ,- Vlotbrugweg 2 * Koopprijs: 995.000,- Algemene Informatie TE KOOP: Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor gelegen aan de Vlotbrugweg 2, 1332 AH Almere Dit ruime, multifunctionele bedrijfspand is gelegen

Nadere informatie

Aangenaam appartement in het oude centrum van Amsterdam

Aangenaam appartement in het oude centrum van Amsterdam Aangenaam appartement in het oude centrum van Amsterdam Oudezijds Voorburgwal 171-A in Amsterdam Algemeen: Een aangenaam en goed onderhouden appartement gelegen in het oude centrum van Amsterdam op de

Nadere informatie

Zeelsterstraat 32 32a. Eindhoven. Meer informatie op www.heuvelvastgoed.nl 040-20 65432

Zeelsterstraat 32 32a. Eindhoven. Meer informatie op www.heuvelvastgoed.nl 040-20 65432 Zeelsterstraat 32 32a Eindhoven Kenmerken Te koop Vraagprijs: BTW: Winkelruimte met bovenwoning 495.000,- k.k. Niet BTW belast Oppervlakte: Ca. 500 m² Perceeloppervlakte: Ca. 548 m² Ligging: Bijzonderheden:

Nadere informatie

Pauwstraat SK, VOORBURG (lokaal tarief)

Pauwstraat SK, VOORBURG (lokaal tarief) Pauwstraat 14 2274SK, VOORBURG Vraagprijs 349.500 k.k. Soort woning : eengezinswoning Type woning : hoekwoning Bouwjaar : 1931 Aantal kamers : 7 Woonoppervlakte : 125 m² Inhoud : 395 m³ 0900-9100100 (lokaal

Nadere informatie