LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen)"

Transcriptie

1 LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Functie: Je staat in voor organisatie en opvolging van het expeditiegebeuren binnen de poederafdeling zodat de goederen efficiënt en conform de specifieke eisen van de klant en binnen de afgesproken timing verzonden worden. Je leidt een team van 6 magazijniers. Je staat in voor inventarisatie, up-to-date houden en prioriteit geven aan de binnengekomen orders met als doel de productieadministratie in staat te stellen om zo efficiënt mogelijk de productieactiviteiten te organiseren. Profiel: Je behaalde bij voorkeur een bachelor richting expeditie, logistiek, Je hebt een vlotte talenkennis N, F, E en D. Je bent sterk in plannen en organiseren. Je kan je voldoende flexibel opstellen naar drukke periodes toe en het halen van deadlines. Je bent stressbestendig. Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Functie: Je bent verantwoordelijk per ploeg voor de dagelijkse organisatie en opvolging van het productie-en afvulproces van melkpoeder en van het tanklokaal en ultrafiltratie met als doel de vooropgestelde kwaliteits-en rendementseisen te bereiken. Je neemt stalen en analyseert inkomende, tussentijdse en afgewerkte producten. Je geeft leiding aan een ploeg medewerkers. Profiel: Je bent bachelor of gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over een ruime ervaring in een voedingsproductieproces en je hanteert een praktisch-technische aanpak. Je bent sociaal vaardig en je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je bent vaardig in het opvolgen en sturen van diverse taken en opdrachten die zich tijdens het productieproces kunnen voordoen en waarbij een snelle reactie en beslissing noodzakelijk is. Je bent stressbestendig. Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen) Functie: Je zorgt ervoor dat lokalen en installaties proper zijn zodat de afdeling steeds voldoet aan de strengste normen van hygiëne, netheid en orde. In uitzonderlijke omstandigheden spring je in in de productie Profiel: Je hebt een uitgesproken zin voor orde en netheid. Je kan voldoende zelfstandig werken. Mozzarella operator (3 ploegen) Functie: Je staat in voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne. Profiel: Je behaalde minimaal een TSO diploma of bent Bachelor voedingstechnologie, je hebt een uitgesproken praktisch-technisch inzicht. Je kan voldoende zelfstandig werken en snel beslissingen nemen bij storingen of andere problemen. Ervaring als procesoperator is een mooi pluspunt.

2 Ploegverantwoordelijke productie kaas (4 ploegen) Functie: Je zorgt er voor dat op basis van de dagelijkse productieplanning het volledige productieproces vanaf de eerste bewerking tot en met de verpakking vlot verloopt door het direct opvolgen en sturen van de diverse processen met als doel de vooropgestelde kwaliteits- en rendementseisen te bereiken. Profiel: Je bent Bachelor voedingstechnologie met relevante ervaring in voedingsnijverheid / leidinggevende vaardigheden of gelijkwaardig door ervaring. Systeemadministrator (dag) Chauffeur melkophaler (wisselend uurrooster) - Milcobel Langemark Functie: Je haalt melk op bij de landbouwers volgens een opgelegde route, binnen een bepaalde tijd en lossen van de opgehaalde melk in één van de losplaatsen, opdat Belgomilk kwaliteitsvolle melk op een rationele manier verkrijgt (conform aan ISO-HACCP- IKM-procedures) Profiel: Je bent in het bezit van een rijbewijs CE. Je hebt voldoende rijvaardigheid om een vrachtwagen trekker-oplegger te besturen. Je bent voldoende flexibel: ploegwerk, nachtwerk, onregelmatige uren en zaterdagwerk.

3 MOORSLEDE Chauffeur distributie België (wisselend uurrooster) Functie: Je laadt je eigen vrachtwagen en levert bestelde goederen correct af bij de verschillende klanten (grootdistributie of kaashandelaren) over heel België. Je staat in voor de controle van afleveringsbon. Profiel: Je bent in het bezit van een rijbewijs CE. Je hebt voldoende rijvaardigheid om een vrachtwagen trekker-oplegger te besturen. Je bent stipt, beleefd, voldoende alert en flexibel ingesteld. Heftruckchauffeur (vaste nacht) Functie: Je staat in voor aan-en afvoer van de rijpingsboxen naar de kaasbehandelingslijn en naar de verpakking. Daarnaast vervul je het uitpekelen en behandelen van kaas volgens planning. Profiel: Je bent bij vookeur in het bezit van een heftruckattest, je hebt een kritischperfectionistische houding tegenover het af te werken product, je bent een teamplayer en bent vertrouwd met PC. Kaasmaker (2 ploegen) Functie: Je staat in voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van de diverse kazen, zowel producttechnisch als kwalitatief, met als einddoel een kwalitatieve en homogene kaas naar smaak en vorm te produceren. Profiel: Je hebt een goede kennis van de technologie van het kaasbereidingsproces. Je hebt een praktisch-technisch inzicht om oorzaak van storingen te detecteren en ev. zelf op te lossen. Je bent kritisch-perfectionistisch tegenover het af te werken product, stipte opvolging van timing en procedures. Je bent voldoende stressbestendig. Ploegverantwoordelijke verpakking (2 ploegen) Functie: Je neemt verantwoordelijkheid op vlak van veiligheid, kwaliteit, kwantiteit en milieu. Je geeft leiding aan de verschillende mensen in de ploeg (o.a. operator picking, operator verpakking, vacuümverpakker, dispatcher), door het maken van een goede planning, de taakverdeling optimaal te organiseren, gerichte controles uit te voeren en het geven van de noodzakelijke opleiding. Je lost problemen op door het nemen van de juiste besluiten of beslissingen. Je communiceert informatie naar de ploeg en je rapporteert naar de Productie manager. Profiel: minimaal TSO diploma, bij voorkeur voedingstechnologie of gelijkwaardig door ervaring. Je bent voldoende stressbestendig. Je hebt praktisch technisch inzicht. Je bent kritisch/perfectionistisch tegenover het af te werken product en je volgt timing en procedures stipt op.

4 Operatoren verpakking (2 ploegen) Functie: Je zorgt voor het verkoopsklaar maken van diverse kaassoorten volgens de opgegeven klantenspecificaties met als doel een correcte verzending en klanten tevredenheid te waarborgen. Profiel: Je bent voldoende PC-minded, je kan fysiek zwaar werk aan (kazen tot 13 kg), je bent voldoende flexibel ingesteld (bv. langere werkdagen bij extra bestellingen) Dispatcher (2 ploegen) Functie: Je bent verantwoordelijk voor de afvoer en het stockeren van klaargemaakte goederen in de frigo van de verpakking en het expeditie klaar maken van deze goederen op de laadkade. Je zorgt ook voor het aanbrengen van kaas en voor de correcte ontvangst en opslag van goederen van derden en het voorraadbeheer in de verpakkingsafdeling. Profiel: Je hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je bent vertrouwd met PC. Je hebt zin voor orde en netheid. Technieker (2 ploegen) Functie: Je staat in voor het preventief onderhoud, de herstellingen van het volledige machinepark en de machineombouw met als doel het machinepark zo efficiënt mogelijk te laten functioneren en een minimum aan productiestops te bekomen. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe machines en installaties. Profiel: minimaal TSO diploma elektromechanica, relevante ervaring als elektromechanieker is een pluspunt Verantwoordelijke verpakking en logistiek Functie: Je staat in voor organisatie en opvolging van het verpakkings-en expeditiegebeuren, de kaasbehandelingsprocessen, de planning van de personeelsbezetting, het beheer van de voorraad (zowel de diverse kazen als de verpakkingsmaterialen), de opvolging van de contacten met de interne chauffeurs en de externe transportfirma s, de supervisie van de correcte en tijdige verzending van de goederen, het opvolgen en coachen van de verpakkings-en magazijnmedewerkers, het in stand houden van orde en netheid, de rapportering aan de productiemanager. Profiel: je bezit bij voorkeur een bacelordiploma in expeditie en logistiek of behaalde een diploma industrieel ingenieur. Je hebt ervaring in een logistieke omgeving en affiniteit met de voedingssector is een duicelijke troef. Je bent sterk in organisatie en planning. Je legt gemakkelijk contacten, kan zelfstandig werken en bent flexibel. Je bezit duidelijke leidinggevende vaardigheden. Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans.

5 LANGEMARK Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) Functie: Je staat in voor het sturen, opvolgen en controleren van de productiemachines en productielijnen om uiteindelijk een product af te leveren dat voldoet aan de eisen van de klant inzake kwaliteit en productveiligheid (hygiëne). Je bent, samen met de ploegbaas, verantwoordelijk voor het personeelsbeheer en-organisatie aan een productie- of afvullijn. Profiel: Je behaalde minimaal een TSO diploma (bij voorkeur in een technische richting). Je hebt praktisch-technisch inzicht, bent sociaalvaardig en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je bent stressbestendig en kan snel reageren en beslissingen nemen. Tiglasser (dag) Functie: Je voert diverse las-en montagewerken (vnl. constructiewerken) correct en volgens de gestelde kwaliteitsnormen uit. Profiel: Je behaalde een A3-diploma in een technische richting, je hebt kennis van diverse lastechnieken. Je kan voldoende zelfstandig werken. Technieker roomijs (2 ploegen) Functie: Je zorgt voor het preventief onderhoud, de herstellingen van het volledige machinepark en de machineombouw met als doel het machinepark zo efficiënt mogelijk te laten functioneren en een minimum aan productiestops te bekomen. Je helpt mee aan de opbouw van nieuwe machines en installaties. Profiel: Je behaalde minimaal een TSO diploma (bij voorkeur Bachelor in een technische richting), je hebt een uitgesproken praktisch-technisch inzicht. Je hebt basiskennis Engels. Interesse? Contacteer AGO Ieper of ga langs in jouw dichtstbijzijnde AGO-kantoor. T ieper@ago.jobs

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld

Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Technieker (m/v) - Bachelor of gelijkgesteld Omschrijving Je staat in voor het opsporen van defecten en het uitvoeren van herstellingen, het oplossen van storingen en eventuele aanpassingen aan installaties.

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

ONDERHOUDSTECHNIEKER GROENMACHINES m/v

ONDERHOUDSTECHNIEKER GROENMACHINES m/v ONDERHOUDSTECHNIEKER GROENMACHINES m/v Je staat binnen WAAK Green & Clean in voor volgende taken: Je staat in voor onderhouds- en herstellingswerken aan diverse tuinmachines, zoals o.m. zitmaaiers, haagscheermachines.

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0158)

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0158) BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0158) Dispatcher personenvervoer (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Dispatcher personenvervoer (m/v) 1.2 Definitie Het beheren (coördineren en controleren) van de transportwerkzaamheden

Nadere informatie

Plaats in de - Ressorteert onder de bedrijfsleider en wordt jaarlijks door hem

Plaats in de - Ressorteert onder de bedrijfsleider en wordt jaarlijks door hem Afdeling: - Productie Functie: - LASEROPERATOR C IN PLOEGENDIENST (PLUS NIVEAU B EN A EN 1 E OPERATOR) Doel: - Het efficiënt produceren van producten door bedienen van lasersystemen voor snijden, lassen

Nadere informatie

Afdeling Dienst Team. Vrije tijd vrijetijdsbeleving sport. zwembadbeheerder. Technisch en logistiek uitvoerend D1-D3

Afdeling Dienst Team. Vrije tijd vrijetijdsbeleving sport. zwembadbeheerder. Technisch en logistiek uitvoerend D1-D3 Functiebeschrijving Technisch medewerker sport - redder 1. Situering van de functie Afdeling Dienst Team Vrije tijd vrijetijdsbeleving sport Rapporteert aan Functiefamilie Niveau en graad zwembadbeheerder

Nadere informatie

Word jij de nieuwe. Ingenieur werkplaatsen elektrische productie?

Word jij de nieuwe. Ingenieur werkplaatsen elektrische productie? Word jij de nieuwe Ingenieur werkplaatsen elektrische productie? Bij Infrabel voor Brussel (het station Haren-Zuid) 1. Functiebeschrijving Je bent verantwoordelijk voor het operationeel beheer van twee

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Een goede controle had dit kunnen voorkomen!

Een goede controle had dit kunnen voorkomen! Goederen ontvangst In de voorgaande weken hebben we inzicht gegeven in de eisen die aan een magazijn gesteld kunnen worden en welke hulpmiddelen aanwezig zijn om goederen te lossen en te verplaatsen. Het

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (0173) Uitvaartmedewerker

BEROEPSKWALIFICATIE (0173) Uitvaartmedewerker BEROEPSKWALIFICATIE (0173) Uitvaartmedewerker ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Globaal 1.1 TITEL Uitvaartmedewerker 1.2 DEFINITIE

Nadere informatie

SAL/TM/001 - SALES COMMUNICATION ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

SAL/TM/001 - SALES COMMUNICATION ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : SAL/TM/001 - Sales Communication Adviser FUNCTIEFAMILIE : Retail AFDELING : Retail Job architecture VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Kwaliteit

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Arbeidsbegeleider / Huisverantwoordelijke Opvangcentrum Victor

Functie- en competentieprofiel Arbeidsbegeleider / Huisverantwoordelijke Opvangcentrum Victor Functie- en competentieprofiel Arbeidsbegeleider / Huisverantwoordelijke Opvangcentrum Victor Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking NOC Victor Waarom deze functie Deze functie draagt bij

Nadere informatie

Bijlage. Beschrijving van de beroepskwalificatie van productievoorbereider kleding, confectie en meubelstoffering (0389) als vermeld in artikel 1.

Bijlage. Beschrijving van de beroepskwalificatie van productievoorbereider kleding, confectie en meubelstoffering (0389) als vermeld in artikel 1. Bijlage. Beschrijving van de beroepskwalificatie van productievoorbereider kleding, confectie en meubelstoffering (0389) als vermeld in artikel 1. 1. GLOBAAL a. Titel Productievoorbereider kleding, confectie

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0104)

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0104) BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0104) Magazijnier (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Magazijnier (m/v) 1.2 Definitie Het verrichten van specifieke uitvoerende taken/werkzaamheden met betrekking tot goederenbehandeling

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (0193) Productiemedewerker

BEROEPSKWALIFICATIE (0193) Productiemedewerker BEROEPSKWALIFICATIE (0193) Productiemedewerker ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Globaal 1.1 TITEL Productiemedewerker 1.2 DEFINITIE

Nadere informatie

Coach / personeelszaken

Coach / personeelszaken Coach / personeelszaken De medewerker is medeverantwoordelijk voor het voeren en beheren van een efficiënt personeelsbeleid. Hij helpt medewerkers of teams (coachee of coachees) werk gerelateerde doelen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

FUNCTIEKAART TEAMCOACH SUPPORT TECHNISCHE DIENST

FUNCTIEKAART TEAMCOACH SUPPORT TECHNISCHE DIENST GEMEENTEBESTUUR GAVERE Markt 1 9890 GAVERE T 09 389 29 00 - F 09 389 29 01 www.gavere.be info@gavere.be FUNCTIEKAART TEAMCOACH SUPPORT TECHNISCHE DIENST Teamcoach support Doel van de entiteit De gemeente

Nadere informatie

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren Projectgestuurd Noodzaak van organiseren Waar gaat het om? Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord. Om te beginnen is het belangrijk

Nadere informatie

OPERATOR LASER- EN PONSMACHINE m/v

OPERATOR LASER- EN PONSMACHINE m/v OPERATOR LASER- EN PONSMACHINE m/v Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

Bedrijfsautotechnici (38 uur per week)

Bedrijfsautotechnici (38 uur per week) Allers Bedrijfswagens BV is op zoek naar: Bedrijfsautotechnici (38 uur per week) stand nummer 12 op het terrein van ITC. Hartog & Bikker Transport en Logistiek is op naar: Chauffeurs (inter)nationaal (

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling: Identificatie van de functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Dienst: Thuiszorg en onthaal

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Machinebeheerplan voor de foodindustrie

Machinebeheerplan voor de foodindustrie Machinebeheerplan voor de foodindustrie Zwettestraat 29-05 8912 AV Leeuwarden Telefoon (058) 843 0095 info@booijmachinetechniek.nl www.booijmachinetechniek.nl Booij houdt uw machinepark in optima forma

Nadere informatie

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept Bark Verpakkingen Outsourcing Concept Outsourcing Bark Verpakkingen BV als uw partner in strategisch verpakkingsmanagement. De win-win relatie tussen 'outsourcing' en uw 'core business efficiency'. Met

Nadere informatie

FUNCTIEKAART DESKUNDIGE TECHNISCHE DIENST

FUNCTIEKAART DESKUNDIGE TECHNISCHE DIENST GEMEENTEBESTUUR GAVERE Markt 1 9890 GAVERE T 09 389 29 00 - F 09 389 29 01 www.gavere.be info@gavere.be FUNCTIEKAART DESKUNDIGE TECHNISCHE DIENST Deskundige technische dienst Doel van de entiteit De gemeente

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

6.1. GEMEENSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEDEN EN TAAKBESCHRIJVINGEN

6.1. GEMEENSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEDEN EN TAAKBESCHRIJVINGEN 6.1. (JUNI 97) Afdeling 6 : TECHNISCH MEEWERKEN Functieclassificatie : technisch meewerken Doel van de functiefamilie -------------------------------- Vanuit de eigen technische deskundigheid gespecialiseerde

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR MAGAZIJNMEDEWERKER

OPLEIDINGENSTRUCTUUR MAGAZIJNMEDEWERKER OPLEIDINGENSTRUCTUUR MAGAZIJNMEDEWERKER 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) MAGAZIJNMEDEWERKER Beroepsprofiel (SERV/SFG, september 2005) De magazijnmedewerker

Nadere informatie

Evaluatieformulieren

Evaluatieformulieren Evaluatieformulieren EVALUATIEFORMULIER 1 leidinggevenden niveau A, B en C 4 EVAFORM 1 1) collegialiteit 1. werkt samen (in team) aan de uitvoering van het gehele takenpakket van de organisatie, de dienst,

Nadere informatie

Jobadvertentie 1. RECTICEL Damstraat 2 9230 WETTEREN zoekt:

Jobadvertentie 1. RECTICEL Damstraat 2 9230 WETTEREN zoekt: Jobadvertentie 1 RECTICEL Damstraat 2 9230 WETTEREN 1 POLYVALENTE ARBEIDERS M/V (WETTEREN) Voor de afdeling spuitzalen (productie van poly-urethaanschuim) zoeken wij gemotiveerde polyvalente arbeiders.

Nadere informatie

Kerntaak 1: Ontvangt en slaat goederen op

Kerntaak 1: Ontvangt en slaat goederen op Kerntaak 1: Ontvangt en slaat goederen op Werkproces 1.1: Bereidt het ontvangen en opslaan van goederen voor De logistiek medewerker bereidt, op basis van de opdracht van de leidinggevende, zijn werkzaamheden

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

Haal meer uit uw productie en logistiek

Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Efficiency Flexibility Traceability Quality Time-to-market Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Productievloer, magazijn en medewerkers... De Clercq Solutions

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF pg1/5 DOELSTELLINGEN EN SITUERING IN DE ORGANISATIE (cfr organogram) Vanuit onze opdrachtsverklaring is het de taak van elke medewerker om de zorg

Nadere informatie

OPI-PMO - PROJECT MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

OPI-PMO - PROJECT MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : OPI-PMO - Project Manager FUNCTIEFAMILIE : Technology AFDELING : Technology DATUM LAATSTE AANPASSING: mei 2010 FUNCTIETITEL DIRECTE LEIDINGGEVENDE: Senior Program Manager OUDE CODE:

Nadere informatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel zoekt 12 Jobstudenten

Vlaamse Gemeenschapscommissie Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel zoekt 12 Jobstudenten Jeugdcentrum Aximax Aantal jobstudenten: 3-1 jobstudent van 01/07/2018 tem 31/07/2018-1 jobstudent van 01/08/2018 tem 31/08/2018-1 jobstudent van 01/09/2018 tem 30/09/2018 Standplaats: Jeugdcentrum Aximax

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING DESKUNDIGE BOEKHOUDING. 1. Functietitel. Deskundige boekhouding. 2. Doel van de functie

FUNCTIEOMSCHRIJVING DESKUNDIGE BOEKHOUDING. 1. Functietitel. Deskundige boekhouding. 2. Doel van de functie FUNCTIEOMSCHRIJVING DESKUNDIGE BOEKHOUDING 1. Functietitel Deskundige boekhouding 2. Doel van de functie Actief meewerken aan de kwalitatieve dienstverlening van de dienst boekhouding, door enerzijds alle

Nadere informatie

Werfleider (M/V) CONTACTEER ONS: ACCENT Engineering Kelly De Smedt 053/ Geraardsbergsestraat Aalst

Werfleider (M/V) CONTACTEER ONS: ACCENT Engineering Kelly De Smedt 053/ Geraardsbergsestraat Aalst Werfleider (M/V) Voor deze functie beschik je over volgende capaciteiten: - minimum ervaring van 10 jaar in sleutel op de deur woningbouw - bij voorkeur een bachelor Bouw - je kan vlot communiceren in

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Liesbeth BV. Monteur Gas en Verwarming Printdatum 31-01-2014

Functiebeschrijving. Liesbeth BV. Monteur Gas en Verwarming Printdatum 31-01-2014 Liesbeth BV Bedrijf Liesbeth BV Functie Monteur Gas en Verwarming Printdatum 31-01-2014 Functiebeschrijving Functiekenmerken Taken kennis en vaardigheden Diploma's en certificaten Functiekenmerken Korte

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Publieke ruimte. Functienaam: hulptechnicus openbare netheid

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Publieke ruimte. Functienaam: hulptechnicus openbare netheid Functie Graadnaam: hulptechnicus Functienaam: hulptechnicus openbare netheid Functiegroep: technisch medewerkers Functionele loopbaan: E1-E3 Afdeling: Wonen en Omgeving Dienst: Publieke ruimte Subdienst:

Nadere informatie

PUBLICATIE & DRUKWERKEN

PUBLICATIE & DRUKWERKEN Functiefamilie: Niveau: PUBLICATIE & DRUKWERKEN D Doel van de functiefamilie Meewerken aan de technische of artistieke realisatie van drukwerk, het afwerken van kranten, folders, affiches, artikels, boeken

Nadere informatie

Formulier ontwikkelingsgericht beoordelen en begeleiden Technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit, Niveau 4, crebo 25263

Formulier ontwikkelingsgericht beoordelen en begeleiden Technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit, Niveau 4, crebo 25263 Naam student: Bedrijf: : ennummer: Begeleider van het bedrijf: Begeleider van de school: Noteer A, B, C deze score geldt voor het niveau van de beginnend beroepsbeoefenaar. Toelichting : A B C De student

Nadere informatie

Kennismaking met de inhoud van ISO 9001

Kennismaking met de inhoud van ISO 9001 Kennismaking met de inhoud van ISO 9001 Deze tekst is te gebruiken als eerste stap naar het toepassen van de standaard. Denk niet dat de standaard vraagt wat je denkt. Lees de standaard of doe navraag

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE Dispatcher goederenvervoer (m/v)

BEROEPSKWALIFICATIE Dispatcher goederenvervoer (m/v) BEROEPSKWALIFICATIE Dispatcher goederenvervoer (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Dispatcher goederenvervoer (m/v) 1.2 Definitie Het coördineren en organiseren van diverse activiteiten m.b.t. het goederentransport

Nadere informatie

Logistiek in het MKB

Logistiek in het MKB Keuzedeel mbo Logistiek in het MKB gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0062 Penvoerder: Sectorkamer mobiliteit, transport, logistiek en maritiem Gevalideerd door: Sectorkamer Mobiliteit,

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

VR DOC.1045/19BIS

VR DOC.1045/19BIS VR 2017 2710 DOC.1045/19BIS Bijlage. Beschrijving van de beroepskwalificatie van logistiek verantwoordelijke magazijn (0298) als vermeld in artikel 1. 1. GLOBAAL a. Titel Logistiek verantwoordelijke magazijn

Nadere informatie

Assisteren bij Sport en Recreatie

Assisteren bij Sport en Recreatie Keuzedeel mbo Assisteren bij Sport en Recreatie gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0006 Penvoerder: Sectorkamer zorg, welzijn en sport Gevalideerd door: Sectorkamer Zorg, welzijn en

Nadere informatie

VACATURE Coördinator P.O.T. (m/v) vzw LEJO Voltijds

VACATURE Coördinator P.O.T. (m/v) vzw LEJO Voltijds VACATURE Coördinator P.O.T. (m/v) vzw LEJO Voltijds Vzw LEJO Vzw LEJO is een jonge dynamische organisatie die zich reeds 30 jaar actief inzet voor jongeren die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving LOGISTIEK MEDEWERKER DIENSTENCENTRA E1-E3

Functiebeschrijving LOGISTIEK MEDEWERKER DIENSTENCENTRA E1-E3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

1 zaalwachter (m/v) in halftijds contractueel verband voor de gemeentelijke sporthal Bellekouter (duur: 2 jaar)

1 zaalwachter (m/v) in halftijds contractueel verband voor de gemeentelijke sporthal Bellekouter (duur: 2 jaar) Het Gemeentebestuur van Affligem gaat over tot de selectie voor de aanstelling van: 1 zaalwachter (m/v) in halftijds contractueel verband voor de gemeentelijke sporthal Bellekouter (duur: 2 jaar) Je functie

Nadere informatie

De receptie. De aankoopafdeling. De verkoopafdeling

De receptie. De aankoopafdeling. De verkoopafdeling De receptie Op de receptie komt al de correspondentie van ons bedrijf binnen, deze briefwisseling verdelen zij onder de verschillende afdelingen. Zij staan ook in voor het versturen van alle nodige documenten.

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

Openbaar. Solliciteren:

Openbaar. Solliciteren: Openbaar In het kader van de verbreding en verdieping van artikel 107 rond de vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg zoekt het netwerk GG ADS regio Aalst een teamcoördinator voor het

Nadere informatie

Joris Willems Technieker

Joris Willems Technieker Joris Willems Technieker Wij zijn op zoek naar jou! Heb jij een hart voor techniek én zoek je een job met die extra dimensie? Kom dan ons team versterken en vervoeg één van de lokale Madolex teams! Technieker,

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

Relevante ervaring in een soortgelijke functie in de privé-sector kunnen voor maximaal 12 jaren als geldelijke anciënniteit worden gevalideerd

Relevante ervaring in een soortgelijke functie in de privé-sector kunnen voor maximaal 12 jaren als geldelijke anciënniteit worden gevalideerd FUNCTIEBESCHRIJVING/-PROFIEL OCMW SINT NIKLAAS. 1. ALGEMENE GEGEVENS. 1.Naam van de functie: Kok 2.Dienst en/of sectie : Keukens 3.Code : 4.Datum : september 2011 5. Naam opsteller functiebeschrijving

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal C4 C5 / B1 B2 B3 (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Instaan voor de dagelijkse planning, werkorganisatie, werkverdeling en coördinatie van het

Nadere informatie

De genoemde prijzen gelden voor levering per volle vracht op de werf of depot in België.

De genoemde prijzen gelden voor levering per volle vracht op de werf of depot in België. AANVULLENDE VERKOOPSVOORWAARDEN STRADUS INFRA Alle verbintenissen tussen onze klanten en Stradus Infra zijn onderworpen aan de algemene verkoopsvoorwaarden, voor zover er niet schriftelijk van afgeweken

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Niveau

Functiebeschrijving. Niveau Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Kok Rechtstoestand Niveau Salarisschaal Contractueel C C1-C2-C3 2. Plaats in de organisatie De kok verricht zijn/haar werkzaamheden in samenwerking met een eterne

Nadere informatie

Kerntaak 2: Verricht administratiewerkzaamheden

Kerntaak 2: Verricht administratiewerkzaamheden Kerntaak 2: Verricht administratiewerkzaamheden Werkproces 2.1: Verwerkt administratieve gegevens ten behoeve van het ladingdossier De coördinator havenlogistiek ontvangt een opdracht met betrekking tot

Nadere informatie

Bediende verkoper Bio-Planet Mol

Bediende verkoper Bio-Planet Mol Bediende verkoper Bio-Planet Mol Functie: Bio-Planet is geen gewone supermarkt: onze klanten willen bewust boodschappen doen. Jouw kwalitatieve aanpak op de winkelvloer is dan ook onmisbaar: denk aan correcte

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR PRODUCTIEOPERATOR METAAL

OPLEIDINGENSTRUCTUUR PRODUCTIEOPERATOR METAAL OPLEIDINGENSTRUCTUUR PRODUCTIEOPERATOR 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) VERSPANENDE BEWERKINGEN Beroepencluster (SERV/Sectoriële Commissie Metaal-

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers FUNCTIEBESCHRIJVING Afdeling/Dienst: Sociale zaken en rapporteert aan het afdelingshoofd personen Functietitel: Diensthoofd sociale zaken Hoofddoel: Coördineren van de activiteiten en projecten van de

Nadere informatie

Bedrijfsleider. Afdelingschef(s)

Bedrijfsleider. Afdelingschef(s) Voorbeeldformulier er functieprofiel fiel afdelingschef Basisgegevens: Naam van de functie: Afdelingschef... Datum: 20 augustus 2009 Plaats in de organisatie: Rapporteert aan of werkt onder leiding van:

Nadere informatie

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar jou! Technieker, iets voor jou? Joris Willems Technieker

Wij zijn op zoek naar jou! Technieker, iets voor jou? Joris Willems Technieker Wij zijn op zoek naar jou! Heb jij een hart voor techniek én zoek je een job met die extra dimensie? Kom dan ons team versterken en vervoeg één van de lokale Madolex teams!, iets voor jou? Jij bent gebeten

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0157)

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0157) BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0157) Planner personenvervoer (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Planner personenvervoer (m/v) 1.2 Definitie Het plannen (organiseren en bijsturen) van de transportwerkzaamheden voor personenvervoer

Nadere informatie

Departement Personeel & Organisatie 051/

Departement Personeel & Organisatie 051/ Beschikbare vakantiejobs 1. Speelpleinwerkingen... 2 1.1. Animator speelpleinwerkingen... 2 1.2. Hoofdanimator speelpleinwerkingen.... 2 1.1. Voor- of na opvang + kleuterwerking... 3 2. Kampen en losse

Nadere informatie

Formulier ontwikkelingsgericht beoordelen en begeleiden Technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen, niveau 4, crebo 25262

Formulier ontwikkelingsgericht beoordelen en begeleiden Technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen, niveau 4, crebo 25262 Naam student: Bedrijf: : ennummer: Begeleider van het bedrijf: Begeleider van de school: Noteer A, B, C deze score geldt voor het niveau van de beginnend beroepsbeoefenaar. Toelichting : A B C De student

Nadere informatie

Beroepsopleiding Studiegebied Handel BO HA Magazijnier REFERENTIEKADER: ERKENDE BEROEPSKWALIFICATIE: MAGAZIJNIER

Beroepsopleiding Studiegebied Handel BO HA Magazijnier REFERENTIEKADER: ERKENDE BEROEPSKWALIFICATIE: MAGAZIJNIER Beroepsopleiding Studiegebied Handel BO HA 302 01.09.2016 Magazijnier Opleidingsprofiel secundair volwassenenonderwijs REFERENTIEKADER: ERKENDE BEROEPSKWALIFICATIE: MAGAZIJNIER NIVEAU BEROEPSKWALIFICATIE:

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0167) Behandelaar luchtvracht en bagage (Ramphandler) (m/v)

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0167) Behandelaar luchtvracht en bagage (Ramphandler) (m/v) BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0167) Behandelaar luchtvracht en bagage (Ramphandler) (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Behandelaar luchtvracht en bagage (Ramphandler) (m/v) 1.2 Definitie Het verrichten van specifieke

Nadere informatie

Polyvalent Technieker

Polyvalent Technieker Functie- en competentieprofiel Polyvalent Technieker Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking Infrastructuur Waarom deze functie Deze functie draagt bij aan het realiseren van de missie van

Nadere informatie

OEIDINGSNOODZAAK OPLEIDINGSNOODZAAK 1. TAAKINHOUD RICHTVRAGEN

OEIDINGSNOODZAAK OPLEIDINGSNOODZAAK 1. TAAKINHOUD RICHTVRAGEN OEIDINGSNOODZAAK OPLEIDINGSNOODZAAK 1. TAAKINHOUD Zijn de taken op een logische manier samengebracht? Zijn de normen i.v.m. methode, volgorde van uitvoeren en tempo duidelijk vastgelegd? Hoe gebeurde dit

Nadere informatie

FUNCTIEKAART TECHNISCH MEDEWERKER/ASSISTENT TECHNISCHE DIENST - TEAM SUPPORT

FUNCTIEKAART TECHNISCH MEDEWERKER/ASSISTENT TECHNISCHE DIENST - TEAM SUPPORT GEMEENTEBESTUUR GAVERE Markt 1 9890 GAVERE T 09 389 29 00 - F 09 389 29 01 www.gavere.be info@gavere.be FUNCTIEKAART TECHNISCH MEDEWERKER/ASSISTENT TECHNISCHE DIENST - TEAM SUPPORT Technisch medewerker/assistent

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 2

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Chauffeur wegvervoer Studierichting Centrum voor Logistiek Vakmanschap Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Leerweg bbl Sector

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0174)

BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0174) BEROEPSKWALIFICATIE (BK 0174) Uitvaartassistent (m/v) 1. GLOBAAL 1.1 Titel Uitvaartassistent (m/v) 1.2 Definitie De uitvaartassistent neemt de zorg voor het lichaam van de overledene op zich, realiseert

Nadere informatie

Ben jij de nieuwe. Onderstationschef reizigers

Ben jij de nieuwe. Onderstationschef reizigers Ben jij de nieuwe Onderstationschef reizigers Voor NMBS? 1. Functieomschrijving Als onderstationschef reizigers speel je een essentiële rol bij de Belgische Spoorwegen. Je zorgt voor het belangrijkste

Nadere informatie

Functieomschrijving technisch medewerker

Functieomschrijving technisch medewerker Functieomschrijving technisch medewerker 0) Takenpakket (niet-gelimiteerd) a) Uitvoeren van de dagelijkse archeologische activiteiten op het terrein onder coördinatie van de werfleider. Je rapporteert

Nadere informatie

Storingstechniekers / Industriële onderhoudstechniekers

Storingstechniekers / Industriële onderhoudstechniekers Storingstechniekers / Industriële onderhoudstechniekers Specificaties Studiegebied Mechatronica - Elektrotechniek Vereiste Studies Prof. Bachelor Elektrotechniek / MBO niveau 3 of 4 Ervaring 3 à 5 jaar

Nadere informatie

TECHNIEKER? DAN WIL JE HIER WERKEN. Okee, het is werken maar bij Madolex geniet je van je job. Afwisselend, veelzijdig en altijd dichtbij.

TECHNIEKER? DAN WIL JE HIER WERKEN. Okee, het is werken maar bij Madolex geniet je van je job. Afwisselend, veelzijdig en altijd dichtbij. TECHNIEKER? DAN WIL JE HIER WERKEN Okee, het is werken maar bij Madolex geniet je van je job. Afwisselend, veelzijdig en altijd dichtbij. MADOLEX ZOEKT JOU Elke dag ben je in de weer met techniek. Je gaat

Nadere informatie

Instaan voor een effectieve en efficiënte logistieke keten van het moment van bestelling tot het afleveren van de goederen bij de interne klanten.

Instaan voor een effectieve en efficiënte logistieke keten van het moment van bestelling tot het afleveren van de goederen bij de interne klanten. FUNCTIEOMSCHRIJVING Hoofd materiaalbeheer en logistieke stromen 1. Functietitel Hoofd materiaalbeheer en logistieke stromen 2. Doel van de functie Instaan voor een correct intern aankoopbeleid door het

Nadere informatie

BEROEPSKWALIFICATIE (0110) Diamantbewerker

BEROEPSKWALIFICATIE (0110) Diamantbewerker BEROEPSKWALIFICATIE (0110) Diamantbewerker ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Globaal 1.1 TITEL Diamantbewerker 1.2 DEFINITIE

Nadere informatie

Praktijkexamen Filiaalmanager. Kerntaak 4 Coördineert kassatransacties en voert deze uit

Praktijkexamen Filiaalmanager. Kerntaak 4 Coördineert kassatransacties en voert deze uit Praktijkexamen Filiaalmanager Kerntaak 4 Coördineert kassatransacties en voert deze uit naam deelnemer praktijkexamenperiode bpv-bedrijf praktijkopleider onderwijsinstelling praktijkbegeleider praktijkexaminator

Nadere informatie

Transport en logistiek

Transport en logistiek School voor Logistiek en Mobiliteit Transport en logistiek Manager Transport en Logistiek Luchtvrachtspecialist Logistiek Teamleider Logistiek Supervisor Planner Wegtransport Logistiek Medewerker Chauffeur

Nadere informatie

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries Functietitel: Dienst: Niveau Eerste evaluator Tweede evaluator Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries cultuurcentrum C4-C5 Directeur cultuurcentrum Afdelingshoofd Vrije Tijd HOOFDDOEL VAN DE

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel HULPKOK

Functie en competentieprofiel HULPKOK Functie en competentieprofiel HULPKOK 1. Situering van de functie Functietitel Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator Hulpkok Woonzorgcentrum D D1 D2 D3 kok procesbewaker 1. Positionering in het

Nadere informatie

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3

Functiebeschrijving PARAMEDICUS WOON EN LEEF BEGELEIDING BV1 BV3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie