Specialist intellectuele eigendom (m/v)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Specialist intellectuele eigendom (m/v)"

Transcriptie

1 KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 6 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/18/337/AD 6/IE-specialist Uiterste datum voor het indienen van uur plaatselijke tijd in Alicante (MET) sollicitaties Standplaats Alicante, SPANJE Reservelijst geldig tot 31/12/2019 Aantal kandidaten op de reservelijst 25 Het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO) organiseert een selectieprocedure met het oog op de opstelling van een reservelijst voor het vervullen van de functie van specialist intellectuele eigendom (IE-specialist). 1. ACHTERGROND Het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO) (voordien bekend als het Harmonisatiebureau voor de interne markt (BHIM)) werd opgericht als gedecentraliseerd agentschap van de Europese Unie dat bescherming van intellectuele-eigendomsrechten biedt aan bedrijven en vernieuwers in de hele Europese Unie en daarbuiten. Het Bureau is sinds 1994 gevestigd in het Spaanse Alicante, waar het de inschrijving beheert van de Uniemerken en ingeschreven Gemeenschapsmodellen die in de hele Europese Unie geldig zijn. Zijn werkzaamheden op EU-niveau omvatten ook het harmoniseren van de inschrijvingspraktijken en de ontwikkeling van gemeenschappelijke instrumenten. Het Bureau doet dit in samenwerking met zijn partners in nationale en regionale IE-bureaus uit alle 28 EU-landen, gebruikers en andere institutionele partners. EUIPO is ook de instantie waaronder het Europees Waarnemingscentrum voor inbreuken op intellectuele-eigendomsrechten ressorteert. Dit waarnemingscentrum werd in juni 2012 aan het Bureau toevertrouwd en brengt openbare en particuliere belanghebbende partijen bijeen in de strijd tegen piraterij en namaak. Voor EUIPO betekende dit dat het actief is gaan deelnemen in de volgende fase van bescherming van intellectuele eigendom: het helpt de resultaten van creativiteit en vernieuwing na de inschrijving als handelsmerk veilig te stellen. De werktalen van het Bureau zijn Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. 2. TAKEN Van de geselecteerde kandidaten wordt verwacht dat zij taken verrichten op het gebied van intellectuele eigendom (IE), met inbegrip van activiteiten die verband houden met de handhaving van deze rechten, meer bepaald:

2 juridisch advies en assistentie verlenen aan de afdelingen en medewerkers ter ondersteuning van alle activiteiten van het Bureau; adviezen over juridische vraagstukken opstellen; niet-contradictoire besluiten (Uniemerk/IR) afhandelen; kennisgeven van bezwaren en afwijzingen op absolute gronden, beoordelen en verwerken van opmerkingen van derden; afhandelen van besluiten op tegenspraak in oppositie- en doorhalingszaken; besluiten in beroep opstellen; procedurele en materiële besluiten opstellen, zoals formaliteiten, absolute gronden, oppositieprocedures, doorhalings-, nietigheidsverklarings- en/of beroepsprocedures; complexe juridische teksten analyseren, voorbereiden en opstellen, in het bijzonder in de context van geschillen en handhaving van rechten; bijdragen aan transversale activiteiten - zoals gebruikersgerichtheid, prestaties, kwaliteit en kennisverbreiding; zo nodig nieuwe medewerk(st)ers opleiden en begeleiden; het werk van andere medewerk(st)ers coördineren, volgen en daarop toezien; feedback geven over interne werkprocessen, waaronder de ondersteunende tools voor onderzoekers; input geven over het opstellen van proceskaarten, werkinstructies, nota s en interne richtsnoeren; informatie en gegevens over intellectuele-eigendomsrechten verzamelen, analyseren en verbreiden; zo nodig deelnemen aan interne netwerken met verwante juridische en kernprogramma s; beleidsstukken met betrekking tot IE-wetgeving voorbereiden; zo nodig het Bureau in geschillenprocedures voor het Gerecht vertegenwoordigen. Taken die van toepassing zijn op alle personeelsleden: actief werken aan de verwezenlijking van de doelen van EUIPO in overeenstemming met het Strategisch Plan; uitvoering geven aan alle andere werkgerelateerde taken en verantwoordelijkheden die door de lijnmanager worden toegewezen. 3. TOELATINGSCRITERIA Om tot deze selectieprocedure te worden toegelaten, moeten kandidaten vóór het verstrijken van de uiterste datum voor het indienen van sollicitaties voldoen aan alle onderstaande voorwaarden: Algemene voorwaarden 1 u bent onderdaan van een van de lidstaten van de Europese Unie; u bent in het volledige bezit van alle burgerrechten; u hebt voldaan aan de verplichtingen die voortvloeien uit de wettelijke voorschriften inzake de militaire dienstplicht; u biedt in zedelijk opzicht de waarborgen voor de geschiktheid voor het uitvoeren van de taken; u voldoet aan de voor de uitoefening van de functie gestelde eisen van lichamelijke geschiktheid. 1 Zie artikel 12 van de Regeling die van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Unie.

3 Opleiding U hebt een opleidingsniveau dat overeenkomt met een voltooide universitaire opleiding van ten minste drie jaar, afgesloten met een diploma rechten of een gelijkwaardige kwalificatie in rechten. Beroepservaring U hebt minimaal drie jaar voltijdse relevante beroepservaring 2 op het gebied en het niveau van de onder Taken beschreven werkzaamheden. Talenkennis Een grondige kennis van het Engels (minimaal niveau C1) taal 1; een goede kennis van een van de officiële talen van de EU (minimaal niveau B2) taal 2 3. De vermelde niveaus komen overeen met die van het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen. Computervaardigheden Gevorderde computergeletterdheid is verplicht. Kandidaten moeten beschikken over uitgebreide praktijkervaring met computertoepassingen zoals MS Office of vergelijkbaar (voornamelijk Word, Excel, PowerPoint, Outlook, MS Project), databanken (op gebruikersniveau) en internetzoekmachines. 4. SELECTIECRITERIA Om de best gekwalificeerde kandidaten te selecteren voor het sollicitatiegesprek en de eventuele testfase, zal het Bureau het volgende in overweging nemen: Specifieke opleiding: postuniversitaire opleiding in intellectuele eigendom; specialisatie in intellectuele-eigendomsrechten. Specifieke beroepservaring (alle gegevens moeten duidelijk in het cv worden aangegeven): aantoonbare beroepservaring op het gebied van intellectuele eigendom, in het bijzonder, o handelsmerken, o modellen, o geografische aanduidingen, o andere IE-rechten, o handhaving van intellectuele-eigendomsrechten (namaak en piraterij), aantoonbare beroepservaring op het gebied van geschillen met betrekking tot intellectuele eigendom en handhaving van IE-rechten, aantoonbare beroepservaring in het opstellen van complexe juridische documenten (bv. juridische adviezen, conceptnota's, precontentieuze en contentieuze dossiers). Specifieke kennis: kennis van het institutionele kader en de procedures van de Europese Unie; kennis van het EU-recht en -beleid in het algemeen. 2 Beroepservaring wordt gerekend vanaf de datum waarop het diploma van de opleiding is behaald. 3 Dit moet een andere taal zijn dan taal 1.

4 Talen: een grondige kennis van een van onderstaande officiële talen van de Europese Unie (minimumniveau C1 volgens het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen) strekt tot aanbeveling: Deens, Duits, Fins, Kroatisch, Lets, Maltees, Portugees, Sloveens of Zweeds. Naast de bovenstaande criteria zullen kandidaten die worden uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek en de testfase, ook worden beoordeeld aan de hand van de volgende eisen: Competenties In het bijzonder: communicatie: duidelijk en precies kunnen communiceren, zowel mondeling als schriftelijk; analyse en probleemoplossing: de kern van complexe problemen doorgronden en creatieve en praktische oplossingen bedenken; samenwerking met anderen: collegiaal samenwerken in teams en over organisatorische grenzen heen, met respect voor verschillen tussen mensen; teamgeest creëren door het behalen van gezamenlijke doelen en de uitwisseling van kennis en ervaring te stimuleren; leren en ontwikkeling: ontwikkelen en verbeteren van persoonlijke vaardigheden en kennis van de organisatie en haar omgeving; zich inzetten voor het opleiden van anderen, het delen van kennis en het systematisch verbeteren van werkmethoden; prioriteitstelling en organisatie: in staat zijn prioriteit te geven aan de belangrijkste taken, flexibel te zijn en de eigen werklast en die van anderen efficiënt te organiseren; veerkracht: effectief blijven werken onder druk, flexibel zijn en zich aanpassen aan een veranderende werkomgeving; anderen aanmoedigen om hetzelfde te doen; en de eigen aanpak en die van het team aanpassen om te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden; kwaliteit en resultaten: persoonlijke verantwoordelijkheid en initiatief nemen om werk van hoge kwaliteit af te leveren binnen de vastgestelde procedures; duidelijke klantgerichtheid tonen (zowel intern als extern); systematische en methodische processen opbouwen in eigen projecten en werkzaamheden en die van het team; leiderschap: resultaatgericht leiden en managen van individuele personen en teams; werk op passende wijze delegeren binnen het eigen team en duidelijke aanwijzingen geven; teamleden enthousiasmeren en hen ertoe aanzetten een positieve bijdrage te leveren aan het succes van EUIPO. 5. SOLLICITATIEGESPREKKEN EN SCHRIFTELIJKE TESTS Voorselectie Met toelaatbare kandidaten wier sollicitaties tot de best gekwalificeerde behoren overeenkomstig de onder punt 4 omschreven selectiecriteria, kan contact worden opgenomen om hun talenkennis (met name hun mondelinge beheersing van het Engels) te verifiëren, evenals hun beroepservaring en/of andere vaardigheden, kennis en competenties. Dit voorselectiecontact verleent kandidaten niet het recht te worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek: het is een stap in de selectie van de meest geschikte kandidaten die zullen worden uitgenodigd voor een gesprek. Sollicitatiegesprek De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in Alicante en zullen met het oog op de aard van de taken in het Engels worden gevoerd. Andere relevante talen zoals opgegeven in de

5 sollicitatiebrief/het cv van de kandidaat kunnen worden beoordeeld op basis van de in deze kennisgeving van vacature vermelde niveaus. Tijdens het sollicitatiegesprek zal de kennis van de kandidaat van aangelegenheden die verband houden met de uit te voeren taken (technische kennis en gedragscompetenties) en de activiteiten van het Bureau worden getoetst, evenals zijn of haar kennis van de EU, geschiktheid voor de uit te voeren taken en geschiktheid om in een internationale omgeving te werken. Test(s) Een of meer tests kunnen de beoordeling van een of meer van de bovengenoemde aspecten aanvullen. Kandidaten die een uitnodiging krijgen voor het sollicitatiegesprek en de testfase, ontvangen daarbij gedetailleerde informatie. 6. ALGEMENE INFORMATIE Algemene informatie over selectie- en wervingsprocedures bij EUIPO is te vinden via de volgende link. 7. HOE SOLLICITEREN? Wilt u solliciteren, klik dan op deze link. Alle documenten die zijn opgenomen als link of waarnaar in het kader van deze kennisgeving wordt verwezen, worden beschouwd als onderdeel van deze kennisgeving van vacature. Belangrijk: Kandidaten dienen zich ervan bewust te zijn dat op basis van de informatie die zij in hun sollicitatiebrief/cv verstrekken, wordt beoordeeld of zij aan de toelatings- en selectiecriteria voldoen. Daarom wordt kandidaten verzocht de eisen zorgvuldig door te lezen en de relevante informatie op een zodanig gedetailleerde wijze te verstrekken dat deze beoordeling mogelijk wordt. Daarbij dienen zij speciale aandacht te besteden aan informatie over hun opleiding en beroepservaring, in het bijzonder door vermelding van exacte data en beschrijvingen van verantwoordelijkheden, verrichte taken en gebruikte instrumenten. * In geval van verschillen tussen de diverse taalversies moet de Engelse versie als de juiste worden beschouwd.

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Communicatiemedewerk(st)er

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Communicatiemedewerk(st)er KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functie Functiegroep en rang AD 6 Soort contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Standplaats Communicatiemedewerk(st)er

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Juridisch specialist (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Juridisch specialist (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Soort contract Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats Juridisch

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Digitaal specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 8

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Digitaal specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 8 KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Digitaal specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 8 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 9 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Standplaats Deskundige

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Handhavingsspecialist (m/v) Functiegroep en rang AD 8 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/18/292/AD 8/OBS

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Projectspecialist (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Projectspecialist (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functie Functiegroep/rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats Projectspecialist

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Directeur van EUIPO Academy (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Directeur van EUIPO Academy (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 10 Contractvorm Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats Directeur

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Adjunct-projectleider

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 9 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. IT-specialist (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. IT-specialist (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats IT-specialist

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Administratief assistent (m/v) Functiegroep en rang AST 3 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/18/316/AST 3/Administratief

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Financieel medewerk(st)er

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Financieel medewerk(st)er KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AST 3 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. IT-specialist (M/V)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. IT-specialist (M/V) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Beveiligingsambtenaar (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Beveiligingsambtenaar (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. IT-assistent (M/V)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. IT-assistent (M/V) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AST 3 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functie Oplossingsarchitecten en gegevenswetenschappers Functiegroep/rang AD 6 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/19/30/AD6/DTD

Nadere informatie

Vacature: Diensthoofd Communicatie en woordvoerder Afdeling: Volksgezondheidscapaciteit en Communicatie Referentie: ECDC/AD/2018/PHC-EPHTCB

Vacature: Diensthoofd Communicatie en woordvoerder Afdeling: Volksgezondheidscapaciteit en Communicatie Referentie: ECDC/AD/2018/PHC-EPHTCB Vacature: Diensthoofd Communicatie en woordvoerder Afdeling: Volksgezondheidscapaciteit en Communicatie Referentie: ECDC/AD/2018/PHC-EPHTCB Er worden kandidaten gezocht voor bovengenoemde functie van tijdelijk

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/SRS-ETB)

(ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van tuberculosedeskundige bij de afdeling Surveillance en Respons (ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Er worden gegadigden gezocht voor

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen. Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie

Mededelingen en bekendmakingen. Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie Publicatieblad van de Europese Unie C 441 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 61e jaargang 7 december 2018 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Bureau voor intellectuele

Nadere informatie

Deskundige in epidemiologie van infectieziekten

Deskundige in epidemiologie van infectieziekten VACATURE Deskundige in epidemiologie van infectieziekten Eenheid: Surveillance en Respons Referentie: ECDC/AD/2019/SRS-EIDE Er worden kandidaten gezocht voor bovengenoemde functie van tijdelijk functionaris

Nadere informatie

Er worden gegadigden gezocht voor de functie van tijdelijk functionaris bij het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC).

Er worden gegadigden gezocht voor de functie van tijdelijk functionaris bij het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC). Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van senior hepatitisdeskundige bij de afdeling Surveillance en Reactie (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Er worden gegadigden gezocht

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van senior deskundige op het terrein van door vaccinatie te voorkomen ziekten bij de afdeling Surveillance en Reactie (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/ICT-GLPM)

(ECDC/AD/2016/ICT-GLPM) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van teamleider projectmanagement binnen de eenheid Informatie- en communicatietechnologie (ECDC/AD/2016/ICT-GLPM) Er worden

Nadere informatie

VOORZITTER VAN EEN KAMER VAN BEROEP Functiegroep en rang AD 13. VEXT/16/120/AD 13/BOA_Chairperson Termijn voor de indiening van aanvragen 20/07/2016

VOORZITTER VAN EEN KAMER VAN BEROEP Functiegroep en rang AD 13. VEXT/16/120/AD 13/BOA_Chairperson Termijn voor de indiening van aanvragen 20/07/2016 RAAD VAN BESTUUR VACATURE Het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO), "het Bureau", werft kandidaten voor de functie van voorzitter van een kamer van beroep. Functienaam VOORZITTER

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2015/JUR. Twee posten van jurist - rang AD 8 - AD 9 Juridische dienst - Voorzitterschap

KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2015/JUR. Twee posten van jurist - rang AD 8 - AD 9 Juridische dienst - Voorzitterschap Personeelszaken Werving en loopbaanontwikkeling KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2015/JUR Twee posten van jurist - rang AD 8 - AD 9 Juridische dienst - Voorzitterschap WIE ZIJN WIJ? De Europese Rekenkamer

Nadere informatie

Vacature: senior deskundige wetenschappelijke kwaliteit Afdeling: Bureau van het wetenschappelijk hoofd Referentie: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ)

Vacature: senior deskundige wetenschappelijke kwaliteit Afdeling: Bureau van het wetenschappelijk hoofd Referentie: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Vacature: senior deskundige wetenschappelijke kwaliteit Afdeling: Bureau van het wetenschappelijk hoofd Referentie: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Er worden gegadigden gezocht voor voornoemde functie van tijdelijk

Nadere informatie

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO)

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO) 17.11.2010 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 312 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO) AANKONDIGING VAN ALGEMEEN VERGELIJKEND ONDERZOEK EPSO/AST/111/10

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/PHC-SEPHEP)

(ECDC/AD/2016/PHC-SEPHEP) Vacature: Senior deskundige paraatheid voor noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid Eenheid: Capaciteit volksgezondheidsstelsels en communicatie Referentie: (ECDC/AD/2016/PHC-SEPHEP) Er worden

Nadere informatie

(Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES REKENKAMER KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2018/1. Eén (1) directeurspost Controle. (AD-functiegroep, rang 14)

(Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES REKENKAMER KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2018/1. Eén (1) directeurspost Controle. (AD-functiegroep, rang 14) 6.3.2018 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 84 A/1 V (Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES REKENKAMER KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2018/1 Eén (1) directeurspost Controle (AD-functiegroep, rang

Nadere informatie

(ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

(ECDC/AD/2015/SRS-GLGS) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie Senior-deskundige Algemene Surveillance / teamleider Algemene Surveillance op de afdeling Surveillance en Respons (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Nadere informatie

CDT-AD5-2019/07 VERTALER FINS

CDT-AD5-2019/07 VERTALER FINS Luxemburg, 27/09/2019 REF.: RANG: AFDELING: STANDPLAATS: CDT-AD5-2019/07 VERTALER FINS AD5 VERTALING Fins-Oegrische, Baltische en 1e Slavische taalgroep LUXEMBURG Het Vertaalbureau voor de organen van

Nadere informatie

60e jaargang 24 mei 2017 Rekenkamer

60e jaargang 24 mei 2017 Rekenkamer Publicatieblad van de Europese Unie C 164 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 60e jaargang 24 mei 2017 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Rekenkamer 2017/C 164

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 78 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 58e jaargang 6 maart 2015 Inhoud V Adviezen BESTUURLIJKE PROCEDURES Communautair Bureau voor plantenrassen

Nadere informatie

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO)

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO) 21.10.2010 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 285 A/1 V (Adviez) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO) AANKONDIGING VAN ALGEMENE VERGELIJKENDE ONDERZOEKEN EPSO/AD/200/10

Nadere informatie

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.R4/14/AD5 AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 20/03/2017 om 12 uur 's middags (Belgische tijd)

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 20/03/2017 om 12 uur 's middags (Belgische tijd) KENNISGEVING VAN VACATURE AD/T/01/17 betreffende één EENHEIDSHOOFD (M/V) bij het secretariaat van groep I (groep Werkgevers) van het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) Bekendmaking overeenkomstig

Nadere informatie

CDT-AD5-2019/02 VERTALER FRANS

CDT-AD5-2019/02 VERTALER FRANS Luxemburg, 12/06/2019 REF.: RANG: AFDELING: STANDPLAATS: CDT-AD5-2019/02 VERTALER FRANS AD5 VERTALING Romaanse en Mediterrane taalgroep LUXEMBURG Het Vertaalbureau voor de organen van de Europese Unie

Nadere informatie

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Senior media- en redactioneel adviseur. (Tijdelijke personeelsleden AD13-AD14 één vacature)

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Senior media- en redactioneel adviseur. (Tijdelijke personeelsleden AD13-AD14 één vacature) Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling Senior media- en redactioneel adviseur (Tijdelijke personeelsleden AD13-AD14 één vacature) WIE ZIJN WIJ? De Europese Rekenkamer (ERK) is de extern

Nadere informatie

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 16/01/ Vacature: tijdelijke functionaris AD8 AD9. 2. Taakomschrijving:

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 16/01/ Vacature: tijdelijke functionaris AD8 AD9. 2. Taakomschrijving: KENNISGEVING VAN VACATURE AD/T/01/16 betreffende één ADMINISTRATEUR (M/V) bij het secretariaat van groep I (groep Werkgevers) van het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) Bekendmaking overeenkomstig

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE TEAMLEIDER FACILITEITENBEHEER REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8

KENNISGEVING VAN VACATURE TEAMLEIDER FACILITEITENBEHEER REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Datum: 30.1.2017 ESMA/2017/VAC4/AD8 KENNISGEVING VAN VACATURE TEAMLEIDER FACILITEITENBEHEER (V/M) REF.: ESMA/2017/VAC4/AD8 Soort contract Tijdelijk functionaris 1 Functiegroep en rang AD 8 Looptijd van

Nadere informatie

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BINNENLANDSE ZAKEN

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BINNENLANDSE ZAKEN COM/TA/HOME/13/AD8 AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BINNENLANDSE ZAKEN De Commissie organiseert een selectieprocedure voor de vorming van een lijst van geschikte kandidaten

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

Toelichting beroepsformulier

Toelichting beroepsformulier Toelichting beroepsformulier 1. Algemene opmerkingen 1.1 Het formulier Het formulier is gratis verkrijgbaar bij EUIPO en kan worden gedownload van de website van EUIPO (http://www.euipo.europa.eu). Het

Nadere informatie

(ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS)

(ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie Senior-deskundige Gegevensbeheer/ teamleider Surveillancegegevensdiensten op de afdeling Surveillance en Respons (ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS)

Nadere informatie

VACATURE VOOR TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT- GENERAAL ENERGIE

VACATURE VOOR TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT- GENERAAL ENERGIE COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VACATURE VOOR TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT- GENERAAL ENERGIE De Europese Commissie organiseert een externe selectieprocedure voor de invulling van de functie

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE 3.11.2010 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 297 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE AANKONDIGING VAN ALGEMENE VERGELIJKENDE ONDERZOEKEN EPSO/AST/105-106-107-108/10

Nadere informatie

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.R3/14/AD5 AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

EFCA/TA/AD10/1802 PLAATSVERVANGEND HOOFD VAN DE EENHEID EU- WATEREN EN NOORD-ATLANTISCHE OCEAAN

EFCA/TA/AD10/1802 PLAATSVERVANGEND HOOFD VAN DE EENHEID EU- WATEREN EN NOORD-ATLANTISCHE OCEAAN AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt tijdelijk een deskundige

Nadere informatie

Vacature voor een functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor een functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor een functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/033 Publicatie Functietitel Extern Functionaris

Nadere informatie

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Teamleider. (Tijdelijk functionaris rang AD 6) Ref. BEREC/2017/08

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Teamleider. (Tijdelijk functionaris rang AD 6) Ref. BEREC/2017/08 Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling Teamleider (Tijdelijk functionaris rang AD 6) Ref. BEREC/2017/08 Er worden gegadigden gezocht om te worden opgenomen in een reservelijst voor de functie

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004. Senior juridisch medewerker

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004. Senior juridisch medewerker Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004 Functienaam Contractvorm Senior juridisch medewerker Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet.

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet. SELECTIEREGLEMENT Adviseur Vlaamse Toezichtcommissie (M/V) statutaire functie, rang A2 graad Adviseur met standplaats Brussel Departement Bestuurszaken, Beleidsdomein Bestuurszaken Selectienummer JPV10007/DBZ

Nadere informatie

Bekendmaking krachtens artikel 2(a) en artikel 8 van de Regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Unie

Bekendmaking krachtens artikel 2(a) en artikel 8 van de Regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Unie KENNISGEVING VAN VACATURE NR. AD/T/15/18 voor ÉÉN functie van secretaris-generaal (m/v) in het secretariaat van het Europees Economisch en Sociaal Comité Bekendmaking krachtens artikel 2(a) en artikel

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 191 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 60e jaargang 16 juni 2017 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Rekenkamer 2017/C 191

Nadere informatie

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers realiseert

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE HOOFD AFDELING CORPORATE AFFAIRS REF.: ESMA/2018/VAC1/AD11

KENNISGEVING VAN VACATURE HOOFD AFDELING CORPORATE AFFAIRS REF.: ESMA/2018/VAC1/AD11 Datum: 5.2.2018 ESMA/2018/VAC1/AD11 KENNISGEVING VAN VACATURE HOOFD AFDELING CORPORATE AFFAIRS (V/M) REF.: ESMA/2018/VAC1/AD11 Soort contract Tijdelijk functionaris 1 Functiegroep en rang AD11 Looptijd

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel Wervingsprocedure B1 Contractueel Kind en Gezin wil op korte termijn minstens 1 betrekking van deskundige, functie verpleegkundige

Nadere informatie

REF.: EASO/2016/TA/006

REF.: EASO/2016/TA/006 Vacature voor de functie van informatiefunctionaris - COI (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/006 Publicatie Extern Functietitel

Nadere informatie

BIJLAGE. bij. Voorstel voor een besluit van de Raad

BIJLAGE. bij. Voorstel voor een besluit van de Raad EUROPESE COMMISSIE Brussel, 27.5.2016 COM(2016) 302 final ANNEX 1 BIJLAGE bij Voorstel voor een besluit van de Raad inzake de ondertekening, namens de Unie, en de voorlopige toepassing van de Overeenkomst

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Adviseur Communicatie en PR (M/V) statutaire functie, rang A2 graad adviseur met standplaats Merelbeke Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) Selectienummer JPV09066/ILVO

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012 Functienaam Contractvorm Informatie- en analysefunctionaris Tijdelijk functionaris

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE AANBESTEDINGSFUNCTIONARIS REF.: ESMA/2017/VAC10/AD5

KENNISGEVING VAN VACATURE AANBESTEDINGSFUNCTIONARIS REF.: ESMA/2017/VAC10/AD5 Datum: 11.5.2017 ESMA/2017/VAC10/AD5 KENNISGEVING VAN VACATURE AANBESTEDINGSFUNCTIONARIS (V/M) REF.: ESMA/2017/VAC10/AD5 Soort contract Tijdelijk functionaris1 Functiegroep en rang AD5 Looptijd van het

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/020. Functiegroep/rang AD 6

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/020. Functiegroep/rang AD 6 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/020 Functienaam Contractvorm Beleidsfunctionaris Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO)

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO) 25.5.2011 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 155 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO) AANKONDIGING VAN ALGEMEEN VERGELIJKEND ONDERZOEK EPSO/AD/215/11

Nadere informatie

ECB-PUBLIC. 1. Inleiding

ECB-PUBLIC. 1. Inleiding NL ECB-PUBLIC Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor externe deskundigen voor de benoeming als plaatsvervangend lid van de Administratieve Raad voor Toetsing van de Europese Centrale

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team West-Limburg. Wervingsprocedure B1 Contractueel contract bepaalde duur van één jaar

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team West-Limburg. Wervingsprocedure B1 Contractueel contract bepaalde duur van één jaar Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team West-Limburg Wervingsprocedure B1 Contractueel contract bepaalde duur van één jaar Kind en Gezin wil op korte termijn 1 betrekking van deskundige,

Nadere informatie

UITVOEREND AGENTSCHAP ONDERWIJS, AUDIVISUELE MEDIA EN CULTUUR

UITVOEREND AGENTSCHAP ONDERWIJS, AUDIVISUELE MEDIA EN CULTUUR UITVOEREND AGENTSCHAP ONDERWIJS, AUDIVISUELE MEDIA EN CULTUUR OPROEP TOT HET INDIENEN VAN KANDIDATUREN, REF: EACEA /2018/01/TA/AD6(2f)/Legal manager Tijdelijk functionaris (2f) AD6 Bekendmaking: externe

Nadere informatie

Selectiereglement Financieel manager

Selectiereglement Financieel manager 1. Functiebeschrijving 1.1 Doel van de functie Coördineert mee de financiële afdeling en is verantwoordelijk voor een tijdige en kwaliteitsvolle oplevering van alle vereiste wettelijke documenten en rapporteringen.

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/026

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/026 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/026 Functienaam Contractvorm Juridisch medewerk(st)er Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.D5/14/AD8 AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Europese Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

VACATURE JURIDISCH MEDEWERKER REF.: ESMA/2016/VAC23/FGIV

VACATURE JURIDISCH MEDEWERKER REF.: ESMA/2016/VAC23/FGIV Datum: 5.10.2016 ESMA/2016/VAC23/FGIV VACATURE JURIDISCH MEDEWERKER (V/M) REF.: ESMA/2016/VAC23/FGIV Type contract Arbeidscontractant 1 Functiegroep en rang FGIV Looptijd van het contract 1-3 jaar, met

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/020

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/020 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/020 Functietitel Soort contract Functionaris landspecifieke richtsnoeren Tijdelijk functionaris

Nadere informatie

EUROPEES GENEESMIDDELENBUREAU (LONDEN)SOLLICITATIEFORMULIER

EUROPEES GENEESMIDDELENBUREAU (LONDEN)SOLLICITATIEFORMULIER EUROPEES GENEESMIDDELENBUREAU (LONDEN)SOLLICITATIEFORMULIER Indiene n via e- mail Afdrukke n formulier Oproep aan arbeidscontractanten tot het indienen van blijken van belangstelling voor tijdelijke tewerkstelling

Nadere informatie

ANNEX BIJLAGE. bij. voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD

ANNEX BIJLAGE. bij. voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD EUROPESE COMMISSIE Brussel, 19.2.2018 COM(2018) 74 final ANNEX BIJLAGE bij voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD betreffende de sluiting van de Overeenkomst inzake wetenschappelijke en technologische samenwerking

Nadere informatie

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE 10.1.2014 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 6 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE Vacature voor de functie van uitvoerend directeur van het Europees Spoorwegbureau (ESB)

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst: Staf

Functiekaart. Dienst: Staf Functie Graadnaam: projectmedewerker Functienaam: projectmedewerker Grondgebiedzaken Functionele loopbaan: A1a-A2a (S) Functiegroep: Coördinerenden Code: Afdeling: Grondgebiedzaken Dienst: Staf Subdienst:

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/009

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/009 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/009 Functienaam Senior functionaris asielprocedures/senior functionaris Dublin Contractvorm

Nadere informatie

7107/15 JVS/jvc DGD 1. Raad van de Europese Unie. Brussel, 28 april 2015 (OR. en) 7107/15. Interinstitutioneel dossier: 2015/0049 (NLE)

7107/15 JVS/jvc DGD 1. Raad van de Europese Unie. Brussel, 28 april 2015 (OR. en) 7107/15. Interinstitutioneel dossier: 2015/0049 (NLE) Raad van de Europese Unie Brussel, 28 april 2015 (OR. en) 7107/15 Interinstitutioneel dossier: 2015/0049 (NLE) VISA 85 COLAC 20 WETGEVINGSBESLUITEN EN ANDERE INSTRUMENTEN Betreft: Overeenkomst tussen de

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

REF.: EASO/2018/SNE/002

REF.: EASO/2018/SNE/002 Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling met het oog op de aanstelling van een gedetacheerde nationale deskundige (GND) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.:

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/025. Hoofd van de eenheid Communicatie en

REF.: EASO/2017/TA/025. Hoofd van de eenheid Communicatie en Vacature voor de functie van hoofd van de eenheid Communicatie en Belanghebbenden (tijdelijk functionaris, AD 10) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/025 Publicatie

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/008

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/008 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/008 Functie Senior functionaris opvang/senior functionaris kwetsbare personen Contractvorm

Nadere informatie

REF.: EASO/2016/TA/013. Hoofd van de eenheid Planning en Evaluatie

REF.: EASO/2016/TA/013. Hoofd van de eenheid Planning en Evaluatie Vacature voor de functie van hoofd van de eenheid Planning en Evaluatie (tijdelijk functionaris, AD 10) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

REF.: EASO/2018/TA/021. Hoofd van de sector Rechtbanken en gerechtshoven. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2018/TA/021. Hoofd van de sector Rechtbanken en gerechtshoven. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van hoofd van de sector Rechtbanken en gerechtshoven (tijdelijk functionaris, AD 8) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/021 Functienaam

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Menen. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% tot 100%

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Menen. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% tot 100% Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team Menen Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 80% tot 100% Met Werfreserve voor team Menen Kind en Gezin wil op korte

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/021

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/021 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/021 Functiebenaming Soort contract Met financiële controle belaste functionaris Tijdelijk

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38 INFOBUNDEL voor vacature 2018-02 Functie Niveau en graad fdeling maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/2018 19/38 sociale dienst anleiding van deze vacature en vooruitzichten

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: /

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: / Functie Graadnaam: bestuurssecretaris Functienaam: bestuurssecretaris personeel Functiefamilie: leidinggevenden Afdeling : Interne zaken Dienst : personeel Subdienst: / Functionele loopbaan: A1a-A3a Code:

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/006

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/006 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/006 Functienaam Contractvorm Hoofd van de afdeling Operaties Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Rapporteert aan : de hiërarchisch overste

Functiebeschrijving. Rapporteert aan : de hiërarchisch overste Functiebeschrijving 130-02-20100722 Functietitel Doel van de functie Functiefamilie Plaats in de organisatie Administratief medewerker Uitvoeren van administratieve taken gekoppeld aan een bepaalde werking/dienst

Nadere informatie