Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 20/03/2017 om 12 uur 's middags (Belgische tijd)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 20/03/2017 om 12 uur 's middags (Belgische tijd)"

Transcriptie

1 KENNISGEVING VAN VACATURE AD/T/01/17 betreffende één EENHEIDSHOOFD (M/V) bij het secretariaat van groep I (groep Werkgevers) van het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) Bekendmaking overeenkomstig artikel 2(c) van de Regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Unie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 20/03/2017 om 12 uur 's middags (Belgische tijd) 1. Vacature: tijdelijke functionaris AD11 AD12 Deze vacature voor een secretaris (eenheidshoofd) bij de groep Werkgevers zal worden vervuld via de aanwerving van een tijdelijke functionaris (arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur, artikel 2(c) van de regeling voor andere personeelsleden). 2. Taakomschrijving: Onder het gezag van de groepsvoorzitter is het eenheidshoofd (de groepssecretaris) belast met het management van het secretariaat van groep I (groep Werkgevers) van het EESC. Het eenheidshoofd heeft onder meer de volgende taken: vaststellen, ontwikkelen, plannen en uitvoeren van werkprogramma's en actieplannen; bijdragen aan werkzaamheden i.v.m. beleidsdoelstellingen en het activiteitenprogramma; zorgen voor de volledige verwezenlijking van het werkprogramma en de beleidsprioriteiten van de groep; leiding geven aan alle diensten die het groepssecretariaat de leden biedt om hun taken te helpen uitvoeren; managen en coördineren van de personele en financiële middelen van het secretariaat, dat bestaat uit negen personeelsleden; beheren van de begrotingslijnen van het secretariaat van groep I; plannen van en leiding geven aan de activiteiten van groep en eenheid, waaronder door groep I ondersteunde bijeenkomsten zoals seminars, conferenties, hoorzittingen en andere publieksevenementen, ook buiten de gebouwen van het EESC; coördineren van de betrekkingen met maatschappelijke organisaties die dicht bij groep I staan; ondersteunen van de groepsvoorzitter en besluitvormers in de groep Werkgevers bij de verwezenlijking van de beleidsdoelstellingen van de groep; uitvoeren en/of coördineren van alle relevante administratieve coördinatietaken, zoals raadpleging van andere groepen, EESC-afdelingen en instellingen; coördineren en ontwikkelen van de betrekkingen met deelnemers van buitenaf; de groep en haar activiteiten intern en extern vertegenwoordigen, indien nodig; onderhouden van nauwe banden met de zes voornaamste partnerorganisaties van de groep.

2 Over ons: De groep Werkgevers bestaat uit 117 EESC-leden die binnen het Comité de belangen van de werkgevers en het bedrijfsleven behartigen. De groep wordt bijgestaan door een secretariaat van negen personen die rechtstreeks met de leden, de voorzitter en het bureau van de groep samenwerken en verslag uitbrengen aan de voorzitter. Verantwoordelijk voor de coördinatie is de groepssecretaris, die als eenheidshoofd toezicht houdt op de secretariaatswerkzaamheden. We geven onze leden de politieke en logistieke steun die ze nodig hebben om hun werk te kunnen doen op alle beleidsterreinen waar het EESC advies moet uitbrengen aan de EU-instellingen, zoals interne markt, vervoer, energie, externe betrekkingen, landbouw, milieu, cohesiebeleid, economisch en monetair beleid en klimaatverandering. Voor nadere informatie kunt u terecht op de website van het EESC: Wat we te bieden hebben: een vriendelijke en dynamische werkomgeving waarin zin voor initiatief, flexibiliteit en een collegiale instelling op prijs worden gesteld; de kans om te werken in een eenheid die rechtstreeks betrokken is bij de beleidsactiviteiten die de kern van het werk en de taakomschrijving van het EESC vormen; flexibele werktijden en mogelijkheden om interne cursussen te volgen. 3. Kwalificaties en vaardigheden: a/ Toelatingscriteria: Kandidaten moeten: onderdaan zijn van een van de EU-lidstaten en burgerrechten genieten 1 ; hebben voldaan aan eventuele verplichtingen in verband met militaire dienst; in zedelijk opzicht de waarborgen kunnen bieden die voor het vervullen van de beoogde taken vereist zijn. De aandacht van de kandidaten wordt gevestigd op de beperkingen die het statuut van de ambtenaren en de regeling voor de andere personeelsleden opleggen inzake nevenactiviteiten, functies waarvoor men gekozen is en belangenconflicten (artikelen 11, 11 bis, 12 ter, 13 en 15 van het ambtenarenstatuut, naar analogie van toepassing op tijdelijk personeel); lichamelijk geschikt zijn voor de uitoefening van de functie 2 ; beschikken over een opleidingsniveau dat overeenkomt met een voltooide universitaire opleiding van ten minste vier jaar, afgesloten door een diploma 3, en over ten minste vijftien jaar beroepservaring die na het behalen van het universitaire diploma is opgedaan De kandidaat op wie de keuze is gevallen zal vóór de benoeming gevraagd worden om een bewijs van goed gedrag waaruit blijkt dat hij/zij geen strafblad heeft. De kandidaat op wie de keuze is gevallen zal vóór de benoeming worden gekeurd in een medisch centrum van de EU, om te kunnen vaststellen dat de kandidaat voldoet aan de vereisten van artikel 12(2)(d) van de regeling voor andere personeelsleden (lichamelijke geschiktheid voor de uitoefening van de functie). Alleen diploma's en certificaten die in EU-lidstaten zijn uitgereikt of ten aanzien waarvan autoriteiten in EU-lidstaten gelijkwaardigheidsverklaringen hebben verstrekt, worden in aanmerking genomen.

3 b/ Selectiecriteria: Voldoet de kandidaat aan de hierboven in punt 3a) vermelde toelatingscriteria, dan zal de sollicitatie beoordeeld worden aan de hand van de onderstaande selectiecriteria. Verplichte vereisten: Ten minste vijftien jaar beroepservaring die relevant is voor de te vervullen taken, waarvan ten minste vijf jaar op managementniveau. Grondige kennis van een van de officiële talen van de Europese Unie (EU) en een behoorlijke kennis van een andere officiële EU-taal. Om praktische redenen echter is een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels en het Frans vereist. Kennis van andere officiële talen van de EU strekt tot voordeel. Overige vereisten: Een universitair diploma in publiekrecht, economie, politieke wetenschappen of internationale betrekkingen is een groot voordeel. Relevante beroepservaring die is opgedaan bij of in verband met maatschappelijke organisaties die ondernemers en werkgevers vertegenwoordigen, of kamers van koophandel waarmee de groep Werkgevers samenwerkt, is een groot voordeel. Een studie op universitair niveau in ten minste twee EU-landen strekt tot voordeel. Ervaring met of kennis van het werken in Europese instellingen; ervaring met Europese politieke of institutionele discussies en EU-voorstellen. Goede kennis van de verschillende sectoren en terreinen waar de EU-instellingen zich mee bezighouden, en met name kennis van de rol van het EESC binnen het institutionele bestel van de Europese Unie. Kennis van de groep Werkgevers, van haar rol binnen het EESC en van haar voornaamste bevoegdheidsgebieden strekt tot voordeel. Vermogen om te werken met de belangrijkste gangbare IT-toepassingen (Microsoft Office - Outlook). Uitstekende analytische en besluitvormingsvaardigheden, waaronder het vermogen om prioriteiten te stellen. Vermogen om goed om te gaan met prioriteiten en complexe vraagstukken. Zin voor initiatief en een goed beoordelingsvermogen. Sterke onderhandelingsvaardigheden. Uitstekende (mondelinge en schriftelijke) organisatorische en communicatieve vaardigheden. Aantoonbaar vermogen om op discrete wijze om te gaan met gevoelige kwesties; uitstekende diplomatieke vaardigheden. Efficiënt kunnen werken in een multiculturele en meertalige omgeving. Met mensen kunnen samenwerken en leiding kunnen geven aan een klein team; uitstekende people skills. 4. Contractvoorwaarden in het kort: Wij bieden een tijdelijk contract, voor onbepaalde duur, in de zin van artikel 2(c) van de Regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Unie. Er zal eerst een proeftijd van negen maanden moeten worden doorlopen.

4 De tijdelijke functionaris zal worden aangeworven in de rang AD11 of AD12. De uiteindelijke rang wordt door de administratie bepaald op basis van de beroepservaring, overeenkomstig de geldende regels 4. De bezoldiging hangt af van de individuele ervaring en van de gezinssituatie van de kandidaat. Ter informatie zij erop gewezen dat het maandelijkse basissalaris in rang AD11, trap 1, momenteel 9729,43 bedraagt en in rang AD12, trap 1, 11008,23. Het salaris is onderworpen aan een belasting van de Europese Unie en is vrijgesteld van nationale belasting. Afhankelijk van de individuele gezinssituatie en van de plaats van herkomst kan de gekozen kandidaat in aanmerking komen voor een ontheemdingstoelage en diverse gezinstoelagen. Het EESC neemt de verhuiskosten voor zijn rekening en keert ook een inrichtingsvergoeding uit die overeenkomt met een of twee maanden basissalaris, afhankelijk van de gezinsomstandigheden. Personeelsleden dragen bij aan een pensioenregeling van de EU (ze hebben recht op pensioen na tien dienstjaren) en aan een ziektekosten- en een werkloosheidsverzekering. Het personeel valt onder de Gemeenschappelijke Regeling voor de ziektekostenverzekering. Nadere informatie over contract- en arbeidsvoorwaarden is te vinden in het Statuut van de ambtenaren van de Europese Unie en de regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Unie: Standplaats is Brussel. 5. Sollicitaties: 1. Kandidaten voor deze functie dienen het online-sollicitatieformulier in te vullen ( en in het Engels of Frans de volgende documenten bij te voegen: begeleidende brief; curriculum vitae volgens het Europass-model 5. Onvolledige sollicitaties zijn ongeldig en worden niet in aanmerking genomen. 2. De gepreselecteerde kandidaten zal gevraagd worden om bewijsstukken te overleggen om de in het sollicitatieformulier verstrekte gegevens te staven, d.w.z.: kopieën van een identiteitskaart of paspoort; kopieën van universitaire of postuniversitaire diploma's en certificaten; kopieën van arbeidsattesten waaruit duidelijk blijkt wat de aard van het werk was en hoelang dit is gedaan; als uit de universitaire diploma's niet duidelijk blijkt dat de kandidaat over de vereiste talenkennis beschikt, moet dit via certificaten worden bewezen, of moet er in de taal in kwestie gedetailleerd worden uitgelegd hoe deze kennis is verworven; voor EU-ambtenaren, een officieel document waaruit de loopbaanontwikkeling en de huidige rang blijkt. De kandidaat op wie de keuze is gevallen, zal later worden verzocht om de originelen van al de vereiste documenten te overleggen. 3. Kopieën van bewijsstukken in andere talen dan het Engels of Frans moeten vergezeld gaan van een samenvatting in het Engels of Frans. 4 5 Beroepservaring van 15 jaar voor rang AD11, trap 2, en van 18 jaar voor rang AD12, trap 2.

5 4. Sollicitaties moeten uiterlijk op 20 maart 2017 om 12 uur 's middags (Belgische tijd) zijn ingediend. Later ontvangen sollicitaties worden door het EESC niet in behandeling genomen. Sollicitanten wordt sterk aangeraden om niet tot de laatste dag te wachten met het indienen van de sollicitaties. Als er sprake is van druk internetverkeer of als de internetverbinding niet lukt, kunnen er immers problemen bij de indiening ontstaan. Het EESC kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen als gevolg van dergelijke problemen. 6. Selectieprocedure: 1. Een sollicitatiecommissie beoordeelt de sollicitaties en stelt op basis van de toelatings- en selectiecriteria die in de kennisgeving van vacature staan vermeld (zie punt 3), een lijst op van de in aanmerking komende kandidaten. Vervolgens selecteert de sollicitatiecommissie aan de hand van vooraf vastgestelde criteria de kandidaten van wie het profiel het best aansluit bij de te vervullen taken, zoals uiteengezet in de taakomschrijving. Ze zal zich daarbij baseren op de in het sollicitatieformulier (kwalificaties en beroepservaring), het curriculum vitae en de begeleidende brief verstrekte informatie. Aan de toelatings- en selectiecriteria moet vóór de deadline voor het indienen van sollicitaties worden voldaan. 2. Mocht er op enig moment in de procedure worden vastgesteld dat de in het sollicitatiedossier verstrekte informatie niet wordt gestaafd door bewijsstukken of dat de kandidaat niet voldoet aan alle voorwaarden die in de kennisgeving van vacature staan vermeld, dan wordt de sollicitatie in kwestie nietig verklaard. 3. Kandidaten die door de preselectie zijn gekomen, worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, om te worden getest en vergeleken op basis van hun kwalificaties, beroepservaring, vaardigheden en kennis, zoals hierboven uiteengezet. 4. De kandidaten die na de sollicitatiegesprekken als besten uit de bus komen, zullen worden uitgenodigd voor een beoordeling in een assessment centre. 5. De sollicitatiegesprekken zullen normaal gesproken in april/mei 2017 in het EESC-gebouw in Brussel plaatsvinden 6, waarna de vacature halverwege 2017 zal worden vervuld, zodat de gekozen kandidaat voor bepaalde tijd met het huidige eenheidshoofd kan samenwerken. 7. Opmerkingen: Sollicitanten mogen in geen geval proberen om direct of indirect in contact te komen met leden van de sollicitatiecommissie. Kandidaten die dit toch doen, kunnen door het tot aanstelling bevoegde gezag of door het tot het sluiten van overeenkomsten bevoegde gezag worden uitgesloten. Het EESC gelooft in diversiteit. We zijn sterk voorstander van een evenwichtige vertegenwoordiging van mannen en vrouwen, alle nationaliteiten van de lidstaten en alle officiële talen van de Europese Unie. We voeren een beleid van gelijke kansen waarbij iedere discriminatie op grond van geslacht, handicap, ras, politieke of religieuze overtuigingen of seksuele geaardheid is uitgesloten. Het EESC zet zich in voor de bescherming van het milieu. Overeenkomstig artikel 7, lid 3, van Verordening (EG) nr. 45/2001 van 18 december 2000 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens door de communautaire instellingen en organen en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, verwerkt de ontvanger de persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden waarvoor ze werden doorgegeven. (getekend) Georges Dassis, voorzitter van het EESC 6 Voor kandidaten die op het moment van de sollicitatiegesprekken niet in Brussel zijn, is er de mogelijkheid van videoconferentie/skype.

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 16/01/ Vacature: tijdelijke functionaris AD8 AD9. 2. Taakomschrijving:

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 16/01/ Vacature: tijdelijke functionaris AD8 AD9. 2. Taakomschrijving: KENNISGEVING VAN VACATURE AD/T/01/16 betreffende één ADMINISTRATEUR (M/V) bij het secretariaat van groep I (groep Werkgevers) van het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) Bekendmaking overeenkomstig

Nadere informatie

Bekendmaking krachtens artikel 2(a) en artikel 8 van de Regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Unie

Bekendmaking krachtens artikel 2(a) en artikel 8 van de Regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Unie KENNISGEVING VAN VACATURE NR. AD/T/15/18 voor ÉÉN functie van secretaris-generaal (m/v) in het secretariaat van het Europees Economisch en Sociaal Comité Bekendmaking krachtens artikel 2(a) en artikel

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE NR. 20/19 voor ÉÉN functie van directeur (m/v) van het directoraat E Personeel en Financiën

KENNISGEVING VAN VACATURE NR. 20/19 voor ÉÉN functie van directeur (m/v) van het directoraat E Personeel en Financiën KENNISGEVING VAN VACATURE NR. 20/19 voor ÉÉN functie van directeur (m/v) van het directoraat E Personeel en Financiën Bekendmaking krachtens artikel 29, leden 1 en 2, van het Statuut van de ambtenaren

Nadere informatie

Vacature: Diensthoofd Communicatie en woordvoerder Afdeling: Volksgezondheidscapaciteit en Communicatie Referentie: ECDC/AD/2018/PHC-EPHTCB

Vacature: Diensthoofd Communicatie en woordvoerder Afdeling: Volksgezondheidscapaciteit en Communicatie Referentie: ECDC/AD/2018/PHC-EPHTCB Vacature: Diensthoofd Communicatie en woordvoerder Afdeling: Volksgezondheidscapaciteit en Communicatie Referentie: ECDC/AD/2018/PHC-EPHTCB Er worden kandidaten gezocht voor bovengenoemde functie van tijdelijk

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/SRS-ETB)

(ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van tuberculosedeskundige bij de afdeling Surveillance en Respons (ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Er worden gegadigden gezocht voor

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2015/JUR. Twee posten van jurist - rang AD 8 - AD 9 Juridische dienst - Voorzitterschap

KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2015/JUR. Twee posten van jurist - rang AD 8 - AD 9 Juridische dienst - Voorzitterschap Personeelszaken Werving en loopbaanontwikkeling KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2015/JUR Twee posten van jurist - rang AD 8 - AD 9 Juridische dienst - Voorzitterschap WIE ZIJN WIJ? De Europese Rekenkamer

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van senior deskundige op het terrein van door vaccinatie te voorkomen ziekten bij de afdeling Surveillance en Reactie (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

Nadere informatie

VACATURE VOOR TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT- GENERAAL ENERGIE

VACATURE VOOR TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT- GENERAAL ENERGIE COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VACATURE VOOR TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT- GENERAAL ENERGIE De Europese Commissie organiseert een externe selectieprocedure voor de invulling van de functie

Nadere informatie

Deskundige in epidemiologie van infectieziekten

Deskundige in epidemiologie van infectieziekten VACATURE Deskundige in epidemiologie van infectieziekten Eenheid: Surveillance en Respons Referentie: ECDC/AD/2019/SRS-EIDE Er worden kandidaten gezocht voor bovengenoemde functie van tijdelijk functionaris

Nadere informatie

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BINNENLANDSE ZAKEN

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BINNENLANDSE ZAKEN COM/TA/HOME/13/AD8 AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BINNENLANDSE ZAKEN De Commissie organiseert een selectieprocedure voor de vorming van een lijst van geschikte kandidaten

Nadere informatie

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.R4/14/AD5 AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

Er worden gegadigden gezocht voor de functie van tijdelijk functionaris bij het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC).

Er worden gegadigden gezocht voor de functie van tijdelijk functionaris bij het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC). Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van senior hepatitisdeskundige bij de afdeling Surveillance en Reactie (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Er worden gegadigden gezocht

Nadere informatie

Vacature: senior deskundige wetenschappelijke kwaliteit Afdeling: Bureau van het wetenschappelijk hoofd Referentie: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ)

Vacature: senior deskundige wetenschappelijke kwaliteit Afdeling: Bureau van het wetenschappelijk hoofd Referentie: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Vacature: senior deskundige wetenschappelijke kwaliteit Afdeling: Bureau van het wetenschappelijk hoofd Referentie: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Er worden gegadigden gezocht voor voornoemde functie van tijdelijk

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/PHC-SEPHEP)

(ECDC/AD/2016/PHC-SEPHEP) Vacature: Senior deskundige paraatheid voor noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid Eenheid: Capaciteit volksgezondheidsstelsels en communicatie Referentie: (ECDC/AD/2016/PHC-SEPHEP) Er worden

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Communicatiemedewerk(st)er

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Communicatiemedewerk(st)er KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functie Functiegroep en rang AD 6 Soort contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Standplaats Communicatiemedewerk(st)er

Nadere informatie

EFCA/TA/AD10/1802 PLAATSVERVANGEND HOOFD VAN DE EENHEID EU- WATEREN EN NOORD-ATLANTISCHE OCEAAN

EFCA/TA/AD10/1802 PLAATSVERVANGEND HOOFD VAN DE EENHEID EU- WATEREN EN NOORD-ATLANTISCHE OCEAAN AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE 9.11.2010 C 302 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE BEKENDMAKING VAN EEN VACATURE Directeur voor het Europees Agentschap voor de veiligheid en de gezondheid op het werk Bilbao (Spanje)

Nadere informatie

REF.: EASO/2016/TA/006

REF.: EASO/2016/TA/006 Vacature voor de functie van informatiefunctionaris - COI (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/006 Publicatie Extern Functietitel

Nadere informatie

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.R3/14/AD5 AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/ICT-GLPM)

(ECDC/AD/2016/ICT-GLPM) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van teamleider projectmanagement binnen de eenheid Informatie- en communicatietechnologie (ECDC/AD/2016/ICT-GLPM) Er worden

Nadere informatie

(Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES REKENKAMER KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2018/1. Eén (1) directeurspost Controle. (AD-functiegroep, rang 14)

(Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES REKENKAMER KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2018/1. Eén (1) directeurspost Controle. (AD-functiegroep, rang 14) 6.3.2018 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 84 A/1 V (Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES REKENKAMER KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2018/1 Eén (1) directeurspost Controle (AD-functiegroep, rang

Nadere informatie

REF.: EASO/2016/TA/013. Hoofd van de eenheid Planning en Evaluatie

REF.: EASO/2016/TA/013. Hoofd van de eenheid Planning en Evaluatie Vacature voor de functie van hoofd van de eenheid Planning en Evaluatie (tijdelijk functionaris, AD 10) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

VOORZITTER VAN EEN KAMER VAN BEROEP Functiegroep en rang AD 13. VEXT/16/120/AD 13/BOA_Chairperson Termijn voor de indiening van aanvragen 20/07/2016

VOORZITTER VAN EEN KAMER VAN BEROEP Functiegroep en rang AD 13. VEXT/16/120/AD 13/BOA_Chairperson Termijn voor de indiening van aanvragen 20/07/2016 RAAD VAN BESTUUR VACATURE Het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO), "het Bureau", werft kandidaten voor de functie van voorzitter van een kamer van beroep. Functienaam VOORZITTER

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Digitaal specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 8

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Digitaal specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 8 KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Digitaal specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 8 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie

Nadere informatie

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE. Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE. Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming 28.5.2014 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 163 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming Vacature voor de functie van adjunct-toezichthouder

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/035. Functionaris asielprocedures Dublin. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/035. Functionaris asielprocedures Dublin. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van functionaris asielprocedures (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/035 Publicatie Functietitel Extern

Nadere informatie

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE 10.1.2014 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 6 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE Vacature voor de functie van uitvoerend directeur van het Europees Spoorwegbureau (ESB)

Nadere informatie

COMITÉ VAN DE REGIO'S

COMITÉ VAN DE REGIO'S 11.2.2016 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 52 A/1 V (Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES COMITÉ VAN DE REGIO'S KENNISGEVING VAN VACATURE CDR/AD 14/6 BIS/2016 voor de functie van DIRECTEUR (M/V)

Nadere informatie

EFCA TA AD PROJECTBEHEERDER GECHARTERD MATERIAAL

EFCA TA AD PROJECTBEHEERDER GECHARTERD MATERIAAL AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/025. Hoofd van de eenheid Communicatie en

REF.: EASO/2017/TA/025. Hoofd van de eenheid Communicatie en Vacature voor de functie van hoofd van de eenheid Communicatie en Belanghebbenden (tijdelijk functionaris, AD 10) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/025 Publicatie

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 78 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 58e jaargang 6 maart 2015 Inhoud V Adviezen BESTUURLIJKE PROCEDURES Communautair Bureau voor plantenrassen

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Juridisch specialist (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Juridisch specialist (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Soort contract Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats Juridisch

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/004. Functionaris operaties - externe dimensie

REF.: EASO/2017/TA/004. Functionaris operaties - externe dimensie Vacature voor een functionaris operaties - externe dimensie (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/004 Publicatie Functie Extern

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/006

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/006 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/006 Functienaam Contractvorm Hoofd van de afdeling Operaties Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.D5/14/AD8 AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Europese Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/002. Informatiefunctionaris voor gegevensanalyse. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/002. Informatiefunctionaris voor gegevensanalyse. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van informatiefunctionaris voor gegevensanalyse (tijdelijk functionaris, AD5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/002 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 368 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 59e jaargang 7 oktober 2016 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Europese Commissie

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Directeur van EUIPO Academy (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Directeur van EUIPO Academy (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 10 Contractvorm Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats Directeur

Nadere informatie

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE 31.7.2013 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 219 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE EUROPESE TOEZICHTHOUDER VOOR GEGEVENSBESCHERMING Bekendmaking van een vacature van de

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/026. Hoofd van de afdeling Operaties (DOP) Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/026. Hoofd van de afdeling Operaties (DOP) Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van hoofd van de afdeling Operaties (DOP) (tijdelijk functionaris, AD 12) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/026 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

EFCA CA FGIII 1602 SECRETARIS. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA.

EFCA CA FGIII 1602 SECRETARIS. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA. WERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE (EFCA) IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES VAN

Nadere informatie

Vacature voor een functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor een functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor een functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/033 Publicatie Functietitel Extern Functionaris

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Handhavingsspecialist (m/v) Functiegroep en rang AD 8 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/18/292/AD 8/OBS

Nadere informatie

Vacature voor een communicatiefunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor een communicatiefunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor een communicatiefunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/003 Publicatie Functie Extern Communicatiefunctionaris

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/010

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/010 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/010 Functie Soort contract Senior informatiefunctionaris COI Tijdelijk functionaris Functiegroep

Nadere informatie

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.R3-ARC/14/AD8 AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012 Functienaam Contractvorm Informatie- en analysefunctionaris Tijdelijk functionaris

Nadere informatie

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL MARITIEME ZAKEN EN VISSERIJ

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL MARITIEME ZAKEN EN VISSERIJ COM/TA/MARE/15/AD8 AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL MARITIEME ZAKEN EN VISSERIJ De Europese Commissie organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving van vijf administrateurs

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/009

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/009 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/009 Functienaam Senior functionaris asielprocedures/senior functionaris Dublin Contractvorm

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/006

REF.: EASO/2017/TA/006 Vacature voor de functie van planningsfunctionaris (AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/006 Publicatie Functie Extern Planningsfunctionaris 1. WIE ZIJN

Nadere informatie

Vacature voor de functie van veldfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor de functie van veldfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor de functie van veldfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015 Publicatie Functietitel Extern Veldfunctionaris

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Adjunct-projectleider

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 9 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Standplaats Deskundige

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 256 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 58e jaargang 5 augustus 2015 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Comité van de Regio's

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004. Senior juridisch medewerker

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004. Senior juridisch medewerker Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004 Functienaam Contractvorm Senior juridisch medewerker Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/009. medewerk(st)er Maatschappelijk Middenveld

REF.: EASO/2017/TA/009. medewerk(st)er Maatschappelijk Middenveld Vacature voor de functie van medewerk(st)er Maatschappelijk Middenveld (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/009 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

CDT-AD5-2019/02 VERTALER FRANS

CDT-AD5-2019/02 VERTALER FRANS Luxemburg, 12/06/2019 REF.: RANG: AFDELING: STANDPLAATS: CDT-AD5-2019/02 VERTALER FRANS AD5 VERTALING Romaanse en Mediterrane taalgroep LUXEMBURG Het Vertaalbureau voor de organen van de Europese Unie

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/031. Hoofd van de dienst Bezoldiging en Rechten. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/031. Hoofd van de dienst Bezoldiging en Rechten. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van hoofd van de dienst Bezoldiging en Rechten (tijdelijk functionaris, AD 8) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/031 Publicatie Functie

Nadere informatie

EFCA TA AD GEGEVENSANALIST. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA.

EFCA TA AD GEGEVENSANALIST. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA. AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/011. Senior functionaris Rechtbanken en gerechtshoven

REF.: EASO/2017/TA/011. Senior functionaris Rechtbanken en gerechtshoven Vacature voor de functie van senior functionaris Rechtbanken en gerechtshoven (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/011 Publicatie

Nadere informatie

REF.: EASO/2016/TA/018. Functionaris voor gegevensbescherming

REF.: EASO/2016/TA/018. Functionaris voor gegevensbescherming Vacature voor de functie van functionaris voor gegevensbescherming (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/018 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/003

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/003 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/003 Functiebenaming Soort contract Hoofd van de sector (Asielsamenwerking/Asielprocedures)

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Administratief assistent (m/v) Functiegroep en rang AST 3 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/18/316/AST 3/Administratief

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/020. Functiegroep/rang AD 6

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/020. Functiegroep/rang AD 6 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/020 Functienaam Contractvorm Beleidsfunctionaris Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

2Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/010. Hoofd van de eenheid Opleiding

2Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/010. Hoofd van de eenheid Opleiding 2Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/010 Functienaam Soort contract Hoofd van de eenheid Opleiding Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

EFCA TA AD REKENPLICHTIGE. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA.

EFCA TA AD REKENPLICHTIGE. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA. AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

COMITÉ VAN DE REGIO'S

COMITÉ VAN DE REGIO'S 9.7.2013 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 196 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES COMITÉ VAN DE REGIO'S KENNISGEVING VAN AANWERVING Nr. CDR/SG/AD 16/15/13 betreffende de functie van SECRETARIS-GENERAAL

Nadere informatie

60e jaargang 24 mei 2017 Rekenkamer

60e jaargang 24 mei 2017 Rekenkamer Publicatieblad van de Europese Unie C 164 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 60e jaargang 24 mei 2017 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Rekenkamer 2017/C 164

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen. Europees Centrum voor de ontwikkeling van de beroepsopleiding (Cedefop)

Mededelingen en bekendmakingen. Europees Centrum voor de ontwikkeling van de beroepsopleiding (Cedefop) Publicatieblad van de Europese Unie C 111 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 61e jaargang 26 maart 2018 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Europees Centrum voor

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/008

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/008 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/008 Functienaam Contractvorm Opleidingsfunctionaris Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

(ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

(ECDC/AD/2015/SRS-GLGS) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie Senior-deskundige Algemene Surveillance / teamleider Algemene Surveillance op de afdeling Surveillance en Respons (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Nadere informatie

EFCA TA AD ICT-PROJECTMANAGER. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA.

EFCA TA AD ICT-PROJECTMANAGER. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA. AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

REF.: EASO/2018/TA/021. Hoofd van de sector Rechtbanken en gerechtshoven. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2018/TA/021. Hoofd van de sector Rechtbanken en gerechtshoven. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van hoofd van de sector Rechtbanken en gerechtshoven (tijdelijk functionaris, AD 8) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/021 Functienaam

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/013

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/013 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/013 Functie Contractvorm Hoofd van de dienst Bezoldiging en Rechten Tijdelijk functionaris

Nadere informatie

Vacature voor een opleidingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor een opleidingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor een opleidingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/008 Publicatie Functie Extern Opleidingsfunctionaris

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/008

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/008 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/008 Functie Senior functionaris opvang/senior functionaris kwetsbare personen Contractvorm

Nadere informatie

EFCA TA AST COÖRDINATOR CONTROLEACTIVITEITEN

EFCA TA AST COÖRDINATOR CONTROLEACTIVITEITEN AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

REF.: EASO/2018/GND/004

REF.: EASO/2018/GND/004 Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor de functie van gedetacheerde nationale deskundige (GND) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Publicatie: extern Functietitel:

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/012

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/012 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/012 Functienaam Hoofd van de sector Opleidingsacties (AD 8) Contractvorm Tijdelijk functionaris

Nadere informatie

Vacature voor de functie van senior informatiefunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor de functie van senior informatiefunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor de functie van senior informatiefunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/019 Publicatie Extern Functie Senior

Nadere informatie

Vacature voor de functie van aanbestedingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor de functie van aanbestedingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor de functie van aanbestedingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/021 Publicatie Functietitel Extern

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/018

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/018 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/018 Functienaam Contractvorm Hoofd van de eenheid Informatie- en Communicatietechnologie

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 21 juni 2004 (28.06) (OR. fr) 8119/3/04 REV 3 STAT 30 FIN 177

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 21 juni 2004 (28.06) (OR. fr) 8119/3/04 REV 3 STAT 30 FIN 177 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 21 juni 2004 (28.06) (OR. fr) 8119/3/04 REV 3 STAT 30 FIN 177 NOTA van: DGA - Personeel en administratie - Secretariaat-generaal van de Raad d.d.: 16.4.2004 aan: de Groep

Nadere informatie

EFCA TA AD ADJUNCT-HOOFD VAN DE EENHEID OPERATIES

EFCA TA AD ADJUNCT-HOOFD VAN DE EENHEID OPERATIES AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

REF.: EASO/2016/TA/020. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2016/TA/020. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van senior financiën-/begrotingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/020 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/020. hoofd van de ICT-sector Projecten en Contracten. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/020. hoofd van de ICT-sector Projecten en Contracten. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van hoofd van de ICT-sector Projecten en Contracten (tijdelijk functionaris, AD 8) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/020 Publicatie

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/017. Administratief assistent voor statistiek. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/017. Administratief assistent voor statistiek. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van administratief assistent voor statistiek (tijdelijk functionaris, AST2) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/017 Bekendmaking Functie

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/034. Senior functionaris Directieondersteuning. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/034. Senior functionaris Directieondersteuning. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van senior functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/034 Bekendmaking Functietitel

Nadere informatie

Vacature voor de functie van logistiekfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor de functie van logistiekfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor de functie van logistiekfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/008 Publicatie Functietitel Extern Logistiekfunctionaris

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE 1 VOORZITTER REF: EBA TA 21/2018

KENNISGEVING VAN VACATURE 1 VOORZITTER REF: EBA TA 21/2018 EBA TA 21/2018 12.12.2018 KENNISGEVING VAN VACATURE 1 VOORZITTER REF: EBA TA 21/2018 Contractvorm Tijdelijk functionaris 2 Functiegroep en rang AD 15 Looptijd Vijf jaar, met de mogelijkheid om eenmalig

Nadere informatie

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Controleurs programma voor junior professionals Tijdelijke personeelsleden (AD 5)

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Controleurs programma voor junior professionals Tijdelijke personeelsleden (AD 5) Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling Controleurs programma voor junior professionals Tijdelijke personeelsleden (AD 5) (Deze oproep tot het indienen van blijken van belangstelling vervangt

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 191 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 60e jaargang 16 juni 2017 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Rekenkamer 2017/C 191

Nadere informatie

REF.: EASO/2016/TA/009. Hoofd van de afdeling Operaties (DOP)

REF.: EASO/2016/TA/009. Hoofd van de afdeling Operaties (DOP) Vacature voor de functie van hoofd van de afdeling Operaties (DOP) (tijdelijk functionaris, AD 12) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/009 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

REF.: EASO/2019/CA/004. Functionaris COI-portaal (informatie over landen van herkomst)

REF.: EASO/2019/CA/004. Functionaris COI-portaal (informatie over landen van herkomst) Vacature voor de functie van functionaris COI-portaal (informatie over landen van herkomst) (arbeidscontractant, FG IV) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/CA/004

Nadere informatie

Specialist intellectuele eigendom (m/v)

Specialist intellectuele eigendom (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 6 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/18/337/AD

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/016. Hoofd van de sector Aanwerving. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/016. Hoofd van de sector Aanwerving. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van hoofd van de sector Aanwerving (tijdelijk functionaris, AD 8) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/016 Publicatie Functie Extern

Nadere informatie

REF.: EASO/2018/GND/003

REF.: EASO/2018/GND/003 Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor de functie van Gedetacheerde nationale deskundige (GND) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/GND/003

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/016

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/016 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/016 Functie Contractvorm Operationeel medewerker inzake hervestiging Tijdelijk functionaris

Nadere informatie