Instellingen VIVA2.0. VIVA2.0 - Instellingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Instellingen VIVA2.0. VIVA2.0 - Instellingen"

Transcriptie

1 Instellingen VIVA2.0 VIVA2.0 - Instellingen

2

3 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie over VIVA Beginnen met werken in VIVA Inloggen Instellingen van VIVA Praktijk instellingen Gebruikers instellingen Agenda Bezoekrapport Etiket Patiëntenkaart BGP/BBP... 14

4 1. Algemene informatie over VIVA 2.0 Voor gebruik van VIVA 2.0 adviseren wij de volgende browser: Mozilla Firefox. Tip: Indien u hulp nodig heeft en onze helpdesk benadert, zullen zij altijd vragen welke versie u van VIVA2.0 gebruikt. Dit vind u linksonder in de browserpagina.

5 2. Beginnen met werken in VIVA Inloggen U kunt met uw eigen inloggegevens die bekent zijn van VIVA 1 ook inloggen in VIVA 2.0 Echter heeft VIVA 2.0 wel een wachtwoord nodig. U kunt dit aanpassen in VIVA 1 in het menu IIG gebruikers. Indien uw praktijk uit meerdere vestigingen bestaat kunt u deze hier selecteren ( Denk ook aan autovestigingen ivm de voorraad). 2.2 Instellingen van VIVA 2.0 Rechtsboven in uw VIVA 2.0 scherm ziet u diverse tegels. Voor de instellingen selecteert u de tegel instellingen. Er opent zich een menu waarin u diverse instellingen kan doen voor de praktijk, de gebruiker, de agenda, de etiketten, de patientenkaart en het bezoekrapport ( en BGP/BBP als deze geactiveerd zijn) Praktijk instellingen De gegevens die zijn ingevoerd in de praktijk instellingen gelden voor de gehele praktijk en zijn dus niet gebruiker afhankelijk. De adresgegevens die u hier invoert komen terug op de etiketten en op het bezoeksrapport van de visitebrief.

6 Adres: In bovenstaand scherm ziet u beeld. staan. Als u hier op klikt krijgt u onderstaand scherm in U kunt hier de postcode en het huisnummer invoeren en dan op Validatie klikken. Als het een geldige combinatie van de postcode + het huisnummer is geeft Viva zelf de straat en woonplaats aan. Aantal dagen visitebrief verschuiven: Het getal dat u hier invoert geeft u de mogelijkheid om de visitebrief op een andere datum te zetten. Het is alleen mogelijk om de datum aan te passen als u een nieuwe visitebrief begint. Zodra u de visitebrief eenmaal geparkeerd heeft is het niet meer mogelijk om het datumveld te wijzigen. Als u hier zoals in dit voorbeeld twee heeft ingegeven dan kunt u twee dagen achteruit, maar ook twee dagen vooruit. Oproep alarm (dagen): Zodra het medisch dossier geopend wordt van een dier wat binnen deze dagen een vaccinatiemoeten hebben, is het tabblad oproep rood gekleurd. Header afbeelding: Met deze optie kunt u een logo toevoegen aan het rapport. De afbeelding mag maximaal een grootte hebben van 1600 pixels (breedte) bij 180 pixels (hoogte). U klikt op "Uploaden", daarna "Bladeren" dan zoekt u op uw computer het juiste bestand op, deze selecteerd u, en dan klikt u vervolgens op "Uploaden". Als de afbeelding een andere grootte heeft zal deze worden geschaald. Dit houdt in dat de afbeelding wordt uitgerekt zodat hij de afmeting 1600 bij 180 heeft.

7 Voorgedefinieerde tekstredacteur: U kunt een tekstredacteur benoemen voor uw praktijk. Deze redacteur kan bepalen of een voorgedefineerde tekst/anamnese voor de gehele praktijk beschikbaar wordt gesteld. Iedere gebruiker mag een voorstel indienen bij de redacteur. Het publiceren van zo n tekst gaat als volgt: 1. Een gebruiker maakt in een tekstveld een tekst of een veel voorkomende anamnese aan dmv dit icoontje. Door middel van de plus (+) kan de gebruiker de tekst aanmaken. 2. Deze gebruiker wil dat iedereen gebruik moet kunnen maken van deze tekst en besluit deze tekst te versturen naar de redacteur, zodat de redacteur de tekst vrij kan geven voor alle overige gebruikers. De gebruiker klikt op het icoontje "Naar redacteur". 3. De redacteur opent de tekst en nadat deze is goedgekeurd kan de redacteur op "Publiceren" klikken. 4. Vanaf dit moment is de tekst voor iedere gebruiker beschikbaar. Let op. Als er op een later moment een wijziging moet worden doorgevoerd aan de gepubliceerde tekst dan kan dit alleen worden gedaan door de redacteur. Automatische batch selectie: Wanneer deze optie geactiveerd wordt, dan zal automatisch een batchnummer geselecteerd worden als u een product toevoegd. Er wordt hierbij eerst gekeken of het product een positief aantal heeft in de voorraad. Documenten en Tags: Hier kunt u een nieuwe tag toevoegen. (een groep waar u documenten of bestanden in kan groeperen) U klikt op Tags en onderstaand scherm wordt geopend. U ziet hier de bestaande tags en door middel van de plus kunt u een nieuwe tag aanmaken. Als u nu een document gaat uploaden ziet u dat de tag die u heeft aangemaakt beschikbaar is om te gebruiken. Als u op documenten klikt kunt u hier de documenten van de praktijk in zien. U kunt hier ook nieuwe documenten toevoegen.

8 Facturen: U kunt het factuurtype vast zetten voor de Algemene, Spreekuur en Paardenfactuurtype. Waar u rekening mee moet houden is dat als u een spreekuur factuurtype instelt dat deze standaard wordt geselecteerd zodra u een medisch dossier opent. U zult dan geen keuze meer kunnen maken voor een ander factuurtype. Als u het spreekuur factuurtype op het lege veld instelt dan krijgt u bij het openen van een medisch dossier weer de lijst met de beschikbare factuurtypes te zien. Wachtrij: Hier geeft u het aantal minuten in voor de wachtrij. Bij het eerste alarm kleurt het icoontje + items oranje, bij het tweede alarm rood. Dit is geeft een indicatie hoelang de client in de wachtrij zit te wachten Gebruikers instellingen Algemeen: Taal instellen: Hier kunt u de taal instellen in Nederlands of Engels. Verberg prijzen VB/MD: Als u deze optie inschakeld zullen er geen bedragen zichtbaar zijn in het Medische dossier/visitebrief. De prijzen in de tab "Factuur" (in het medische dossier) zullen echter altijd zichtbaar blijven. Om de prijzen op het PDF rapport te verbergen verwijzen wij u naar de "Bezoekrapport instellingen". Wachtkamer- en afrekenmodule: Zodra deze actief zijn (zoals in bovenstaande afbeelding) krijg u de tabbladen Spreekkamer en Balie erbij in het hoofdmenu. Profielfoto: Hier kunt u een foto uploaden die dient als profiel foto voor de desbetreffende gebruiker. account instellingen: Type: Welk type server er gebruikt wordt. Dit wordt tijdens de installatie van VIVA 2.0 ingesteld door Corilus.

9 Indien er bij type MS Exchange staat: In dit veld vult u uw adres in. Gebruikersnaam/Wachtwoord: In deze velden geeft u uw Active Directory gebruikersnaam en wachtwoord op. Dit zijn dezelfde gegevens waarmee u inlogt in Windows. Server: Dit veld geeft aan van welke server er gebruik gemaakt wordt. Dit is tijdens de installatie door Corilus ingesteld. Zodra u alle velden correct heeft ingevuld en heeft opgeslagen opent u nogmaals de tegel gebruiker en klikt u op de "Test" knop. Er wordt een melding getoond waarin duidelijk wordt of u de instellingen correct heeft ingevuld. Hiernaast zal er als deze instellingen correct zijn ingevuld een naar u verzonden worden met een bevestiging dat de instellingen correct zijn. Indien er bij type SMTP staat zijn de velden en server al bij de installatie door Corilus ingevuld. Agenda: Vernieuwingsinterval (min): Om een aangegeven aantal minuten wordt de agenda opnieuw gesynchroniseerd met Outlook Exchange. Standaard staat deze ingesteld op 5 minuten. Aantal afspraken: het maximale aantal afspraken dat u wilt zien in de agenda. Afspraken die op de huidige datum vallen zullen echter altijd getoond worden. Standaard staat deze op 5 afspraken. Aantal dagen: het aantal dagen (inclusief vandaag) dat de afspraken opgehaald moeten worden (ongeacht wat is ingesteld zullen altijd de afspraken van "vandaag" worden getoond). Standaard staat deze ingesteld op 5 dagen. Viva agenda: Dit zijn de agenda s vanuit Viva. Agenda tab: Hier kunt u een agenda groep selecteren specifiek voor een gebruiker ( voor meer uitleg over de diverse agendagroepen zie hfst ). Zodra deze is geselecteerd en deze instelling is opgeslagen krijgt u in het hoofdscherm van VIVA 2.0 een tabblad agenda. Handtekening bezoekrapport Digitale handtekening: Wanneer deze optie aanstaat en u genereert in VIVA 2.0 een Off label Use verklaring en/of een BBP/BGP dan zal er een scherm getoond worden waar de veehouder zijn handtekening kan zetten. Deze zal vervolgens op het rapport geplaatst worden (op de Offlabel verklaring(en)). De voorwaarde om de klant een handtekening te laten zetten is dat er minimaal één offlabel product is toegevoegd aan de visitebrief. Handtekening: Hier kan een gebruiker een digitale handtekening uploaden, waar aan u moet denken is dat deze handtekening aan een bepaald formaat moet voldoen. In de instellingen van het bezoekrapport moet u deze functie aanzetten ( zie voor verdere uitleg de bezoekrapportinstellingen) U kunt ervoor kiezen om de handtekening in te scannen waarna u hem gebruikt in VIVA 2.0. Een andere mogelijkheid is om met met uw mobiele telefoon een foto te maken van de handtekening en hem op deze manier in VIVA 2.0 te gebruiken.

10 Voor optimaal gebruik zou de afbeelding die u upload in VIVA 2.0 de volgende afmetingen moeten zijn; Hoogte 90 pixels en de breedte 360 pixels. Het formaat van de handtekening aanpassen Open paint (start> alle programma's > bureauaccesoires > Paint) Klik op ctrl + E Het volgende scherm zal getoond worden: Zorg dat "Pixels" geselecteerd zijn en voer dan de volgende waarden in: Breedte "360" en Hoogte "90" Klik op "Ok" Het werkblad is nu aangepast naar de afmetingen die u heeft opgegeven. Klik op "ctrl + A" om het werkblad te selecteren Selecteer "Plakken uit" onder de optie Plakken Selecteer de foto waar uw handtekening op staat en klik op "Openen" Sleep de afbeelding zodat deze precies in het midden van het werkblad staat Sla de nieuwe afbeelding op een logische plek op in uw computer op, zodat u deze weer snel kan terugvinden. Bijv. Het bureaublad U kunt nu naar de instellingen van VIVA 2.0 gaan en de afbeelding gebruiken Agenda Wanneer u gebruik gaat maken van de agenda functionaliteit binnen VIVA 2.0 kunt u ervoor kiezen om de agenda s die al in de huidige VIVA ( VIVA 1) aanwezig waren te gebruiken binnen VIVA 2.0. U kunt er ook voor kiezen om nieuwe agenda s te maken. Gebruik van de huidige VIVA agenda s in VIVA 2.0 : Alle afspraken die al in de huidige agenda s staan kunnen worden getoond in VIVA 2.0. Het is echter niet mogelijk om een agenda of afspraak welke in VIVA is aangemaakt in VIVA 2.0 te wijzigen of te verwijderen. Dit zal in de toekomst ook niet mogelijk worden. Afspraken die gemaakt worden in VIVA 2.0 binnen een bestaande VIVA-agenda worden niet getoond in VIVA, maar zijn binnen VIVA 2.0 natuurlijk wel te bekijken en te wijzigen. Rechts bovenin uw scherm ziet u het volgende icoon : agenda gesynchroniseerd wordt met Viva Met deze knop kunt u ervoor zorgen dat de Viva

11 Agenda Instellingen: In het bovenste gedeelte van dit scherm ziet u de agenda s zoals die nu ook in VIVA staan. Op deze plek heeft u ook de mogelijkheid om nieuwe agenda s toe te voegen, te wijzigen en/of te verwijderen. In het onderste gedeelte van dit scherm worden de agenda groepen getoond die in VIVA 2.0 zijn aangemaakt. Het aanmaken van een nieuwe agenda doet u als volgt: In het scherm agenda (bovenste gedeelte) klikt u op de plus (+). Er verschijnt een pop-up waar u een naam kunt ingeven voor de agenda en een beschrijving van de agenda. Agenda groep aanmaken: Als er meerdere agenda s aanwezig zijn, dan kunt u er voor kiezen om deze te bundelen in een agenda groep. Deze agenda groep(en) kunt u zelf definiëren. U kunt bijvoorbeeld een groep aanmaken voor de verschillende spreekkamers, vestigingen en een aparte groep voor alle Paarden agenda s. Dit doet u als volgt: In het scherm groepen (onderste gedeelte) klikt u op de plus. Er verschijnt een pop-up scherm waar u een naam kunt ingeven voor een agendagroep. Aan de rechterkant staan alle beschikbare agenda s. Deze kunt u een voor een met de pijltjesknop naar links in de groep zetten. Geef de groep vervolgens een naam en sla deze op. Koppel per gebruiker een agendagroep in het tabblad instellingen gebruiker Bezoekrapport Met de instellingen die u hier kunt vinden, kunt u bepalen welke gegevens er getoond worden op het PDF rapport wat naar de veehouder gaat. Onderdelen Aan/Uit U kunt per onderdeel aangeven of u dit actief wilt hebben op het bezoekrapport en of het op een nieuwe pagina geprint moet worden. In de laatste kolom kunt u zelf een alternatieve naam opgeven. Voert u daar wat in, dan zal dit op de visitebrief geprint worden.

12 Off-label verklaring U kunt hier de tekst ingeven die op de Offlabel use verklaring geprint wordt. Het is mogelijk om de officiële verklaring te kopiëren en te plakken in de tekst blokken Etiket Etiketinstellingen: Deze instellingen zijn alleen bedoeld voor het mobiel werken met de etikettenprinter. Hier kunt u de weergave van het etiket instellen. Ook is het mogelijk om een logo op het etiket te laten printen. Bij het uitleveren van een etikettenprinter voor VIVA 2.0 stelt Corilus de Citizen printer voor de praktijk in. Gelieve deze instellingen dan ook niet meer aan te passen mits in overleg met Corilus. De volgende waarden worden op de label weergegeven: Een logo (afbeelding) De gegevens van de praktijk De gegevens van de bedrijfslocatie De naam van de afgifte arts De naam van het product De indicatie/dosering/wachttijden Het batchnummer/vervaldatum en het Reg NL nummer van het product

13 2.2.6 Patiëntenkaart De patiëntenkaart is onderverdeeld in twee tabbladen: Algemeen en Onderdelen Aan/Uit. Algemeen Titel rapport: Hier kunt u de titel opgeven dat bovenaan het verslag van het medisch dossier komt te staan als het verstuurd/geprint zal worden. Laat u dit leeg, dan zal de tekst patiëntenkaart verschijnen op het verslag van het medisch dossier.

14 Titel tekst: Dit is de titel van de tekst op de eerste pagina van het verslag van het medisch dossier. Tekst: U kunt hier een standaard tekst ingeven die geprint zal worden op het verslag van het medisch dossier. U kunt gebruik maken van de voor gedefinieerde teksten (zie hfst praktijkinstellingen) Onderdelen Aan/Uit In dit tabblad ziet u alle verschillende onderdelen die geactiveerd kunnen worden in een medisch dossier. De tegels die zich in de kolom zichtbaar Ja/Nee bevinden kunt u elk afzonderlijk in het verslag van het medisch dossier tonen of verbergen. De hoofdstukken diergegevens en overzichtstabel worden altijd getoond op het verslag en zijn niet aan te passen. Met de tegels die zich in de kolom nieuwe pagina Ja/Nee bevinden kunt u aangeven of u de onderdelen op een nieuwe pagina wilt weergeven. In de laatste kolom alternatieve naam kunt u het onderdeel een andere naam geven. Als dit veld ingevuld is wordt dit getoond in het verslag van het medisch dossier.

15 3. BGP/BBP De module BGP ( bedrijfsgezondheidsplan) en BBP ( Bedrijfsbehandelplan) zijn aparte modules van het VIVA 2.0. Wilt u gebruik maken van deze modules neem dan contact op met Corilus. Heeft u de module BGP/BBP geactiveerd informeer dan ook naar de speciale handleiding van de BGP/BBP.

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie Balie VIVA2.0 VIVA2.0 Balie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl 1 Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

VIVA2.0 VISITEBRIEF. VIVA2.0 Visitebrief

VIVA2.0 VISITEBRIEF. VIVA2.0 Visitebrief VISITEBRIEF VIVA2.0 VIVA2.0 Visitebrief CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie

Nadere informatie

VIVA2.0. Agenda. VIVA2.0 Agenda

VIVA2.0. Agenda. VIVA2.0 Agenda Agenda VIVA2.0 VIVA2.0 Agenda CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Corilus B.V. 1. Agenda 1 Inhoudsopgave 1. Agenda...

Nadere informatie

VIVA2.0. Cliëntenportaal. VIVA2.0 Cliëntenportaal

VIVA2.0. Cliëntenportaal. VIVA2.0 Cliëntenportaal Cliëntenportaal VIVA2.0 VIVA2.0 Cliëntenportaal CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie

Nadere informatie

VIVA3.0 V&O. VIVA 3.0 Visite en Order

VIVA3.0 V&O. VIVA 3.0 Visite en Order V&O VIVA3.0 VIVA 3.0 Visite en Order CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave De V&O module... 2 1. Instellingen

Nadere informatie

Algemeen Cliënten Medicijnen/Producten Productenmodule schermen BCC velden Agenda...

Algemeen Cliënten Medicijnen/Producten Productenmodule schermen BCC velden Agenda... Inhoudsopgave Algemeen... 4 1 Cliënten... 4 2 Medicijnen/Producten... 4 3 Productenmodule... 5 4 Emailschermen BCC velden... 6 5 Agenda... 6 6 Instellingen Praktijk voor dierpas... 7 Medisch Dossier...

Nadere informatie

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan BBP/BGP VIVA2.0 VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan BBP/BGP VIVA2.0 VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan BBP/BGP VIVA2.0 VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

1 Corilus Logo HELP Vestiging wisselen Instellen profielfoto Foto verkleinen indien deze te groot is:...

1 Corilus Logo HELP Vestiging wisselen Instellen profielfoto Foto verkleinen indien deze te groot is:... Inhoudsopgave 1 Corilus Logo... 4 2 HELP... 4 3 Vestiging wisselen... 4 4 Instellen profielfoto... 5 4.1 Foto verkleinen indien deze te groot is:... 6 5 Wachtwoorden... 7 6 Context termen... 9 7 Voor gedefinieerde

Nadere informatie

VIVA3.0. Prijsopgaaf. VIVA 3.0 Prijsopgaaf

VIVA3.0. Prijsopgaaf. VIVA 3.0 Prijsopgaaf Prijsopgaaf VIVA3.0 VIVA 3.0 Prijsopgaaf CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie

Nadere informatie

VIVA2.0. Opstarten. VIVA2.0 Opstart instructie

VIVA2.0. Opstarten. VIVA2.0 Opstart instructie Opstarten VIVA2.0 VIVA2.0 Opstart instructie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Voorwoord Beste Viva gebruiker,

Nadere informatie

VIVA3.0. Opname. VIVA 3.0 Opname

VIVA3.0. Opname. VIVA 3.0 Opname Opname VIVA3.0 VIVA 3.0 Opname CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

Algemeen Inlogscherm Agenda scherm Product zoeken Zoeken in Dossiers Laboratoriumuitslagen...

Algemeen Inlogscherm Agenda scherm Product zoeken Zoeken in Dossiers Laboratoriumuitslagen... Inhoudsopgave Algemeen... 3 1 Inlogscherm... 3 2 Agenda scherm... 4 3 Product zoeken... 5 4 Zoeken in Dossiers... 6 5 Laboratoriumuitslagen... 6 6 Bijsluitertab... 6 7 Proforma Facturen... 7 8 Tab enter

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

SMS VIVA3.0 VIVA3.0 SMS. CORILUS BV - PELMOLEN XZ HOUTEN - T 0031 (0) F: 0031 (0)

SMS VIVA3.0 VIVA3.0 SMS. CORILUS BV - PELMOLEN XZ HOUTEN - T 0031 (0) F: 0031 (0) SMS VIVA3.0 VIVA3.0 SMS CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave 1. Algemene informatie over VIVA 3.0...

Nadere informatie

VIVA2.0. Medisch dossier. VIVA2.0 Medisch Dossier

VIVA2.0. Medisch dossier. VIVA2.0 Medisch Dossier Medisch dossier VIVA2.0 VIVA2.0 Medisch Dossier CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie

Nadere informatie

VIVA2.0. Systeembeheer. VIVA2.0 Systeembeheer

VIVA2.0. Systeembeheer. VIVA2.0 Systeembeheer Systeembeheer VIVA2.0 VIVA2.0 Systeembeheer CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V.

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Afspraken maken...3 1.1 Agenda...3 1.1.1 Het begin...3 1.1.2 Opmerkingen...3 1.1.3 Nabellen...3 1.1.4 Condoleances...4 1.1.5 Andere weergave...4

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

Handleiding installatie ORV-Online

Handleiding installatie ORV-Online Handleiding installatie ORV-Online In deze handleiding leest u hoe u ORV-Online installeert op uw website. Inhoud Stap 1 Inloggen op Scildon Online Verzekeren Stap 2 Persoonlijke instellingen Stap 3 Instelling

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding Herinnering en Mailing

Handleiding Herinnering en Mailing Handleiding Herinnering en Mailing Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Herinneringen...3 1.1 Herinnering koppelen aan een product...3 1.2 Instellen van herinnering via patiëntdossier...3

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU INHOUD INLEIDING... 2 De account... 2 Inloggen... 2 GEBRUIKERS MENU... 3 MIJN TEAM... 4 Bewerk team... 4 Spelers... 6 Wedstrijden... 7 Gespeelde wedstrijden... 8 Nog

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

VIVA3.0. Klantenproperties. VIVA 3.0 Klantenproperties

VIVA3.0. Klantenproperties. VIVA 3.0 Klantenproperties Klantenproperties VIVA3.0 VIVA 3.0 Klantenproperties CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave 1. Klantenproperties...

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Handleiding CMS Joomla 3.2 v1.2

Handleiding CMS Joomla 3.2 v1.2 Handleiding CMS Joomla 3.2 v1.2 Inhoudsopgave 1. Inloggen op het CMS-systeem 2. Artikelen en Categorieën beheren 2.1 Aanmaken en beheren van een artikel 2.2 Verwijderen van een artikel 2.3 Aanmaken van

Nadere informatie

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Ooievaarspas.nl Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Versie 1.4 29-04-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Voor u start 3 1.2 Verantwoordelijkheid 3 1.3 Vragen 3 2. Toegang 4 2.1 Inloggen 4 2.2

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager,

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager, Handleiding Dododent Beste tandarts of praktijkmanager, Hartelijk dank voor de aanschaf van een website bij Dodoworks. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding van het Dododent systeem waarmee de website

Nadere informatie

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0 MWeb 4.0 Handleiding Basis Modules Versie 1.0 Index 1. Algemeen 3 1.1. Gebruikersnamen en Wachtwoorden 3 1.2. Inloggen 3 1.3. Uitloggen 3 1.4. Belangrijk 3 2. User Manager 4 2.1. Gebruikers lijst User

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 2 Content... 3 Contactgegevens... 4 Call-to-action... 4 Kalender...

Nadere informatie

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA VETERINARY Lange Spruit 1a, 7773NE Hardenberg - T 0031 (0)30 6347250 E info@vivaveterinary.nl I ww.vivaveterinary.nl Inhoud 1. Inleiding...- 3-2. Financiën...-

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Algemeen Stock specialist Finance specialist Afrekenen... 4

Algemeen Stock specialist Finance specialist Afrekenen... 4 Inhoudsopgave Algemeen... 3 1 Stock specialist... 3 2 Finance specialist... 3 3 Afrekenen... 4 3.1 Losse productregels afrekenen... 4 3.2 Openstaande facturen... 4 3.3 Datum van betalen... 5 3.4 Kolom

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding MijnGemeente-app

Handleiding MijnGemeente-app Handleiding MijnGemeente-app Omschrijving Handleiding MijnGemeente-app Auteur SIMgroep Datum 01-05-2013 Versienummer 0.2 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 1.1. MIJNGEMEENTE APP... 3 1.2.

Nadere informatie

Handleiding Kleos ipad. oktober 2013

Handleiding Kleos ipad. oktober 2013 Handleiding Kleos ipad oktober 2013 Inhoudsopgave blz. Installatie 3 Inloggen 4 Hoofdmenu 5 Homepage 6 Dossiers 7 Agenda 11 Taken 12 Activiteiten 13 Documenten 14 Relaties 16 Handleiding Kleos ipad Pagina

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

RIE Vragenlijst Editor

RIE Vragenlijst Editor Handleiding RIE Vragenlijst Editor Versie 1.0 Datum: 29 oktober 2015 IT&Care B.V. Inhoudsopgave 1. INLEIDING EN VERANTWOORDING... 3 2. OVERZICHT RIE VRAGENLIJSTEN... 4 3. AANMAKEN VAN EEN NIEUWE VRAGENLIJST...

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Header

Handleiding Site to Edit Module Header THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Header Aanvulling

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio OUDER

HANDLEIDING scoolfolio OUDER HANDLEIDING Inleiding Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 5 Mappen aanmaken pagina 6 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 7 Een foto bestand bekijken pagina 9 Een niet-foto bestand bekijken

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Handleiding bestanden importeren

Handleiding bestanden importeren Handleiding bestanden importeren Handleiding bestanden importeren e-boekhouden.nl 1. Bestanden importeren 1.1 Digitaal archief U kunt bestanden beheren in e-boekhouden.nl. U kunt bijvoorbeeld facturen

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Handleiding Mijneigenweb.nl

Handleiding Mijneigenweb.nl Handleiding Mijneigenweb.nl Inhoud 1 Inloggen 2 Kleurenschema en lettertype 2.1 Kies een standaard kleurenschema 2.2 Kleurenschema en lettertypes aanpassen/ zelf samenstellen 3 Logo 4 Visual 4.1 Eigen

Nadere informatie

Handleiding Joomla CMS

Handleiding Joomla CMS Handleiding Joomla CMS Inhoudsopgave Inloggen bij de beheeromgeving 3 Artikelen 4 Prullenbak bekijken 4 Nieuw artikel maken / bewerken 5 Afbeelding toevoegen aan artikel 6 Link in een artikel plaatsen

Nadere informatie

Invoegen... 8 Invulpunt... 9 Nieuwe bouwsteen maken... 9 Bouwsteen opslaan... 10. Wijze van werken in Outlook... 11 Informatie...

Invoegen... 8 Invulpunt... 9 Nieuwe bouwsteen maken... 9 Bouwsteen opslaan... 10. Wijze van werken in Outlook... 11 Informatie... ProDoc Bouwstenen voor Word & Outlook 2007 Inhoud Kopiëren bestanden... 2 Hoofdmap Bouwstenen... 2 Bouwsteen.dotm... 2 Installatie Bouwstenenmodule onder Word 2007... 3 Installatie Bouwstenenmodule onder

Nadere informatie

Evenementen publiceren en bewerken

Evenementen publiceren en bewerken Evenementen publiceren en bewerken Inloggen... 1 Aanmaken nieuw evenement... 1 Bewerken bestaande evenementen... 4 Deelnemerslijst printen... 5 Inloggen Stap 1. Ga naar http://www.healingarts.nl/mijn-account/

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers)

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Over dit document Binnen uw organisatie is gekozen om WorkTimer te gebruiken voor tijdregistratie. WorkTimer is een programma waarmee u eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement Handleiding CROW Kennisbank Contentmangement 4-7-2013 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows

Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Handleiding VANAD Comvio SBC Windows Toelichting In deze handleiding wordt beschreven hoe u te werk dient te gaan om uw computer voor te bereiden en in te loggen op VANAD Comvio SBC. Bestemming Dit document

Nadere informatie

Handleiding instellen account in Microsoft Outlook 2010

Handleiding instellen  account in Microsoft Outlook 2010 Handleiding instellen e-mailaccount in Microsoft Outlook 2010 Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen om uw e-mailaccount in te stellen in uw Microsoft Outlook 2010. Inhoud E-mailaccount

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Inloggen:

1. Inleiding. 2. Inloggen: 1. Inleiding Als handelaar heeft u toegang tot uw winkel op het Storesquare platform. In deze handleiding leggen we uit hoe u producten aan uw online shop kan toevoegen. U dient uw artikelen van een correcte

Nadere informatie

De tekstverwerker. Afb. 1 de tekstverwerker

De tekstverwerker. Afb. 1 de tekstverwerker De tekstverwerker De tekstverwerker is een module die u bij het vullen van uw website veel zult gebruiken. Naast de module tekst maken onder andere de modules Aankondigingen en Events ook gebruik van de

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

VIVA Online Handleiding Online Agenda

VIVA Online Handleiding Online Agenda VIVA Online Handleiding Online Agenda VIVA VETERINARY Lange Spruit 1a, 7773NE Hardenberg - T 0031 (0)30 6347250 E info@vivaveterinary.nl I ww.vivaveterinary.nl Inhoud 1.Inleiding... 2 2.Voorbereiding...

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Heb je geen entree-account dan kun je tijdens de workshop gebruik maken van de volgende aanmeldgegevens:

Heb je geen entree-account dan kun je tijdens de workshop gebruik maken van de volgende aanmeldgegevens: Aanmelden Om gebruik te maken van Wikiwijs Maken, Delen, aanvullen metadata en beoordelen is aanmelden op Wikiwijs vereist. Aanmelden gebeurt via een Entree-account. Ga naar www.wikiwijsleermiddelenplein.nl

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

Admin Etiketsjablonen Etiket sjabloon maken Algemeen Sjabloon Etiketten printen...

Admin Etiketsjablonen Etiket sjabloon maken Algemeen Sjabloon Etiketten printen... Inhoudsopgave Admin... 4 1 Etiketsjablonen... 4 1.1 Etiket sjabloon maken... 5 1.1.1 Algemeen... 5 1.1.2 Sjabloon... 5 1.1.3 Etiketten printen... 6 2 Waarschuwingstekst en deblokkeringswachtwoord... 6

Nadere informatie

Wordpress handleiding LOA Lak B.V.

Wordpress handleiding LOA Lak B.V. Wordpress handleiding LOA Lak B.V. Over Wordpress Wordpress is een content management systeem (kortweg CMS). Een CMS is systeem waarmee u de inhoud van uw website kunt beheren. Om Wordpress te kunnen gebruiken

Nadere informatie

Handleiding voor de website:

Handleiding voor de website: Handleiding voor de website: www.nvaa-leden.nl Inhoudsopgave 1) Inloggen inloggen 3x verkeerd wachtwoord ingetypt wachtwoord wijzigen 2) Account Afbeelding uitzoomen inzoomen uploaden Profiel Hoofdmail

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0

Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0 Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0 I Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 1 1.1 ESS... Iconen selecteren 1 1.2 ESS... Inlog scherm tekst

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Handleiding : Regletten in Pharmawin

Handleiding : Regletten in Pharmawin Handleiding : Regletten in Pharmawin Februari 2007 Corilus Hogenakkerhoek 5 9150 Kruibeke Tel. 03/253.20.20 Fax 03/253.20.40 pharma@corilus.be www.corilus.be 1. ALGEMEEN De module regletten of etiketten

Nadere informatie

Handleiding Hosted Exchange

Handleiding Hosted Exchange Handleiding Hosted Exchange Toelichting In deze handleiding worden verschillende mogelijkheden en instellingen van Hosted Exchange aan u uitgelegd. Bestemming Dit document is bestemd voor klanten van Comvio

Nadere informatie

Handleiding HWO V3. Versie:

Handleiding HWO V3. Versie: Handleiding HWO V3 Versie: April 2016 Inhoudsopgave INLOGGEN... 3 ZOEKFUNCTIES... 4 NIEUW STANDAARD PROTOCOL AANMAKEN... 7 PROGRAMMA AANMAKEN VOOR CLIËNT... 12 BESTAAND PROTOCOL BEWERKEN... 17 MAAK EIGEN

Nadere informatie

Handleiding om uw website/webshop aan te passen

Handleiding om uw website/webshop aan te passen Handleiding om uw website/webshop aan te passen ONDERWERP PAGINA 1. Hoe moet ik inloggen in het beheer? 2 2. Hoe pas ik een bestaande pagina aan? 2 3. Hoe plaats ik een afbeelding? 3 4. Hoe maak ik een

Nadere informatie