SimpleKey. De sleutel naar online succes in de hypotheekwereld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SimpleKey. De sleutel naar online succes in de hypotheekwereld."

Transcriptie

1 SimpleKey De sleutel naar online succes in de hypotheekwereld.

2 Hypotheek afsluiten Veel mensen regelen hun zaken via het internet. Zo is het voor consumenten vanzelfsprekend om online te winkelen en te zoeken naar werk. Online bankieren is ingeburgerd net als het boeken van vakanties. Maar ook het afsluiten van verzekeringen en het downloaden van muziek is de normaalste zaak van de wereld. En je hypotheek afsluiten? anno 2014 De kansen die het internet biedt, groeien met de dag en de consument gaat steeds meer voor gemak en heeft graag zelf de regie in handen. Ook de zakelijke en financiële markt heeft zijn weg naar het internet gevonden. Zo zijn er de afgelopen tijd verschillende initiatieven ontstaan die online hypotheekadvies aanbieden. Deze zijn echter vaak nog onnodig ingewikkeld waardoor de online consument afhaakt. Om zelf een hypotheek af te kunnen sluiten, heeft de consument daarbij nog steeds contact met een adviseur nodig. Hypotheekproducten worden onder invloed van nieuwe wet- en regelgeving steeds eenvoudiger. Dus waarom zou een moderne consument dan nog niet online een hypotheek af kunnen sluiten? Dat kan vanaf nu Simpel, snel en goedkoop met SimpleKey

3 Online distributie van hypotheken Vergroot met SimpleKey eenvoudig uw online distributie voor standaard hypotheekproducten. Jarenlang was het afsluiten van een hypotheek een ingewikkeld proces waarbij de klant afhankelijk was van een specialist. De laatste tijd is er veel veranderd. Door nieuwe wet en regelgeving zijn hypotheken overzichtelijker. De klant is meer dan ooit in staat zichzelf (online) te informeren en het online afsluiten van financiële producten heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. De klant waardeert nog steeds het hypotheekadvies waarin zijn persoonlijke situatie in financieel perspectief wordt geplaatst maar is niet meer bereid om hoge proceskosten te betalen. Met SimpleKey biedt u uw klant, online en tegen lage kosten, een passende hypotheek waarmee hij zelf de regie in handen heeft.

4 Een groeiende groep consumenten wil online kunnen afsluiten. Consumenten staan sceptisch tegenover de financiële wereld. Door de complexiteit in de hypotheekmarkt, gaan consumenten te rade bij vrienden en kennissen en raadplegen zij het internet. Van de 11 uur die een consument gemiddeld besteedt aan een hypotheek, is 5 uur online. Transparantie, helderheid en gemak zijn daarbij van groot belang. Consumenten oriënteren en informeren zich online en willen óók online hun hypotheek kunnen afsluiten. Dit is een potentiële klantgroep die u op een eenvoudige wijze met SimpleKey kunt bedienen. De klantgroep die u kunt bedienen met SimpleKey is op zoek naar: Consumenten willen zelf de regie in handen hebben. een overzichtelijke hypotheek Recent onderzoek heeft aangetoond dat een een goed financieel product grote groep consumenten zelf de regie in handen wil hebben bij het afsluiten van een weinig risico en lage kosten hypotheek. Deze consumenten willen op overzichtelijke wijze zien wat de financiële de mogelijkheid om zelf consequenties zijn wanneer ze voor een online af te sluiten hypotheekproduct kiezen. Zij zijn prima in staat een bewuste keuze te maken voor een gezonde hypotheek, passend bij hun situatie. Met SimpleKey krijgen klanten op verantwoorde wijze zelf de regie in handen en kunnen zij, al dan niet begeleid door een adviseur, zelf hun hypotheekofferte aanvragen en afsluiten.

5 SimpleKey Voor klanten die zelf aan het roer willen en kunnen staan. Natuurlijk beseffen klanten dat het afsluiten van een hypotheek een serieuze zaak is en zorgvuldig moet gebeuren. De klant van nu gaat zelf online op zoek naar informatie en naar de middelen waarmee hij zijn keuze kan maken. SimpleKey, een nieuw product van Quion, is een handige tool waarmee uw klant zelf heel eenvoudig online een hypotheek kan afsluiten.

6 SimpleKey is hypotheek afsluiten anno 2014 SimpleKey is een webtool die een complete online klantreis faciliteert voor het afsluiten van een hypotheek. Door eenvoudige eisen te stellen aan het financiële profiel van uw klanten, selecteert u met SimpleKey uitsluitend de groep die past bij uw hypotheekproduct. Voor het behandelen van de offerteaanvraag, dossiercontrole en finale acceptatie kunt u rekenen op de kwaliteit van Quion. De vormgeving is eenvoudig aan te passen naar uw merk en uw online huisstijl. Uw hypotheekdistributie gerealiseerd door SimpleKey en onze backoffice. SimpleKey is de online interface van uw hypotheek, direct door de klant af te sluiten. SimpleKey is bedoeld als plug & play module voor banken en verzekeraars waarmee consumenten en adviseurs simpel, snel en goedkoop, online hun hypotheek kunnen afsluiten. Quion kan de complete afhandeling van de hypotheekverstrekking voor u verzorgen. De exacte inhoud van het hypotheekproduct (de hypotheekvorm, de voorwaarden en het rentepercentage) wordt door u bepaald. Net zoals ook de naam en look & feel van het hypotheekproduct voortkomen uit uw branding. Het is úw Voor welke klant is SimpleKey bedoeld? Met SimpleKey kunt u zelf bepalen welke klanten uw online hypotheekproduct mogen afsluiten. Door middel van een selectieproces, aan de hand van eenvoudige ja/nee vragen, bepaalt u welke klanten de hypotheekofferte online kunnen aanvragen. Ook andere criteria kunnen onderdeel uitmaken van de selectie. Denk hierbij aan een minimale eigen inleg, of een lidmaatschap van een beroepsgroep of pensioenorganisatie. Kortom, door SimpleKey in te zetten maakt u uw hypotheekproduct beschikbaar voor een specifieke doelgroep en kunt u Hoe kan SimpleKey voor u werken? SimpleKey is een tool die u op drie manieren in kunt zetten: 1 Als instrument waarmee uw klant alleen of samen met uw adviseur snel en eenvoudig inzicht krijgt of de desbetreffende hypotheek geschikt is. 2 Als filter waarmee kan worden voorgesorteerd op de mate waarin de hypotheekaanvrager aan het door u gewenste profiel voldoet. Het biedt u de zekerheid van een doelgroepsegment met een bekend risicoprofiel. 3 Als dossier waarmee de klant volledig toegang krijgt tot zijn hypotheekgegevens. De klant kan product, terwijl uw organisatie wordt uw hypotheek volledig afstemmen op de kosten besparen door zelf aan de ontzorgd door Quion en de klant op zijn wensen van de klant. slag te gaan of ervoor kiezen dit aan wenken wordt bediend. een adviseur over te laten. Uw klant doorloopt een volledig transparant proces.

7 In 4 stappen een hypotheek online afsluiten Het proces van SimpleKey is eenvoudig te doorlopen voor de klant en voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker. Het proces kan door een klant zelfstandig worden doorlopen, of samen met de hypotheekadviseur Offerte aanvragen Dossier aanvullen Kennis- en ervaringstoets Hypotheek accepteren zelfstandig Op de eerste pagina vindt de klant productinformatie en wordt hij opgeroepen om zijn persoonlijke hypotheek te berekenen. Na het invullen van zijn inkomen, de waarde van het huis en het aanvinken van de selectievragen, wordt zijn persoonlijke hypotheek getoond. Wanneer de klant voldoet aan de criteria om online af te sluiten, kan de hypotheekofferte worden aangevraagd. Vanuit de overzichtspagina kan de klant per onderwerp zijn gegevens aanvullen tot het dossier compleet is. Per onderwerp wordt aangegeven welke documenten nodig zijn en hoeveel tijd het invullen kost. Conform de eisen van de AFM, is de klant verplicht een kennisen ervaringstoets af te leggen. SimpleKey kent 2 varianten: 1. de marginale toets voor klanten die al hypotheekadvies hebben gehad. 2. de uitgebreide toets voor klanten zonder hypotheekadvies. Wanneer de klant de hypotheekofferte wil accepteren, betaalt hij een kleine distributievergoeding met ideal. Dat is voor Quion het startschot om het dossier van de klant finaal te toetsen op de criteria van de hypotheekverstrekker. samen met adviseur Door eenvoudig het adres van de adviseur in te vullen bij de offerteaanvraag, heeft de adviseur toegang tot het dossier van de klant. De adviseur kan het dossier controleren en ook het hypotheekadviesrapport toevoegen. Wordt de hypotheekaanvraag voltooid door een AFM-gecertificeerd adviseur, dan is het niet nodig een kennis- en ervaringstoets te maken. Hypotheekadviseurs kunnen het finale acceptatieproces starten zonder ideal-betaling.

8 Wij maken SimpleKey voor u op maat Wat kunt u aanpassen aan uw eigen huisstijl? Hier komen uw logo en de naam van het hypotheekproduct UW BEDRIJFSNAAM & LOGO HOME DE HYPOTHEEK HYPOTHEEK EN PERSOONLIJKE HYPOTHEEKRENTE Je kunt zelf je maximale hypotheek hoeveel eigen geld je inlegt. Kijk of je met de berekenen, als je nog aan het zoeken bent tips een lagere hypotheekrente kunt krijgen. naar een woning. Heb je een woning op het Heb je alles ingevuld, vraag dan de oog, bekijk dan wat je maximaal kunt lenen vrijblijvende hypotheekofferte aan, dan met de woning als onderpand. Bepaal snel je kunnen we je waarschuwen als de rente gaat BEL VOOR MEER INFORMATIE (gratis) STEL UW VRAAG TELEFONISCH Vul hieronder uw telefoonnummer in, dan bellen wij zo snel mogelijk terug. Uw telefoonnummer stuur persoonlijke hypotheekrente. Deze hangt af stijgen. MAIL UW VRAAG NAAR ONS van je inkomen, de waarde van de woning en Uw mailadres Uw huisstijl lettertype kan worden geintegreerd in de SimpleKey tool. BEPAAL UW HYPOTHEEK & RENTEPERCENTAGE 1 Wat is uw (gezamenlijk) inkomen? Bruto jaarinkomen Bruto jaarinkomen partner 0 Typ hier uw vraag... stuur De exacte inhoud van het hypotheekproduct: de hypotheekvorm, de voorwaarden en het rentepercentage, wordt door u bepaald. Net zoals ook de naam en look & feel van het hypotheekproduct voortkomen uit uw branding. Het is úw product, terwijl uw organisatie wordt ontzorgd door Quion en de klant op zijn wenken wordt bediend. De rentepercentages die u bepaalt, dienen als basis voor het rekenmodel achter de SimpleKey tool. Op deze manier ontstaat er een match tussen het risicoprofiel van de consument en die van de geldverstrekker. Klantondersteuning via mail en telefoon kan flexibel worden ingericht. Quion kan uw organisatie hierin ondersteunen. 518,- Maandlast uw persoonlijke rentepercentage 2 Wat is de koopprijs van uw woning? Hoe eenvoudig is uw persoonlijke situatie? ja nee Bent u gescheiden? Heeft u schulden? Heeft u een hypotheek? Lening Lening , ,- 3,45% 3,50% 3,55% 3,60% 3,65% 3,65% 921,- 921 Maandlast Eigen inleg 0 Hypotheek Maandlasten 921 Rente Totaal U krijgt 500,- korting op advieskosten en betaalt 1000 U kunt deze hypotheek niet online afsluiten, wel met behulp van een adviseur en krijgt u daarbij 500,- korting op de VRAAG VRIJBLIJVEND OFFERTE AAN advieskosten. Vraag vrijblijvend uw offerte aan of verhoog uw eigen inleg. 4 Met hoeveel wilt u uw eigen inleg verhogen? Uw besparing over de looptijd van de hypotheek Als u nog eens ,- extra inlegt komt u in het groene gebied Lening ,45% 3,50% 3,55% 3,60% 3,65% Lening Maandlast Maandlast een voorbeeld uw persoonlijke rentepercentage 3,45% Eigen inleg Maandlasten Hypotheek Rente Totaal Uw betaald alleen afsluitkosten á 49,95 U kunt deze hypotheek online afsluiten. U betaalt slechts 49,95 afsluitkosten VRAAG VRIJBLIJVEND OFFERTE AAN

9 De voordelen van SimpleKey Eenvoudig online een hypotheek afsluiten Een hypotheek afsluiten kan nu ook eenvoudig online via uw eigen kanaal. Afgestemd op uw specifieke doelgroep Door SimpleKey kunt u eenvoudig uw hypotheekproduct aan een specifieke doelgroep aanbieden. Af te sluiten met óf zonder adviseur Klanten kunnen uw hypotheekproduct eenvoudig zelf online afsluiten of samen met uw adviseur. Nieuw distributiekanaal voor het verstrekken van hypotheken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Website en hypotheek hebben uw merkuitstraling. Inclusief AFM kennis- en ervaringstoets. Een webtool waarmee uw klant via uw website eenvoudig een online hypotheek kan afsluiten. Door het selectie mechanisme van SimpleKey kunt u generieke hypotheekproducten vermarkten aan specifieke doelgroepen. Door selectie kunt u het risicoprofiel beter beheersen. Offerte binnen 10 minuten. Klantvoordeel wanneer dossieropbouw door uw klant zelf wordt gedaan. Klant heeft de zekerheid dat hij kan terugvallen op een financieel specialist.

10 Quion bestaat sinds 1993 en biedt banken en andere geldverstrekkers toegang tot een distributienetwerk van hypotheeklabels. Hierdoor kunt u, zonder omvangrijke investeringen, hypotheken aanbieden waarbij Quion het hypotheekproces geheel of gedeeltelijk overneemt. Quion zorgt dat alle zekerheden worden opgevraagd en opgeslagen. Quion begeleidt de geldstroom van u, de geldverstrekker, naar notaris en ook na passeren kan Quion zorgdragen voor incasso van hypotheekrente en aflossingen, achterstandsbeheer en nieuwe rentevoorstellen aan uw klanten. Intussen ontvangt u, als geldverstrekker, op ieder moment inzicht in uw hypotheekportefeuille met duidelijke rapportages. ISAE 3402 gecertificeerd Quion beschikt over een zogenaamde ISAE 3402 type 2-mededeling (voorheen SAS 70). In deze mededeling geeft Deloitte Accountants aan dat de (hypothecaire) processen van Quion het afgelopen jaar betrouwbaar hebben gefunctioneerd. Fitch Rating Fitch Ratings is een onafhankelijke instantie die bedrijven in de financiële sector ratings toekent. De afgelopen jaren heeft Quion de goede waardering van Fitch Ratings voortdurend kunnen handhaven. Fitch geeft een rating voor primary servicing (RPS) en voor special servicing (RSS). Ratings worden gegeven op een schaal van 1 (sterk) tot 5 (zwak). Quion heeft over 2012 de volgende ratings verkregen: RPS 2 en RSS 2.

11 Contact T (010) E Quion Groep B.V. Postadres Postbus 2936, 3000 CX Rotterdam Bezoekadres Fascinatio Boulevard VA Rotterdam

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen fre.ifpk.01-04-15 Freo Specialist in online lenen Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER HELDER HUIS HYPOTHEEK

DIENSTENWIJZER HELDER HUIS HYPOTHEEK DIENSTENWIJZER HELDER HUIS HYPOTHEEK Inhoudsopgave 1 1. Wie zijn wij? 2 2. Werkwijze 2 Kennismaking 2 Oriëntatie 2 Inventarisatie en analyse 3 Advies 3 Bemiddeling 3 Nazorg 3 3. Onze kwaliteit 3 4. Wat

Nadere informatie

Bijlage: Toelichtingen en tips. 1a - Heeft de adviseur u van tevoren uitgelegd welke stappen u allemaal moet doorlopen om een hypotheek

Bijlage: Toelichtingen en tips. 1a - Heeft de adviseur u van tevoren uitgelegd welke stappen u allemaal moet doorlopen om een hypotheek Bijlage: Toelichtingen en tips Toelichting Tip 1 - Verloop en tijdsduur 1a - Heeft de adviseur u van tevoren uitgelegd welke stappen u allemaal moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten? Het afsluiten

Nadere informatie

Informatie over de dienstverlening

Informatie over de dienstverlening Informatie over de dienstverlening Hartelijk welkom bij KantoorVanBeek! Elke financieel adviseur is verplicht om schriftelijk een omschrijving van zijn dienstverlening aan u te overhandigen. Daarom zetten

Nadere informatie

Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken. beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt

Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken. beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt van onze dienstverlening. Deze tijd vraagt om transparantie. Wij regelen

Nadere informatie

ALGEMENE HYPOTHEEKINFORMATIE

ALGEMENE HYPOTHEEKINFORMATIE ALGEMENE HYPOTHEEKINFORMATIE ADVIES MET HET LUYTEN ADVIESGROEP betrouwbaar beter Bredaseweg 65 Kantoorgebouw de Havik 4872 LA ETTEN-LEUR Tel. (076) 5021087 Fax (076) 5021604 Email info@luyten.nl Internet

Nadere informatie

Wegwijs bij De Hypotheekshop

Wegwijs bij De Hypotheekshop Wegwijs bij De Hypotheekshop In deze Wegwijs geeft De Hypotheekshop u een omschrijving van haar dienstverlening. We zetten voor u op een rij wie we zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie

Nadere informatie

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw De klant centraal bij financieel dienstverleners Autoriteit Financiële Markten De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Bent u op zoek naar een geschikte lening van DEFAM of wilt u een lening aanvragen? Maak dan een

Nadere informatie

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt rijden zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u uw auto of motor financieren met een lening van Alpha Credit Nederland?

Nadere informatie

Onze kerngegevens: Naam: Netto Direct.nl, onderdeel van Valckenstaete Financiële Diensten BV

Onze kerngegevens: Naam: Netto Direct.nl, onderdeel van Valckenstaete Financiële Diensten BV Onze kerngegevens: Naam: Netto Direct.nl, onderdeel van Valckenstaete Financiële Diensten BV Bezoekadres: Postadres: Steenweg 61 Postbus 44 4181 AK Waardenburg 4180 BA Waardenburg Telefoon: 0418-65 10

Nadere informatie

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters Onze Dienstverlening V1, 2013 Pagina 1 Onze Dienstverlening V1, 2014 Inleiding Financiële Meesters Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt wonen zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Credivance. Méér dan krediet. Bent u op zoek naar een passende finacieringsoplossing om uw woonwensen te realiseren? Zoekt u een goed

Nadere informatie

In deze voorwaarden van de Reaal Eenjarige Overlijdensrisicoverzekering

In deze voorwaarden van de Reaal Eenjarige Overlijdensrisicoverzekering VOORWAARDEN REAAL EENJARIGE OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING In deze voorwaarden van de Reaal Eenjarige Overlijdensrisicoverzekering leest u: n Een uitleg van de belangrijkste woorden die wij gebruiken. n

Nadere informatie

Advieswijzer FAC Hypotheken

Advieswijzer FAC Hypotheken Advieswijzer FAC Hypotheken Inhoudsopgave Inhoudsopgave......1 1. WIE ZIJN WIJ? 2 2. ADVIESWIJZER.. 2 A. Inventarisatiefase...2 B. Analysefase... 3 C. Adviesfase.. 3 D. Uitvoeringsfase.. 3 E. Nazorgfase...

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Blauw & Florijn BV

Met vriendelijke groet, Blauw & Florijn BV Voor u ligt de dienstenwijzer van Blauw & Florijn BV. Hiermee willen we u graag een kijkje in onze keuken geven. Wij zetten in dit document op een rij wat u van ons mag verwachten. Ook laten we zien wat

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Blauw & Florijn

Met vriendelijke groet, Blauw & Florijn Voor u ligt de dienstenwijzer van Blauw & Florijn. Hiermee willen we u graag een kijkje in onze keuken geven. Wij zetten in dit document op een rij wat u van ons mag verwachten. Ook laten we zien wat wij

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

Handboek Online Dienstverlening

Handboek Online Dienstverlening Handboek Online Dienstverlening Ook op internet het belang van de klant centraal Autoriteit Financiële Markten De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder

Nadere informatie

FPN Groep Dienstverlening Particulier

FPN Groep Dienstverlening Particulier FPN Groep Dienstverlening Particulier Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Wie zijn wij en wat mag u van ons verwachten?

Wie zijn wij en wat mag u van ons verwachten? Wie zijn wij en wat mag u van ons verwachten? Wie zijn wij? Folkertsma Financiële Diensten Franeker is een onafhankelijke assurantie- en hypothekenadviseur. Wij adviseren en bemiddelen bij de totstandkoming

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Wie zijn wij?

Dienstverleningsdocument. Wie zijn wij? Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies?

Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Wat moet ik weten als ik een hypotheek kies? Ga niet over één nacht ijs... 1 Hoeveel kan ik lenen?... 2 Vaste of variabele rente?... 3 Rente kort of lang vastzetten?... 4 Hoogte van de rente... 4 Hoe zit

Nadere informatie

Een hypotheek die past bij uw leven

Een hypotheek die past bij uw leven AEGON Hypotheken Een hypotheek die past bij uw leven Inhoudsopgave Een eigen huis, een eigen hypotheek 4 AEGON Bankspaarhypotheek 7 AEGON SpaarHypotheek 8 AEGON LevenHypotheek 10 AEGON Levensloop Hypotheek

Nadere informatie

Een betaalbare hypotheek: nu en straks

Een betaalbare hypotheek: nu en straks Een betaalbare hypotheek: nu en straks Informatie voor starters op de woningmarkt Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) 2013 Inhoudsopgave [Heading

Nadere informatie

hypotheken Kies de beste lening voor uw woning

hypotheken Kies de beste lening voor uw woning hypotheken Kies de beste lening voor uw woning kies de beste lening voor uw woning Een hypotheek is een lening voor uw woning Over geld lenen en terugbetalen. 04 Uw woning en de belasting Welke belastingvoordelen

Nadere informatie

Nico Poel Financiële Diensten behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Nico Poel Financiële Diensten behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. DIENSTENWIJZER Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Beleggen. Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen

Beleggen. Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen Beleggen Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen 225517_1213.indd 1 29-10-13 11:21 Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u

Nadere informatie