SimpleKey. De sleutel naar online succes in de hypotheekwereld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SimpleKey. De sleutel naar online succes in de hypotheekwereld."

Transcriptie

1 SimpleKey De sleutel naar online succes in de hypotheekwereld.

2 Hypotheek afsluiten Veel mensen regelen hun zaken via het internet. Zo is het voor consumenten vanzelfsprekend om online te winkelen en te zoeken naar werk. Online bankieren is ingeburgerd net als het boeken van vakanties. Maar ook het afsluiten van verzekeringen en het downloaden van muziek is de normaalste zaak van de wereld. En je hypotheek afsluiten? anno 2014 De kansen die het internet biedt, groeien met de dag en de consument gaat steeds meer voor gemak en heeft graag zelf de regie in handen. Ook de zakelijke en financiële markt heeft zijn weg naar het internet gevonden. Zo zijn er de afgelopen tijd verschillende initiatieven ontstaan die online hypotheekadvies aanbieden. Deze zijn echter vaak nog onnodig ingewikkeld waardoor de online consument afhaakt. Om zelf een hypotheek af te kunnen sluiten, heeft de consument daarbij nog steeds contact met een adviseur nodig. Hypotheekproducten worden onder invloed van nieuwe wet- en regelgeving steeds eenvoudiger. Dus waarom zou een moderne consument dan nog niet online een hypotheek af kunnen sluiten? Dat kan vanaf nu Simpel, snel en goedkoop met SimpleKey

3 Online distributie van hypotheken Vergroot met SimpleKey eenvoudig uw online distributie voor standaard hypotheekproducten. Jarenlang was het afsluiten van een hypotheek een ingewikkeld proces waarbij de klant afhankelijk was van een specialist. De laatste tijd is er veel veranderd. Door nieuwe wet en regelgeving zijn hypotheken overzichtelijker. De klant is meer dan ooit in staat zichzelf (online) te informeren en het online afsluiten van financiële producten heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. De klant waardeert nog steeds het hypotheekadvies waarin zijn persoonlijke situatie in financieel perspectief wordt geplaatst maar is niet meer bereid om hoge proceskosten te betalen. Met SimpleKey biedt u uw klant, online en tegen lage kosten, een passende hypotheek waarmee hij zelf de regie in handen heeft.

4 Een groeiende groep consumenten wil online kunnen afsluiten. Consumenten staan sceptisch tegenover de financiële wereld. Door de complexiteit in de hypotheekmarkt, gaan consumenten te rade bij vrienden en kennissen en raadplegen zij het internet. Van de 11 uur die een consument gemiddeld besteedt aan een hypotheek, is 5 uur online. Transparantie, helderheid en gemak zijn daarbij van groot belang. Consumenten oriënteren en informeren zich online en willen óók online hun hypotheek kunnen afsluiten. Dit is een potentiële klantgroep die u op een eenvoudige wijze met SimpleKey kunt bedienen. De klantgroep die u kunt bedienen met SimpleKey is op zoek naar: Consumenten willen zelf de regie in handen hebben. een overzichtelijke hypotheek Recent onderzoek heeft aangetoond dat een een goed financieel product grote groep consumenten zelf de regie in handen wil hebben bij het afsluiten van een weinig risico en lage kosten hypotheek. Deze consumenten willen op overzichtelijke wijze zien wat de financiële de mogelijkheid om zelf consequenties zijn wanneer ze voor een online af te sluiten hypotheekproduct kiezen. Zij zijn prima in staat een bewuste keuze te maken voor een gezonde hypotheek, passend bij hun situatie. Met SimpleKey krijgen klanten op verantwoorde wijze zelf de regie in handen en kunnen zij, al dan niet begeleid door een adviseur, zelf hun hypotheekofferte aanvragen en afsluiten.

5 SimpleKey Voor klanten die zelf aan het roer willen en kunnen staan. Natuurlijk beseffen klanten dat het afsluiten van een hypotheek een serieuze zaak is en zorgvuldig moet gebeuren. De klant van nu gaat zelf online op zoek naar informatie en naar de middelen waarmee hij zijn keuze kan maken. SimpleKey, een nieuw product van Quion, is een handige tool waarmee uw klant zelf heel eenvoudig online een hypotheek kan afsluiten.

6 SimpleKey is hypotheek afsluiten anno 2014 SimpleKey is een webtool die een complete online klantreis faciliteert voor het afsluiten van een hypotheek. Door eenvoudige eisen te stellen aan het financiële profiel van uw klanten, selecteert u met SimpleKey uitsluitend de groep die past bij uw hypotheekproduct. Voor het behandelen van de offerteaanvraag, dossiercontrole en finale acceptatie kunt u rekenen op de kwaliteit van Quion. De vormgeving is eenvoudig aan te passen naar uw merk en uw online huisstijl. Uw hypotheekdistributie gerealiseerd door SimpleKey en onze backoffice. SimpleKey is de online interface van uw hypotheek, direct door de klant af te sluiten. SimpleKey is bedoeld als plug & play module voor banken en verzekeraars waarmee consumenten en adviseurs simpel, snel en goedkoop, online hun hypotheek kunnen afsluiten. Quion kan de complete afhandeling van de hypotheekverstrekking voor u verzorgen. De exacte inhoud van het hypotheekproduct (de hypotheekvorm, de voorwaarden en het rentepercentage) wordt door u bepaald. Net zoals ook de naam en look & feel van het hypotheekproduct voortkomen uit uw branding. Het is úw Voor welke klant is SimpleKey bedoeld? Met SimpleKey kunt u zelf bepalen welke klanten uw online hypotheekproduct mogen afsluiten. Door middel van een selectieproces, aan de hand van eenvoudige ja/nee vragen, bepaalt u welke klanten de hypotheekofferte online kunnen aanvragen. Ook andere criteria kunnen onderdeel uitmaken van de selectie. Denk hierbij aan een minimale eigen inleg, of een lidmaatschap van een beroepsgroep of pensioenorganisatie. Kortom, door SimpleKey in te zetten maakt u uw hypotheekproduct beschikbaar voor een specifieke doelgroep en kunt u Hoe kan SimpleKey voor u werken? SimpleKey is een tool die u op drie manieren in kunt zetten: 1 Als instrument waarmee uw klant alleen of samen met uw adviseur snel en eenvoudig inzicht krijgt of de desbetreffende hypotheek geschikt is. 2 Als filter waarmee kan worden voorgesorteerd op de mate waarin de hypotheekaanvrager aan het door u gewenste profiel voldoet. Het biedt u de zekerheid van een doelgroepsegment met een bekend risicoprofiel. 3 Als dossier waarmee de klant volledig toegang krijgt tot zijn hypotheekgegevens. De klant kan product, terwijl uw organisatie wordt uw hypotheek volledig afstemmen op de kosten besparen door zelf aan de ontzorgd door Quion en de klant op zijn wensen van de klant. slag te gaan of ervoor kiezen dit aan wenken wordt bediend. een adviseur over te laten. Uw klant doorloopt een volledig transparant proces.

7 In 4 stappen een hypotheek online afsluiten Het proces van SimpleKey is eenvoudig te doorlopen voor de klant en voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker. Het proces kan door een klant zelfstandig worden doorlopen, of samen met de hypotheekadviseur Offerte aanvragen Dossier aanvullen Kennis- en ervaringstoets Hypotheek accepteren zelfstandig Op de eerste pagina vindt de klant productinformatie en wordt hij opgeroepen om zijn persoonlijke hypotheek te berekenen. Na het invullen van zijn inkomen, de waarde van het huis en het aanvinken van de selectievragen, wordt zijn persoonlijke hypotheek getoond. Wanneer de klant voldoet aan de criteria om online af te sluiten, kan de hypotheekofferte worden aangevraagd. Vanuit de overzichtspagina kan de klant per onderwerp zijn gegevens aanvullen tot het dossier compleet is. Per onderwerp wordt aangegeven welke documenten nodig zijn en hoeveel tijd het invullen kost. Conform de eisen van de AFM, is de klant verplicht een kennisen ervaringstoets af te leggen. SimpleKey kent 2 varianten: 1. de marginale toets voor klanten die al hypotheekadvies hebben gehad. 2. de uitgebreide toets voor klanten zonder hypotheekadvies. Wanneer de klant de hypotheekofferte wil accepteren, betaalt hij een kleine distributievergoeding met ideal. Dat is voor Quion het startschot om het dossier van de klant finaal te toetsen op de criteria van de hypotheekverstrekker. samen met adviseur Door eenvoudig het adres van de adviseur in te vullen bij de offerteaanvraag, heeft de adviseur toegang tot het dossier van de klant. De adviseur kan het dossier controleren en ook het hypotheekadviesrapport toevoegen. Wordt de hypotheekaanvraag voltooid door een AFM-gecertificeerd adviseur, dan is het niet nodig een kennis- en ervaringstoets te maken. Hypotheekadviseurs kunnen het finale acceptatieproces starten zonder ideal-betaling.

8 Wij maken SimpleKey voor u op maat Wat kunt u aanpassen aan uw eigen huisstijl? Hier komen uw logo en de naam van het hypotheekproduct UW BEDRIJFSNAAM & LOGO HOME DE HYPOTHEEK HYPOTHEEK EN PERSOONLIJKE HYPOTHEEKRENTE Je kunt zelf je maximale hypotheek hoeveel eigen geld je inlegt. Kijk of je met de berekenen, als je nog aan het zoeken bent tips een lagere hypotheekrente kunt krijgen. naar een woning. Heb je een woning op het Heb je alles ingevuld, vraag dan de oog, bekijk dan wat je maximaal kunt lenen vrijblijvende hypotheekofferte aan, dan met de woning als onderpand. Bepaal snel je kunnen we je waarschuwen als de rente gaat BEL VOOR MEER INFORMATIE (gratis) STEL UW VRAAG TELEFONISCH Vul hieronder uw telefoonnummer in, dan bellen wij zo snel mogelijk terug. Uw telefoonnummer stuur persoonlijke hypotheekrente. Deze hangt af stijgen. MAIL UW VRAAG NAAR ONS van je inkomen, de waarde van de woning en Uw mailadres Uw huisstijl lettertype kan worden geintegreerd in de SimpleKey tool. BEPAAL UW HYPOTHEEK & RENTEPERCENTAGE 1 Wat is uw (gezamenlijk) inkomen? Bruto jaarinkomen Bruto jaarinkomen partner 0 Typ hier uw vraag... stuur De exacte inhoud van het hypotheekproduct: de hypotheekvorm, de voorwaarden en het rentepercentage, wordt door u bepaald. Net zoals ook de naam en look & feel van het hypotheekproduct voortkomen uit uw branding. Het is úw product, terwijl uw organisatie wordt ontzorgd door Quion en de klant op zijn wenken wordt bediend. De rentepercentages die u bepaalt, dienen als basis voor het rekenmodel achter de SimpleKey tool. Op deze manier ontstaat er een match tussen het risicoprofiel van de consument en die van de geldverstrekker. Klantondersteuning via mail en telefoon kan flexibel worden ingericht. Quion kan uw organisatie hierin ondersteunen. 518,- Maandlast uw persoonlijke rentepercentage 2 Wat is de koopprijs van uw woning? Hoe eenvoudig is uw persoonlijke situatie? ja nee Bent u gescheiden? Heeft u schulden? Heeft u een hypotheek? Lening Lening , ,- 3,45% 3,50% 3,55% 3,60% 3,65% 3,65% 921,- 921 Maandlast Eigen inleg 0 Hypotheek Maandlasten 921 Rente Totaal U krijgt 500,- korting op advieskosten en betaalt 1000 U kunt deze hypotheek niet online afsluiten, wel met behulp van een adviseur en krijgt u daarbij 500,- korting op de VRAAG VRIJBLIJVEND OFFERTE AAN advieskosten. Vraag vrijblijvend uw offerte aan of verhoog uw eigen inleg. 4 Met hoeveel wilt u uw eigen inleg verhogen? Uw besparing over de looptijd van de hypotheek Als u nog eens ,- extra inlegt komt u in het groene gebied Lening ,45% 3,50% 3,55% 3,60% 3,65% Lening Maandlast Maandlast een voorbeeld uw persoonlijke rentepercentage 3,45% Eigen inleg Maandlasten Hypotheek Rente Totaal Uw betaald alleen afsluitkosten á 49,95 U kunt deze hypotheek online afsluiten. U betaalt slechts 49,95 afsluitkosten VRAAG VRIJBLIJVEND OFFERTE AAN

9 De voordelen van SimpleKey Eenvoudig online een hypotheek afsluiten Een hypotheek afsluiten kan nu ook eenvoudig online via uw eigen kanaal. Afgestemd op uw specifieke doelgroep Door SimpleKey kunt u eenvoudig uw hypotheekproduct aan een specifieke doelgroep aanbieden. Af te sluiten met óf zonder adviseur Klanten kunnen uw hypotheekproduct eenvoudig zelf online afsluiten of samen met uw adviseur. Nieuw distributiekanaal voor het verstrekken van hypotheken, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Website en hypotheek hebben uw merkuitstraling. Inclusief AFM kennis- en ervaringstoets. Een webtool waarmee uw klant via uw website eenvoudig een online hypotheek kan afsluiten. Door het selectie mechanisme van SimpleKey kunt u generieke hypotheekproducten vermarkten aan specifieke doelgroepen. Door selectie kunt u het risicoprofiel beter beheersen. Offerte binnen 10 minuten. Klantvoordeel wanneer dossieropbouw door uw klant zelf wordt gedaan. Klant heeft de zekerheid dat hij kan terugvallen op een financieel specialist.

10 Quion bestaat sinds 1993 en biedt banken en andere geldverstrekkers toegang tot een distributienetwerk van hypotheeklabels. Hierdoor kunt u, zonder omvangrijke investeringen, hypotheken aanbieden waarbij Quion het hypotheekproces geheel of gedeeltelijk overneemt. Quion zorgt dat alle zekerheden worden opgevraagd en opgeslagen. Quion begeleidt de geldstroom van u, de geldverstrekker, naar notaris en ook na passeren kan Quion zorgdragen voor incasso van hypotheekrente en aflossingen, achterstandsbeheer en nieuwe rentevoorstellen aan uw klanten. Intussen ontvangt u, als geldverstrekker, op ieder moment inzicht in uw hypotheekportefeuille met duidelijke rapportages. ISAE 3402 gecertificeerd Quion beschikt over een zogenaamde ISAE 3402 type 2-mededeling (voorheen SAS 70). In deze mededeling geeft Deloitte Accountants aan dat de (hypothecaire) processen van Quion het afgelopen jaar betrouwbaar hebben gefunctioneerd. Fitch Rating Fitch Ratings is een onafhankelijke instantie die bedrijven in de financiële sector ratings toekent. De afgelopen jaren heeft Quion de goede waardering van Fitch Ratings voortdurend kunnen handhaven. Fitch geeft een rating voor primary servicing (RPS) en voor special servicing (RSS). Ratings worden gegeven op een schaal van 1 (sterk) tot 5 (zwak). Quion heeft over 2012 de volgende ratings verkregen: RPS 2 en RSS 2.

11 Contact T (010) E simplekey@quion.com Quion Groep B.V. Postadres Postbus 2936, 3000 CX Rotterdam Bezoekadres Fascinatio Boulevard VA Rotterdam

Hypotheken Pensioenen Verzekeringen Sparen

Hypotheken Pensioenen Verzekeringen Sparen Kennis- en Ervaringstoets hypotheken. Om een hypotheekofferte aan te kunnen vragen dient u onderstaande tekst te lezen, de toets te maken en uw gegevens in te vullen. Hierna dient u dit document naar ons

Nadere informatie

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Verstandig een hypotheek kiezen

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Verstandig een hypotheek kiezen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig risico Verstandig een hypotheek kiezen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die een hypotheek wil afsluiten

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2014

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2014 Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2014 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch BV.., handelend onder de naam Zorgeloosch is statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2

Nadere informatie

HYPOTHEEKADVIES WAARMEE U ZELF UW TOEKOMST BEPAALT

HYPOTHEEKADVIES WAARMEE U ZELF UW TOEKOMST BEPAALT HYPOTHEEKADVIES WAARMEE U ZELF UW TOEKOMST BEPAALT Attent Limburg- Financieel Zeker Cartylshofstraat 15 6191GG Neerbeek 06-53458225 Info@attent-limburg.nl UW EIGEN HUIS, UW EIGEN HYPOTHEEK UW EIGEN FINANCIËLE

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch BV.., handelend onder de naam Zorgeloosch is statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2

Nadere informatie

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten?

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten? Kwaliteitscheck 1.)Verloop en tijdsduur Voordat je een hypotheek afsluit, moet de adviseur met jou een aantal stappen doorlopen. Hij moet jou van tevoren uitleggen welke stappen dat zijn. De stappen die

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstenwijzer 2015

Zorgeloosch Dienstenwijzer 2015 Zorgeloosch Dienstenwijzer 2015 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch is een handelsnaam van Zorgeloosch B.V., statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2 1841 JK Stompetoren

Nadere informatie

Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen

Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen Meepraten over hypotheken als u een huis wilt kopen Inleiding Welkom bij ZO.nl 3 De beste rente 1.1 Kijk verder dan het laagste rentepercentage 5 1.2 De samenstelling van je maandlast 6 1.3 Pas op met

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze informatie is dus niet

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze informatie is dus niet In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

Verstandig een hypotheek kiezen

Verstandig een hypotheek kiezen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig risico Verstandig een hypotheek kiezen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die een hypotheek wil afsluiten

Nadere informatie

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Rijnmond Hypotheekwijzer BV Telefoon: 0102460000 Uw adviseur: Email adres: Ton Onder de Linden tonderdelinden@hypotheekwijzer.com Wat kunt u van de Hypotheekwijzer

Nadere informatie

Welkom bij de HypotheekSpecialist

Welkom bij de HypotheekSpecialist Welkom bij de HypotheekSpecialist Meepraten over hypotheken Als u een huis wilt kopen, hoef u niet alles te weten over hypotheken. Het is wel in uw voordeel als u over de belangrijkste basiskennis beschikt.

Nadere informatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan het Science Park 404, telefoonnummer 0800 666 3993 (kosteloos).

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan het Science Park 404, telefoonnummer 0800 666 3993 (kosteloos). Dienstverleningsdocument MoneYou vindt het belangrijk om goede en duidelijke informatie aan haar klanten te geven. Wij hebben daarom voor jou een dienstverleningsdocument opgesteld. Hierin staat wat je

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet!

De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet! De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet! Wees u bewust van deze valkuilen om niet bedrogen uit te komen Pagina 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Valkuil 1. Aanbiedingen...

Nadere informatie

Starterslening Hof van Twente

Starterslening Hof van Twente Gemeente Hof van Twente 2010-2011 Starterslening Hof van Twente Meer kansen voor starters op de koopwoningmarkt in Hof van Twente. w w w. h o f va n t w e n t e. n l Vanwege de hoge huizenprijzen is het

Nadere informatie

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening van woningcorporaties Een steuntje in de rug voor woningkopers n...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

De Hypotheek. De Hypotheekrente. Rentevastperiode. Wat is een hypotheek? Wat zijn de kosten van mijn lening? Variabele rente

De Hypotheek. De Hypotheekrente. Rentevastperiode. Wat is een hypotheek? Wat zijn de kosten van mijn lening? Variabele rente De Hypotheek Je gaat een woning kopen en hebt hiervoor een lening nodig van de bank. In deze toelichting proberen wij je inzichtelijk te maken wat een hypotheek is en wat de meest voorkomende vormen zijn.

Nadere informatie

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening van woningcorporaties Een steuntje in de rug voor woningkopers n...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

Houd rekening met rentestijgingen

Houd rekening met rentestijgingen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig renterisico Houd rekening met rentestijgingen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die geld leent of gaat lenen.

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een De starterslening 2015 De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een nieuwbouwwoning, een bestaande koopwoning of uw huidige huurwoning zijn. Als u een bepaalde woning op het oog heeft, kunt u

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheken;

Dienstverleningsdocument Hypotheken; Steijvers & Korsten Assurantiën BV Stationsstraat 7a 6093 BJ HEYTHUYSEN 0475 49 77 39 info@steijvers-korsten.nl www.steijvers-korsten.nl Dit document laat zien wat wij voor u kunnen betekenen bij het inwinnen

Nadere informatie

Al je financiële zaken op orde!

Al je financiële zaken op orde! Al je financiële zaken op orde! Voor een bedr vast ag p er maa nd! Het Huis & Hypotheek Servicepakket. Gemak, voordeel en overzicht! huis-hypotheek.nl 6 x hypotheekcheck Gemak, voordeel en overzicht! Geen

Nadere informatie

Hypotheek adviestraject Vuysters Financiele Diensten BV

Hypotheek adviestraject Vuysters Financiele Diensten BV Hypotheek adviestraject Vuysters Financiele Diensten BV Vuysters Financiële Diensten helpt bij een goed hypotheekadvies Het aangaan van een hypothecair krediet is een belangrijke beslissing. De kosten

Nadere informatie

Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning

Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning Een leven voor je BeZoek onze website! Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning U wilt voor het eerst een woning kopen en u wilt zich graag vestigen in het

Nadere informatie

Dienstverlening Hypotheekadvies 2014

Dienstverlening Hypotheekadvies 2014 Dienstverlening Hypotheekadvies 2014 Tarieven Hypotheek Menu De aanpak van de Vries en Partners BV Stap 1: Intake Stap 2: Oriëntatie en algemene informatie Stap 3: Advies op maat Stap 4: Offerte aanvragen

Nadere informatie

Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken. beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt

Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken. beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt van onze dienstverlening. Deze tijd vraagt om transparantie. Wij regelen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Algemeen

Dienstverleningsdocument Algemeen Hypotheken DVD 2018 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij? Zorgeloosch is een handelsnaam van Zorgeloosch B.V., statutair gevestigd op het volgende adres: Rogier van der Weydestraat 4 1817 MJ

Nadere informatie

Welke hypotheek past bij mijn persoonlijke en financiële situatie?

Welke hypotheek past bij mijn persoonlijke en financiële situatie? Welke hypotheek past bij mijn persoonlijke en financiële situatie? Stappenplan Wat voor hypotheek past bij mij EEN ONDERNEMING VAN ABN AMRO BANK N.V. WELKE HYPOTHEEK PAST BIJ MIJ? Je hebt je pijlen gericht

Nadere informatie

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015

Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Zorgeloosch Dienstverleningsdocument 2015 Dienstverleningsdocument Algemeen Wie zijn wij Zorgeloosch BV.., handelend onder de naam Zorgeloosch is statutair gevestigd op het volgende adres: Neerlandia 2

Nadere informatie

HEUMEN HEUMEN HEUMEN HEUMEN NOORD NOORD NOORD NOORD. Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING

HEUMEN HEUMEN HEUMEN HEUMEN NOORD NOORD NOORD NOORD. Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING D EN D EN Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING U wilt voor het eerst een woning kopen en u wilt zich graag vestigen in het nieuwe woongebied Heumen Noord.

Nadere informatie

Persoonlijk adviesrapport van mevrouw Erna Wilmink

Persoonlijk adviesrapport van mevrouw Erna Wilmink Persoonlijk adviesrapport van mevrouw Erna Wilmink Voor je ligt een persoonlijk adviesrapport als resultaat van de door jou ingevulde checklist hypotheekgesprek. Op basis van je antwoorden vind je hieronder

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument hypotheekaanvraag

Dienstverleningsdocument hypotheekaanvraag Dienstverleningsdocument hypotheekaanvraag Inleiding In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

ook u kunt kopen met de Starters Renteregeling

ook u kunt kopen met de Starters Renteregeling ook u kunt kopen met de 2 3 uw eigen droomhuis dichterbij dé sleutel naar uw eerste koophuis! Droomt u ook van een eigen huis? Van zo n heerlijke woning die je kunt inrichten en vormgeven zoals je dat

Nadere informatie

Hypotheek afsluiten met een beetje hulp:

Hypotheek afsluiten met een beetje hulp: de Bot B.V. Pijperpad 3 3766 CA Soest T: 035-5313388 @: info@dehypotheekxpert.nl W: www.dehypotheekxpert.nl Hypotheek afsluiten met een beetje hulp: Steeds meer online aanbieders roepen dat mensen gemakkelijk

Nadere informatie

De Starterslening. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening Een steuntje in de rug voor woningkopers en...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Joop van Mourik makelaars, statutair genoemd: Makelaardij og. Joop van Mourik BV, Oudsmidsestraat 12, 4033 AX Lienden Kantoor houdend te : - Swaenenstate 3, 4043 KE Opheusden,

Nadere informatie

nieuw huis nieuwe hypotheek

nieuw huis nieuwe hypotheek nieuw huis nieuwe hypotheek hypotheekadvies financiële planning geld lenen verzekeringen pensioenadvies finance maatwerk is mensenwerk BMP finance Middenbaan 35 2991 CS Barendrecht 0180-745 460 www.bmp-finance.nl

Nadere informatie

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA Den Haag

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA Den Haag > Retouradres Postbus 20201 2500 EE Den Haag Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500EA Den Haag Korte Voorhout 7 2511 CW Den Haag Postbus 20201 2500 EE Den Haag www.rijksoverheid.nl

Nadere informatie

Meer informatie? Ga naar: http://hypotheek.absoluutdebeste.nl

Meer informatie? Ga naar: http://hypotheek.absoluutdebeste.nl Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u kan verkrijgen en kunt u uitleg vinden over alle

Nadere informatie

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek,

Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, Wie zijn wij? Van Tol Financial service is een financieel dienstverlener in Barendrecht. Ik adviseer, bemiddel en bied (meestal op verzoek, maar ook uit eigen beweging) nazorg op het gebied van financiële

Nadere informatie

Deze presentatie zal slechts 3 minuten in beslag nemen, maar een enorm extra potentie bieden aanvullend op uw huidige dienstverlening..

Deze presentatie zal slechts 3 minuten in beslag nemen, maar een enorm extra potentie bieden aanvullend op uw huidige dienstverlening.. Deze presentatie zal slechts 3 minuten in beslag nemen, maar een enorm extra potentie bieden aanvullend op uw huidige dienstverlening.. Start de presentatie 3in1 HYPOTHEEKADVIES van En ú kunt deelnemen.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles wat u moet weten over onze dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles wat u moet weten over onze dienstverlening Dienstenwijzer Alles wat u moet weten over onze dienstverlening Welkom bij Uitmuntent! Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig, onafhankelijk advies en bemiddeling in hypotheken, verzekeringen,

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL

Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL In het Dienstverleningsdocument staat wat Hypotheek Adviesgroep Nederland voor u kan betekenen. En uiteraard wat de kosten van onze dienstverlening zijn.

Nadere informatie

Uw hypotheek oversluiten Kiezen voor lagere maandlasten

Uw hypotheek oversluiten Kiezen voor lagere maandlasten Uw hypotheek oversluiten Kiezen voor lagere maandlasten Vaste patronen zijn vaak flexibeler dan u denkt. Dat geldt niet alleen voor uw dagelijkse rituelen, maar ook voor uw maandelijkse uitgavenpatroon.

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht hypotheken

Overeenkomst van opdracht hypotheken Overeenkomst van opdracht hypotheken Graag bevestig ik hierbij de door u aan Stormfinance Nijkerk hypotheken & verzekeringen, hierna te noemen Stormfinance, verstrekte opdracht. Opdrachtnemer: Stormfinance

Nadere informatie

Bijlage 1: Annuïteitentabel bij betaling maandelijks achteraf

Bijlage 1: Annuïteitentabel bij betaling maandelijks achteraf Bijlage 1: Annuïteitentabel bij betaling maandelijks achteraf Rente per maand 240 maanden 300 maanden 360 maanden 0,3333 165,0219 189,4525 209,4612 0,3417 163,5958 187,4857 206,9543 0,3500 162,1874 185,5486

Nadere informatie

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een De starterslening 2016 De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een nieuwbouwwoning, een bestaande koopwoning of uw huidige huurwoning zijn. Als u een bepaalde woning op het oog heeft, kunt u

Nadere informatie

Hypotheek afsluiten met een beetje hulp:

Hypotheek afsluiten met een beetje hulp: de Bot B.V. Pijperpad 3 3766 CA Soest T: 035-5313388 @: info@55plushypotheekplanners.nl W: http://www.55plushypotheekplanners.nl/ Hypotheek afsluiten met een beetje hulp: Steeds meer online aanbieders

Nadere informatie

Bewustzijnstoets. Hoe het werkt. Geldigheid. Partner. Score

Bewustzijnstoets. Hoe het werkt. Geldigheid. Partner. Score Bewustzijnstoets Je bijbouwe hypotheek wijzigen zonder advies is mogelijk, maar dit is niet voor iedereen geschikt. Als je zonder advies je hypotheek wil wijzigen, dan moet je zelfstandig kennis en ervaring

Nadere informatie

Dienstenwijzer De Financiële Experts

Dienstenwijzer De Financiële Experts Dienstenwijzer De Financiële Experts De Financiële Experts Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Website: www.definancieleexperts.nl Telefoon: 010-442 73 23 E-mailadres:kantoor@definancieleexperts.nl Geachte

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek

Dienstverleningsdocument Hypotheek Kröller Assurantiën B.V. Laan van Nieuw Oost Indië 123 2593 BM s Gravenhage T+ 31(0)70 34 22 400 Dienstverleningsdocument Hypotheek Unirobe Meeùs Groep B.V. is onderdeel van Aegon. Unirobe Meeùs Groep

Nadere informatie

Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen

Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen Loop geen onnodig risico Verstandig Lenen Voor wie is deze folder? Je kent vast wel die reclames over geld lenen. Extra geld, dat klinkt aantrekkelijk. Toch kan lenen voor problemen zorgen: 100.000 huishoudens

Nadere informatie

Uw rentevaste periode loopt af. Maak in 4 stappen uw acties overzichtelijk VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN

Uw rentevaste periode loopt af. Maak in 4 stappen uw acties overzichtelijk VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Uw rentevaste periode loopt af Maak in 4 stappen uw acties overzichtelijk VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN De overheid heeft de afgelopen jaren veel gewijzigd op het gebied van hypotheekregels.

Nadere informatie

Aanvulling op het standaard dienstverleningsdocument

Aanvulling op het standaard dienstverleningsdocument Aanvulling op het standaard dienstverleningsdocument Inleiding De Hypotheekfabriek is op basis van de Wet op het financieel toezicht en de Autoriteit Financiële Markten verplicht om u een standaard dienstverleningsdocument

Nadere informatie

Je hypotheekadvies: van oriëntatie tot afsluiten

Je hypotheekadvies: van oriëntatie tot afsluiten Dienstenwijzer van Fiew Je hypotheekadvies: van oriëntatie tot afsluiten Een hypotheek afsluiten doe je niet elke dag. En zomaar je hypotheek een beetje veranderen, gaat ook niet. Logisch dus dat je vragen

Nadere informatie

Productwijzer Flexibel Hypotheek Krediet

Productwijzer Flexibel Hypotheek Krediet Productwijzer Flexibel Hypotheek Krediet Voor wie is deze informatie? Deze informatie is voor als u meer wilt weten over het Flexibel Hypotheek Krediet. Wilt u een Flexibel Hypotheek Krediet aanvragen?

Nadere informatie

STAPPENPLAN HYPOTHEEKADVIESTRAJECT voor een onafhankelijk, objectief en deskundig hypotheekadvies op maat

STAPPENPLAN HYPOTHEEKADVIESTRAJECT voor een onafhankelijk, objectief en deskundig hypotheekadvies op maat STAPPENPLAN HYPOTHEEKADVIESTRAJECT voor een onafhankelijk, objectief en deskundig hypotheekadvies op maat Onze werkwijze is gericht op een goed passend advies. In alle fasen staat uw belang centraal. Ons

Nadere informatie

Welke hypotheek past bij mijn persoonlijke en financiële situatie? Stappenplan Wat voor hypotheek past bij mij

Welke hypotheek past bij mijn persoonlijke en financiële situatie? Stappenplan Wat voor hypotheek past bij mij Welke hypotheek past bij mijn persoonlijke en financiële situatie? Stappenplan Wat voor hypotheek past bij mij Een onderneming van ABN AMRO BANK N.V. Welke hypotheek past bij mij? Je hebt je pijlen gericht

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Hypotheekadvies Geachte heer/mevrouw, U oriënteert zich over de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen. U heeft een grote

Nadere informatie

wat u moet weten over advies via het Nederlands Hypotheek Collectief

wat u moet weten over advies via het Nederlands Hypotheek Collectief wat u moet weten over advies via het Nederlands Hypotheek Collectief 1 Waarom dit document? Het Nederlands Hypotheek Collectief (NHC) is opgericht om de transparantie in de hypotheekmarkt te bevorderen.

Nadere informatie

Een huis, de hypotheek, en uw financiële toekomst

Een huis, de hypotheek, en uw financiële toekomst Een huis, de hypotheek, en uw financiële toekomst U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u wilt een andere hypotheek. Uitstekend! Maar dat heeft ook gevolgen voor uw uitgavenpatroon.

Nadere informatie

Consumenteninformatie van de AFM en het Nibud. Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen

Consumenteninformatie van de AFM en het Nibud. Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen Consumenteninformatie van de AFM en het Nibud Loop geen onnodig risico Verstandig Lenen Een lening kan soms uitkomst bieden. Maar geld lenen kan ook voor problemen zorgen. In deze folder van het Nationaal

Nadere informatie

Brochure Uw hypotheek bij Findt Advies

Brochure Uw hypotheek bij Findt Advies Brochure Uw hypotheek bij Findt Advies versie 01-08-2018 Uw hypotheek bij Findt Advies U heeft uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt zich af of uw hypotheek nog bij uw

Nadere informatie

De Conservatrix Hypotheek

De Conservatrix Hypotheek U mag vertrouwen op een aantrekkelijke rente. Maar dat is niet de enige zekerheid. De Conservatrix Hypotheek Een beetje conservatief is zo gek nog niet. Al sinds 1872 is Conservatrix gespecialiseerd in

Nadere informatie

Uw huis, uw hypotheek, uw financiële toekomst

Uw huis, uw hypotheek, uw financiële toekomst Uw huis, uw hypotheek, uw financiële toekomst Rabobank. Een bank met ideeën. Uw huis, uw hypotheek, uw financiële toekomst Lees deze brochure zorgvuldig door. U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig

Nadere informatie

Contactgegevens en openingstijden. Bezoekadres Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen. Postadres Postbus 1041 9701 BA Groningen

Contactgegevens en openingstijden. Bezoekadres Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen. Postadres Postbus 1041 9701 BA Groningen Contactgegevens en openingstijden Bezoekadres Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen Postadres Postbus 1041 9701 BA Groningen Telefoon 050 318 40 20 Fax 050 313 04 40 website email www.lagrohypotheken.nl

Nadere informatie

Loop geen onnodig risico. Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Verstandig Lenen

Loop geen onnodig risico. Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Verstandig Lenen Loop geen onnodig risico Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Verstandig Lenen Voor wie is deze folder? Je kent vast wel die reclames over geld lenen. Snel extra geld, dat klinkt

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u, voorafgaand aan het

Nadere informatie

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters

ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters ONZE DIENSTVERLENING Alles wat u moet weten van de Financiële Meesters Onze Dienstverlening V1, 2013 Pagina 1 Onze Dienstverlening V1, 2014 Inleiding Financiële Meesters Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

SNS Budget Hypotheek

SNS Budget Hypotheek Productwijzer Hypotheken SNS Budget Hypotheek De eerste hypotheek zonder onnodige extra s Wat voor huis u ook koopt, u wilt nooit teveel geld uitgeven. Dus waarom moet u bij de meeste hypotheken betalen

Nadere informatie

Aflevering 5 - Advies over oversluiten

Aflevering 5 - Advies over oversluiten Aflevering 5 - Advies over oversluiten Het aangaan van een hypothecair krediet is voor consumenten een belangrijke beslissing. De kosten en aflossing van deze lening hebben voor langere termijn grote invloed

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker

Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker Uw hypotheekadvies bij de Rabobank Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker Uw hypotheekadvies bij Rabobank U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt zich

Nadere informatie

Bijlage: Toelichtingen en tips. 1a - Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te

Bijlage: Toelichtingen en tips. 1a - Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te Bijlage: Toelichtingen en tips Toelichting Tip 1 - Verloop en tijdsduur 1a - Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten? Het afsluiten van

Nadere informatie

Overweegt u de aankoop van uw eerste woning in Amersfoort? Hofwoningen in Laak 2 Nú met Starterslening!

Overweegt u de aankoop van uw eerste woning in Amersfoort? Hofwoningen in Laak 2 Nú met Starterslening! Overweegt u de aankoop van uw eerste woning in Amersfoort? Hofwoningen in Laak 2 Nú met Starterslening! Uw eerste huis kopen Spannend, voor het eerst een huis kopen. Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken.

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VERSIE 2012.2 Getekend voor ontvangst: Katwijk,.(datum).. (handtekening 1) (handtekening 2).. Op alle diensten die door Binnendijk & Van Rijsbergen worden geleverd zijn Algemene

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw hypotheekadvies bij de Rabobank. Een aandeel in elkaar

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw hypotheekadvies bij de Rabobank. Een aandeel in elkaar Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw hypotheekadvies bij de Rabobank Een aandeel in elkaar Uw hypotheekadvies bij Rabobank U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. Uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. Uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt Uw lening onze specialiteit DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Let op! De informatie in deze brochure is niet toegesneden op uw persoonlijke situatie. Laat u goed informeren

Nadere informatie

Oriëntatierapport Lenen & Wonen

Oriëntatierapport Lenen & Wonen Oriëntatierapport Rabobank Samenvatting: U kunt lenen: 327.800 U heeft nodig: 292.500 U betaalt per voor deze lening: 613 Dit is de gemiddelde netto last in het eerste jaar voor de lening van 292.500.

Nadere informatie

De Conservatrix Hypotheek

De Conservatrix Hypotheek U mag vertrouwen op een aantrekkelijke rente. Maar dat is niet de enige zekerheid. De Conservatrix Hypotheek Een beetje conservatief is zo gek nog niet. Al sinds 1872 is Conservatrix gespecialiseerd in

Nadere informatie

Hoe het werkt. Geldigheid. Partner. Score

Hoe het werkt. Geldigheid. Partner. Score Je bijbouwe hypotheek verhogen zonder advies is mogelijk, maar dit is niet voor iedereen geschikt. Als je zonder advies je hypotheek wil wijzigen, dan moet je zelfstandig kennis en ervaring hebben opgedaan

Nadere informatie

onze dienstenwijzer 0

onze dienstenwijzer 0 onze dienstenwijzer onze dienstenwijzer 0 Inhoud Inhoud...1 Wie zijn wij?...2 Hoe gaan wij te werk bij complexe producten, zoals hypotheken of pensioenen...7 Veranderingen in jouw situatie...7 Wat verwachten

Nadere informatie

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig risico Verstandig Lenen Welke soorten leningen zijn er? De meest voorkomende leningen zijn: Doorlopend krediet: je leent tot

Nadere informatie

Loop geen onnodig risico Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Verstandig Lenen

Loop geen onnodig risico Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Verstandig Lenen Loop geen onnodig risico Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Verstandig Lenen Voor wie is deze folder? Je kent vast wel die reclames over geld lenen. Extra geld, dat klinkt aantrekkelijk.

Nadere informatie

Oriëntatierapport Lenen & Wonen

Oriëntatierapport Lenen & Wonen Oriëntatierapport Rabobank Samenvatting: U kunt lenen: 590.850 U heeft nodig: 585.000 U betaalt per voor deze lening: 1.588 Dit is de gemiddelde netto last in het eerste jaar voor de lening van 585.000.

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 INFORMATIEDOCUMENT INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 Informatie over onze dienstverlening Midden Nederland Hypotheken B.V. vindt het belangrijk u vooraf een goed

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Aandeel in elkaar

Lees deze brochure zorgvuldig door. Aandeel in elkaar Uw hypotheekadvies bij de Rabobank Lees deze brochure zorgvuldig door. Aandeel in elkaar Uw hypotheekadvies bij Rabobank U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt zich

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw advies bij de Rabobank. Advies over vermogen, levensen inkomensverzekeringen. Een aandeel in elkaar

Lees deze brochure zorgvuldig door. Uw advies bij de Rabobank. Advies over vermogen, levensen inkomensverzekeringen. Een aandeel in elkaar Lees deze brochure zorgvuldig door Uw advies bij de Rabobank Advies over vermogen, levensen inkomensverzekeringen Een aandeel in elkaar Leeswijzer In deze brochure leest u welke vormen van advies de Rabobank

Nadere informatie

Het aanbod van Het HypotheekAdviesHuis

Het aanbod van Het HypotheekAdviesHuis 1 Het aanbod van Het HypotheekAdviesHuis In deze Dienstenwijzer lees je alles over de voordelen van jouw samenwerking met Het HypotheekAdviesHuis en natuurlijk onze aanpak en diensten. Wil je nader kennismaken

Nadere informatie

Contactgegevens. Boekweit Financiële Diensten Riekevoort 16 5121 SC Rijen Tel: 0161-851390 Gsm: 06-13348338 www.boekweitfd.nl.nl info@boekweitfd.

Contactgegevens. Boekweit Financiële Diensten Riekevoort 16 5121 SC Rijen Tel: 0161-851390 Gsm: 06-13348338 www.boekweitfd.nl.nl info@boekweitfd. Kantoorpresentatie Contactgegevens Boekweit Financiële Diensten Riekevoort 16 5121 SC Rijen Tel: 0161-851390 Gsm: 06-13348338 www.boekweitfd.nl.nl info@boekweitfd.nl Volg Boekweit FD via: Even voorstellen

Nadere informatie