Forever F.I.T. Foundation Inspiration - Transformation

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Forever F.I.T. Foundation Inspiration - Transformation"

Transcriptie

1 Het vernieuwde Forever F.I.T. programma bestaat uit drie krachtige pakketten: C9, F15 en Vital5 Forever F.I.T. Foundation Inspiration - Transformation is er voor de lange termijn en voor iedereen is een compleet gewichtsbeheersingsprogramma (C9, F15 en Vital5) helpt u op weg naar een slanker lichaam en vitaler leven helpt u om een gezonde levensstijl vol te houden, ook wanneer uw streefgewicht is bereikt.

2 Het maakt niet uit hoeveel sportervaring u heeft en hoeveel u weet over voeding: F.I.T. is er voor iedereen. Stap in op het niveau dat bij u past en bepaal zelf in welk tempo u aan uw doelen werkt. Met F.I.T. kunt u grote sprongen maken of kleine stapjes zetten, het is uw programma. LOOK BETTER. FEEL BETTER. Fit worden én blijven was nog nooit zo makkelijk. F15 workout video's Ervaar uw eigen woonkamer als een sportschool en doe mee met de workout video's, speciaal gemaakt om de trainingen in het F15 programma nóg leuker te maken!

3 FOUNDATION - C9 LEG HET FUNDAMENT MET C9 en maak een vliegende start op weg naar blijvende gewichtsbeheersing. Ontdek hoe uw lichaam in 9 dagen verandert. KUNT U ER BETER UITZIEN EN U BETER VOELEN NA SLECHTS 9 DAGEN? JA!

4 Hoe werkt C9? Het totale C9 programma duurt negen dagen. Stap voor stap gaat u aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor u van start gaat, schrijft u in de brochure op wat uw doelen zijn. Vervolgens hanteert u de dagplanner die u volledig door C9 leidt. Inhoud van uw C9 pakket voor 9 dagen:

5 Het resultaat HEEL TEVREDEN MET HET RESULTAAT: EEN FITTERE EN SLANKERE VERSIE VAN MIJZELF! Na 9 dagen eet u gezonder en beweegt u meer. U voelt zich fitter en vitaler. Ook heeft u veel geleerd over voeding, sporten en afvallen. Nu is het moment om door te pakken. Start dus direct met F15.

6 Een goed begin: uw doelen Schrijf in uw brochure onder Welke doelen wilt u bereiken? drie realistische doelen op die u in de volgende 9 dagen wilt behalen. Kijk er dagelijks naar en visualiseer het resultaat: wat wilt u zien als het doel is behaald? En welk gevoel zal dit u geven? Toptips Zorg dat u uw doelen regelmatig tegenkomt gedurende de dag. Hang ze bijvoorbeeld op de koelkast.

7 Let er op dat uw doelen haalbaar zijn. Een doel dat niet realistisch is, zorgt alleen maar voor frustratie. Een haalbaar doel geeft juist positieve energie! Lichaamsmaten Wegen en meten Noteer uw gewicht en lichaamsmaten in de brochure voordat u start. En nemen we een bodyscan af! U hoeft zichzelf tijdens C9 niet dagelijks te wegen. U gaat op de weegschaal staan op dag 1, 3, 6 en 9. Dit wordt duidelijk aangegeven in de brochure. Toptips Weeg en meet uzelf telkens op hetzelfde moment op de aangegeven dagen.

8 Bijvoorbeeld voor het douchen of voordat u zich aankleedt. Als dit moment onderdeel wordt van uw routine, vergeet u het niet snel. Omdat uw lichaam reageert op de verschillende fases van C9 kan uw gewicht fluctueren. Laat u dus niet ontmoedigen. U bent klaar om van start te gaan met C9!

9 Dagplanner - Uw schema In de brochure bij het C9 pakket staat een overzichtelijke dagplanner. U geeft hierin onder meer aan wat u heeft gegeten en gedronken en wat uw lichamelijke activiteiten zijn geweest. Op die manier heeft u een duidelijk beeld van uw voortgang. Waarom een dagplanner? Als u opschrijft wat u eet en hoeveel u beweegt, wordt u bewuster van uw proces. U vergroot hiermee de kans op succes. Uit de praktijk blijkt dat mensen die tijdens het C9 de dagplanner gebruiken, twee - tot driemaal zo goed in staat zijn het programma naar tevredenheid af te ronden. Houd uw dagplanner dus bij de hand! Toptip: het is aan te raden om bij te houden hoe u slaapt en hoe u zich voelt. Het is immers ook belangrijk dat u mentaal vitaal bent.

10 Maaltijden RECEPTEN Leef & Eet Wenst u account om recepten terug te vinden? Vraag ze vandaag aan! Dag 1 en 2 De eerste 2 dagen zijn ontwikkeld om uw lichaam en geest te resetten. In de brochure staat precies aangegeven hoe u dit doet. Het is belangrijk dat u weet dat de eerste twee dagen de zwaarste zijn. Houd uw doel voor ogen en besef dat eventueel ongemak slechts tijdelijk is. GEZONDE TUSSENDOORTJES KUNNEN EEN HONGERGEVOEL VOORKOMEN. EEN LIJST MET GEZONDE SNACKS VINDT U IN UW BROCHURE Dag 3 tot en met 9 Gedurende dag 3 tot en met dag 9 gaat u de positieve veranderingen van uw lichaam zien en voel. Op de laatste dag zult u zich energieker en frisser voelen. U bent klaar voor de volgende stap van Forever F.I.T!

11 Toptips Gebruik kruiden in plaats van zout. Zout zorgt ervoor dat uw lichaam vocht vasthoudt. Groenten kunt u het beste rauw eten (met uitzondering van artisjokken en soja) of licht gestoomd, zonder olie of vet. In de brochure staat een lange lijst met gezonde snacks die u de hele dag door kunt eten. Sla deze lekkere en verantwoorde tussendoortjes dus gerust in! Drink geen frisdranken. Er zitten veel suikers en calorieën in deze drankjes en het koolzuur veroorzaakt een opgeblazen gevoel. Drink voldoende water. Het is aan te raden om 2 liter per dag te drinken. Dit zijn circa 8 glazen. Recepten Tijdens C9 programma kunt u gewoon blijven genieten van lekker eten. Op de website vindt u enkele recepten die snel en eenvoudig te bereiden zijn. OF u gebruikt gewoon verder/vanaf nu uw leef & eet-recepten zo integreer je ineens je nieuwe manier van koken. En dankzij deze lekkere recepten kunt u veel variatie aanbrengen in uw C9 programma.

12 Uw volgende stap - INSPIRATION HET FOREVER F.I.T. PROGRAMMA HEEFT VOOR IEDER WAT WILS. Raak geïnspireerd met F15 en leer met slechte gewoonten te breken die kunnen leiden tot gewichtstoename. Verander de manier waarop u denkt over voeding en beweging, bouw spiermassa op en transformeer uw lichaam verder.

13 OP ZOEK NAAR GEAVANCEERDE VOEDING? Als u geen gewicht wilt verliezen, maar wel op zoek bent naar producten die u ondersteunen om zich vitaal te voelen dan is Vital 5 wat voor u! 5 krachtige producten die samen voor optimale resultaten zorgen. Vital 5 geeft u informatie over een gezonde levensstijl, biedt plezierige suggesties voor workouts en helpt u zich beter te voelen en er beter uit te zien. OF U NU GEWICHT WILT VERLIEZEN, WILT GENIETEN VAN DE VOORDELEN VAN GEAVANCEERDE VOEDING OF OP ZOEK BENT NAAR EEN NIEUWE FAVORIETE WORKOUT FOREVER F.I.T. IS PRECIES WAT U ZOEKT!

14 F15 - Kies uw Niveau NEEM DE VOLGENDE STAP MET F15 Afhankelijk van uw sportniveau kiest u voor F15 BEGINNER F15 INTERMEDIATE F15 ADVANCED Elk F15 niveau kent een programma van 15 dagen, met passende workouts en recepten, dat u zo vaak als u wilt kunt herhalen. Binnen hetzelfde niveau kunt u er ook voor kiezen om door te gaan met de volgende 15 dagen of u kunt de stap nemen naar het volgende niveau. U gaat zich in alle gevallen energieker voelen dan ooit!

15

16 DOOR FOREVER F.I.T. IS BEWEGEN ONDERDEEL VAN MIJN LEVEN GEWORDEN. Inhoud van uw F15 pakket voor 15 dagen: Forever Aloe Vera Gel (2X 1 Liter), Forever Lite Ultra (15 Maaltijden) verkrijgbaar in twee smaken, Forever Lean (60 Capsules), Forever Therm (15 Tabletten), Forever Fiber (15 Sticks), F15 Brochure (F15 BEGINNER, F15 INTERMEDIATE of F15 ADVANCED) - De brochures behandelen de 15 dagen van het programma en bevatten tevens het voedings- en bewegingsprogramma voor de opeenvolgende 15 dagen van datzelfde niveau. Forever F15 is speciaal ontwikkeld om u de tools in handen te geven voor een gezond leven zodat u grote stappen kunt zetten op uw weg naar blijvende gewichtsbeheersing. Blijvende verandering hangt samen met een combinatie van optimale voeding, de juiste supplementen en beweging, zodat u calorieën verbrandt en spiermassa opbouwt.

17 F15 BEGINNER F15 BEGINNER is ontwikkeld voor mensen die na het C9 programma verder willen werken aan een vernieuwde versie van zichzelf. Is fitness en voeding nieuw voor u? Dan kunt u starten met F15 BEGINNER 1 en 2. Leer de basisvaardigheden van fitness met op maat gemaakte workouts, eenvoudige bewegingen en cardiooefeningen. Leg de basis met een eenvoudig te volgen supplementen- en voedingsprogramma, gezonde recepten, gewichtsbeheersingsproducten en belangrijke lifestyle tips, zoals de voordelen van eiwitten en met welk ontbijt u de dag het beste kunt beginnen. F15 BEGINNER is ook voor mensen die net zijn begonnen met sporten en hun voedingspatroon blijvend willen veranderen. VERANDER UW DENKWIJZE OVER VOEDING EN BEWEGING. WERK AAN BLIJVENDE VERANDERINGEN.

18 HET VERANDEREN VAN UW MINDSET IS NET ZO BELANGRIJK ALS HET VERANDEREN VAN UW LICHAAM. Leer uzelf nieuwe gewoontes aan om uw gewenste gewicht te behouden en het terugvallen in oude patronen te voorkomen. Begin met uw nieuwe gewoontes in de keuken! Vind de juiste balans tussen proteïnen, koolhydraten en vet. Gezonde voeding is van grote invloed op uw weg naar een verbeterde versie van uzelf.

19 Met Forever F15 BEGINNER 1 heeft u nieuwe gezonde gewoontes aangeleerd en heeft u geleerd dat fitness en voeding belangrijke onderdelen zijn om u beter te voelen en er beter uit te zien. Bevalt de intensiteit en regelmaat van het sporten? Herhaal het vijftiendaagse programma zo vaak als u wilt. Of ga een stapje verder en volg de volgende 15 dagen binnen dat niveau. Het F15 BEGINNER 2 programma bouwt verder op de 3 workouts die u al heeft geleerd en introduceert nieuwe cardio training om in ontwikkeling te blijven! Maakt u liever een grotere stap en wilt u uw sportieve activiteiten verder opvoeren? Ga door met F15 INTERMEDIATE. Bent u helemaal tevreden met uw vorm, conditie én uw leefstijl? Kies dan voor Vital 5.

20 F15 INTERMEDIATE LET S GET F.I.T.! Bent u al redelijk actief maar wilt u uw activiteit wat opvoeren? Dan heeft u een voorsprong en kunt u direct naar F15 INTERMEDIATE 1 en 2. Met een voedingsschema van een aantal van onze favoriete Forever gewichtsbeheersingsproducten, nieuwe gezonde recepten, aangepaste workouts, interval training en F.I.T. yoga, zal het F15 INTERMEDIATE programma u helpen en ziet u uw lichaam positief veranderen doordat u spiermassa opbouwt. Leer wat de voordelen zijn van krachttraining en cardio met een hoge intensiteit, evenals informatie om u te helpen hoe u uw levensstijl blijvend kunt veranderen, maar ook hoe belangrijk een goede nachtrust is voor gewichtsbeheersing. Bent u al actief bezig om fit te worden maar ziet u nog niet genoeg resultaat? Of bent u klaar voor de volgende stap op weg naar gewichtsbeheersing? HET F15 INTERMEDIATE PROGRAMMA HELPT U VERDER! Het F15 INTERMEDIATE programma combineert 2 workouts bestaande uit yoga oefeningen en krachttraining.

21 WERKEN MET GEWICHTEN. Er bestaat een verband tussen gewichtheffen en gewichtsbeheersing. Sommige mensen zijn bang dat trainen met gewichten leidt tot te veel spiermassa. Het tegendeel is waar. Wanneer u gewichten op de juiste manier in uw training verwerkt, geeft het uw stofwisseling een boost. De oefeningen in het F15 INTERMEDIATE programma zijn samengesteld om trainen met gewichten te introduceren. U begint met fundamentele basisoefeningen om maximale resultaten te behalen. Hierbij gebruikt u weerstandsbanden. Deze helpen u om constante spanning op uw spieren te hebben tijdens een oefening, zodat u spiermassa opbouwt en meer calorieën verbrandt. WEERSTANDSBANDEN BESTAAN IN VERSCHILLENDE GRADATIES ZODAT U DE WEERSTAND KAN AANPASSEN NAARMATE U STERKER WORDT. Voor F15 INTERMEDIATE raden we u aan om een set weerstandsbanden van lichte, gemiddelde en zware weerstand te kopen. F15 YOGA ONE. De Yoga One workout introduceert 22 fundamentele yoga oefeningen. Probeer de oefeningen niet als losse onderdelen te zien, maar als een vloeiende aaneenschakeling van bewegingen. Richt uzelf op uw diepe ademhaling en laat uw lichaam zich verlengen, stretchen en ontspannen om uw flexibiliteit te verhogen en om de band tussen uw lichaam en geest te versterken.

22 NEEM DE VOLGENDE STAP Met F15 INTERMEDIATE 1 heeft u geleerd hoe u uw doelen kunt bereiken. Ook heeft u het belang geleerd van uzelf uitdagen om er beter uit te zien en u beter te voelen. Bevalt de intensiteit en regelmaat van het sporten? Herhaal het vijftiendaagse programma zo vaak als u wilt. Of ga een stapje verder en volg de volgende 15 dagen binnen dat niveau. Het F15 INTERMEDIATE 2 programma bouwt verder op de workouts die u al heeft geleerd en introduceert leuke nieuwe cardio trainingen om in beweging te blijven! Maakt u liever een grotere stap en wilt u uw sportieve activiteiten verder opvoeren? Ga door met F15 ADVANCED. Bouw verder op wat u heeft geleerd met het F15 INTERMEDIATE programma. Verhoog de intensiteit en neem de volgende stap naar LOOK BETTER. FEEL BETTER met F15 ADVANCED! Bent u helemaal tevreden met uw vorm, conditie én uw leefstijl? Kies dan voor Vital 5.

23 F15 ADVANCED BENT U EEN FANATIEKE SPORTER EN ZOEKT U EEN MANIER OM UW PRESTATIES NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN? HET ADVANCED PROGRAMMA HELPT U VERDER! Voor degenen die altijd heel erg actief zijn, maar op zoek zijn naar een beter programma om hun doelen te ondersteunen is er het F15 ADVANCED 1 en 2 programma. Maak uw spieren sterker met gerichte oefeningen en een geavanceerde cardio training die u helpen om inzicht te krijgen hoe u uw voeding af moet stemmen op uw lichaamstype. Blijvende verandering hangt samen met een combinatie van optimale voeding, de juiste supplementen en beweging, zodat u calorieën verbrandt en spiermassa opbouwt. F15 ADVANCED gaat o.a. dieper in op:..weet welk lichaamstype u heeft, zo kunt u uw dieet verfijnen en de laatste stap zetten met uw gezondheid- en fitnessdoelen. Uw lichaamstype vertelt ook welke fitness activiteiten het beste bij u passen. Het F15 ADVANCED programma combineert 3 variaties op krachttraining waarbij u gebruik maakt van gewichten.

24 NEEM DE VOLGENDE STAP In F15 ADVANCED 1 heeft u kennisgemaakt met nieuwe manieren om voedsel te wegen en porties te bepalen. Ook heeft u nieuwe workouts geleerd. Bevalt de intensiteit en regelmaat van het sporten? Herhaal het vijftiendaagse programma zo vaak als u wilt. Of ga een stapje verder en volg de volgende 15 dagen binnen dat niveau. In F15 ADVANCED 1 is besproken hoe u uw hand kunt gebruiken om de juiste porties eten te bepalen. In F15 ADVANCED 2 gaan we hiermee verder door porties te bepalen op basis van uw lichaamstype. Als u weet welk lichaamstype u heeft, kunt u uw dieet verfijnen en zo de laatste stap zetten met uw gezondheid- en fitnessdoelen. En uw lichaamstype vertelt ook welke fitness activiteiten het beste bij u passen. Bent u helemaal tevreden met uw vorm, conditie én uw leefstijl? Kies dan voor Vital 5.

25 Forever F.I.T. is er voor de lange termijn en op elk moment kunt u kiezen wat het beste bij u past! Vitaliteit met Vital5 DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN MET VITAL 5 Vital 5 bevat 5 Forever sleutelproducten en is ideaal wanneer u uw streefgewicht heeft bereikt en voor altijd vitaal, in vorm en op gewicht wilt blijven. Dit pakket dient als aanvulling op uw dagelijkse voeding om u beter te voelen en er beter uit te zien.

26

27 FOREVER ONDERSCHRIJFT HET BELANG VAN EEN GEZONDE LEEFSTIJL, MET GEVARIEERDE EVENWICHTIGE VOEDING.

28 L-arginine zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. Het bevat een mix van essentiële vitaminen en antioxidanten Vitamine C levert een waardevolle bijdrage aan het versterken van het afweersysteem. De B6, B12 en foliumzuur ondersteunen het lichaam in stresssituaties. Vitamine K draagt bij aan een snelle regeneratie. De antioxidantrijke fruitextracten van o.a. frambozen, bramen, blauwe bessen en druiven zorgen tijdens dit proces dat er een minimum aan afvalstoffen ontstaat en dat vrije radicalen zo veel mogelijk geëlimineerd worden.

29 Reset & Repeat Forever F.I.T. is speciaal ontwikkeld om u te helpen er beter uit te zien en u beter te voelen. Voor de korte én de lange termijn! Heeft u een tijd stil gestaan, bijvoorbeeld gedurende de decembermaand of tijdens de zomervakantie de riem wat losser gedaan? Geen nood, tijd om op de reset knop te drukken met C9*! Forever F.I.T. is er voor de lange termijn en op elk moment kunt u kiezen wat het beste bij u past! * Wij adviseren om C9 maximaal 2 maal per jaar te volgen.

Bent u klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel? Dan bent u klaar voor Forever F.I.T.

Bent u klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel? Dan bent u klaar voor Forever F.I.T. BE aloe-inspired Bent u klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel? Dan bent u klaar voor Forever F.I.T. Dit programma bestaat uit drie onderdelen: C9, F15 en Vital 5.

Nadere informatie

NK indoor NK 2014 NK 2014 NK indoor NK 2014 NK 2011 / 2012 NK 2016

NK indoor NK 2014 NK 2014 NK indoor NK 2014 NK 2011 / 2012 NK 2016 Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40 Nathalie Lotthrinkx 60meter 200meter 400meter 400meter 400meter horden 800meter Verspringen NK 2014 - indoor NK 2014 NK 2014 NK 2014 - indoor

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx.

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. 60meter 200meter 400meter 400meter 400meter horden 800meter Verspringen NK 2014 - indoor NK 2014 NK 2014 NK 2014 - indoor

Nadere informatie

ARGI+ Sporten met Forever

ARGI+ Sporten met Forever ARGI+ Sporten met Forever Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. ARGI+ heeft

Nadere informatie

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK ERVAAR DE KRACHT VAN EEN IDEAAL ONTBIJT ONTBIJT IS DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN JE DAG! WAAROM s Nachts gebruikt je lichaam bouwstoffen voor herstel Door ademen,

Nadere informatie

en heeft uw ideale gewicht & vorm.

en heeft uw ideale gewicht & vorm. Stel u voor, u bent op uw allerbest U voelt zich beter, bent klaar voor actie en heeft uw ideale gewicht & vorm. Het is niet altijd even gemakkelijk om op dieet te zijn met al die verleidelijke snacks

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

Afslank Programma voor Dames

Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor dames 1 Afslank Programma voor dames 2 Afslank Programma voor dames 3 Afslank Programma voor dames 4 Afslank Programma voor dames 5 Afslank Programma

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN

EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN - HOMEPAGE HEALTH FIRST CLUB HTTP://WWW.HEALTHFIRST.NL/ EXCLUSIEVE FITNESSCLUB IN EINDHOVEN Ben je opzoek naar een kleinschalige sportschool in Eindhoven met een relaxte sfeer en personal training? Ga

Nadere informatie

JOUW PERSOONLIJK GOEROE-PLAN. Lente in je Lijf Moeiteloos leven en je hormonen in balans

JOUW PERSOONLIJK GOEROE-PLAN. Lente in je Lijf Moeiteloos leven en je hormonen in balans Lente in je Lijf Moeiteloos leven en je hormonen in balans JOUW PERSOONLIJK GOEROE-PLAN 2016 Heleen van Lente www.lente-injeleven.nu heleen@lente-injeleven.nu Jouw persoonlijk goeroe-plan Ken je de uitspraak:

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

Niels van Loon [Email address]

Niels van Loon [Email address] Niels van Loon [Email address] Bedankt voor je interesse in mijn website en welkom bij de gezondheidscheck. Hieronder volgen enkele vragen, na het beantwoorden ervan geef ik je een advies op basis van

Nadere informatie

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie: Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:.................. Gezond afvallen betekent een verandering in je levensstijl, want blijvend afvallen bereik je niet met een crashdieet. Zo

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Activelifestyle. FIT-Guide

Activelifestyle. FIT-Guide Activelifestyle FIT-Guide Inleiding U wilt uw doel behalen, maar weet niet precies hoe. Deze FIT-Guide is er om u tips en een inside look van ons product te geven. Alleen training is niet het enige wat

Nadere informatie

Ons programma in het kort:

Ons programma in het kort: Ons programma in het kort: Gemiddeld 1 kilo per week afvallen Geen honger & geen jojo effect, gewoon gezond en lekker eten Healthy lifestyle change waarin je ontzettend veel leert over voeding Afvallen

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid.

Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid. Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid. Wanneer je deze 10 ultieme tips in dit E-book toepast zal je gegarandeerd

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 12 sep t/m 18 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 12 sep t/m 18 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje!

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! 2019 Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! Gezond Aankomen: De 10 Beste Tips Op Een Rijtje Een vraag die ik wel regelmatig krijg is hoe kan ik succesvol aankomen. Als je de media bekijkt valt

Nadere informatie

Snel, simpel en smakelijk

Snel, simpel en smakelijk Snel, simpel en smakelijk waar SLIM Gemakkelijk afvallen Een gezond lijf is niet alleen uw visitekaartje, het is uw leven. En als u lekker in uw vel zit, dan straalt u dat ook uit! Hoe lekker zit u in

Nadere informatie

Gewichtstoename bij behandeling van kanker

Gewichtstoename bij behandeling van kanker Gewichtstoename bij behandeling van kanker Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U bent tijdens uw behandelingen tegen kanker ongewenst in gewicht aangekomen. In deze

Nadere informatie

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach Voor een blijvend fit en slank lichaam klacht oorsprong oplossing online 10 weken lang elke week een weekmenu en alles wat je moet weten over hormonen en je gezondheid. Trainer Hormoonfactor- voeding en

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

Gewichtstoename bij behandeling van kanker

Gewichtstoename bij behandeling van kanker Gewichtstoename bij behandeling van kanker Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U bent tijdens uw behandelingen tegen kanker ongewenst in gewicht aangekomen. In deze

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Gezonde voeding en een healthy lifestyle? Mijn naam is Fardau Wijbenga, oprichtster van The Healthy Life Company. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde

Nadere informatie

LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. ALOE INSPIRED

LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. ALOE INSPIRED BE LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. ALOE INSPIRED KUN JE ER BETER UITZIEN EN JE BETER VOELEN NA SLECHTS 9 DAGEN? JA! Het C9 programma helpt u een vliegende start te maken op

Nadere informatie

Gezond eten. Tips voor een gezonde

Gezond eten. Tips voor een gezonde Gezond eten Tips voor een gezonde leefstijl Gezond eten door kleine veranderingen Inleiding In dit boekje lees je meer over hoe je met kleine veranderingen gezonder kunt eten. Tips die weinig moeite

Nadere informatie

FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE. Dag 2: De meest effectieve manier van sporten

FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE. Dag 2: De meest effectieve manier van sporten FIT EN SUCCESVOL CHALLENGE Dag 2: De meest effectieve manier van sporten DOOR THOMAS DE VRIES DITKEERWEL Krachttraining 101: Er zijn echt 100 verschillende sporten die je kunt doen. En veel sporten zorgen

Nadere informatie

Kinderen en een gezond gewicht

Kinderen en een gezond gewicht Kinderen en een gezond gewicht Een kind met een gezond gewicht beweegt makkelijker en ontwikkelt zich lichamelijk beter dan een kind met overgewicht. Bovendien betekent nú overgewicht hebben dat je kind

Nadere informatie

SPORTVASTEN Make the Switch

SPORTVASTEN Make the Switch SPORTVASTEN Make the Switch Algemene Achtergrond Geen enkel dieet werkt op lange termijn zonder sport, de spieren moeten veranderen Mensen die van nature in de vetverbrandingsstand staan kunnen veel eten

Nadere informatie

Sporten met Forever. aloe-inspired

Sporten met Forever. aloe-inspired NL Sporten met Forever aloe-inspired Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties.

Nadere informatie

Ons programma in het kort:

Ons programma in het kort: Ons programma in het kort: Gemiddeld 1 kilo per week afvallen Geen honger & geen jojo effect, gewoon gezond en lekker eten Healthy lifestyle change waarin je ontzettend veel leert over voeding Afvallen

Nadere informatie

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis.

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. Zonder twijfel is een gebrek aan de juiste kennis de voornaamste reden waarom mensen moeite

Nadere informatie

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT

Voedingsschema. Believe in. 5 sep t/m 11 sep FUNCTIONEEL FIT Voedingsschema FUNCTIONEEL FIT 5 sep t/m 11 sep Believe in GEZONDE LEVENSSTIJL Je bent nu in je bezit van een gezond voedingsschema. Dit voedingsschema helpt jou om de dagelijkse structuur en planning

Nadere informatie

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen 3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

Principes Basisvoedingsschema

Principes Basisvoedingsschema Principes Basisvoedingsschema Spelregels gezond eetpatroon (volgens de richtlijnen van het voedingscentrum) 1. Breng variatie aan in je maaltijd. 2. Eet niet te veel, maar beweeg voldoende. 3. Eet veel

Nadere informatie

Sportvoeding bij Atleten

Sportvoeding bij Atleten Sportvoeding bij Atleten Pallas 67 16 maart 2017 Marlijn van den berg marlijn.vandenberg@gmail.com Voedingsdeskundige Voeding en gezondheid in Wageningen Nu werkzaam bij: Jouw actieve vakantie om je fitter,

Nadere informatie

Je wilt gezonder leren eten en leren hoe voeding invloed heeft op lichaam en geest Je steuntje in de rug nodig hebt

Je wilt gezonder leren eten en leren hoe voeding invloed heeft op lichaam en geest Je steuntje in de rug nodig hebt Vitaliteitspakket: Vitaliteit in breedste zin van het woord is mijn passie. Zou jij je vitaler, fitter, meer in balans willen voelen? Of heb je (vage) klachten waar je niet goed weet waar het vandaan komt?

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

IN 7 DAGEN JE VOCHT BALANS OP ORDE

IN 7 DAGEN JE VOCHT BALANS OP ORDE IN 7 DAGEN JE VOCHT BALANS OP ORDE Stap voor stap voldoende drinken. Dat je voldoende moet drinken weet je wel, maar doe je het ook? Vocht zorgt ervoor dat je lichaam optimaal functioneert. Drink je te

Nadere informatie

De eerste stappen naar een gezond gewicht

De eerste stappen naar een gezond gewicht De eerste stappen naar een gezond gewicht Sylvia van Willigen Online Gewichtsconsulente en Life Coach Als je dit leest, heb je de eerste stap al gezet. Gefeliciteerd! Nu gaan we verder elke week een stapje.

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Vetverbranding en afvallen wat is de beste training, Tabata, kracht of cardiotraining? Wat is de beste en snelste manier om af te vallen? Is dat door kracht of door cardiotraining of een combinatie van

Nadere informatie

Bewegen en Gezondheid

Bewegen en Gezondheid Bewegen en Gezondheid Fit zijn en fit blijven Iedereen wil gezond en fit zijn. Om fit te blijven kun je bijvoorbeeld sporten, niet roken, voldoende rust nemen en gezond eten. Al die zaken horen bij een

Nadere informatie

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N!

25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! 25 Geheimen om KILO'S A F T E V A L L E N! welkom! Wat enorm goed dat je bezig bent met je gezondheid! Een goede gezondheid kent veel voordelen. Je hebt meer energie, zit beter in je vel en je hebt minder

Nadere informatie

Gezond gewicht. Wat kunt u er zelf aan doen? altijd dichtbij. Vraag ons gerust om advies.

Gezond gewicht. Wat kunt u er zelf aan doen? altijd dichtbij. Vraag ons gerust om advies. Gezond gewicht Wat kunt u er zelf aan doen? Vraag ons gerust om advies altijd dichtbij www.alphega-apotheek.nl Gezond gewicht De meeste mensen willen graag een aantal kilo s afvallen. Maar is dat wel nodig?

Nadere informatie

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding MAKE THE SWITCH Van suiker naar vetverbranding Wat is Sportvasten Switch van suiker naar vetverbranding! Een kickstart naar een andere stofwisseling en een nieuwe levensstijl! Hoe is Sportvasten ontstaan

Nadere informatie

stappen: hoe begin je eraan?

stappen: hoe begin je eraan? 10.000 stappen: hoe begin je eraan? 1 2 3 4 5 6 Meet je stappen gedurende een week. Bepaal je doel. 500 extra stappen per dag is een haalbare uitdaging. Hou dit minstens 1 week vol. Kies na elke week een

Nadere informatie

30 dagen een commitment met jezelf aangaan!

30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 1. Training 2. Voeding 3. Rust 1. Training - Grote spieren trainen benen, borst en rug - Cardio training - Dagelijks middelmatig bewegen Grote spieren trainen:

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. ALOE INSPIRED

LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. ALOE INSPIRED NL LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. ALOE INSPIRED 2017 KUN JE ER BETER UITZIEN EN JE BETER VOELEN NA SLECHTS 9 DAGEN? JA! Het C9 programma helpt u een vliegende start te maken

Nadere informatie

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Werkbladen KlasseLunch 2008:

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Werkbladen KlasseLunch 2008: Werkbladen 2008: Over gezond eten 1 WAAROM IS GEZOND ETEN BELANGRIJK? Je bent nu in de groei. Je lichaam is nog lang niet klaar. Goed en gezond eten is daarom erg belangrijk. Want alleen dan krijg je voldoende

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? Voorafgaand aan de reset plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. De week voor de reset is de voorbereiding op de 10 dagen

Nadere informatie

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl SLIM VET VERLIEZEN DOE JE ZO! 1.0 Door: Eiwitrijkerecepten.nl Inleiding De meeste mensen die willen afvallen houden het meestal niet lang vol. Gewicht verliezen gaat gemakkelijker als je gemotiveerd bent

Nadere informatie

Afslanktips foodteacher

Afslanktips foodteacher Afslanktips foodteacher deel 1 1 foodteacher tip 1: Drink veel water Van veel water drinken val je niet af, maar het zorgt er wel voor dat veel afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Als u wilt

Nadere informatie

HET BEWEEGPROGRAMMA. Vitalavie in samenwerking met B-Flex Health

HET BEWEEGPROGRAMMA. Vitalavie in samenwerking met B-Flex Health HET BEWEEGPROGRAMMA Vitalavie in samenwerking met B-Flex Health Een groot deel van de Nederlandse bevolking voelt zich niet fit. Wist je dat levensstijl daar een ontzettend grote rol in speelt? Vermoeidheid,

Nadere informatie

Eet je Mooi in 28 dagen

Eet je Mooi in 28 dagen Eet je Mooi in 28 dagen hét beautyrecept op basis van wetenschappelijk onderzoek Inge de Munnik www.eetjemooi.nl inhoud 1 INLEIDING Hoe werkt Eet je Mooi? 9 Wat doet Eet je Mooi voor jou? 11 2 DE PRINCIPES

Nadere informatie

Gewichtstoename bij behandeling van kanker

Gewichtstoename bij behandeling van kanker Gewichtstoename bij behandeling van kanker Albert Schweitzer ziekenhuis Januari 2012 Pavo 0915 Inleiding U bent tijdens uw behandelingen tegen kanker ongewenst in gewicht aangekomen. In deze folder leggen

Nadere informatie

INLEIDING 8. Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12

INLEIDING 8. Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12 INHOUD INLEIDING 8 Is dit boek iets voor jou? 9 Waar gaat dit boek wel en niet over? 10 Hoe gebruik je dit boek? 10 INTRODUCTIE 12 Waarom heb ik dit boek geschreven? 13 1 BASISPRINCIPES VAN DIËTEN 16 2

Nadere informatie

SPORTRUSTEN 3 PROGRAMMA S BEWEZEN EFFECTEN. word fit met een glimlach (en af en toe een grimas) GRIP OP STRESS 5 KG KWIJT TIPS VOOR LOPERS

SPORTRUSTEN 3 PROGRAMMA S BEWEZEN EFFECTEN. word fit met een glimlach (en af en toe een grimas) GRIP OP STRESS 5 KG KWIJT TIPS VOOR LOPERS SPORTRUSTEN word fit met een glimlach (en af en toe een grimas) GRIP OP STRESS 5 KG KWIJT TIPS VOOR LOPERS PROGRAMMA S BEWEZEN EFFECTEN Duizenden enthousiaste gebruikers ADEMHALING ROCKS, GEZOND ETEN IS

Nadere informatie

LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. aloe-inspired

LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. aloe-inspired NL LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. aloe-inspired 2018 KUN JE ER BETER UITZIEN EN JE BETER VOELEN NA SLECHTS 9 DAGEN? JA! Het C9 programma helpt u een vliegende start te maken

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen 9 tips voor een sneller succes bij het afvallen Komt dit bekend voor? Je valt maar niet af, ondanks dat je erg je best doet om gewicht te verliezen. Je eet niet veel, maar ondanks dat, gaat de weegschaal

Nadere informatie

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit?

De 10 dagen reset van lichaam en geest. Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? 1 De 10 dagen reset van lichaam en geest Hoe ziet de 10- daagse reset eruit? De week voor de workshopdag is de voorbereiding op de 10 dagen reset. Dag 1 is een workshopdag bij Erve Hulsbeek. De dagen 2-10

Nadere informatie

3 dagen splitschema. Fit.nl

3 dagen splitschema. Fit.nl 3 dagen splitschema Dit drie dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die drie keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen!

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! 20 Wat is ShapeWorks? Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing die voor ú werkt! U moet zich voorstellen

Nadere informatie

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Kun jij de verleiding niet weerstaan als je versgebakken cake ruikt? Ga je eten als je verdrietig, boos, of gespannen bent? Lukt het je niet

Nadere informatie

LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. aloe-inspired

LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. aloe-inspired NL LEG HET FUNDAMENT EN GA VAN START! LOOK BETTER. FEEL BETTER. aloe-inspired 2018 KUN JE ER BETER UITZIEN EN JE BETER VOELEN NA SLECHTS 9 DAGEN? JA! Het C9 programma helpt u een vliegende start te maken

Nadere informatie

Super Gezondheid Masterclass Module 2: Week 9. OptimaleGezondheid.com. Verantwoord aankomen & op gewicht blijven

Super Gezondheid Masterclass Module 2: Week 9. OptimaleGezondheid.com. Verantwoord aankomen & op gewicht blijven Super Gezondheid Masterclass Module 2: Week 9 OptimaleGezondheid.com Verantwoord aankomen & op gewicht blijven Dislaimer Dit is geen medisch advies en zal ook niet zo moeten worden opgevat. Ik deel alleen

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Metabolisme verhogen door minder koolhydraten te gebruiken Metabolisme is een ander woord voor stofwisseling. Het Metabolisme verhogen is eigenlijk een hogere/snellere stofwisseling. Metabolisme is de

Nadere informatie

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training!

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training! Optimaal herstellen NA JE TRAINING Met deze -daagse challenge haal je alles uit je training! Je bent net klaar met sporten en je voelt je geweldig! Niet vergeten: het geheim van een goede workout zit hem

Nadere informatie

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset Zo ondersteunt Pure Whey Eiwit uw gezondheid Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Ze zijn nodig voor groei, herstel en instandhouding van lichaamscellen en weefsels. Niet voor niets

Nadere informatie

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng TRAININGTIPS Van onze personal trainer Jill de Vreng Hoeveel trainingen per week? Verschillende spiergroepen Het is belangrijk om minimaal 2 workouts per week in te plannen, zodat je ook echt resultaat

Nadere informatie

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Docentenhandleiding KlasseLunch 2008:

KlasseLunch. Over gezond eten 1. Docentenhandleiding KlasseLunch 2008: Over gezond eten 1 WAAROM IS GEZOND ETEN BELANGRIJK? Je bent nu in de groei. Je lichaam is nog lang niet klaar. Goed en gezond eten is daarom erg belangrijk. Want alleen dan krijg je voldoende voedingsstoffen

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag

E-BOOK. Krachtschema. Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE. Voor 1 dag E-BOOK Wil jij fitter en sterker worden? DOE MEE Krachtschema Voor 1 dag Hi, super leuk dat je mijn E-book hebt aangevraagd! Wil jij graag fitter en sterker worden? Met dit krachtschema voor 1 dag help

Nadere informatie

Houd de volgende 3 regels tijdens aan: Je staat open voor verandering.

Houd de volgende 3 regels tijdens aan: Je staat open voor verandering. Wat leuk dat je gaat deelnemen aan het BodieBoost Mindset programma! Wij gaan jou alle handvatten geven om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Tijdens jouw afslankavontuur is het belangrijk

Nadere informatie

Eerste hulp bij PCOSklachten

Eerste hulp bij PCOSklachten Eerste hulp bij PCOSklachten WIE BEN IK? Ik ben Anita en ik woon in Amersfoort. In 2010 stopte ik met de pil om erachter te komen of mijn cyclus op gang zou komen. Op dat moment was ik 28 jaar. Mijn nicht

Nadere informatie

4 dagen splitschema. Fit.nl

4 dagen splitschema. Fit.nl 4 dagen splitschema Dit vier dagen splitsschema is gemaakt voor een sporter die vier keer per week wil sporten en zijn hele lichaam wil trainen. Het schema is opgedeeld in drie dagen: Dag 1 (Borst & Triceps)

Nadere informatie

Eet, drink en. beweeg!

Eet, drink en. beweeg! Eet, drink en. beweeg! WAAROM? Gezond eten en regelmatig bewegen gaan hand in hand. Door een gevarieerde voeding te combineren met voldoende lichaamsbeweging zorgen we ervoor dat we het risico op allerlei

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 5 Inleiding. 85 Energie in balans met de Schijf van Vijf. 7 Gezond eten met de Schijf van Vijf

Inhoudsopgave. 5 Inleiding. 85 Energie in balans met de Schijf van Vijf. 7 Gezond eten met de Schijf van Vijf Inleiding Iedereen weet dat gezond eten goed voor je is. Je voelt je daardoor beter. Daarnaast is het ook belangrijk om een gezond gewicht te krijgen of te houden. Om gezond te kunnen eten, moet je wel

Nadere informatie

COLOUR YOURSELF HEALTHY

COLOUR YOURSELF HEALTHY COLOUR YOURSELF HEALTHY COLOUR YOURSELF HEALTHY PRESENTATIEOVERZICHT Carl Rehnborg en het verhaal over NUTRILITE De uitdagingen van gezond eten Kleur uw voeding Gezond eten. Gezond leven. Over gezondheid

Nadere informatie

P.S.M.F. (protein sparing modified fasting)

P.S.M.F. (protein sparing modified fasting) P.S.M.F. (protein sparing modified fasting) informatie voor patiënten INLEIDING 3 HET DIEET 4 Modifast Intensive Groenten Drank VERLOOP VAN HET DIEET 6 CONTACT 7 BIJLAGE: RECEPTEN 7 2 Inleiding Uw behandelende

Nadere informatie

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback Het Kosmeoo Health programma Kosmeoo Health is een unieke gezondheidsinvestering, waarin u de hoofdrol heeft en wij een coachende rol vervullen. Het is gericht op reiniging van het lichaam en het in balans

Nadere informatie

Van start met het LEVEL 10 voedingsplan

Van start met het LEVEL 10 voedingsplan Van start met het LEVEL 10 voedingsplan Om u tijdens jouw Level 10 Challenge zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen bij het onderdeel voeding, hebben we hieronder voor elke categorie de belangrijkste

Nadere informatie

Forever F.I.T. programma C9

Forever F.I.T. programma C9 Forever F.I.T. programma C9 In dit document kun je alvast voorbereidende informatie vinden voor een goede start! Het C9 programma heeft een ontgiftende werking en bevat alle benodigde vezels, vitaminen

Nadere informatie

Ik help volwassenen en kinderen om op een natuurlijke en eenvoudige manier gezonder, slanker en vitaler te worden

Ik help volwassenen en kinderen om op een natuurlijke en eenvoudige manier gezonder, slanker en vitaler te worden Ik help volwassenen en kinderen om op een natuurlijke en eenvoudige manier gezonder, slanker en vitaler te worden Dit is een gratis e-book van www.jouw-leefstijl.nl. Je mag het weggeven aan anderen, maar

Nadere informatie

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Iedereen vult zijn eigen Schijf van Vijf Je lijf gaat je hele leven mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat? Als je

Nadere informatie

EVENWICHTIGE MAALTIJD

EVENWICHTIGE MAALTIJD EVENWICHTIGE MAALTIJD Sojaproteïne-isolaat, fructose, sojalecithine, verdikkingsmiddelen (cellulosepoeder, guargompoeder, carrageen, xantaangom), havervezels, maïszemelen, calciumcitraat, fructo-oligosacchariden,

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback Het Kosmeoo Health programma Kosmeoo Health is een unieke gezondheidsinvestering, waarin u de hoofdrol heeft en wij een coachende rol vervullen. Het is gericht op reiniging van het lichaam en het in balans

Nadere informatie

Goede voeding voor je kind. Uitleg over basisvoeding en een dagmenu

Goede voeding voor je kind. Uitleg over basisvoeding en een dagmenu Goede voeding voor je kind Uitleg over basisvoeding en een dagmenu Goede voeding Dagmenu kind 1 t/m 3 jaar Wat is goede voeding voor kinderen? Door alle beschikbare informatie is het soms lastige te weten

Nadere informatie

JIJ & JE WERK NU & LATER. expeditiefit.nl

JIJ & JE WERK NU & LATER. expeditiefit.nl Hoe zorgen we ervoor dat we in goede gezondheid, met plezier en voldoende uitdaging blijven werken? En wiens verantwoordelijkheid is dat? Van de werkgever, van de werknemer? Of van beiden? Met Expeditie

Nadere informatie

Opdracht 1) Schrijf op papier wat je allemaal al hebt gedaan om gewicht te verliezen en gezonder te gaan leven.

Opdracht 1) Schrijf op papier wat je allemaal al hebt gedaan om gewicht te verliezen en gezonder te gaan leven. Voor 12 weken Start Met Deze Opdrachten: Opdracht Schrijf op papier wat je allemaal al hebt gedaan om gewicht te verliezen en gezonder te gaan leven. Bekijk daarna hoe het kan dat ondanks je meerdere pogingen

Nadere informatie