Economist (startbaanovereenkomst)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Economist (startbaanovereenkomst)"

Transcriptie

1 Academiejaar februari 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2018 VACATURE /023 Economist (startbaanovereenkomst) Stad: Antwerpen, Leuven, Mechelen, Brugge en Dendermonde Vereist diploma: Master Administratie: Fiscaliteit, Jobinhoud Als dossierbeheerder binnen een dienst Beheer binnen de pijlers P & KMO van de Algemene Administratie Fiscaliteit maken de volgende taken deel uit van uw functie: Je behandelt en volgt fiscale dossiers op. Je verzorgt de erbij horende correspondentie. Je stelt zelfstandig documenten op, zoals verslagen en pv s. Je past de geldende reglementering toe en zoekt indien nodig de correcte informatie op. Je werkt mee aan de in ordestelling van dossiers, voert opzoekingen uit in het archief of de beschikbare documentatie, al dan niet op vraag van interne of externe klanten. Daartoe leer je ook werken met de informaticatools die specifiek zijn voor de FOD Financiën. Je bent contactpersoon, ontvangt belastingsplichtigen aan het loket en beantwoordt frequent voorkomende vragen via telefoon. Aan rechthebbenden reik je attesten uit in verband met hun fiscale toestand (bijv. voor het verkrijgen van een studiebeurs).

2 Je organiseert je eigen werk en bepaalt uiteraard in samenspraak met je chef en collega s in welke volgorde je taken zal uitvoeren, wat belangrijk en wat dringend is. Je weet wat je doelstellingen zijn en zorgt ervoor dat je taken klaar zijn binnen de afgesproken deadlines. Je werkt nauwgezet en je controleert je eigen werk om fouten te vermijden. Je bent leergierig en wil levenslang leren. Je volgt de cursussen die je worden aangeboden, je werkt je kennis en vaardigheden constant bij en benut je doorgroeimogelijkheden. Daarbij word je uiteraard gesteund door een goed uitgebouwd intern opleidingssysteem, de opleidingen die je volgt maken daarbij gewoon deel uit van je dagtaak. Werkgever Er zijn 14 vacante plaatsen binnen de Algemene Administratie van de Fiscaliteit. De openstaande plaatsen bevinden zich in Antwerpen, Leuven, Mechelen, Brugge en Dendermonde. Profiel Gedragsgerichte competenties Je analyseert gegevens gericht en beoordeelt informatie kritisch. Je gaat zelfstandig om met en lost problemen op, zoekt alternatieven en voert de oplossing uit. Je creëert en bevordert de groepsgeest door je mening en ideeën te delen en door bij te dragen aan de oplossing van conflicten tussen collega's. Je begeleidt interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier, levert hen een persoonlijke dienstverlening en onderhoudt constructieve contacten. Je handelt integer, in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie, respecteert vertrouwelijkheid, komt verbintenissen na en vermijdt elke vorm van partijdigheid. Je plant en beheert je eigen groei actief in functie van je mogelijkheden, interesses en ambities door je eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken. Je beschikt over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op te nemen voor de correctheid van ondernomen acties. Een goede motivatie is eveneens belangrijk! Vereist diploma Diploma van master (Economie).

3 Aanbod Wij bieden u een eerste werkervaring bij de FOD Financiën en een eventueel toekomstig parcours binnen onze organisatie. Je wordt aangeworven als Attaché (niveau A1) met de bijhorende weddeschaal NA11 via een startbaanovereenkomst van 1 jaar. Interesse? Vul uw kandidatuur online in: VACATURE /024 Stad: Bachelors (Generiek) (startbaanovereenkomst) Leuven, Antwerpen, Brugge, Dendermonde en Mechelen Vereist diploma: Bachelor Administratie: Fiscaliteit, Jobinhoud Als dossierbeheerder binnen een dienst Beheer binnen de pijlers P & KMO van de Algemene Administratie Fiscaliteit maken de volgende taken deel uit van uw functie: Je behandelt en volgt fiscale dossiers op. Je verzorgt de erbij horende correspondentie. Je stelt zelfstandig documenten op, zoals verslagen en pv s. Je past de geldende reglementering toe en zoekt indien nodig de correcte informatie op. Je werkt mee aan de in ordestelling van dossiers, voert opzoekingen uit in het archief of de beschikbare documentatie, al dan niet op vraag van interne of externe klanten. Daartoe leer je ook werken met de informaticatools die specifiek zijn voor de FOD Financiën. Je bent contactpersoon, ontvangt belastingsplichtigen aan het loket en beantwoordt frequent voorkomende vragen via telefoon. Aan rechthebbenden reik je attesten uit in verband met hun fiscale toestand (bijv. voor het verkrijgen van een studiebeurs).

4 Je organiseert je eigen werk en bepaalt uiteraard in samenspraak met je chef en collega s in welke volgorde je taken zal uitvoeren, wat belangrijk en wat dringend is. Je weet wat je doelstellingen zijn en zorgt ervoor dat je taken klaar zijn binnen de afgesproken deadlines. Je werkt nauwgezet en je controleert je eigen werk om fouten te vermijden. Je bent leergierig en wil levenslang leren. Je volgt de cursussen die je worden aangeboden, je werkt je kennis en vaardigheden constant bij en benut je doorgroeimogelijkheden. Daarbij word je uiteraard gesteund door een goed uitgebouwd intern opleidingssysteem, de opleidingen die je volgt maken daarbij gewoon deel uit van je dagtaak. Werkgever Er zijn 22 vacante plaatsen binnen de Algemene Administratie van de Fiscaliteit (8 plaatsen niveau B). De openstaande plaatsen bevinden zich in Antwerpen, Leuven, Mechelen, Brugge en Dendermonde. Profiel Gedragsgerichte competenties Je analyseert gegevens gericht en beoordeelt informatie kritisch. Je gaat zelfstandig om met en lost problemen op, zoekt alternatieven en voert de oplossing uit. Je creëert en bevordert de groepsgeest door je mening en ideeën te delen en door bij te dragen aan de oplossing van conflicten tussen collega's. Je begeleidt interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier, levert hen een persoonlijke dienstverlening en onderhoudt constructieve contacten. Je handelt integer, in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie, respecteert vertrouwelijkheid, komt verbintenissen na en vermijdt elke vorm van partijdigheid. Je plant en beheert je eigen groei actief in functie van je mogelijkheden, interesses en ambities door je eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken. Je beschikt over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op te nemen voor de correctheid van ondernomen acties. Een goede motivatie is eveneens belangrijk! Vereist diploma Diploma van bachelor (generiek) Aanbod Wij bieden u een eerste werkervaring bij de FOD Financiën en een eventueel toekomstig parcours binnen onze organisatie. Je wordt aangeworven als Financieel Deskundige (niveau B) met de bijhorende weddeschaal B1. Interesse? Vul uw online in:

5 Contact Leuven: Wim De Smet (KMO), (link sends ), 0257/ & Marleen Schoofs (P), (link sends ), 0257/ Antwerpen: Liesbeth Van Rysselberghe (KMO), (link sends ), 0257/ & Dominiek Van Goethem (P), (link sends ), 0257/ Brugge: Laurent Vannieuwenhuyse (KMO), (link sends ), 0257/ & Filip Hindryckx (P), (link sends ), 0257/ Dendermonde: Mario Ryckaert (P), (link sends ), 0257/ Mechelen: Frieda Bellon (P), (link sends ), 0257/ Vereiste ervaring): De startbaanovereenkomst (ook wel Rosettacontract genoemd) is een contract van bepaalde duur dat aan jongeren van minder dan 26 jaar de mogelijkheid biedt om professionele ervaring op te doen. VACATURE /025 "Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus alle bedrijven, organisaties en zelfstandigen die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, d.w.z. oog hebben voor People, Planet en Profit, op boekhoudkundig en fiscaal vlak deskundig begeleiden." Heb je een boekhoudkundige opleiding (bachelor accountancy-fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaring) gevolgd? Ben jij net zoals wij gebeten door de cijfermicrobe en zou je graag onze missie mee helpen uitdragen? Heb je ervaring met boekhouding en fiscaliteit van éénmanszaken, vennootschappen en/of vzw s? Heb je misschien al eens in een boekhoudkantoor gewerkt? Vind je het niet erg om met piekmomenten te werken? Heb je affiniteit met de non-profit sector? Wil je graag werken in een coöperatief bedrijf waar weinig hiërarchie bestaat, maar waar beslissingen zoveel mogelijk collegiaal worden genomen? Dan word jij misschien onze nieuwe collega! Wij zoeken immers dringend een dossierbeheerder boekhouder-fiscalist (M/V) en/of vzwboekhouder (M/V) met de nodige ervaring om op termijn zelfstandig dossiers van A tot Z te beheren, inclusief de contacten met klanten.

6 Dit is hetgeen we je kunnen bieden: Een voltijdse job (4/5 of 3/4 is bespreekbaar). Een gevarieerde klantenportefeuille van vzw s, coöperaties, zelfstandigen uit de socioculturele, artistieke, ecologische, sector. Een job met flexibele uren. Een behoorlijk loon + groepsverzekering Een aangename werkplek in ons kantoor te Berchem. Een degelijke inwerking en coaching en regelmatig werkoverleg met je collega s. Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Annemie Dreesen op het nummer 0261/ Interesse? Stuur ons je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV uiterlijk tegen 2 maart Sollicitatieadres: Boekhoudkantoor Q-bus cvba, t.a.v. Annemie Dreesen, Grote Steenweg Berchem of per mail annemie.dreesen@q-bus.be VACATURE /026 Trainee Consultant International Employment (Kempen / Limburg / Vlaams Brabant) Ben je gebeten door fiscaliteit? Heb je een hoger diploma in fiscaliteit en heb je een eerste relevante werkervaring of ben je een echte specialist in de fiscale materie? Beide is mogelijk! SD Worx is bereid om te investeren in je kennis en heeft tegelijkertijd de mogelijkheid om een expert in de materie aan te werven en verder te laten groeien. Binnen de Divisie SD Worx Consulting biedt het International Employment team fiscaal en sociaaljuridisch advies op Belgisch en internationaal vlak over alle thema s die te maken hebben met de tewerkstelling van personeel in een internationale context. Onze consultants bieden pragmatische en geïntegreerde oplossingen inzake fiscale en sociaalrechtelijke kwesties. We doen dit vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Louvain-la-Neuve. Zo ziet je job er uit: Je takenpakket bestaat uit: een vlotte implementatie van nieuwe fiscale wetgeving, optimalisaties én het opzetten van nieuwe systemen voor onze klanten; het verlenen van schriftelijk en onderbouwd advies over fiscale en sociaalrechtelijke kwesties in een Belgische en internationale context; compliancy (fiscale aangiftes, begin- en eindejaarsberekeningen) voor expats en salary splitters; bijstand bij het berekenen van de personenbelasting in het kader van internationale tewerkstellingen (vnl. simulatieberekeningen voor salary splitters, detacheringen, expats en buitenlandse lokale tewerkstellingen); berekenen en advies inzake loontechnische materies; fiscale optimalisatie van nationale en internationale beloningstechnieken voor hogere kaderleden en bedrijfsleiders, enz.;

7 bijstand verlenen bij het uitwerken van rulings met de fiscus; nauwkeurig opvolgen van split salary- en expatdossiers, qua berekeningen en aangiftes in de personenbelasting/belasting van niet-inwoners; verantwoordelijkheid nemen voor je eigen klantenportefeuille. In je klantencontacten heb je aandacht voor cross-selling. Je bent in staat door een open gesprek met de klant te polsen naar zijn behoeften op het vlak van research, training, consultancy, automation en outsourcing om onze klanten groter te maken; je fiscale en sociaalrechtelijke knowhow up-to-date houden zodat je de klanten steeds op een gerichte manier kan adviseren. Dit is jouw profiel: Wij verwachten dat je: minimum over een bachelor- of masterdiploma beschikt, bij voorkeur heb je een Master TEW, Handels- en financiële Wetenschappen, Rechten of een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit; bij voorkeur 1 tot 2 jaar relevante werkervaring kan voorleggen maar als schoolverlater ben je zeker welkom; communicatief bent en beschikt over de nodige impact in persoonlijke klantgesprekken; graag cijfermatig werkt en analytisch bent; service minded, sterk teamgericht, gedreven en flexibel bent; een vlotte pen hanteert om professioneel te communiceren over internationale fiscale en sociaalrechtelijke zaken; Nederlandstalig bent met een zeer goede kennis van het Engels en Frans; bij voorkeur woonachtig bent in regio Kempen/Limburg Dit krijg je in ruil Wij garanderen je alvast een innoverende organisatie waar je persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaat met het opleveren van ijzersterke resultaten voor SD Worx - nationaal én internationaal. We zorgen natuurlijk voor een passend loon en voor extralegale voordelen. Organisatie SD Worx Volledig adres: Ilgatlaan 19, 3511 Hasselt eva.michielsen@sdworx.com

8 VACATURE /027 Werk jij bij een accountancykantoor, echt? Hebben ze daar ook fiscaal advies nodig dan? Acco Group is een jong, ambitieus en innovatief accountantskantoor. We zijn grote fan van nononsensecommunicatie en samen met jou willen we onze klant ondersteunen in alle financiële en administratieve aspecten van de zaak. We zijn daar zo sterk in dat we blijven groeien en daarom zijn we op zoek naar jou, een junior tax advisor. Werk jij bij een accountancykantoor, echt? Hebben ze daar ook fiscaal advies nodig dan? t Zal nog eens niet zijn! En ik leer nog elke dag bij! Topjob! Wat ik moet doen? Ik leg het even uit! Ik help iedereen die het nodig heeft met zijn fiscale vraagstukken. Daarbovenop komt ook nog eens dat mijn kennis van al die codices vennootschaprecht, sociaal recht, belastingen enzovoort écht nog van pas komt. Samen of alleen, dat maakt me allemaal niet uit, maar met die topcollega s liefst samen natuurlijk. Pas afgestudeerd of niet, ze hebben mij toch de kans gegeven om mijn talenten tot uiting te laten komen. Ik maak mijn eigen planning en zorg ervoor dat ik altijd minstens drie dagen voor de deadline klaar ben! Waarom Acco Group mijn tweede familie is? Omdat ze even hard in mij geloofden toen ik pas afstudeerde. Ze denken hier zelfs aan mijn lijn door elke week vers fruit te voorzien en opleidingen volgen is absoluut geen probleem. Hier lachen ze tenminste ook met mijn flauwenonkelmoppen die zo casual passeren aan de koffiemachine. Af en toe worden daar ook serieuzere zaken besproken waar we allemaal slimmer van worden! De sfeer? TOP! Met z n allen de blik op oneindig en op een future proof accountancy-kantoor. Allemaal even gedreven met minstens even gedreven ideeën, lovely! Of ik mijn ongezouten mening mag geven? Ze hebben niet liever bij Acco Group. Ze moedigen ons zelfs aan om die mening zo direct mogelijk te geven en zo mee te denken aan de toekomst. Gaan en doen, da s het motto! Als ik dan af en toe eens tegen de lamp loop, dan zoeken we met z n allen een oplossing. 39 uur per week is eigenlijk te weinig, maar ik krijg er wel 6 ADV-dagen voor in de plaats bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen. Dus... Herken jij jezelf in de ik, me, mijn, mij, in dit verhaal? Solliciteer dan zeker bij ons en wie weet is het een match made in heaven en begin je bij Acco Group de carrière van je leven!

9 Omdat we bij Acco streven naar een open en transparante communicatie, zal iedereen jouw cv en motivatiebrief kunnen lezen. Impress us all! Solliciteren kan via: VACATURE /028 Boekhouder accountant Voorwaarden : - hoger onderwijs (bachelor of master) richting accountancy / fiscaliteit - grote interesse in de materies : pb, ven be en btw - bereid zijn opleidingen te volgen in deze onderwerpen of bijkomende andere specialisaties. - zelfstandig maar ook in team dossiers beheren : zowel vennootschappen als vrije beroepen en eenmanszaken. persoonlijk contact met cliënten-ondernemers, adviseren en begeleiden. - Ervaring in soortgelijk kantoor/job is aanbevolen, 1 à 3 jaar. - Ervaring met software zoals Kluwer, Exact, Octopus is nuttig. - Sociaal en communicatief, - Team player een doorzetter kwaliteitsgericht werk afleveren - contract van onbepaalde duur we bieden : - een interessante job waarbij je in teamverband en toch zelfstandig dossiers volledig beheert - verloning naar kennis en inzet ; doorgroeimogelijkheden. - extra sociale voordelen

10 - mogelijk tot stage bibf en iab - glijdende werkuren ; aangenaam, nieuw en modern werkkader, gemakkelijk bereikbaar wie zijn wij : - een ambitieus accountantskantoor met een behoorlijk en correct cliënteel ; momenteel bestaat ons team uit 11 medewerkers. Gemotiveerde sollicitatie met cv per te versturen naar : luc@accountancyvanpoucke.be VACATURE /029 junior dossierbeheerder Bedrijfsinformatie: Ons kantoor, CRVB Accountancy, is gevestigd in Lochristi. Momenteel werken wij met 5 medewerkers en 2 vennoten. Wij verhuizen binnenkort, binnen Lochristi, naar een modern en volledig nieuw kantoorgebouw. Wegens onze sterke groei zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze jong-afgestudeerden om ons kantoor te versterken. Functie-omschrijving: Je krijgt een eigen aantal dossiers waarvoor je de volledige verwerking van de boekhouding op je neemt. Je wordt hierin begeleid door een collega, die je zal ondersteunen, begeleiden en motiveren Je doet de voorbereiding van de btw-aangiften, balansen, tussentijdse resultaten, jaarrekening en fiscale aangiften. Je krijgt de kans en de tijd om hierin te groeien Je bent het dagdagelijks contact met onze klanten en neemt hierin de nodige initiatieven Profiel en ervaring: Je hebt een bachelordiploma in accountancy, fiscaliteit Je bent gedreven, je werkt gestructureerd, punctueel en efficiënt Je bent communicatief, positief en enthousiast Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken Contact: Stuur uw cv naar ann@crvb.info, t.a.v. Ann Crommelinck

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring Academiejaar 2017-2018 3 mei 2018 PLAATSAANBIEDINGEN mei 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo VACATURE 2017-2018/046 Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring BSM bvba is een

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 Academiejaar 2016-2017 15 september 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 VACATURE 2016-2017/001 D&P Consulting te Beringen is een dynamisch

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 Academiejaar 2017-2018 6 februari 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 VACATURE 2017-2018/018 Finivo NV is een vooruitstrevend accountantskantoor

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 Academiejaar 2016-2017 16 februari 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 VACATURE 2016-2017/027 Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN november 2016

PLAATSAANBIEDINGEN november 2016 Academiejaar 2016-2017 18 november 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN november 2016 VACATURE 2016-2017/011 Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus alle

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Boekhouder Bedrijfsnaam:

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant Academiejaar 2016-2017 6 december 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2016 VACATURE 2016-2017/015 Kantoor Accountants- en Belastingconsulenten,

Nadere informatie

Fiscaal Medewerker voor de Algemene Administratie van Fiscaliteit Deelname aan het project Talentontwikkeling Niveau C - Type Rosetta (contractueel)

Fiscaal Medewerker voor de Algemene Administratie van Fiscaliteit Deelname aan het project Talentontwikkeling Niveau C - Type Rosetta (contractueel) Fiscaal Medewerker voor de Algemene Administratie van Fiscaliteit Deelname aan het project Talentontwikkeling Niveau C - Type Rosetta (contractueel) Jobinhoud De Algemene Administratie van de Fiscaliteit

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt!

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt! Academiejaar 2014-2015 23 juni 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020 Inleiding Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert?

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit ACCOUNTANCY MEDEWERKER Bachelor Accountancy of Master Handelswetenschappen, TEW, Economie. Enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of in de volledige boekhouding van een

Nadere informatie

Manager Tax & Legal - Business Taks

Manager Tax & Legal - Business Taks Academiejaar 2015-2016 1 otober 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2015 VACATURE 2015-2016/001 Voor de versterking van het team als gevolg van de

Nadere informatie

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens

Nadere informatie

UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x)

UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x) UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x) JOBINHOUD De FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketten en Leefmilieu wil verder de ingeslagen weg op gaan om een flexibele en slagvaardige organisatie

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 Academiejaar 2016-2017 21 augustus 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 VACATURE 2016-2017/078 Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene

Nadere informatie

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B RECHTERLIJKE ORDE DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens

Nadere informatie

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B FOD JUSTITIE & RECHTERLIJKE ORDE

DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B FOD JUSTITIE & RECHTERLIJKE ORDE DESKUNDIGE FINANCIEEL BEHEER EN GERECHTSKOSTEN - NIVEAU B Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden Contactgegevens

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1245&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar Orde van Vlaamse Balies VACATURES Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be De Orde van Balies (OVB), met zetel te Brussel, vertegenwoordigt meer dan

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit Academiejaar 2015-2016 14 december 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2015 VACATURE 2015-2016/007 Voltijds of deeltijds Juridisch adviseur - Specialisatie

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 1 april 2015 PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 VACATURE 2014-2015/015 Manager Taks & Legal EC Restructuring & Real Estate

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1225&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 5 maart 2015 PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 VACATURE 2014-2015/010 Junior accountant dossierbeheerder in een boekhoud-

Nadere informatie

Selectie-assistent (m/v) (niveau C)

Selectie-assistent (m/v) (niveau C) Selectie-assistent (m/v) (niveau C) Bij de selectiedienst werkzaam binnen het rechtsgebied Gent Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure

Nadere informatie

Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman

Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman Leuvenseweg 48 bus 6 1000 Brussel Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman Er zijn 2 betrekkingen (1 Nederlandstalig en 1 Franstalig, m/v) met een contract van onbepaalde duur vacant bij de federale

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN april 2016

PLAATSAANBIEDINGEN april 2016 Academiejaar 2015-2016 11 april 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN april 2016 VACATURE 2015-2016/024 Heb jij de durf en drive van een échte dossierbeheerder?

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Vertaler (m/v) NIVEAU B

Vertaler (m/v) NIVEAU B Vertaler (m/v) NIVEAU B Parket van de Arbeidsauditeur te Halle Vilvoorde Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst van geslaagden

Nadere informatie

JURIST NIVEAU A. Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.)

JURIST NIVEAU A. Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) JURIST NIVEAU A Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure

Nadere informatie

De Federale Overheidsdienst Financiën zoekt 2 Laboratoriumtechnici (m/v/x) voor het laboratorium der Douane en Accijnzen te Leuven JOBINHOUD

De Federale Overheidsdienst Financiën zoekt 2 Laboratoriumtechnici (m/v/x) voor het laboratorium der Douane en Accijnzen te Leuven JOBINHOUD De Federale Overheidsdienst Financiën zoekt 2 Laboratoriumtechnici (m/v/x) voor het laboratorium der Douane en Accijnzen te Leuven JOBINHOUD Binnen het Laboratorium der Douane & Accijnzen (AADA) heb je

Nadere informatie

ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C

ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C ASSISTENT DOSSIERBEHEER NIVEAU C FOD Justitie dienst HR Magistratuur, notarissen, gerechtsdeurwaarders Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap

Nadere informatie

Controleur tabak, alcohol en andere consumptieproducten (m/v)

Controleur tabak, alcohol en andere consumptieproducten (m/v) Controleur tabak, alcohol en andere consumptieproducten (m/v) JOBINHOUD Je bent jong en je wil een job als geen ander? Word één van de twaalf nieuwe controleurs voor het rookverbod en de verkoop van alcohol

Nadere informatie

ATTACHE JURIST NIVEAU A

ATTACHE JURIST NIVEAU A ATTACHE JURIST NIVEAU A VOOR HET SECRETARIAAT VAN HET COLLEGE VAN PROCUREURS-GENERAAL (contract van bepaalde duur (twee jaar)) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten

Nadere informatie

SELECTIE - ASSISTENT (niveau C)

SELECTIE - ASSISTENT (niveau C) SELECTIE - ASSISTENT (niveau C) SELECTIEDIENST FOD JUSTITIE DG RECHTERLIJKE ORGANISTATIE DIENST HR GERECHTSPERSONEEL rechtsgebied Brussel of rechtsgebied Gent Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden

Nadere informatie

Attaché boekhouding - teamverantwoordelijke (m/v) niveau A

Attaché boekhouding - teamverantwoordelijke (m/v) niveau A Attaché boekhouding - teamverantwoordelijke (m/v) niveau A voor het Centraal Orgaan voor de Inbeslagneming en de Verbeurdverklaring (C.O.I.V.) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden

Nadere informatie

Controleurs (m/v) voor het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (Provincie Antwerpen en Brussel)

Controleurs (m/v) voor het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (Provincie Antwerpen en Brussel) Controleurs (m/v) voor het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (Provincie Antwerpen en Brussel) Jobinhoud Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van geprogrammeerde of niet-geprogrammeerde

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieverantwoordelijke (2 vacante plaatsen) NIVEAU A voor de Rechterlijke Orde

Selectieverantwoordelijke (2 vacante plaatsen) NIVEAU A voor de Rechterlijke Orde Selectieverantwoordelijke (2 vacante plaatsen) NIVEAU A voor de Rechterlijke Orde Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten met een handicap Selectieprocedure Lijst

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week)

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >November 2018 Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) >JS Opdrachtgever AccountXperts Jolanda Salari

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Deskundige documentatie voor de Raad van State (m/v/x)

Deskundige documentatie voor de Raad van State (m/v/x) Deskundige documentatie voor de Raad van State (m/v/x) Raad van State Statutair Bachelor (hoger onderwijs van het korte type) 1 plaats Solliciteren t.e.m. 12 juli 2019 JOBINHOUD De Raad van State organiseert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij:

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij: Wat kunnen wij voor u doen? Als zelfstandige arts, chirurg, tandarts of kinesist wilt u zich graag in de eerste plaats focussen op uw werk. Maar al te vaak komen er heel wat administratieve en boekhoudkundige

Nadere informatie

BIJ HET ECONOMAAT VAN HET FEDERAAL PARKET

BIJ HET ECONOMAAT VAN HET FEDERAAL PARKET DESKUNDIGE-DOSSIERBEHEERDER DIE HOOFDZAKELIJK INGESCHAKELD WORDT IN DE ONDERSTEUNENDE PROCESSEN (m/v) - 1 vacante plaats NIVEAU B BIJ HET ECONOMAAT VAN HET FEDERAAL PARKET Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod

Nadere informatie

ICT Projectleider Open Data

ICT Projectleider Open Data /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider

Nadere informatie

Expert(e) verpleegkundige gegevens (NA1) (m/v)

Expert(e) verpleegkundige gegevens (NA1) (m/v) Expert(e) verpleegkundige gegevens (NA1) (m/v) JOBINHOUD Je ondersteunt en draagt bij tot de uitvoering van het Plan van Aanpak over de hervorming van de ziekenhuisfinanciering uitgevaardigd door de Commissie

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

Opdracht 2: Vacature

Opdracht 2: Vacature Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bedrijfsmanagement Sociale wetgeving Opdracht 2: Vacature CAMPUS Geel Jasper De Kinderen Yoran Peeters Academiejaar 2013-2014 Inleiding Tijdens een sollicitatie

Nadere informatie

STARTBAANOVEREENKOMST

STARTBAANOVEREENKOMST STARTBAANOVEREENKOMST Administratief expert (m/v/x) voor het B-FAST Secretariaat, toegevoegd aan de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking PLAATS(EN) CONSULTATIE CODE

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1247&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

rname=

rname= https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobid=1220&company=fodbuitenl&use rname= Ben je pas afgestudeerd of studeer je binnenkort af en heb je interesse om bij de FOD Buitenlandse Zaken

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

Coördinator Ervaringsdeskundigen - project gezondheidszorg (m/v) Startbaan - Online sinds vandaag

Coördinator Ervaringsdeskundigen - project gezondheidszorg (m/v) Startbaan - Online sinds vandaag pagina 1 van 5 Deze vacature is niet langer gepubliceerd. Zoek jobs Meer info over POD Maatschappelijke Integratie POD Maatschappelijke Integratie in BRUSSEL zoekt Coördinator Ervaringsdeskundigen - project

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING DESKUNDIGE BOEKHOUDING. 1. Functietitel. Deskundige boekhouding. 2. Doel van de functie

FUNCTIEOMSCHRIJVING DESKUNDIGE BOEKHOUDING. 1. Functietitel. Deskundige boekhouding. 2. Doel van de functie FUNCTIEOMSCHRIJVING DESKUNDIGE BOEKHOUDING 1. Functietitel Deskundige boekhouding 2. Doel van de functie Actief meewerken aan de kwalitatieve dienstverlening van de dienst boekhouding, door enerzijds alle

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker

Vacature Stafmedewerker Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Vacature Stafmedewerker Over Stura KU Leuven Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad van

Nadere informatie

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden Profiel Functiebeschrijving 1. Missie en waarden van onze organisatie Koksijde.

Nadere informatie

Inspecteur Leefmilieu (m/v/x) 1

Inspecteur Leefmilieu (m/v/x) 1 Inspecteur Leefmilieu (m/v/x) 1 JOBINHOUD Je bent gepassioneerd door de bescherming van het leefmilieu en de volksgezondheid. Je wil je inzetten voor de strijd tegen het op de markt brengen van nietconforme

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

Uiterste sollicitatiedatum: 10/09/2018

Uiterste sollicitatiedatum: 10/09/2018 Functietitel: Labotechnicus Bedrijfsnaam: FOD Financiën, Gustaaf Levisstraat 10, 1800 Vilvoorde. Uiterste sollicitatiedatum: 10/09/2018 Categorie: Juiste categorie aankruisen* Administratie en secretariaat

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

Als werkgever efficiënt geschillen afhandelen. SD Worx begeleidt u tot in de rechtbank

Als werkgever efficiënt geschillen afhandelen. SD Worx begeleidt u tot in de rechtbank Als werkgever efficiënt geschillen afhandelen SD Worx begeleidt u tot in de rechtbank Meer weten? Neem contact op met Legal Consulting Tel.: +32 (0)78 15 90 23 E-mail: legalconsulting@sdworx.com www.sdworx.be/geschillenbegeleiding

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker Centraal

Vacature Stafmedewerker Centraal Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Over Stura KU Leuven Vacature Stafmedewerker Centraal Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR Werkplus lokale diensteneconomie FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit. Frie Bellon Centrumdirecteur Particulieren Centrum Mechelen

Algemene Administratie Fiscaliteit. Frie Bellon Centrumdirecteur Particulieren Centrum Mechelen Algemene Administratie Fiscaliteit Frie Bellon Centrumdirecteur Particulieren Centrum Mechelen 1 AAFISC ORGANISATIECONTEXT PERSONEEL AAFISC VERSUS PERSONEEL FOD FINANCIËN +/- 37,3% AAFisc Overige 13.169

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: dienstverlener/coach

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Diensthoofd

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

De FOD Justitie is op zoek naar economisten niveau A. Er zal een wervingsreserve worden aangelegd voor verschillende diensten.

De FOD Justitie is op zoek naar economisten niveau A. Er zal een wervingsreserve worden aangelegd voor verschillende diensten. ECONOMIST (M/V/X) Diploma van een basisopleiding van de 2de cyclus (vb. licenciaat/master, handelsingenieur,...) in de economische wetenschappen, de toegepaste economische wetenschappen of handelswetenschappen

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit

Algemene Administratie Fiscaliteit Algemene Administratie Fiscaliteit 1 AAFISC ORGANISATIECONTEXT PERSONEEL AAFISC VERSUS PERSONEEL FOD FINANCIËN +/- 37,7% AAFisc Overige 13.157 7.956 cijfers 17.09.2018 PERSONEEL AAFISC 53% 47% 7.956 medewerkers

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider Contract onbepaalde

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit

Algemene Administratie Fiscaliteit Algemene Administratie Fiscaliteit 1 AAFISC ORGANISATIECONTEXT PERSONEEL AAFISC VERSUS PERSONEEL FOD FINANCIËN +/- 37,7% AAFisc Overige 13.157 7.956 cijfers 17.09.2018 PERSONEEL AAFISC 53% 47% 7.956 medewerkers

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker

Vacature Stafmedewerker Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Vacature Stafmedewerker Over Stura KU Leuven Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad van

Nadere informatie

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG)

WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIEPROFIEL WERKBEGELEIDER KLUSTER (GROENPLOEG) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een straffe Projectcoördinator Contractueel (80%): 12 maanden: 1 september 2017 31 augustus 2018 Niveau: A Rang: A1 Graad: Adjunct van de directeur (A111) Met standplaats:

Nadere informatie

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 31 JOBSTUDENTEN

Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 31 JOBSTUDENTEN / Vacature en selectiereglement Wonen-Vlaanderen werft aan met een contract van bepaalde duur: 31 JOBSTUDENTEN en logistieke bij archiefbeheer, klassement en dossierbehandeling Afdelingen: Locatie: Periode:

Nadere informatie

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) zoekt: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// PROJECTVERANTWOORDELIJKE

Nadere informatie

Assistent administratieve ondersteuning - Databankbeheer (m/v)

Assistent administratieve ondersteuning - Databankbeheer (m/v) Assistent administratieve ondersteuning - Databankbeheer (m/v) JOBINHOUD Je voert de erkeningsbesluiten van de algemene-en psychiatrische ziekenhuizen, initiatieven van beschut wonen en de psychiatrische

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

TTL vacaturevacature voor Office manager

TTL vacaturevacature voor Office manager vacature voor Office manager Bedrijf The Test LeadersThe Test Leaders Auteur Stefan Patry Versie V3.1 Laatste update jul. 1, 2014 Abstract Dit document beschrijft de vacature voor een Office manager. the

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3 gaat over tot de aanwerving van een (m/v) dienstverantwoordelijke financiën graad A1-A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie