Position content marketeer. content marketeer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Position content marketeer. content marketeer"

Transcriptie

1 Position

2 DE ORGANISATIE Voor onze groeiende organisatie zijn we op zoek naar een Content Marketeer die ons merk samen met ons digitaal sterker op de kaart gaat zetten. Hierbij maken we gebruik van diverse tools zoals Hubspot en Vainu. Voor alles geldt: digital first. Hierbij maken we gebruik van de laatste ontwikkelingen op online gebied waarbij je de ruimte hebt om te experimenteren. Je bent als Content Marketeer primair verantwoordelijk voor content creatie that sticks en tevens voor het implementeren en realiseren van alle content marketing processen binnen Quaestus. Zowel op tactisch als op operationeel vlak ben jij de expert. Het is onze missie een Secure Base te ontwikkelen binnen Raden van Bestuur, directie- en management teams. Waarom? Omdat wij geloven in Secure Base Leaders: leiders met een open en wereldse blik, die krachtig zijn, richting geven, durven voorop te lopen. Leiders die een veilige basis creëren en vanuit die basis mensen weten te prikkelen, aansporen en uitdagen zich zonder angst te ontplooien zodat ze durven te reiken naar het hoogste, voor zichzelf en de organisatie waarvoor ze werken. De procedure van Quaestus is ontworpen om de absolute top in verschillende branches te plaatsen en begeleiden. Hierbij worden Executive Search en Leadership Consultancy op maat in één proces geïntegreerd aan onze opdrachtgevers aangeboden. Dankzij deze Integrated Executive Leadership oplossing is Quaestus in staat een kwaliteit te leveren die ongekend is binnen het Executive Search vak en welke garant staat voor een duurzame verbinding tussen kandidaat en opdrachtgever zodat zij samen kunnen blijven groeien. Ook onze eigen cultuur wordt gekenmerkt door samenwerking op basis van respect, vertrouwen en veiligheid. De interne communicatielijnen zijn kort en de cultuur is informeel. Eigen initiatief, inbreng en ontwikkeling worden gewaardeerd én gestimuleerd. Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt opgebouwd en is onderdeel van IMD International Search Group, een wereldwijd sterk netwerk van top Executive Leadership bedrijven. Voor meer informatie over onze organisatie en ons team, bezoek onze website:

3 STANDPLAATS Je vindt ons zowel in s-hertogenbosch als Amsterdam: Quaestus s-hertogenbosch Het Koningshuis Koningsweg BN s-hertogenbosch Quaestus Amsterdam NoMa House Gustav Mahlerlaan LA Amsterdam Beide kantoren zijn zowel met eigen vervoer als middels openbaar vervoer goed bereikbaar.

4 DE FUNCTIE Voor onze groeiende organisatie zijn we op zoek naar een Content Marketeer. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren en realiseren van alle content marketing processen binnen Quaestus. Kijkend naar de doelgroepen waar de focus op ligt, zijn dit niet alleen (potentiële) opdrachtgevers maar ook kandidaten voor Executive Search en Leadership Assessment en Development. Zowel op tactisch als op operationeel vlak ben jij de expert. Samen met je collega s binnen de afdeling Marketing & Sales en de bureau s waarmee we samenwerken werk je aan het uitdenken en uitvoeren van de contentstrategie en kalender. In lijn met deze strategie en kalender verzorg je de social media posts, uiteraard gekoppeld aan ons marketing automation systeem zodat we de resultaten kunnen meten en vanuit deze data nog effectiever te werk kunnen gaan. Schrijven vind je een feestje, je weet dit messcherp en tegelijkertijd op inspirerende en verbindende wijze te doen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de manier waarop we onze doelgroepen aanspreken en het imago wat we uit willen stralen. Je hebt een goed analytisch vermogen, denkt out of the box en wanneer je de mening toegedaan bent dat bijvoorbeeld beeld beter werkt dan schrift, dan onderneem je hiertoe actie samen met onze visual designer. SEO speelt tevens een belangrijke rol in je dagdagelijkse werkzaamheden. Je bent non-stop op zoek naar nieuwe manieren om de concurrentie een stap voor te blijven, gebruikt de juiste zoekwoorden, plaatst nieuwe content op de juiste plek en optimaliseert wanneer nodig. Je weet feilloos of het beste resultaat vanuit organisch of betaald te realiseren is. Dit geldt voor zowel LinkedIn als Google. Als millennial weet jij niet beter dan dat alles digitaal mogelijk is. Sales en marketing gaan hand in hand en bestaan voor jou uit online processen. Jij maakt succesvolle strategische digitale plannen en bent samen met je collega s binnen het team Marketing & Sales verantwoordelijk voor de executie van deze digitale plannen. Jij verhoogt het digitale IQ van jezelf en die van Quaestus.

5 VERANTWOORDELIJKHEDEN Het maken en uitvoeren van een content jaarplan Aanspreekpunt en aansturing zijn voor externe bureau s Het verbeteren van de SEO A/B tests inzetten ter optimalisatie van de online klantbeleving en de conversies Het creëren van aantrekkelijke content in samenwerking met diverse interne afdelingen Het monitoren en analyseren van het digitale verkeer van onze (potentiele) kandidaten en/of klanten

6 FUNCTIE-EISEN In de rol van Content Marketeer ben je gedreven om onze organisatie verder te professionaliseren op het gebied van content en marketing en je bent zowel intern als extern een verbindende factor in dit proces. Tevens lever je een belangrijke en onmisbare bijdrage aan de digitalisering van onze organisatie en processen. Vereisten: Je hebt een HBO- of WO-diploma in bijvoorbeeld Economie, Communicatie of vergelijkbaar op zak en wil je de next step maken in een carrière in digital marketing en sales binnen een B2B omgeving; Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en je bent gewend om zelfstandig op tactisch/operationeel niveau te acteren; Je hebt ervaring met inbound marketing, marketing automation en content marketing en je hebt deze tactieken aantoonbaar succesvol ingezet in een B2B omgeving; Je hebt een scherpe pen die je vanuit meerdere invalshoeken en met een verschillende tone of voice kunt inzetten; Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, pakt ze snel op, en je weet ze toe te passen in de omgeving/ industrie waarin je werkzaam bent; Je wordt blij van verandering, je kan snel schakelen in een commerciële dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is; Je bent handson, assertief en stressbestendig; Je krijgt energie van het opzetten en implementeren van inbound en content marketing campagnes in marketing automation zoals HubSpot, en het schrijven van teksten voor social media en blogs/vlogs, whitepapers of andere lange-vorm content; Je beschikt over de kennis en hebt ervaring met de benodigde software, zoals Adobe; Je bent analytisch onderlegd zodat je marketing data zo slim mogelijk weet te gebruiken; Je bent in staat om projecten zelfstandig op te pakken en met collega s/bureau s te schakelen wanneer nodig; Affiniteit met commercie is een pré.

7 GEDRAGSCOMPETENTIES Marktgerichtheid Laten blijken goed geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen in markt en technologie. Impact Een vertrouwenwekkende eerste indruk op anderen maken en deze weten te handhaven. Samenwerken Actieve bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is. Sensitief Zich bewust tonen van andere mensen en de omgeving alsmede de eigen invloed hierop. Gedrag dat getuigt van het onderkennen van de gevoelens en behoeften van anderen. Stressbestendigheid Effectief blijven presteren onder tijdsdruk, bij tegenslag, teleurstelling of tegenspel. Initiatief Kansen signaleren en ernaar handelen. Liever uit zichzelf beginnen dan passief afwachten. Kwaliteitsgerichtheid Hoge eisen stellen aan kwaliteit van producten en diensten en daarnaar handelen. Organiseren van eigen werk Effectief het eigen werk organiseren door het formuleren van doelstellingen en het plannen van activiteiten; beschikbare tijd en energie richten op de hoofdzaken en acute problemen.

8 ARBEIDSVOORWAARDEN We bieden je een uitdagende baan binnen één van de meest innovatieve en snelst groeiende Executive Leadership organisaties van Nederland. Samenwerken in een professionele maar informele werksfeer met een jong en enthousiast team van top professionals. Ook intern werken we samen op een Secure Base manier waarbij een ieder op zijn/haar kracht ingezet wordt en verdere ontwikkeling gestimuleerd wordt. We bieden je een goed arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit o.a. een bij de rol en je achtergrond passend salaris als ook de mogelijkheid je verder te ontwikkelen als professional en persoon. Je woont regelmatig en wanneer relevant interessante kennissessies en evenementen op je vakgebied bij om je kennis en expertise te verrijken. Ook vitaliteit speelt bij ons een belangrijke rol. Je kan bijvoorbeeld wekelijks deelnemen aan een bootcamptraining en/of samen met collega s deelnemen aan een hardloopwedstrijd. Daarnaast delen en vieren we successen graag met elkaar! Voor meer informatie, kun je contact opnemen met: Quaestus Executive Leadership Suzanne Gordeijns Kantoor : +31 (0) suzannegordeijns@quaestus.eu

9 QUAESTUS EXECUTIVE LEADERSHIP Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van structurele groei en innovatie. Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt opgebouwd en is onderdeel van IMD International Search Group, een sterk wereldwijd netwerk van top Executive Search bedrijven. Quaestus Het Koningshuis Koningsweg BN s-hertogenbosch +31 (0) Quaestus NoMa House Gustav Mahlerlaan LA Amsterdam Contact Quaestus Executive Leadership Suzanne Gordeijns T: +31(0) I:

Position datascientist

Position datascientist Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten op het gebied van Executive Search,

Nadere informatie

Position. Assessment Consultant. Q uæstus. assessment Consultant E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search

Position. Assessment Consultant. Q uæstus. assessment Consultant E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search Position assessment Consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive

Nadere informatie

Position research consultant

Position research consultant Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting

Nadere informatie

Position leadership development consultant

Position leadership development consultant Position leadership development consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Position neuroscientist. neuroscientist

Position neuroscientist. neuroscientist Position De organisatie DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting en Leadership Development. Leunend op een

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Afstudeerstageplaats Marketing & Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 7 July 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Position. Partner Executive Search. Q uæstus. Partner Executive Search E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search

Position. Partner Executive Search. Q uæstus. Partner Executive Search E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Executive Search Consultant. Position. Executive Search Consultant. Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search

Executive Search Consultant. Position. Executive Search Consultant. Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting

Nadere informatie

Change Management Consultant. Position. Change Management Consultant. Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search

Change Management Consultant. Position. Change Management Consultant. Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Junior Research Consultant Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 17 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Masterclass Secure Base Leadership. 9 maart 2017

Masterclass Secure Base Leadership. 9 maart 2017 Masterclass Secure Base Leadership 9 maart 2017 INTRODUCTIE Quaestus Executive Leadership Quaestus is gespecialiseerd op het gebied van Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting,

Nadere informatie

privacy statement quaestus PRivacy statement

privacy statement quaestus PRivacy statement PRivacy statement 00. INLEIDING In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld, voor welke doelen uw gegevens worden opgeslagen en hoe deze door QUAESTUS

Nadere informatie

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Com puterw eg 1,3542 D P U trecht Postbus 1087,3600 BB Maarssen tel.0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 w w w.picom pany.nl servicedesk@ picom pany.nl Het PiCompany

Nadere informatie

Whitepaper Account-based marketing

Whitepaper Account-based marketing Whitepaper Account-based marketing De kracht van een sterk merk Voor ondernemingen in het MKB Hoe gerichte en persoonlijke communicatie zorgt voor meer omzet. Account-based marketing, ook wel ABM genoemd,

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT #VACATURE Digital HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT Lepaya maakt met innovatieve en gepersonaliseerde leeroplossingen bedrijfstrainingen effectiever en meer engaging. De startup heeft afgelopen jaar een uitstekende

Nadere informatie

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE #VACATURE BIJ DIGITAL EXECUTIVES BUSINESS WRITER Bedrijven concurreren meer dan ooit om schaars talent. Employer marketing is de doorslaggevende factor in die race. Het bedrijf dat haar employer story

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO Contentstrategie & Inbound Marketing De Post HBO opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten

Nadere informatie

De kracht van Engagement

De kracht van Engagement Marcommit is een PR- en marketingbureau, gespecialiseerd in ICT, technologie en HR. We zijn gevestigd in Nederland, maar zijn actief in de hele Benelux. We helpen onze klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren

Nadere informatie

OPLEIDING ONLINE MARKETEER (EXPERT) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING ONLINE MARKETEER (EXPERT) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website» OPLEIDING ONLINE MARKETEER (EXPERT) Ga naar de website» ZELF AAN DE SLAG MET ONLINE MARKETING Wil jij je verder ontwikkelen tot online marketing expert? Mooie plannen ontwikkelen en zelf met de uitvoering

Nadere informatie

STRATAEGOS CONSULTING

STRATAEGOS CONSULTING STRATAEGOS CONSULTING EXECUTIE CONSULTING STRATAEGOS.COM WELKOM EXECUTIE CONSULTING WELKOM BIJ STRATAEGOS CONSULTING Strataegos Consulting is een strategie consultancy met speciale focus op strategie executie.

Nadere informatie

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld

Competentie Definitie % Nodig % Ontwikkeld 3.2 Het Merk IK Les 12: Competenties Opdracht: Lees/bekijk eerst de les in de online omgeving. 1. Geef achter elke competentie eerst aan in percentages in welke mate deze competentie gewenst is met betrekking

Nadere informatie

DIGITAL MARKETING MANAGER

DIGITAL MARKETING MANAGER #VACATURE Marketing Digital DIGITAL MARKETING MANAGER House of Sports heeft een scherp oog voor de rol die sport kan spelen in de doelstellingen van merken. Het sportmarketingbureau brengt bedrijven en

Nadere informatie

CHIEF MARKETING OFFICER

CHIEF MARKETING OFFICER #VACATURE Marketing E-Commerce CHIEF MARKETING OFFICER Onderscheidende producten en scherpe prijzen: twee belangrijke redenen die Vouchervandaag.nl onlangs de prijs voor Website van het Jaar opleverde.

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

CRM CAMPAIGN EXECUTIVE

CRM CAMPAIGN EXECUTIVE Marketing Sales E-Commerce #VACATURE CRM CAMPAIGN EXECUTIVE Unilever Food Solutions levert producten aan professionele chefs over de hele wereld. Om het aantal klantrelaties dat onderhouden kan worden

Nadere informatie

VACATURE-INVENTARISATIE

VACATURE-INVENTARISATIE VACATURE-INVENTARISATIE Algemeen Bedrijf: Adres: Telefoon: Reden vacature: uitdiensttreding huidige functionaris overplaatsing huidige functionaris promotie huidige functionaris uitbreiding Datum ingang

Nadere informatie

CATEGORY LEAD HOME & LIVING

CATEGORY LEAD HOME & LIVING Consulting Exit Digital Category Management #VACATURE CATEGORY LEAD HOME & LIVING Wehkamp is een van Nederlands meest succesvolle online retailers. De missie van het bedrijf is de nummer één zijn in de

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Vacature. Locatiedirecteur. Daltonbasisschool t Otterke

Vacature. Locatiedirecteur. Daltonbasisschool t Otterke Vacature Locatiedirecteur Daltonbasisschool t Otterke Beek en Donk, 15-01-2018 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen een stevige basis meegegeven.

Nadere informatie

MARKETING & BUSINESS INTELLIGENCE ANALIST

MARKETING & BUSINESS INTELLIGENCE ANALIST #VACATURE ANALYTICS CONSULTING EXIT MARKETING & BUSINESS INTELLIGENCE ANALIST NautaDutilh is een internationaal opererend en onafhankelijk advocatenkantoor. Als een van de topspelers binnen de advocatuur

Nadere informatie

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL Cherish Valérie Bödeker is met 9 jaar ervaring in de verschillende stromingen binnen de online industrie allround inzetbaar. Momenteel is zij fulltime werkzaam als Website Performance Manager voor het

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE FUNCTIEPROFIEL W. HEEMSKERK B.V. Februari 2014 W. HEEMSKERK B.V. ALGEMENE INFORMATIE Heemskerk produceert dagelijks met meer dan 80 verschillende grondstoffen zo n 300 unieke eindproducten. Het assortiment

Nadere informatie

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE PROPOSITIE DEVELOPER De prijzenkast van bol.com puilt uit: Retailer van het Jaar, Beste webshop, publieksprijzen, noem maar op. De e-tailer kent

Nadere informatie

E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY. Ga naar de website»

E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY. Ga naar de website» E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY BRENG JE KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU MET DE DIGITAL MARKETING ACADEMY Nieuwe technologieën en media leiden tot veranderingen van business modellen, concurrentieveld

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

NL COACH CONGRES 01/12/2017

NL COACH CONGRES 01/12/2017 Persoonlijke ontwikkeling van de sportcoach 60graden feedback assessment NL COACH CONGRES 0//07 MARK.KAPTEIN@SPORTCOACHEXCEL.NL YARA@PUREPERFORMANCECOACHING.NL WELKOM Be here Be safe Be well Doel vandaag

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

ONLINE MARKETEER (FOCUS SEO/SEA)

ONLINE MARKETEER (FOCUS SEO/SEA) #VACATURE MARKETING E-COMMERCE ONLINE MARKETEER (FOCUS SEO/SEA) Koffievoordeel is dé prijsbreker in het online koffielandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met een premium assortiment. De koffie

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Leiderschap, krachtig in elke situatie Wat maakt iemand tot een goede leidinggevende? Natuurlijk moeten er doelen gehaald worden en het liefst binnen een bepaald budget. Maar zonder

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

#VACATURE. Directeur

#VACATURE. Directeur #VACATURE GENERAL MANAGEMENT HR OPERATIONS Directeur Larex is één van de grote personeelsbemiddelaar van buitenlandse vakmannen aan Nederlandse klanten in de bouw, techniek en industrie. Larex heeft een

Nadere informatie

DIGITAL MARKETING MANAGER

DIGITAL MARKETING MANAGER #VACATURE Marketing Digital DIGITAL MARKETING MANAGER In korte tijd is Catawiki uitgegroeid tot een van de meest geliefde en snelst groeiende marktplaatsen van Europa. Ruim 15 miljoen gebruikers kopen

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy DIGITAL CONCEPT DEVELOPMENT Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen

Nadere informatie

STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING

STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING Marketing Consulting Exit #VACATURE STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING Data-driven innovatie is key bij bol.com. Door continu voorop te lopen in de markt is het de succesvolle e-tailer gelukt

Nadere informatie

WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES

WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES Inleiding Digitalisering biedt kansen en uitdagingen voor sales. Waar verkopers vroeger nog koud acquireerden, maakt men nu steeds meer gebruik

Nadere informatie

OPLEIDING DIGITAL MARKETING STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING DIGITAL MARKETING STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website» OPLEIDING DIGITAL MARKETING STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website» WORD DIGITAL LEADER EN LEID JE ORGANISATIE DOOR DE DIGITALE TRANSFORMATIE Door de opkomst van nieuwe technologieën

Nadere informatie

E-COMMERCE M A N AGER

E-COMMERCE M A N AGER Marketing E-Commerce #VACATURE E-COMMERCE M A N AGER ANNA+NINA is in zes jaar uitgegroeid tot huisleverancier van de mooiste sieraden en accessoires in Nederland. De succesvolle scaleup is van een sieraden-agency

Nadere informatie

Communicatiestrategie en concept TEAM UP

Communicatiestrategie en concept TEAM UP Communicatiestrategie en concept TEAM UP Groep C - 13 april 2016 Inhoudsopgave 1. Het Product 1. Het Product 1.1 Opdrachtomschrijving 1.2 Opdracht analyse 1.3 Budget 1.4 Eisen 2. Doelstellingen 2.1 Communicatie

Nadere informatie

Stageopdracht. Online marketingstrategie en -content. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V. 1

Stageopdracht. Online marketingstrategie en -content. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V. 1 Stageopdracht Online marketingstrategie en -content Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Bright Cubes B.V. 1 Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs en bepaal jij zelf je kaders? Wil

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy DATA DRIVEN UX DESIGN Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Business Development Manager

Business Development Manager #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT LEGAL SALES Business Development Manager De Business Development Manager van Allen & Overy een gerenommeerd en vooruitstrevend advocatenkantoor dat bekendstaat om hoge kwaliteit

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht Hét Online Marketing Event 14 maart 2011 Utrecht Agenda Welkom Marketing en Sales 2011+ Bram van Ast Bezoekers zijn Zilver Leander Kolen Conversies zijn Goud Joyce Landhaar Juist gereedschap is het halve

Nadere informatie

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE #VACATURE #VACANCY De zorgsector is sterk in beweging, zowel in Nederland als internationaal. Privatisering, marktwerking en veranderende (internationale) wetgeving spelen daarbij een belangrijke rol.

Nadere informatie

CATEGORY LEAD FASHION

CATEGORY LEAD FASHION #VACATURE CATEGORY LEAD FASHION Wehkamp is een van Nederlands meest succesvolle online retailers. De missie van het bedrijf is de nummer één zijn in de hoofden en de harten van gezinnen, door hun leven

Nadere informatie

INBOUND MARKETING STRATEGIE

INBOUND MARKETING STRATEGIE Webinar INBOUND MARKETING STRATEGIE voor GROEI! Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005 Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank Reinout Wolfert Online Dialogue Donderdag Utrecht, 16 juni 2011 28 januari 2005 Voorstellen Reinout Wolfert SNS Bank Afdelingshoofd Front

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 www.gitp.nl > Profiel >WS.2016.0003/16.018 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

E-COMMERCE MANAGER. E-Commerce #VACATURE

E-COMMERCE MANAGER. E-Commerce #VACATURE E-Commerce #VACATURE E-COMMERCE MANAGER Als je haar maar goed zit. Hét motto van de Nederlanders die jaarlijks zo n 1,5 miljard bij de kapper uitgeven. Zij besteden hun geld niet alleen aan knip- en verfbeurten

Nadere informatie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie Vacatures Vind jij deze opgave leuk? Centrumgebieden vormen het hart van onze steden en dorpen. Teruglopende bezoekersaantallen en faillissementen van grote winkelketens als Sissy-Boy, Coolcat, Intertoys

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit

Nadere informatie

Met inbound recruitment win je de war for talent. Arbeidmarktcommunicatie anno nu

Met inbound recruitment win je de war for talent. Arbeidmarktcommunicatie anno nu Met inbound recruitment win je de war for talent Arbeidmarktcommunicatie anno nu Het veranderen van baan is voor de meeste mensen een zeer ingrijpende gebeurtenis In veel sectoren werkt alleen een vacature

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Product Management De cursus Product Management duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties in Utrecht.

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

CHANNEL ACTIVATION MANAGER

CHANNEL ACTIVATION MANAGER #VACATURE CHANNEL ACTIVATION MANAGER Pionieren, dat is: vrij zijn en verantwoordelijkheid nemen, onbekende wegen inslaan, experimenteren en eigenhandig aan iets moois bouwen. Precies wat de Channel Activation

Nadere informatie

SALES MANAGER. Business Development #VACATURE

SALES MANAGER. Business Development #VACATURE #VACATURE Sales Business Development SALES MANAGER House of Sports heeft een scherp oog voor de rol die sport kan spelen in de doelstellingen van merken. Het sportmarketingbureau brengt bedrijven en sport

Nadere informatie

Piter Jelles Strategisch Perspectief

Piter Jelles Strategisch Perspectief Piter Jelles Strategisch Perspectief Strategisch Perspectief Inhoudsopgave Vooraf 05 Piter Jelles Onze missie 07 Onze ambities 07 Kernthema s Verbinden 09 Verbeteren 15 Vernieuwen 19 Ten slotte 23 02 03

Nadere informatie

SEM SPECIALIST #VACATURE

SEM SPECIALIST #VACATURE #VACATURE MARKETING E-COMMERCE SEM SPECIALIST Koffievoordeel is dé prijsbreker in het online koffielandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met een premium assortiment. De e-tailer is marktleider

Nadere informatie

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING 17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING DE REIS VAN DE KLANT! CONCURRENTIE KOMT VAN ALLE KANTEN Door vercommercialisering van de markt en de enorme groei van het internet is er een nieuwe realiteit

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Content marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan stijgen

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

Christien Woltjer Online Business Manager

Christien Woltjer Online Business Manager Samen naar de top Christien Woltjer Online Business Manager Inhoud Wat is een Online Business Manager? Wanneer ben jij toe aan een Online Business Manager? Welk voordeel heb jij van een Online Business

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Let digital work fueld.nl LinkedIn Advertising en Google Adwords zijn beide kanalen die in een content marketing strategie worden ingezet om voor de doelgroep relevante

Nadere informatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie (Meewerkstage / Afstudeerstage) Bright Cubes B.V. 1 Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Wrap It Up

INBOUND MARKETING. Wrap It Up Wrap It Up Wat Ú wilt Prospects winnen en klanten binden. Een nooit eindigend proces. Optimaal gebruik email-adressen Toekomstig gebruik Social Media. Daarnaast wordt het monitoren van Forums steeds belangrijker.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord FUNCTIEPROFIEL LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle 1. LTO Noord LTO Noord is dé belangenbehartiger en partner voor boeren en tuinders in de negen provincies

Nadere informatie

WELCOME! The Brown Paper Company

WELCOME! The Brown Paper Company WELCOME! The Brown Paper Company Commercial Automation: De commerciële revolutie? The Brown Paper Company De Sales revolution: transformatie? Huidig SaaS Focus Sales Centric Customer Centric product push

Nadere informatie

Laat uw ervaring erkennen

Laat uw ervaring erkennen Jobsaved NL (index.aspx) Search Jobs By Keyword (keyword.aspx) By Category (category.aspx) By Employer (employer.aspx) By Designation (designation.aspx) By Location (Location.aspx) Jobseeker's Directeur

Nadere informatie

CORPORATE VENTURING MANAGER

CORPORATE VENTURING MANAGER #VACATURE CORPORATE VENTURING MANAGER De opkomst van e-commerce en de versnippering van het offline winkelaanbod hebben het traditionele winkellandschap drastisch verstoord. Commercieel vastgoedbeheerder

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR GENERAL MANAGEMENT #VACATURE

MANAGING DIRECTOR GENERAL MANAGEMENT #VACATURE #VACATURE GENERAL MANAGEMENT MANAGING DIRECTOR De energietransitie is hot in binnen- en buitenland. In Nederland zal het energieverbruik van 7 miljoen woningen aangepast moeten worden. Veel woningeigenaren

Nadere informatie

Klaar staan voor de bewegende klant

Klaar staan voor de bewegende klant Klaar staan voor de bewegende klant 23 Maart 2016 Jaarbeurs - Utrecht Ger Nijkamp Sr. Online Marketeer Ricoh Nederland Marketing is niet veranderd Wat is mijn doel..? Waar zit mijn doelgroep..? Hoe ga

Nadere informatie

BRAND DIRECTOR MARKETING #VACATURE

BRAND DIRECTOR MARKETING #VACATURE #VACATURE MARKETING BRAND DIRECTOR Dankzij een ijzersterke, digitale langetermijnvisie en voldoende investeringsruimte heeft Talpa Network de potentie om uit te groeien tot de absolute nummer 1 mediabedrijf

Nadere informatie