Position datascientist

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Position datascientist"

Transcriptie

1 Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop

2 DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten op het gebied van Executive Search, Assessment en Development. Leunend op een schat aan ervaring en gedreven door jonge talenten is Quaestus een gevestigde naam geworden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Het is onze missie een Secure Base te ontwikkelen binnen Raden van Bestuur, directie- en management teams. Waarom? Omdat wij geloven in Secure Base Leaders: leiders met een open en wereldse blik, die krachtig zijn, richting geven, durven voorop te lopen. Leiders die een veilige basis creëren en vanuit die basis mensen weten te prikkelen, aansporen en uitdagen zich zonder angst te ontplooien zodat ze durven te reiken naar het hoogste, voor zichzelf en de organisatie waarvoor ze werken. De procedure van Quaestus is ontworpen om de absolute top in verschillende branches te plaatsen en begeleiden. Hierbij worden Executive Search en Leadership Consultancy op maat in één proces geïntegreerd aan onze opdrachtgevers aangeboden. Dankzij deze Integrated Executive Leadership oplossing is Quaestus in staat een kwaliteit te leveren die ongekend is binnen het Executive Search vak en welke garant staat voor een duurzame verbinding tussen kandidaat en opdrachtgever zodat zij samen kunnen blijven groeien. Ook onze eigen cultuur wordt gekenmerkt door samenwerking op basis van respect, vertrouwen en veiligheid. De interne communicatielijnen zijn kort en de cultuur is informeel. Eigen initiatief, inbreng en ontwikkeling worden gewaardeerd én gestimuleerd. Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt opgebouwd en is onderdeel van IMD International Search Group, een wereldwijd sterk netwerk van top Executive Leadership bedrijven. Bij Quaestus en haar dochteronderneming Luke Recruitment werken circa 30 energieke en enthousiaste medewerkers. Ons vak op wordt uitgeoefend op top zakelijk niveau, zowel nationaal als internationaal, dit op een unieke, eigentijdse manier waarbij mens en technologie op innovatieve wijze met elkaar gecombineerd worden. Durf jij deze verdiepingsslag met ons aan te gaan en groei jij met ons mee? Voor meer informatie over onze organisatie en ons team, bezoek onze website:

3 STANDPLAATS Je vindt ons zowel in s-hertogenbosch als Amsterdam: Quaestus s-hertogenbosch Het Koningshuis Koningsweg BN s-hertogenbosch Quaestus Amsterdam NoMa House Gustav Mahlerlaan LA Amsterdam Beide kantoren zijn zowel met eigen vervoer als middels openbaar vervoer goed bereikbaar.

4 DE FUNCTIE Voor onze kantoren in Den Bosch en Amsterdam zijn we op zoek naar een Datascientist. Als Datascientist ben je een belangrijke schakel in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, uitbouwen en professionaliseren van alle dataprocessen bij Quaestus. Zo analyseer je grote datasets waarbij je meerdere bronnen aan elkaar koppelt en creëer je bijvoorbeeld voorspelmodellen die onze organisatie helpen bij het maken van belangrijke keuzes. Of je gaat aan de slag met datamining en textmining en haalt zo nieuwe inzichten uit grote social media campagnes. Als millennial weet jij niet beter dan dat alles digitaal mogelijk is. Sales en marketing gaan hand in hand en bestaan voor jou uit online processen. Jij maakt succesvolle strategische digitale plannen en bent samen met je collega s binnen het team Innovatie & Digitalisering verantwoordelijk voor de executie van deze digitale plannen. Jij verhoogt het digitale IQ van jezelf en die van Quaestus.

5 VERANTWOORDELIJKHEDEN Verantwoordelijk voor het beheren, uitbouwen en professionaliseren van de digitale processen binnen Quaestus; Verantwoordelijk voor het verbinden van de digitale processen met de in- en externe business van Quaestus; Verantwoordelijk voor het identificeren, onderzoeken, initiëren en implementeren van nieuwe innovaties; Het ondersteunen en verrijken van digitale marketing campagnes binnen HubSpot; Het verhogen van je eigen digitale IQ; Het verbeteren van de verschillende digitale marketing kanalen; Verhogen van het digital IQ van onze opdrachtgevers; Professionele gesprekspartner zijn met betrekking tot digitale (HR) processen; Volgen van innovatieve marktontwikkelingen; Collega s voorzien van training en begeleiding van digitale processen; Bijdragen aan een verdere professionalisering en groei van Quaestus.

6 FUNCTIE-EISEN In de rol van Datascientist ben je gedreven om het menselijke aspect van ons vak te verbinden met de meest innovatieve, state of the art technologie. Dit doe je in samenwerking met specialisten van alle afdelingen binnen Quaestus. Tevens lever je een belangrijke en onmisbare bijdrage aan de digitalisering van onze organisatie en processen. Vereisten: Je beschikt over een afgerondehbo of universitaire opleiding in de richting Econometrie, Technische Bedrijfskunde, Computer Sciences, AI; Eventuele werkervaring als Datascientist is een pré; Ervaring met big data, data visualisatie tools en programmeren; HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting; Je bent scherp analytisch en hebt structurerend vermogen; Je hebt een positieve attitude, bent nieuwsgierig en een toegankelijke teamspeler; Je bent daadkrachtig en pragmatisch in het realiseren van doelstellingen; Je beschikt over een commerciële drive; Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

7 GEDRAGSCOMPETENTIES Marktgerichtheid Laten blijken goed geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen in markt en technologie. Probleemanalyse Signaleren van problemen; herkennen van belangrijke informatie; verbanden leggen tussen gegevens. Opsporen van mogelijke oorzaken van problemen; zoeken naar ter zake doende gegevens. Visie Afstand nemen van de dagelijkse praktijk; zich concentreren op hoofdlijnen en langetermijnbeleid. Zelfontwikkeling Inzicht hebben in eigen sterktes en ontwikkelpunten. Op basis hiervan acties ondernemen om eigen kennis, vaardigheden en competenties te vergroten/ verbeteren. Creativiteit Met oorspronkelijke oplossingen komen voor problemen die met de functie verband houden. Nieuwe werkwijzen bedenken ter vervanging van bestaande. Samenwerken Actieve bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is. Initiatief Kansen signaleren en ernaar handelen. Liever uit zichzelf beginnen dan passief afwachten. Resultaatgerichtheid Het actief gericht zijn op het behalen van resultaten en doelstellingen en de bereidheid om in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

8 ARBEIDSVOORWAARDEN We bieden je een uitdagende baan binnen één van de meest innovatieve en snelst groeiende Executive Leadership organisaties van Nederland. Samenwerken in een professionele maar informele werksfeer met een jong en enthousiast team van top professionals. Voor meer informatie, kun je contact opnemen met: Quaestus Executive Leadership Gerard Ketelaar Kantoor : +31 (0) Ook intern werken we samen op een Secure Base manier waarbij een ieder op zijn/haar kracht ingezet wordt en verdere ontwikkeling gestimuleerd wordt. We bieden je een goed arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit o.a. een bij de rol en je achtergrond passend salaris als ook de mogelijkheid je verder te ontwikkelen als professional en persoon. Ook vitaliteit speelt bij ons een belangrijke rol. Wij bieden je onder andere de mogelijkheid om wekelijks deel te nemen aan een bootcamptraining samen met je collega s. Ook zorgen wij dagelijks voor een gezonde lunch en vers fruit. En een gezonde dosis humor op de werkvloer is ons ook niet vreemd. Daarnaast delen en vieren we successen graag met elkaar!

9 QUAESTUS EXECUTIVE LEADERSHIP Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van structurele groei en innovatie. Quaestus heeft een erkende positie op de Nederlandse markt opgebouwd en is onderdeel van IMD International Search Group, een sterk wereldwijd netwerk van top Executive Search bedrijven. Quaestus Het Koningshuis Koningsweg BN s-hertogenbosch +31 (0) Quaestus NoMa House Gustav Mahlerlaan LA Amsterdam Contact Quaestus Executive Leadership Gerard Ketelaar T: +31(0) I:

Position research consultant

Position research consultant Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Change Management Consultant. Position. Change Management Consultant. Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search

Change Management Consultant. Position. Change Management Consultant. Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting

Nadere informatie

Position. Assessment Consultant. Q uæstus. assessment Consultant E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search

Position. Assessment Consultant. Q uæstus. assessment Consultant E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search Position assessment Consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive

Nadere informatie

Position leadership development consultant

Position leadership development consultant Position leadership development consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Position neuroscientist. neuroscientist

Position neuroscientist. neuroscientist Position De organisatie DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting en Leadership Development. Leunend op een

Nadere informatie

Executive Search Consultant. Position. Executive Search Consultant. Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search

Executive Search Consultant. Position. Executive Search Consultant. Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting

Nadere informatie

Position. Partner Executive Search. Q uæstus. Partner Executive Search E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search

Position. Partner Executive Search. Q uæstus. Partner Executive Search E XECUTIVE L EADERSHIP. Develop. Consult. Search Position Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search, Consulting

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Junior Research Consultant Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 17 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Position content marketeer. content marketeer

Position content marketeer. content marketeer Position DE ORGANISATIE Voor onze groeiende organisatie zijn we op zoek naar een Content Marketeer die ons merk samen met ons digitaal sterker op de kaart gaat zetten. Hierbij maken we gebruik van diverse

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Stagiair Directiesecretaresse. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Stagiair Directiesecretaresse. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 7 July 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Afstudeerstageplaats Marketing & Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 7 July 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod

Nadere informatie

Masterclass Secure Base Leadership. 9 maart 2017

Masterclass Secure Base Leadership. 9 maart 2017 Masterclass Secure Base Leadership 9 maart 2017 INTRODUCTIE Quaestus Executive Leadership Quaestus is gespecialiseerd op het gebied van Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting,

Nadere informatie

privacy statement quaestus PRivacy statement

privacy statement quaestus PRivacy statement PRivacy statement 00. INLEIDING In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld, voor welke doelen uw gegevens worden opgeslagen en hoe deze door QUAESTUS

Nadere informatie

Vacature. Locatiedirecteur. Daltonbasisschool t Otterke

Vacature. Locatiedirecteur. Daltonbasisschool t Otterke Vacature Locatiedirecteur Daltonbasisschool t Otterke Beek en Donk, 15-01-2018 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen een stevige basis meegegeven.

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Com puterw eg 1,3542 D P U trecht Postbus 1087,3600 BB Maarssen tel.0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 w w w.picom pany.nl servicedesk@ picom pany.nl Het PiCompany

Nadere informatie

Business Development Manager

Business Development Manager #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT LEGAL SALES Business Development Manager De Business Development Manager van Allen & Overy een gerenommeerd en vooruitstrevend advocatenkantoor dat bekendstaat om hoge kwaliteit

Nadere informatie

MARKETING & BUSINESS INTELLIGENCE ANALIST

MARKETING & BUSINESS INTELLIGENCE ANALIST #VACATURE ANALYTICS CONSULTING EXIT MARKETING & BUSINESS INTELLIGENCE ANALIST NautaDutilh is een internationaal opererend en onafhankelijk advocatenkantoor. Als een van de topspelers binnen de advocatuur

Nadere informatie

Vacatures. U treft in dit bestand meerdere vacatures aan. Scroll naar beneden om ze allemaal te zien

Vacatures. U treft in dit bestand meerdere vacatures aan. Scroll naar beneden om ze allemaal te zien Vacatures U treft in dit bestand meerdere vacatures aan Scroll naar beneden om ze allemaal te zien Vooronze(internationale)projectenzijn wijopzoeknaarnieuwecolega s: recruitment interim development COMMERCIEEL

Nadere informatie

VACATURE-INVENTARISATIE

VACATURE-INVENTARISATIE VACATURE-INVENTARISATIE Algemeen Bedrijf: Adres: Telefoon: Reden vacature: uitdiensttreding huidige functionaris overplaatsing huidige functionaris promotie huidige functionaris uitbreiding Datum ingang

Nadere informatie

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant

> Profiel. Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Solution Consultant Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 www.gitp.nl > Profiel >WS.2016.0003/16.018 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017 Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030 6355213 www.gitp.nl >Profiel Kenmerk >SW Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Senior Product Manager Sportveldbelijning Opdrachtgever

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 > Profiel >WS.2015/MW/16.088 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Projectmanager

Nadere informatie

Online Marketeer #VACATURE

Online Marketeer #VACATURE #VACATURE E-COMMERCE ONLINE MARKETING SCALE-UP Online Marketeer Ben jij blauw, geel, of rood? Grote kans dat die vraag je ooit gesteld is. Management Drives is het pionierende bedrijf achter het categoriseren

Nadere informatie

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland

Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Directeur Dienstverlening en directeur Bedrijfsvoering Slachtofferhulp Nederland Organisatie Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van misdrijven, verkeersongelukken, vermissingen en calamiteiten.

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-6355213

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-6355213 Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-6355213 > Profiel Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Salesmanager Internationaal Opdrachtgever

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord FUNCTIEPROFIEL LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle 1. LTO Noord LTO Noord is dé belangenbehartiger en partner voor boeren en tuinders in de negen provincies

Nadere informatie

Stageopdracht. Online marketingstrategie en -content. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V. 1

Stageopdracht. Online marketingstrategie en -content. Bright Cubes B.V. High Tech Campus AE Eindhoven. Bright Cubes B.V. 1 Stageopdracht Online marketingstrategie en -content Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Bright Cubes B.V. 1 Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs en bepaal jij zelf je kaders? Wil

Nadere informatie

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl Het Mens Effect hetmenseffect.nl Uw organisatiedoelen & het effect van talent In deze dynamische tijd vormt de mens weer de kern van succesvolle organisaties. Welke uitdaging ook, ICT-systemen, processen

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE FUNCTIEPROFIEL W. HEEMSKERK B.V. Februari 2014 W. HEEMSKERK B.V. ALGEMENE INFORMATIE Heemskerk produceert dagelijks met meer dan 80 verschillende grondstoffen zo n 300 unieke eindproducten. Het assortiment

Nadere informatie

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT #VACATURE Digital HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT Lepaya maakt met innovatieve en gepersonaliseerde leeroplossingen bedrijfstrainingen effectiever en meer engaging. De startup heeft afgelopen jaar een uitstekende

Nadere informatie

SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT. Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei!

SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT. Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei! SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei! WIJ STARTEN HET TRAJECT MET EEN PERSONAL DIALOGUE (BEWUSTWORDING)

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR 2e Editie Start 12 september! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor

Nadere informatie

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER Digital Consulting Exit #VACATURE CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER Als rechterhand van de bol.com CEO krijgt de Corporate Development Manager een ongekend inzicht in alle aspecten van Nederlands meest succesvolle

Nadere informatie

> Profiel. Voor profiel Senior Business Consultant graag doorbladeren naar pagina 6

> Profiel. Voor profiel Senior Business Consultant graag doorbladeren naar pagina 6 Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 4 3528 BP Utrecht Telefoon: 3-24851 > Profiel Voor profiel Senior Business Consultant graag doorbladeren naar pagina 6 Onderwerp

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Productie en Techniek

Habilis Executive Search. Productie en Techniek Habilis Executive Search Productie en Techniek Habilis mens en organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel het meest optimale resultaat

Nadere informatie

Vacature. Directeur. Basisschool Bernadette

Vacature. Directeur. Basisschool Bernadette Vacature Directeur Basisschool Bernadette Mariahout, 10 oktober 2017 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen een stevige basis meegegeven.

Nadere informatie

Doe maar gewoon, doe Blömer

Doe maar gewoon, doe Blömer Open cultuur met informele sfeer Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die het kapitaal vormen van onze organisatie. Zij dragen bij aan onze informele en open sfeer. Naast hard werken en het

Nadere informatie

Training Stressmanagement

Training Stressmanagement Training Stressmanagement Stressmanagement: stress de baas Een beetje stress kan geen kwaad. Sterker nog, soms presteer je zelfs beter onder een beetje druk. Maar wat als stress een constante factor is

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

Director Group Strategy

Director Group Strategy #VACATURE CONSULTING EXIT STRATEGY Director Group Strategy Philips is wereldwijd toonaangevend op het gebied van gezondheidstechnologie en biedt innovatieve oplossingen, van gezond leven en preventie tot

Nadere informatie

MANAGER MERCHANDISING MODE

MANAGER MERCHANDISING MODE #VACATURE MANAGER MERCHANDISING MODE Bol.com kan zich met recht de winkel van ons allemaal noemen. Dagelijks vinden ruim negen miljoen klanten er dat ene spannende vakantieboek, last-minute verjaardagcadeautje

Nadere informatie

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v!

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! Teamleden van RPCZ werken aan een gezamenlijke ambitie. Deze is gebaseerd op passie, creativiteit, respect, vertrouwen, relatie en plezier. Onze ambitie is om in Zeeland

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030 2040851 www.gitp.nl >Profiel Kenmerk >AB-SW/16.087 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

De kracht van Engagement

De kracht van Engagement Marcommit is een PR- en marketingbureau, gespecialiseerd in ICT, technologie en HR. We zijn gevestigd in Nederland, maar zijn actief in de hele Benelux. We helpen onze klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

LEARNING ACCELERATOR

LEARNING ACCELERATOR Start 24 januari 2019! LEARNING ACCELERATOR HET GROEIPROGRAMMA VOOR LEARNING PROFESSIONALS Het groeiprogramma voor learning professionals Inhoud Wat is de 227 Learning Accelerator? Programma Voor wie?

Nadere informatie

HEAD OF MERCHANDISING ELEKTRONICA

HEAD OF MERCHANDISING ELEKTRONICA E-COMMERCE GENERAL MANAGEMENT ONLINE MARKETING #VACATURE HEAD OF MERCHANDISING ELEKTRONICA Dagelijks vinden ruim negen miljoen klanten precies wat zij zoeken bij bol.com. Met slimme datatools leert de

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

VACATURE. Technisch consultant

VACATURE. Technisch consultant VACATURE Technisch consultant 2016 TECHNISCH CONSULTANT ServiceNow 2 Paphos Group zoekt Gedreven Technisch Consultants die affiniteit hebben met Service Management Tooling en zich graag (verder) willen

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie

Vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie Vacatures Vind jij deze opgave leuk? Centrumgebieden vormen het hart van onze steden en dorpen. Teruglopende bezoekersaantallen en faillissementen van grote winkelketens als Sissy-Boy, Coolcat, Intertoys

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

Strategisch beleidsplan O2A5. De dialoog als beleid

Strategisch beleidsplan O2A5. De dialoog als beleid Strategisch beleidsplan O2A5 De dialoog als beleid Bij de tijd, open, boeiend en passend, dat zijn zowel het onderwijs als de werkwijze van O2A5. We hebben dan ook gekozen voor een vernieuwende en eigentijdse

Nadere informatie

COMMERCIEEL MANAGER #VACANCY #VACATURE

COMMERCIEEL MANAGER #VACANCY #VACATURE #VACATURE #VACANCY COMMERCIEEL MANAGER Koninklijke Vezet is Europees marktleider in gemaksgroente, gesneden fruit, maaltijdsalades en koelverse pizza s. Zeker nu de aandacht voor gezondheid en duurzaamheid

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZAKELIJKE MARKT Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit

Nadere informatie

VACATURE FINANCE GENERAL MANAGEMENT SCALE-UP

VACATURE FINANCE GENERAL MANAGEMENT SCALE-UP FINANCE #VACATURE GENERAL MANAGEMENT SCALE-UP CFO Sporten bij Rocycle is meer dan een workout alleen. Zie het als een garantie voor een gezonde, gelukkige en energieke manier van leven. Een beleving met

Nadere informatie

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Programma Korte toelichting Nutri-akt Arbeidsmarkt Sollicitatieproces Zelfreflectie Sollicitatiebrief

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Data Analist #VACATURE

Data Analist #VACATURE #VACATURE ANALYTICS BUSINESS DEVELOPMENT MARKETING Data Analist Buitenreclame in full motion, dát is Ngage Media. Als Nederlandse marktleider van de digitale out-of-homemarkt heeft het bedrijf grootse

Nadere informatie

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE

ASSOCIATE #VACANCY #VACATURE #VACATURE #VACANCY De zorgsector is sterk in beweging, zowel in Nederland als internationaal. Privatisering, marktwerking en veranderende (internationale) wetgeving spelen daarbij een belangrijke rol.

Nadere informatie

Vacature Manager Project Financiering. Solarfields Nederland B.V.

Vacature Manager Project Financiering. Solarfields Nederland B.V. Vacature Manager Project Financiering Solarfields Nederland B.V. July 2016 Functieprofiel: Locatie: Dienstverband: Vergoeding: Aantal uren: Manager Project Financiering Groningen, Nederland Jaarcontract

Nadere informatie

Profielschets Directeur Techniekcollege

Profielschets Directeur Techniekcollege Profielschets Directeur Techniekcollege september 2017 1. Techniekcollege ROC Arcus College en ROC Leeuwenborgh hebben hun technische opleidingen gebundeld in een samenwerking onder de naam Techniekcollege.

Nadere informatie

SR. DATABASE MARKETEER

SR. DATABASE MARKETEER #VACATURE MARKETING SR. DATABASE MARKETEER e-luscious is dé naam achter succesvolle webshops als wijnvoordeel.nl, koffievoordeel.nl en wijnbeurs.nl. Vanuit de verschillende labels bedient e-luscious iedere

Nadere informatie

Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS. Financieel (vastgoed) specialist. De Goede Woning Apeldoorn

Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS. Financieel (vastgoed) specialist. De Goede Woning Apeldoorn Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS Financieel (vastgoed) specialist De Goede Woning Apeldoorn Organisatie De Goede Woning is de oudste en grootste wooncorporatie in Apeldoorn. De Goede Woning is uit nood

Nadere informatie

CHIEF MARKETING OFFICER

CHIEF MARKETING OFFICER #VACATURE Marketing E-Commerce CHIEF MARKETING OFFICER Onderscheidende producten en scherpe prijzen: twee belangrijke redenen die Vouchervandaag.nl onlangs de prijs voor Website van het Jaar opleverde.

Nadere informatie

Topcondities voor topsecretaresses

Topcondities voor topsecretaresses Straight to the top Topcondities voor topsecretaresses Top Secretaries is de specialist in detachering en werving & selectie van management ondersteunende professionals. Kennis van en waardering voor het

Nadere informatie

#VACATURE. Directeur

#VACATURE. Directeur #VACATURE GENERAL MANAGEMENT HR OPERATIONS Directeur Larex is één van de grote personeelsbemiddelaar van buitenlandse vakmannen aan Nederlandse klanten in de bouw, techniek en industrie. Larex heeft een

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

TRIBE LEAD MARKETING #VACATURE

TRIBE LEAD MARKETING #VACATURE #VACATURE MARKETING TRIBE LEAD Door technologische, economische en sociologische ontwikkelingen verandert de wereld van werk in rap tempo. Als grootste HR-dienstverlener wereldwijd wil Randstad toonaangevend

Nadere informatie

beter leren, fijner werken, sneller groeien Talent Management workshop HR Live congres 28-10-2014 The Courseware Company Welkom!

beter leren, fijner werken, sneller groeien Talent Management workshop HR Live congres 28-10-2014 The Courseware Company Welkom! Welkom! beter leren, fijner werken, sneller groeien Talent Management workshop HR Live congres 28-10-2014 The Courseware Company Agenda Introductie Talent Management Stellingen Afsluiting Luciano D Agnolo

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

Benut het volledig potentieel van je mensen en organisatie!

Benut het volledig potentieel van je mensen en organisatie! Benut het volledig potentieel van je mensen en organisatie! Vergroten van (persoonlijk) leiderschap met de Management Drives app Welke drijfveren zijn aan zet in Workforce Management? 1e ronde parallelsessie:

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

ZET UW TALENT IN BEWEGING

ZET UW TALENT IN BEWEGING LEREN & WERKEN BIJ VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN ZET UW TALENT IN BEWEGING Bent u op zoek naar een uitdagende internationale leeromgeving waarin theorie en praktijk samenkomen? Wilt u uw studenten praktijkervaring

Nadere informatie

Beroepsonderwijs Competentiemodel Competenties per bekwaamheidseis

Beroepsonderwijs Competentiemodel Competenties per bekwaamheidseis Beroepsonderwijs Competentiemodel Competenties per bekwaamheidseis Interselect Spijksedijk 18F 4207 GN Gorinchem 0183 693939 Pagina 1 van 13 / 21 maart 2007 / de heer B. Krol / Interselect 2007 BO competentietaal

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp.

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp. Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp.nl > Profiel Kenmerk > WS.2014.0033/14.103 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

Functieprofiel. Leraar. op OBS Het Toverkruid LA, 1,0 FTE. Aanstelling voor een jaar welke bij goed functioneren kan leiden tot een vaste aanstelling.

Functieprofiel. Leraar. op OBS Het Toverkruid LA, 1,0 FTE. Aanstelling voor een jaar welke bij goed functioneren kan leiden tot een vaste aanstelling. Functieprofiel Leraar op OBS Het Toverkruid LA, 1,0 FTE Aanstelling voor een jaar welke bij goed functioneren kan leiden tot een vaste aanstelling. April 2018 Specifieke competenties teamlid OBS Het Toverkruid

Nadere informatie

SEM SPECIALIST #VACATURE

SEM SPECIALIST #VACATURE #VACATURE MARKETING E-COMMERCE SEM SPECIALIST Koffievoordeel is dé prijsbreker in het online koffielandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met een premium assortiment. De e-tailer is marktleider

Nadere informatie

Over Ren Steenvoorden

Over Ren Steenvoorden Over Ren Steenvoorden Ren Steenvoorden is als CIO en Chief Digital Officer bij Randstad verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de digitale strategie. Wie met hem praat over de impact

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Bedrijfsovername & Bedrijfsoverdracht De cursus Bedrijfsovername & Bedrijfsoverdracht duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een

Nadere informatie

Wat betekent de nieuwe norm voor (Persoonlijk) Leiderschap? Ton Dijkzeul

Wat betekent de nieuwe norm voor (Persoonlijk) Leiderschap? Ton Dijkzeul Wat betekent de nieuwe norm voor (Persoonlijk) Leiderschap? Ton Dijkzeul Agenda Even voorstellen ISO en (Persoonlijk) Leiderschap Externe issues voor strategie Het waarom van organisaties Van strategie

Nadere informatie

Ervaren Consultants Recruitment

Ervaren Consultants Recruitment Organisatie Ervaren Consultants Recruitment FunktieMediair, Rotterdam en Amsterdam FunktieMediair is marktleider in de zorg. Een positie die wij bereikt hebben door onze wérkelijke interesse in klanten

Nadere informatie

Profielschets. Academiedirecteur Academie voor Economie & Management

Profielschets. Academiedirecteur Academie voor Economie & Management Profielschets Academiedirecteur Academie voor Economie & Management pag. 2 van 7 Inhoudsopgave Profielschets Academiedirecteur - Academie voor Economie & Management 1. HZ University of Applied Sciences

Nadere informatie

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland Slachtofferhulp Nederland Profielschets Directeur Juridische Dienstverlening Baarn, 3 juni 2016 Rutgers van Rozenburglaan 2, 3744 MC Baarn tel.: 035 69 48 000; e-mail: office@galangroep.nl www.galangroep.nl

Nadere informatie