E-learning voor Werknemers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "E-learning voor Werknemers"

Transcriptie

1 E-learning voor Werknemers E-learning "Van Zelfinzicht naar Werkgeluk Inzicht in drijfveren, Voor iedereen die eigen regie wil energiegevers en inzetbaarheid nemen op inzetbaarheid. en motiverende opdrachten om het werkgeluk te verhogen. Direct toegankelijk, tijd & plaats onafhankelijk.

2 Werkgeluk hoe doe je dat? Ga jij iedere dag fluitend aan het werk? Of zou je graag wel wat verandering zien? Je hoeft niet ziek te zijn om aan de slag te gaan met je inzetbaarheid! Er valt voor iedere werknemer/zzp-er veel te winnen door de inzichten en opdrachten vanuit deze toegankelijke training. Want zeg nou zelf, als je gelukkig(-er) bent in je werk, heb je daar alleen maar voordelen van. Gun jezelf of je medewerkers daarom deze online-training Van Zelfinzicht naar Werkgeluk. Wat leer je? De route naar duurzame inzetbaarheid Onderzoek je drijfveren en je belangrijkste sterke eigenschappen Ruim je knelpunten en stressoren uit de weg Inventariseer welke concrete stappen je kunt zetten Weet wat jij nodig hebt voor jouw ideale werkcontext Ontdek je aan welke knoppen jij moet draaien voor meer werkgeluk Zo werkt de e-learning De expert De e-learning is geschreven door een gecertificeerd Arbeids- en Organisatie deskundige, met veel ervaring in o.a. persoonlijke begeleiding, arbeidsomstandigheden en verzuim. Veilige omgeving Je volgt de training in een besloten leeromgeving Jij hebt de regie Jij bepaalt in welk tempo, waar, op welk moment je de training volgt Op ieder apparaat beschikbaar De training kun je zowel op je tablet, mobiel of desktop volgen Tijdsduur gemiddeld 8 weken De training kan het best verdeeld worden over een periode van 8 weken. Iedere week een aantal opdrachten, maar neem ook rustmomenten en reflectiemomenten. Je kan je reflecties en vorderingen bijhouden in het bijbehorende online dagboek.

3 Informatie voor werkgever Gelukkige en betrokken medewerkers zijn essentieel voor tevreden klanten en positieve resultaten. Gelukkige mensen functioneren beter, zowel in het gewone leven als op het werk. Aandacht hiervoor levert zowel medewerkers als organisaties veel op. Uit een metaanalyse van geluk in het werk van de Verenigde Naties bleek dat gelukkige medewerkers en leidinggevenden: productiever zijn; beter gewaardeerd worden; meer gemotiveerd zijn; creatiever zijn; nieuwsgieriger zijn; beter samenwerken; minder verzuimen. Met deze e-learning kun je je werknemers op een laagdrempelige en positieve, ondersteunende manier een stapje verder helpen. Wij hebben getracht met deze training inzichten uit de wetenschap over duurzame inzetbaarheid toegankelijk te maken voor een breed publiek, werkend Nederland. Bevindingen uit de wetenschap worden vertaald in concrete en toepasbare inzichten waarmee werknemers zelf aan de slag kunnen. Werknemers worden aan het werk gezet door middel van zelftests, schrijfopdrachten, en dagboekoefeningen en werken in de loop van een aantal weken toe naar hun eigen Werkgeluk. Daarnaast hebben ze de optie om de opdrachten uit te breiden middels extra inzetbaarheidsverhogers. Met de online-training Van Zelfinzicht naar Werkgeluk Geef je medewerkers zelfinzicht in hun eigen kunnen en knelpunten. Hierdoor weten ze wat aan welke knoppen ze kunnen draaien om meer energie te kunnen genereren. Geef je medewerkers autonomie. Medewerkers hebben zelfsturing over hun tijd en plek en maken hun eigen inzetbaarheidsplan. Gaan medewerkers beter hun sociale steun inregelen en nemen regie op hun eigen inzetbaarheid. Voldoe je aan de regels rondom privacy, de online-training is AVG proof. Het blijft van de medewerker zelf, hij/zij bepaalt zelf met wie hij/zij het wil delen. Medewerker blijft eigenaar van de online-training en kan daardoor ook regelmatig terugkijken naar succes ervaringen of de training nogmaals volgen. Geeft je medewerker Vitamine A van aandacht.

4 Wanneer of hoe kun je deze training inzetten? Als vervolg op of voorafgaand aan een: Of: Medewerkerstevredenheid onderzoek; Periodiek Arbeidsgeneeskundig onderzoek; Pre medisch onderzoek; RI&E PSA; POP-gesprek; Ontwikkel gesprek. Als onderdeel van een Werkdruk/Werkbeleving onderzoek Als duurzame inzetbaarheid interventie Als secundaire arbeidsvoorwaarde Als je aandacht wilt geven aan je medewerkers en eigen regie en zelf organiseren wilt bevorderen Als je de intrinsieke motivatie van medewerkers wilt opwekken Kosten 87,50 per medewerker, per training (*uit te breiden met opties) Minddistrict De training vindt plaats in de online omgeving van Mindistrict. Met Minddistrict heeft DHC zich verzekerd van een krachtige partner in het verzorgen van online content, die overal en altijd te bereiken is. Het enige wat je nodig hebt is en computer, tablet of smartphone met een internetverbinding. Betrouwbaarheid en veiligheid van de gegevens Betrouwbaarheid is van essentieel belang, juist ook met het oog op privacy(-wetgeving). Werknemers willen uiteraard dat er zorgvuldig wordt omgesprongen met hun persoonlijke gegevens. Minddistrict is een ervaren dienstverlener die ook de zorg in Nederland voorziet van online mogelijkheden. Ze zijn bekend met de strakke protocollen en gevoelige informatie. De gegevens van werknemers zijn dan vanzelfsprekend niet toegankelijk voor werkgever Toegankelijk en interactief Dat je er in je eigen tempo mee bezig kunt zijn, op elke gewenste plek, op het moment dat je er tijd voor hebt of dat je behoefte hebt aan steun, dat maakt online trainingen volgen heel aantrekkelijk en toegankelijk. Daarnaast biedt de interactie een groot voordeel. Je ontvangt geen informatie op een passieve manier, je gaat er echt actief mee aan de slag. Dat is de enige manier om inzichten te doen beklijven. Als je iets in je leven wilt veranderen, moet je gaan DOEN.

5 Enkele reacties van deelnemers aan deze e-learning Een e-learning die er professioneel en verzorgd uitziet Het oogt rustig, overzichtelijk, mogelijkheden na te denken en een keuze te kunnen maken in wat voor jou prettig is Voelt aan als een 'leuke' training, wat volgens mij ook erg belangrijk is De training is goed vormgegeven, met voldoende uitdaging om verder te gaan Heel mooi! Goede afwisseling van afbeeldingen en teksten en opdrachten Inspirerend en een goede manier om kritisch naar je werksituatie te kijken Doet een appel op mijn eigen initiatief, sluit heel mooi aan bij zelfsturing. Tip: neem er wel de tijd voor, gun jezelf stil te staan bij de opdrachten, anders werkt het niet Zeer prettig. Ik krijg aandacht als werknemer en wordt aan het denken gezet en krijg tips om zelf zaken aan te pakken Eindelijk een preventieve interventie, die iedere werknemer aan het denken zet en een spiegel voor houdt Duidelijk, praktisch toepasbaar in mijn eigen tijd en omgeving Zin om iedere keer weer even in te loggen en met de opdrachten aan de slag te gaan Deze e-learning zou je aan alle werknemers in Nederland moeten gunnen, even een APK om stil te staan bij jezelf en het helpt je om steun te vragen, zodat een leidinggevende je optimaal kan faciliteren Fijne chat momenten met mijn e-coach waardoor ik nog een stap verder kon gaan in mijn zelfontwikkeling

6 Hoe kun je deze online training inzetten Zelfstandig Volledig eigen regie en zelfsturing Met e-coaching* Ondersteuning van een professional middels e- coaching van maximaal 2 uren gedurende de looptijd van de training met als bonus een Breinvoorkeuren profiel Als integraal programma E-learning (zonder e- coaching) of E- learning met e- coaching Werkgeluk sessie met leidinggevende Masterclass werkgeluk voor mt, leidinggevenden en hrm Eventueel aangevuld met andere preventieve interventies 87,50 p.p. 225,- p.p. Op aanvraag, op maat gemaakt * De e-learning (zelfstandig) kan tijdens een traject altijd een upgrade krijgen met e- coaching, wanneer een deelnemer daar behoefte aan heeft. Je kan dan binnen de beveiligde omgeving van Minddistrict met een arbo professional chatten/mailen. Werkgeluk sessie met leidinggevende(n) (op maat) Daarnaast kan men er als organisatie voor kiezen om een sessie te doen met leidinggevenden. In deze sessie krijgen leidinggevenden tips en adviezen hoe zij een thema als Werkgeluk de aandacht kunnen geven in hun team. Masterclass van Werkdruk naar Werkgeluk (op maat) Voor teams. Op maat te maken voor uw organisatie voor hrm en leidinggevenden en arbo professionals.

7 E-learning Van Zelfinzicht naar Werkgeluk voor uw medewerkers inkopen? U kunt via een aanmelden bij DHCwerkt. Daarbij kunt u aangeven voor hoeveel medewerkers (deelnemers) u de e-learning beschikbaar wilt stellen. Wij zullen dan contact met u opnemen om samen te komen tot een voor uw organisatie passend aanbod. De inschrijving is persoonsgebonden, gekoppeld aan een adres van de deelnemer. Iedere deelnemer (werknemer) ontvang via Minddistrict (partner van DHCwerkt) een aanmeldingsbericht waarmee hij of zij kan inloggen op zijn/haar online content. Na goedkeuring van een passende offerte, zult u een factuur ontvangen. Na betaling van de factuur is uw aanmelding bevestigd en zullen wij alle deelnemers (werknemers) koppelen aan de online content. Nadat een deelnemer is ingelogd op de online-content is de aanmelding onherroepelijk. Aanmelden particulieren of zzp-ers U kunt zich aanmelden via diverse websites of rechtstreeks via DHCwerkt. De inschrijving is persoonsgebonden, gekoppeld aan een adres. Na de aanmelding zult u een factuur ontvangen. Na betaling van de factuur is uw aanmelding bevestigd en ontvangt u via Minddistrict (partner van DHCwerkt) een aanmeldingsbericht waarmee u kunt inloggen op uw online content. Nadat u bent ingelogd op de online-content is de aanmelding onherroepelijk. Trainingsduur Nadat u voor de eerste keer bent ingelogd op de online content, heeft u hiervoor 12 maanden toegang. In die tijd kunt u zo vaak en zo lang als u wilt gebruik maken van de aangeboden content. De termijn vervalt automatisch. Ondersteuning De trainingen zijn geschreven om dit zonder ondersteuning te kunnen doorlopen. Inhoudelijke ondersteuning is mogelijk, mits dit onderdeel is van de overeenkomst. Mocht u tijdens uw training (technische) problemen ervaren dan kunt u contact zoeken met DHCwerkt. Wet bescherming Persoonsgegevens In het kader van de wet bescherming persoonsgegevens worden de door u verstrekte gegevens, zoals naam en -adres opgenomen in de administratie van DHCwerkt. DHCwerkt zal deze gegevens alleen gebruiken om u te informeren over u aangekochte training of ondersteunende informatie. DHCwerkt verkoopt geen persoonlijke gegevens aan derden. DHCwerkt adres: Pallasbaan 15, 8802 BP Franeker tel: maaike@dhcwerkt.nl www: dhcwerkt.nl KvK: IBAN: NL57 INGB

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV ZW ARBO dienstverlening voor het UWV Even voorstellen DHC Wij zijn een expertise bedrijf gericht op het thema duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Goed en gemotiveerd je werk kunnen doen, nu en in de

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Hoe creëer je meer geluk op de werkvloer?

Hoe creëer je meer geluk op de werkvloer? Hoe creëer je meer geluk op de werkvloer? In deze bijdrage neemt Gea Peper, eigenaar van het HappinessBureau, ons mee in het belang van geluk op het werk in de vorm van een interview met Onno Hamburger.

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Gelukkig Werken & Gelukkig Leidinggeven. Erwin Klappe & Onno Hamburger

Gelukkig Werken & Gelukkig Leidinggeven. Erwin Klappe & Onno Hamburger Gelukkig Werken & Gelukkig Leidinggeven Erwin Klappe & Onno Hamburger Wie zijn wij? Erwin Klappe Klappe Training Trainer, coach & oprichter Onno Hamburger Gelukkig Werken Nederland Senior trainer, coach

Nadere informatie

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG PROGRAMMA GOED BEZIG VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG Wat is het programma Goed Bezig? Goed Bezig geeft inzicht in wat er in jouw team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Samen

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Training Passie en missie, maak gebruik van elkaars unieke bijdrage Iedereen heeft een unieke bijdrage, maar niet iedereen weet welke dat is. Weet jij het wel? Wanneer je dit

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Leiderschap, krachtig in elke situatie Wat maakt iemand tot een goede leidinggevende? Natuurlijk moeten er doelen gehaald worden en het liefst binnen een bepaald budget. Maar zonder

Nadere informatie

OUTPLACEMENT BROCHURE

OUTPLACEMENT BROCHURE OUTPLACEMENT BROCHURE Inhoudsopgave 1. Outplacementtraject 2. MaandagMorgen-Café 3. Pakket MaandagMorgen-Café 4. Motivatie en talent profiel 5. Pakket Motivatie en talent profiel 6. Outplacement totaal

Nadere informatie

Employabilityscan. Naam. Mw C. ABC. Datum assessment

Employabilityscan. Naam. Mw C. ABC. Datum assessment Employabilityscan Naam Datum assessment Mw C. ABC 10-2 - 2014 Gegevens kandidaat Naam E-mail Mw C. ABC c.abc@abc.nl Geboortedatum 18-3 - 1964 Organisatie ABC Groep Datum assessment 10-2 - 2014 Doel en

Nadere informatie

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen

Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Training Leiderschap Training Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen Als leidinggevende moet je meerdere ballen hooggehouden. Er wordt verwacht dat jouw team bepaalde doelen haalt, binnen een bepaald

Nadere informatie

Verandering op je werk... Wat doe jij ermee?

Verandering op je werk... Wat doe jij ermee? Verandering op je werk... Wat doe jij ermee? Waar gaat het dan over? Ik wil storingen uitlezen, net als mijn collega. Ik doe zwaar lichamelijk werk. Hoe kan ik dit volhouden? Hoe kan ik beter omgaan met

Nadere informatie

Hallo! Wij zijn Hubper.co

Hallo! Wij zijn Hubper.co Hallo! Wij zijn Hubper.co Wij zijn nieuw en vertellen graag iets meer over onszelf. We zijn een technologiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van online leeroplossingen. Hierin zijn wij anders

Nadere informatie

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem.

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem. Algemeen Format opgave potentiele activiteiten afname activiteit excl. btw Informatiemarkt Wateropleidingen Alle medewerkers van het waterschap n.v.t. 3 uur Vragen beantwoorden en informatie geven over

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

Maak meer gebruik van je talenten!

Maak meer gebruik van je talenten! Maak meer gebruik van je talenten! MyTalent helpt je om meer te doen met je talenten. Dit online programma biedt je de mogelijkheid om je talenten te ontdekken en een eigen actieplan te maken om ze meer

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Ontdek je managementsupport.nl/event

Ontdek je managementsupport.nl/event e-pocket Ontdek je managementsupport.nl/event Beste talentvolle professional, Bedankt dat je de e-pocket Ontdek je talent hebt gedownload! Met deze e-pocket kun je een eerste stap zetten om je persoonlijke

Nadere informatie

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou.

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. Privacy Code. Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. 1. Definities (in alfabetische volgorde). Biologische gegevens: de gegevens, verzameld uit het door jou aangeleverde biologisch

Nadere informatie

In dit Privacy Statement deel ik hoe ik die gegevens of informatie die je met mij deelt gebruik.

In dit Privacy Statement deel ik hoe ik die gegevens of informatie die je met mij deelt gebruik. Carina Sampers Coaching vindt jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles aan om jouw persoonlijke informatie die je aan mij verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Graag tot ziens! Het Remind Team

Graag tot ziens! Het Remind Team In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind voor staat, wat er van je verwacht wordt als trainer, welke studenten bij Remind passen, en wat je aankomende vijf maanden kunt verwachten als

Nadere informatie

DÉ 3 GEHEIMEN OM DIRECT PRODUCTIEVER TE WORDEN. Geschreven door Janny Brusselers

DÉ 3 GEHEIMEN OM DIRECT PRODUCTIEVER TE WORDEN. Geschreven door Janny Brusselers DÉ 3 GEHEIMEN OM DIRECT PRODUCTIEVER TE WORDEN Geschreven door Janny Brusselers Hallo! Leuk dat je je hebt ingeschreven voor mijn gratis nieuwsbrief! Als dank hiervoor, verklap ik dé 3 geheimen die jou

Nadere informatie

Werkgeluk in Nederland

Werkgeluk in Nederland Werkgeluk in Nederland Eerste onderzoeksresultaten Onno Hamburger & Arie Pieter Veldhoen Oktober 2018 Een ander onderzoek In september 2018 hebben we een onderzoek uitgevoerd naar werkgeluk. Daar zijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

COACHEN EN TRAINEN Korte weergave

COACHEN EN TRAINEN Korte weergave COACHEN EN TRAINEN Korte weergave Geschreven door: Freek Verbeet Body2Coach 1. Wat is coaching? In mijn eigen nieuwe boek, waar ik nog mee bezig ben, schrijf ik over coaching. Door middel van verschillende

Nadere informatie

Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017

Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017 Ondernemerschap Academy Algemene Voorwaarden November 2017 Allereerst, wanneer je ons echt zou kennen zou je weten dat we het liefst geen voorwaarden hanteren en er geen beroep op hoeven doen. Dit willen

Nadere informatie

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Training Vitaliteit Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Je hebt voldoende beweging, je eet gezond en je zorgt dat je op tijd je rust en ontspanning neemt. Kortom, je zit lekker in je vel. In één

Nadere informatie

AMPLITIEDESKUNDIGE. opleiding

AMPLITIEDESKUNDIGE. opleiding opleiding AMPLITIEDESKUNDIGE Jij als amplitiedeskundige versterkt, vergroot en verbetert de positieve staat van medewerkers om het algehele werkgeluk binnen een organisatie te vergroten. Startmoment oktober

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

Succescirkel van Werkgeluk

Succescirkel van Werkgeluk Succescirkel van Werkgeluk Ken jezelf en je succesfactoren! Zodat je je eigen werkgeluk en dat van anderen positief kunt beïnvloeden www.kristadewolff.nl Over Goed dat je het ebook hebt gedownload. Wat

Nadere informatie

Zo ga je aan de slag met: Mijn verhaal

Zo ga je aan de slag met: Mijn verhaal Zo ga je aan de slag met: Mijn verhaal Mijn verhaal In deze tijd wordt de persoon als geheel met zijn talenten en intrinsieke motivatie steeds belangrijker. Door hun verhaal te schrijven ontdekken mensen

Nadere informatie

Training Persoonlijke Kracht!

Training Persoonlijke Kracht! Training Persoonlijke Kracht! Zet binnen acht weken stevige stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Training Persoonlijke Kracht! Persoonlijk leiderschapsprogramma

Nadere informatie

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. InsightYou: InsightYou B.V., gevestigd te Rotterdam, KvK 54690692.

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. InsightYou: InsightYou B.V., gevestigd te Rotterdam, KvK 54690692. Privacy Code. Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. 1. Definities (in alfabetische volgorde). Biologische gegevens: de gegevens, verzameld uit het door jou aangeleverde biologisch

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten?

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 10 Tips Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? Welkom bij AMV-Opleidingen! Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

Privacy statement and AVG

Privacy statement and AVG Privacy statement and AVG Oppas Madelief / Nanny Nina Oppas Madelief / Nanny Nina Geregistreerd sinds 2010 www.oppasmadelief.nl Havenstraat 37B 3024SG Rotterdam Lyla: 06-12030247 Jasmijn: 06-38502234 Facebook

Nadere informatie

Beter in balans met. de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app

Beter in balans met. de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app Beter in balans met de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app De kracht en het ontstaan van SAM Uit onderzoek blijkt dat je zelf veel invloed kunt uitoefenen op je gevoel van welzijn.

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

Start nu jouw. succes!

Start nu jouw. succes! Start nu jouw succes! De trainingen van SafetyHero zijn leuk, uitdagend, interactief en leerzaam. In onze online leeromgeving worden medewerkers in staat gesteld om kennis te construeren en competenties

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

Kartonnage en Flexibele Verpakkingen: Vitaal de toekomst in! Investeren in duurzame inzetbaarheid? Dat hoeft u niet alleen te doen.

Kartonnage en Flexibele Verpakkingen: Vitaal de toekomst in! Investeren in duurzame inzetbaarheid? Dat hoeft u niet alleen te doen. Kartonnage en Flexibele Verpakkingen: Vitaal de toekomst in! Investeren in duurzame inzetbaarheid? Dat hoeft u niet alleen te doen. Een overzicht van ons aanbod in 2017-2018 Inhoud Inleiding: Samen investeren

Nadere informatie

De vijf voordelen van microlearning

De vijf voordelen van microlearning De vijf voordelen van microlearning De opmars van microlearnings in Nederland is niet te stuiten. In de Verenigde Staten zijn microlearnings al langer in gebruik en populair bij bedrijven. Logisch, want

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Versie

PRIVACY STATEMENT. Versie PRIVACY STATEMENT Versie 1 Algemene informatie Dit privacy statement oftewel privacy- en cookieverklaring, versie 1, is voor het laatst gewijzigd op en is van toepassing op al onze overeenkomsten, producten,

Nadere informatie

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen

Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Training Netwerken Training Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen Het hebben van een goed netwerk is van groot belang voor je carrière. Je hoort het vaak om je heen, een nieuwe baan of een nieuwe

Nadere informatie

Samen in gesprek over plezier in het werk

Samen in gesprek over plezier in het werk Samen in gesprek over plezier in het werk Gesprekshandleiding Samen in gesprek over plezier in het werk Inleiding Werkdruk is een ervaring. Twee mensen in dezelfde situatie, in dezelfde organisatie kunnen

Nadere informatie

THEMA S In de derde werksessie van Your Life on Stage is verder gewerkt met drie thema s:

THEMA S In de derde werksessie van Your Life on Stage is verder gewerkt met drie thema s: THEMA S In de derde werksessie van Your Life on Stage is verder gewerkt met drie thema s: - Werk & Inkomen - Persoonlijke ontwikkeling & Scholing - Vitaliteit & Gezondheid Omdat de posters erg vol zijn

Nadere informatie

Privacyverklaring ViopTo

Privacyverklaring ViopTo Privacyverklaring ViopTo Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen

Nadere informatie

w h w jouw beste jaar dromen versus praktijk tips

w h w jouw beste jaar dromen versus praktijk tips w h w jouw beste jaar dromen versus praktijk tips essentie zo min mogelijk ruis tussen hoe jij jezelf profileert versus hoe jouw ideale doelgroep jou(w dienst) beoordeelt Waarom doe je wat je doet? Waarom

Nadere informatie

E-book. 5 werkvormen voor een krachtig actieplan. Mastering Change

E-book. 5 werkvormen voor een krachtig actieplan. Mastering Change E-book 5 werkvormen voor een krachtig actieplan Mastering Change 5 werkvormen voor een krachtig actieplan Door Stefan op de Woerd en Jochem Aubel Het is een grote uitdaging voor veel trainers is om ervoor

Nadere informatie

Handleiding online vacaturebank

Handleiding online vacaturebank Handleiding online vacaturebank Inhoud Gebruikers Aanmeldformulier Mijn Voorelkaar Vacature plaatsen Hulpaanbod plaatsen Overzicht: vacatures Overzicht: hulpaanbod Cursus Organisatieprofiel Gebruikers

Nadere informatie

Workshop Persoonlijke doelen stellen: sturing en overzicht, zakelijk en privé

Workshop Persoonlijke doelen stellen: sturing en overzicht, zakelijk en privé Workshop Persoonlijke doelen stellen Workshop Persoonlijke doelen stellen: sturing en overzicht, zakelijk en privé Wanneer jij weet wat jouw persoonlijke doelen zijn, haal jij meer resultaat uit jezelf

Nadere informatie

Persoonsgegevens die wij verwerken

Persoonsgegevens die wij verwerken Bell Coaching Bell Coaching, gevestigd aan Obrechtstraat 2517 VJ Den Haag Zuid- Holland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Schrijftrainingen van tekstmodel.nl Vragen? Bel 06 50 481 484 Algemene voorwaarden schrijftrainingen tekstmodel.nl V02022018 tekstmodel 2018 Algemene voorwaarden Schrijftrainingen

Nadere informatie

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid Je gegevens zullen

Nadere informatie

Privacyverklaring. PBST Opleidingen. Hier vind je de privacyverklaring van PBST Opleidingen. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke

Privacyverklaring. PBST Opleidingen. Hier vind je de privacyverklaring van PBST Opleidingen. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke Privacyverklaring (Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 17 mei 2018) Hier vind je de privacyverklaring van PBST Opleidingen. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Instructie aanmelden/inloggen.

Instructie aanmelden/inloggen. Instructie aanmelden/inloggen. Via de website is het mogelijk om je aan te melden voor een cursus van Scholing dichtbij. Voor cursisten die eerder hebben deelgenomen aan een cursus is het eenvoudig om

Nadere informatie

Advies Coaching Training

Advies Coaching Training Advies Coaching Training Denken Delen DoenDuurzaam powered by DHC Employability Scan & PAP Employability heeft veel definities met als kern dat iemand zijn brood kan verdienen. Nu en in de toekomst. Voor

Nadere informatie

Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht?

Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht? Hoe werkt het patiëntenportaal Mijn UMC Utrecht? Onder ouders verstaan wij ook verzorger(s), pleeg- of adoptieouder(s) Je kunt wijzigingen of aanvullingen op deze informatie doorgeven per e-mail: patientenportaal@umcutrecht.nl

Nadere informatie

Remind Trainersopleiding

Remind Trainersopleiding Remind Trainersopleiding 1. Over Remind Remind helpt jaarlijks duizenden studenten en scholieren meer uit hun leven te halen, door ze te leren hoe je slimmer kan leren en jezelf kan motiveren. Wij doen

Nadere informatie

e-zorg Het digitale werkboek Kindergeneeskunde

e-zorg Het digitale werkboek Kindergeneeskunde e-zorg Het digitale werkboek Kindergeneeskunde Ziekenhuis Gelderse Vallei Jij doet mee aan één van de programma s voor kinderen/tieners met overgewicht of obesitas. Bij elk programma maken we gebruik van

Nadere informatie

Minder Werkstress met de Werkplezier Weken

Minder Werkstress met de Werkplezier Weken Minder Werkstress met de Werkplezier Weken 1 op de 8 werknemers in Nederland heeft er last van. Bijna 1 miljoen mensen lopen jaarlijks het risico op burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziekten.

Nadere informatie

AMPLITIEDESKUNDIGE. opleiding

AMPLITIEDESKUNDIGE. opleiding opleiding AMPLITIEDESKUNDIGE Jij als amplitiedeskundige versterkt, vergroot en verbetert de positieve staat van medewerkers om het algehele werkgeluk binnen een organisatie te vergroten. Startmoment oktober

Nadere informatie

Drijvende Kracht gaat zorgvuldig om met de persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld.

Drijvende Kracht gaat zorgvuldig om met de persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld. Privacy- en cookieverklaring De algemene gegevens van Drijvende Kracht: Naam Drijvende Kracht Adres Zuidveld 19, 9755 TK Plaats Onnen KVK nr. 01129559 BTW nr. NL169298826B01 Telefoonnummer +31(0)6 19 07

Nadere informatie

Veilig, gezond en prettig werken tot 70 jaar. Hoe ga jij / wij daar mee helpen? Patty Peeters en Huib Arts

Veilig, gezond en prettig werken tot 70 jaar. Hoe ga jij / wij daar mee helpen? Patty Peeters en Huib Arts Veilig, gezond en prettig werken tot 70 jaar Hoe ga jij / wij daar mee helpen? Patty Peeters en Huib Arts 1 Ambitieniveau van deze sessie: We zetten samen op een rij: Wat is daarvoor nodig? Welke informatie

Nadere informatie

Coaching als organisatie-instrument

Coaching als organisatie-instrument Coaching als organisatie-instrument Esther Dunning, Informaat 13 oktober 2010 Context Commerciële projectorganisatie ± 100 hoogopgeleide medewerkers Grote mate van eigen verantwoordelijkheid Deels op locatie

Nadere informatie

Coaching Trails mei 2018 PRIVACY VERKLARING

Coaching Trails mei 2018 PRIVACY VERKLARING PRIVACY VERKLARING Nieuwe wetgeving per 24 In dit document vind je de privacy verklaring van. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die bij terecht komen. De AVG

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Persoonlijke APK in 1 dag 11 oktober Personal branding 27 oktober Slim netwerken,

Nadere informatie

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Relatiemanagement Relatiemanagement, investeren in zakelijke relaties Relaties; de mens kan niet zonder. Of het privé is of werk gerelateerd, relaties zijn een belangrijk onderdeel van ons leven.

Nadere informatie

Handleiding Registratie & Inschrijvingsprocedure ebrok cursus

Handleiding Registratie & Inschrijvingsprocedure ebrok cursus Handleiding Registratie & Inschrijvingsprocedure ebrok cursus Deze handleiding bestaat uit twee delen en omschrijft de gehele procedure Registratie & Inschrijving voor cursisten die willen deelnemen aan

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Slim netwerken, voor nu en de rest van je loopbaan 27 september Persoonlijke APK

Nadere informatie

Je gebruikersnaam is gelijk aan je BC-mailadres. Je wachtwoord wordt door ons gekozen, maar kan direct na aanmaak worden aangepast. Doe dit vooral!

Je gebruikersnaam is gelijk aan je BC-mailadres. Je wachtwoord wordt door ons gekozen, maar kan direct na aanmaak worden aangepast. Doe dit vooral! Van: Wesley Poland - Bijlescontact wesley@bijlescontact.nl Onderwerp: Belangrijk! Gebruik MijnBijlescontact portaal Docenten Datum: 20 augustus 2014 16:48 Aan: wesley@bijlescontact.nl Beste allemaal, BEWAAR

Nadere informatie

INCHECKEN BIJ JEZELF Veerkracht retraite

INCHECKEN BIJ JEZELF Veerkracht retraite INCHECKEN BIJ JEZELF Veerkracht retraite Waar wil ik heen? Wat zit me nog in de weg? Wat heb ik nodig om te groeien? Hoe blijf ik bloeien? Met je aandacht erbij zijn Een heldere koers houden je losmaken

Nadere informatie

Privacy Statement.

Privacy Statement. Privacy Statement Als team van De Trainingsboerderij vinden we de privacy van onze klanten en cursisten erg belangrijk. Dus doen we er alles aan om de informatie, die we vastleggen, veilig en betrouwbaar,

Nadere informatie

Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers

Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers Mijn zorg online kindergeneeskunde e-zorg Kanjers Ziekenhuis Gelderse Vallei Jij bent aangemeld voor het online zorg programma Kanjers. In deze folder leggen wij uit hoe het programma werkt en hoe je het

Nadere informatie

Workshop Relatiemanagement, relaties aangaan en behouden. De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Workshop Relatiemanagement, relaties aangaan en behouden. De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Relatiemanagement Workshop Relatiemanagement, relaties aangaan en behouden In ons leven hebben we verschillende relaties: zakelijk en privé, met een naaste collega en een leidinggevende. Het zijn

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 Inhoud Inleiding 6 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 2 Instanties in Nederland 13 Belangrijke instanties voor ondernemers 14 Kamer

Nadere informatie

Het halfjaarlijkse stressonderzoek van Stress-Alert-System Blijvend in gesprek met klant en opdrachtgever

Het halfjaarlijkse stressonderzoek van Stress-Alert-System Blijvend in gesprek met klant en opdrachtgever Het halfjaarlijkse stressonderzoek van Stress-Alert-System Blijvend in gesprek met klant en opdrachtgever De stap van curatie naar preventie Informatie voor coaches en professionals Stress-Alert-System

Nadere informatie

Colour Your Cloud gaat zorgvuldig om met de persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld.

Colour Your Cloud gaat zorgvuldig om met de persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld. Privacy- en cookieverklaring De algemene gegevens van Colour Your Cloud: Naam Colour Your Cloud Adres Wagemakerspark 98, 4818 TV Plaats Breda KVK nr. 65991265 BTW nr. BTW 856347048B01 Telefoonnummer 06-55140084

Nadere informatie

Online Psychologische Hulp Overspanning & Burn-out

Online Psychologische Hulp Overspanning & Burn-out Online Psychologische Hulp 2 Therapieland 3 Therapieland Online Psychologische Hulp In deze brochure maak je kennis met de online behandeling Overspanning & Burn-out van Therapieland. Je krijgt uitleg

Nadere informatie

Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden

Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden Trainingsprogramma Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden Wat is microlearning? Het vangen van de aandacht in leren en mediaconsumptie is tegenwoordig een van de grootste

Nadere informatie

RIE als prestatieverhogend instrument. Workshop Arbocongres 2 juni 2016 Jolanda Willems Maaikelien Wijma

RIE als prestatieverhogend instrument. Workshop Arbocongres 2 juni 2016 Jolanda Willems Maaikelien Wijma RIE als prestatieverhogend instrument Workshop Arbocongres 2 juni 2016 Jolanda Willems Maaikelien Wijma Opening Hoe tevreden ben jij over de RI&E in jouw organisatie Geef een cijfer van 1 tot 10 en licht

Nadere informatie

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen

Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Workshop Kernkwadranten Workshop Kernkwadranten, op zoek naar jouw sterke eigenschappen Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil jij weten wat jouw sterke eigenschappen zijn en hoe je deze kunt benutten?

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

Privacyverklaring. Active Living. Active Living B.V. Delta MS Arnhem Januari 2019

Privacyverklaring. Active Living. Active Living B.V. Delta MS Arnhem Januari 2019 Privacyverklaring Active Living Active Living B.V. Delta 40 6825 MS Arnhem vitlounge@activeliving.nl 026-7410410 Januari 2019 1 Beste lezer, Je bent privépersoon of medewerker van een bedrijf* en je deelt

Nadere informatie

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van

Nadere informatie

In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt):

In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt): Privacy- en cookie statement ISProjects Privacy Statement In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt): Cookie: een klein

Nadere informatie