Hallo! Wij zijn Hubper.co

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hallo! Wij zijn Hubper.co"

Transcriptie

1

2 Hallo! Wij zijn Hubper.co Wij zijn nieuw en vertellen graag iets meer over onszelf. We zijn een technologiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van online leeroplossingen. Hierin zijn wij anders dan andere systemen. We geloven namelijk dat je niet in je eentje de beste kan zijn, maar juist beter kan zijn door de verbinding te zoeken. Alleen zo kun je de eindgebruiker het beste ondersteunen in het leerproces. Maar wat maken jullie dan? Wij maken een leer ecosysteem. Dan weet je nog niks, maar hou dat woord wel even vast - ecosysteem. Want een ecosysteem bestaat uit verschillende onderdelen die doordat ze met elkaar verbonden zijn een geheel maken. Dat doen wij ook, maar dan voor leren. Er zijn heel veel goede leerplatformen beschikbaar en wij verbinden deze met elkaar zodat jij als gebruiker 1 centraal platform hebt waar je alles op het gebied van leren inzichtelijk hebt en vanuit 1 plek kan starten met leren. Dit noemen wij de Hub. Oke, tof. Maar is dat alles? Neen. We zijn namelijk niet alleen de verbinder en het centrale platform in het ecosysteem, maar we dragen ook bij aan het ecosysteem. Dit doen we door zelf ook leerplatformen te ontwikkelen waarin het daadwerkelijke leren gefaciliteerd wordt. Zo maken we een e-learning omgeving, een tool die je helpt bij het opnemen van kennis en een continu leren platform. Daarnaast slaan we alle content die jij maakt in een van onze platformen op in een centraal content managementsysteem (Warehouse). Zo kun je alle content gemakkelijk hergebruiken in alle platformen zonder te hoeven dupliceren en kun je ook de content vanuit 1 centrale plaats beheren, bijvoorbeeld als er iets gewijzigd moet worden. Vet. Maar dat is nog niet allemaal af toch? Klopt, maar we zijn er wel heel hard mee bezig. Ons e-learningplatform, brainpower, the warehouse en de basisversie van het continu leren platform en de Hub zijn op dit moment live. Komende periode gaan we aan de slag om de platformen verder uit te breiden en de 2.0 versie van de Hub live te krijgen. We verwachten dit tegen de zomer te kunnen lanceren. Daarna gaan we aan de slag met de 2.0 versie van het continu leren platform, de verdere verbetering van onze platformen en de uitbreiding van het ecosysteem.

3 Het ecosysteem En zo ziet het Hubper leer ecosysteem er uit. Met in het midden de hub en onze eigen platformen die naadloos met elkaar geïntegreerd zijn; Learn, Warehouse & Brainpower. We geloven in synergie. Daarom is er in het Hubper ecosysteem juist ook plaats voor platformen van derden. Zo maak je een rijke leeromgeving waarin jij de regie hebt. We bieden een learning apps bibliotheek waar jij als klant zelf kan kiezen welke learning apps je wilt gebruiken. Met 1 klik activeer je dan de koppeling en stel je zelf jouw ecosysteem samen. Onderstaand zie je visueel ons ecosysteem met enkele voorbeelden van learning apps en koppelingen. CrossKnowledge Learn anewspring Warehouse Brainpower Hub AFAS Continu Leren

4 Hub De hub is het begin en het eind. Dit is de plaats waar jij als lerende inzicht hebt in al je leeractiviteiten, wat je nog moet doen en wat je in het verleden behaald hebt. Vanuit de hub ga je zonder overal opnieuw te moeten inloggen door naar je leeractiviteiten. En wanneer je klaar bent, zie je in de hub direct je nieuwe voortgang. Inzicht gaat volgens ons verder dan alleen maar wat je gedaan hebt. Het verteld je iets over of je efficiënt aan het leren bent, of je een deadline gaat halen en het geeft je tips over hoe jij je kan ontwikkelen in het leren. De hub is ook het platform waar jij als manager of als HR medewerker overzicht houdt. Hier heb je grip en inzicht in het leerproces van de collega s en stuur je bij waar nodig. Denk hierbij aan het stimuleren en coachen tijdens het leerproces. Maar ook het inschrijven, maken van nieuwe opleidingen, creëren van leerpaden en rapporteren wordt allemaal ontzorgt in de hub.

5 HUB Learn Online leren kent vele vormen waarvan e-learning op dit moment een van de belangrijkste is. Het Hubper e-learning platform biedt op een laagdrempelige manier een omgeving waar e-learning modules kunnen worden ontwikkeld en gevolgd. Het belangrijkste uitgangspunt voor dit platform is om het maken van een online module zo simpel mogelijk te maken. Het maken van een module mag namelijk volgens ons nooit de drempel zijn. Het resultaat is een e-learning platform met weinig verschil tussen gebruiker en auteur. Op deze wijze heb je als auteur de beste ervaring hoe de gebruiker straks de content gaat ervaren. Binnen een e-learning module heb je de keuze uit veel verschillende soorten leeractiviteiten die je kunt inzetten. Denk hierbij aan tekst, afbeeldingen, video, scorm en toetsing.

6 HUB Brainpower Nee - hiermee bedoelen we niet de Nederhop met de klassieker Dansplaat, al vinden we het wel een leuke gelijkenis. Maar voor ons gaat het om de kracht van je brein. Hoeveel kun jij onthouden? En hoe helpen we jou op zo n efficiënt mogelijke manier meer kennis te onthouden? Dat doet Brainpower. In dit leerplatform ga jij namelijk aan de slag met het verkrijgen van kennis. Dit doe je aan de hand van het maken van vragen. Brainpower analyseert namelijk jouw vergeetcurve en stelt op basis daarvan een slimme set vragen per keer. Laat je zien dat jij een leerdoel al beheerst? Dan komt het leerdoel pas later weer terug om te testen of de kennis is opgeslagen in je lange termijn geheugen. Ga je over een maand op examen? Vul dan je examendatum in bij Brainpower en we houden rekening met deze datum. Het aantal vragen dat jij per training ontvangt wordt aangepast op basis van de tijd tot je examen. Zo zorgt Brainpower ervoor dat jij voor je examen alle kennis beheerst.

7 HUB Warehouse Binnen de Hubper platformen wordt er straks op verschillende plaatsen content ontwikkeld. Wij vinden het zonde om deze content te beperken tot het platform waarin het in ontwikkeld wordt. Waarom zou je een vraag die je in een toets binnen het e-learning platform maakt, niet willen gebruiken in Brainpower? Daarom is er the Warehouse. Hier wordt alle content die ergens in een van de Hubper platformen wordt aangemaakt, direct opgeslagen. Vanuit alle platformen kun je deze opgeslagen content gemakkelijk weer zoeken en hergebruiken. Zo hoef je content niet twee keer te ontwikkelen. Uiteraard kan het gebeuren dat je content in de loop van de tijd wilt gaan aanpassen, bijvoorbeeld omdat de wetgeving is gewijzigd. Wanneer je content hergebruikt op verschillende plaatsen wil je dit niet op alle plaatsen individueel moeten gaan wijzigen. Dan krijg je namelijk verschillende versies en daarnaast is het ook nog eens veel werk. Daarom kun je vanuit the Warehouse gemakkelijk de content zoeken en aanpassen. De content wordt dan automatisch op alle plaatsen waar het in gebruik is aangepast. Zo is alle content altijd up to date.

8 HUB Continu Leren Continu leren zien wij bij Hubper als een belangrijke leervorm. Zo kun je namelijk als individu jezelf continu ontwikkelen en up-to-date blijven binnen je vakgebied. Wij zijn er van overtuigd dat het op een stimulerende manier altijd bezig zijn met je vakgebied, beter is dan het eens per jaar een e-learning module en examen doen. In de financiële sector is dit de afgelopen jaren al bewezen. Het Permanent Actueel platform wordt ingezet om financieel professionals up-to-date te houden binnen hun beroepskwalificatie. Dit platform wordt geïntegreerd binnen het Hubper ecosysteem en vormt de basis voor de toekomstige continu leren tool. Het platform zal opnieuw worden ontworpen en uitgebreid om een optimale continu leren omgeving te creëren waar elke professional gemotiveerd aan de slag kan met het vakmanschap.

9 E-LEARNING ID Course ID Bij ons ben je wel een nummer! Dit klinkt misschien raar, maar we bedoelen het goed. We zijn ons namelijk bewust dat je als leersysteem al snel veel gevoelige informatie verzamelt. Denk hierbij aan persoonsgegevens, functie informatie, kwalificaties, interesses, diploma s en gaan zo maar door. We voelen ons verplicht om hier op een goede manier mee om te gaan. Maar dat is niet de enige reden, we zien namelijk ook technisch voordelen om het dataverkeer zo veel mogelijk te beperken. Bij Hubper stellen wij daarom onszelf altijd de vraag; Wat heeft een onderliggend systeem minimaal nodig om te kunnen functioneren? En dat is eigenlijk helemaal niet veel. Hierdoor zijn wij in staat om veel overbodige, maar vooral gevoelige data, achterwege te laten bij de onderliggende leersystemen. Waarom zou een platform wat je helpt bij het verkrijgen van kennis moeten weten wat jouw naam is, wanneer je bent geboren of wat je functie is? Precies - volgens ons hoeft dat platform dit helemaal niet te weten. Onze HUB staat centraal binnen ons landschap. De HUB faciliteert het leren voor de gebruikers door je naar de juiste platformen te sturen. Deze platformen krijgen van de HUB alleen het broodnodige. En hiervoor veranderen we jou als gebruiker in een nummer - een unieke ID. Het leersysteem registreert alles wat deze ID onderneemt en koppelt de data terug naar de HUB. De HUB herkent het unieke ID en koppelt de data aan de juiste gebruiker. ID Course ID Voortgang HUB

10 Wil je meer weten of contact met ons?

Onlinetrainingen. De vrijheid om te shoppen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onlinetrainingen. De vrijheid om te shoppen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bibliotheek De De leeromgeving van SafetyHero ondersteunt diverse leervormen zodat je je het het complete leer- en opleidingsaanbod van jouw bedrijf organisatie centraal centraal beschikbaar beschikbaar

Nadere informatie

Tips voor het volgen van de MUSIC & MEMORY Certificatietraining

Tips voor het volgen van de MUSIC & MEMORY Certificatietraining Tips voor het volgen van de MUSIC & MEMORY Certificatietraining Welkom bij Music & Memory! In dit document geven we je advies over de manier waarop je het beste kunt deelnemen aan de Music & Memory Certificatie

Nadere informatie

Sweeburg advies training opleiding

Sweeburg advies training opleiding Sweeburg advies training opleiding Algemene Brochure Praktijkgerichte opleidingen en cursussen voor professionals individueel klassikaal incompany www.sweeburg.nl 1 Sweeburg Verbeter je kennis én haal

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Hoe kun je onderwijs adaptief inrichten met behulp van ICT?

Hoe kun je onderwijs adaptief inrichten met behulp van ICT? Hoe kun je onderwijs adaptief inrichten met behulp van ICT? 22 en 23 mei 2018 ` Veerle van Pinxteren Binnenkomst Zoek degene met het begrip dat/de definitie die bij jouw kaartje hoort. Stel jezelf voor

Nadere informatie

Studiegids training Teamleider productie

Studiegids training Teamleider productie Studiegids training Teamleider productie Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 1.4 Cbt leeromgeving...

Nadere informatie

HOE JE KOSTEN REDUCEERT én zorgt dat gemeentemedewerkers bijblijven

HOE JE KOSTEN REDUCEERT én zorgt dat gemeentemedewerkers bijblijven HOE JE KOSTEN REDUCEERT én zorgt dat gemeentemedewerkers bijblijven Inleiding Het afgelopen jaar is opnieuw gebleken dat je als gemeentemedewerker enorm flexibel en wendbaar moet zijn. Dagelijks krijgen

Nadere informatie

VRAAG EN ANTWOORD OPLEIDINGSHUIS

VRAAG EN ANTWOORD OPLEIDINGSHUIS VRAAG EN ANTWOORD OPLEIDINGSHUIS Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 2 1.1 Wat is het doel van Opleidingshuis Albron? 2 1.2 Voor wie is Opleidingshuis Albron opgericht? 2 1.3 Wat is het opleidingsaanbod van Albron?

Nadere informatie

building futures persoonlijk leiderschap voor de toekomst van postnl

building futures persoonlijk leiderschap voor de toekomst van postnl building futures persoonlijk leiderschap voor de toekomst van postnl Bij PostNL geloven we dat nieuwsgierigheid essentieel is om te leren en presteren. Nieuwsgierige medewerkers zullen eerder de regie

Nadere informatie

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS!

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! (0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! Het lijkt alsof iedereen iets van jou nodig heeft. Je opdracht- of werkgever zit je achter de broek over deadlines, je mailbox ontploft

Nadere informatie

Randstad banking & insurance. randstad.nl/banking-insurance

Randstad banking & insurance. randstad.nl/banking-insurance Randstad banking & insurance randstad.nl/banking-insurance Zoek jij een (nieuwe) uitdagende baan bij een bank of verzekeraar en wil jij echt werk maken van jouw talent? Kies dan voor een carrière bij Randstad

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING ASSERTIVITEIT

30 DAGEN FOCUS TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING ASSERTIVITEIT Simpel en snel leren op je werk Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten. Je wilt beter je eigen grenzen aangeven. In (lastige)

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING ZELFVERTROUWEN

30 DAGEN FOCUS TRAINING ZELFVERTROUWEN BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING ZELFVERTROUWEN Simpel en snel leren op je werk Je bent op zoek naar vaardigheden, hulpmiddelen en ondersteuning om minder te twijfelen over de keuzes die je maakt. Ben

Nadere informatie

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne!

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Werkboek Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Inleiding Dit werkboek hoort bij deze basis online training over Werken met Autorespond. Als je mee hebt gedaan

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

Uw online leerplatform. Slimmer leren

Uw online leerplatform. Slimmer leren Uw online leerplatform Slimmer leren Leer slimmer Blijf vitaal bent een succesvolle organisatie. U past U zich aan nieuwe omstandigheden aan. U wilt dat uw medewerkers inspelen op die veranderingen. Daarom

Nadere informatie

welkom. brochure 2019

welkom. brochure 2019 welkom. brochure 2019 for those who make it possible. Possible is er voor mensen. Niet zomaar mensen, maar vakmensen zoals jij. Professionals die weten waar ze mee bezig zijn, hun vak beheersen en hun

Nadere informatie

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER

OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER - C H E C K L I S T - OM JEZELF SCHAALBAAR TE MAKEN ALS ONDERNEMER W E N D Y V A N H A R D E V E L D It s Time to Get Inspired! Als ondernemer die een service aanbiedt is het lastig om jezelf schaalbaar

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Handleiding leerplein leidinggevende. 1: Inloggen: Je kunt op twee manieren naar het SDW Leerplein:

Handleiding leerplein leidinggevende. 1: Inloggen: Je kunt op twee manieren naar het SDW Leerplein: 1: Inloggen: Je kunt op twee manieren naar het SDW Leerplein: -vanuit het SDW netwerk Wanneer je bent ingelogd op een computer van SDW hoef je niet in te loggen op het SDW leerplein. je kunt het leerplein

Nadere informatie

Trainersopleiding Voorjaar 2019

Trainersopleiding Voorjaar 2019 Trainersopleiding Voorjaar 2019 Remind Learning Eerste van Swindenstraat 381, Amsterdam www.remindlearning.nl liza@remindlearning.nl 020 261 1835 1 Remind Trainersopleiding voorjaar 2019 Hoi! Wat ontzettend

Nadere informatie

Eén online beheeromgeving voor al uw cv-ketels. getqupit.com/voor-installateurs. Beheer op afstand Product binnenkort beschikbaar v1.

Eén online beheeromgeving voor al uw cv-ketels. getqupit.com/voor-installateurs. Beheer op afstand Product binnenkort beschikbaar v1. Eén online beheeromgeving voor al uw cv-ketels. getqupit.com/voor-installateurs Qupit cv-gateway Qupit cv-beheer op afstand Als eerste en enige merkonafhankelijk Beheer en bewaak verwarmingssystemen op

Nadere informatie

Blackboard en MyMedia

Blackboard en MyMedia My Media De module My Media geeft via de My Media link toegang tot de bestanden waarover je via het media platform de beschikking hebt om in Blackboard te gebruiken. Bijvoorbeeld: Module toevoegen Als

Nadere informatie

CAK maakt online leerportal compleet met Springest

CAK maakt online leerportal compleet met Springest CAK maakt online leerportal compleet met Springest Het CAK richtte in 2013 een online portal op voor leren in haar organisatie. Meer zelfregie op het gebied van opleiding & ontwikkeling was het uitgangspunt.

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

PADLET EVERNOTE SWAY LINO

PADLET EVERNOTE SWAY LINO PADLET EVERNOTE SWAY LINO KIES ZELF Jouw betekenisvolle ervaringen, inzichten, keuzes en/of acties kun je verzamelen in. Een is een persoonlijke (soms digitale) map waarin je jezelf laat zien. Het is jouw

Nadere informatie

Portfolio. voor pedagogisch medewerkers. om het eigen leerproces vorm te geven en te volgen

Portfolio. voor pedagogisch medewerkers. om het eigen leerproces vorm te geven en te volgen Portfolio voor pedagogisch medewerkers om het eigen leerproces vorm te geven en te volgen Colofon Z evenzien methodiek voor ontwikkelingsgericht werken met kinderen bestaat uit: Map Handreiking voor

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Coachingsopleiding. Process Communication Model

Coachingsopleiding. Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Zou je misschien, als je tijd hebt, hoor Je bent altijd op zoek naar die ene manier om je cliënt écht te helpen.

Nadere informatie

Het gebruik van

Het gebruik van Het gebruik van www.hetleren.nl Gebruikersnaam Wachtwoord Vergeten? Inloggen Typ je gebruikersnaam. Let op! Dit is jouw medewerkersnummer Typ je wachtwoord Let op! Deze ontvang je per e-mail en is de eerste

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 1.4 24 april 2018 socialekaartgroningen.nl is een product van Inhoud Handleiding... 3 Inloggen... 4 Uitloggen... 4 Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Geef uw cv-onderhoudscontracten een nieuwe dimensie. getqupit.com/voor-installateurs. Diensten v1.0

Geef uw cv-onderhoudscontracten een nieuwe dimensie. getqupit.com/voor-installateurs. Diensten v1.0 Geef uw cv-onderhoudscontracten een nieuwe dimensie. getqupit.com/voor-installateurs Qupit diensten Qloud Qupit cv-beheer op afstand Qupit coach Qupit helpdesk Qupit app Proactief klantencontact met de

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Stappenplan waarmee jij gaat opvallen binnen jouw niche!

Stappenplan waarmee jij gaat opvallen binnen jouw niche! Manon Toma Ik wil dat jouw potentiële klant ZIET hoe tof jouw merk is! Stappenplan waarmee jij gaat opvallen binnen jouw niche! BRANDING IS NIET ALLEEN VOOR DE BIG BOYS! Oké, branding! Je weet dat het

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Handout PrOfijt. - Versie 1.1 - Versie: 1.1 Datum: 09-04-2014 Mike Nikkels / Olav van Doorn

Handout PrOfijt. - Versie 1.1 - Versie: 1.1 Datum: 09-04-2014 Mike Nikkels / Olav van Doorn Handout PrOfijt - Versie 1.1 - Versie: 1.1 Datum: 09-04-2014 Auteur(s): Mike Nikkels / Olav van Doorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Algemeen... 3 4 Visie op PrOfijt... 4 5 Techniek...

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Blackboard Learn Quick Start Guide voor studenten

Blackboard Learn Quick Start Guide voor studenten Blackboard Learn Quick Start Guide voor studenten Blackboard Learn, de digitale leeromgeving De Studentenportal is de gepersonaliseerde en centrale toegang voor studenten voor belangrijke informatie zoals

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Simpel en snel leren op je werk Bij Ik Overtref Me geloven we dat jij alles in huis hebt om een succesvolle professional te zijn. Je wilt alleen af en toe een duwtje in

Nadere informatie

Studiegids training Productiemanager

Studiegids training Productiemanager Studiegids training Productiemanager Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 Cbt leeromgeving... 8

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

PE-Plus Pensioenen nieuwe module van het Amersfoortse Pensioen Programma

PE-Plus Pensioenen nieuwe module van het Amersfoortse Pensioen Programma PE-Plus Pensioenen nieuwe module van het Amersfoortse Pensioen Programma Voor wie is deze module geschikt? Financieel adviseurs en overige klantmedewerkers met inhoudelijk klantcontact over pensioen(verzekeringen),

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over de WOP-app

Veelgestelde vragen over de WOP-app Veelgestelde vragen over de WOP-app Inhoudsopgave klik op de vraag om naar het antwoord te gaan 1. Wat zijn de principes achter de WOP-app? 2. Wat betekenen de termen in de WOP-app? 3. Team en individueel

Nadere informatie

Hoe zet ik een beeldbank op?

Hoe zet ik een beeldbank op? Hoe zet ik een beeldbank op? ijn naam is Shanna Hillebrand, Visual Storyteller en Beeldstrateeg. Ik help gedreven ondernemers hun bedrijfsverhaal te vertellen en hun ideale klant te bereiken met het slim

Nadere informatie

Til de kennis in uw organisatie naar een hoger niveau

Til de kennis in uw organisatie naar een hoger niveau Edumatic Quantifying knowledge. Til de kennis in uw organisatie naar een hoger niveau LEREN - METEN - TESTEN - WETEN Weet u dit? Het is wetenschappelijk bewezen dat heel wat nieuwe kennis, via eender welke

Nadere informatie

Inleiding Inloggen Leermap... 5

Inleiding Inloggen Leermap... 5 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2 Leermap... 5 3 Trainingsonderdelen... 6 3.1 Toelichting pagina-indeling... 7 3.2 Video afspelen... 8 3.3 Modulevragen... 9 3.4 Eindexamen...11 3.5 Einde e-learning...13

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

Aanleiding & Doel. o Aanleiding / Doel o Informeren om vooruit te kunnen lopen op de veranderingen:

Aanleiding & Doel. o Aanleiding / Doel o Informeren om vooruit te kunnen lopen op de veranderingen: Welkom Aanleiding & Doel o Aanleiding / Doel o Informeren om vooruit te kunnen lopen op de veranderingen: o De wettelijke ontwikkelingen o De mogelijkheden en termijnen om te voldoen o Gevolgen voor markt,

Nadere informatie

opleidingen abonnement

opleidingen abonnement 1 opleidingen abonnement Over educentre Hoog leerrendement Wij zijn een team van gepassioneerde docenten en e-learning specialisten. Onder de naam Educentre stellen wij mensen in staat zichzelf te ontwikkelen.

Nadere informatie

Coachingsopleiding. Process Communication Model

Coachingsopleiding. Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Zou je misschien, als je tijd hebt, hoor Je bent altijd op zoek naar die ene manier om je cliënt écht te helpen.

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Online documenten delen, structureren en archiveren voor

Nadere informatie

ACCOUNTING CONNECTED

ACCOUNTING CONNECTED ACCOUNTING CONNECTED SINDS 1983 MINOX VERBINDT Minox faciliteert en optimaliseert de samenwerking tussen accountant en ondernemer Met meer dan dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants

Nadere informatie

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem.

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem. Algemeen Format opgave potentiele activiteiten afname activiteit excl. btw Informatiemarkt Wateropleidingen Alle medewerkers van het waterschap n.v.t. 3 uur Vragen beantwoorden en informatie geven over

Nadere informatie

De Sleutel tot het benutten van potentie

De Sleutel tot het benutten van potentie De Sleutel tot het benutten van potentie Wat is potentie eigenlijk? Een snelle blik in een woordenboek levert de volgende resultaten op: het kunnen; dat waartoe iemand of iets toe in staat is; vermogen.

Nadere informatie

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken How To Over LinkedIn Met een eigen LinkedIn bedrijfspagina bereikt je potentieel 4,2 miljoen Nederlandse gebruikers. DTG legt stapsgewijs uit hoe je een eigen bedrijfspagina

Nadere informatie

De chatbot van Vet Fit

De chatbot van Vet Fit De chatbot van Vet Fit 1 INLEIDING WATERMELON 1 Jonge startup uit Utrecht SOFTWARE 2 Content management systeem voor bedrijven TALPA CASE 3 Een van onze klanten met een populaire chatbot VRAGEN? 4 Vraag

Nadere informatie

Basisinformatie Opleiding

Basisinformatie Opleiding Basisinformatie Opleiding Introductie Je neemt deel aan de opleiding Professional Coaching & Leiderschap bij Coachcenter. De opleiding is er voor ieder die zichzelf verder wil ontwikkelen op persoonlijk

Nadere informatie

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt!

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Knowingo + Speler Handleiding Introductie Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Met Knowingo + heb je precies de juiste informatie om geweldig te worden in jouw baan. Allemaal terwijl je een leuk

Nadere informatie

Wil je gebruik maken van het Content Care onderhoudspakket? o Ja, graag! ( 149,95 p/m. Eerst 3 maanden 99.95) o Nee, dit is niet nodig

Wil je gebruik maken van het Content Care onderhoudspakket? o Ja, graag! ( 149,95 p/m. Eerst 3 maanden 99.95) o Nee, dit is niet nodig Voor en achternaam E-mailadres Wat voor website wil je laten ontwikkelen? o All-in website o All-in website en later een webshop toevoegen o All-in webshop Het Webhosting & Onderhoudspakket dat het beste

Nadere informatie

De Studentenportal en Blackboard in een nieuw jasje Quick Start Guide voor studenten

De Studentenportal en Blackboard in een nieuw jasje Quick Start Guide voor studenten De Studentenportal en Blackboard in een nieuw jasje Quick Start Guide voor studenten De Studentenportal en Blackboard in een nieuw jasje De Studentenportal is de gepersonaliseerde en centrale toegang voor

Nadere informatie

VNSG Collectieve inkoop - SAP Learning Hub. Webinar 26-05-2015 (Karin van den Brand & Marcel Lemans)

VNSG Collectieve inkoop - SAP Learning Hub. Webinar 26-05-2015 (Karin van den Brand & Marcel Lemans) VNSG Collectieve inkoop - SAP Learning Hub. Webinar 26-05-2015 (Karin van den Brand & Marcel Lemans) Public SAP LEARNING HUB VOOR EUR 800,- p.p. 1 Helpt bij SAP opleidings,- en studie uitdagingen Waarom

Nadere informatie

Drillster B.V. Middenburcht 136 3452 MT VLEUTEN The Netherlands 1

Drillster B.V. Middenburcht 136 3452 MT VLEUTEN The Netherlands 1 Drillster algemeen Drillster is een innovatief e learning programma waarmee studenten op efficiënte manier kennis kunnen opdoen, vasthouden en testen. Met Drillster leer je sneller en onthoud je langer.

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Wil je meer informatie over het Leerplein of heb je vragen? Mail dan naar leerplein@jumbosupermarkten.nl.

Wil je meer informatie over het Leerplein of heb je vragen? Mail dan naar leerplein@jumbosupermarkten.nl. Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Aan de linkerkant van het aanmeldscherm staat een knop Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?. Klik hierop en vul vervolgens je gebruikersnaam

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

PRAKTISCH INZICHT IN SALES

PRAKTISCH INZICHT IN SALES PRAKTISCH INZICHT IN SALES LEER IN JOUW EIGEN TEMPO, TIJD- EN PLAATS ONAFHANKELIJK NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EFFICIËNTE COMBINATIE TUSSEN LIVE EN ONLINE LEREN! 2 INLEIDING Ben je werkzaam in de sales

Nadere informatie

Castellum, Gebouw C, Synthesium Loire AK Den Haag

Castellum, Gebouw C, Synthesium Loire AK Den Haag Castellum, Gebouw C, Synthesium Loire 150 2491 AK Den Haag www.kunskapsskolan.nl info@kunskapsskolan.nl 1 1. Het gepersonaliseerd leren van jouw docenten(teams) staat centraal Je bent als leidinggevende

Nadere informatie

Training Een GROOTS leven

Training Een GROOTS leven Training Een GROOTS leven Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet naar een grootster leven. Je bent de meeste van jouw onzekerheden wel voorbij en je bent

Nadere informatie

Basis privacy-instellingen aanpassen op Tik Tok

Basis privacy-instellingen aanpassen op Tik Tok Basis privacy-instellingen aanpassen op Tik Tok Inhoud Deel 1: Waar vind ik de instellingen terug op Tik Tok? Deel 2: Welke basis privacy-instellingen op Tik Tok kan ik aanpassen? Stap 1: Bepaal wie jou

Nadere informatie

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog E-book 49 vragen voor een effectieve continue dialoog Inleiding Door Jochem Aubel Veel organisaties hebben de ambitie om een continue dialoog op gang te brengen. Een doorlopend gesprek tussen medewerkers

Nadere informatie

Dé start van een eigen bedrijfsacademy

Dé start van een eigen bedrijfsacademy Dé start van een eigen bedrijfsacademy Leerplatform LearnLinq Met LearnLinq haal je alle functionaliteiten in huis om een eigen bedrijfsacademy op te zetten. LearnLinq beschikt over een gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Onderwijsontwerp. Onderwijsontwerp. methodiek. methodiek. ICT&O

Onderwijsontwerp. Onderwijsontwerp. methodiek. methodiek.   ICT&O Onderwijsontwerp Onderwijsontwerp methodiek methodiek ICT&O www.saxion.nl/icto Voorwoord Ga jij een module/onderwijseenheid (her)ontwerpen? Dan komt SHUFFLE wellicht goed van pas. Deze onderwijsontwerp

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Admintraining #2. Informatiepagina s Voor informatie dat lang van waarde is.

Admintraining #2. Informatiepagina s Voor informatie dat lang van waarde is. Admintraining #2 Informatiepagina s Voor informatie dat lang van waarde is. Inleiding Dit document bevat een samenvatting van wat er is besproken op 30 jan 2018 tijdens Admintraining #2 - Informatiepagina

Nadere informatie

Instructieboek Koken. Voor de Mpower-coach

Instructieboek Koken. Voor de Mpower-coach Instructieboek Koken Voor de Mpower-coach juni 2014 Mpower-coach Instructieboek Versie 1.2014 blz. 2 Inhoud: Inhoudsopgave blz. 3 Mpower-coach blz. 5 Thema koken : blz. 7 Module 0: Beginnen met koken blz.

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

HELP document Jumbo leerplein

HELP document Jumbo leerplein HELP document Jumbo leerplein Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Aan de linkerkant van het aanmeldscherm staat een knop Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?. Klik hierop en vul

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige

Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Persoonlijk Ontwikkelplan Fase 2 - het praktijktraject Opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige Inhoud 2e Fase persoonlijk ontwikkelplan het praktijktraject... 3 Leerdoel... 3 Droom... 3 Naar de praktijk...

Nadere informatie

LAB handleiding april

LAB handleiding april Student 1 Inhoudsopgave Aanmelden 4 Wachtwoord vergeten 7 Gebruikersprofiel 11 Home scherm 31 Kalender 33 Mijn pagina 35 Cursussen 40 Quiz/ test 46 Braintrainer 47 Bestanden 48 Post je feedback 49 Mijn

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor Nieuw bij Qwoater! Bespaar nu makkelijk tijd en geld met Digitaal Ondertekenen met Qwoater. Meer informatie op pagina 17. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

E-book. De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus

E-book. De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus E-book De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus Inleiding Door Stefan op de Woerd Waarschijnlijk herken je het beeld dat er bij veel organisaties aan het begin van het jaar afspraken worden gemaakt

Nadere informatie

1. Leerlingen toevoegen

1. Leerlingen toevoegen Met Gynzy Kids zet je jouw leerlingen individueel aan de slag met Gynzy. Zo kunnen ze tafels trainen, topografie oefenen of verder oefenen met Gynzy tools! En jij hebt inzicht in de resultaten. In Gynzy

Nadere informatie

Het NHL InnovationLab : Learning outcomes, Design Thinking, UDL en Blended Learning in samenhangend perspectief. (draft version)

Het NHL InnovationLab : Learning outcomes, Design Thinking, UDL en Blended Learning in samenhangend perspectief. (draft version) Het NHL InnovationLab : Learning outcomes, Design Thinking, UDL en Blended Learning in samenhangend perspectief. (draft version) Roelien Wierda & Ron Barendsen NHL Hogeschool Inhoud Inleiding... 1 Firm

Nadere informatie

Admintraining #1. Zoeken en filteren met de taxonomie

Admintraining #1. Zoeken en filteren met de taxonomie Admintraining #1 Zoeken en filteren met de taxonomie Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat is de taxonomie? 4 Waarom een taxonomie? 5 Documenten 6 Mensen 10 Plek sociaal intranet - Admintraining #1 - Zoeken en

Nadere informatie

Haal meer omzet met nichewebshops

Haal meer omzet met nichewebshops Haal meer omzet met nichewebshops Haal meer omzet met nichewebshops De e-commerce strategie van Coolblue wordt regelmatig bejubeld. Niet voor niets, met honderden nichewebshops genereert Coolblue stijgende

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

HUB. non lineair ---

HUB. non lineair --- HUB non lineair 1 juli 2016 2 INLEIDING Digitale workflow De OLON MediaHub non lineair (verder te noemen de MediaHub) is een backend systeem dat de oplossing biedt voor de meest complexe vraagstukken op

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET DOCUMENTMANAGEMENTSYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in de

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen OHSAS 18001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job OHSAS 18001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

Voor bedrijven met een DI-budget. Vooruitgang door vernieuwend werkgeven

Voor bedrijven met een DI-budget. Vooruitgang door vernieuwend werkgeven Voor bedrijven met een DI-budget Vooruitgang door vernieuwend werkgeven voor bedrijven met een DI-budget Bekijk de animatie van Uw medewerkers hebben een individueel budget voor duurzame inzetbaarheid,

Nadere informatie