DE KRACHT VAN VERBINDENDE COMMUNICATIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE KRACHT VAN VERBINDENDE COMMUNICATIE"

Transcriptie

1 DE KRACHT VAN VERBINDENDE COMMUNICATIE

2 De ander ontmoeten zonder oordeel. Dat is de kern van Verbindende Communicatie.

3 COMMUNICEREN MET MEERWAARDE Communicatie vervult een sleutelrol in het dagelijkse ondernemerschap van alle organisaties, ongeacht de sector waarin ze actief zijn. Verbindende Communicatie kan in een zakelijke context een absolute meerwaarde betekenen doordat ze theorie, bewustwording en vaardigheden aanreikt waarmee deelnemers een taal creëren die effectief is op de werkvloer. Die bewuste keuze voor verbinding, respect en empathie resulteert in een hoge klanttevredenheid, waardevolle relaties tussen collega s en een optimale samenwerking binnen teams. In deze brochure vind je de visie van Walk Your Talk op de mogelijkheden om de kwaliteit van de communicatie te verbeteren en daardoor ook de prestaties, resultaten en de algemene workflow een positieve impuls te geven. We werken graag een complete opleiding op maat uit voor de specifieke vraag of kwestie die zich in jouw onderneming voordoet. Deelnemen aan één van de geplande - open - opleidingen uit ons aanbod is ook mogelijk. Graag tot binnenkort! Inspirerende groeten, Els Van Beveren Zaakvoerder Walk Your Talk Trainer in Verbindende Communicatie

4 WAT IS VERBINDENDE COMMUNICATIE? Verbindende Communicatie is gebaseerd op het gedachtengoed Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. Walk Your Talk zorgt voor een verdieping van het model op basis van communicatieprincipes uit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). De bedoeling van Verbindende Communicatie is een kwalitatieve verbinding tot stand brengen die je toelaat om rekening te houden met je eigen behoeften én met die van de andere. Vanuit die verbinding - waarin geen oordelen of verwijten uitgesproken worden - kan je de ander tegemoet komen zonder jezelf te verliezen of weg te cijferen. EMPATHIE EN EEN OPEN GEEST Verbindend communiceren stimuleert een open houding. De wil om het anders aan te pakken, de nieuwsgierigheid om verandering te ontdekken bij jezelf en de andere. Daarnaast is empathisch luisteren een belangrijke vaardigheid: horen wat iemand zegt en ervoor zorgen dat die zich begrepen voelt, maakt verbinden makkelijker. De flow die hierdoor gecreëerd wordt, geeft mensen een gevoel van diepgang en geluk. Zelfs in een zakelijke context, moeilijke situaties of conflicten kan je ervoor kiezen om begrip, empathie en de wil om tot een win-win te komen, te laten primeren op een veroordelende taal die weerstand en afscheiding veroorzaakt. Verbindende vaardigheden inzetten levert duurzame kwaliteitswinst op voor de relatie, voor de motivatie van de actoren én voor de organisatie als geheel. De vaardigheden van Verbindende Communicatie zijn zowel voor leidinggevenden als voor medewerkers nuttig en praktisch inzetbaar.

5 COMMUNICEREN MET MEER WAARDE Dat ondernemen een vak apart is, hoeven we u niet meer te vertellen. Dat een geslaagde communicatie dat ook is, misschien wel. De ervaring leert immers dat heel wat problemen in een professionele context gerelateerd zijn aan een verkeerd begrip, een andere interpretatie dan wat bedoeld was of zelfs een compleet verloren gegane kans op interactie. Kortom, aan een onvolledige communicatie. Verbindende Communicatie laat alle deelnemers stilstaan bij enkele essentiële stappen van een gesprek die we vaak overslaan. Door bewust om te gaan met wat je wilt bereiken en rekening te houden met de waarden van de anderen, kan je erin slagen je boodschap zo te formuleren dat de anderen goesting hebben om er rekening mee te houden. Geen weerstand oproepen bij de ontvangers, weten waarvoor je zelf staat en rekening houden met de waarden van de anderen helpen je al een heel eind op weg.

6 WINST EN DUURZAAMHEID Tijd is geld, en dus wil je er bovenal efficiënt mee omgaan. Laat Verbindende Communicatie dan net een methodiek zijn die in eerste instantie om wat van die kostbare tijd vraagt: om het kader te begrijpen, om technieken te leren, om het toe te passen in de dagelijkse praktijk. Wie de waarde ervaart in de praktijk, zal meteen zien dat de return on investment aanzienlijk is. Meer dan louter een manier van meetings, (moeilijke) gesprekken, klantencontacten en collegiale interacties in te vullen, wordt Verbindende Communicatie een manier van zakendoen, een levenswijze waarin duurzaamheid en respect centraal staan. Teams werken efficiënt samen, gesprekken verlopen respectvol en doelgericht, medewerkers zijn gemotiveerd en dragen actief bij tot de missie van de organisatie,... Kortom, iedereen ervaart een positieve inzet, tijdswinst en betere resultaten. COMMUNICEREN KAN JE LEREN Iedereen is in staat om - mits voldoende theoretisch inzicht en praktische oefeningen - op een respectvolle manier in interactie te treden met anderen. Walk your Talk biedt daarvoor een vrij eenvoudig en vooral makkelijk te hanteren kader aan. Enkele duidelijk omlijnde bouwstenen helpen deelnemers onmiddellijk op weg naar een nieuwe vorm van communicatie. Zelfs na de basisopleiding zijn mensen al in staat het geleerde actief toe te passen in de praktijk. En ook hier geldt: oefening baart kunst.

7 WALK YOUR TALK EN ONDERNEMINGEN: STERKE PARTNERS VERBINDENDE COMMUNICATIE VOOR MEDEWERKERS Verbindende Communicatie helpt medewerkers in het opbouwen van een duurzame relatie met klanten, collega s en leidinggevenden. Door rekening te houden met de behoeften van de klant, met de eigen behoeften én met de behoeften op organisatieniveau creëert de medewerker een positief werkklimaat. Collega s kunnen op een respectvolle manier met elkaar praten én luisteren zodat de andere zich begrepen voelt. Wat leer je? - Boodschappen op een krachtige en efficiënte manier brengen zodat klanten, collega s, leidinggevenden, kunnen horen wat je te zeggen hebt én zin hebben om rekening te houden met je boodschap. - De nodige vaardigheden om effectief en respectvol te communiceren in lastige situaties. - Grenzen stellen op een manier die hoorbaar is voor klanten, collega s en andere betrokkenen. - Op een constructieve manier omgaan met kritiek of oordelen van anderen. - Empathisch luisteren zodat mensen zich echt begrepen voelen. - Nee zeggen en omgaan met de nee van de andere. Resultaat? - Een open en directe communicatie tussen collega s, klanten en andere betrokkenen in de werksituatie. - Een positieve sfeer waarin mensen zich gehoord en begrepen voelen. - Nieuwe luistervaardigheden: je bent in staat om op zo n manier naar klanten te luisteren dat die zelf beter begrijpen wat ze voelen, willen en denken. - Een gevoelige stijging van de kwaliteit van werken in de organisatie. Dankzij een waardevolle communicatie tussen alle betrokkenen verloopt het werk efficiënter en aangenamer. De ultieme customer experience begint bij een tevreden medewerker.

8 WALK YOUR TALK EN ONDERNEMINGEN: STERKE PARTNERS VERBINDENDE COMMUNICATIE VOOR LEIDINGGEVENDEN Leiding geven vereist veel aandacht voor communicatie: motiveren, overleggen, adviseren, delegeren. Het gaat erom het volledige potentieel van elke medewerker tot uitingte laten komen en hen te motiveren om hun werk op een kwalitatieve manier uit te voeren. Tijdens deze opleiding focussen we op het trainen van verschillende vaardigheden die je als leidinggevende kan inzetten om goede resultaten te boeken en ervoor te zorgen dat je medewerkers plezier beleven aan hun job. Wat leer je? - Moeilijke boodschappen overbrengen. - Opdrachten doorgeven op een motiverende manier. - Omgaan met weerstand. - Moeilijke gesprekken voeren. - Feedback geven en ontvangen. - Empathisch luisteren zodat de medewerker zich echt begrepen voelt. Resultaat? - Medewerkers weten duidelijk wat van hen verwacht wordt en putten motivatie en inspiratie uit de feedback van hun leidinggevenden. - Je beheerst vaardigheden voor het effectief voeren van veel voorkomende gesprekken met medewerkers. - Je bent in staat om gedrag van medewerkers en collega s op een effectieve en respectvolle manier bespreekbaar te maken. Je geeft op een verbindende manier feedback en waardering. - Je kan medewerkers begeleiden om - vanuit hun eigen kracht - vriendelijk en doelgericht met klanten en collega s te communiceren. - Je weet medewerkers te betrekken bij het oplossen van problemen en het nemen van verantwoordelijkheid. - Je kan doelgericht empathie geven door gevoelens en behoeften van medewerkers te benoemen. Zij op hun beurt, voelen zich gehoord en gesteund en zetten zich in om de kwalitatieve werking van het team te behouden.

9 VERBINDENDE COMMUNICATIE VOOR TEAMS Optimaal samenwerken vraagt om een goede, bewuste communicatie. Juist en gedetailleerd je boodschap formuleren, zonder oordeel luisteren naar de anderen, bewust uit interpretatie en oordeel blijven. Het zijn maar enkele van de essentiële skills die een geslaagd teamwerk mogelijk maken. Deze opleiding kan zowel probleemoplossend als preventief ingezet worden. Wat leer je? - Doelen en afspraken duidelijk vastleggen zodat er een maximale acceptatie kan ontstaan. - Gedrag van collega s op een zorgvuldige manier en zonder oordeel bespreken. - Een moeilijke boodschap zo overbrengen dat de andere ze kan horen. - Op een respectvolle manier omgaan met de reactie van de ontvanger. - Omgaan met emotionele reacties. - Echt luisteren naar de behoeften van de andere eamleden om een oplossing te creëren waarbij zowel hun waarden, de jouwe en die van de organisatie vervuld worden. Resultaat? - Medewerkers werken vlot samen en inspireren elkaar om goede resultaten neer te zetten - Samenwerken is leuk en zinvol - Er heerst een positief werkklimaat dat mensen motiveert en positieve energie geeft Iedereen ervaart een positieve inzet, tijdswinst en betere resultaten.

10 AANPAK Theoretische inzichten worden op een ervaringsgerichte manier en met veel oefeningen geïntegreerd. Tijdens elke workshop ligt de nadruk op het werken met voorbeelden uit de werksituatie van de deelnemers. PRAKTISCH De opleidingen Verbindende Communicatie vragen bij voorkeur om twee dagen. Die tijd is nodig om vertrouwd te geraken met de theoretische inzichten van het model en om de verworven kennis ook daadwerkelijk te integreren via oefeningen en praktijkvoorbeelden in de eigen werksituatie. Tijdens een terugkomdag kunnen deelnemers succesverhalen delen, leren van elkaar en krijgen ze professioneel duiding bij specifieke struikelblokken. Minimun 6 en maximum 12 deelnemers. SOORTEN OPLEIDINGEN 1 // BASISOPLEIDING Zodra de deelnemers de basisopleiding onder de knie hebben, sluiten ze probleemloos aan bij de verdiepings- training of één van onderstaande themaworkshops: 2// VERDIEPINGSTRAINING - Het verder eigen maken van de principes in eigen woorden - Het verder toepassen van de principes op voorbeelden uit de eigen situatie - Uitdiepen van thema s uit Verbindende Communicatie volgens interesse (nee zeggen, omgaan met emoties, schuld en schaamte transformeren, confictoplossing, ) 3// THEMAWORKSHOPS - Feedback geven en ontvangen vanuit Verbindende Communicatie - De positieve kracht van emoties - Kwaliteit verhogen door empathisch luisteren - Omgaan met conflicten vanuit Verbindende Communicatie 4// OPLEIDING OP MAAT Neem gerust contact met ons op voor meer info:

11 MISSIE Walk Your Talk streeft ernaar bij te dragen aan het welzijn van mensen en hun omgeving door ze op een kwalitatieve, effectieve en vooral respectvolle manier te leren communiceren met elkaar. Daar worden niet alleen zij zelf beter van, maar ook de wereld waarin we samen leven Dankzij de bewustzijnsverruiming die Verbindende Communicatie teweeg brengt, wint de visie van deelnemers op relaties, werk en leven heel wat aan diepgang en nuance. Dat op zijn beurt draagt bij aan een verhoogde levenskwaliteit.

12 Els Van Beveren Trainer in Verbindend Communiceren

Duurzame trainingen in dienstverlening

Duurzame trainingen in dienstverlening Duurzame trainingen in dienstverlening Wat lees je in dit boek? Waarvoor kun je terecht bij PubliContact? 4 Wat gebeurt er allemaal in dienstverlening? 5 Waarom zou je kiezen voor PubliContact? 6 Hoe werkt

Nadere informatie

Vind je eigen kracht, en durf hem te gebruiken! Doelgroep: Volwassenen en kinderen die vastlopen op sociaal en emotioneel gebied.

Vind je eigen kracht, en durf hem te gebruiken! Doelgroep: Volwassenen en kinderen die vastlopen op sociaal en emotioneel gebied. individueel Vind je eigen kracht, en durf hem te gebruiken! Tijdens de gespreksessies leer je jezelf beter kennen en krijg je inzicht op je eigen ontwikkelingsperspectief Je bent geen slachtoffer van je

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

Training Succesvol adviseren

Training Succesvol adviseren Training Succesvol adviseren Het geven van het juiste advies is goed, het geven van het juiste voorbeeld is beter. Hoe belangrijk je eigen gedrag is voor een succesvol verloop van het adviesproces, leer

Nadere informatie

LEIDINGGEVEN AAN MIJN MEDEWERKERS Leidraad voor leidinggevenden

LEIDINGGEVEN AAN MIJN MEDEWERKERS Leidraad voor leidinggevenden LEIDINGGEVEN AAN MIJN MEDEWERKERS Leidraad voor leidinggevenden Verzameldocument gebruikt voor een dag voor leidinggevenden sociaal restaurant in de veranderaanpak van De Wielborgh 2 Inleiding De 4 sociale

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! 2013 CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 1 WORKSHOPS > Alle workshops duren 1 dag of 2 losse dagdelen. Profileren kun je leren dagdelen worden een aantal netwerken geïntro- Workshops Profileren kun je leren

Nadere informatie

Trainingsaanbod overheid

Trainingsaanbod overheid Trainingsaanbod overheid Trainen bij de overheid... 2 Persoonlijke effectiviteit en communicatie... 3 Communicatieve vaardigheden: leuk een mondige burger aan de balie. 4 Omgaan met agressie... 6 Overwin

Nadere informatie

Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie in samenwerking met VakantieInZICHT Verbindende Communicatie Inspiratie voor impact, dialoog en samenwerking Verbindende Communicatie (VC) is een eenvoudig en krachtig concept voor iedereen die op een

Nadere informatie

Coachend Leidinggeven Waaier met informatie en tips voor gezond en efficiënt werken

Coachend Leidinggeven Waaier met informatie en tips voor gezond en efficiënt werken Coachend Leidinggeven Waaier met informatie en tips voor gezond en efficiënt werken Relatie Coachen Communicatie Aan de slag Aandacht geven Aandacht aan iemand geven betekent jezelf open stellen voor wat

Nadere informatie

Klantgerichte communicatie

Klantgerichte communicatie Hand out behorende bij de training Klantgerichte communicatie Itasc Nederland B.V. Sint Gerardusplein 26 33 5644 NG EINDHOVEN 040 2115020 www.itasc.nl Itasc Nederland B.V. WTC Amsterdam Toren C, Level

Nadere informatie

De 10 tips voor. Succesvol Communiceren

De 10 tips voor. Succesvol Communiceren De 10 tips voor Succesvol Communiceren Wat je geeft, ontvang je terug ICM Uitgave De 10 tips voor Succesvol Communiceren Extra tip: Print dit 10 tips e-book voor optimaal resultaat 1 De 10 tips voor Succesvol

Nadere informatie

Hand-out behorende bij de training. Ten behoeve van ERAcademy. ERAcademy Zwarte Woud 2 3524 SJ UTRECHT 030-2899900 www.teamera.nl

Hand-out behorende bij de training. Ten behoeve van ERAcademy. ERAcademy Zwarte Woud 2 3524 SJ UTRECHT 030-2899900 www.teamera.nl Hand-out behorende bij de training ERAcademy Zwarte Woud 2 3524 SJ UTRECHT 030-2899900 www.teamera.nl Een nadere kennismaking ERAcademy is een partner in ontwikkeling van mensen en organisaties. Trainen

Nadere informatie

Effectieve gespreksvoering ACADEMIE. www.pgosupport.nl

Effectieve gespreksvoering ACADEMIE. www.pgosupport.nl Effectieve gespreksvoering ACADEMIE www.pgosupport.nl 2 Effectieve gespreksvoering Locatie: Organisatie: Uitvoering: Vergader- en cursusruimte PGOsupport Daltonlaan 600 3584 BK Utrecht PGOsupport Daltonlaan

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

coaching counseling training De NLP practitioner opleiding. De inhoud: De basis van NLP De vaardigheden van NLP De technieken van NLP

coaching counseling training De NLP practitioner opleiding. De inhoud: De basis van NLP De vaardigheden van NLP De technieken van NLP De NLP practitioner opleiding. De inhoud: Zoals in de folder te lezen is komen alle NLP onderdelen uitgebreid aan bod. We hanteren een drie-staps leermodel: 1 2 3 De basis van NLP De vaardigheden van NLP

Nadere informatie

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS SPIL voor LEIDINGGEVENDEN MOVE voor MEDEWERKERS S P I L IN BEWEGING BRENGEN Een leertraject voor leidinggevenden die medewerkers en organisatie in beweging brengen en sturing geven aan veranderingen M

Nadere informatie

Coaching voor leidinggevenden wacht niet tot het crisis is!

Coaching voor leidinggevenden wacht niet tot het crisis is! Coaching voor leidinggevenden wacht niet tot het crisis is! Rudy Vandamme Coachinggids 2004 Inleiding Veel leidinggevenden horen steeds meer over de mogelijkheid om zich te laten coachen, maar niet iedereen

Nadere informatie

langer gemotiveerd en productief aan de slag

langer gemotiveerd en productief aan de slag langer gemotiveerd en productief aan de slag langer gemotiveerd en productief aan de slag praktische tools voor een duurzaam HR-beleid een product ontwikkeld door in samenwerking met met de steun van

Nadere informatie

TRAINING EN ONTWIKKELING TRAININGEN. Managementvaardigheden Competentie-ontwikkeling Communicatie Teamontwikkeling Persoonlijke groei

TRAINING EN ONTWIKKELING TRAININGEN. Managementvaardigheden Competentie-ontwikkeling Communicatie Teamontwikkeling Persoonlijke groei TRAINING EN ONTWIKKELING TRAININGEN Managementvaardigheden Competentie-ontwikkeling Communicatie Teamontwikkeling Persoonlijke groei Inhoud Trainingen met de focus op resultaat 2 Over ons: LE-EF is een

Nadere informatie

rganisatie Survey-feedback I N S T R U M E N T E N F I L E : C 1 0 5 0 Uitkomsten van vragenlijsten bespreken en veranderingsprocessen versterken

rganisatie Survey-feedback I N S T R U M E N T E N F I L E : C 1 0 5 0 Uitkomsten van vragenlijsten bespreken en veranderingsprocessen versterken rganisatie OS t u r i n g s - i n s t r u m e n t e n v o o r d e m a n a g e r F I L E : C 1 0 5 0 Survey-feedback I N S T R U M E N T E N J u l i 2 0 0 3 Uitkomsten van vragenlijsten bespreken en veranderingsprocessen

Nadere informatie

WERKEN AAN COMPETENTIES PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR LEIDINGGEVENDEN EN MEDEWERKERS VAN STAD EN OCMW ANTWERPEN

WERKEN AAN COMPETENTIES PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR LEIDINGGEVENDEN EN MEDEWERKERS VAN STAD EN OCMW ANTWERPEN WERKEN AAN COMPETENTIES PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR LEIDINGGEVENDEN EN MEDEWERKERS VAN STAD EN OCMW ANTWERPEN juli, 2010 Inhoud Inleiding... 2 1 Wat is competentiemanagement?... 3 2 Het competentiemodel...

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

Bonustrack. KOM OP 21, 22 OF 23 APRIL NAAR DE WORK SHOPDAGEN 2015 en bepaal zelf met welke competenties jij aan de slag wilt

Bonustrack. KOM OP 21, 22 OF 23 APRIL NAAR DE WORK SHOPDAGEN 2015 en bepaal zelf met welke competenties jij aan de slag wilt KOM OP 21, 22 OF 23 APRIL NAAR DE WORK SHOPDAGEN 2015 en bepaal zelf met welke competenties jij aan de slag wilt Bonustrack voor 25,- Kies uit ruim 40 verschillende workshops Meer collega s = KORTING VERANDEREN

Nadere informatie

COPOSO Train-de-trainer handboek

COPOSO Train-de-trainer handboek COPOSO Train-de-trainer handboek Contributing Positively to Society Creativiteit Bevrijdt! (Nederlands) Introductie Welkom, beste hoofdtrainer, bij de Training van Trainers (TvT) van het Young in Prison

Nadere informatie

Hand out behorende bij de training VOBSPAN. 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc.

Hand out behorende bij de training VOBSPAN. 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc. Hand out behorende bij de training VOBSPAN Itasc Nederland B.V. Itasc Nederland B.V. St. Gerardusplein 26 33 WTC Amsterdam 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc.nl

Nadere informatie

Ambitieus zijn de ander laten groeien

Ambitieus zijn de ander laten groeien LEIDERSCHAP EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING Ambitieus zijn de ander laten groeien 01 ONS VERHAAL Werken leven Van Harte & Lingsma helpt mensen en organisaties bij hun ontwikkeling. Wij laten zien dat mensen

Nadere informatie

Training, advies en begeleidingstrajecten voor organisaties in de zorg en welzijn

Training, advies en begeleidingstrajecten voor organisaties in de zorg en welzijn Training, advies en begeleidingstrajecten voor organisaties in de zorg en welzijn Onze UITDAGING: Managementproblemen oplossen: doortastend en doeltreffend Onze stijl: De Rotterdamse School: gericht de

Nadere informatie

Trainingen. Attitude en Mindset. Moraal Resultaatgericht Coachen

Trainingen. Attitude en Mindset. Moraal Resultaatgericht Coachen Moraal Resultaatgericht Coachen coaching & training voor bedrijven en particulieren Hoornplantsoen 64 2652 BM Berkel en Rodenrijs telefoon 010-5225426 Hoornplantsoen 64 mobiel 06-40597816 info@resultaatgericht-coachen.nl

Nadere informatie