Nieuwsbrief #9 maart 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief #9 maart 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief #9 maart 2014 Voorwoord Stand van de werken Oplevering Klantenkeuzes Openbaar domein Kapel & officierswoning Parking Marketing & verkoop Voorwoord Beste klant, Sedert onze vorige nieuwsbrief is er niet alleen heel veel water naar de zee gevloeid, de werken zijn ook in belangrijke mate gevorderd. Anders dan in 2012 werden wij in de voorbije periode geconfronteerd met een zeer zachte, maar natte winter. Vandaar dat wij heden met tevredenheid vaststellen dat zowel de gebouwen (met uitzondering van de Spinnaker) als de werken aan het openbaar domein stilaan maar zeker hun eindafwerking naderen. Het gebouw Zeebries werd opgeleverd in oktober De laatste opleveringen van Armada vonden plaats in maart. En in de maand mei staan de opleveringen van Beaufort op het programma. Ons doel is gans de noordelijke zone tussen de centrale parkzone en de duinen volledig afgewerkt te krijgen voor het zomerverlof. Ook de wegenis en tuinzone rondom Armada zal tegen dan afgewerkt worden. Dit impliceert dat een gans pak nieuwe gezichten hun intrek hebben genomen of binnenkort zullen nemen op deze uitzonderlijk mooie woonsite om er permanent te wonen of hun weekends en vakanties door te brengen aan zee. De werfleiding focust momenteel heel intens op de tijdige afwerking van Beaufort en de verdere gestroomlijnde uitvoering van de Spinnaker. Hierdoor ondervindt de nazorg van Zeebries en Armada tijdelijk wat vertraging, waarvoor onze excuses. Doch het werfteam wordt na de paasvakantie versterkt met een extra werfleider die zich zal ontfermen over de nazorg van Beaufort. Op deze wijze komt er extra tijd voor het oplossen van de nazorgpunten van Armada en Zeebries. In overleg met Axius wordt momenteel gekeken voor een eerste algemene vergadering van het

2 cluster Armada Beaufort. Op deze AV dient de syndicus aangesteld worden en dienen er afspraken gemaakt over de oplevering van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Binnenkort ontvangt u via Axius, die momenteel syndicus is van alle andere deelverenigingen als ook van de overkoepelende VME, een uitnodiging. Wij hopen u naar aanleiding van deze bijeenkomst of op een ander moment op de site te ontmoeten. Joost VANHAERENTS Nv MILHO ZEEBRIES Stand van de werken Residentie Zeebries is zo goed als af. De voorlopige oplevering van alle appartementen is voltooid, ook de gemene delen werden opgeleverd. De nazorgpunten van zowel de privatieven als de gemene delen worden momenteel opgelost. Ook de tuintjes, terrassen en terrasafscheidingen zijn klaar.

3 ARMADA ARMADA blok A & B Alle appartementen van blok A en B werden opgeleverd eind De lift is ondertussen ook in werking. ARMADA blok C & D In de loop van februari en maart worden ook deze 2 blokken opgeleverd. Eind maart worden de laatste 4 appartementen van blok C en D opgeleverd. Ook hier is de lift in werking. Ook de gemene delen van Armada worden binnenkort opgeleverd, de laatste afwerkingen zijn volop aan de gang: de schilderwerken van de traphallen, afwerking van de passerelles, plaatsen van buitenverlichting, De syndicus contacteert alle mede eigenaars van Armada om een eerste Algemene Vergadering in te plannen. Op deze vergadering kan afgesproken worden wanneer de oplevering van de gemeenschappelijk delen wordt georganiseerd en wie hierop zal aanwezig zijn vanwege de eigenaars. De tuintjes en terrassen van alle gelijkvloerse appartementen werden afgewerkt, met uitzondering van de duplexappartementen van blok C. Daar werden voorlopig enkel de terrassen reeds aangelegd, maar is het nog even wachten tot de afwerking van Beaufort (werfweg) vooraleer ook daar het grastapijt en de omheiningen worden geplaatst.

4 BEAUFORT Ook residentie Beaufort is in volle afwerking: de verlaagde plafonds zijn overal uitgevoerd, alle kokers werden dichtgezet, de vloer en wandbekleding werd in alle appartementen geplaatst, de techniekers zijn bezig met de afwerking van het sanitair, de radiatoren en de elektrische voorzieningen. Momenteel worden de keukens op niveau +2 afgewerkt en worden de binnendeuren waar mogelijk reeds geplaatst. Ook het parket wordt verder afgewerkt in de resterende appartementen. De opleveringen gaan door in de loop van de maand mei, eind maart worden de data van oplevering aan de kopers meegedeeld. Ook de vloerwerken in de gemene delen zijn zo goed als afgerond, de crepi van de inpandige terrassen is bijna gefinaliseerd. Bedoeling is om tegen eind mei Beaufort volledig opgeleverd te hebben. Ook hier contacteert de syndicus binnenkort alle eigenaars om een eerste Algemene Vergadering in te plannen.

5 SPINNAKER De werken in Spinnaker schieten heel goed op, mede dankzij het goede weer! Wat de ruwbouw betreft is men de beton en kalkzandsteenwanden aan het plaatsen op niveau +5. De ruwbouw wordt voor het volledige blok Spinnaker gelijktijdig opgetrokken. Voor de afwerking echter, werkt men af per blok. Dus eerst worden de ramen en isolavawanden op alle niveaus van blok Oost geplaatst, en dan wordt aan de overkant opnieuw gestart met ramen, isolava, enz. op niveau +1 om dan verder te gaan tot niveau +8, de toren. In blok Oost staan er reeds ramen op het gelijkvloers en is men volop bezig met het plaatsen van de isolavawanden op niveau +1. Weldra starten hier dan de technieken, nl. de plaatsing van elektriciteit, sanitair en verwarming per appartement. De volledige ruwbouw zou moeten klaar zijn tegen het groot verlof in juli We gaan voor wind en waterdichte afwerking tegen november De opleveringen worden zonder rekening te houden met verder weerverlet gepland in september/oktober 2015.

6

7

8 Oplevering Onderstaand vindt u een overzicht van het aantal gewerkte dagen sinds de start van de werken (op 1/2/2011 voor Beaufort en op 1/2/2012 voor Spinnaker) en het resterend saldo werkdagen (stand van zaken tot eind mei 2013). BEAUFORT SPINNAKER Startdatum 01/02/ /02/2012 Uitvoeringstermijn 470 werkd. 515 werkd. Werkdagen Werkdagen Werkdagen Werkdagen Saldo werkdagen op 28/02/ werkd. 237 werkd. Behoudens nog komende weerverletdagen voorzien we de opleveringen voor Beaufort in volgende periodes: Niveau +0 mei 2014 Niveau +1 mei 2014 Niveau +2 mei 2014 Niveau +3 mei juni 2014 Niveau +4 mei juni 2014 Voor Spinnaker voorzien we de opleveringen, zonder rekening te houden met verder weerverlet, in september/oktober Klantenkeuzes Zoals u merkt zijn de werken aan Spinnaker al heel goed gevorderd, waardoor we nogmaals benadrukken om dringend alle klantenkeuzes te finaliseren voor wie dit nog niet gedaan mocht hebben. Om de werken optimaal te kunnen voorbereiden en de plannen met ingetekende wijzigingen en alle nodige info voor goede uitvoering tijdig bij de mensen op de werf te hebben, is het noodzakelijk dat alle finale keuzes tegen ten laatste einde maart binnen zijn bij onze klantencontact. (indeling, deuren, elektriciteit, verwarming, keuken, vloeren, e.a.)

9 Openbaar domein In de voorbije 6 maand werd het openbaar domein aangelegd. Qua wegenis: in en rond Armada tussen Hoge Duin en Zeebries tussen paviljoen 8 en Beaufort Qua tuinen: de centrale parkzone tussen Paviljoen 8, Beaufort en Armada de tuinen van Armada de tuinstrook tussen de duinen en Zeebries Eveneens werden in overleg met de syndicus en de RVME van de overkoepelende VME enkele verbeteringswerken aangebracht aan de aanwezige infrastructuur. Voor het zomerverlof plannen we nog de afwerking van de zone tussen de tuinmuur en de gebouwen Beaufort en Armada.

10 KAPEL Kapel & officierswoning De culturele invulling van de kapel in samenwerking met de vzw Vrijstaat O gaat niet door wegens het niet verkrijgen van de hiervoor benodigde subsidies. Vandaar dat de kapel heden te koop wordt aangeboden. Zij is zowel geschikt als woon, werk en handelspand. De grondige onderhoudswerken aan de gebouwschil zijn klaar, de zeer ruime binnenruimtes (casco) zijn multifunctioneel. Het betreft hier een grote gelijkgrondse ruimte en een grote souterrain. De ruimtes zijn opdeelbaar (lofts, leef/werk, ), de bestemming kan verschillende richtingen uit, onder bepaalde voorwaarden (integratie in de woonsite en respect voor het karakter van het gebouw). Een uniek gebouw op een unieke site met een unieke ligging.

11 OFFICIERSWONING De officierswoning staat eveneens te koop in de staat waarin ze zich bevindt met een bouwvergunning om deze op drie niveaus uit te breiden. Geïnteresseerden voor beide entiteiten kunnen zich melden bij Jacques Ongenaet: of ter illustratie: mogelijke renovatie officierswoning tot kantoorruimte Parking Het is onze bedoeling om in de maand april de ondergrondse parking onder de delen Zeebries, Beaufort en Armada in gebruik te nemen. De inrijhelling van de parking bevindt zich onder de Spinnaker en is bereikbaar via het kruispunt van de dr. E. Moureauxlaan met de Fortlaan. Er zal vanaf dat kruispunt een voorlopige weg in asfalt aangelegd worden teneinde de inrit op propere wijze te bereiken. Momenteel wordt gewacht op de goedkeuring van de brandweer met de gedeeltelijke ingebruikname van de parking. De verlichting, de systemen voor waarschuwing en alarm, de COen branddetectie, het RWA systeem, de brandbestrijdingsmiddelen, de RF deuren, de noodverlichting.. alles is klaar en niets houdt wat ons betreft de oplevering van de parking nog tegen.

12 Marketing & verkoop In Oceaan zijn intussen alle appartementen verkocht en in Zeebries zijn er nog slechts 2 appartementen te koop. In de Commanderie zijn nog 4 appartementen te koop waaronder een exclusief duplexappartement van 238 m². De hoge verdiepingshoogtes, vides en ruimte onder het dak met zichtbare dakstructuur geven dit appartement een loftkarakter met riant ruimtegevoel. Het appartement heeft 3 unieke private buitenruimtes met elk een eigen specifieke beleving. Voor de inrichting van dit appartement werd een totaalconcept uitgewerkt met luxe afwerking van verfijnd maatwerk, stijlvol meubilair tot sfeervolle decoratie. Op vindt u steeds het laatste overzicht van de beschikbare entiteiten. OPENDEURWEEKEND Op zaterdag 17 en zondag 18 mei organiseren we een opendeurweekend in het Militair Hospitaal. Noteer deze datum alvast in uw agenda! U bent op beide dagen welkom in het verkoopkantoor van 10u tot 16u. We geven er u graag meer uitleg over de nog beschikbare entiteiten in Spinnaker, de laatste appartementen in Commanderie en de vele mogelijkheden voor de kapel & de officierswoning.

RETAILPARK ZWEVEGEM ZWEVEGEM N391 KANTOREN +1 TE KOOP

RETAILPARK ZWEVEGEM ZWEVEGEM N391 KANTOREN +1 TE KOOP RETAILPARK ZWEVEGEM ZWEVEGEM N391 KANTOREN +1 TE KOOP 1 RETAIL/KANTOORPARK ZWEVEGEM Nieuwbouw handelscomplex, uitstekend gelegen tussen de afrit van de E17 en het centrum van Zwevegem In het complex worden

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.

TE KOOP IN GINGELOM. Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215. TE KOOP IN GINGELOM Appartement 1: Ruim appartement (167m²) met 2 slaapkamers, terras en prachtige tuin. Casco: 157000 Volledig afgewerkt: 215.000 Appartement 2: Appartement (124m²) met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

site PAUWELS mechelen

site PAUWELS mechelen 1 kantoorruimte 12 lofts 1 6 woningen 3 appartementen 27 staanplaatsen Residentie site PAUWELS Residentie Site Pauwels is gelegen aan de Kleine Nieuwendijkstraat 40-42 te Mechelen Het gaat in totaal om

Nadere informatie

Scholenbouw. Inhoud. Evenementen. Volg ons ook via social media. Voorwoord. Contact en informatie. Nummer 1 / 1 februari 2013

Scholenbouw. Inhoud. Evenementen. Volg ons ook via social media. Voorwoord. Contact en informatie. Nummer 1 / 1 februari 2013 Scholenbouw Nummer 1 / 1 februari 2013 Inhoud Nieuwe Niedorp - Winkel 2 t Veld, Veldzicht 2 Wieringerwaard 3 Den Oever 4 Rsg Wiringherlant 5 21 januari Raadsvergadering Voorwoord In deze nieuwsbrief leest

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving U3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. VERKOCHT 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. 1 van de 2 VERKOCHT Elk met

Nadere informatie

Festraetstraat, 33, 001, 3800, Sint-Truiden. Woonoppervlakte 269 m² Appartement Gelijkvloers app. Bouwjaar 1964 Vrij Vanaf

Festraetstraat, 33, 001, 3800, Sint-Truiden. Woonoppervlakte 269 m² Appartement Gelijkvloers app. Bouwjaar 1964 Vrij Vanaf Status Verkocht Woonoppervlakte 269 m² Type Appartement Soort Gelijkvloers app. Bouwjaar 1964 Vrij Vanaf 10-06-2018 Residentie Rembrandt, uniek gelijkvloers appartement van 198 m² woonruimte met overdekt

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING Technische omschrijving Calandhuys Voor het totale project geldt De woning wordt traditioneel gerenoveerd met hoogwaardige bouwmaterialen. Wijzigingen ter voldoening aan overheidseisen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 7 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 7 Wegeniswerken te Zingem. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan helpen deze

Nadere informatie

Prinses Margrietlaan 68 Katwijk

Prinses Margrietlaan 68 Katwijk Prinses Margrietlaan 68 Katwijk Vraagprijs 212.500,- k.k. Bent u op zoek naar een zeer ruim en tot in de puntjes verzorgd 4-kamerappartement? Neem dan eens een kijkje in deze moderne 4-kamer maisonnette,

Nadere informatie

22 juni 2016 Info-dag Renovatiewerken Wijk Kleine Brede Akker

22 juni 2016 Info-dag Renovatiewerken Wijk Kleine Brede Akker 22 juni 2016 Info-dag Renovatiewerken Wijk Kleine Brede Akker Info-dag in 3 delen 10.30 uur: eerste groep huurders 13.00 uur: tweede groep huurders 15.00 uur: derde groep huurders KORT OVERZICHT VAN ONZE

Nadere informatie

AG VESPA VERKOOPT LAATSTE

AG VESPA VERKOOPT LAATSTE AG VESPA VERKOOPT LAATSTE Casco appartement Dambruggestraat 36 2060 Antwerpen AG VESPA verkoopt nog 1 appartement in de Dambruggestraat 36 in Antwerpen Noord. Het ontwerp hiervoor is uitgetekend door MET

Nadere informatie

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE

BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE BROCHURE BEN-PROJECT RESIDENTIE CASA VERDE GENTSESTEENWEG 194 DEINZE In de onmiddellijke nabijheid van alles! Residentie Casa Verde bevindt zicht op de Gentsesteenweg 194 te Deinze rechtover de Volvo garage

Nadere informatie

Woonhaven Antwerpen Luchtbal Juni 2012

Woonhaven Antwerpen Luchtbal Juni 2012 Woonhaven Antwerpen Luchtbal Juni 2012 Inleiding Woonhaven Antwerpen verhuurt ongeveer 18.000 sociale woningen in Antwerpen. 2.460 daarvan liggen hier, op de Luchtbal. We zorgen ervoor dat elke huurder

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

8 zonnige appartementen

8 zonnige appartementen stijlvol wonen in een groene omgeving 8 zonnige appartementen +32 (0) 11 22 19 17 WWW.LIMBURGSVASTGOED.BE WWW.BK-BOUW.BE WWW.BK-BOUW.BE is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan uit een grote aannemersfamilie.

Nadere informatie

Renovatieproject DE BATELLERIE

Renovatieproject DE BATELLERIE Renovatieproject DE BATELLERIE 2000 Antwerpen, Falconplein 14 1. de Stad Antwerpen Antwerpen wordt wel eens de beste kleine grootstad van Noord-Europa genoemd en is met de combinatie van één van Europa

Nadere informatie

Administratieve voorwaarden Bellevuekaai - Blok FG

Administratieve voorwaarden Bellevuekaai - Blok FG Bellevuekaai - Blok FG Artikel 1 Volgende documenten vormen een geheel met het verkoopscontract: In volgorde van belangrijkheid : - de architectuurplannen (zie verkoopsbrochure), - Het verkoopslastenboek,

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

Voorwoord van WVG. Tel Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur

Voorwoord van WVG. Tel Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur Tel 0522 23 85 50 Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur Voorwoord van WVG Nu we een aantal weken voor de bouwvak zitten is de bouw van De Kaap al flink gevorderd. De keldervloer is klaar en de hellingbaan

Nadere informatie

Mec helsest eenweg /04/2019

Mec helsest eenweg /04/2019 TE KOOP bouwvergunning : ja bestemming : woongebied rechterlijke herstel- of bestuurlijke maatregel opgelegd : nee voorkooprecht : nee verkavelingsvergunning : nee verkoopprijzen vanaf 298.000 Euro MECHELSESTEENWEG

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

Voordijk 520 BARENDRECHT. Vraagprijs 649.000,00 kosten koper

Voordijk 520 BARENDRECHT. Vraagprijs 649.000,00 kosten koper Voordijk 520 BARENDRECHT Vraagprijs 649.000,00 kosten koper BUITENGEWONE COMBINATIE VAN BEDRIJFSPAND EN WONING op een prachtige locatie in Barendrecht. Een verrassend royaal pand met totaal 690 m 2 oppervlakte,

Nadere informatie

Renovatiewerken Kolderbos Werf 3 fase 2 17 appartementsblokken. Samenvatting informatievergaderingen februari 2013

Renovatiewerken Kolderbos Werf 3 fase 2 17 appartementsblokken. Samenvatting informatievergaderingen februari 2013 Renovatiewerken Kolderbos Werf 3 fase 2 17 appartementsblokken Samenvatting informatievergaderingen februari 2013 1. Technische veranderingen in de appartementen 2. Volgorde en timing renovatiewerken Kolderbos

Nadere informatie

Residentie De Vliet. Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd.

Residentie De Vliet. Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Residentie De Vliet Onze eigen fijne plek. Voor nu. Voor straks. Voor enkele jaren. Of voor altijd. Onze wereld verandert. Wij ook. Wonen kunnen we overal, maar de keuze waar en hoe zal misschien niet

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief juli 2017

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief juli 2017 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22.830 infobrief juli 2017 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Ieper: Riolerings- en wegeniswerken

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

Bouwen & verbouwen van uw praktijk

Bouwen & verbouwen van uw praktijk Bouwen & verbouwen van uw praktijk Wees innovatief in je omgeving en verbeter jezelf. SITUERING HET HUIDIGE LANDSCHAP U bevind zich hier RICHTLIJNEN Perfectie is een streefdoel, geen einddoel RICHTLIJNEN

Nadere informatie

A bright and healthy place puts a smile on your face

A bright and healthy place puts a smile on your face A bright and healthy place puts a smile on your face GROEP DURIEUX VDP CLEANING STELT ZICH VOOR VDP Cleaning is het nieuwe dochterbedrijf van Groep Durieux en zusterbedrijf van Durieux dak- en gevelrenovatie.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Krommenhof 2. Overzicht verkoopsprijzen 3.

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

Gemeubeld luxe appartement in een authentieke kasteelgebouw nabij het Groen Kwartier EUR Professor Claraplein 21, ANTWERPEN

Gemeubeld luxe appartement in een authentieke kasteelgebouw nabij het Groen Kwartier EUR Professor Claraplein 21, ANTWERPEN TE HUUR Gemeubeld luxe appartement in een authentieke kasteelgebouw nabij het Groen Kwartier LIGGING Professor Claraplein 21, 2000 - ANTWERPEN 1 1 100 m² 100 m² 1 1880 Oost BESCHRIJVING Gemeubeld luxe

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT. 1 appartement. Project Soldatenpad Soldatenpad 5/1 2300 TURNHOUT

DE ARK VERKOOPT. 1 appartement. Project Soldatenpad Soldatenpad 5/1 2300 TURNHOUT DE ARK VERKOOPT 1 appartement Project Soldatenpad Soldatenpad 5/1 2300 TURNHOUT LIGGING In de residentie Soldatenpad, langs de Lokerenstraat in Turnhout wordt 1 appartement terug verkocht. Het appartement

Nadere informatie

Het Meer 34 - Heerenveen

Het Meer 34 - Heerenveen Vraagprijs 119.999,- kosten koper Makelaars Netwerk Postbus 121 8440 AC HEERENVEEN Tel: 088-3101010 E-mail: contact@makelaarsnetwerk.nl Omschrijving Open huis zaterdag 16 februari 2013 van 13.00 uur tot

Nadere informatie

TE HUUR. Gemeubeld duplex loft appartement met 2 ruime slaapkamers en zuid geörienteerd terras van ca. 18 m² PAND ID

TE HUUR. Gemeubeld duplex loft appartement met 2 ruime slaapkamers en zuid geörienteerd terras van ca. 18 m² PAND ID TE HUUR Gemeubeld duplex loft appartement met 2 ruime slaapkamers en zuid geörienteerd terras van ca. 18 m² Professor Claraplein 16, 2000 - ANTWERPEN 2 1 135 m² m² 0 1880 Noord BESCHRIJVING Gemeubeld duplex

Nadere informatie

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT

p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT p. 1 van 7 TE KOOP: 52 MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS 40% VERKOCHT. p. 2 van 7 Algemeen In het centrum van Wezemaal bouwt Orelia 52 Assistentiewoningen op de site van De Lelie. In een assistentiewoning

Nadere informatie

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden.

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Nieuwe balkons Privacy&vluchten Komen er schotten tussen de balkons t.b.v. privacy? Worden de balkonhekken transparant? Komen

Nadere informatie

dorpskernvernieuwing Moorslede 12/05/2015 - slibvorm

dorpskernvernieuwing Moorslede 12/05/2015 - slibvorm 12/05/2015 - slibvorm 1 2 06/05/2015 - planning De planning (afhankelijk van het weer) kunnen we als volgt meedelen: Week van 4 mei: - Eandis voorziet de afbraak van de oude verlichtingspalen, het slopen

Nadere informatie

Erkend BIV makelaar (nr. 503124)

Erkend BIV makelaar (nr. 503124) Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving 3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. Elk met privé-tuin en eigen autostaanplaats.

Nadere informatie

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem

Residentie IRIS. Eeklo, Collegestraat 47. n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Residentie IRIS Eeklo, Collegestraat 47 n.v. De Vlaeminck Bouw Vliegplein 27 9991 Adegem Jef Van Hoorebeke 0473/32.66.20 Bert Van de Vijver 0473/807.861 Beschrijving van het appartement: afwerking CASCO

Nadere informatie

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6 TE KOOP Juridisch en technisch advies Immobiliën Expertises Jos Houben Landmeter-Expert GENK ARMAND MACLOTLAAN 6 Vraagprijs :! 390.000,00 Noortje Claes Grad. Bedrijfsbeheer Erkend Vastgoedmakelaar BIV:

Nadere informatie

t Hofke van Melsbroek

t Hofke van Melsbroek t Hofke van Melsbroek Algemene brochure 1 Intro In het centrum van Melsbroek, vlak aan de achtertuin van Kasteel Boetfort, worden 8 zeer grote appartementen gebouwd met zeer hoge afwerkingsgraad, gaande

Nadere informatie

Zin om hier te ondernemen?

Zin om hier te ondernemen? Zin om hier te ondernemen? praktijk - kantoor - winkelruimte te koop ROESELARE HET LAERE www.matexi.be Het Laere, groen woonplezier stad Het Laere ontwikkelt zich tot een bruisende en groene buurt in het

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!!

TE KOOP. Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE KOOP Prachtige luxe zorgappartementen en penthouses!!! 1 Pastoorsdreef Hoogstraat 3950 Bocholt Beschrijving: Residentie De Winning, met luxe zorgappartementen

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

±m² ±m² ± /m² Totaal ± Winkel/toonzaal 527 527

±m² ±m² ± /m² Totaal ± Winkel/toonzaal 527 527 3583 PAAL Paalsesteenweg 305 Adres : Traject : Paalsesteenweg 305, 3583 Paal (Beringen), aan afrit 26 van de autosnelweg E314 Antwerpen-Luik. Op dit punt van de autosnelweg passeren dagelijks gemiddeld

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

11 WONINGEN AAN DE REEGEL FASE II TE VELDHOVEN

11 WONINGEN AAN DE REEGEL FASE II TE VELDHOVEN VOORWOORD VOORTGANG VAN DE BOUW Allereerst willen wij u feliciteren met de aankoop van uw nieuwe woning. Het is ons een genoegen om u informatie te kunnen verstrekken over de voortgang van het nieuwbouwproject

Nadere informatie

Rotterdamseweg 96 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Rotterdamseweg 96 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Rotterdamseweg 96 Vlaardingen Vraagprijs 259.500 k.k. Heerlijk rustig wonen in dit 3 kamer beneden appartement met zonnige tuin. Alhoewel het pand in 1994 is gebouwd is in 2019 de gehele binnenkant vernieuwd.

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

De Franse Tuin 2, Oud Gastel

De Franse Tuin 2, Oud Gastel In het centrum van het dorp gelegen ruim appartement (± 137 m 2 ) met inpandige garage en eigen terras. De woning is gesitueerd in de zijvleugel van residentie De Burgemeester. Deze unieke, in 2001 opgeleverde,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1020100 Deur loggia (i.p.v. kozijn met vast glas) (woningtype A1 - A2 en H1 - H2) In de gevel bij de loggia wordt een kozijn met één deur aangebracht.

Nadere informatie

Residentie Julianus kent haar roots als het Sint- Jacobsgasthuis als herberg voor de pelgrims op weg naar Santago de Compostela.

Residentie Julianus kent haar roots als het Sint- Jacobsgasthuis als herberg voor de pelgrims op weg naar Santago de Compostela. Status Te koop Vraagprijs 675.000,00 Woonoppervlakte 247 m² Type Appartement Soort Loft Bouwjaar 2008 Vrij Vanaf overeen te komen Residentie Julianus kent haar roots als het Sint- Jacobsgasthuis als herberg

Nadere informatie

TE KOOP. Appartement in beaux-artsstij met zicht op het Stadspark PAND ID Appartement m² m² Zuid. Quares Residential Agency NV

TE KOOP. Appartement in beaux-artsstij met zicht op het Stadspark PAND ID Appartement m² m² Zuid. Quares Residential Agency NV TE KOOP in beaux-artsstij met zicht op het Stadspark LIGGING Antoon van Dyckstraat 2, 2000 - ANTWERPEN 5 0 270 m² m² 0 1930 Zuid BESCHRIJVING Het appartement is gelegen op de 2de verdieping van Résidence

Nadere informatie

Erkend BIV makelaar (nr. 503124)

Erkend BIV makelaar (nr. 503124) U Stijlvolle p. 1 Gedetailleerde beschrijving en kwaliteitsvol afgewerkte appartementen. Met 2 slaapkamers en kelderberging. Lift. Gelegen in hartje Tienen. Reeds 4 van de 5 verkocht. Tienen, Veldbornstraat

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

VINKEL W1570 MODEL. NOTE: Dit huis is gebouwd naar de wensen van een klant, maar kan uiteraard ook een uitgangspunt zijn voor uw nieuwe woning!

VINKEL W1570 MODEL. NOTE: Dit huis is gebouwd naar de wensen van een klant, maar kan uiteraard ook een uitgangspunt zijn voor uw nieuwe woning! W1570 VINKEL Een comfortabel en ruim woonhuis met: - op de begane grond hal woonkamer keuken bijkeuken toilet werkkamer inpandige schuur ruime trap in de hal naar de overloop - boven verdieping ruime badkamer

Nadere informatie

HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK. NIEUWSBRIEF dd 27 maart 2015

HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK. NIEUWSBRIEF dd 27 maart 2015 Met de steun van HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK NIEUWSBRIEF dd 27 maart 2015 Fase 1 van de werken in de Karreweg van Zaubeek tot de Stokstraat is in uitvoering o

Nadere informatie

NOORDEREND 22 DRACHTEN

NOORDEREND 22 DRACHTEN NOORDEREND 22 DRACHTEN 569.000 k.k. www.noorderend22.nl Noorderend 22, Drachten Vrijstaand woonhuis met paardenstallen en weiland op een toplocatie aan de rand van Drachten. Met alle voorzieningen dichtbij

Nadere informatie

Opp. min ±m². GV: 6t/m10 Kantoor 91 91 100,00 9 100,00 Onmiddellijk

Opp. min ±m². GV: 6t/m10 Kantoor 91 91 100,00 9 100,00 Onmiddellijk 3001 HEVERLEE Romeinsestraat 10 Adres : MEER INFO: 0475 790 790 Traject : Spinoff-Center ligt in het Haasrode Research Park. Aan de op- en afritten van de E40 Luik-Leuven-Brussel is deze locatie perfect

Nadere informatie

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv 0475 71 17 10 www.key projects.be info@key projects.

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv 0475 71 17 10 www.key projects.be info@key projects. ResidentieOp THof Op THof DiestsestraatScherpenheuvel 8Appartementen KeyProjectsNv0475711710 www.key projects.beinfo@key projects.be Beschrijvingverkoopslastenboek Algemeen. Deappartementenwordenverkochtsleutelopdedeur,dewerkenzullen

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar Domein de Beukelaar Tijdloze klasse Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom Domein de Beukelaar GPS 51.314057,4.456557 zorgeloos wonen

Nadere informatie

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS

R. VERBELENSTRAAT 43/ PUURS TE KOOP R. VERBELENSTRAAT 43/110 2870 PUURS INDELING Gelijkvloers: inkomsas met lift naar +1 en -1, keldertrap en fietsenberging; 3 buitentrappen naar +1 Verdieping +1: inkomhal met apart toilet, vestiairekast

Nadere informatie

HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK. NIEUWSBRIEF dd 9 maart 2015

HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK. NIEUWSBRIEF dd 9 maart 2015 Met de steun van HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK NIEUWSBRIEF dd 9 maart 2015 Zoals gepland zijn de werken op het bedrijventerrein opgestart. Inmiddels zijn reeds voorbereidende

Nadere informatie

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 NIEUW! NU 2X PER JAAR IN DE JAARBEURS UTRECHT! VOORJAARSEditie 21 t/m 23 MAART 2014 Extra TUIN paviljoen met totaal meer dan 40.000 gerichte bezoekers. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 Extra INTERIEUR

Nadere informatie

Van concurrenten naar collega s

Van concurrenten naar collega s Van concurrenten naar collega s INHOUD Historiek CIM-cijfers Resultaten enquête Strategie Opportuniteiten Conclusie 19/06/2014 2 HISTORIEK 1982 Lancering Beter bouwen & verbouwen 2008 Ik ga Bouwen & Renoveren

Nadere informatie

: jaar professionaliteit en betrouwbaarheid!

: jaar professionaliteit en betrouwbaarheid! ID:4013 Appartementen met hoogwaardige afwerking in Antalya aan een voordelige prijs Prijs: vanaf 0 Valuta van de eigenaar vanaf 163.000 TL Ruime appartementen Zonnepanelen Keukentoestellen Lage prijs

Nadere informatie

MIJDRECHT W1070 MODEL. Een compact maar comfortabel woonhuis met: - op de begane grond

MIJDRECHT W1070 MODEL. Een compact maar comfortabel woonhuis met: - op de begane grond MODEL W1070 MIJDRECHT BB..VV.. Een compact maar comfortabel woonhuis met: - op de begane grond hal met toilet woonkamer /keuken bijkeuken schuur ruime badkamer met toilet ouder slaapkamer met openslaande

Nadere informatie

Uw woonwens, onze inspiratie

Uw woonwens, onze inspiratie Uw woonwens, onze inspiratie Gebiedsontwikkelaar van huis uit Inhoudsopgave 1. Wie zijn wij? pagina 2 t/m 3 2. Waar staan we voor? pagina 4 t/m 11 3. Wat kunnen wij u bieden? pagina 12 t/m 21 4. En wat

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Bongerd 152 LELYSTAD. Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper

Bongerd 152 LELYSTAD. Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper Bongerd 152 LELYSTAD Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper Bongerd 152 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Eengezinswoning Bestaande bouw Beschikbaar 1974 Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal

Nadere informatie

TE KOOP SINT-JOBSESTEENWEG - 'S GRAVENWEZEL

TE KOOP SINT-JOBSESTEENWEG - 'S GRAVENWEZEL Technische details HOOFDKENMERKEN Type: Woning Bouwjaar: 2011 Renovatiejaar: INRICHTING Aantal slaapkamers: 6 Aantal badkamers: 6 OPPERVLAKTES Grondoppervlakte: ca.25111 m² Woonoppervlakte: ca. 1195 m²

Nadere informatie

TE HUUR. Modern appartement in een zijstraat van de Meir PAND ID Appartement m² 65 m² Quares Residential Agency NV

TE HUUR. Modern appartement in een zijstraat van de Meir PAND ID Appartement m² 65 m² Quares Residential Agency NV TE HUUR Modern appartement in een zijstraat van de Meir LIGGING Lange Nieuwstraat 46, 2000 - ANTWERPEN 1 1 65 m² 65 m² 0 2011 BESCHRIJVING Het praktisch ingericht appartement van ca. 65 m² is gelegen op

Nadere informatie

Papendrecht Kleine Waal 90

Papendrecht Kleine Waal 90 Penthouse met riant terras in het centrum van Papendrecht Woonkamer Keuken Terras Vraagprijs e 550.000,-- k.k. Een ongekend luxe afgewerkt penthouse met een riant terras, in het centrum van Papendrecht.

Nadere informatie

Exclusieve Villa. Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n

Exclusieve Villa. Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n Exclusieve Villa Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschansexclusief.nl www.vandeschans.nl Exclusieve Villa De voormalige oude

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 diepte van circa 1,20m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, 1021813 Uitbouw begane grond achterzijde

Nadere informatie

3 E EBBINGESTRAAT 10 8261 VP KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

3 E EBBINGESTRAAT 10 8261 VP KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 E EBBINGESTRAAT 10 8261 VP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 e EBBINGESTRAAT 10, KAMPEN Riante appartement op de 1 e verdieping met balkon

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf 292.515 euro. Op de steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen

Nadere informatie

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Richard Holstraat 77 Vlaardingen Vraagprijs 285.000 k.k. U bent op zoek naar ruimte en een mooie instapklare woning. Dan hoeft u niet langer te zoeken. Deze zeer ruime woning met een woonkamer van ruim

Nadere informatie

residentie De Link De Panne

residentie De Link De Panne residentie De Link De Panne voorwoord Beste klant, We zijn trots u onze nieuwste realisatie te kunnen voorstellen: residentie De Link. Een klein, praktisch ingedeeld en zongericht nieuwbouwproject in hartje

Nadere informatie

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge Residentie Gaultier I & II Blankenberge I II Gaultier I Zeedijk 225 Gaultier II De Saedeleerhelling 10 3 I II V oorwoord Geachte klant Gaultier II De Saedeleerhelling 10 Met Residenties Gaultier I & II

Nadere informatie

Patria. Een vernieuwend inbreidingsproject in het centrum van Kortrijk.

Patria. Een vernieuwend inbreidingsproject in het centrum van Kortrijk. Patria. Een vernieuwend inbreidingsproject in het centrum van Kortrijk. In 2015 werd de renovatie afgerond van de Patria. Een beschermd monument op de Grote Markt van Kortrijk. Het gebouwencomplex werd

Nadere informatie

Adres: Nijverheidsweg 18-20, 3481 MB Harmelen

Adres: Nijverheidsweg 18-20, 3481 MB Harmelen ONLINE EXECUTIEVEILING Openbare verkoop ex. art. 3:268 BW juncto 3:254 BW. Adres: Nijverheidsweg 18-20, 3481 MB Harmelen Twee bedrijfshallen met woning op het bedrijventerrein De Putkop Datum: 19 september

Nadere informatie

Lokalen. De voorbije jaren hebben we op een dubbel spoor gewerkt:

Lokalen. De voorbije jaren hebben we op een dubbel spoor gewerkt: Nieuwe lokalen komen erg dichtbij Beste Prietenul lezers, Waarschijnlijk kent u de huidige Chiro lokalen zeer goed en zal u het met ons eens zijn dat de chiro met het grote grasveld en de verharde speelzone

Nadere informatie

Nieuwbouwproject. Wijgmaalsesteenweg 153 3150 Wakkerzeel

Nieuwbouwproject. Wijgmaalsesteenweg 153 3150 Wakkerzeel Nieuwbouwproject Wijgmaalsesteenweg 153 3150 Wakkerzeel Voorstelling Dit project omvat de bouw van 4 eigentijdse, halfopen gezinswoningen gelegen in een rustige deelgemeente van Haacht. De woningen werden

Nadere informatie

±m² ±m² ± /m² Totaal ±

±m² ±m² ± /m² Totaal ± 3290 DIEST Nijverheidslaan 1 Adres : 01/03/2005 Ref 281/121 Traject : Diest is een provinciestad op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Via de E314 is er een vlotte verbinding

Nadere informatie

15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker

15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker 15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker Info-dag in 3 delen 10.30 uur: eerste groep huurders 13.00 uur: tweede groep huurders 15.30 uur: derde groep huurders KORT OVERZICHT VAN ONZE

Nadere informatie

15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker

15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker 15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker Infodag in 3 delen 10.30 uur: eerste groep huurders 13.00 uur: tweede groep huurders 15.30 uur: derde groep huurders KORT OVERZICHT VAN ONZE

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning.

ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning. 27 Dec 2018 - Pagina 1 Slaapkamers Badkamers 200m2 Bewoonbare opp. 200m2 Grondoppervlakte ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning. In één van

Nadere informatie

HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK. NIEUWSBRIEF dd 12 mei 2015

HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK. NIEUWSBRIEF dd 12 mei 2015 Met de steun van HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK NIEUWSBRIEF dd 12 mei 2015 Belangrijk : Vanaf woensdag 20 mei 2015 zal het signalisatieplan van fase 2 in werking

Nadere informatie

RETAILPARK ZWEVEGEM N391 TE HUUR UPDATE 14.02.2014 1

RETAILPARK ZWEVEGEM N391 TE HUUR UPDATE 14.02.2014 1 RETAILPARK ZWEVEGEM N391 TE HUUR UPDATE 14.02.2014 1 RETAILPARK ZWEVEGEM 2 RETAILPARK ZWEVEGEM nieuwbouw retailpark 8 commerciële units kantoor- en woonfunctie schitterende zichtbaarheid 3 Vordering bouw

Nadere informatie

Kuijs en Langendoen Makelaars TE KOOP AIDAPLEIN ALPHEN AAN DEN RIJN

Kuijs en Langendoen Makelaars TE KOOP AIDAPLEIN ALPHEN AAN DEN RIJN Kuijs en Langendoen Makelaars TE KOOP AIDAPLEIN 179 ALPHEN AAN DEN RIJN Geachte geïnteresseerde, Welkom in deze papieren rondleiding in de: Aidaplein 179, 2402 TC ALPHEN AAN DEN RIJN. We nemen u mee door

Nadere informatie

Munt 77 - Heerenveen

Munt 77 - Heerenveen Vraagprijs 76.500,- kosten koper Makelaars Netwerk Postbus 121 8440 AC HEERENVEEN Tel: 088-3101010 E-mail: contact@makelaarsnetwerk.nl Omschrijving Open huis zaterdag 16 februari 2013 van 13.00 uur tot

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER

TE KOOP. Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER TE KOOP Vrijstaande woning Spoordonkseweg 113A te Oirschot (Spoordonk) VRAAGPRIJS: 477.500 KOSTEN KOPER Vrijblijvende verkoopinformatie, wijzigingen in teksten en tekeningen voorbehouden. ROYALE, RECENT

Nadere informatie