margrietlaan 43 helmond

Vergelijkbare documenten
De elzas 404 helmond (centrum)

dagpauwoog 24 mierlo

troelstrastraat 67 helmond

Willem schorerstraat 3 eindhoven

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout)

Kaldersedijk 21 helmond

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout)

jan de withof 110 helmond (rijpelberg)

achterbosch 13 lieshout

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond

Duizeldonksestraat 1 Helmond

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis)

Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort)

Mierloseweg 207 Helmond

Julianalaan 15 aarle-rixtel

middellaan 45 Helmond (brandevoort)

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort)

bakelsedijk 292 helmond

Nodigt u uit. Bouwjaar Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard

pijlkruidweg 12 neerkant

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout)

Nodigt u uit. In bosrijke, zeer gewilde woonomgeving gelegen, bijzonder charmant. vrijstaand herenhuis met grote aanbouw waarin o.a.

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout)

twentehof 76 helmond

Rhulenhofweide 2 helmond (dierdonk)

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout)

coendersberglaan 40 helmond (dierdonk)

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg)

Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout)

Het buske 4 helmond (stiphout)

broederwal 25 Helmond (brandevoort)

schoolstraat 13 mierlo

Somerenseweg 11 Lierop

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout)

Meidoorn 10 helmond (Stiphout)

Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

bruhezerweg 27 Helmond (oud-brouwhuis)

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout)

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort)

speelheuvelstraat 30 someren

veerstraat 17 Erp (boerdonk)

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout)

rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk)

Ter Craene 18 someren

Hortsedijk 25 Helmond

Bakelsedijk 160 Helmond

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond.

neerwal 140 Helmond (brandevoort)

Burgemeester Krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk)

Laar 82 NueNeN (GerweN)

burgemeester krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout)

Julianastraat JX Deurne

timpaanstraat 48 Helmond (suytkade)

Oude LIesselseweg 45 Deurne

bakelseweg 27 Aarle-rixtel

Wevestraat 64 Helmond (stiphout)

Lekstraat 2 te HELMOND

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk)

Hoevenstraat 12 someren

De plaetse 134 brandevoort (de veste)

bouwkavels torenweg mierlo

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

korteweg 18a someren

Maccallastraat 19 Helmond (stiphout)

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

burgemeester pankenstraat 20a mierlo

Rodegraafweg 26. Liessel

TE KOOP FRANS SNIJDERSLAAN 2-B EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST

Vraagprijs ,- kosten koper

Vrij gelegen ruime hoekwoning

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter

TE KOOP KRABBESTRAAT 11, EINDHOVEN

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

Emmastraat 11 Waalre

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Ammonieterf KX Heerlen

Duvelkenshoeve 5 Helmond (brandevoort)

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Victordal 31, te Valkenswaard

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Brochure. Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout Te koop

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Lindestraat 22, te Valkenswaard

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Transcriptie:

margrietlaan 43 helmond

Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Uw makelaar Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als hij aan uw basiseisen voldoet. In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een momentopname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving die u pas voelt bij de bezichtiging van een huis. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Het huis valt nu als een warme jas om me heen, is een uitspraak die regelmatig wordt gehoord en goed aangeeft waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Roy Howard 0652 328 859 roy@heuvel.nl Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw pc had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, Als u op zoek bent naar een ruime woning met een goed afwerkingsniveau dan moet u echt eens komen kijken op de Margrietlaan 43. Met vriendelijke groet, Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte ca. 150 m ² Inhoud ca. 400 m 3 Perceel 164 m Roy Howard, makelaar Vraagprijs 186.000,-- k.k. Aanvaarding in overleg

ALGEMEEN indeling begane grond Via verzorgde voortuin met voetpad heeft u toegang tot de hal met trapopgang naar de eerste verdieping, ruime garderobe, de meterkast, de trapkast en de keurig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. In een rustige woonomgeving nabij het centrum gelegen goed afgewerkte en net onderhouden extra brede tussenwoning (6,70 m) met berging en dakterras. De woning beschikt op de begane grond over een ruime en lichte woonkamer, een moderne keuken met inbouwapparatuur en voldoende plek om een tafel neer te zetten. Op de eerste verdieping zijn 2 royale slaapkamers, de badkamer, een ruim balkon en een wasruimte gelegen. Op de tweede verdieping is een 3e slaapkamer gerealiseerd met een dakkapel. Deze woning is gelegen in een rustige woonomgeving op fietsafstand van het centrum, het NS-station, diversen scholen en sportvoorzieningen. De uitvalsweg richting Eindhoven en Deurne ligt om de hoek. Ideale starterswoning; instapklaar, uitstekend onderhouden, zonnig gelegen en voordelig geprijsd!

woonkamer De woonkamer (32 m²) geniet door de twee grote ramen aan de voor en achterzijde veel natuurlijk lichtinval. Het voorste gedeelte is ingericht als zitgedeelte of tv-hoek. De eethoek aan de achterzijde staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer is voorzien laminaatvloer en stucwerkplafond.

keuken De ruime en open ziet er keurig uit. U beschikt hier over een gasfornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met koel/vries combinatie.

1e verdieping De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, een nette badkamer, de cv-kast en een wasruimte (voormalige badkamer). De overloop is voorzien van vloerbedekking. Slaapkamer 1 Aan de achterzijde gelegen royale hoofdslaapkamer met laminaatvloer. De slaapkamer is groot ca. 4,20 bij 5,0 meter. Slaapkamer 2 De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is groot ca. 4,20 bij 2,50 meter. Deze slaapkamer heeft dezelfde afwerking als slaapkamer 1.

badkamer De tot plafondhoogte betegelde badkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een vaste wastafel, bad/douche combinatie met thermostaatkraan en een tweede toilet. Vanuit de badkamer is er toegang tot het balkon. balkon In het vroege voorjaar is het hier al gauw aangenaam om buiten te zitten en dit kan tot in het late najaar. Het balkon is groot ca. 4,60 bij 2,80 m. wasruimte De voormalige badkamer is momenteel in gebruik als zijnde wasruimte. Hierin treft u de aansluitingen ten behoeven van de wasmachine en droger.

2e verdieping Deze verdieping is middels een vaste trap toegankelijk. De voorzolder voorziet van veel bergruimte onder de kapschuinte en de cv ketel (intergas 2010). Aansluitend is er toegang tot de derde slaapkamer welke is voorzien van grote dakkapel en Velux dakraam waardoor met recht van een volwaardige slaapkamer gesproken kan worden. De voorzolder is voorzien van een laminaatvloer.

tuin De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en onderhoudsvrij aangelegd. Uiteraard is er een eigen achterom aanwezig. De stenen berging met golfplaten dak is groot ca. 2,80 bij 2,75 m en is voorzien van elektra.

plattegrond begane grond plattegrond 1e verdieping

plattegrond 2e verdieping situatie / kadaster

Bijzonderheden Royaal tussenwoning (400m3) met tuin op het zuidwesten Deze woning is zowel binnen als buiten goed onderhouden De gehele woning is geïsoleerd (inclusief dubbele beglazing) Centrale verwarming (intergas) is vernieuwd in 2010 Middels een vaste trap te bereiken, geïsoleerde zolderverdieping met derde slaapkamer Supermarkt en Pronto winkelcentrum om de hoek Het stadscentrum van Helmond met al haar voorzieningen ligt op 10 minuten loopafstand Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning is het belangrijk om een makelaar aan uw zijde te hebben die uw belangen vertegenwoordigt en voor u een optimaal onderhandelingsresultaat behaalt. Vooral de vraagprijs van een woning is een belangrijk onderdeel om door een expert te laten bekijken of deze reëel is. De huidige markt is in de afgelopen tijden omgeslagen van een verkopersmarkt naar een kopersmarkt. Echter voor de koper is het alleen maar moeilijker geworden om de echte bodemprijs boven water te krijgen. In een overspannen markt was de onderhandelingsbandbreedte veel beter in te schatten voor de onervaren koper. Meer weten? kijk op www.aankoopadviseurs.nl *informeer bij aankoopadviseurs.nl naar de voorwaarden Het NS-station en de diverse uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar Gelegen in een rustige straat Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd. De Financiële Wooncoach INZICHT IN FINANCIËN De Financiële Wooncoach helpt u verder. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK 17190069 Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond Tel: 0492-661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.nl Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u net de woning van uw dromen gevonden? De volgende stap is het vinden van een geschikte hypotheek zodat u weet dat u deze woning kunt betalen en dat de maandlasten passen binnen uw persoonlijke situatie. Het kopen van een woning en het aangaan van de hypotheek zijn Door de unieke samenwerking van Adriaan van den Heuvel als klant altijd een persoonlijk advies dat rekening houdt met uw wensen, levensstijl en budget. Waarom is een gesprek met De Financiële Wooncoach voor u interessant? De Financiële Wooncoach biedt u 5 zekerheden; de meeste aanbieders. 2. Alle producten zonder provisie, ook uw verzekeringen! 3. Een compleet advies dat verder kijkt dan alleen een rentepercentage en rekening houdt met uw persoonlijke situatie en levensstijl. 4. Betaal nooit meer advieskosten dan noodzakelijk. sleuteloverdracht en houdt contact, ook na passeren! Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een kennismakings- situatie kan betekenen. Ook als u nog geen woning heeft gekocht maar inzichtelijk wilt krijgen wat het kopen van een woning voor u betekent bent u T: 0492-78 41 92 E: W: