speelheuvelstraat 30 someren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "speelheuvelstraat 30 someren"

Transcriptie

1 speelheuvelstraat 30 someren

2 Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Uw makelaar Bas Teeuwen bas@heuvel.nl Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als hij aan uw basiseisen voldoet. In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een moment-opname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving die u pas voelt bij de bezichtiging van een huis. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Het huis valt nu als een warme jas om me heen, is een uitspraak die regelmatig wordt gehoord en goed aangeeft waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw pc had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, Met vriendelijke groet, Onder bijzonder fraaie architectuur gebouwd riant landhuis in centrum met extra verblijf/kantoor, bedrijfsruimte/magazijn, dubbele garage op residentieel perceel met prachtige aangelegde en onderhouden tuin. Bouwjaar 1966 Inhoud woonhuis ca m 3 Inhoud kantoor/verblijfsruimte ca. 300 m Inhoud bedrijfsruimte/magazijn Inhoud dubbele garage ca m ca. 180 m Woonoppervlakte ca. 550 m ² Bas Teeuwen, makelaar Woonoppervlakte kantoor/ verblijfsruimte ca. 80 m ² Woonoppervlakte magazijn/bedrijfsruimte ca. 260 m ² Perceel m 2 Vraagprijs Aanvaarding ,- k.k. in overleg

3 indeling entree De royale hall bevestigt de klasse van deze villa. De bordestrap en vide benadrukken deze klasse. In deze hal het gastentoilet. Dit landhuis is van zeldzame klasse. Uniek in centrum gelegen doch met optimale privacy, rust, comfort en ruimte. Ideale combinatie van werk en wonen maar ook een combinatie van andere functies behoort tot de mogelijkheden. Rijdende op de oprijlaan valt u meteen al de prachtige, parkachtige tuin op. Hierna bereikt u de parkeerruimte met rechts het landhuis en links de bedrijfsruimte. U loopt vervolgens naar de entree van de woning aan de achterzijde gelegen.

4 tuin-/werkkamer met overdekt terras Aan uw linkerhand de deur naar prachtige tuin-/ werkkamer met openslaande deuren naar royaal overdekt terras. De vloer is belegd met een eikenhouten parket doorlopend naar de rest van de living (ruim 70 m ).

5 living met zit- en eetgedeelte Via stijlvolle glas in lood schuifdeuren naar living welke opgedeeld is in een zit- en eetgedeelte.

6 Het royale zitgedeelte heeft een royale haardpartij en een sfeervolle brede erker.

7 Het eetgedeelte kent ook weer een fraai, overdekt halfrond terras welke via brede openslaande deuren naar binnen te halen is.

8 keuken Zeer praktisch grenst hier de (eet) keuken aan. De in 1997 vernieuwde inrichting is van alle gemakken voorzien zoals een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap en koel-/vriescombinatie. Zoals u op de foto kunt zien is hier nog plaats voor een gezellige eettafel.

9 souterrain Aansluitend de bijkeuken met trap naar het souterrain (ook via de hal te bereiken). De woning is namelijk geheel onderkelderd op stahoogte en is ingedeeld als c.v.-, was-, wijnkelder en de overige ruimte (hoogwaardig afgewerkt) is in gebruik als praktijk-/ showroomruimte met bar. Voor indeling en maatvoering zie bijgevoegde plattegrond van het souterrain. Via trap bereikt u aan de andere zijde weer de hal.

10

11 1 E verdieping 4 slaapkamers Door middel van de prachtige trappartij naar 1e verdieping waaraan 4 meer dan volwaardige slaapkamers en dubbele badkamer.

12 badkamer (vanuit masterbedroom)

13 2 E badkamer (vanuit overloop)

14 2 E verdieping Vaste trap naar 2e verdieping: hier nog onverwacht veel ruimte. Er is namelijk een grote 5e en 6e slaapkamer alsmede een aparte sanitairruimte met douche en sauna. Achter de 6e slaapkamer nog bergruimte. Prachtige tuin rondom.

15 kantoorruimte / extra verblijfsruimte 2 lagen Terug naar de parterre. Aan de linkerzijde van het landhuis is via een galerij de kantoorruimte bereikbaar. Deze ruimte is in 2 lagen. Allereerst een kantoorkamer van ruim 23 m2 met daarachter gelegen toiletruimte (met douche) alsmede de keuken/pantry. Via trap naar de lager gelegen andere etage (op straatniveau) met eveneens een ca. 23 m2 grote kantoorkamer met daarachter gelegen archiefruimte. Deze kantoorruimte is ook eventueel eenvoudig geschikt te maken tot extra verblijfsruimte.

16 magazijn / bedrijfsruimte Tegen de linkerperceelsgrens aan gelegen is eind jaren 90 een hoogwaardige bedrijfsruimte gerealiseerd. Opgedeeld in 5 magazijnruimten parterre en via stalen brede vaste trap boven het meest links gelegen gedeelte zolderruimte. Aan de rechterzijde via dubbele openslaande deuren de entree met balie en meteen rechts de kantine met toiletruimte en pantry. Deze bedrijfsruimte is natuurlijk ook voor andere doeleinden geschikt b.v. voor hobby e.d. Daarnaast nog een dubbele garage waarbij het achterste gedeelte afgescheiden is als berging.

17

18 INDELING souterrain

19 INDELING begane grond

20 INDELING 1e & 2e verdieping

21 INDELING magazijn

22 Bijzonderheden We hebben getracht in deze brochure u een zo goed mogelijk beeld te geven van deze unieke aanbieding. Maar door zijn opzet en grootte beseffen we ons dat alleen een bezoek een gedetailleerde en juiste indruk geeft. We nodigen derhalve serieuze kandidaten hier voor uit. Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd. Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning is het belangrijk om een makelaar aan uw zijde te hebben die uw belangen vertegenwoordigt en voor u een optimaal onderhandelingsresultaat behaalt. Vooral de vraagprijs van een woning is een belangrijk onderdeel om door een expert te laten bekijken of deze reëel is. De huidige markt is in de afgelopen tijden omgeslagen van een verkopersmarkt naar een kopersmarkt. Echter voor de koper is het alleen maar moeilijker geworden om de echte bodemprijs boven water te krijgen. In een overspannen markt was de onderhandelingsbandbreedte veel beter in te schatten voor de onervaren koper. Meer weten? kijk op *informeer bij aankoopadviseurs.nl naar de voorwaarden De Financiële Wooncoach INZICHT IN FINANCIËN De Financiële Wooncoach helpt u verder. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK Hoofdstraat AL Helmond Tel: info@heuvel.nl Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u net de woning van uw dromen gevonden? De volgende stap is het vinden van een geschikte hypotheek zodat u weet dat u deze woning kunt betalen en dat de maandlasten passen binnen uw persoonlijke situatie. Het kopen van een woning en het aangaan van de hypotheek zijn Door de unieke samenwerking van Adriaan van den Heuvel als klant altijd een persoonlijk advies dat rekening houdt met uw wensen, levensstijl en budget. Waarom is een gesprek met De Financiële Wooncoach voor u interessant? De Financiële Wooncoach biedt u 5 zekerheden; de meeste aanbieders. 2. Alle producten zonder provisie, ook uw verzekeringen! 3. Een compleet advies dat verder kijkt dan alleen een rentepercentage en rekening houdt met uw persoonlijke situatie en levensstijl. 4. Betaal nooit meer advieskosten dan noodzakelijk. sleuteloverdracht en houdt contact, ook na passeren! Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een kennismakings- situatie kan betekenen. Ook als u nog geen woning heeft gekocht maar inzichtelijk wilt krijgen wat het kopen van een woning voor u betekent bent u T: E: W: