WOUW ROOSENDAALSESTRAAT 35 VRAAGPRIJS: 325.000,- EURO K.K. www.dewekkermakelaardij.nl



Vergelijkbare documenten
WOUW ROOSENDAALSESTRAAT 35

BOSSCHENHOOFD MAJELLAHOF 6

VRAAGPRIJS: ,- EURO K.K. TE KOOP MET STARTERSLENING

OUDENBOSCH MOLENSTRAAT 17

OUDENBOSCH NATTESTRAAT 1

OUDENBOSCH KWEKERSSINGEL 13

OUDENBOSCH CHURCHILLSTRAAT 42

OUDENBOSCH MOLENSTRAAT 30

OUDENBOSCH FENKELSTRAAT 16

ZEGGE ONZE LIEVE VROUWESTR.135

BOSSCHENHOOFD AMALIALAANTJE 7

SCHIJF PAST. VAN LEIJSENSTRAAT 1

OUDENBOSCH BOSSCHENDIJK 165

ROOSENDAAL BERGRAND 158

ROOSENDAAL LAVENDELBERG 10

OUDENBOSCH ALVERNO 3 VRAAGPRIJS: ,- EURO K.K.

OUDENBOSCH KWEKERSSINGEL 6

ROOSENDAAL MADELIEFBERG 75

ROOSENDAAL JAN VERMEERLAAN 56

OUDENBOSCH JAAP EDENLAAN 112

BOSSCHENHOOFD KASTANJELAAN 11

OUDENBOSCH OUDLANDWEG 9

OUDENBOSCH MOLENSTRAAT 4

OUDENBOSCH OOST VAARDEKE 17

OUDENBOSCH FENKELSTRAAT 21

ZEVENBERGEN ZANDBERG 66

OUDENBOSCH PIUSHOF 17

HOEVEN BREDE BALROUW 23a

ROOSENDAAL WILLEMSTRAAT 46

OUDENBOSCH MEIDOORNSTRAAT 2

ROOSENDAAL DAMASTBERG 136

BOSSCHENHOOFD WILLEKE JOOSTENSTRAAT 13

ROOSENDAAL AMBROZIJNBERG 129

OUDENBOSCH SPUILAAN 372

ROOSENDAAL RAADHUISSTRAAT 118

OUDENBOSCH ABEELSTRAAT 4

ROOSENDAAL ZUNDERTSEWEG 85

RUCPHEN VLETTEVAART 48

ROOSENDAAL MADELIEFBERG 66

BOSSCHENHOOFD MARGRIETSTRAAT 17

OUDENBOSCH HAVENDIJK 11

OUDENBOSCH MOLMERLAAN 9

STRAMPROY GRENSWEG 7 VRAAGPRIJS: ,- EURO K.K.

BORN ORN Koningstraat 44 Gaarstraat , 3 - Euro k k.k. k.

Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel

Akkerwinde 52 in Venlo

Kandijstraat 3, Stampersgat

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Pietseweg 25, Oud Gastel

BOSSCHENHOOFD PAST.VAN BREUGELSTRAAT 66

TE KOOP. Jordaensdreef 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs k.k.

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

TE KOOP. Sweertssingel 6 Numansdorp. Vraagprijs ,- k.k.

Vliedberg 27 - Vlissingen

Scheldestraat 11, Budel. Vraagprijs : ,- k.k. k.k.

1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel

Te Koop. SITTARD, Baandert 72. Vraagprijs ,- k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : ,- k.k. k.k.

Riederhagen 11, Barendrecht

Hitsbergerweg RD Obbicht

Dordrecht Zijldiep 54

Generaal van Heutszlaan 51, Eindhoven. Vraagprijs : ,- k.k. k.k.

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Hufkesstraat GX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

TE KOOP. Anemoonstraat 17 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland

Zonnebloemstraat 68b Rotterdam

Taxandrialaan XW BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Adriaan Groenewegenlaan 5, Budel. Vraagprijs : ,- k.k. k.k.

Rotterdam, Wissekerkestraat 4

Dorpsstraat 80, Oud Gastel

Hasseltstraat 219. Vraagprijs: ,-- k.k. Tilburg. Hans van Berkel Koestraat 91, 5014 EB Tilburg Tel:

TE KOOP. De Wetterkamp K.K PM Joure. H4O makelaardij. Torenstraat BW

Te Koop. GELEEN, Cornelisstraat 26. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oostdijk 147 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

Van Tilburghstraat 18 - Driewegen

Nieuwwijkstraat GB Schinveld. Vraagprijs: ,- k.k.

Patrijslaan 51, Budel. Vraagprijs : ,- k.k. k.k.

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen

Hoogstraat 129, Roosendaal

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

TE KOOP. Steeg EA Stein

Cees Seepad 16 ROTTERDAM

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

BORN SUSTEREN (DIETEREN) , ,- Euro k.k.

Jagersberg 30, Roosendaal

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Karakteristieke helft van dubbel

Vraagprijs: k.k.

't Routje BP BUDEL-DORPLEIN. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Capelle aan den IJssel, Schollevaar Charlotte van Pallandtrade 1

Prijs: ,-- k.k.

Stoofstraat 77, Oud Gastel

Tramwei 17. Barendrecht. Vraagprijs: ,- k.k. BMP Wonen

Lissebonsepad 2 'T Zandt

Transcriptie:

WOUW ROOSENDAALSESTRAAT 35 VRAAGPRIJS: 325.000,- EURO K.K. www.dewekkermakelaardij.nl

ALGEMEEN Nabij het centrum gelegen volledig gerenoveerde karakteristieke woning met houten tuinhuis, dubbele garage en onder architectuur fraai aangelegde bijzonder ruime tuin. De woning is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en geïsoleerd, voorzien van nieuwe gevels, kozijnen en dakopbouw. Op dit moment is het pand volledig in gebruik als woonhuis, er bestaat de mogelijkheid om er een praktijk, kantoor of winkel te vestigen. Ideaal gelegen te midden van uitvalswegen Roosendaal-Breda (A58), Rotterdam- Belgie (A4) en Dordrecht A17. Indeling: Entree, zeer ruime gang met moderne meterkast (12 groepen en krachtstroom) en toegang tot de hal met trapopgang naar 1ste verdieping. Via de grote hal bereikt u de gesloten keuken met hoek opgestelde inrichting, welke is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. De keuken heeft een afmeting van ca. 15m2 en biedt de mogelijkheid om een eettafel te plaatsen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de eet- en de tuinkamer. De eetkamer biedt plaats aan een royale tafel. Vanuit de eetkamer komt u in de sfeervolle woonkamer van ca 45m2 (voorheen gesplitst in winkel en woonkamer). De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloerafwerking, stucwanden een houten vakwerk plafond afwerking en voorzien van vloerverwarming. Ter hoogte van de zithoek staat een sfeervolle luxe houtkachel met speksteen (Barbas 2012). De tuinkamer heeft een plavuizen vloerafwerking met vloerverwarming en openslaande tuindeur. De tuinkamer biedt voldoende ruimte voor een 2e zithoek of werkruimte en geeft toegang tot de toiletruimte en een vaste voorraadkast. De diepe zonnige fraai aangelegde onderhoudsarme achtertuin heeft een zij- en achter ingang. De in 2014 aangelegde tuin is volledig ommuurd. Achterin de tuin staat een houten tuinberging met veranda. De uit steen opgetrokken dubbele garage is voorzien van een grote bergzolder en 2 elektrisch bedienbare deuren. 1e verdieping: De grote overloop biedt toegang tot 3 zeer ruime slaapkamers, badkamer en wasruimte. De slaapkamers zijn resp. 13, 14 en 16m2 groot De badkamer van ca. 13m2 is volledig betegeld en heeft een ligbad, toilet, wastafel en ruime separate luxe douche. Tevens biedt de badkamer toegang tot de CV opstelling (Daalderop 2012). De volledig betegelde royale wasruimte, 6,5 m2, met lichtkoepel heeft aansluitingen witgoed en geeft toegang tot een ruime inloopkast. Deze unieke ruime woning is beslist een bezichtiging waard.

WIE ZIJN WIJ De Wekker Makelaardij HALDERBERGE e.o. is een jonge volledig zelfstandige onderneming die zich op diverse terreinen wil onderscheiden van andere makelaarskantoren. Wij kiezen voor duidelijkheid naar onze cliënten. Met die duidelijkheid bedoelen we dan duidelijkheid op elk gebied, geen addertjes onder het gras, het moet voor u direct overzichtelijk zijn met wie u te maken krijgt en wat diegene voor u kan betekenen. Tevens hechten wij er groot belang aan dat het voor iedereen duidelijk moet zijn welke tarieven wij hanteren. Probeert u maar eens bij een willekeurige makelaar te vragen naar zijn makelaarscourtage. Tien tegen één, dat u daar niet een rechtstreeks antwoord op krijgt. De meeste kantoren hanteren geen duidelijke tarieven die voor iedereen gelden. De Wekker Makelaardij HALDERBERGE e.o. wil voor u aan deze onduidelijkheid een eind maken. In deze brochure kunt u te weten komen welke tarieven wij hanteren voor de diverse diensten die wij aanbieden, overzichtelijk en voor iedereen gelijk, u hoeft daarover niet eerst te onderhandelen, maar het is direct duidelijk. Een ander punt waarin De Wekker Makelaardij zich onderscheidt van haar concurrenten is, indien u ons een opdracht verleent tot aankoop, danwel tot verkoop, u op elk door u gewenst moment deze opdracht weer kunt intrekken. M.a.w. indien u op enig moment, om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent over onze dienstverlening, u deze kunt beëindigen, zonder dat daaraan nog verdere kosten zijn verbonden. Gewoon duidelijk en voor iedereen geldend. Op deze manier kunt u er van overtuigd zijn dat wij altijd scherp zullen zijn op onze dienstverlening, wij houden u namelijk graag als cliënt.

HET NIEUWSTE WONINGAANBOD Bij de Wekker Makelaardij Halderberge e.o. heeft u de mogelijkheid uw eigen zoekprofiel aan te maken, zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gesteld van ons nieuwste aanbod. U kunt zich gratis inschrijven op www.dewekkermakelaardij.nl DE WEKKER MAKELAARDIJ EN HYPOTHEKEN Benieuwd naar wat uw mogelijkheden zijn? Natuurlijk gaat u dan voor een onafhankelijk en erkend hypotheekadvies naar 1 van onze hypotheekadviseurs voor een gedegen advies en altijd de laagste tarieven, wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u. TAXATIES Ook op het gebied van taxeren maken wij uitsluitend gebruik van uitstekend gekwalificeerde taxateurs, voor wie het taxeren van woningen al jarenlang een vrijwel dagelijkse bezigheid vormt. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig geschreven rapport, dat door alle professionele, geldverstrekkende instanties zal worden geaccepteerd. Wij streven er naar een taxatie-rapport binnen drie werkdagen na opname te kunnen leveren. AANKOOPBEGELEIDING Maak van uw droomhuis geen nachtmerrie, kies voor de professionele begeleiding van de Wekker Makelaardij Halderberge e.o. Tarief 799,00 euro excl. btw 1% COURTAGE (excl. Btw) Geen intrekkingskosten. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend waardeadvies VERKOOPBEGELEIDING

U VINDT ONS OP DE VOLGENDE LOCATIE; Markt 6, 4701 PE Roosendaal Regio Halderberge / Rucphen / Etten-leur / Moerdijk / Roosendaal CONTACT; 0165-326727 www.dewekkermakelaardij.nl halderberge@dewekkermakelaardij.nl Makelaar: Rosanne Lasaroms Alhoewel De Wekker Makelaardij Halderberge e.o. zich tot het uiterste inspant om de inhoud van deze brochure zo actueel mogelijk te houden, kan zij geen enkele garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in deze brochure wordt gepubliceerd. De Wekker Makelaardij Halderberge e.o. aanvaardt in dat verband geen enkele aansprakelijkheid.