Meidoorn 10 helmond (Stiphout)

Vergelijkbare documenten
troelstrastraat 67 helmond

dagpauwoog 24 mierlo

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout)

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout)

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout)

Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort)

De elzas 404 helmond (centrum)

Kaldersedijk 21 helmond

jan de withof 110 helmond (rijpelberg)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Duizeldonksestraat 1 Helmond

Willem schorerstraat 3 eindhoven

margrietlaan 43 helmond

twentehof 76 helmond

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort)

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout)

Nodigt u uit. Bouwjaar Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout)

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout)

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout)

achterbosch 13 lieshout

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg)

bakelsedijk 292 helmond

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort

middellaan 45 Helmond (brandevoort)

Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort)

Julianalaan 15 aarle-rixtel

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis)

veerstraat 17 Erp (boerdonk)

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond.

Het buske 4 helmond (stiphout)

pijlkruidweg 12 neerkant

Laar 82 NueNeN (GerweN)

Oude LIesselseweg 45 Deurne

Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout)

Nodigt u uit. In bosrijke, zeer gewilde woonomgeving gelegen, bijzonder charmant. vrijstaand herenhuis met grote aanbouw waarin o.a.

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

coendersberglaan 40 helmond (dierdonk)

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk)

Mierloseweg 207 Helmond

Somerenseweg 11 Lierop

Wevestraat 64 Helmond (stiphout)

Rhulenhofweide 2 helmond (dierdonk)

Bakelsedijk 160 Helmond

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout)

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout)

Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort)

speelheuvelstraat 30 someren

neerwal 140 Helmond (brandevoort)

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout)

Hortsedijk 25 Helmond

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk)

timpaanstraat 48 Helmond (suytkade)

Hoevenstraat 12 someren

bruhezerweg 27 Helmond (oud-brouwhuis)

rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk)

schoolstraat 13 mierlo

korteweg 18a someren

Hortsedijk 61 te HELMOND

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter

Ter Craene 18 someren

Rodegraafweg 26. Liessel

Vrij gelegen ruime hoekwoning

broederwal 25 Helmond (brandevoort)

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sneeuwheide HB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Dorpsstraat 144 Mierlo

bakelseweg 27 Aarle-rixtel

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

nieuwhuis 4 mierlo (de Loo)

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Julianastraat JX Deurne

De plaetse 134 brandevoort (de veste)

TE KOOP. Interesse in deze woning? Maccallastraat KR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Victordal 31, te Valkenswaard

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Turfsteker 12, Oudenbosch

Inhoud boerderij Circa m 3. Vraagprijs ,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal

Burgemeester Krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kloosterstraat GM Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

burgemeester krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Domein AP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Patersstraat 32. Evertsoord (horst a/d maas)

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

AANVAARDING IN OVERLEG

DONGEN Hof 28. Perceel : 208 m² Inhoud : circa 410 m³ Bouwjaar : k.k.

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Maccallastraat 19 Helmond (stiphout)

Transcriptie:

Meidoorn 10 helmond (Stiphout)

Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Uw makelaar Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als hij aan uw basiseisen voldoet. In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een momentopname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving die u pas voelt bij de bezichtiging van een huis. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Het huis valt nu als een warme jas om me heen, is een uitspraak die regelmatig wordt gehoord en goed aangeeft waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Roy Howard 0652 328 859 roy@heuvel.nl Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw pc had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, Dit uitgebouwde en goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met grote inpandige garage is aan het einde van een doodlopend straatje in een zeer rustige en groene omgeving op een zeer ruim perceel gelegen. Met vriendelijke groet, Bouwjaar 1980 Inhoud Circa 475 m 3 Woonoppervlakte Circa 150 m ² Perceel 307 m 2 Roy Howard, makelaar Vraagprijs Aanvaarding 305.000,- k.k. in overleg

ALGEMEEN Gelijktijdig met de uitbouw is onder andere de keuken, badkamer, de houten vloer en de tuin vernieuwd. Dit alles is in 2004 uitgevoerd. De privacy in de ruime op het westen gelegen achtertuin is optimaal. De bossen en het centrum van Stiphout zijn op loopafstand. indeling BEGANE GROND De entree naar de ruime ontvangshal is aan de voorzijde van de woning gelegen. Beide ramen zijn voorzien van privacy glas en zorgen voor een zeer lichte hal. In deze hal is een tegelvloer gelegen. De hal biedt toegang tot het toilet en de woonkamer. Tevens is in deze hal de meterkast gesitueerd. Het nieuwe toilet is geheel betegeld en voorzien van een glazen hoekfonteintje met verchroomde sifon en kraan. In de betegeling van de wanden is een rand met vierkantie mozaïektegeltjes opgenomen. Het systeemplafond heeft een inbouwspotje.

woonkamer Via een paneeldeur bereikt u de ruime woonkamer. Deze Z-kamer is circa 46 m2 groot en bestaat uit een zitgedeelte, eetgedeelte en tuinkamer. Op de vloer is een werkingvrije geoliede eikenhouten vloer gelegen. De plafonds van deze woonkamer, de keuken en de hal zijn voorzien van stucwerk. Het zitgedeelte van de woonkamer is aan de voorzijde van de woning en heeft twee ramen in de voorgevel en één in de zijgevel. De hier aanwezige openhaard heeft een gasaansluiting.

Het eetgedeelte is direct naast de keuken gesitueerd, tussen de trapopgang en de tuinkamer, waarmee dit eetgedeelte één geheel vormt. Het eetgedeelte is direct naast de keuken gesitueerd, tussen de trapopgang en de tuinkamer, waarmee dit eetgedeelte één geheel vormt. In het plafond van de tuinkamer zijn inbouwspotjes geplaatst en de dubbele openslaande tuindeuren vormen een onderdeel van een bredere pui met zij- en bovenlichten.

De keuken heeft een U-opstelling met een kort en lang gedeelte. Het korte gedeelte vormt de scheiding met de woonkamer. Het granieten werkblad is circa 8 cm hoog. De achterwand is afgewerkt met handgevormde tegeltjes. Aan apparatuur is aanwezig: een vaatwasser, combi oven, 4 pits gaskookplaat met warmhoud-gedeelte, koelkast, vrijhangende RVS-wandschouw, close-inboiler. In deze keuken is een tegelvloer gelegen die u ook aantreft in de bijkeuken. In deze bijkeuken, die u via de keuken bereikt, zijn de witgoedaansluitingen. De bijkeuken geeft toegang tot zowel de brede garage als ook de achtertuin. Verder treft u aan een carrouselkast, kraan met thermostaat en uittrekbare sproeikop, een verzonken gelegen spoelbak en lage bovenkastjes met onderbouwspotjes.

eerste verdieping De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, de grote badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Op de twee slaapkamers en de overloop is een laminaatvloer gelegen die u ook op de 2e verdieping aantreft. De slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De hoofdslaapkamer heeft een raam en een deur naar het balkon, een kastenwand over de volle breedte van de kamer, een telefoonaansluiting en TV-aansluiting. De slaapkamers zijn circa 8 m2 en 18 m2 groot.

badkamer De vergrote badkamer is over de volle breedte van de woning aan de voorzijde gelegen en heeft een dakkapel die zorgt voor de benodigde lichtinval. Deze badkamer is werkelijk luxe te noemen. Zo zijn er twee designwastafels met een conische vorm met bijpassende designkranen. De ruime halfronde douche is voorzien van een douchewand en thermostaatkraan.

tweede verdieping Deze verdieping heeft een overloop en een derde, ruime kamer met zijraam en dakraam. Op de vloer is zoals eerder vermeld een laminaatvloer gelegen en de schuine kanten zijn optimaal als bergruimte benut. In het systeemplafond zijn inbouwspotjes verwerkt. De Nefit combiketel (HR) is in een aparte ruimte gesitueerd.

tuin Privacy, ruimte en rust zijn kenmerkend voor deze groene op het westen gelegen tuin. Omgevingsbebouwing is amper zichtbaar door de groene ligging en de grote afstand. Twee terrassen van bankirai hout, een tuinhuisje en fraaie borders treft u aan in deze fraai onder architectuur aangelegde tuin. De diagonale lijn in deze aanleg geeft een speelse en vriendelijke sfeer aan deze zonnige tuin. Een vrije achterom naar de voorzijde is aanwezig.

straatbeeld

straatbeeld INDELING

Bijzonderheden Ligging in een rustig en doodlopend straatje. Groene omgeving. Alle wanden in de woning op de begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van spachtelputz. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. De garagedeur is elektrisch en op afstand bedienbaar te openen. Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd. De Financiële Wooncoach INZICHT IN FINANCIËN De Financiële Wooncoach helpt u verder. Heeft u net de woning van uw dromen gevonden? De volgende stap is het vinden van een geschikte hypotheek zodat u weet dat u deze woning kunt betalen en dat de maandlasten passen binnen uw persoonlijke situatie. Het kopen van een woning en het aangaan van de hypotheek zijn Door de unieke samenwerking van Adriaan van den Heuvel als klant altijd een persoonlijk advies dat rekening houdt met uw wensen, levensstijl en budget. Waarom is een gesprek met De Financiële Wooncoach voor u interessant? De Financiële Wooncoach biedt u 5 zekerheden; de meeste aanbieders. 2. Alle producten zonder provisie, ook uw verzekeringen! 3. Een compleet advies dat verder kijkt dan alleen een rentepercentage en rekening houdt met uw persoonlijke situatie en levensstijl. 4. Betaal nooit meer advieskosten dan noodzakelijk. sleuteloverdracht en houdt contact, ook na passeren! Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een kennismakings- situatie kan betekenen. Ook als u nog geen woning heeft gekocht maar inzichtelijk wilt krijgen wat het kopen van een woning voor u betekent bent u Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK 17190069 Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond Tel: 0492-661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.nl Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend.