Aan de rand van het dorp landelijk gelegen, degelijk gebouwd en ruim bemeten vrijstaand woonhuis met 5! slaapkamers en inpandige garage.

Vergelijkbare documenten
Achter de Heggen 39. Hulsberg. Vraagprijs ,-- k.k.

Piet van Breemenstraat 13

Pastoor Pyrensisstraat 8

Rustig en aan de rand van de natuur gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met aanbouw, 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage en tuin.

Aan de idyllische Kelderweg te Eys staat deze leuke tussengelegen woning met aanbouw én garage.

Leuvenlaan 69. Maastricht (Randwyck) Huurprijs 995,-- per maand.

Wienberg 12. Mechelen. Vraagprijs ,-- k.k.

Te moderniseren geschakelde 2-onder-1 kap woning, met een leuke ligging in een rustige en kindvriendelijke buurt in Schin op Geul.

Deze ruim opgezette en karakteristieke eengezinswoning is gelegen in een uiterst rustige en kindvriendelijke buurt in Kerkrade-West.

Op een volstrekt sublieme locatie te midden van de rust en natuur staat deze halfvrijstaande woning met diverse bijgebouwen.

Valkenburgerweg 4. Wijlre. Vraagprijs ,-- k.k.

Sint Geertruid Burg. Beckersstraat 34

Roserije 221-A. Maastricht. Huurprijs 799,-- per maand.

Graaf de Geloeslaan 8B

Oranjeplein 84-B. Maastricht. Huurprijs 950,-- per maand.

TE KOOP. Marsstraat WL Sittard

TE KOOP. Veldschuurweg RP Stein. In landelijke woonomgeving gelegen, onder architectuur gebouwd, modern instapklaar vrijstaand woonhuis.

TE KOOP. Deversstraat JH Sittard

TE KOOP. G. Ruijs de Beerenbroucklaan AD Holtum

TE KOOP. Munthervesteplein DC Urmond

TE KOOP. Chris Plitscherlaan MZ Susteren

Omschrijving Indeling: Verdieping: Tuin:

TE KOOP. Sint Servaasbolwerk NB Maastricht

TE KOOP. Schoolstraat GD Landgraaf

BUITENPOST De Ruiterstraat 25

LEIDERDORP Lokhorst 123

KOLLUMERZWAAG D. Wiersmastrjitte 11

TE KOOP. Roodakker DX Herten

Leiderdorp Burgemeester Brugplein 6

Leiden Mauritsstraat 20A

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Steeg EA Stein

TE KOOP. Liviusstraat HV Sittard

TE KOOP. Agricolastraat JW Sittard

TE KOOP. Sleedoornstraat GH Nieuwstadt

TE KOOP. Merovingenstraat EC Sittard

TE KOOP. Hubert Ummelstraat PT Reuver

ZOETERWOUDE Hoge Rijndijk 97

Leiderdorp Bereklauwkreek 15

TE KOOP. Heerstraat GE Reuver

Leiden Oppenheimstraat 31

TE KOOP. Oude Heerlenerweg BR Sittard

TE KOOP. Vonderen GR Linne

TE KOOP. Eikenskamphof LK Herten

TE KOOP. Roodtstraat VT Echt

TE KOOP. Straatsburglaan JA Sittard

TE KOOP. Philip de Croystraat HK Sittard

TE KOOP. Meijsstraat EB Geleen

TE KOOP. Guillaume Franquinetstraat HR Sittard

TE KOOP. Ericastraat K.K BC Kerkrade

Buitenpost Mejontsmastraat 17

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

TE KOOP. Mauritsweg AH Stein

TE KOOP. Frankenstraat AR Stein

TE KOOP. Laan van Westfalen KJ Geleen

TE KOOP. Leemkuil DD Munstergeleen

Eekhoornstraat VL Heerlen. Vraagprijs: ,- k.k.

Buitenpost Kerkstraat 37

TE KOOP. Haagbeukstraat DZ Echt

TE KOOP. Aan het Bos WG Sittard

TE KOOP. Bovenstraat CD Limbricht

TE KOOP. Keerend VS Stein

TE KOOP. Heggewikke K.K DL Voerendaal

TE KOOP. Eindstraat AD Schinveld

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester Claessenstraat EZ Reuver. * Perceel: 380 m² * Wonen: 150 m² * Inhoud: 530 m³ * Bouwjaar: 2012

Tramwei 17. Barendrecht. Vraagprijs: ,- k.k. BMP Wonen

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade

TE KOOP. Grotestraat CM Urmond

TE KOOP. Swentiboldstraat AG Guttecoven

Buitenpost Nyckle Haismastraat 10

Boekel Burgtstraat 54

TE KOOP. Pricksteenweg K.K BP Kerkrade

TE KOOP. Pastoor Verbeekstraat VP Sittard

Mulderstraat 18 Sevenum

TE KOOP. Hertenweide K.K PA Kerkrade

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven

TE KOOP. Bosserveldlaan SL Beek

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Lokerstraat AL Valkenburg

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Buschkensweg CR Heerlen

TE KOOP. Koningsberg AV Urmond. Op een mooie rustige woonlocatie in Berg aan de Maas is deze halfvrijstaande woning gelegen.

Jacques Lebel 23 - Eijsden

TE KOOP. Kohlbergsgracht K.K CA Kerkrade

TE KOOP. Bettinumstraat BJ Buchten

TE KOOP. Ovidiusstraat JC Sittard

Industriestraat 15 Tegelen

TE KOOP. Burgemeester Eussenstraat BR Elsloo

TE KOOP. Hoeve BH Spaubeek

Sterksel Averbodeweg kavel 2

TE KOOP. Edmond Jasperstraat JK Sittard

Leertouwerstraat 6 Horst

TE KOOP. Dokter Limpensstraat K.K DH Kerkrade

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Heiveldstraat K.K AK Kerkrade

Steylerstraat 30 Tegelen

Brochure Haeskensdaal 6 (Maastricht)

Hoogenboschweg PT Brunssum

Transcriptie:

Sint Geertruid De Uithof 8 Aan de rand van het dorp landelijk gelegen, degelijk gebouwd en ruim bemeten vrijstaand woonhuis met 5! slaapkamers en inpandige garage. De grote hoeveelheid ruimte zowel binnen én buiten in combinatie met onder andere het vrije uitzicht aan de achterzijde, de prachtige tuin én de kindvriendelijke buurt maken dit een echt hele fijne plek om met je (grote) gezin te wonen. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A2 waardoor onder andere het Maastricht UMC+ en hotspots als Maastricht centrum en Valkenburg aan de Geul makkelijk bereikbaar zijn. Bel voor een afspraak en laat u verrassen! Vraagprijs 349.000,-- k.k.

Souterrain royale kelder, verdeeld in meerdere ruimtes welke veel opslagruimte bieden Begane grond oprit en aangelegde voortuin ruime entree voorzien van een garderobe, meterkast, trap naar de verdieping en deels betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje fors bemeten living (ca. 38 m 2 ) met veel lichtinval en onder andere voorzien van een sfeervolle gashaard en grote glaspartijen met mooi zicht naar de tuin leefkeuken (ca. 22 m 2 ) met keukeninstallatie welke onder andere is voorzien van 4-pits gaskookplaat, rvs wasemkap en schouw, koelkast, combimagnetron en royaal werkblad; ook hier is er door de grote glaspartijen veel lichtinval en een optimaal contact met de prachtige tuin prettige werk-/hobby-/slaapkamer 1 (ca. 10 m 2 ) met laminaatvloer en veel daglicht de woonkamer en keukenruimte zijn voorzien van een comfortabele vloerverwarming inpandig bereikbare garage (ca. 18 m 2 ) met dubbel openslaande houten garagepoort mooi aangelegde tuin op het Zuiden met veel privacy, vrij uitzicht aan de achterzijde en diverse terrassen waarvan 1 met een royale overkapping; tevens is er een separate ingang langs de woning

1 e verdieping ruime overloop met toegang naar de 3 slaapkamers, het 2 e toilet, de separate wasruimte en de badkamer slaapkamer 2 (ca. 14,5 m 2 ) slaapkamer 3 (ca. 12 m 2 ) (ouder)slaapkamer 4 (ca. 20 m 2 ) deels betegelde badkamer (ca. 10 m 2 ) voorzien van ligbad, separate doucheruimte en badmeubel met vaste wastafel deels betegelde toiletruimte met 2 e hangend toilet praktische separate wasruimte met een stortbak en een plateau voor plaatsing van de wasapparatuur op werkhoogte 2 e verdieping (via vaste trap) grote zolderverdieping met diverse opbergruimtes onder het dakbeschot slaapkamer 5 (ca. 18 m 2 ) met meerdere dakramen c.v.-ruimte met Nefit HR Ecomline combi cv-ketel (eigendom, bouwjaar ca. 2011)

Bijzonderheden geheel voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas in houten kozijnen; mede hierdoor beschikt het woonhuis over een gunstig energielabel de woning is instapklaar rustige en kindvriendelijke buurt degelijk gebouwd en onderhouden woonhuis aanvaarding in overleg Maastricht, uitvalswegen (A2) naar Luik en Eindhoven, Randwyck met al haar kantoren en het Maastricht UMC+ (ziekenhuis) zijn goed en snel bereikbaar; in Gronsveld en Eijsden zijn alle denkbare voorzieningen beschikbaar Kenmerken Energielabel: B Bouwjaar: ca. 1991 Inhoud (incl. garage): ca. 740 m 3 Perceeloppervlakte: ca. 563 m 2 Gebruiksoppervlaktes: wonen: ca. 163,0 m 2 overige inp. ruimte: ca. 89,0 m 2 g.g. buitenruimte: ca. 0,0 m 2 externe bergruimte: ca. 00,0 m 2 totale oppervlakte: ca. 152,0 m 2 Aan deze presentatie kunnen op generlei wijze rechten en/of verplichtingen worden ontleend!

Globale indeling begane grond woonhuis

Globale indeling 1 e verdieping woonhuis

Globale indeling 2 e verdieping woonhuis

U bent van harte welkom bij Kreuwels Vastgoed! Professionele ondersteuning Bij Kreuwels Vastgoed kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en bedrijfsmatige makelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiële dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van onder andere: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen en bedrijfsonroerend goed (ook NWWI!) - aankoop bedrijfsonroerend goed - verkoop bedrijfsonroerend goed - aanhuur / verhuur Aankoop en verkoop U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten. Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO Makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Verzekeringen Door onze samenwerking met diverse grote partijen kunnen wij U ook optimaal bedienen op het gebied van verzekeringen. Ook hierbij geldt dat de kwaliteit gewaarborgd is en blijft door continu te voldoen aan de verplichtingen en richtlijnen die hiervoor onder andere door de Autoriteit Financiële Markten en Overheid zijn opgesteld. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een e-mail, bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag onze persoonlijke werkwijze en het resultaat voor u! Kreuwels Vastgoed BV Burg. Wolfsstraat 8 6265 AA Sint Geertruid Telefoon: 043-4502890 E-mail: info@kreuwelsvastgoed.nl Web: www.kreuwelsvastgoed.nl