Galvaniweg 21-21a Echt

Vergelijkbare documenten
Pannenweg 244 Nederweert

Van Berlostraat 2-4 Weert

Venloseweg 1A Nederweert

Hulsenweg 7-7a Nederweert

Bijzonderheden. Kenmerken. Soort pand: Bedrijfsruimte met inpandige kantoren en showroom 2008 Circa m²

Wilhelminasingel 143 & 145 Weert

Celsiusstraat 7 Weert

Vraagprijs: ,- k.k.

Kallestraat 12 & 14, Hunsel

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: ,- k.k.

t Vonderke 13 te HOOGELOON

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

Maasstreek Makelaardij

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

Maasstreek Makelaardij

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

Maasplassen en recreatiepark de Heelderpeel.

Grathem, Prins Willem Alexanderstraat 50

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

Weert, Parallelweg Vraagprijs totaal: ,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: ,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: ,- k.k.

TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

Hoofdstraat 50, Mierlo-Hout

Vraagprijs : ,- k.k. Eventueel ook in delen te huur. Prijs in overleg.

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP DE HAZELAAR 26, VALKENSWAARD

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

Maasstreek Makelaardij

S I M O N V A N H A P E R T L A A N 1, E I N D H O V E N

TE KOOP KASTANJE 23, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : : 259.

Maasstreek Makelaardij

TE KOOP / TE HUUR HAPERT, NIJVERHEIDSWEG 7-7A

WESTDIJK 9, 9A + 9B MIJNSHEERENLAND

TE KOOP DORSVELDEN 8, BEST

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

OBJECT ADRES ANDERS. landelijk gelegen vrijstaande. garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2. Maagdenbergweg NG Oostburg VASTGOED

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

Maasstreek Makelaardij

Baarsstraat 10 Eindhoven

TE KOOP ZAGERSTRAAT 19, BREUGEL

ZY staat te koop Oleanderstraat 2 Breda

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN



TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP SCHOOREIND 11, BEST

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

Maasstreek Makelaardij

Huurprijs: Op aanvraag

TE KOOP KORTEIND 6, BEST

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel



ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

Zandeiland 33 Eindhoven

Weert, Beekstraat 87. Vraagprijs: ,- kosten koper, BTW n.v.t. Huurprijs: 1.995,- per maand BTW n.v.t.

Anna van Hannoverlaan 44, Wateringen. Vraagprijs: ,= k.k.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Gestelsestraat 256, Eindhoven

M E R E N D R E E F 1 0, V A L K E N S W A A R D

TE KOOP. IJsselvallei k.k. Kampen. Vraagprijs

Huurprijs: 2.950,- per maand, excl. BTW Vraagprijs: ,- K.K. BTW niet van toepassing

badkamer met toilet. Rondom het huis bevindt zich nog een fijne tuin waar het heerlijk vertoeven is in alle rust en met veel privacy.

TE KOOP BUSSELHEI 34, BEST

Maasstreek Makelaardij

LAAN VAN EVERSWAARD 37 BERGEN OP ZOOM. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 428 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca.

LIGGING : BOXTEL, ST.LAMBERTUSWEG 1 Rustige ligging in het buitengebied van Boxtel.

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Oudestraat 69, Gemert

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond:

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Grote Bloemkamp K.K GX Ermelo

TE KOOP WINGERD 27, GELDROP

TE KOOP. Dr. Schaepmanlaan 4 EINDHOVEN. Vraagprijs: ,- Kosten Koper Perceel: 893 m², Bouwjaar: 1937

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

Raatven 59 Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

Maasstreek Makelaardij

Jan van Heelustraat 33 Eindhoven

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN

Vrijblijvende informatie.

Lavendellaan 47 Eindhoven

TE KOOP KAREL V LAAN 22, WAALRE

Eindhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K. Woonoppervlakte : ca. 190 m2 Perceeloppervlakte : ca. 408 m2 Bouwjaar : 1993 Aanvaarding : in overleg

Transcriptie:

Galvaniweg 21-21a Echt

Galvaniweg 21-21a Echt Op Bedrijventerrein De Berk in Echt is deze bedrijfswoning met achtergelegen, vrijstaande bedrijfsruimte gelegen. Door de volgroeide en uiterst groene achtertuin waant u zich in een geheel andere omgeving! Ook strategisch gezien een toplocatie, gezien de op- en afritten voor de A2 alsmede A73 op zeer korte afstand gelegen zijn. Het terrein De Berk kenmerkt zich door haar ruim opgezette structuur en een grote diversiteit aan bedrijven. Zo zijn er combinatie-objecten gelegen, bedrijfswoning met bedrijfsruimte, maar ook zeer moderne en zeer grootschalige bedrijven zoals het distributiecentrum van Action en er wordt nog volop gebouwd. Er is tevens een uitstekende verbinding met de N276 naar omliggende dorpen. Het centrum van Echt met een bovenlokaal verzorgingsniveau is gelegen op circa 5 autominuten. Echt beschikt over een treinstation en er zijn busverbindingen naar het bedrijventerrein.

Kenmerken Soort pand: Bouwjaar Bedrijfswoning: Bouwjaar bedrijfsruimte: Bruto Vloeroppervlakte: Verhuurbare Vloeroppervlakte: Inhoud: Onderhoud Binnen: Buiten: Verwarming: Beveiliging: Aanvaarding per: Bedrijfswoning met vrijstaande bedrijfsruimte 1995 1985 Circa 268 m² Circa 175 m² Circa 610 m³ Goed Goed Vloerverwarming en radiatoren in de bedrijfswoning Heater en radiatoren in de bedrijfsruimte Alarminstallatie In overleg Bijzonderheden Krachtstroom aanwezig; Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud! Gesplitste nutsvoorzieningen voor de bedrijfswoning en de bedrijfsruimte (m.u.v. telefoonaansluiting).

BEDRIJFSWONING SOUTERRAIN Ruim souterrain met toiletruimte, toegang tot de kruipruimte, verdeler vloerverwarming en open ruimte thans met gezellige bar en tapinstallatie, geschikt voor diverse doeleinden. De huidige eigenaar heeft hier menig feestje gegeven! BEGANE GROND Aan de voorzijde van de woning is de overdekte entree gelegen welke toegang geeft tot de ontvangsthal met vide. Hierdoor ontstaat een heel ruimtelijk gevoel wanneer u de woning betreedt. De hal is afgewerkt met een lichte tegelvloer, toiletruimte, meterkast, deur naar de woonkamer, trap naar de eerste verdieping en trap naar het souterrain. De entreehal alsmede de toiletruimte zijn ook voorzien van vloerverwarming. De toiletruimte is verzorgd ingericht met gedeeltelijk betegelde wanden, een hangcloset, fonteintje en klein raam. De woonkamer (42 m²) is aan de voorzijde voorzien van grote ramen voor prettige lichtinval. Aan de achterzijde is een schuifpui gerealiseerd, welke toegang geeft tot het overdekte terras aldaar. Er is een open verbinding naar de leefkeuken. Verder is de woonkamer afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming, open haard, geschakelde stopcontacten en stucwerk wanden. Leefkeuken met fraaie Siematic keukenopstand. De opstand is voorzien van een granieten aanrechtblad, inductiekookplaat (AEG), afzuigkap (ATAG), combi-oven/magnetron (Bosch) koelkast (Bosch) en een vaatwasser in de bijkeuken, tevens van het merk Bosch. Ook is er mechanische ventilatie aanwezig en een aantal ramen welke ook in deze ruimte zorgen voor daglichttoetreding. De bijkeuken (7,4 m²) is bereikbaar vanuit de leefkeuken. Deze is voorzien van een Siematic keukenblok met granieten aanrechtblad, wasmachine, droger en vaatwasser. Tevens is er een muurkast aanwezig, zijn de wanden gedeeltelijk betegeld en is de vloer voorzien van tegels met vloerverwarming. Er is een loopdeur naar de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING Middels de open trappartij in de entreehal is de eerste verdieping bereikbaar. Alle ruimten zijn te bereiken middels de overloop met houten vloer. Aan de linkerzijde (achterzijde woning) van de overloop is de masterbedroom gelegen van circa 20,2 m² met bergruimte in de knieschotten, radiator, raam en toegang tot een dakterras. Het geeft een zeer ruimtelijk gevoel, daar de slaapkamer qua hoogte open is tot in de nok. De tweede (14,9 m²) en derde (17,5 m²) slaapkamer zijn tevens voorzien van een houten vloer, radiator en slaapkamer 2 is voorzien van een dakkapel. De verdieping wordt compleet gemaakt door de ruime badkamer met geheel betegelde wanden, een tegelvloer, ligbad, douche, dubbele wastafel met meubel, spiegelkast, designradiator, mechanische ventilatie én een separate toiletruimte in dezelfde stijl als de badkamer. Voorzien van gedeeltelijk betegelde wanden, tegelvloer, fonteintje, mechanische ventilatie en een hangcloset. Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar, alwaar ook de cv-installatie uit 2014 is opgesteld. De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen en buitendeuren. De achtertuin is volledig omheind en kan afgesloten worden middels een hekwerk aan de voorzijde van het perceel. Er is veel volwassen begroeiing wat maakt dat u heel comfortabel in de tuin kunt zitten! Borders, grasveld, notenboom, appelboom, kersenboom én een vijver maken het een prettig en groen geheel!! Tevens zijn er delen voorzien van klinkerverharding, grind en asfalt.

Begane Grond

Verdieping

Zolder

Kelder

BEDRIJFSRUIMTE De vrijstaande bedrijfsruimte is gelegen aan de linkerzijde, achteraan op het perceel. Aan de rechterzijde van de bedrijfsruimte is een carport geplaatst van maar liefst ruim 14 meter lang, met 2 dakkoepels. De bedrijfsruimte is voorzien van houten en aluminium kozijnen. De bedrijfsruimte is te bereiken middels een tweetal handmatig bedienbare kantelpoorten en middels de toegangsdeur aan de linkerzijde. Aan de linkerzijde is er een entreehal met gang, waar u toegang heeft tot de bedrijfsruimte, kantoor, kantine en badkamer. Het kantoor, kantine en de badkamer zijn voorzien van centrale elektrische verwarming, geschakeld via de elektrapunten. Het kantoor is circa 7,7 m² groot en voorzien van een tweetal ramen, tegelvloer, data-aansluitingen, kunststof schroten plafond en stucwerk wanden. De aansluitende kantine is voorzien van een tegelvloer, dakkoepel welke geopend kan worden, een keukenopstand met nieuwe koelkast, spoelbak, betegeld aanrechtblad, afzuigkap en 4-pits gaskookplaat. De kantine is circa 7,5 m² groot. Er is als sluitstuk van de secundaire ruimten nog een badkamer (3,1 m²) aanwezig. Afgewerkt met een douche, wastafel met meubel en kast en een toilet. De open bedrijfsruimte is circa 2,7 meter hoog, is voorzien van een betonvloer, wasbak, twee handmatig bedienbare kantelpoorten, houten kozijnen met ramen in de zijgevel en een gevelkachel. Er zijn nog een tweetal werkruimten van resp. 7,5 m² en 14,7 m² gecreëerd, beiden voorzien van een lichtkoepel (waarvan één koepel geopend kan worden). Er is een deur naar de achtergevel van de bedrijfsruimte, waar een plantenserre is aangebouwd. Het dak is voorzien van asbesthoudende golfplaten. De plantenserre is voorzien van een grondwaterpomp, lichtkoepel, aluminium kozijnen met dauerluftung en een gevelkachel. Ook is er achter de bedrijfsruimte nog een gedeelte voorzien van klinkers en heeft men van hieruit tevens toegang tot de carport en tuin. De zolder biedt veel bergruimte en is gemakkelijk bereikbaar door de vaste trap en het extra aangeefluik vooraan in de open ruimte.

Begane Grond

Verdieping

Kadaster Galvaniweg 21-21a Echt Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Lucie 1552 1388 1553 1554 1389 17 19 21A 1941 1316 1317 21 Galvaniweg 0 m 5 m 25 m 12345 25 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 12 januari 2017 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel ECHT M 1317 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

Een goede makelaar kent de markt als geen ander en weet mensen even goed te taxeren als een bedrijfshuisvesting. Zo n makelaar is Hermans Bedrijfsmakelaars. Maar we zijn meer. Hermans is met recht een regiomakelaar: een partij die 40 jaar actief is in Midden-Limburg en daar wérkelijk de weg weet. Iedere weg, iedere wijk en nog net niet ieder pand is in de afgelopen jaren nauwkeurig door ons geanalyseerd. We weten wat er te koop is in dit prachtige stukje Nederland. Of u nu een pand wilt kopen, verkopen of laten taxeren; die kennis werkt altijd in uw voordeel. Helder We gaven het al aan: Hermans Bedrijfsmakelaars taxeert niet alleen panden, maar met name ook mensen. Omdat we kopers en verkopers goed begrijpen, zijn we zeer succesvol op deze markt, waar het immers niet in de eerste plaats om bakstenen, maar toch vooral om emoties gaat. Onze makelaars en hypotheekadviseurs weten een vinger te krijgen achter de werkelijke wensen en vertalen dat naar dienstverlening op maat. In de relatie tussen makelaar en cliënt geeft Hermans Bedrijfsmakelaars altijd volledige openheid: we werken planmatig en gefaseerd en houden u van iedere stap en ontwikkeling op de hoogte. Want voor ons mag de aanof verkoop van een pand dagelijkse arbeid zijn, voor u is het bijzonder. Dat vraagt om helderheid en die krijgt u. Tot uw dienst Een team van gedreven vakmensen staat bij Hermans Bedrijfsmakelaars klaar om u van dienst te zijn. Professioneel en vooral ook persoonlijk. De koop of verkoop van een pand vraagt om aandacht en betrokkenheid; daar mag u bij ons op rekenen. We nodigen u dan ook graag uit voor een nadere kennismaking op ons kantoor in Heythuysen of Weert, waarbij we aandachtig uw wensen doornemen. Hermans Bedrijfsmakelaars Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T 0495 45 10 02 E info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl www.hermans-bedrijfsmakelaars.nl De Hypotheekshop Wilhelminasingel 267, 6001 GS Weert T 0495 52 19 05 E weert1610@hypotheekshop.nl www.hypotheekshop.nl/weert Hermans Makelaardij Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T 0475 49 36 36 E info@hermans-makelaardij.nl www.hermans-makelaardij.nl Backoffice De Hypotheekshop Stationsstraat 21, 6093 BJ Heythuysen T 0475 49 25 25 E weert1610@hypotheekshop.nl www.hypotheekshop.nl/weert

Geachte huurder / koper, U gaat mogelijk een bedrijfsobject kopen of huren, dat is een hele stap. U vraagt zich wellicht af welke stappen u dient te nemen en met welke voorwaarden u rekening dient te houden voordat u eindelijk de sleutel van uw nieuwe pand krijgt overhandigd. Denk hierbij aan de onderhandelingen, de waarborgsom en de overeenkomst (koop/huur) met voorwaarden. Disclaimer Hermans Bedrijfsmakelaars spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin Hermans Bedrijfsmakelaars als portal fungeert volledig en juist is, daarentegen kan Hermans Bedrijfsmakelaars niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze brochure gevonden wordt. Deze brochure geeft u een indruk van het object en vormt slechts een uitnodiging tot bezichtiging. De plattegronden in deze brochure zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Tussentijdse verkoop voorbehouden. Verkoper behoudt zich het recht voor om het object te gunnen aan een gegadigde van zijn keuze; Wij zouden het op prijs stellen wanneer u ons na een bezichtiging op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) hier dan over informeren. Dit object is ook te vinden op internet: www.hermans-bedrijfsmakelaars.nl

Wilhelminasingel 267 6001 GS Weert T 0495 45 10 02 info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl www.hermans-bedrijfsmakelaars.nl Kijk voor ons complete bedrijfsaanbod op www.hermans-bedrijfsmakelaars.nl