Makelaar Idee. Te koop: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Vergelijkbare documenten
Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: H. Hindersstaat 3 te Oude Pekela. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: De Geer 44 te Bant. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 10 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 14 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Eikenlaan 24 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Albert Reijndersstraat B 213 te Nieuwe Pekela.

Makelaar Idee. Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Populierenweg 5 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties

Makelaar Idee. Te koop: Hegeterp 21 te Winsum (FR) Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Stadsweg 58 te Ten Boer Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Smidlaan 3 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop: Veemstede 41 te Oude Pekela. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Heveapad 85 te Hoogezand. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dyksterbuorren 10 te Menaam Vraagprijs: ,- k.k. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dokterlaan 5 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Valtherweg 25 te Exloo Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Nieuwstraat 97 te Groningen Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: H.B. Hulsmanstraat K 22 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Hoogstraat 50 te Winschoten Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans.

Makelaar Idee. prijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Bosweg 3 te Anloo. Te Koop T (0597)

Te koop: Coranthijnestraat 16 te Groningen Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Provincialeweg 93 te Heiligerlee Vraagprijs: ,- K.K.

Makelaar Idee. Te koop: Aart van der Leeuwlaan 86 te Groningen Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Holte 35 te Onstwedde Vraagprijs: ,- K.K.

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Lammerweg 32 te Sellingen Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Kleingartenland 6 te Weener Vraagprijs: ,- K.K.

Makelaar Idee. Te koop: Otterlaan 147 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Hoofdstraat 2 te Eenrum Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Zerkhouwersstraat 1 te Veendam Vraagprijs: ,- K.K. T (0597)

Ten Boer Stadsweg 58

Vouerweg AL Sittard. Vraagprijs: ,- k.k.

Skoallestrjitte 2 - Deinum

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Leurinksplantsoen 18 Hengelo

GRONINGEN Willem Valkstraat 25

Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

Tjerk Hiddesstraat 50 - Leeuwarden Vraagprijs ,-- kosten koper

VALKENBURG ZH Lambrechtsveld 7. Vraagprijs k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Touwslagersbaan 5, s-heerenberg

TE KOOP. Veldweg K.K NT Denekamp

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

Aristotelesstraat BA Brunssum

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k.

SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B

TE KOOP. Rector Aldenhuysenstraat TE Handel Vraagprijs: k.k.

Patersweg GC Hoensbroek

LiVastGO Makelaardij Langeweg 19b 3245 KE Sommelsdijk Telefoon:

Roggehof KS Heerlen

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

TE KOOP. Predikherenstraat HD Gemert Vraagprijs: k.k.

Plataanstraat 59 Puttershoek

GAREEL 19 - VELDHOVEN

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden LANGENAKKER 126,

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k.

Leurinksplantsoen 18 Hengelo

K.K. BRÖMMELS KAMP NEUENHAUS. Bouwjaar: 2007 Inhoud: ca 680 m3 Perceeloppervlakte: ca 882 m2 Woonoppervlakte: ca 170 m2

Victordal 31, te Valkenswaard

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Grebbedaal GM Maastricht

Bisschop Schrijnenstraat 84 - Venlo

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k.

Hertshoornstraat 33, 6813 EH Arnhem

Eperweg 50. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Schoonoord 84 - VOORHOUT ,- k.k.

Lange Maat 123, 6932 AC Westervoort

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Wambachsingel 10 Tegelen

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Deurnestraat 7, 6843 PM Arnhem

ZUIDHORN van Houtenstraat 2

Holterstraatweg TT

Nieuwstraat KW Hoensbroek

Monnikevenne 1. Zie voor meer foto's RJ Monnickendam k.k.

Medemblikhof 46, 6843 BS Arnhem

Van Borselenstraat 33, 6826 NH Arnhem

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

Prijs: ,-- k.k.

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht

Valkenier 19 Leerdam Vraagprijs ,-- k.k.

Bexdellestraat HC Brunssum

Valkenburgstraat 56, Uden

TE KOOP. Interesse in deze woning? Alsacelaan CE Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k.

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

In de wijk Noord-Hofland gelegen perfect onderhouden geschakelde 2 onder 1 kapwoning met zonnige achtertuin grenzend aan water en vrij uitzicht.

Gronsveldstraat 36, 6845 HJ Arnhem

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Akkerdistelstraat 35 - Goes

Compleet gerenoveerde, uitgebouwde, keurig afgewerkte hoekwoning met achtertuin op het zuiden, vrije achterom en ruime, vrijstaande garage.

Transcriptie:

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Vraagprijs: 174.500,- K.K. Te Koop Makelaar Idee

Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties We willen in deze brochure graag beginnen met Makelaar Idee aan u voor te stellen. Z oals de naam al zegt, zitten we boordevol ideeën om een woning te verkopen. Na een jarenlange ervaring als succesvol en professioneel aankoopmakelaar hebben we gezien wat er beter kan en vooral beter moet als het gaat om de verkoop van woningen. Wat doet Makelaar Idee wel: Inventariseren van de wensen en doelen van de aspirant koper. Op tijd komen bij een bezichtiging. Altijd de makelaar zelf die de bezichtigingen doet. Tijd nemen voor een uitgebreide bezichtiging van de woning in kwestie. Contact houden met u als aspirant koper. Professionele en vooral eerlijke onderhandelingen. Tekenen van het voorlopig koopcontract in bijzijn van een notaris. Actief met social media. Alles weten van de woning en omgeving. Gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en belastingzaken. Wat doet Makelaar Idee niet: U kunt zich beter af vragen wat Makelaar Idee wél doet Met Makelaar Idee heeft u een jong dynamisch team bij de hand, waar u niet alleen terecht kunt voor de aan- of verkoop van woningen maar ook al uw financiën zijn bij ons in goede handen.

uw droomhuis? Te koop: Vraagprijs: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk 174.500,- K.K. Deze keurige hoekwoning is gelegen op een perceel van 171m2 aan de Hendrik de Vroomestraat 2 in Steenwijk. Dit betreft een zeer complete woning welke volledig is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas en draai-/kiepsystemen. Op de tweede verdieping is een verhoogd dakkapel geplaatst waardoor een royale vierde slaapkamer is ontstaan. De gootomlijsting en windveren zijn met kunststof en Trespa bekleed waardoor deze onderhoudsvrij zijn. Ook zijn er nieuwe zinken dakgoten geplaatst. Deze prachtige en ruime woning moet u gezien hebben! K verk och t Makelaar Idee

Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk K Begane grond: Hal/entree v.v. laminaat, verdiepte kelderkast, trapopgang en toilet met fonteintje. Vanuit de hal/entree bereikt u de ruime woonkamer welke eveneens is voorzien van laminaat. De woonkamer is daarnaast voorzien van spotjes in het plafond en een schuifpui naar de veranda en de achtertuin! De keuken is voorzien van plavuizen met vloerverwarming, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is eveneens voorzien van plavuizen en tevens bevinden de witgoedaansluitingen en de CV opstelling (Nefit Smartline HR, eigendomsketel uit 2005) zich in deze ruimte. De voortuin betreft een siertuin met eigen oprit. De achtertuin heeft een achterom en betreft een onderhoudsvrije en zonnige achtertuin welke voorzien is van een veranda met windschermen, een houten overkapping (fietsenstalling) en een houten berging (v.v. elektra). Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. De badkamer beschikt over een regendouche met jets, een wastafel en ingebouwde spotjes in het plafond. De slaapkamers op deze verdieping zijn ca. 13,5m2, 10m2 en 7,5m2 en allen voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepsystemen en rolluiken aan de buitenzijde. Één van deze slaapkamers is daarnaast nog voorzien van een balkon. Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op deze verdieping is een verhoogde dakkapel geplaatst waardoor een royale vierde slaapkamer van ca. 20m2 (gemeten vanaf 150cm hoogtegrens, het vloeroppervlak is groter) is gerealiseerd. Ook deze slaapkamer is volledig voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepsystemen en beschikt over elektrische rolluiken aan de buitenzijde. Deze slaapkamer biedt daarnaast veel bergruimte achter de knieschotten. Bijzonderheden: * Royale en zeer complete hoekwoning; * Geheel voorzien van kunststof kozijnen; * Verhoogd dakkapel waardoor royale vierde slaapkamer is gerealiseerd; * Aanwezigheid van houten berging en houten overkapping; * Aanwezigheid van veranda.

Foto overzicht Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk De entree en de woonkamer verkocht Makelaar Idee

Foto overzicht Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk De woonkamer is v.v. een nette laminaatvloer. verk och t Makelaar Idee

Foto overzicht Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk De keuken en bijkeuken zijn voorzien van plavuizen met vloerverwarming verk och t Makelaar Idee

Foto overzicht Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk De badkamer beschikt over een regendouche met jets, een wastafel en ingebouwde spotjes in het plafond. verk och t Makelaar Idee

Foto overzicht Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk de slaapkamers zijn allen voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepsystemen en rolluiken aan de buitenzijde verk och t Makelaar Idee

Foto overzicht Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk de slaapkamer op de foto hieronder is volledig voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepsystemen en beschikt over elektrische rolluiken aan de buitenzijde. verk och t Makelaar Idee

Foto overzicht Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk De achtertuin is v.v. een terras en siertuin, stenen schuurtje, houten fietsenberging en een achterom.. verk och t Makelaar Idee

verkocht Makelaar Idee

INFORMATIELIJST Betreffende de verkoop van: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Hieronder treft u een aantal vragen aan betreffende de verkoop van uw woning/bedrijfspand. Wij verzoeken u deze vragen zo volledig mogelijk in te vullen/te beantwoorden. Is er asbest in/aan uw woning/bedrijfspand of schuur verwerkt?, niet bekend Is er een olietank/gastank op het perceel aanwezig?, niet bekend Is deze volgens de geldende voorschriften onklaar gemaakt (heeft u een certificaat)? N.v.t. Bent u bekend met verontreiniging van uw perceel/in uw omgeving? Is de woning aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte of zwam? Zijn er lekkages actief? Is deze lekkage verholpen? Niet van toepassing Heeft u last van optrekkend vocht (bijv. vanuit het souterrain naar boven)? Heeft u problemen gehad met bepaalde leidingen (bijv. water, cv, riolering)? Zijn er nog garanties/onderhoudscontracten op bepaalde apparaten en/of reparaties? Zijn er nog lopende huurkoop/lease contracten (bijv. cv)?, alles is in eigendom Heeft u nog oude bedrading (elektra) verwerkt (voor 1960) in uw pand?, niet bekend Is uw woning geïsoleerd? ja, geheel muurisolatie, geheel dubbele beglazing, vloerisolatie en dakisolatie Is er ooit een bouwkundig rapport van uw woning gemaakt?

Zijn er nog eventueel andere gebreken aan uw woning te melden? Heeft u bouwtekeningen van uw woning? Heeft u een achterom? Ja Heeft u, nadat het (oorspronkelijke) perceel op uw naam is gesteld,grond bijgekocht c.q. verkocht, bijgehuurd en/of in bruikleen gekregen? Zijn er verder nog zaken te melden waar hierboven niet aan gerefereerd is, maar wel van belang zijn voor de nieuwe koper, denk aan bestemmingsplan wijzigingen, vergunningen, aanschrijvingen, erfpacht of erfdienstbaarheden e.d.? Zie eigendomsakte. Gasverbruik : Elektra : Waterschapslasten : Gas en elektra tezamen : 169

Makelaar Idee Blijhamsterstraat 54 9671 AX Winschoten Telefoon en e-mail: Tel 0597-431066 Fax 0597-433066 E-mail info@makelaaridee.nl www.makelaaridee.nl verkocht Makelaar Idee