TE KOOP. Bouwjaar: ca. 1947. Perceeloppervlak: ca. 16.610 m². Woonoppervlak: ca. 350 m². Inhoud woonhuis: ca. 1300 m³



Vergelijkbare documenten
TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca.

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³

TE KOOP TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: 251 m²

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP. VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002

TE KOOP OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca.

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 885 m². Woonoppervlak: ca. 90 m². Inhoud woonhuis: ca. 250 m³

TE KOOP. VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen.

TE KOOP UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER / AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving.

TE KOOP OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca.

TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL

TE KOOP VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978

TE KOOP. Bouwjaar: Perceeloppervlak: ca. 537 m². Woonoppervlak: ca. 111 m². Inhoud: ca. 428 m³

TE KOOP AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND.

TE KOOP UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 79 m². Balkon: ca. 20 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 144 m². Woonoppervlak: ca. 106 m². Inhoud woonhuis: ca. 330 m³

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM.

TE KOOP. Bouwjaar: Gemoderniseerd: Perceeloppervlak: ca. 243 m². Woonoppervlak: ca. 140 m². Inhoud woonhuis: ca.

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK.

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 178 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West.

TE KOOP PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP. SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout.

TE KOOP. Bouwjaar: Verbouwd: Perceeloppervlak: ca. 396 m². Woonoppervlak: ca. 195 m². Garageoppervlak: 22 m². Inhoud: ca.

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

Oranjelaan 17 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Vraagprijs ,- kosten koper

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Lupineweide 4 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

Patrijslaan 13 te Best. Vraagprijs : ,- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

Heikantsestraat 3, Ulicoten

t Vonderke 13 te HOOGELOON

Baarleseweg 38. Chaam

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Bruggerdijk 11, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel.

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN

Hortsedijk 61 te HELMOND

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Berkendijkje 5 te Beek en Donk Vraagprijs ,- K.K.

Vraagprijs ,- kosten koper

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

Denestraat 23, Reusel

Noorderlaan 22 - Dongen

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

Prijs: ,-- k.k.

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

HOFSTRAAT BX KAMPEN

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven

Warande 18. Rijsbergen

Stadselaan 35, te Valkenswaard

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

Lissevenlaan 16 te Waalre

Helmondselaan 35 te Helmond

Vraagprijs ,- kosten koper

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Oudstraat 17 - Dongen

Vraagprijs ,- kosten koper

Burghplein 1 Eindhoven

DONGEN Van Eijckstraat 26

Denestraat 23, Reusel

DONGEN Hoge Ham 119 D

Transcriptie:

TE KOOP DE HOEVEN 54 - HAARSTEEG SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, HONDENKENNEL, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN PRACHTIGE TUIN gelegen aan de weg tussen Elshout en Haarsteeg. Bouwjaar: ca. 1947 Perceeloppervlak: ca. 16.610 m² Woonoppervlak: ca. 350 m² Inhoud woonhuis: ca. 1300 m³ VRAAGPRIJS: 849.000,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG Mocht u naar aanleiding van deze documentatie vragen hebben of een bezichtiging willen inplannen dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Telefoonnummer: 0416-373750 / E-mail: info@bartgerbranda.nl

INFO HAARSTEEG In 1997 is door de gemeentelijke herindeling de gemeente Heusden ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Drunen, Heusden en Vlijmen. Andere plaatsen in de gemeente zijn de dorpen Doeveren, Elshout, Giersbergen, HAARSTEEG, Hedikhuizen, Heesbeen, Nieuwkuijk en Oud-Heusden. Haarsteeg ligt ten noorden van Vlijmen en heeft een echt dorpskarakter. De langgerekte kern telt ca. 2.000 inwoners. Het is een typische Langstraatdorp met voldoende voorzieningen zoals een basisschool, peuterspeelzaal, kinderopvang, diverse zeer actieve sport- en dansverenigingen, manege, buitenijsbaan en een sauna. Natuurlijk ontbreken een partycentrum met een cafetaria, restaurant en buurthuis de Haarstek niet in het dorp. OMGEVING De omgeving van Haarsteeg is ook zeer aantrekkelijk om op uw fiets de natuur in te trekken. Onder andere vindt u op korte afstand de Haarsteegse Wiel, het prachtige natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen en via de polder en de dijken fietst u heerlijk langs de prachtige kronkelende rivier De Maas. De Haarsteegse Wiel De Haarsteegse Wiel is ontstaan uit enkele dijkdoorbraken, waarvan die van 1740 de laatste was. Het behoort tot de grootste en ook tot de diepste (maar liefst 19 meter!) wielen van Nederland. Het centrum van Vlijmen en Drunen bieden u beide een gezellig en uitgebreid winkelcentrum. Door de ligging nabij de A59 en het knooppunt met de A2 is de bereikbaarheid zeer goed. Binnen zeer korte tijd staat u in het centrum van Waalwijk en de Bourgondische bruisende Bossche binnenstad.

ALGEMEEN Dit SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS biedt u een scala van mogelijkheden, zoals beneden of boven slapen, een tweede woonkamer, een bedrijf aan huis of zelfs inwoning met een aparte entree en een apart terras. De geweldige sfeer benadrukt de romantiek en de vrijheid van het buitenleven. Als u de ruimte goed kunt gebruiken en de locatie gunstig is, dan is een bezichtiging de enige manier om een goede indruk van dit huis te krijgen. De woning is gelegen aan de weg van Elshout naar Haarsteeg. Straatbeeld Voorgevel Rechterzijgevel BOUWAARD De woning is traditioneel gebouwd en opgetrokken met metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van een betonnen parterrevloer en een deels houten en deels betonnen verdiepingsvloer en het zadeldak is afgedekt met pannen.

Begane grond: Natuurlijk komen wij in het buitengebied via de achterdeur het huis binnen. Achtergevel De eerste ruimte is het best te betitelen als ontvangsthal. Deze ruimte is zeer royaal en zeer sfeervol. Voor de jassen is er een garderobekast. Vanuit de hal zijn de diverse ruimten te bereiken. De woon-/ eetkamer ( ca. 40 m²) heeft zicht op de prachtige zijtuin. Door de grote raampartij is er zeer veel lichtinval in de kamer.

De naast gelegen t.v.- kamer (ca. 18 m²) kan ook als eet- of werkkamer worden gebruikt. De gezellige eetkeuken (ca. 17 m²) met kelderkast fungeert als sociaal middelpunt van het huis. De keuken heeft een 5 pits gascomfort met afzuigkap, een vaatwasautomaat en een koelkast. De aparte bijkeuken (ca. 12,7 m²) en waskeuken (ca. 16,6 m²) dienen het gemak en comfort.

Overal waar je door de ramen kijkt, heb je zicht op het groen en is de natuur je buurman. Aan de voorzijde van de begane grond treft u een grote slaapkamer (ca. 22 m²) en een badkamer met inloopdouche, toilet en vaste wastafel in meubel aan.

Dit huis heeft twee huisnummers 54 en 54 A er is dan ook een aparte entree met toilet achter in het huis. Eerste verdieping: Om de eerste verdieping te bereiken zijn er twee trappen in het huis, één aan de voor- en één aan de achterzijde van het huis. De verdieping heeft 5 kamers, een overloop / hobbyruimte, een toilet en een 2 e badkamer met douche, ligbad en een vaste wastafel. Via 2 luiken zijn de grote bergzolders met een vlizotrap bereikbaar.

Algemeen: Het hele huis is goed onderhouden, ademt sfeer uit en is voorzien van aantrekkelijke architectonische details.

Tuin: De voor- en zijtuinen zijn fraai aangelegd met terrassen, gazon, plantenborders en een prieel.

Op het erf treft u een grote hobbyschuur aan met 2 elektrisch bedienbare overhead deuren en een loopdeur. Een mooie werkplaats, maar als hobbyruimte of als stalling voor uw caravan of auto s ook zeer geschikt. De garage annex hondenkennel heeft 5 hondenverblijven. De paardenstallen bestaan uit 2 gebouwen en in totaal 6 boxen.

Weiland achter het huis Uitzicht voorzijde Uitzicht achterzijde Algemeen : De Nefit Ecomline HR combiketel is van bouwjaar 2005. Warmwatervoorziening geschiedt via de c.v.-combiketel. Elektra bestaat uit 9 groepen + 2 x 3 fase + 2 aardlekschakelaars. Muurisolatie is toegepast d.m.v. steenwol vlokken. De woning is gedeeltelijk voorzien van isolatieglas. Het buitenschilderwerk is tussen 2012 en 2015 in delen gedaan. VASTE LASTEN Onroerend zaakbelasting (2015) bedraagt 857,-- per jaar. Voorschot gas en elektra bedraagt 224,-- per maand* * Dit bedrag geeft slechts een indicatie. De toekomstige kosten zijn afhankelijk van het persoonlijk gebruik.

OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Deze informatie is verstrekt aan meerdere gegadigden en is samengesteld om u een indruk te geven van de woning. Hierbij is alle zorgvuldigheid en nauwkeurigheid betracht, echter aan onjuistheden kan geen enkel recht worden ontleend. De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, wat voor u, als koper, geen enkele financiële consequentie heeft. De oppervlakte en de maten zijn opgegeven voor het vloeroppervlak vanaf 1.50 m. hoogte. De inhoud is volgens norm aangegeven, hetgeen betekent dat de buitenmaten zijn genomen en het gedeelte tot 40 cm. onder de bovenkant van de begane vloer wordt meegerekend. Zonder verdere verplichtingen kunnen wij u uitvoerig informeren over uw financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, eventuele bestemmingsplannen en dergelijke. In de door ons op te stellen koopcontracten wordt opgenomen dat de koper een waarborgsom stort of een bankgarantie stelt gelijk aan 10% van de koopsom. Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen en/of wilt u de woning bezichtigen, neemt u dan contact op met ons kantoor, wij zijn u graag van dienst. Na een eventuele bezichtiging, wat ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid is, stellen wij het op prijs wanneer u, ook als u geen verdere interesse in de woning heeft, een paar dagen nadien uw reactie aan ons kenbaar maakt. Bart Gerbranda Makelaardij Joost van den Vondellaan 2 5152 LE Drunen Telefoon: 0416 37 37 50 of 06-531 189 49 E-mail: info@bartgerbranda.nl Website: www.bartgerbranda.nl

AANTEKENINGEN ----------------------------------- ----------------------------------- -----------------------------------