Hogeweg 21D BUSSUM, centrum Bussum



Vergelijkbare documenten
Nijkerk Zijdevlinder 66

Eemplein 12 te ALMERE

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k.

Smaragddrift 2 NIEUWEGEIN

Nieuwe Krim 38 - Coevorden

Saffierdrift 10 NIEUWEGEIN

Washingtondreef 121 UTRECHT

Oude Pijlsweerdstraat 158 UTRECHT

Nieuwe Pijlsweerdstraat 129 UTRECHT

PENTHOUSE MET UITZICHT OP DE WAAL!!

RUUSBROECSTRAAT 57 TE ZWOLLE

1e Daalsedijk 95bis UTRECHT

Echt Leliestraat 25. Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: ,= k.k.

Blekershoek 20+PP BUSSUM

Zomerkade 136 te Huizen

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) Achter de Cattentoren 57, Roermond

LAGE VUURSCHEWEG 27 LAREN

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op

T.B. Huurmanlaan 63 BUSSUM

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Dirck van Zuylenstraat 9 UTRECHT

Joep Nicolasstraat 200 te Roermond

HOBBESTEEG 24 BEVERWIJK

Roermond Haydnstraat 3

Vraagprijs ,-- k.k.

Jaffastraat 72 UTRECHT

Lavendellaan 47 Eindhoven

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs k.k.

Stroeslaan 91 HILVERSUM

BOUWKAVEL Veldstraat 17 Wijk en Aalburg Vraagprijs ,00 kosten koper

Irenelaan 40 Roermond

St.-Eustatiusdreef 322 te Utrecht

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM

DE WESTEREEN, BUTERWEI 2

Binnewiertzstraat 21. Eindhoven

Narcissenstraat 174 Echt

Fregatvogel 13 NIEUWEGEIN

Marie Curielaan 71 UTRECHT

Eijkersstraat 43 Posterholt

Vivaldisingel 22 NIEUWEGEIN

Bovenste straat 73-b Echt

KALMOESSTRAAT 105 TE APELDOORN

Oude Daalstraat 5 UTRECHT

Laan HILVERSUM

Muldershof 16 Berlicum

Patrimoniumstraat 3 UTRECHT

Kloosterwandstraat 235 Roermond

Roermond Prinses Beatrixstraat 31

1e Daalsedijk 95 UTRECHT

Spuistraat 17 UTRECHT

Bergstraat 29 Roermond

Uitzicht van jewelste

Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Vraagprijs ,-- k.k.

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k.

Saturnusstraat 58 Roermond

Maasbracht Brachterveld 1

Vraagprijs ,-- k.k.

Jol te Lelystad

de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m.

MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

Meint Veningastraat 80 te Hoogezand Op een riant perceel gelegen HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met ruime vrijstaande GARAGE (6x6). Aan de achterzijde

Saturnusstraat 56 Roermond

Molenwieck 4, 9351 ND Leek ,- k.k.

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

OENTSJERK, DE FINNE 39

thuis! Anton Philipslaan 181 Eindhoven

Kershoflaan 9 UTRECHT

Jonkersvaart 50, 9366 TE Jonkersvaart Vraagprijs ,- k.k.

Agavedreef 107 UTRECHT

Giekstraat 12 Maasbracht

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

Koopsom v.o.n.

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

Ruigenburg 9, 2804 VL, Gouda

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

Roermond Van den Boschstraat 26

Admiraliteitskade 32D te Rotterdam

Willem II Singel 20-C Roermond

Bakhuizen van den Brinkstraat 9 UTRECHT

Noorderstationsstraat 6 a te Groningen

Schapenstraat 11 HILVERSUM

Dennenstraat 21 UTRECHT

Kavel of klusser. Maasdijk 78 Aalst. Vraagprijs ,= KK

Houtrib 20 te Huizen

Nijkerk Frans Halshof 28-5

Dorpsstraat 215 A, Broek op Langedijk

Huurvaarderstraat 3 Roermond

Roermond Henri Tijssenstraat 60

Narcissenstraat 152 Echt

VRIJBLIJVENDE INFORMATIEBROCHURE

Veldhoven (Meerveldhoven) Kapelstraat Zuid 53

de Schans 88, 9351 AZ Leek Huurprijs 780,- p.m.

Marijkelaan 15, Stadskanaal STADSKANAAL k.k.

Lindanusstraat 9 Roermond

ZIJL M A K E L A A R S

Westinghousestraat 6 UTRECHT

LEEUWARDEN, VAN DE VELDESTRAAT 17

Kinkerstraat 350B te AMSTERDAM

Transcriptie:

Hogeweg 21D BUSSUM, centrum Bussum Vraagprijs 145.000 k.k.

In het centrum van Bussum ligt dit geheel GERENOVEERD, luxe 2-kamer appartement met groot balkon. Dit appartement maakt deel uit van een schitterend complex dat in 2010 geheel is opgeknapt en slechts 6 appartementseigenaren kent. Inrichting door Gijsbrecht Spilt, bekende binnenhuisarchitect. Afwerking met duurzame materialen, fraaie deuren, hang- en sluitwerk. Inrichting is bespreekbaar. Bouwjaar 1906. Voorzien van cv, gedeeld met 3 woningen. Winkels, uitgaansgelegenheid en alle voorzieningen binnen handbereik. Buiten de drukte, maar zo in de drukte! Indeling: Via de centrale toegangsdeur met intercom, hal, via vaste trap naar eerste verdieping met toegang naar dit bijzondere appartement geheel voorzien van laminaat en lichte kleurstellingen. Woon-eetkamer met fraai gestucte wanden, laminaat en open gezellige en goed afgewerkte keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang naar grootste balkon (6 bij 2 m). Wasmachine is weggewerkt in speciale kast/berging. Slaapkamer met halfopen douchekamer met nette douchewand en vaste wastafel. Separaat is er een toilet aanwezig. Bijzonderheden: Per direct beschikbaar Geheel geisoleerd Servicekosten zijn ca. 108 euro per maand, Parkeervergunning 26 euro per 2 jaar. Een unieke kans voor een eenpersoonshuishouden die luxe weet te waarderen! Pak uw koffers en kom wonen!!

Soort woning : Appartement Bouwtype : Bestaande bouw Status : Beschikbaar Bouwjaar : -1906 Wijk : centrum Bussum Ligging : Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk

foto foto

foto wooneetkeuken

keukentafle keuken

foto slaapkamer

balkon

VOORBEHOUD BIJ DEZE BROCHURE Hoewel deze brochure met de grootste zorg is samengesteld naar aanleiding van de ter beschikking staande informatie,kunnen aan de vermelde afmetingen en gegevens geen rechten worden ontleend. Bepaalde gegevens kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht en zijn derhalve,evenals eventueel bijgevoegde plattegronden en andere tekeningen, indicatief. Plattegronden en andere tekeningen kunnen op onderdelen afwijken van de werkelijke situatie op dit moment. LIJST VAN ZAKEN Indien er een lijst van zaken is toegevoegd aan deze brochure dan is deze onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen; dit geldt ook wanneer deze lijst achteraf wordt geleverd. BEZICHTIGING Bezichtiging van de aangeboden zaak kan uitsluitend na een daartoe van tevoren met de makelaar van de verkoper gemaakte afspraak. De makelaar van de verkoper zal bij de bezichtiging ter plaatse aanwezig zijn om rond te leiden en informatie te verstrekken. POSITIE VAN DE KOPER Als koper heeft men zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die van belang zijn bij de aankoop van de onroerende zaak. De makelaar van de verkoper kan en mag niet optreden voor de koper. BIEDEN,KOPEN EN KOOPAKTE Bij interesse voor aankoop van de onroerende zaak heeft de potentiële koper de mogelijkheid om naar aanleiding van de vraagprijs een bod uit te brengen bij de makelaar van de verkoper,bij voorkeur per e-mail of fax. Het bod dient alle facetten te bevatten, namelijk: het bedrag wat men biedt,eventuele overname van roerende zaken,de gewenste datum van overdracht en eventuele ontbindende voorwaarden (financiering, bouwtechnisch onderzoek) en de aan die voorwaarden verbonden termijnen. De makelaar van de verkoper bespreekt het bod met de verkoper, die naar aanleiding daarvan een tegenvoorstel kan doen. Indien koper en verkoper het eens zijn geworden over de koopsom en de andere hiervoor genoemde onderdelen wordt door de makelaar van de verkoper de koopakte opgemaakt volgens het model van de NVM. In het kader van het wettelijk vastgestelde schriftelijkheidsvereiste vloeien uit de koopakte voor de verkoper en koper pas verplichtingen voort als zij beiden de akte hebben ondertekend.

BEDENKTIJD Volgens de huidige wetgeving heeft de koper die een natuurlijk persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf bedenktijd om, eventueel zonder opgaaf van reden, de koopakte te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 0.00 uur van de dag die volgt op de dag dat de tussen verkoper en koper opgemaakte en door hen getekende koopakte in kopie aan de koper ter hand is gesteld. Indien de bedenktijd op een zaterdag,zondag of algemeen erkende feestdag eindigt,wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag,zondag of algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt,zo nodig, zoveel verlengd, dat daarin ten minste twee dagen voorkomen die niet een zaterdag,zondag of algemeen erkende feestdag zijn. WAARBORGSOM/BANKGARANTIE In de koopakte is standaard een clausule opgenomen dat de koper tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen binnen een termijn van vier weken na ondertekening van de koopakte bij de door hem aan te wijzen notaris een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 10% van de koopsom dient te deponeren. DE NOTARIS De eigendomsoverdracht(juridische levering) van een onroerende zaak dient te geschieden ten overstaan van een door de koper aan te wijzen en door hem te betalen notaris,die daartoe een zgn. akte van levering maakt die op de dag van de eigendomsoverdracht door hem gepasseerd wordt,eventueel gevolgd door een hypotheekakte, indien hypotheek gevestigd wordt en ontvangen bij de transactie betrokken makelaar(s) een concept van de akte van levering en de zgn. nota van afrekening,waarop o.a. een verrekening plaatsvindt tussen verkoper en koper naar rato van tijd van de zakelijke lasten en waarop is aangegeven wat de verkoper gaat ontvangen en wat de koper moet betalen. De sleuteloverdracht (feitelijke levering) van verkoper aan koper geschiedt in de meeste gevallen bij de notaris terstond na het passeren en tekenen van de akte van levering. Na de eigendomsoverdracht voert de notaris een laatste recherche uit bij het kadaster om te controleren of er geen beslag is gelegd op de onroerende zaak; is de onroerende zaak vrij van beslag dan zal hij overgaan tot betaling aan de verkoper van de koopsom minus de af te lossen hypotheek en eventuele andere kosten. Tevens zal hij zorg dragen voor inschrijving in de openbare registers van het kadaster van de onroerende zaak op naam van de koper en de eventuele door de koper afgesloten hypothecaire lening.