Jacques Offenbachplantsoen 3 - Utrecht



Vergelijkbare documenten
Drie Decembersingel Venlo

Rondestraat 15 - Deursen-Dennenburg

Abraham Maatstraat 2 - Vlaardingen

Turkoois 15 - Middelburg

Vraagprijs ,= k.k.

Divertimentostraat 36 - Almere

Molenwieken 34 - Veghel

Rijndijk 31 H - Hazerswoude-Rijndijk

Elkingeslag 17 - Emmen

Muidenkade 8 - Amersfoort

Citadel 37 - Zaltbommel

Wateringen 'S-Hertogenbosch

Verdronkenoord 109 E - Alkmaar

Sumatrastraat 72 E - Amsterdam

Beneluxlaan Tilburg

Broekakkerseweg 6 - Eindhoven

Roland Holsthof 17 - Tilburg

Polderland 13 - Assendelft

Kamp Lelystad

Mantelappel HA HOOGEZAND

Van Hogendorpstraat 39 - 'S-Gravenhage

Bleiswijk, De Tuinen Oost kavel 15

Ruwerstraat 9 - Enschede

Oude Wei 49 - Oss. Vraagprijs ,- k.k.

Hoofden 46 - Sneek. Vraagprijs ,- k.k.

Lage Nieuwstraat 's-gravenhage

Venkelveld 30 - Doetinchem

Eindhovenseweg 24 - Steensel

Drijfanker 44 - Almere

Lepelaarsingel 66 c - Rotterdam

Dilleveld 18 - Veghel

Kasteellaan 17 - Oudheusden

Abraham Kuijperstraat 37 - Oosterhout. Vraagprijs ,= k.k.

Hofgeest 93 - Amsterdam

Laan door de Veste 35 - Helmond

Galjoen Lelystad

van Swietenstraat 9 - Helmond

Kleibroek 64 - Castricum

De Grassen Geerpark (Patio) Vlijmen

Waterkers 70 - Rijnsburg

Akkerweg 7 - Den Oever

Perelaar 5 - Veghel. Vraagprijs ,= k.k.

Easterskans 1 - Anjum

Heesweg 4 b - Didam Vraagprijs ,- k.k.

Schuttershof 46 - Etten-Leur

Het Reut Berghem

Joop den Uylstraat 36 - Dordrecht

Hofvijver 45 - Oss. Vraagprijs ,- k.k.

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Huurvaarderstraat 3 Roermond

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Beverveen 264 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

CHARLOTTE VAN PALLANDTHOF 29 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

Te Koop Emile Hullebroeckstraat 5 A 3543 BZ UTRECHT

't Hofke AM EINDHOVEN

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Aarlanderveenstraat AX Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 145m². Vraagprijs k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Barentszstraat. Lisse18

Hoefslag 28 - Den Burg

Roosendaalseweg 90 - Kruisland

Scherpgras 35 - Spijkenisse

Te Koop. Akkerbouw NT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Vraagprijs ,- k.k.

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Leonard Springerlaan Deventer

Irenelaan 8 Posterholt

Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem

Vraagprijs k.k.

Nieuwe Kleiweg 51, 3043 LG Rotterdam ,- k.k.

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Saturnusstraat 58 Roermond

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht

TE KOOP. Waarderstraat MD Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 137m². Vraagprijs k.k.

Utrechtstraat 48 - Deurne

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch

Te Koop. Tigrisdreef GS Utrecht

TE KOOP. KRIMPEN A/D IJSSEL Hobbemalaan 43. Vraagprijs K.K.

Catharina van Zoelenstraat 79, 3034 SW Rotterdam ,- k.k.

Eerste Oosterparklaan 112 Utrecht

Kerkeland 28. Oosterbeek

TE KOOP. Appelgaarde BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m². Vraagprijs k.k.

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

Bakemastraat MT, UTRECHT. Vraagprijs (lokaal tarief)

Praterlaan 6 te AMSTERDAM

Dordrecht Wittenstein 199 Vraagprijs ,- k.k.

Piet van de Polsingel AK Rotterdam k.k.

Reyckenborg 39-B - Maastricht Vraagprijs ,- k.k.

Blankenburg 8 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

WOLKENDEK 16 DE MEERN

Vraagprijs ,-- k.k.

SCHOENLAPPERVLINDER 6 UTRECHT

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18 - Groningen

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

Korenmolen 61 - Drachten

Prunuslaan 19 - Rozenburg

Transcriptie:

Jacques Offenbachplantsoen 3 - Utrecht Vraagprijs 214.000,= k.k.

Omschrijving Zoekt u een nette drie-kamer woning die zonder veel aanpassingen is te betrekken? Dan is deze woning zeker de moeite waard om eens nader te bekijken! Deze tussenwoning gelegen aan het Jacques Offenbachplantsoen 3 heeft een riante voortuin met een vrijstaande berging en eigen parkeerplaats. De woning beschikt verder over een tuingerichte woonkamer die anders is dan alle andere soortgelijke woningen in de wijk: op de gehele begane grond is vloerverwarming aanwezig, waardoor er geen radiatoren op de begane grond zijn. Ook is de deur van de hal naar de woonkamer verplaatst en omgedraaid. Beide aanpassingen zorgen er voor dat er netto veel meer ruimte is op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met stoomcabine en whirlpool. Door de huidige eigenaar is veel geïnvesteerd in de woning, waardoor de woning zonder veel aanpassingen is te betrekken. De woning is gelegen in de wijk Terwijde, een groene en kindvriendelijke wijk. De wijk is voorzien van diverse voorzieningen, zoals sportfaciliteiten, scholen, kinderopvang, het nieuwe St. Antonius-ziekenhuis en winkelcentra. De wijk kent goede OV-verbindingen en de uitvalswegen naar de A2 en A12 zijn gemakkelijk te bereiken. Voor recreatie zijn er ook genoeg mogelijkheden: zowel het Maximapark als het stadstrand aan de Haarrijnse plassen bevinden zich op loopafstand van de woning. Ook zijn er voldoende sportfaciliteiten in de directe omgeving (o.a. tennis, voetbal en manege). INDELING Begane grond: Riante zonnige voortuin op het westen met berging en parkeermogelijkheid op eigen terrein. Ruime entree, toilet met fontein, meterkast, toegang tot woonkamer. Middels een schuifpui bereikt u de zonnige tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de open keuken met magnetron, oven, vaatwasmachine, koelkast en vriezer. Eerste verdieping: Via de vaste trap bereikt u de eerste etage. Zonnige overloop met grote lichtkoepel, welke voor veel additionele lichtinval in de huiskamer zorgt. Luxe badkamer met stoomcabine, whirlpool, wastafel, extra toilet en vloerverwarming. Twee slaapkamers, resp. ca. 16 m² en 12 m². Ruime was-/bergruimte voorzien van wasmachine-aansluiting.

BIJZONDERHEDEN Zeer nette woning en goed onderhouden; Netto meer ruimte op begane grond dan andere woningen in de straat; Luxe badkamer met whirlpool, stoomcabine en vloerverwarming; Riante tuin gelegen op het westen; Parkeerplaats op eigen terrein en vrijstaande berging; Verwarming door middel van stadsverwarming; De erfpachtcanon is voor de gehele duur van de erfpacht afgekocht; De woning is gebouwd onder GIW garantie; Starterslening mogelijk via de Gemeente Utrecht, vraag naar de voorwaarden of kijk op de website van de Gemeente Utrecht; Ook bezichtiging in avond en weekend mogelijk. Oplevering in overleg.

Kenmerken Vraagprijs 214.000,= k.k. Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers) Inhoud 270 m 3 Perceeloppervlakte 142 m 2 Woonoppervlakte 81 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Tuin voortuin Afmeting tuin 12m x 6m Garage parkeerplaats Verwarming Stadsverwarming Isolatie Volledig geïsoleerd Adres gegevens Jacques Offenbachplantsoen 3 3543 HJ Utrecht

Foto s

Foto s

Plattegronden

Belangrijke informatie Woning bezichtigen: Via www.digimakelaars.nl maak je zelf de afspraak voor een bezichtiging. Je gaat naar de woning en klikt onder de hoofdfoto op de knop bezichtigen. Daarna vul je de gegevens in en klik op verzenden. Onze verkopers hebben ervoor gekozen de potentiële kopers zelf rond te leiden. De verkoper neemt zelf contact met je op voor het maken van een afspraak. De verkoper kan op jouw verzoek de vragenlijst NVM tonen, waarin alle relevante zaken met betrekking tot deze woning staan opgenomen. Bij het kopen van een woning heb je zelf ook een onderzoeksplicht. Wij raden kopers daarom aan een eigen (NVM-)makelaar in de arm te nemen. Biedingen: Via www.digimakelaars.nl kan je zelf een bod uitbrengen op deze woning. Je gaat naar de woning en klikt op de knop bod doen. Dan kan je het biedingsformulier invullen. Geef je behalve de prijs ook de voorwaarden op. Daarna klik je op Bod uitbrengen. Je krijgt een bevestiging terug, waarna wij ervoor zorgen dat het bod wordt doorgebracht naar de verkopers. Je ontvangt van ons bericht op jouw bieding in het algemeen binnen een werkdag. De koop wordt gesloten: Wij zorgen voor het papierwerk. Je ontvangt van ons de concept koopakte. Na jouw akkoord ontvang je de definitieve akte ter ondertekening. Pas na ondertekening zijn partijen gebonden. Zodra je een kopie ontvangt van de door alle partijen getekende akte gaat de wettelijke bedenktijd van 3 dagen in, waarin je nog van de koop af kunt door dit binnen deze termijn aan ons of aan de notaris mede te delen. Uw eigen woning met succes verkopen via Digimakelaars.nl: Digimakelaars.nl is lid van de NVM. Onze organisatie staat borg voor kwaliteit en service. Onze verkoopformule geeft jou als verkoper het heft in handen, waarbij de juridische en financiële kant door ons kantoor wordt bewaakt. Wíj taxeren en promoten, jij presenteert jouw woning en sámen verkopen we tegen de beste prijs. Jouw woning komt uitgebreid op Funda.nl en Digimakelaars.nl. Je verkoopt je huis samen met digimakelaars.nl al vanaf 599,- incl. BTW, digitale brochure, onderhandelingen en de NVM koopakte. Op een woning van 200.000,- bespaar je op de goedkoopste (vaak niet-nvm) makelaar al meer dan 2.500,-! Kijk voor meer informatie op www.digimakelaars.nl Voorbehoud voor onjuiste gegevens: Alle gegevens in deze brochure zijn, alhoewel zorgvuldig samengesteld, indicatief. Verkopers kunnen tussentijds wijzigingen aan de woning hebben aangebracht die niet bij ons bekend zijn. Wij wijzen iedere aansprakelijkheid voor onjuist vermelde gegevens af.