TE KOOP UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca.



Vergelijkbare documenten
TE KOOP ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 144 m². Woonoppervlak: ca. 106 m². Inhoud woonhuis: ca. 330 m³

TE KOOP TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: 251 m²

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving.

TE KOOP OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Gemoderniseerd: Perceeloppervlak: ca. 243 m². Woonoppervlak: ca. 140 m². Inhoud woonhuis: ca.

TE KOOP. VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen.

TE KOOP. Bouwjaar: Perceeloppervlak: ca. 537 m². Woonoppervlak: ca. 111 m². Inhoud: ca. 428 m³

TE KOOP UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST.

TE KOOP VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978

TE KOOP AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND.

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 79 m². Balkon: ca. 20 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK.

TE KOOP UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 885 m². Woonoppervlak: ca. 90 m². Inhoud woonhuis: ca. 250 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³

TE KOOP MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT.

TE KOOP. Bouwjaar: Verbouwd: Perceeloppervlak: ca. 396 m². Woonoppervlak: ca. 195 m². Garageoppervlak: 22 m². Inhoud: ca.

TE KOOP. VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002

TE KOOP PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 178 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca.

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout.

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca m². Woonoppervlak: ca. 350 m². Inhoud woonhuis: ca m³

TE KOOP VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER / AANVAARDING IN OVERLEG

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Geuzenhof 37 Lepelstraat vraagprijs euro k.k.

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

Kraanven 30 Eindhoven

Achter den Ham 23 - Dongen

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP. Bouwjaar: Gerenoveerd: Woonoppervlak: ca. 130 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

Prijs: ,-- k.k.

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : : 259.

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

Warande 18. Rijsbergen

Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Vraagprijs ,= k.k.

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Montgomerystraat 35 - Dongen

TE KOOP. Wetering AP Gemert Vraagprijs: k.k.

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

Leharstraat 24 - Dongen

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22

Hortsedijk 61 te HELMOND

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP. Pelgrimsweg XG Handel Vraagprijs: k.k.

Kerkdijk 8 - 's Gravenmoer

TE KOOP - HOLLESTRAAT 49, NEDERASSELT

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Compleet gerenoveerde, uitgebouwde, keurig afgewerkte hoekwoning met achtertuin op het zuiden, vrije achterom en ruime, vrijstaande garage.

Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum

TE KOOP. Elzent AE GEMERT Vraagprijs: k.k.

DUBBELE GARAGE/WERKPLAATS

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. (kostprijs woning , nu te koop voor k.k.)

Landelijk & Exclusief Wonen. Heidijk A Vlijmen. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Sprang-Capelle (5161 AL), Poolsestraat 1. Vraagprijs ,-- k.k. Informatie en bezichtiging via ons kantoor.

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Aalscholverstraat 13 - Culemborg

LOLLUM ALD HAVEN 43 Mooi en rustig gelegen vrijstaand woonhuis met uitgebouwde hal, kantoor, slaapkamer, bijkeuken en garage met kapconstructie op rui

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Burghplein 1 Eindhoven

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Prijs: ,-- k.k.

INFORMATIEBROCHURE VERKOOP april 2015 RIANTE EN STIJLVOLLE 2/1 KAP WONING

Prijs: ,-- k.k.

Transcriptie:

TE KOOP LINDEHOF 2 - DRUNEN UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca. 1999 Perceeloppervlak: ca. 413 m² Woonoppervlak: ca. 132 m² Inhoud woonhuis: ca. 470 m³ VRAAGPRIJS: 429.000,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG Mocht u naar aanleiding van deze documentatie nog vragen hebben of een bezichtiging willen inplannen dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Tel.: 0416-373750 / E-mail: info@bartgerbranda.nl

INFO DRUNEN In 1997 is door de gemeentelijke herindeling de gemeente Heusden ontstaan door samenvoeging van de gemeente Drunen, Heusden en Vlijmen. Drunen heeft ca. 20.000 inwoners. De gemeente heeft uitstekende voorzieningen op het gebied van winkels, cultuur, sport en recreatie. Grenzend aan de gemeente ligt het grootste Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen (Natuurmonumenten) met haar eeuwenoude stuifzanden. Dit graag bezochte duingebied is zeer gevarieerd. Wandelaars, fietsers en ruiters vinden in dit unieke natuurgebied goed gemarkeerde wandelroutes, bewegwijzerde verharde fietspaden en duidelijk aangegeven ruiterpaden. Waalwijk ligt op ca. 4 km. en s-hertogenbosch op 14 km. afstand van Drunen. Aan de noordzijde van Drunen loopt de A-59, de snelweg van s-hertogenbosch en Breda.

ALGEMEEN Dit moderne en zeer goed onderhouden vrijstaand woonhuis is gelegen aan een vriendelijk hofje met veel groenvoorzieningen en op korte afstand van het centrum. Straatbeeld Speelveldje op korte afstand van de woning. BOUWAARD De woning is traditioneel gebouwd en opgetrokken met metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van een betonnen vloeren. Het zadeldak is afgedekt met beton pannen en met isolerende dakplaten onderschoten. De muren van de garage zijn eveneens opgetrokken met metselwerk spouwmuren. De vloer is van beton en het platte dak is afgedekt met een bitumineuze dakbedekking.

Begane grond: Vanuit de hal met meterkast, trapopgang en toilet met hangcloset en fonteintje komt men in de L- vormige woon-/eetkamer (ca. 40 m²) met openslaande deuren naar het terras en de tuin.

De open keuken heeft een inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-oven, een koelkast, een vaatwasautomaat en een granieten aanrechtblad met enkele spoelbak.

Eerste verdieping: Deze verdieping heeft 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet met hangcloset en een fonteintje.

De badkamer heeft een ligbad (whirlpool), een inloopdouche en een dubbele vaste wastafel in meubel.

Tweede verdieping: Via een vaste trap is de slaapzolder (ca. 18 m²) met een groot Velux dakvenster te bereiken. In de c.v. ruimte is de aansluiting voor de wasapparatuur en de mechanische afzuiginstallatie voor de natte ruimten aangebracht. Op deze verdieping is er rondom bergruimte achter de knieschotten. Garage: De vrijstaande garage (ca. 8 m. x gemiddeld 3,50 m. ) is achter op het perceel geplaatst. Is voorzien van elektra en er is dak- en vloerisolatie en dubbelglas aangebracht. Tuin: De tuin is aangelegd met plantenborders, gazon en een groot zonneterras.

Algemeen : De Nefit HR combiketel is van bouwjaar 1999. Warmwatervoorziening geschiedt via de C.V.-ketel. De groepenkast bestaat uit 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. De gehele begane grond heeft een grijze tegel (60 x 60 cm.) voorzien van vloerverwarming. Er is muur-, vloer- en kapisolatie toegepast. De gehele woning is voorzien van isolatieglas. De woning heeft een alarminstallatie. VASTE LASTEN Onroerend zaakbelasting zakelijk recht (2015) bedraagt 356,-- per jaar. Voorschotbedrag gas en elektra bedraagt 161,-- per maand *. * Dit bedrag geeft slechts een indicatie. De toekomstige kosten zijn afhankelijk van het persoonlijk gebruik. LIJST VAN ZAKEN - Buitenverlichting - Kasten in garage - Vliegenhorren - Vloerbedekking - Keukenblok en inbouwapparatuur t.w. inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasautomaat - Wastafels met accessoires, toilet- en badkameraccessoires Kan worden overgenomen: - Bronnering en waterpomp - Zonwering buiten - Gordijnen, vitrages en rolgordijnen - Slaapkamerkast

OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Deze informatie is verstrekt aan meerdere gegadigden en is samengesteld om u een indruk te geven van de woning. Hierbij is alle zorgvuldigheid en nauwkeurigheid betracht, echter aan onjuistheden kan geen enkel recht worden ontleend. De oppervlakte en de maten zijn opgegeven voor het vloeroppervlak vanaf 1.50 m. hoogte. De inhoud is volgens norm aangegeven, het geen betekend dat de buitenmaten zijn genomen en het gedeelte tot 40 cm. onder de bovenkant van de begane vloer wordt meegerekend. De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, wat voor u, als koper, geen enkele financiële consequentie heeft. Zonder verdere verplichtingen kunnen wij u uitvoerig informeren over uw financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, eventuele bestemmingsplannen en dergelijke. In de door ons op te stellen koopcontracten wordt opgenomen dat de koper een waarborgsom stort of een bankgarantie stelt gelijk aan 10% van de koopsom. Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u de woning bezichtigen, neemt u dan contact op met ons kantoor, wij zijn u graag van dienst. Na een eventuele bezichtiging stellen wij het op prijs wanneer u, ook als u geen verdere interesse in de woning heeft, een paar dagen nadien uw reactie aan ons kenbaar maakt. Bart Gerbranda Makelaardij Joost van den Vondellaan 2 - Drunen Telefoon: 0416 37 37 50 of 06-531 189 49 E-mail: info@bartgerbranda.nl Website: www.bartgerbranda.nl

AANTEKENINGEN ------------------------------------------- ------------------------------------------- ------------------------------------------- --------------------------------------------------