Julianastraat 30 5751 JX Deurne



Vergelijkbare documenten
Jacob van wassenaerstraat 28 Helmond

veerstraat 17 Erp (boerdonk)

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout)

Somerenseweg 11 Lierop

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

Schelvisstraat 5 helmond (mierlo-hout)

troelstrastraat 67 helmond

Julianalaan 15 aarle-rixtel

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout)

Spoormakerserf 83 Helmond (brandevoort)

Mierloseweg 207 Helmond

jan de withof 110 helmond (rijpelberg)

Laar 82 NueNeN (GerweN)

Kaldersedijk 21 helmond

entree & slaapkamer Entree/gang met meterkast (5 groepen). Slaapkamer met betonvloer en zachtboard plafond.

Kaukasus 3 Helmond (Mierlo-Hout)

achterbosch 13 lieshout

dagpauwoog 24 mierlo

calsstraat 56 helmond (mierlo-hout)

De elzas 404 helmond (centrum)

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout)

Rodegraafweg 26. Liessel

Willem schorerstraat 3 eindhoven

twentehof 76 helmond

Omstreeks 1900 (later verbouwd en gemoderniseerd) Inhoud Circa 475 m 3 Perceel 492 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Circa 6,70 x 2,70 meter

broederwal 25 Helmond (brandevoort)

Ter Craene 18 someren

Hoofdstraat 165 Helmond (mierlo-hout)

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout)

Maccallastraat 19 Helmond (stiphout)

Inhoud boerderij Circa m 3. Vraagprijs ,- k.k. Nodigt u uit. Vrijstaande langgevel boerderij met inpandige stal

Nodigt u uit. In bosrijke, zeer gewilde woonomgeving gelegen, bijzonder charmant. vrijstaand herenhuis met grote aanbouw waarin o.a.

peggenhoeve 20 Helmond (brandevoort)

Nodigt u uit. Bouwjaar Inhoud ca. 240 m 3. Woonoppervlakte 80 m 2. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding in overleg. Roy Howard

Duizeldonksestraat 1 Helmond

Sterkenstraatje 3 Helmond (Brandevoort)

Meester Rietkerklaan 40 Helmond (Mierlo-hout)

Laan ten Boomen 17 lierop

korteweg 18a someren

Patersstraat 32. Evertsoord (horst a/d maas)

swalmstraat 11 helmond (brouwhuis)

Zandershoeve 28 Helmond (Brandevoort)

margrietlaan 43 helmond

Sint Oedenrodeseweg 22

Pastoor Elsenstraat 12 Helmond (Mierlo-Hout)

De Geelgors 3 Mariahout

bakelseweg 27 Aarle-rixtel

Oude LIesselseweg 45 Deurne

Nemerlaerhof 194 Helmond (rijpelberg)

timpaanstraat 48 Helmond (suytkade)

Nodigt u uit. Royale vrijstaande villa in pastorie-stijl met inpandige. garage, 2 x dubbele oprit, tuinhuis met terras en prachtig aangelegde tuin.

Middellaan 37 Helmond (Brandevoort)

Drie Kooienweg 25 Evertsoord (Sevenum)

Hoevenstraat 12 someren

Karthuizerserf 23 Helmond (brandevoort)

Wiegershof 14 Deurne

pijlkruidweg 12 neerkant

Wilde Wingerd 112 Helmond (Stiphout)

middellaan 45 Helmond (brandevoort)

Dorpsstraat 144 Mierlo

Wevestraat 64 Helmond (stiphout)

te koop Nodigt u uit leuke vrijstaande woning met achteraanbouw/serre, tuinkas, Rustig gelegen op een gewilde locatie nabij voorzieningen.

parallelweg 22 someren

bakelsedijk 292 helmond

Coendersberglaan 21 Helmond (dierdonk)

bleyenbeekdreef 31 Helmond (dierdonk)

Daniel de brouwerstraat 24 Boekel

Aardborstweg 27 Mierlo

burgemeester pankenstraat 20a mierlo

coendersberglaan 40 helmond (dierdonk)

oud brandevoort 10 Helmond (brandevoort)

Het buske 4 helmond (stiphout)

Hortsedijk 25 Helmond

speelheuvelstraat 30 someren

Pelgrimsweg 10, Handel

Molenweijerweg 12 Deurne

rhulenhofweide 46 helmond (dierdonk)

bruhezerweg 27 Helmond (oud-brouwhuis)

Bakelsedijk 160 Helmond

Meidoorn 10 helmond (Stiphout)

Rhulenhofweide 2 helmond (dierdonk)

schoolstraat 13 mierlo

Boomstraat 25 te Gemonde

Prijs: ,-- k.k.

TE KOOP. Hufkesstraat 9 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 351m² 410m³

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Molenstraat 125 C Helmond

t Vonderke 13 te HOOGELOON

nieuwhuis 4 mierlo (de Loo)

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

burgemeester krollaan 119 helmond (mierlo-hout)

te koop unieke, vrij gelegen woonboerderij in het buitengebied van boekel Bouwjaar Perceel circa 00,81.50 ha. Vraagprijs ,= k.k.

Prijs: ,-- k.k.

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

Hoekstraat 5, Venhorst

Transcriptie:

Julianastraat 30 5751 JX Deurne

Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het huis, plattegronden, een kadastrale kaart en de situering. Op deze wijze krijgt u een goede eerste indruk van de woning. Uw makelaar Wij willen u echter nadrukkelijk uitnodigen om de woning ook eens te komen bekijken als hij aan uw basiseisen voldoet. In deze tijd van digitale foto s en internet wordt vaak een eerste selectie gemaakt op basis van een momentopname van statische foto s, terwijl het bij de keuze van uw toekomstige woning juist gaat om de emotie, de beleving die u pas voelt bij de bezichtiging van een huis. Vaak hoor je dan pas mensen spreken over een klik. Het huis valt nu als een warme jas om me heen, is een uitspraak die regelmatig wordt gehoord en goed aangeeft waar het eigenlijk om gaat bij het maken van uw keuze. Harrie van Santvoort 0651 386 522 harrie@heuvel.nl Wij maken daarom graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning. U ziet en voelt dan veel meer dan wat u achter uw pc had kunnen verwachten. Laat u verrassen! Een huis is emotie! Rest ons nog u veel leesplezier te wensen en graag tot binnenkort, Vrijstaande woning met zij-aanbouw, garage/berging en tuin. Gewilde woonomgeving met alle voorzieningen op loopafstand. Met vriendelijke groet, Bouwjaar 1964 (verbouwing 1980) Inhoud Circa 540 m 3 (excl. garage) Woonoppervlakte Circa 180 m ² Garage Circa 3,5 x 6,4 meter Harrie van Santvoort, makelaar Perceel 545 m 2 Vraagprijs Aanvaarding 368.000,- k.k. in overleg

ALGEMEEN BEGANE GROND Betegelde hal met trapopgang voorzien van traplift. Meterkast. (4 groepen, 3 fase en aardlek). Betegelde toiletruimte met toilet en fontein. Verdiepte kelder onder de trapopgang. Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1964. De zij-aanbouw aan de linkerzijde is in 1980 gerealiseerd. De gevels zijn opgetrokken in spouwmetselwerk, voorzien van deels hardhouten en deels vurenhouten kozijnen. De kapconstructie is van hout, met houten dakbeschot en met betonpannen bedekt. Er is gevel-isolatie aangebracht en deels isolerende beglazing. De zij-aanbouw heeft een platte mastieke dakbedekking. Garage met betonvloer, metselwerk wanden en een houten kapconstructie met houten dakbeschot en pannen bedekking. Aan de voorzijde voorzien van twee houten toegangsdeuren. Oprit met plaats voor twee auto s. De woning is aan een doorlopende woonstraat gelegen, op enkele minuten lopen van het centrum, alle voorzieningen en het NS-station.

Gezellige woonkamer met houten vloer voorzien van vloerbedekking, deels behang- en deels granol wanden en stucwerk plafond. Met openhaard en toegangsdeur naar de tuin.

Dichte leefkeuken, voorzien van eikenhouten inrichting met kunststof blad, bovenkast, onderkasten en lades. Apparatuur: - gaskookplaat - elektrische oven - afzuigkap - vaatwasser - koelkast Met provisiekast en toegang tot verdiepte kelder. Deur naar bijkeuken met daarin een werkkast en aansluitingen voor een wasmachine en een wasdroger. Tevens achterentree. De zij-aanbouw is een multi-functionele ruimte met aluminium schuifpui naar terras en tuin.

1 E verdieping garage & tuin Vrije, omheinde tuin, gelegen op het zuidwesten en met wijds uitzicht. Goed zicht op mooie zonsondergangen. Overloop met betonvloer + tapijt, diepe bergkast en glas-inlood raam. Slaapkamer 1 met betonvloer + tapijt, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Met inbouwkast. Slaapkamer 2, gelijksoortig. Slaapkamer 3, gelijksoortig met vaste wastafel en balkon. Slaapkamer 4, gelijksoortig en 2 kasten. Betegelde badkamer met toilet, vaste wastafel en douche. Via houten vlizotrap naar bergzolder met 2 stalen dakramen en een gasgestookte Vaillant HR Solide ketel geplaatst in 2008.

Als eigenaar beschikt u over een tweede achterom met poort, een terras, gazon, borders en tuinhuisje. De achtertuin biedt volop privacy door de lage bebouwing aan de achterzijde.

INDELING begane grond INDELING 1 E verdieping

situatie / kadaster Deze kaart is noordgericht Het perceel is Kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie M nummer 452.

Bijzonderheden - Rustige straat in een gewilde omgeving. - Een multi-functionele ruimte in de zij-aanbouw. - Royaal perceel met volop privacy. - Alle voorzieningen, centrum en NS-station op loopafstand. - Enige modernisering kan wenselijk zijn. - Door de verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd. Alle nieuwe opdrachtgevers krijgen nu naast een optimale koopbegeleiding een ipad 3 of tablet van eigen keus en gelijke waarde *GRATIS* wanneer wij voor u daadwerkelijk een woning aankopen met bereikt prijsresultaat. Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning is het belangrijk om een makelaar aan uw zijde te hebben die uw belangen vertegenwoordigt en voor u een optimaal onderhandelingsresultaat behaalt. Vooral de vraagprijs van een woning is een belangrijk onderdeel om door een expert te laten bekijken of deze reëel is. De huidige markt is in de afgelopen tijden omgeslagen van een verkopersmarkt naar een kopersmarkt. Echter voor de koper is het alleen maar moeilijker geworden om de echte bodemprijs boven water te krijgen. In een overspannen markt was de onderhandelingsbandbreedte veel beter in te schatten voor de onervaren koper. Meer weten? kijk op www.aankoopadviseurs.nl *informeer bij aankoopadviseurs.nl naar de voorwaarden U heeft zojuist de informatie over uw droomhuis gelezen en nu vraagt u zich misschien af kan ik dit huis betalen en, nog belangrijker, passen de maandlasten binnen mijn budget. U wilt dit droomhuis kopen en nu? Dan volgt nog de spannende zoektocht naar de juiste financiering. Want niet de koop van een huis is de belangrijkste financiële beslissing in uw leven. Dat is het afsluiten van een hypotheek! Wij werken daarom samen met De Hypotheekshop, de grootste en meest toonaangeven keten van hypotheekadviseurs in Nederland. De Hypotheekshop is niet gebonden aan welke geldverstrekker dan ook maar werkt samen met vrijwel elke geldverstrekker en verzekeraar. U krijgt altijd de beste oplossing die rekening houdt met uw wensen, levensstijl en budget. Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs KvK 17190069 Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond Tel: 0492-661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.nl Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar. Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Welke voordelen kan De Hypotheekshop u bieden? Uiterst gunstige rentetarieven en voorwaarden Doen zaken met bijna alle geldverstrekkers De kwaliteit van het advies wordt door onafhankelijke deskundigen gewaarborgd Betaalbare maandlasten die passen bij uw persoonlijke situatie en levensstijl Helder over kosten, u weet vooraf precies waar u aan toe bent Ook voor verzekeringen en pensioenen Nemen u al het papier- en regelwerk uit handen Ook na afsluiten van de hypotheek kunt u rekenen op De Hypotheekshop Neem gerust eens contact op voor een gratis kennismakingsgesprek! Ook als u besluit deze woning niet te kopen kan een goed financieel advies u veel duidelijkheid verschaffen. Tel: (0492) 33 82 33, e-mail: Helmond1447@hypotheekshop.nl website: www.hypotheekshop.nl/helmond