TE KOOP Fré Cohenlaan RS Enschede /

Vergelijkbare documenten
TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede /

TE KOOP Loobrink 7, 7544 ZZ Enschede /

TE HUUR Berktepaalweg PW Haaksbergen /

TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede /

TE KOOP Julianastraat 67, 7586 AV Overdinkel /

TE KOOP Haaksbergerstraat GM Enschede /

TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede /

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

TE HUUR Brouwerijstraat XE Enschede /

TE KOOP Multatulistraat CZ Enschede /

TE KOOP Oldenkotsedijk 51, 7481 VA Haaksbergen /

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

Vraagprijs ,-- k.k.

VLEDDERS 5 ECHTEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

Vraagprijs ,-- k.k.

OOSTERSTREEK 56 OOSTERSTEEK. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs ,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen!

Nieuwland 4 Wapse ,- K.K.

WILLEM VAN ENGENSTRAAT 41 STEENWIJK. Bieden vanaf ,-- Telefoon (0521) Kijk ook op

Midden 182 Wapserveen 895,- per maand

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

ZAMBEZILAAN 192 PURMEREND

Vraagprijs ,-- k.k.

BAVEL NIEUWE DAALAKKER 9 Moderne vrijstaande woning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van Bavel. Richtprijs 765.

Hoogeweg 54 Landelijk gelegen aan de rand van Heiloo, grenzend aan bollenvelden en weilanden, royaal vrijstaand woonhuis op een kavel van 1030 m2. Om

LYCKLAMAWEG 1 WOLVEGA 3 LOODSEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

Nieuwe Markt 39C te Roosendaal

GEMETSTRAAT 57 PURMEREND

TE KOOP HOBREDE 23 HOBREDE

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

SCHOOFSTRAAT 55 PURMEREND

Paradijsweg 6a en 7 Meppel

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

BAANDERTWEG EL SITTARD

Villa Klein Duimpje Diepesteeg 42 De Steeg

Beryldijk 14 Roosendaal

Valkenburgstraat 17 Roosendaal

SENECALAAN HS SITTARD

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

VERLENGDE WILHELMINASTRAAT XP HOENSBROEK

AAN HET BOS WD SITTARD

Zomerkade 136 te Huizen

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs ,-- k.k.

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs ,-- k.k.

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP KOMETENSTRAAT 30 PURMEREND

Vraagprijs ,-- k.k.

ZEELAND, SCHOOLSTRAAT 51

Vraagprijs ,-- k.k.

Oost-Dorsch 144 te Zaandam

WEERT Kazernelaan 29

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

Vraagprijs , k.k.

De Spinde 13 Raalte. Vraagprijs ,-- k.k.

Westzijde 211 D te Zaandam

Jaspersstraat 39 te Zaandam

Brochure. Bargerbosch 54 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E I

Te Koop. Malberg PA De Meern. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Gooisehof 70 te HELMOND

Demertstraat Maastricht Vraagprijs ,- k.k.

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

MIDDEN PEELWEG MZ SEVENUM

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

Lopense 39 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Pater Dr. Loffeldstraat TC Gemert Vraagprijs: k.k.

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

ELOYSTRAAT XR GELEEN

Saffierlaan 16 te Rhoon

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

MAANSTRAAT TH GELEEN

Frankische Driehoek 31, 5052 BM Goirle Vraagprijs ,00 kosten koper

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis

Bellefleur 18, 2771 PG, Boskoop

Verkoopbrochure Heemskerckstraat 7, Zwolle.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

Schepen 1 te Assendelft

MERKERSTRAAT CX NIEUWSTADT

Droger 16 te Wormer Vraagprijs ,-- k.k.

Markgrave 7 - Den Burg

Westkade 35 te Huizen

WEERT Stellingmolen 73

Zeelt 2 te Oostzaan Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Transcriptie:

TE KOOP Fré Cohenlaan 2 7545 RS Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl

Een heerlijk licht en ruim herenhuis Licht en ruim met een luxe afwerking. Dat is wat deze woning oproept. Aan de rand van woonwijk t Zwering, verscholen in het groen met een omgeving van oude boerderijen, ligt dit heerlijke lichte en ruime herenhuis. De ligging ten opzichte van snelwegen, scholen, winkelvoorzieningen, het buitengebied en het stadshart van Enschede is ideaal. En als je daarbij optelt de royale living, luxe woonkeuken, sfeervolle en beschutte tuin dan heb je de beschikking over een ideale woning met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. De opbouw van de wijk is autoluw met daardoor alleen bestemmingsverkeer. De omgeving met bosranden, groene perken en wandelpaden is parkachtig te noemen. Met zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde vrij uitzicht, heeft deze woning ok nog eens een royaal perceel en volop privacy: een waarborg voor rust & ruimte. Qua staat van onderhoud kunt u de woning direct betrekken, want wat is deze woning mooi afgewerkt en wat is alles netjes onderhouden!

Begane grond Hal, entree, trapopgang, toilet met fonteintje, inpandige berging en wasmachineaansluiting. In de meterkast bevindt zich de nieuwe warmtewisselaar voor de stadsverwarming. U- vormige woonkamer met een erker aan de zijkant met hoge ramen, brede openslaande deuren naar de achtergelegen tuin.

Keuken De keuken met kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur is tuingericht en de openslaande deuren naar de heerlijke tuin vanuit de woonkamer direct naast de half open keuken; een ruimte waar je veel zult verblijven!

Eerste verdieping Ruime lichte overloop met hoge ramen, twee slaapkamers met beide een inloopberging, mogelijkheid voor drie slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, separate douche, 2e toilet en grote wastafel. Tweede verdieping Ruime open ruimte met veel licht door de dakopbouw, deze ruimte is te verdelen in twee royale slaapkamers.

Ruime badkamer Ruime badkamer met ligbad, separate douche, 2e toilet en grote wastafel. Bijzonderheden - Bouwjaar 1995 - Aangesloten op de stadsverwarming - Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met HR beglazing - Benedenverdieping voorzien van PVC laminaat water resistent - Grote kunststof dakopbouw uit 2010 - Alle inbouwverlichting voorzien van ledlampen - Inductiekookplaat, stoomoven in combinatie met grill+oven, cookerkraan - Meterkast met 8 groepen en aardlekschakelaar Algemene informatie bij het kopen van een woonhuis Bezichtigingen Voor een bezichtiging van een woning kunt u altijd (geheel vrijblijvend) een afspraak met ons maken. Houdt u er rekening mee dat (een afspraak voor) een bezichtiging voor u tot geen enkele verplichting leidt, maar dat u hieraan ook geen rechten kunt ontlenen. Dit betekent dat wij vrij zijn om ook met andere partijen afspraken voor bezichtigingen te maken. Na een bezichtiging Mocht u reeds een bezichtiging hebben gedaan en: - U wilt nadere informatie, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de makelaar. Zij helpt u graag verder. - U heeft geen verdere belangstelling, meldt u ons dit dan zo spoedig mogelijk zodat wij ook onze opdrachtgever kunnen informeren. - U heeft wel belangstelling, dan zetten wij in overleg met u graag de volgende stap naar eventuele aankoop van het object. Belangrijke informatie voordat u tot eventuele aankoop van onroerend goed overgaat Details Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt, dan nadat over zowel de hoofdzaken (prijs, object) als de details (leverdatum, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt. De 3 dagen bedenktijd na ondertekening van de koopovereenkomst geldt voor de koper. Voorbehouden Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens in onze brochures e.d. moet er vanuit gegaan worden dat deze slechts indicatief is. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Uitnodiging Alle door Zandstra makelaardij en verkopers verstrekte informatie, waaronder de vraagprijs, moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot het in onderhandeling treden c.q. het uitbrengen van een bod. Koopakte Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels zoals deze voorkomen in de model koopakte, die is opgesteld door de Nederlandse vereniging van makelaars in onroerende goederen, NVM. De waarborgsom (ofwel bankgarantie) bedraagt 10% van de koopsom en dient te worden voldaan aan de notaris. Eventueel door koper te maken voorbehouden (verkrijgen financiering, Nationale Hypotheek Garantie e.d.) worden alleen opgenomen indien deze in de onderhandelingen zijn besproken. J.J. Zandstra Planthof RMT Hengelosestraat 390 7521 AN Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl