CAGO GAS. IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo. Artikel nummer: CE 0051

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CAGO GAS. IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo. Artikel nummer: 810007 CE 0051"

Transcriptie

1 CAGO GAS Instaatie - en gebruiks handeiding Infrarood kache IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo Artike nummer: CE 0051 Maximae votooiing: 4200W g/h LPG Voor gebruik van dit toeste a.u.b. zorgvudig instaatie - en gebruiks handeiding ezen en deze daarna goed bewaren.

2 Vervaardigd voor: CAGO GAS Fughafenstrasse Dortmund TEL: Instructie voor de instaatie van dit toeste: De vogende instructie voor instaatie van de kache voor het gebruik van deze kache zorgvudig doorezen! AUB. OPLETTEN! Afhankeijk van de gerichte toepassing moet de vogende gespecificeerde gasdrukregeaar worden gebruikt: Twee niveau regeaar -+-1,5 kg/h; 50 mbar/indien gespecificeerd 30 mbar Kein fessen aansuiting ¼ inch. Voor ae huishoudingen (dus ae binnen instaatie) na TRF (toevoeging met werking van ) en voor ae in bedrijven gebruikte voeibare gas instaaties (binnen en buiten) na UVV BGV D34 paragraaf 11 ainea 3 en 4. Richtijnen voor de instaatie van dit toeste: De gasdrukregeaar De gasdrukregeaar, weke aan de gasfes wordt aangesoten, is aan dit toeste toegevoegd. Deze vodoet aan de gedige normen en is vast op 50 mbar of indien gespecificeerd 30mbar ingested. Bij behoefte mag deze uitsuitend tegen een geijkwaardige gasdrukregeaar met dezefde eigenschappen worden geruid. Een andere gasdrukregeaar, met andere eigenschappen as de bovenstaande gasdrukregeaar kan het functioneren van dit toeste in grote maten beemmeren. De fexibee rubber sang De sang, weke voor de verbinding tussen regeaar en toeste gebruikt, wordt met het toeste geeverd en vodoet aan de gedige normen. Vóór afoop van de datum weke op de sang

3 staat gedrukt, moet de sang door een geijkwaardige sang worden vervangen. Er wordt een engte van 40 cm geadviseerd. Voor het vervangen van onderdeen aan de kache of gasfes is de eindgebruiker zef verantwoordeijk. De gasfes Bij dit toeste mogen uitsuitend gasfessen met een maximae capaciteit van 12 kg LPG, Propaan of butaan gebruikt worden. Met het gebruik van de gasfessen moet op de vogenden aanwijzingen geet worden: a) De gasfes niet bootsteen aan hogere temperatuur dan 50 graden. b) In bewoonde ruimtes mag uitsuitend een gasfes (tot 12kg Propaan, LPG of butaan) voor een ruimte voume van 20 cbm, en/ of twee gasfessen voor een ruimte voume van 50 cbm, worden gebruikt. c) Niet aangesoten gasfessen (vo of eeg) mogen niet opgesagen worden. d) Gasfessen mogen niet onder de begaande grond iggen, maar ook niet in de ruimtes weke naar de keder eiden. Tevens mogen gasfessen ook niet in ruimtes onder de trap of in opsagruimtes geïnstaeerd worden. e) Eke manier van over- en/of om/bijvuen van de gasfes is verboden en niet toegestaan. Aansuiting van de kache aan de gasfes: 1. Controeer atijd, dat de kraan van de gasfes dicht zit en pas dan mag u de dekse/dop eraf schroeven/ draaien. 2. In de aansuiting moer van de regeaar de afdichting inzetten en dan de regeaar tegen de richting van de kok in, op de gasfes draaien. De regeaar kan beter horizontaa op de gasfes gemonteerd worden, echter heeft een andere positie geen invoed op het functioneren van de kache.. 3. De fexibee sang aan de regeaar en aan de kache vastzetten met de toegevoegde sang verbindingen. 4. De gasfes op de daarvoor bestemde paats in de oven zo neer zetten, dat de kraan van de gasfes makkeijk toegankeijk is en de sang niet dubbe opgevouwen en/ of ergens ingedrukt wordt. 5. De kraan van de gasfes open draaien en daarbij goed controeren dat ae aansuitingen dicht zijn en de sang zo igt as het hoort. LET OP: Gebruik nooit een open vam om de dichtheid van de kache te controeren! Gebruik hiervoor een beetje zeepsop ter controe. Spuit of smeer dit over de dichtgingen van de aansuit stukken.

4 Vervanging van de gasfes: Controeer atijd dat de kraan aan de gasfes vast gesoten is en dat er in de nadere omgeving geen open vuur aanwezig is. De gasfes uit de daarvoor bestemde paats van de kache haen. LET hierbij goed op dat de sang niet uitgerekt wordt. Daarna de regeaar in richting van de kok eraf schroeven/ draaien. De sang en de daarbij horende sang verbindingen controeren. Dus op het uiterijke gebruiks datum van de sang en de agemene toestand van sang en sang verbindingen etten. De ege fes inruien voor een voe fes, en hierbij de ege fes op een veiige pek deponeren. Indien nodig, de afdichting van de suitings moer van de gasdrukregeaar vervangen. De regeaar weer op de gasfes draaien en deze aan de daarvoor bestemde paats in de kache terug paatsen. De kraan openen en hierbij weer de dichtheid van de aansuitingen en de positie van de sang controeren. De deficiëntie -veiigheid apparaat van de zuurstof De kache is met een ontstekings vam voorzien, weke tevens geijk as deficiëntie veiigheid apparaat van de zuurstof, fungeert. Deze schaket de kache automatisch af, voordat de koodioxide gedeeten in de ucht de huidig gedende grenswaarde bereiken. Voordat u de kache weer kunt aanzetten, moet u de ucht toevoer controeren en de ruimte dooruchten. LET OP: Dit toeste veroorzaakt ondanks een 100 % verbranding bij het verbranden de normae uitaatgassen as o.a.. CO2, op moment dat het gebruikt wordt. Daarom is het van groot beang om het toeste uitsuitend in goed geventieerde ruimte te paatsen en te gebruiken. Het zou anders schadeijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Het gebruik van dit product en de eementen daarvoor benodigd is gehee voor risico eindgebruiker. LET OP: Het toeste mag niet geïnstaeerd en/ of gebruikt worden in: a) In ruimtes, weke as badkamer, douche of saapkamer gebruikt worden, maar tevens ook niet in ruimtes zoas keder en ruimtes waar brandbare materiaen zijn opgesagen.

5 b) In ruimtes met een oppervakte van minder dan 20 cbm en/ of 40 cbm bij woonruimtes. Het is van groot beang, dat in de ruimtes, waarin het toeste staat en ook in gebruik is, tenminste zovee ucht toevoer is gegarandeerd, as het van de verschiende gastoesteen benodigd wordt. Voor een vodoende ucht toevoer is een opening van tenminste 100 cm2 noodzakeijk. (de opening kan bijvoorbeed door een kier tussen deur en bodem gecreëerd worden.) Over het agemeen wordt aanbevoen, dat er ook maar bij een keine mis functie, voor een inspectie, schoonmaken en/ of insteen van het toeste, vakbekwame hup wordt ingeroepen. Agemene orders: De kache biedt een omvangrijke bescherming voor kinderen en zieken.. De front bedekking van de kache dient ter preventie van brand en ongeukken weke door de hoge temperaturen kunnen ontstaan. Daarom is het beangrijk dat de front bedekking tijdens het gebruik van de kache niet verwijderd wordt. Het is noodzakeijk om erop te etten dat het front gedeete niet in de richting van gordijnen, overgordijnen, stoeen en/ of andere icht ontvambare stoffen staat. Het front gedeete moet atijd in het midden van de ruimte gericht zijn. Op moment dat er gas uit de kache ontwijkt, moet meteen de gaskraan aan de gasfes dicht gedraaid worden. LET EROP niet regeaar eraf draaien/ schroeven, geen vuur en/ of eektrisch icht aanzetten. Geijk goed de ruimte dooruchten. As de kache anger niet in gebruik is (bijvoorbeed over de zomer), het toeste in een stofvrije en droge ruimte deponeren en evt. afdekken. De gasfes nooit kieppen. De kache uitsuitend gebruiken voor het verwarmen van ruimtes. Op het toeste nooit eten of drinken neerzetten. Geen kannen, kopjes, schaatje en/ of andere vaten met water weke voor de ucht vochtigheid bedoet zijn op de kache zetten. Gezien het toeste a vanuit zichzef vodoende vochtige warmte produceert, in tegensteing tot de droge ucht van een vaste verwarming. As het toeste in gebruik is, deze niet verschuiven.

6 Instructie voor het gebruik van dit toeste: De vogenden instructie voor het gebruik van de kache zorgvudig doorezen! De stappen voor het aansteken van de kache: 1. De kache aan de gasfes aansuiten en kraan van de gasfes open draaien/ openen. 2. De draaiknop op positie Start ( 1 )steen. 3. De knop heemaa naar beneden drukken en na 5 seconden, de knop aan de piezo aansteker drukken. Deze voortgang zo ang herhaen totdat de vam brandt. (Eerst moet de ucht uit de sang ontwijken) 4. Zodra de vam brandt, de draaiknop voor ca seconden ingedrukt houden, tot dat zich het thermo eement heeft ingeschaked. 5. De draaiknop op een van de twee mogeijke posities zetten: minimum (1) of maximum (2) 6. Om de kache uit te schakeen moet de gaskraan aan de gasfes dicht gedraaid worden. 7. Het gebruik van de eectro kache stand 1 = 1000 watt of stand 2 = 2000 watt, is enke toegestaan indien de gaskache zef uitgeschaked is door de gaskraan dicht te draaien. 8. De eectro kache enke gebruiken in combinatie met de ventiator. 9. Schake eerst de eectro kache (knop 1 en of 2 ) uit om nadien de ventiator uit te schakeen. NIET HANTEREN: Het niet hanteren en/ of opvogen van deze orders, instructies en uiteg kan aan de ene kant gevaren voor uw eigen wezijn inhouden. Maar betekent tevens ook aan de andere kant dat de garantie vervat en de fabrikant niet meer garant staat voor eventuee schade aan het toeste en/ of uw omgeving. = Start 1 = Minimum 2 = Gemidded 3 = Maximum

7 Garantie: De garantie staat niet garant voor schade, weke door brand, een niet adequate gebruik of misbruik van het toeste, ontstaat. Op de garantie kan beroep gedaan worden bij, niet functioneren van het toeste, bij normaa gebruik, op reden van materiaa - of fabricatie fouten. De voorwaarden van evering kunt u vinden c/q downoaden en naezen op:

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Infrarood kachel IRV PETITE 63. Artikel nummer: 801206 CE 0051

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Infrarood kachel IRV PETITE 63. Artikel nummer: 801206 CE 0051 CAGO GAS Instaatie - en gebruiks handeiding Infrarood kache IRV PETITE 63 Artike nummer: 801206 CE 0051 Maximae votooiing: 2800W - 200 g/h LPG Voor gebruik van dit toeste a.u.b. zorgvudig de instaatie

Nadere informatie

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Katalyt oven. Mod. Oro 165. Artikel nummer: 810021 CE 0051. Maximale voltooiing: 3100W - 220 g/h LPG

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Katalyt oven. Mod. Oro 165. Artikel nummer: 810021 CE 0051. Maximale voltooiing: 3100W - 220 g/h LPG CAGO GAS Installatie - en gebruiks handleiding Katalyt oven Mod. Oro 165 Artikel nummer: 810021 CE 0051 Maximale voltooiing: 3100W - 220 g/h LPG Voor gebruik van dit toestel aub. zorgvuldig installatie

Nadere informatie

Dakfelsmachine K9-WAD K9-WFS K9-GWS. Gebruiksaanwijzing. Machine Nr.:

Dakfelsmachine K9-WAD K9-WFS K9-GWS. Gebruiksaanwijzing. Machine Nr.: Gebruiksaanwijzing Met de machine kan uitsuitend veiig worden gewerkt, wanneer u de gebruiksaanwijzing en de veiigheidsvoorschriften voedig eest en u zich strikt aan de gegeven aanwijzingen houdt. Dakfesmachine

Nadere informatie

ROWI Installatie- en gebruikershandleiding

ROWI Installatie- en gebruikershandleiding ROWI Installatie- en gebruikershandleiding Gas katalytkachel 3400 watt Geachte klant, wij zijn er zeer blij om, dat u de keuze gemaakt heeft, voor een product van ROWI en bedanken ons op deze weg voor

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CI24WP..

Gebruiksaanwijzing CI24WP.. Gebruiksaanwijzing n CI24WP.. Inhoud Gefeiciteerd....................................................................................... 3 Veiigheidsbepaingen en waarschuwingen................................................................

Nadere informatie

Natuurlijke brandpreventie natuurlijk met OxyReduct!

Natuurlijke brandpreventie natuurlijk met OxyReduct! Natuurijke brandpreventie natuurijk met OxyReduct! Brand voorkomen OxyReduct dé innovatie op het gebied van brandpreventie maximae preventie maximae veiigheid Brand: een ondernemersrisico Beschermd met

Nadere informatie

www.toeatingsexamen-geneeskunde.be 1. Je staat met je twee voeten op de grond. Hoe verandert de druk die je uitoefent op de grond as je één been opheft? a. De druk haveert. b. De druk verdubbet. c. De

Nadere informatie

U kunt er volgende zaken mee meten : DC Spanning AC Spanning DC Stroom Weerstand Diode test Continuiteitstest

U kunt er volgende zaken mee meten : DC Spanning AC Spanning DC Stroom Weerstand Diode test Continuiteitstest Mini Digitae Mutimeter 1. Omschrijving Uw is een professionee digitae mutimeter met een 3 ½ digit LCD uitezing. U kunt dit toeste gebruiken voor een breed scaa toepassingen zoas thuis, op de werf, op schoo,...

Nadere informatie

De materialen die worden gebruikt voor het voorbereiden van de vloer moeten worden gebruikt in overeenstemming met de instructies van de fabrikant.

De materialen die worden gebruikt voor het voorbereiden van de vloer moeten worden gebruikt in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Design foors cick 1 2 Instaatieinstructies Agemene voorwaarden Een goede voorbereiding is essentiee voor een probeemoze instaatie. De designvoer kan worden geegd op betonnen, houten, stenen en vee andere

Nadere informatie

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas

instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas instructieboekje EUROM GS5000 Infraroodstraler op gas 2 HARTELIJK DANK Hartelijk dank dat u voor de EUROM GS5000 kachel gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle

Nadere informatie

PATIO HEATER TERRAS VERWARMINGSTOESTEL

PATIO HEATER TERRAS VERWARMINGSTOESTEL PATIO HEATER TERRAS VERWARMINGSTOESTEL Installatie - en gebruikshandleiding Voor gebruik van dit toestel aub. zorgvuldig installatie - en gebruiks handleiding lezen en deze erna goed bewaren. ATTENTIE

Nadere informatie

2 De elektrische huisinstallatie

2 De elektrische huisinstallatie Newton vwo dee a itwerkingen Hoofdstuk De eektrische huisinstaatie 6 De eektrische huisinstaatie. neiding Eektrische schakeingen Toeichting: hieronder vogen mogeijke ontwerpen. ndere ontwerpen die aan

Nadere informatie

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel Odia C & B HTE Dat is wat we Think noemen! Het excusieve simme technoogiepatform dat aan de basis igt voor de ontwikkeing van het nieuwe gamma Odia-condensatieketes van Chappée. Laatste nieuwe interface

Nadere informatie

RC4-2. Gebruiksaanwijzing RC4-2 afstandsbediening

RC4-2. Gebruiksaanwijzing RC4-2 afstandsbediening RC4-2 Gebruiksaanwijzing RC4-2 afstandsbediening Inhoud De afstandsbediening en andere onderdeen die in deze gebruiksaanwijzing zijn afgebeed kunnen er in werkeijkheid anders uitzien. Daarnaast behouden

Nadere informatie

Zelf klussen in uw huurwoning

Zelf klussen in uw huurwoning Zef kussen in uw huurwoning U wit iets aan uw huurwoning veranderen zodat deze beter bij u past. Een nieuwe keuken, een andere badkamer of misschien we een dakkape. Wij geven u graag de geegenheid om zef

Nadere informatie

Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL

Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL Gelieve alvorens het toestel te gebruiken, de instructies in deze handleiding grondig te lezen. Inhoud Pg. Veiligheid 2 Aansluiting van de gasfles 3

Nadere informatie

Een evenementenvergunning

Een evenementenvergunning Een evenementenvergunning aanvragen 2 Een evenementenvergunning aanvragen In onze gemeente worden jaarijks vee activiteiten georganiseerd. Dat is euk. Maar soms kan een evenement ook voor irritatie en

Nadere informatie

Aanvragen zelf beleggen zonder advies (voor ondernemers) SNS Zelf Beleggen (Zakelijk)

Aanvragen zelf beleggen zonder advies (voor ondernemers) SNS Zelf Beleggen (Zakelijk) Aanvragen zef beeggen zonder advies (voor ondernemers) SNS Zef Beeggen (Zakeijk) Aeen voedig ingevude formuieren nemen we in behandeing. I Mijn gegevens A Gegevens bedrijf Rechtsnaam Postcode en vestigingspaats

Nadere informatie

Slachthuisstraat 39. 2033 HC Haarlem 145 500,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl

Slachthuisstraat 39. 2033 HC Haarlem 145 500,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Sachthuisstraat 39 2033 HC Haarem 145 500,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Sachthuisstraat 39, 2033 HC Haarem

Nadere informatie

Montage handleiding Broilfire 4 Poot powerfire/gas komfoor 4p-01p

Montage handleiding Broilfire 4 Poot powerfire/gas komfoor 4p-01p Montage handleiding Broilfire 4 Poot powerfire/gas komfoor 4p-01p Instructies voor het monteren en gebruik van de Powerfire: Technische data: Gas type Butaan Propaan Werk druk: mbar 30-50 37-52 Categorie

Nadere informatie

1. Doelstelling. Verhuisplan ARDU!N. Begripsbepalingen. 3. Uitgangspunten

1. Doelstelling. Verhuisplan ARDU!N. Begripsbepalingen. 3. Uitgangspunten Verhuispan Verhuispan ARDU!N 1. Doesteing Bij een verhuizing van de woning of de werkpek /dagbesteding komt vee kijken. In dit pan staat beschreven hoe dat gaat. Wat kan de ciënt van Arduin verwachten

Nadere informatie

evenementenlocatie P2 Euroborg

evenementenlocatie P2 Euroborg evenementenocatie P2 Euroborg Evenementen in de stad Groningen Groningen is een bruisende en eefbare stad met een ruim en gevarieerd aanbod aan evenementen. Dit aanbod is zowe binnen, in de vee theaters,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Gasbranders. 057.130.7 Gasbrander zonder vlambeveiliging 057.131.7-057.146.3 Gasbranders met vlambeveiliging.

Gebruiksaanwijzing. Gasbranders. 057.130.7 Gasbrander zonder vlambeveiliging 057.131.7-057.146.3 Gasbranders met vlambeveiliging. Gasbranders Overzicht 057.130.7 gasbrander 20cm, butaan/propaan, 5 kw, zonder vlambeveiliging 057.131.5 gasbrander 30cm, butaan/propaan, 7 kw + vlambeveiliging 057.132.3 gasbrander 40cm, butaan/propaan,

Nadere informatie

n-- J Bij elk ander verwarmingssysteem is dit niet het geval, de temperatuur tegen het '-.!:> plafond is altijd hoger dan bij de vloer.

n-- J Bij elk ander verwarmingssysteem is dit niet het geval, de temperatuur tegen het '-.!:> plafond is altijd hoger dan bij de vloer. Nummer 19 Onderwerp: Voerverwarming neiding Het systeem van voerverwarming is op de Nederandse markt nooit een gewedig sukses geworden. Was het jaren geeden een mooi systeem voor woningen weke in de koopsfeer

Nadere informatie

IMPRESSA C5 De belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA C5 De belangrijkste zaken in het kort IMPRESSA C5 De beangrijkste zaken in het krt»het bek vr de IMPRESSA«en»IMPRESSA C5 De beangrijkste zaken in het krt«hebben van de nafhankeijke Duitse keuringsinstantie TÜV SÜD het keurmerk gekregen p grnd

Nadere informatie

880 EUROSEAL SILICONE

880 EUROSEAL SILICONE 880 EUROSEAL SILICONE Hoogwaardige universee sanitairkit. Producttypering Basis : Acoxim. Keur : Transparant Grijs (Trijs), transparant, wit, zivergrijs, manhattangrijs, grijs, antraciet, beige, jasmin,

Nadere informatie

Montage handleiding voor de BROILFIRE LAVASTEEN. Gas barbecue. Product Code DM1803B2-B

Montage handleiding voor de BROILFIRE LAVASTEEN. Gas barbecue. Product Code DM1803B2-B Montage handleiding voor de BROILFIRE LAVASTEEN Gas barbecue Product Code DM1803B2-B Gas BBQ Grill: Broilfire Gas categorie: I3B/P (30) Specificaties voor Nederland: Gas en druk: Verbruik: Butaan en Propaan

Nadere informatie

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE Gaaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE OPLOSSING MET DE FLEXIBILITEIT die vodoet AAN AL UW ZAKELIJKE BEHOEFTEN Een nieuwe dimensie in beveiiging Gaaxy

Nadere informatie

MBI. Barkoelkast Dometic HiPro 4000 Vision met glazen deur. Barkoelkast RH 429 LDAG met glazen deur. Geschikt voor het bewaren van dranken en snacks.

MBI. Barkoelkast Dometic HiPro 4000 Vision met glazen deur. Barkoelkast RH 429 LDAG met glazen deur. Geschikt voor het bewaren van dranken en snacks. MBI Barkoekast ometic HiPro 4000 Vision met gazen deur Pexigasdeur met magnetische deursuiting, deuraansag inks/rechts verwissebaar. Binnenruimte wit met 1 in hoogte verstebaar draagrooster. Binnenverichting

Nadere informatie

Gebruikers- en installatie- handleiding SUNWOOD MARINO. Propaan

Gebruikers- en installatie- handleiding SUNWOOD MARINO. Propaan Gebruikers- en installatie- handleiding SUNWOOD MARINO Versie: Aardgas Propaan Specificaties Fabrikant Sunderman Openhaarden V.O.F. / Sunwood Contactgegevens Christiaan Huygensstraat 10 2665 KX Bleiswijk

Nadere informatie

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508 Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared Model: GRT-508 Handleiding Mode d emploi Gebrauchsanweisung Manual Lees deze handleiding aandachtig door

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Comfort telefoontoestel met handenvrij spreken en Message Waiting LED. tiptel 140. tiptel

Gebruiksaanwijzing. Comfort telefoontoestel met handenvrij spreken en Message Waiting LED. tiptel 140. tiptel Gebruiksaanwijzing (NL/B) Comfort teefoontoeste met handenvrij spreken en Message Waiting LED tipte 140 tipte Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave...3 Veiigheidsaanwijzingen... 4 Kenmerken van het

Nadere informatie

IMPRESSA J5 de belangrijkste zaken in het kort

IMPRESSA J5 de belangrijkste zaken in het kort IMPRESSA J5 de beangrijkste zaken in het krt Het»Bek vr de IMPRESSA«en»IMPRESSA J5 de beangrijkste zaken in het krt«hebben van de nafhankeijke Duitse keuringsinstantie TÜV SÜD het keurmerk gekregen p grnd

Nadere informatie

makelaars haarlem.hiermakelaars.nl

makelaars haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Nagtzaamstraat 68 2032 TH Haarem 224 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Nagtzaamstraat 68, 2032 TH Haarem

Nadere informatie

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting BROCHURE Cursus Kantgericht Werken rendabe kantgericht tevreden trouw Kantgericht Werken Saes Force Consuting Ineiding De Cursus Kantgericht Werken gaat in eerste instantie over kantgerichtheid. Kort gezegd

Nadere informatie

Windows. Contactgegevens van de klantenservice van ArcSoft Inc.

Windows. Contactgegevens van de klantenservice van ArcSoft Inc. Windows Contactgegevens van de kantenservice van ArcSoft Inc. Noord-Amerika 46601 Fremont Bvd Fremont, CA 94538 Te: 1.510.440.9901 Fax: 1.510.440.1270 Website: www.arcsoft.com E-mai: support@arcsoft.com

Nadere informatie

KWALITEITSONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2007/2008 HET MONTESSORI LYCEUM HERMAN JORDAN

KWALITEITSONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2007/2008 HET MONTESSORI LYCEUM HERMAN JORDAN RAPPORT KWALITEITSONDERZOEK IN HET KADER VAN HET ONDERWIJSVERSLAG 2007/2008 HET MONTESSORI LYCEUM HERMAN JORDAN Schoo/insteing/vestiging: Montessori Lyceum Herman Jordan Afdeing: vwo Paats: Zeist BRIN-nummer:

Nadere informatie

Atab in de IKO groep. Atab onderscheidt zich door: IKO setting the standard

Atab in de IKO groep. Atab onderscheidt zich door: IKO setting the standard Vanuit Begië is Atab gegroeid van markteider Beneux tot internationaa bedrijf in de waterdichting. Atab onderscheidt zich door: 100 jaar ervaring in waterdichting expertise in dakdichtingsmateriaen expertise

Nadere informatie

AGA SIX-FOUR SERIE - DC6 (FFD) GEBRUIKERSHANDLEIDING - AARDGAS

AGA SIX-FOUR SERIE - DC6 (FFD) GEBRUIKERSHANDLEIDING - AARDGAS AGA SIX-FOUR SERIE - DC6 (FFD) GEBRUIKERSHANDLEIDING - AARDGAS Bevat instructies voor onderhoud, instaatie en gebruik en kookaanwijzingen DESN 512387 A Onthoud dat as u een onderdee van dit apparaat vervangt,

Nadere informatie

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg

ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg euzedossier ouderparticipatie keuzedossier vmbo osb in de onderbouw Gemengde Leerweg Op vijf badzijden in het werkboek wordt de medewerking van de ouders of verzorgers van de eeringen gevraagd. Wanneer

Nadere informatie

AGA DUAL CONTROL. Modelnummers: DC3 & DC5. (Opties externe ventilatie en kamerventilatie inbegrepen)

AGA DUAL CONTROL. Modelnummers: DC3 & DC5. (Opties externe ventilatie en kamerventilatie inbegrepen) AGA DUAL CONTROL Modenummers: DC3 & DC5 (Opties externe ventiatie en kamerventiatie inbegrepen) Gebruikers-gids ONTHOUD dat u bij het vervangen van onderdeen van dit apparaat uitsuitend reserveonderdeen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Tepro Gewächshausheizer mit Thermostat Gasheizgerät 4.2 kw

Tepro Gewächshausheizer mit Thermostat Gasheizgerät 4.2 kw GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR DE TEPRO MOBIELE KASKACHEL Art.No.: CK003 Fabricant: Tepro Garten GMBH Carl-Zeiss-str 8 / 4 63322 Rödermark Importeur: MultiFlame De Meente 16-A 8121 EV Olst 0464-14/16 Tepro

Nadere informatie

4/2008. zelfmaakidee uit Binnen & buiten. badkamerkast

4/2008. zelfmaakidee uit Binnen & buiten. badkamerkast /2008 zefmaakidee uit Binnen & buiten badkamerkast Een mooie kast voor a uw spuetjes in de badkamer. Met aden aan de zijkant, open vakken aan de voorkant en achter de deur, die voorzien is van een spiege,

Nadere informatie

Woningen met het Slimmer Kopen label hebben een lagere aankoopprijs. Het voordeel kan wel oplopen tot 25 procent!

Woningen met het Slimmer Kopen label hebben een lagere aankoopprijs. Het voordeel kan wel oplopen tot 25 procent! feiten & spereges Woningen met het Simmer Kopen abe hebben een agere aankoopprijs. Het voordee kan we opopen tot 25 procent! As koper van een Simmer Kopen woning bent u voor de voe honderd procent eigenaar.

Nadere informatie

KeCo-opgaven elektricitietsleer VWO4

KeCo-opgaven elektricitietsleer VWO4 KeCo-opgaven eektricitietseer VWO4 1 KeCo-opgaven eektricitietseer VWO4 E.1. a. Wat is een eektrische stroom? b. Vu in: Een eektrische stroomkring moet atijd.. zijn. c. Een negatief geaden voorwerp heeft

Nadere informatie

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobiee compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het weredwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany Op de ocatie Coburg/Noord-Beieren worden vakbij de hoofdfabriek van KAESER

Nadere informatie

Prattenburg 107. 2036 SE Haarlem 215 000,- k.k. makelaars. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars.nl

Prattenburg 107. 2036 SE Haarlem 215 000,- k.k. makelaars. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars.nl makeaars Prattenburg 107 2036 SE Haarem 215 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n www.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Prattenburg 107,

Nadere informatie

ROWI Installatie- en gebruikershandleiding. Gas kachel. Blue Flame 4200 watt met of zonder thermostaat

ROWI Installatie- en gebruikershandleiding. Gas kachel. Blue Flame 4200 watt met of zonder thermostaat ROWI Installatie- en gebruikershandleiding Gas kachel Blue Flame 4200 watt met of zonder thermostaat Geachte klant, wij zijn er zeer blij om, dat u de keuze gemaakt heeft, voor een product van ROWI en

Nadere informatie

De griffier gewaardeerd Een klantenonderzoek onder staten- en gemeenteraadsleden

De griffier gewaardeerd Een klantenonderzoek onder staten- en gemeenteraadsleden De griffier gewaardeerd 2011 Een kantenonderzoek onder staten- en gemeenteraadseden Vereniging van Griffiers Apri 2011 Inhoudsopgave Samenvatting... 3 1 Ineiding... 4 1.1 Achtergrond... 4 1.2 Enquête en

Nadere informatie

gemeente auditcommissie gemeente Heemskerk 2015 \PS Verordening HEEl`l' SkEl'k januari 2015

gemeente auditcommissie gemeente Heemskerk 2015 \PS Verordening HEEl`l' SkEl'k januari 2015 Regegeving - 30112 Scan nummer 1 van 1 - Scanpagina 1 van gemeente \PS HEE`' SkE'k auditcommissie Verordening gemeente Heemskerk 201 januari 201 mvo/2014/30112 Ii I H Z01C1738EE fëš Regegeving - 30112

Nadere informatie

Bestevaerstraat 6. 1971 BT IJmuiden 178 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl

Bestevaerstraat 6. 1971 BT IJmuiden 178 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Bestevaerstraat 6 1971 BT IJmuiden 178 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen makeaars Woning Ligging: aan rustige

Nadere informatie

Esschilderstraat 7. 2012 BB Haarlem 279 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl

Esschilderstraat 7. 2012 BB Haarlem 279 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Esschiderstraat 7 2012 BB Haarem 279 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Esschiderstraat 7, 2012 BB Haarem

Nadere informatie

Handdroger. Gebruikershandleiding. 22

Handdroger. Gebruikershandleiding.  22 Handdroger Gebruikershandeiding www.ecodryers.eu 22 Probeer het apparaat niet zef te instaeren, tenzij u een getraind technicus bent. Dit kan anders de veiigheid en goed functioneren van het apparaat beinvoeden.

Nadere informatie

Partner Network it starts here

Partner Network it starts here Previder Partner Network it starts here Partner Network It starts here IT bevindt zich in een nieuw tijdperk. Steeds meer organisaties houden ae zorgen van IT etterijk buiten de deur, door gebruik te maken

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Het onderhoud aan uw woning. Onderhouds-ABC

Huurdersinformatie. Het onderhoud aan uw woning. Onderhouds-ABC 1 Huurdersinformatie Het onderhoud aan uw woning Onderhouds-ABC Onderhoud In deze brochure eest u over het onderhoud van uw woning. U vindt er een uitgebreid overzicht van wie verantwoordeijk is voor weke

Nadere informatie

Het boek voor de IMPRESSA C5

Het boek voor de IMPRESSA C5 Het boek voor de IMPRESSA C5 Het IMPRESSA boek heeft van de Duitse keuringsinstantie TÜV SÜD het keurmerk gekregen o grond van de votte stij, de voedigheid en de aandacht voor veiigheidsasecten. Inhoudsogave

Nadere informatie

De vlamverdeler. Je hebt nodig: 1 brander met aansteker 1 gaasje 1 lucifer 1 knijper

De vlamverdeler. Je hebt nodig: 1 brander met aansteker 1 gaasje 1 lucifer 1 knijper Naam:. De vlamverdeler. Klas: De Engelsman Humphry Davy ontwierp in 1815 een mijn-werkers-lamp. Om de vlam maakte hij een koperen gaasje, dat de warmte afvoerde. Het gas buiten de lamp kon hierdoor nooit

Nadere informatie

Instructie handleiding voor als de kachel niet brand

Instructie handleiding voor als de kachel niet brand Instructie handleiding voor als de kachel niet brand Beste klant onze dank voor de aanschaf van een gas apparaat bij Gaswinkel. Om ervoor te zorgen dat u uw apparaat probleemloos kunt gebruiken zijn er

Nadere informatie

Een korte kennismaking met t Verlaet

Een korte kennismaking met t Verlaet Een korte kennismaking met t Veraet t Veraet is een woonzorgcentrum in Westdorpe. Het maakt onderdee uit van SOKA, ofwe Stichting Ouderenzorg Kanaazone. t Veraet biedt vee diensten: wooncomfort, zorg,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR MOBIELE TELEFOONDIENSTEN VAN YES TELECOM NETHERLANDS B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR MOBIELE TELEFOONDIENSTEN VAN YES TELECOM NETHERLANDS B.V. ALGEENE VOORWAARDEN VOOR OBIELE TELEFOONDIENSTEN VAN YES TELECO NETHERLANDS B.V. Laatst gewijzigd: juni 2011 1. DEFINITIES In deze Agemene Voorwaarden worden de vogende begrippen gebruikt: Aanbiedingsvorm:

Nadere informatie

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow CO 2 -generator (Aardgas) HANDLEIDING. Uitgifte datum: 01-11-2014

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow CO 2 -generator (Aardgas) HANDLEIDING. Uitgifte datum: 01-11-2014 WWW.TECHGROW.NL TechGrow CO 2 -generator (Aardgas) Uitgifte datum: 01-11-2014 HANDLEIDING De CO 2 -generator wordt gebruikt om de CO 2 -waarde op niveau te houden. WAARSCHUWING De CO 2 -generator werkt

Nadere informatie

euzedossier & uitgeverij remmers handleiding voor de mentor vmbo loopbaanoriëntatie

euzedossier & uitgeverij remmers handleiding voor de mentor vmbo loopbaanoriëntatie euzedossier handeiding voor de mentor vmbo oopbaanoriëntatie bij de gewijzigde druk 2011 isbn 978-90-6762-114-4 versie november 2015 Sjors van de Hasset Rob Vedhoen & uitgeverij remmers uitgeverij remmers

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing 4713

Gebruiksaanwijzing 4713 Vertrouwd raken Gefeiciteerd met de aankoop van dit CASIO horoge. Lees deze gebruiksaanwijzing nauwkeurig door om optimaa gebruik te kunnen maken van uw horoge. Ste het horoge aan icht boot voordat u het

Nadere informatie

adressen en gebouwen

adressen en gebouwen &cual 1YAsS Herinspectierapportage Wet basisregistraties adressen en gebouwen Deze rapportage vormt de weersag van de in opdracht van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heeren bij hun gemeente

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Horloge model 4749.

Gebruiksaanwijzing Horloge model 4749. Gebruiksaanwijzing Horoge mode 4749. Waarschuwing! De in dit horoge ingebouwde meetfuncties zijn niet bedoed om metingen met professionee of industriëe precisie te doen. De waarden die dit horoge produceert,

Nadere informatie

Voortplanting van trillingen - lopende golven

Voortplanting van trillingen - lopende golven Voortpanting van triingen - opende goven 8. Eigenschappen van goven Interferentie van goven Interferentie doet zich voor as goven ekaar samentreffen. Het is dus een samensteen van goven. COHERENTIEVOORWAARDE:

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Buitenkeuken 4 branders met zijbrander

Gebruiksaanwijzing. Buitenkeuken 4 branders met zijbrander Gebruiksaanwijzing Buitenkeuken 4 branders met zijbrander BELANGRIJK: Bedankt voor uw aankoop van deze buitenkeuken. lees voor de ingebruikname eerst de veiligheidsinstructies Waarschuwing: Alleen voor

Nadere informatie

Therapeutisch elastische kousen

Therapeutisch elastische kousen C T Therapeutisch eastische kousen bij oedeem, trombose en spataderen De therapeut weet raad K1 C H - T K1 - T K1 K2 C G C - G T G CF CE CD CC buiten engte A-omvang binnen engte C - F D CB C Therapeutisch

Nadere informatie

hp photosmart 318 digitale camera

hp photosmart 318 digitale camera hp photosmart 318 digitae camera gebruiksaanwijzing Handesmerken en copyright Copyright 2001 Hewett-Packard Company Ae rechten voorbehouden. Geen enke onderdee van dit document mag worden gefotokopieerd,

Nadere informatie

VEILIGHEIDSYSTEMEN. Persoonlijke bescherming. Clip systemen voor bitumen en kunststof dakbedekkingen

VEILIGHEIDSYSTEMEN. Persoonlijke bescherming. Clip systemen voor bitumen en kunststof dakbedekkingen VEILIGHEIDSYSTEMEN Persoonijke bescherming Cip systemen voor bitumen en kunststof dakbedekkingen Nebiprofa: De zekerheid van kwaiteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen dakbedekkingen - voeibare bitumen

Nadere informatie

WATERWERKBLAD. AANLEG VAN LEIDINGWATERINSTALLATIES Bevestiging van leidingen

WATERWERKBLAD. AANLEG VAN LEIDINGWATERINSTALLATIES Bevestiging van leidingen Herziening van juni 2004 WATERWERKBLAD AANLEG VAN LEIDINGWATERINSTALLATIES Bevestiging van eidingen WB 3.6 DATUM: DEC 2015 Auteursrechten voorbehouden Met betrekking tot de bevestiging van eidingen is

Nadere informatie

Previder Cloud Hosting it starts here

Previder Cloud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting it starts here Whitepaper Previder Coud Hosting Inhoudsopgave 1. Managementsamenvatting... 3 2. Ineiding Coud Hosting... 4 2.1. Typen Couds... 4 2.2. Coudservicemodeen...

Nadere informatie

De basis van het branden

De basis van het branden De basis van het branden Voor de uitleg over het branden en werken ga ik ervan uit dat je rechtshandig bent Je werkplek: De ruimte moet goed geventileerd zijn! Pak de kleuren waarmee je van plan bent te

Nadere informatie

Algemene inkoopvoorwaarden gemeente Utrecht 2018

Algemene inkoopvoorwaarden gemeente Utrecht 2018 Agemene inkoopvoorwaarden gemeente Utrecht 2018 I Agemeen Artike 1 Definities Afevering: Contractant: Diensten (Dienst): Gemeente: Goederen: Leveringen(Levering): Offerte: Offerteaanvraag: Overeenkomst:

Nadere informatie

Betaalbaar zitcomfort

Betaalbaar zitcomfort Koopwijzer es.qxd 26-02-2003 17:18 Pagina 27 K&E KOOPWIJZER Bureaudraaistoeen (Prestatiekasse 3.3) Betaabaar Een achturige werkdag op kantoor vraagt om goed zitmeubiair. Het aanbod van bureaudraaistoeen

Nadere informatie

Nobo Whiteboards. Inspirerende ideeën delen. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe

Nobo Whiteboards. Inspirerende ideeën delen. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe Nobo Whiteboards Inspirerende ideeën deen ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.com Communicate with confidence Wij zijn Nobo... Wij zijn de oppervaktes die breekbare eerste gedachten, notities,

Nadere informatie

Koudemiddelen. Koudemiddelen

Koudemiddelen. Koudemiddelen Koudemiddeen Koudemiddeen Geregenereerde HCFK s HFK s Ammoniak Koowaterstoffen Tabe voor de vervanging van koudemiddeen Software en toebehoren Eigenschappen van de verpakkingen Recuperatie van koudemiddeen

Nadere informatie

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 -

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 - aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010-1 - AANVULLENDE HANDLEIDING AQUA PLUS Deze handleiding is uitsluitend ter aanvulling van de handleiding van de Altech Eclips (papieren of DVD

Nadere informatie

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen

IVERA 2.10: Feilloze communicatie tussen centrales en verkeersregelingen IVERA 2.10: Feioze communicatie tussen centraes en verkeersregeingen IVERA 2.10: feioze functionaiteit Verkeersregeingen en verkeers - centraes die gebruikmaken van het IVERA-protoco kunnen naadoos met

Nadere informatie

Bijlage IV inspraakreactie. Tennet TSO B.V. 24 november 2015

Bijlage IV inspraakreactie. Tennet TSO B.V. 24 november 2015 Bijage IV inspraakreactie Tennet TSO B.V. 24 november 2015 ik É W ii r "" ro Gemeente de Wetdgjij, ingekomen: - @Éis"Zi0 i 5177 > wait fi iii vv donrnr: we we ntde V 1? /fv W ï,.«^"= /(?f=2? Poetbue 7t8

Nadere informatie

Het boek voor de IMPRESSA C5

Het boek voor de IMPRESSA C5 Het boek voor de IMPRESSA C5 Het IMPRESSA boek heeft van de Duitse keurings-instantie TÜV SÜD het keurmerk gekregen o grond van de votte stij, de voedigheid en de aandacht voor veiigheidsasecten. Inhoudsogave

Nadere informatie

KENWOOD TT290. Gebruiksaanwijzing

KENWOOD TT290. Gebruiksaanwijzing KENWOOD TT290 Gebruiksaanwijzing TT280 series TT290 series TT880 series TT890 series Nederlands Vouw de voorpagina a.u.b. uit voordat u begint te lezen. Op deze manier zijn de afbeeldingen zichtbaar veiligheid

Nadere informatie

Statistiek in twee variabelen lineaire regressie

Statistiek in twee variabelen lineaire regressie September 2008 Statistiek in twee variabeen ineaire regressie (p2-7) een statistische oefening uitgewerkt met het wetenschappeijk rekentoeste FX 92 Coège 2D en met het grafisch rekentoeste Graph 35+ Ontdekkingsaanbod

Nadere informatie

J J. September 2015 I ~I= =1= = 1

J J. September 2015 I ~I= =1= = 1 j September 2015 ~= =1= = 1 ~ ~ " neiding De voetbavereniging Vathermond bestaat nu 85 jaar en is niet aeen een begrip in het dorp Vathermond maar ook in de wijde omgeving. Veen uit het dorp beeven zef

Nadere informatie

NL handleiding supplement Mug Press MPR-2

NL handleiding supplement Mug Press MPR-2 NL handleiding supplement Mug Press MPR-2 Dit is een supplement met daarin de belangrijkste instellingen in het Nederlands. Dit supplement dient niet ter vervanging van de meegeleverde handleiding. Neem

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

Verder. Tips en tricks voor verpleegkundig rekenen

Verder. Tips en tricks voor verpleegkundig rekenen Verder Tips en tricks voor verpeegkundig rekenen Inhoud 2 Van de druppesneheid van een infuus tot het kaarmaken van een injectie: het maken van berekeningen is onosmakeijk verbonden met het werk van verpeegkundigen.

Nadere informatie

euzedossier & uitgeverij remmers instructie bij het decaanaccount versie 03.09.13

euzedossier & uitgeverij remmers instructie bij het decaanaccount versie 03.09.13 euzedossier instructie bij het decaanaccount versie 03.09.13 & uitgeverij remmers Voor vragen, opmerkingen en suggesties bij deze instructie kunt u contact opnemen met: Uitgeverij Remmers Nieuwe Bosscheweg

Nadere informatie

Bosch: een merk voor het leven.

Bosch: een merk voor het leven. De vaatwassers. Editie 2013 www.bosch-home.be Inkijkexempaar Technoogie voor het even 1 Bosch: een merk voor het even. Onze vaatwassers zijn even goed voor het miieu as voor uw beste porseein. Green Technoogy-abe

Nadere informatie

Engelandlaan 580. 2034 HA Haarlem 139 750,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars.

Engelandlaan 580. 2034 HA Haarlem 139 750,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars. makeaars Engeandaan 580 2034 HA Haarem 139 750,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Engeandaan 580, 2034 HA Haarem makeaars

Nadere informatie

EST Gebruikers- en montagehandleiding behorende bij inbouwbranders

EST Gebruikers- en montagehandleiding behorende bij inbouwbranders Productinformatie: Gashaarden Gezellig met anderen genieten van een sfeervol vlammenspel. Deze gasbrander is veilig en eenvoudig in gebruik. Alle onderdelen zijn CE-gekeurd en zorgen voor een lange levensduur.

Nadere informatie

Gewoon is soms niet speciaal genoeg. AmbulAnte begeleiding (V)SO de PirAmide

Gewoon is soms niet speciaal genoeg. AmbulAnte begeleiding (V)SO de PirAmide AmbuAnte begeeiding (V)SO de PirAmide Gewoon is soms niet speciaa genoeg deskundige begeeiding en PrAKtiSCHe OnderSteuning VOOr OnderWiJS AAn eeringen met een Angdurige ZieKte OF ichameijke beperking.

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

energieprestatiecertificaat

energieprestatiecertificaat energieprestatiecertificaat bestaand gebouw met woonfunctie straat Astridpein bestemming appartement type softwareversie 9.19.0 berekende energiescore (kwh/m2jaar): De energiescore aat toe om de heid van

Nadere informatie

Evenementenlocatie Kardinge

Evenementenlocatie Kardinge Evenementenocatie Kardinge Evenementen in de stad Groningen Groningen is een bruisende en evendige stad met een ruim en gevarieerd aanbod aan evenementen. In 201 is dit bevestigd met een mooie tite Evenementenstad

Nadere informatie

NEDERLANDS. Veiligheidsvoorschriften Stel het product niet bloot aan water of vocht Verf niet over de rookmelder

NEDERLANDS. Veiligheidsvoorschriften Stel het product niet bloot aan water of vocht Verf niet over de rookmelder Inhoudsopgave Inleiding 23 Veiligheidsvoorschriften 23 Verpakkingsinhoud 23 Technische specificaties 24 Beschrijving van het product en gebruiksaanwijzing 24 Installatie-instructies 27 Onderhoud 29 Garantie

Nadere informatie

Who cares about variety? Productcatalogus

Who cares about variety? Productcatalogus Who cares about variety? Productcataogus We do! The Warm Society is opgericht omdat we vinden dat het hoog tijd is dat verwarming de aandacht krijgt die ze verdient. Mensen hebben een passieve houding

Nadere informatie