WHITEPAPER. v1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WHITEPAPER. v1.0"

Transcriptie

1 WHITEPAPER v1.0

2 WE WILLEN EEN CRYPTO COMMUNITY PAGINA 2 BOUWEN DIE VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK IS

3 INHOUD PAGINA 3 SAMENVATTING PAGINA 4 WAAROM REBELLIOUS? PAGINA 5 INTRODUCTIE PAGINA 6 PROOF-OF-AIRDROP PAGINA 9 DISTRIBUTIE VAN DE TOKEN PAGINA 10 DEELNAME AAN DE AIRDROP PAGINA 12 EEN VAN DE EERSTE PROOF-OF-STAKE ERC20 TOKENS PAGINA 14 OPBRENGST EN BELONING STIMULANSEN PAGINA 17 DE TOEKOMST VAN REBELLIOUS: E-COMMERCE PAGINA 18 ONTWIKKELING ROADMAP PAGINA 21 DE TOEKOMST 2019 PAGINA 22

4 SAMENVATTING PAGINA 4 De kracht van cryptovaluta s ligt in de mogelijkheid om geld te printen en te distribueren zonder een centraal overheidsorgaan. Helaas worden de meeste cryptovaluta s op den duur gedomineerd door investeerders met grote hoeveelheden kapitaal en miners met krachtige hardware. Wij zijn Rebellious; wij willen de macht weer overnemen en die in handen leggen van onze community. De token wordt gelanceerd door gebruik te maken van een Proof-of-Airdrop systeem; in plaats van het verkopen van de token in een ICO, ontvangen leden van de Rebellious community een gelijkwaardig aandeel in tokens als startkapitaal. Vanaf dat punt krijgen leden van de community de mogelijkheid om meer tokens te verdienen door taken te volbrengen waardoor Rebellious groeit. Dat omvat het hele scala van promotie van het merk op sociale media tot het vertalen van onze web inhoud, van hulp bij de ontwikkeling van de module tot het helpen met offline marketing. De kracht van Rebellious ligt in het feit dat haar community er interactief bij wordt betrokken. In tegenstelling tot traditionele cryptovaluta s, staat Rebellious ten dienste van een unieke, nieuwe token. Die wordt eerlijk verdeeld over alle leden van de community die bij de opbouw ervan hebben geholpen. Rebellious neemt de macht weer terug.

5 WAAROM REBELLIOUS? PAGINA 5 Als crypto-enthousiastelingen en -specialisten, vinden we het in toenemende mate pijnlijk om te zien dat vele ICO s falen. De markt wordt momenteel overspoeld met projecten van personen die geld willen verdienen aan onervaren mensen en/of die hun beloften niet waarmaken. Het team van Rebellious heeft vele jaren ervaring op de e-commerce markt, maar ook in cryptovaluta s. We hebben de kennis en ervaring om onze beloften na te komen. Wij geloven dat een cryptovaluta, die is ontwikkeld door en voor crypto-enthousiastelingen, de huidige e-commerce markt ten goede kan veranderen. Net zoals bij traditionele investeringen, worden cryptovaluta-projecten al gauw gedomineerd door een handvol grote investeerders die bakken vol van de munteenheid opkopen. Het gevolg is dat ze een onevenredige invloed hebben op de prijs, terwijl wij, reguliere investeerders, snel onze interesse in de rest van het project verliezen. Dus waarom blijven wij, als crypto-enthousiastelingen, investeren in projecten of gemeenschappen waar we geen invloed op hebben? Wat nu als er meer dan een manier is om u in te kopen in een nieuwe crypto community? Investeerders gebruiken over het algemeen hun geld om zich bij een project in te kopen. Maar wat nu als we u zouden vragen te investeren in onze nieuwe token door middel van tijd? Wij van Rebellious zijn het er tenslotte allemaal over eens dat tijd veel kostbaarder is dan geld. Met het idee dat we tijd meer waarde toekennen dan koopkracht, zijn we van plan om een nieuwe cryptovaluta te bouwen. Eentje die wordt ondersteund vanuit een actieve community. In plaats van te bouwen aan een nieuwe munteenheid die wordt gedomineerd door investeerders met dikke portemonnees, willen we alle leden van onze crypto space een gelijke kans geven. Iedereen krijgt een gelijkwaardig aandeel in onze munteenheid. Klinkt dat interessant voor u? Lees dan verder om te ontdekken hoe u kunt meedoen met onze Rebels en ons kunt helpen bouwen aan een nieuwe, levendige crypto community.

6 INTRODUCTIE PAGINA 6 Blockchain technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we kijken naar de monopolies van overheden over valuta s. Valuta s als Bitcoin en Ethereum hebben laten zien dat we niet afhankelijk zijn van centrale overheidsorganen voor transfers van geld over de wereld, het behoud van financiële privacy/veiligheid en verificatie van eigendom. Het wereldwijde financiële systeem verandert en de rol van cryptovaluta s was binnen dit systeem lange tijd onderhevig aan hoop, vragen en vele risico s. Maar uiteindelijk wordt duidelijk dat blockchain de kern kan zijn van een grote verscheidenheid in gedecentraliseerde infrastructuren. Van databases in de cloud en sociale media platforms, tot draadloze netwerken en gedeelde economieën. Samen met het internet bewijst blockchain technologie een van de grootste omwentelingen te zijn sinds de industriële revolutie en de grondlegging van een vrije en welvarende planeet. Maar deze toekomst is niet te voorspellen of iets om op te hopen we moeten haar bereiken. Bij Rebellious geloven we in de kracht van cryptovaluta s en de blockchain. En we vinden dat het nu tijd is om deze technologie verder op weg te helpen. Een jaar in de wereld van cryptovaluta s kan worden vergeleken met meer dan tien jaar in een willekeurige reguliere, financiële markt. In 2017 hebben we al grote veranderingen gezien die van invloed zijn op de toekomst van cryptovaluta s en economieën wereldwijd. Het is de hoogste tijd om een verdiepingsslag te maken. Rebellious is met recht de munteenheid van het volk. Met onze unieke benadering, streven we ernaar te bouwen aan een sterke valuta die wordt aangedreven door een gemeenschap die nog sterker is. Deze wordt namelijk gemotiveerd door groei in plaats van door gulzigheid.

7 INTRODUCTIE PAGINA 7 Na de laatste drop van tokens (hieronder verder uitgewerkt), wordt, onder leiding van het team van Rebellious, de ontwikkeling van modules en features in eerste instantie gedaan met hulp en inbreng van de community. Degenen die meewerken, worden beloond voor hun inzet. De precieze details van taken en beloningen worden op een later moment bekend gemaakt. Als de gemeenschap eenmaal verantwoordelijkheid draagt voor haar toekomstige potentieel, dan is het succes nabij. In plaats van afhankelijk te zijn van één persoon of van een team van ontwikkelaars en marketeers, is Rebellious afhankelijk van u (onze community). U helpt mee met het bouwen aan de volgende, grote, door de massa geadopteerde, cryptovaluta. Om voor elkaar te krijgen dat iedereen meedoet, moeten we gebruik maken van de e-commerce markt. E-commerce groeit ieder jaar en als de token van Rebellious wordt gebruikt, neemt de waarde ervan toe. Als de token eenmaal is gevestigd op de e-commerce markt, is de tweede fase het swappen van de ERC20 Rebellious token naar zijn eigen blockchain. Daardoor nemen de efficiëntie en snelheid van transacties toe. De gemeenschap wordt geraadpleegd en geïnformeerd over de uitvoering van deze swap als de tijd daarvoor is aangebroken. Wat nu als we, in plaats van afhankelijk te zijn van overheden en de mannen en vrouwen die daar werken - voor het bepalen van ons financiële lot, een technologische oplossing zouden kunnen vinden? Een oplossing die conventies tart: een cryptografisch veilige, digitale munteenheid die betrouwbaar is omdat ze niet afhankelijk is van trustbedrijven? Die stabiel kan zijn omdat ze digitaal is en die is ontworpen door mensen, maar niet onderhevig is aan menselijke grillen? -Satoshi Nakamoto

8 WAT NU ALS U ZICH OP MEER DAN PAGINA 8 EEN MANIER KUNT INKOPEN IN EEN NIEUWE CRYPTO COMMUNITY?

9 PROOF-OF- AIRDROP PAGINA 9 Laat het duidelijk zijn, Proof-of-Airdrop is geen mechanisme dat vergelijkbaar is met Proof-of- Work of Proof-of-Stake protocollen. We willen een community bouwen waarin elke cryptoenthousiasteling een evenredige mogelijkheid heeft om zowel het project als de eigen portefeuille te helpen groeien. Met Proof-of-Work protocollen en mining zouden we alleen maar een nieuwe cryptovaluta creëren die wordt gedomineerd door mining groepen. We willen dan ook niet functioneren als ICO omdat we niet willen dat Rebellious wordt gebouwd op een geldpomp. In plaats daarvan willen we een betrokken gemeenschap, die zich verbonden voelt dankzij haar bijdrage. Onze Proof-of-Airdrop benadering dient als eerste echte bewijs dat Rebellious werkelijk een community project is.

10 DISTRIBUTIE VAN DE TOKEN Totale hoeveelheid tokens: PAGINA tokens (95%) worden gebruikt voor het Rebellious project tokens (5%) worden gereserveerd voor het team van Rebellious tokens worden in de community ge-airdropped tokens worden als beloningen uitgekeerd aan de community tokens worden gebruikt om externe kosten te betalen tokens worden gereserveerd voor onverwachte kosten tokens worden gereserveerd voor het team van Rebellious.

11 DISTRIBUTIE VAN DE TOKEN De tokens worden als volgt gedistribueerd: PAGINA tokens worden in de community ge-airdropped. Als u meedoet aan de airdrop van Rebellious, dan ontvangt u 2000 REBL tokens. Iedereen moet een airdrop formulier invullen en aan specifieke vereisten voldoen om lid te kunnen worden van de Rebellious community tokens worden als beloningen uitgekeerd aan de community. Beloningen worden gegeven voor het afronden van specifieke taken die eraan bijdragen dat Rebellious groeit. Deze taken worden uitgezet door het team van Rebellious en alle leden van de community hebben de kans om meer tokens te verdienen als beloning. Beloningen worden binnen 12 maanden uitgegeven tot december tokens worden gebruikt om externe kosten te betalen. Denk aan betalingen voor een vermelding op handelslijsten, externe ontwikkelingen, beurzen, enzovoort. Tokens die in december 2018 nog over zijn, worden gekanaliseerd tot beloningen en herverdeeld over de community tokens worden gereserveerd voor onverwachte kosten. Alle tokens die nog over zijn in december 2018 worden herverdeeld over de gemeenschap in hoeveelheden van 2000 REBL tokens worden gereserveerd voor het team van Rebellious. Als een vorm van salaris in de toekomst.

12 DEELNAME AAN DE AIRDROP PAGINA 12 Het belangrijkste doel van de airdrop is het creëren van een sterke, loyale community van Rebels die toegewijd is om een verandering teweeg te brengen op de markt van cryptovaluta s. De airdrop gaat van start op 21 november 2017 en duurt maximaal 40 dagen. Als alle tokens al voor de einddatum zijn gedistribueerd, eindigt de airdrop. Alle tokens die na 40 dagen over zijn, worden verbrand. De airdrop bestaat uit meerdere fases. De taken tijdens de eerste stadia zijn eenvoudiger. Als de drop vooruitgang boekt, worden de taken steeds moeilijker. Het is dan ook handig om al vroeg actief te worden. Let op: deelname is beperkt. Elke Rebel kan slechts eenmaal deelnemen aan de airdrop. Het belangrijkste doel van de drop is het opbouwen van een loyale, levendige community rondom de munteenheid.

13 WE ZIJN VAN PLAN HET WERELDWIJDE PAGINA 13 FINANCIËLE MONOPOLIE TE VERNIETIGEN

14 Een van de eerste PROOF-OF-STAKE ERC20 TOKENS In aanvulling op het initiële Proof-of-Airdrop systeem, functioneert Rebellious op een Proof-of-Stake systeem. PAGINA 14 De ERC20 token van Rebellious is een van de eersten die gebruik maakt van een Proof-of-Stake systeem in token vorm. We geloven dat het belangrijk is om onze Rebels te belonen. Niet alleen voor hun actieve bijdrage aan Rebellious, maar ook voor de passieve. Door gebruik te maken van Proof-of- Stake, kunnen degenen in de community die eigen tijd investeren in REBL ook rente verdienen op de REBL in hun portemonnee. Dat stimuleert blijvende interactie binnen de Rebellious community. Ook helpt het bij het stabiliseren van de handelsprijzen, omdat het aanmoedigt tot investeren in plaats van tot snelle handel. Het Proof-of- Stake systeem van Rebellious Beginvoorraad: Maximale totale voorraad: Minimale leeftijd van tokens: Maximale leeftijd van tokens: Jaarlijkse rente: dagen 30 dagen 10%

15 Een van de eerste PROOF-OF-STAKE ERC20 TOKENS Door REBL in uw portemonnee te houden, kunt u op regelmatige basis uitbetaling van rente claimen op uw balans. PAGINA 15 Om deel te kunnen nemen aan het Proof-of-Stake systeem, moet u uw REBL tokens gedurende 10 dagen in uw portemonnee houden. Als die 10 dagen voorbij zijn, worden uw REBL tokens geactiveerd en begint u rente te verdienen voor elke verdere dag dat u ze in uw portemonnee heeft. Deze rente blijft oplopen tot een maximum van 30 dagen. U moet het dan claimen in uw portemonnee. Als u de rente niet claimt, dan leveren uw tokens geen verdere rente op. Eenmaal geclaimd, beginnen de 30 dagen opnieuw en gaan uw tokens opnieuw voor u verdienen. Als u regelmatig claimt, dan is de rente die wordt uitgekeerd op onze REBL tokens gelijk aan ruwweg 10% per jaar.

16 Proof-of-Stake ERC20 tokens VOORBEELDEN Bekijk onderstaande voorbeelden om te zien hoe het ongeveer werkt: PAGINA 16 Voorbeeld 1 - U heeft REBL in uw portemonnee en claimt elke 30 dagen rente - Elke 30 dagen verdient u ruwweg 82, REBL - Over een periode van een jaar verdient u rond de 1000 REBL*, vergelijkbaar met 10% rente Voorbeeld 2 - U heeft REBL in uw portemonnee en claimt elke 15 dagen rente - Elke 15 dagen verdient u ruwweg 41, REBL - Over een periode van een jaar verdient u rond de 1000 REBL*, vergelijkbaar met 10% rente Voorbeeld 3 - U heeft REBL in uw portemonnee en claimt elke 40 dagen rente - Elke 40 dagen verdient u ruwweg 82, REBL, omdat na 30 dagen geen rente wordt gegenereerd - Over een periode van een jaar verdient u rond de 750 REBL* We hebben een maximale token-leeftijd gesteld van 30 dagen omdat Rebellious erop is gericht de community erbij te betrekken. Het ten minste elke 30 dagen moeten claimen, stimuleert dat. * Bovenstaande is slechts ter illustratie. Een rente van 10% is een ruwe benadering die varieert op grond van de transactiekosten die zijn verbonden aan rente uitbetalingen.

17 OPBRENGST REBELLIOUS WHITEPAPER v1.0 EN BELONING STIMULANSEN PAGINA 17 Deze fase begint op 1 januari 2018 en duurt 1 jaar. Er zijn munten gereserveerd voor dit stadium. Rebels kunnen tokens verdienen door specifieke taken uit te voeren op het gebied van marketing, vertaling, programmering, enzovoort. De lijst met beschikbare taken en relevante omschrijvingen wordt openbaar gemaakt op onze website. In de loop der tijd worden er meer taken toegevoegd aan de site, zodat Rebellious verder kan groeien. De meest actieve leden van onze community ontvangen de grootste beloningen om, nogmaals, de groei van een sterke, actieve community te stimuleren.

18 De toekomst van Rebellious E-COMMERCE PAGINA 18 De markt voor e-commerce groeit nog steeds. In 2016 ontdekte het Amerikaanse ministerie van Economische Zaken dat meer dan 50% van de internetgebruikers wereldwijd weleens een online aankoop had gedaan. De markt is echter niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Hieronder een aantal van de grootste uitdagingen waar de markt voor e-commerce mee te maken heeft: Dominantie De markt voor e-commerce is jarenlang gedomineerd door een handvol grote spelers. Dat heeft geleid tot online transacties met hoge transactiekosten, lage transactiesnelheden, fraude en nog veel meer. We geloven dat het verversen van de markt met nieuwe blockchain alternatieven helpt om deze problemen te overwinnen. Innovatie Ook online betaalmogelijkheden worden door slechts een handvol spelers aangeboden. Helaas zijn er complete online markten die niet worden bediend door diensten als Visa en Mastercard, waardoor ze vrijwel onbruikbaar zijn. En maakt u zich geen zorgen, we hebben het dan niet over schimmige online markten. We willen alleen benadrukken dat er innovatieve oplossingen nodig zijn voor online betaalmogelijkheden. Ook willen we het monopolie van de leidende creditcardbedrijven tarten.

19 WE VINDEN HET BELANGRIJK OM PAGINA 19 ONZE REBELS TE BELONEN

20 De toekomst van Rebellious E-COMMERCE Mogelijkheid PAGINA 20 Terwijl online shoppen immens populair is, is het niet altijd even goed toegankelijk. Als iemand bijvoorbeeld geen bankrekening heeft, dan kan hij niet meedoen. Dat betekent dat de markt voor e-commerce nog vele groeimogelijkheden heeft. Door mee te werken aan een bredere acceptatie van cryptovaluta, geloven we dat we de e-commerce markt kunnen helpen om uiteindelijk iedereen te bereiken die voorheen niet mee kon doen. Cryptovaluta s worden steeds populairder; duizenden handelaren offline accepteren bijvoorbeeld betalingen met Bitcoin en andere cryptovaluta s. Bij Rebellious zijn we van plan om deze vooruitgang verder op weg te helpen en transactiemodellen voor cryptovaluta s te ontwikkelen voor alle grote e-commerce platforms. Door onze munteenheid te introduceren op platforms als Prestashop, WooCommerce, Shopify, BigCommerce en Magento, willen we wereldwijde financiële monopolies afbreken die worden gemanipuleerd door banken en creditcardbedrijven. Zo willen we ervoor zorgen dat e-commerce echt toegankelijk wordt. Ons team is gezegend met programmeurs van wereldklasse en we zijn al begonnen met het opzetten van een structuur om dit alles mogelijk te maken. Maar we kunnen het niet doen zonder u. Alleen met de kracht van onze community kunnen we de verandering maken waar we van dromen. We zijn van plan om eind december 2017 een update van dit Witboek uit te geven. Tegen die tijd hebben we meer gedetailleerde informatie over ons aanvalsplan om e-commerce voor iedereen te verbeteren. Tot die tijd is onderliggend document een basis roadmap voor het Rebellious project. Volg ons op GitHub voor meer updates.

21 ONTWIKKELING ROADMAP Whitepaper Versie 2.0 PAGINA 21 Meertalige update: we zijn van plan om een internationale community te bouwen die voor iedereen toegankelijk is. Daarom streven we ernaar onze website en het Witboek in maart 2018 vertaald te hebben in vijf talen. We leggen ook grote nadruk op de Aziatische markt en streven er daarom naar om onze website in juni 2018 vertaald te hebben in het Chinees, Japans en Koreaans. We kunnen deze doelen alleen behalen met de hulp van onze community. Beurzen: we richten ons al op een grootschalige uitwisseling om zo snel mogelijk na de airdrop te worden vermeld en verhandelbaar te zijn - we weten dat het een belangrijke factor is voor de community. We richten ons in eerste instantie slechts op één beurs. Van meerdere vermeldingen is namelijk niet bewezen dat het van grote invloed is op de marktprijzen. Portemonnees: Data van de lancering van onze REBL portemonnees zijn: - Windows, november Android, juni Mac, mei ios, augustus 2018 E-commerce modules: het bouwen van crypto-modellen voor grote e-commerce platforms is een van onze belangrijkste aandachtspunten. We zijn van plan om deze modules af te ronden in: - Prestashop, april WooCommerce, mei Shopify, juni BigCommerce, juli Magento, augustus X Cart, september OpenCart, oktober Ubercart, november Yo!Kart, december Zen Cart, januari 2019

22 DE TOEKOMST 2019 PAGINA 22 Blockchain van Rebellious: het uiteindelijke doel van fase 1 van het Rebellious project is om REBL te transformeren tot een op zichzelf staande State of the art blockchain. Onze REBL tokens (op dit moment ERC20) kunnen worden ingewisseld voor een munt met gebruik van de laatste technologie. Huidige blockchains, zoals Ethereum, NEO en Bitcoin, zijn traag en omslachtig en belast met hoge transactiekosten. Rebellious wil anders zijn. Door gebruik te maken van de allernieuwste technologie, is ons gedistribueerde grootboek snel en efficiënt, waardoor het gebruiksvriendelijk is en eenvoudig in onderhoud. Het Rebellious platform wordt aangestuurd door meerdere high-speed nodes over de hele wereld. We zullen bewijzen dat centralisatie niet meer nodig is. En we maken decentralisatie tot de nieuwe standaard voor iedereen. Rebellious is van plan een grote klap uit te delen op de markt van cryptovaluta s en we weten dat we daarvoor een goed plan in huis hebben. We hebben alleen de hulp nodig van onze community. Als we op dat punt zijn aangekomen, zijn de groeimogelijkheden oneindig.

23 VOLG ONS, DOE MET ONS MEE PAGINA 23 Eenheid is kracht, verdeeldheid verzwakt ons, samen zijn we winnaars en winnaars winnen alles!

24 REBELLIOUS WHITEPAPER v1.0 PAGINA 24

WHITEPAPER. v2.1

WHITEPAPER. v2.1 WWW.REBELLIOUS.IO WHITEPAPER v2.1 BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE ONDER DE PAGINA 2 AANDACHT BRENGEN INHOUD PAGINA 3 INTRODUCTIE PAGINA 4 WAAROM REBL? PAGINA 7 REBL KICK-OFF PAGINA 8 TOKEN DISTRIBUTIE PAGINA 9

Nadere informatie

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved INTEREST COIN Laat je geld groeien White paper Version 1.4 1 INHOUD 3 Uitleg 5 WeShareInterest.com 6 Website Applicatie 7 Bedrijfsmodel 8 Stappenplan 9 Investeerders 10 InterestCoin (InC) 12 Wat we doen

Nadere informatie

IMPREA Token. Whitepaper

IMPREA Token. Whitepaper IMPREA Token Whitepaper PRODUCT Imprea is een social trading app. Beleggers kunnen met Imprea handelen in aandelen en hun transacties en ideeën delen met andere beleggers. Beleggers kunnen elkaar volgen

Nadere informatie

PrivacyStake Whitepaper

PrivacyStake Whitepaper PrivacyStake Whitepaper Support@PrivacyStake.com Introductie PrivacyStake heeft door de jaren heen cryptomunten zien groeien. Vanaf 2016 zijn staking en lending platformen steeds populairder geworden.

Nadere informatie

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Internet 2.0: De blockchain Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Blockchain Cyber4z heeft ervaring in het ontwerpen en implementeren van blockchain in uw organisatie.

Nadere informatie

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club.

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club. Wie Zijn Wij Titan Trade Club is een gedecentraliseerde Mining en Handels Club. Dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Missie Titan Trade Club. Zaken

Nadere informatie

Crypto s: Emissie, handel en beleggen

Crypto s: Emissie, handel en beleggen Crypto s: Emissie, handel en beleggen Leonard Franken 1 Blockchain in het jaar 1453 Tamper-proof feoffment Saxton land, 1453 2 Crypto currency Fundamentals Iedereen kan een crypto creëren met deze technologie

Nadere informatie

White Paper V2.0. Nederlands

White Paper V2.0. Nederlands White Paper V2.0 Nederlands Disclaimer Dit is een conceptueel document ("Technical White Paper") dat onze voorgestelde "Qredit" coin beschrijft op onze eigen native blockchain. Lezers worden als volgt

Nadere informatie

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK CryptooZ maakt cryptovaluta toegankelijk voor iedereen. Niet alleen voor de doorgewinterde belegger of de handige IT er, maar écht voor iedereen. Wij verzorgen voor

Nadere informatie

TECHNISCHE NOTITIES. Seesaw beloning balans systeem. Whitepaper aka the Purplepaper. Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org

TECHNISCHE NOTITIES. Seesaw beloning balans systeem. Whitepaper aka the Purplepaper. Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org TECHNISCHE NOTITIES Seesaw beloning balans systeem Whitepaper aka the Purplepaper Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org Deze technische notities zijn bedoeld om de kenmerken en concepten van de Private

Nadere informatie

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!»

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» «Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» David Zibelman, COO GoMineWorld Inhoudsopgave Samenvatting 4 Probleem 5 Missie 6 Armband functionaliteiten schema

Nadere informatie

Inspiratieavond Blockchain & Utrechtse Energie

Inspiratieavond Blockchain & Utrechtse Energie Beeheap Blockchain & Cryptocurrencies Inspiratieavond Blockchain & Utrechtse Energie Welkom! Beeheap Blockchain & Cryptocurrencies Wie zijn wij? Koen Rijnsent (data expert, ontwikkelaar), en Wesley Luth

Nadere informatie

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI Wie Wij Zijn Titan Trade Club is een gedecentraliseerde club dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Geautoriseerde leden streven naar nieuwe persoonlijke

Nadere informatie

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem nametoken.io v.1.0 Inleiding Onze visie Nametoken zal een revolutie teweegbrengen in de domeinindustrie door het eerste gedecentraliseerde domein-ecosysteem

Nadere informatie

28 september 2017 PON Outsourcing Kenniscongres

28 september 2017 PON Outsourcing Kenniscongres Blockchain @Halt 28 september 2017 PON Outsourcing Kenniscongres Voorstellen Marcel Ensing www.marcelensing.nl Verandermanagement van business en ICT Programmamanager bij Halt; reorganisatie ICT Inrichten

Nadere informatie

Cryptovaluta en betalingsverkeer

Cryptovaluta en betalingsverkeer Cryptovaluta en betalingsverkeer Is dit het einde van de (Rabo)bank? Georges de Boeck georges.de.boeck@rabobank.nl Econoom, RaboResearch 4 juni, 2018 Agenda 1. Wat was blockchain? Hoe is het ontstaan?

Nadere informatie

Ik voel me prima op het andere platform. Alles bevalt me prima. Waarom zou ik me moeten aansluiten bij The Abyss?

Ik voel me prima op het andere platform. Alles bevalt me prima. Waarom zou ik me moeten aansluiten bij The Abyss? Ik voel me prima op het andere platform. Alles bevalt me prima. Waarom zou ik me moeten aansluiten bij The Abyss? De The Abyss heeft alle functies die andere platformen ook hebben. Maar daarnaast kunt

Nadere informatie

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden In Gold we Trust Fiat geld en cryptocurrency INHOUD OneGramCoin Vizionary OneGram mogelijkheden Geld moet zijn: Draagbaar Duurzaam Deelbaar Meetbaar Gelijkwaardig Opgeslagen waarde eenheid Nergens staat

Nadere informatie

Blockchain. Wat is het en wat kun je ermee? (informatieve sessie Commissie Economie, Energie, Milieu (EEM). 10 oktober 18)

Blockchain. Wat is het en wat kun je ermee? (informatieve sessie Commissie Economie, Energie, Milieu (EEM). 10 oktober 18) Blockchain Wat is het en wat kun je ermee? (informatieve sessie Commissie Economie, Energie, Milieu (EEM). 10 oktober 18) Opbouw 1. Historie en het concept blockchain 2. Wanneer (niet) toepassen? 3. Voorbeelden

Nadere informatie

The Billion Coin² TBC²

The Billion Coin² TBC² The Billion Coin² TBC² Een gedecentraliseerde Cryptomunt gevestigd op het Ethereum Netwerk Publicatie van de White Paper Oktober 2017 vertaling juni 2018 Contact Informatie: www.tbc2coin.com erc20club@gmail.com

Nadere informatie

Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY

Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY ACADEMY Xurux Academy Workshops, trainingen en opleidingen in blockchain technologie Over Xurux Diepgaande kennis van blockchain technologie

Nadere informatie

BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE IN HET ONDERWIJS Teun van Essen

BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE IN HET ONDERWIJS Teun van Essen BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE IN HET ONDERWIJS Teun van Essen Hoe serieus moeten we de blockchain technologie nemen? EVOLUTIE TIJDIGHEID en VOLLEDIGHEID Bedenker(s): Satoshi Nakamoto 2008 white paper Bitcoin:

Nadere informatie

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Biomassa 2.0 Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Token model Biotor wil pellets en briketten produceren daar waar dat nodig is: regionaal en dicht bij huis, met het overkoepelende BBT platform

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Missende stof in de verslagen

Hoofdstuk 1: Missende stof in de verslagen Hoofdstuk 1: Missende stof in de verslagen Deel 1 Hoofdstuk 1 missende artikelen In het Reken Maar-verslag staan de verkeerde artikelen. De volgende artikelen horen hier te staan: - Rosenberg Bitcoin and

Nadere informatie

WHITE PAPER 5 JAN Blockchain: Hoe werkt het en wat is er mogelijk?

WHITE PAPER 5 JAN Blockchain: Hoe werkt het en wat is er mogelijk? WHITE PAPER 5 JAN 2017 Blockchain: Hoe werkt het en wat is er mogelijk? 2 Blockchain: Hoe werkt het en wat is er mogelijk? Inhoudsopgave Wat is blockchain? 3 Case Study: Bitcoin 5 Case Study: Ethereum

Nadere informatie

Real Estate Crowdfunding Profit Plan

Real Estate Crowdfunding Profit Plan Crowd1 Network Ltd Gevestigd in De Verenigde Arabische Emiraten, Ras Al Khaimah, RAS International Corporate Center, Reg.nr. ICC20160342 Crowd1 Network Europe Ltd Gevestigd in Cyprus, Reg. Nr. HE360087

Nadere informatie

Blockchain. De journey van ING. Niels Haak, Target Payments Landscape, ING. Den Haag, 22 juni 2016

Blockchain. De journey van ING. Niels Haak, Target Payments Landscape, ING. Den Haag, 22 juni 2016 Blockchain De journey van ING Niels Haak, Target Payments Landscape, ING Den Haag, 22 juni 2016 Hoe kijkt ING momenteel naar de blockchain? Laten we eerst kijken naar deze video: 2 Terugkijkend. Hoe zijn

Nadere informatie

Waarom is een nieuw tijdschrift nodig?

Waarom is een nieuw tijdschrift nodig? Wetenschappelijk nieuws over de Ziekte van Huntington. In eenvoudige taal. Geschreven door wetenschappers. Voor de hele ZvH gemeenschap. De gegevens naar buiten brengen - een nieuw online wetenschappelijk

Nadere informatie

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel

Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom verhoogt omzet met nieuwe webwinkel Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa. Verkoop via internet wordt daarbij steeds belangrijker. The Vision Web heeft voor Bakker

Nadere informatie

Ingenico epayments partner programma Samen bereiken we meer

Ingenico epayments partner programma Samen bereiken we meer Ingenico epayments partner programma Samen bereiken we meer Ingenico epayments / uw betaalpartner Ingenico epayments is de online en mobile commerce afdeling van Ingenico Group, wereldleider in naadloze

Nadere informatie

Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen

Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen YourMoneyAlarms.tips Ontvang gratis alerts en laat uw geld groeien! Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen Kiest u maar: 5% rendement binnen gemiddeld 65 dagen 25% - 35% rente na gemiddeld 12

Nadere informatie

Een onderzoek naar de algemene bekendheid van cryptocurrencies in Nederland. Improving performance, managing risk.

Een onderzoek naar de algemene bekendheid van cryptocurrencies in Nederland. Improving performance, managing risk. Een onderzoek naar de algemene bekendheid van cryptocurrencies in Nederland. Cryptocurrency survey In het kader van de week van het geld van 27 maart tot en met 31 maart, heeft AXVECO onderzoek gedaan

Nadere informatie

Future-proof Tester: Blockchain

Future-proof Tester: Blockchain Future-proof Tester: Blockchain Hoe ga je als tester om met blockchain? 15 mei 2018 Wat is blockchain? De juiste vragen over blockchain toepassingen De DAO Hack Wat is een smart contract? Hoe test je blockchain?

Nadere informatie

Hoofdstuk 18 Direct en online marketing: directe klantrelaties opbouwen

Hoofdstuk 18 Direct en online marketing: directe klantrelaties opbouwen Hoofdstuk 18 Direct en online marketing: directe klantrelaties opbouwen Leerdoelen Een definitie geven van direct marketing en de benefits voor klanten en bedrijven bespreken. De belangrijkste vormen van

Nadere informatie

WAAROM IS FRANKRIJK AANTREKKELIJK VOOR NEDERLANDSE INVESTEERDERS?

WAAROM IS FRANKRIJK AANTREKKELIJK VOOR NEDERLANDSE INVESTEERDERS? WAAROM IS FRANKRIJK AANTREKKELIJK VOOR NEDERLANDSE INVESTEERDERS? Driekwart van de buitenlandse besluitvormers vindt dat Frankrijk een aantrekkelijke bestemming is voor investeringen (74%, toename van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

Korte beschrijving van het project Inhoud van dit document Contactinformatie Team: Email: Telefoon: Persinformatie

Korte beschrijving van het project Inhoud van dit document Contactinformatie Team: Email: Telefoon: Persinformatie SpaceBillboard Onze missie is om mensen te inspireren en ruimtevaartonderzoek te steunen, door het eerste reclamepaneel ooit in de ruimte te lanceren. Korte beschrijving van het project SpaceBillboard

Nadere informatie

Sharing is the new mining

Sharing is the new mining io Sharing is the new mining Share knop met blockchain winst 3023 Presale klanten! 2400 ETH opgehaald! Status: werkend product (MVP) 1 analytics Wereldwijde SMM markt $40 miljard Sites in the wereld 1

Nadere informatie

Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek.

Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek. Haerst is een jong innovatief bedrijf dat opereert op de grens van videotechnologie en diagnostiek. 60-90% van commucatie is nonverbaal Diagnostiek is de kunst, techniek of handeling om een oorzaak te

Nadere informatie

Gelderland Arbeidswijs

Gelderland Arbeidswijs Gelderland Arbeidswijs Inspiratiedocument 2018 v1.0 Heb jij een goed idee voor Gelderland Arbeidswijs? 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Gelderland Arbeidswijs in het kort... 4 3. Gelderland Arbeidswijs...

Nadere informatie

Facebook: Mensen verbinden aan merken en producten via mobiel

Facebook: Mensen verbinden aan merken en producten via mobiel Facebook: Mensen verbinden aan merken en producten via mobiel Mensen zijn overgestapt naar mobiel. Het is de snelst omarmde communicatie-technologie in de geschiedenis die de manier waarop we met elkaar

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen

Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen YourMoneyAlarms.tips Ontvang gratis alerts en laat uw geld groeien! Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen Kiest u maar: 5% rendement binnen gemiddeld 65 dagen 25% - 35% rente na gemiddeld 12

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa?

Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa? Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa? Een achtergrond over hoe semi automatische magazijnen zich hebben ontwikkeld en waarom technologie, arbeidswetgeving, veranderende werktijden

Nadere informatie

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF)

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF) Referentieprogramma Bij KANA, A Verint Company, geloven we dat elke ervaring er toe doet. Daarom willen we u onze klant belonen door uw klantenservice-ervaringen met andere organisaties te delen, u te

Nadere informatie

COLLEGEREEKS BLOCKCHAIN & FINTECH

COLLEGEREEKS BLOCKCHAIN & FINTECH COLLEGEREEKS BLOCKCHAIN & FINTECH WAT KUNNEN DEZE OPKOMENDE TECHNOLOGIEËN VOOR JOUW ORGANISATIE BETEKENEN? NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING Blockchain geldt als dé grote belofte als het gaat om

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen

Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen YourMoneyAlarms.tips Ontvang gratis alerts en laat uw geld groeien! Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen Kiest u maar: 5% rendement binnen gemiddeld 66 dagen 25% - 35% rente na gemiddeld 12

Nadere informatie

PROTOSTARR. DIGITAAL INVESTEREN IN ENTERTAINMENT POWERED BY SMART CONTRACTS Versie 1.6

PROTOSTARR. DIGITAAL INVESTEREN IN ENTERTAINMENT POWERED BY SMART CONTRACTS Versie 1.6 PROTOSTARR DIGITAAL INVESTEREN IN ENTERTAINMENT POWERED BY SMART CONTRACTS Versie 1.6 Dit document is strikt voor informatieve doeleinden en is geen offerte of oproep om aandelen of effecten te kopen en/of

Nadere informatie

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 De drie organisaties Adapcare: Levert ECD voor ouderen- en gehandicaptenzorg, RIBW s en jeugdzorg. g-company: Google Cloud Premier

Nadere informatie

Research context: van venster naar poort Onderdeel: context

Research context: van venster naar poort Onderdeel: context Research context: van venster naar poort Onderdeel: context Naam: Zoë Tabak Klas: GAR1D Vak: Research Leraar: Harald Warmelink Datum: 15-3-2015 Inleiding Naar aanleiding van de eerste discussies binnen

Nadere informatie

Verander de toekomst ingrijpend door voor jezelf te kiezen

Verander de toekomst ingrijpend door voor jezelf te kiezen Home Verander de toekomst ingrijpend door voor jezelf te kiezen We doen het allemaal een goede film aanbevelen bij vrienden en kennissen. Vertellen over dat gezellige restaurant waar je zo heerlijk kan

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie

10 tips om te scoren met telefonische acquisitie. Haal meer uit je adressenbestand

10 tips om te scoren met telefonische acquisitie. Haal meer uit je adressenbestand 10 tips om te scoren met telefonische acquisitie Haal meer uit je adressenbestand 1. Weet waar je het over hebt Wanneer je met telefonische acquisitie begint is het belangrijk om je goed voor te bereiden

Nadere informatie

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network

Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen. The Business Network Vereenvoudig snel en kosteneffectief uw ecommerce kanalen The Business Network Kom sneller ter zake, communiceer nauwkeuriger en verhoog de efficiëntie Met The Proactis Business Network kunt u de cloud

Nadere informatie

PERSBERICHT #Deeleconomie #Coöperatie #Bot 30/08/2017. De eerste digitale coöperatie maakt zijn intrede in Brussel om een Europees project te starten

PERSBERICHT #Deeleconomie #Coöperatie #Bot 30/08/2017. De eerste digitale coöperatie maakt zijn intrede in Brussel om een Europees project te starten De eerste digitale coöperatie maakt zijn intrede in Brussel om een Europees project te starten Er bestaan coöperaties in elke bedrijfssector. Wel, dit is de webversie van coöperaties. Welkom in de wereld

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

ANBI PROFIEL IMMERSIVE IMPACT FOUNDATION

ANBI PROFIEL IMMERSIVE IMPACT FOUNDATION ANBI PROFIEL IMMERSIVE IMPACT FOUNDATION INHOUD PAGINA Gegevens van Immersive Impact Foundation 3 De doelstelling 3 De Strategie kernprincipes & uitgangspunten 3 Missie Bestuurssamenstelling Beloningsbeleid

Nadere informatie

Dividendtokens. van Mijn-vastgoed.nl B.V. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen.

Dividendtokens. van Mijn-vastgoed.nl B.V. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen. Belangrijkste informatie over de belegging Dividendtokens van Mijn-vastgoed.nl B.V. Dit document is opgesteld op 18-Apr.-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

Ockel Security Token

Ockel Security Token Belangrijkste informatie over de belegging Ockel Security Token van Ockel Computers B.V. Dit document is opgesteld op 26-sep-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen

Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen YourMoneyAlarms.tips Ontvang gratis alerts en laat uw geld groeien! Alle resultaten sinds 2008 Meer dan 100 signalen Kiest u maar: 5% rendement binnen gemiddeld 65 dagen 25% - 35% rente na gemiddeld 12

Nadere informatie

Blockchain & het vergroten van het vertrouwen in de rechtsstaat?

Blockchain & het vergroten van het vertrouwen in de rechtsstaat? Blockchain & het vergroten van het vertrouwen in de rechtsstaat? WELKOM Anny Brouwer (directie informatisering & inkoop) Blockchain coalitie Nederland Interdepartementale samenwerking Veiligheid en Justitie

Nadere informatie

SAMENVATTING. Toepasselijk recht. Op het aanbod is Nederlands recht van toepassing. Rechten verbonden aan de certificaten van aandelen

SAMENVATTING. Toepasselijk recht. Op het aanbod is Nederlands recht van toepassing. Rechten verbonden aan de certificaten van aandelen SAMENVATTING Dit hoofdstuk is een samenvatting (de Samenvatting) van de essentiële kenmerken en risico s met betrekking tot de Uitgevende instelling(stichting administratie kantoor aandelen Triodos Bank),

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

ROTARY BIJEENKOMST NUMMER 2144 DATUM

ROTARY BIJEENKOMST NUMMER 2144 DATUM ROTARY BIJEENKOMST NUMMER 2144 DATUM 2017-07-05 Voorzitter Glas wijn door : Salvatore Lo Dico : Wilco (jarig geweest + 2 dochters geslaagd) Attendance eigen leden : 64% Attendance elders gemeld : niet

Nadere informatie

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Biomassa 2.0 Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Token model Biotor wil pellets en briketten produceren daar waar dat nodig is: regionaal en dicht bij huis, met het overkoepelende BBT platform

Nadere informatie

Starten met de Bitcoin

Starten met de Bitcoin HANDLEIDING: Starten met de Bitcoin In 6 simpele stappen uw eerste Bitcoins en Altcoins inkopen en verkopen. Inleiding Investeren in Bitcoins en altcoins, ook wel digitale valuta of Cryptocurrency genoemd.

Nadere informatie

IN 4 STAPPEN NAAR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR EEN SUCCESVOLLE DATA TRANSFORMATIE

IN 4 STAPPEN NAAR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR EEN SUCCESVOLLE DATA TRANSFORMATIE IN 4 STAPPEN NAAR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE ALLES WAT JE MOET WETEN VOOR EEN SUCCESVOLLE DATA TRANSFORMATIE 2019 WHITEPAPER INHOUDSOPGAVE Stap 1: Inzicht in veranderende databehoeftes 04 Stap 2: Controleren

Nadere informatie

Transformatie naar een slimme, datagedreven tuinbouw

Transformatie naar een slimme, datagedreven tuinbouw Transformatie naar een slimme, datagedreven tuinbouw de rol van onderzoek 19 oktober 2017, prof.dr.ir. Jack van der Vorst, lid concernraad Wageningen University & Research Wereldwijde uitdagingen land-

Nadere informatie

Atradius Atrium. Uw portal voor creditmanagement - alles op één centrale plek

Atradius Atrium. Uw portal voor creditmanagement - alles op één centrale plek Atradius Atrium Uw portal voor creditmanagement - alles op één centrale plek Focus op groei met efficiënte tools voor polisbeheer en creditmanagement Eenvoudig, relevant, transparant Atradius Atrium is

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Week van de financiën 2017

Week van de financiën 2017 Week van de financiën 2017 Online financiering 1 www.spotcap.co m Agenda Toelichting thema: Online financiering Voor- en nadelen Overzicht online financieringsmogelijkheden Spotcap en een voorbeeld uit

Nadere informatie

2-unite, de unieke formule naar success of het nu om adverteren, communiceren of attenderen gaat 2-unite is uw partner.

2-unite, de unieke formule naar success of het nu om adverteren, communiceren of attenderen gaat 2-unite is uw partner. 2-unite, de unieke formule naar success of het nu om adverteren, communiceren of attenderen gaat 2-unite is uw partner. 2-unite, de naam zegt het al wij brengen samen wij zijn de digitale "Knorr", het

Nadere informatie

Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015).

Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015). Nieuwsbrief MyOnecoin.nl Maart 2016-03-15 Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015). Mrs. Ignatova. Wat is Onecoin? Onecoin is een innovatieve virtuele Cryptovaluta

Nadere informatie

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Whitepaper Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Hoe voorkomt u downtime? Hoe vermindert u de impact als het toch optreedt? Hoe bent u zo snel mogelijk weer online? INHOUD» Technische mogelijkheden»

Nadere informatie

YourMoneyAlarms.tips - ALLE resultaten sinds 2008

YourMoneyAlarms.tips - ALLE resultaten sinds 2008 YourMoneyAlarms.tips - ALLE resultaten sinds 2008 Sinds januari 2008 heeft ons model meer dan 100 signalen gegeven. Gebaseerd op meer dan 10 jaar lang analyses. Kijkt u op de laatste pagina s voor het

Nadere informatie

YourMoneyAlarms.tips - ALLE resultaten sinds 2008

YourMoneyAlarms.tips - ALLE resultaten sinds 2008 YourMoneyAlarms.tips - ALLE resultaten sinds 2008 Sinds januari 2008 heeft ons model meer dan 100 signalen gegeven. Gebaseerd op meer dan 10 jaar lang analyses. Kijkt u op de laatste pagina s voor het

Nadere informatie

Luc Colebunders, CEO CROFUN BVBA

Luc Colebunders, CEO CROFUN BVBA Luc Colebunders, CEO CROFUN BVBA Maak deel uit van de financiële revolutie! Crowdfunding helpt uw dromen en projecten te realiseren CroFun, the crowdfunding company www.crofun.com 2 CroFun, Crowdfunding

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Nieuwe kansen in roerige tijden!

Nieuwe kansen in roerige tijden! Nieuwe kansen in roerige tijden! Nieuwe klanten? Omzet vergroten? Winstgevendheid vergroten? Samen de regio en het MKB versterken? Banken verstrekken steeds moeilijker werkkapitaal. Het risico van ondernemers

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

Affiliates. Eigenschappen van een affiliate Een affiliate bezit de volgende eigenschappen:

Affiliates. Eigenschappen van een affiliate Een affiliate bezit de volgende eigenschappen: Affiliate Manual Symbid is een aandelen-crowdfunding platform, gevestigd in Rotterdam. Het platform is opgericht in 2011 en groeit sindsdien hard. Symbid wil zoveel mogelijk ondernemers, met behoefte aan

Nadere informatie

Whitepaper V1. 27 Jun

Whitepaper V1. 27 Jun Whitepaper V1 27 Jun 2017 INDEX IntroductiE 3 Incentivizednode NetwErk 4 HoE worden Incentivizednodes BELOOND 4 Incentivizednode regeling 5 Borg SysteEm 5 NetwErkcoNtrolE 5 Incentivizednode Procedures

Nadere informatie

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur 65 APR MAY 014 JUN JUL Intelligente, waardevolle data OCT NOV Deliquency Risk CURRENT Duurzame, Undetermined strategische groei Moderate High Low 3,455 1,678 70 Moderate 2,957 200 45 25-250 8,766 1,965

Nadere informatie

De Kandidatenmarkt. informatie & visie

De Kandidatenmarkt. informatie & visie De Kandidatenmarkt informatie & visie Onze missie & visie De Kandidatenmarkt is een jonge, innovatieve en dynamische sociale organisatie die werkzoekenden van 17 t/m 29 jaar naar werk, werkervaringsplekken,

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

WHITE PAPER V Zakelijk Technisch Nederlands. Auteurs: het de Suite Team SUITE. join the future

WHITE PAPER V Zakelijk Technisch Nederlands. Auteurs: het de Suite Team SUITE. join the future OIN TH E FUTU WHITE PAPER V. 1.0 DE SUITE join the future Zakelijk Technisch Nederlands Auteurs: het de Suite Team 1 INDEX Het project Het Doel Voor wie is het bedoeld Marktonderzoeken en verwachtingen

Nadere informatie

Living Space Partnership Samen sterker in een uitdagende markt. www.busch-jaeger.nl. De toekomst begint nu.

Living Space Partnership Samen sterker in een uitdagende markt. www.busch-jaeger.nl. De toekomst begint nu. Living Space Partnership Samen sterker in een uitdagende markt www.busch-jaeger.nl De toekomst begint nu. Living Space Partnership Gezamenlijke uitdaging De markt verandert in een stevig tempo. Niet langer

Nadere informatie

ALGEMEEN Het streefbedrag is bereikt. Heeft het nog zin om te investeren? Waarom biedt Windpark Krammer B.V. obligaties aan?

ALGEMEEN Het streefbedrag is bereikt. Heeft het nog zin om te investeren? Waarom biedt Windpark Krammer B.V. obligaties aan? ALGEMEEN Het streefbedrag is bereikt. Heeft het nog zin om te investeren? Zeker, vooral voor leden en omwonenden. Deze groepen krijgen namelijk voorrang. Binnen de 10 miljoen euro die beschikbaar is voor

Nadere informatie

Bockchain en archief. Geen vanzelfsprekende combinatie!

Bockchain en archief. Geen vanzelfsprekende combinatie! Bockchain en archief Geen vanzelfsprekende combinatie! Dr G.J. Van Bussel Archivaris, Bedrijfskundige, Bestuurlijk Informatiekundige Directeur Van Bussel Document Services Adviseur Strategisch Informatiemanagement

Nadere informatie

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment.

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Normaal kun je instappen bij Double UP Crypto voor een eenmalig bedrag van $ 37,50

Nadere informatie

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business.

Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. Een Professionele Benadering Een eenvoudig systeem hoe je nieuwe mensen benadert over de business. 4 stappen Stap1 Familie, Werk/ zakelijk, Vrije tijd Mensen willen een beter leven, hebben meer geld nodig

Nadere informatie

In economische termen is geld de voorraad bezittingen die direct voor handen is om transacties te doen. Geld heeft drie functies:

In economische termen is geld de voorraad bezittingen die direct voor handen is om transacties te doen. Geld heeft drie functies: Hoofdstuk 4 Monetair beleid gaat over de nationale munt, valuta en bankieren. Monetair beleid wordt bepaald door de centrale bank. Fiscaal beleid gaat over overheidsuitgaven en belastingheffing. Samen

Nadere informatie