WHITE PAPER V Zakelijk Technisch Nederlands. Auteurs: het de Suite Team SUITE. join the future

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WHITE PAPER V Zakelijk Technisch Nederlands. Auteurs: het de Suite Team SUITE. join the future"

Transcriptie

1 OIN TH E FUTU WHITE PAPER V. 1.0 DE SUITE join the future Zakelijk Technisch Nederlands Auteurs: het de Suite Team

2 1 INDEX Het project Het Doel Voor wie is het bedoeld Marktonderzoeken en verwachtingen Waarom dient u voor de Suite te kiezen Het FidelitySuite platform Hoe het functioneert Krediet APPS Technologie Implementaties Accumulatiemodus Onroerend goed en Bedrijven Franchising Aangeboden diensten Partners De Roadmap Het Tokenaanbod (STK) Distributie Voordelen voor investeerders Periodieke prijzen De Tokeneconomie

3 2 HET PROJECT FidelitySuite is een platform waar het mogelijk zal zijn loyaliteitspunten van winkels en grote ketens te verzamelen (zonder meerdere klantenkaarten te moeten bezitten) en deze via de SuiteCredits (STC) en de STK token in diensten of geld om te wisselen. STK: Is het officiële cryptogeld van de Suite. Het zal mogelijk zijn het op beurzen te verhandelen, we behandelen momenteel de overeenkomsten voor de beursnoteringen, en het zal ook mogelijk zijn om op gedecentraliseerde beurzen te handelen. STK eigenaren komen in aanmerking voor de periodieke airdrop van SCT. SCT: Dit zijn de punten die onder de verschillende gebruikers van het FidelitySuite platform worden verzameld en uitgewisseld. Ze worden niet op de beurs genoteerd en zullen een vooraf vastgestelde waarde hebben. Ze geven toegang tot de diensten die op het FidelitySuite platform worden aangeboden. HET DOEL We introduceren de blockchain technologie in de markt van de klantenkaarten en de cashback-markt. Het gaat hier om sectoren die een continue groei doorgaan en waar miljarden kaarten onder gebruikers van over de hele wereld verdeeld kunnen worden. Er wordt een verenigd platform met de naam FidelitySuite gecreërd om het volledige project te realiseren, en de SuiteCredits te verdelen, om te wisselen en te gebruiken. SCT DISTRIBUTIE: Verkopers in de kleinhandel die zich direct op het Suite programma abonneren of hun puntenverzameling digitaliseren, kunnen de SuiteCredits onder hun klanten verdelen. OMWISSELING VAN DE PUNTEN: Punten die met andere klantenkaaren (bv de omwisseling van airmiles van Lufthansa of hypermarktpunten naar SuiteCredits) verzameld worden, kunnen worden omgewisseld zodat meerdere verzamelingen op een platform voor een beter voordeel kunnen worden omgewisseld. HET GEBRUIK VAN DE VERZAMELDE SCT's: Voor de aankoop van diensten bij meewerkende bedrijven, de aankoop van cadeaubonnen, het betalen van de huur, betalingen of korting bij partnerbedrijven, toegang tot speciale diensten, cashback in fiat valuta of cryptovaluta.

4 3 Het doel is om: de Koopkracht van de gebruiker te verhogen door dagelijkse activiteiten uit te voeren (in één enkele verzameling van loyaliteitspunten) om monetair voordeel en toegang tot gewenste diensten die momenteel niet door de huidige puntenverzamelingen en klantenkaarten worden gegarandeerd, te verkrijgen. Kleine bedrijven en grote distributieketens toe te laten een betere loyaliteitsservice te hebben, door de toegang tot grotere prijscatalogussen en een mogelijke verhoging in het aantal klanten door evenementen en initiatieven die door de Suite worden georganiseerd. Vanaf het tweede jaar (en gebaseerd op gegevens die tijdens het eerste jaar worden verzameld), worden de SuiteCredits airdrops op maandelijke basis verdeeld om alle eigenaren van de Suite token (STK) te belonen. Daarnaast is het de bedoeling de investeerders tijdens de ICO-fase de mogelijkheid te bieden een van de te verwachte rangen (platina, goud, zilver) tegen een lagere prijs te verkrijgen. Dit garandeert de mogelijkheid om aan exclusieve evenementen van de Suite met prijzen en gratis verblijf, deel te nemen. VOOR WIE IS HET BEDOELD De dienst is bedoeld voor alle gebruikers, kleine bedrijven en grote winkelketens die dagelijks via klantenkaarten loyaliteitspunten verzamelen en distribueren. Het project breidt de SCT verzameling aan alle personen die momenteel niet aan puntenverzamelingen deelnemen, maar die er mee zullen beginnen om de punten in monetair voordeel in het dagelijks leven om te wisselen, uit. Dit zal voor een verhoging van het aantal klanten voor kleine bedrijven en grote winkelketens, die lid van het FidelitySuite platform zullen worden, zorgen. Met name: voor de klanten: a) Een snellere kredietverzameling door de mogelijkheid om alle punten die door klatenkaarten verzameld zijn in SuiteCredits om te wisselen b) De mogelijkheid om krediet te verzamelen zonder de klantenkaarten te hebben (door verkopers die met het SuiteCredit programma in de app verbonden zijn, te gebruiken)

5 4 c) Zeer zinvolle prijzen (bijvoorbeeld het betalen van de huur of hypotheek) met een verhoging van de koopkracht d) De mogelijkheid om klantenpunten voor de aankoop van goederen en diensten bij een van de verbonden bedrijven te gebruiken e) De mogelijkheid om klantenpunten bij bedrijven die de meest gebruikte cryptovaluta als betaling accepteren te gebruiken, het systeem maakt de omwisseling van SuiteCredits naar crypto f) De mogelijkheid voor tokeneigenaren om de STK tokens voor aankopen en promoties op het FidelitySuite platform te gebruiken voor ondernemingen en gelieerde bedrijven: a) klanten een betere loyaliteitsservice aanbieden door de eigen verzameling van punten te digitaliseren b) door deel van een catalogus van grote beloningen uitmaken c) de mogelijkheid om aan door de Suite georganiseerde promotionele activiteiten deel te nemen om nieuwe klanten te werven d) de mogelijkheid om via de app specifiek op de klanten gerichte reclame uit te voeren e) de mogelijkheid om elk lid van het FidelitySuite-platform te behouden f) de mogelijkheid om betalingen in een van de door het systeem geaccepteerde cryptovaluta aan te vragen voor bedrijven die geschenkencatalogi produceren: a) grotere visibiliteit en dagelijkse marketing b) grotere aanvraag van goederen en diensten door de toegenomen snelheid van de kredietverzameling Indien leden het krediet niet voor aankopen op het platform gebruiken kunnen ze een cashback in fiat of cryptovaluta aanvragen.

6 5 MARKTONDERZOEKEN EN VERWACHTINGEN Klantenkaarten en cashback-activiteiten zijn over de hele wereld in absolute groei en de voortdurende verschijning van nieuwe bedrijven in deze sector bevestigt het publieke belang. De redenen voor deze groei: - de commerciële activiteiten die loyaliteitsprogramma's voor hun klanten gebruiken, genereren 12% tot 18% meer winst dan de concurrenten die ze niet gebruiken. Deze trend, die ook door het laatste Accenture-rapport wordt bevestigd, is ingegeven door het feit dat het helpt klanten te behouden en tegelijkertijd de mogelijkheid verkleint dat de klanten een concurrent kiezen (1) - bovendien verklaarde in % van de consumenten dat ze een grotere neiging hebben om bedrijven met actieve loyaliteitsprogramma's te blijven te gebruiken en 73% van hen beveelt anderen een bedrijf met een goed loyaliteitsprogramma aan (2) Er zijn echter te veel klantenkaarten en bedrijven die verspreide diensten aanbieden: - 66% van de wereldwijde consumenten neemt tenminste bij één kleinhandelaar die dit soort initiatieven aanbiedt, aan een Loyaliteitsprogramma deel. Volgens de studie doen 44% van de geïnterviewden aan 2 tot 5 initiatieven mee, terwijl 17% aan meer dan 6 programma's tegelijkertijd deelneemt (3) Bovendien groeit de markt voor klantenkaarten constant en wordt geschat dat deze markt tegen 2023 een waarde van 6.9 miljard dollar zal bereiken. (4) Bronnen: (1): -do-non-members-accenture-research-finds.htm (2) t_none&utm_campaign=disruptdigital_loyalty_deciphered (3) (4)

7 WAAROM DIENT U VOOR DE SUITE TE KIEZEN Een aanzienlijk aandeel van de huidig gebruikte klantenkaarten hebben algemene fouten: 6 1. Doordat het echt moeilijk is de meest waardevolle prijzen te behalen, wordt men bij het verstrijken van de geldigheid van de punten consequent verplicht om met een prijs van bescheiden waarde genoegen te nemen (bijvoorbeeld: glazen of kopjes) 2. Men moet een economische bijdrage voor de gevraagde prijs betalen (hetgeen er vaak voor zorgt dat het aangevraagde product duurder wordt dan dat het op de markt is) Het FidelitySuite project: 1. Zal het gebruik van het hele systeem voor iedereen die het wil gebruiken zeer transparant maken, of u nu een expert in de cryptoworld of helemaal niet aan de technologie gerelateerd bent. Voor de STK-eigenaren wordt, naast de normale sessie voor het beheer van de Suite- Credits, ook een sessie gereserveerd die hen in staat stelt om alle activiteiten die via de token mogelijk zijn, weer te geven. 2. Het stelt elk bedrijf in staat om het Suite-systeem te accepteren, aangezien het met het cashback-systeem mogelijk is om de SuiteCredits opnieuw te distribueren, deze voor toegewijde services te gebruiken of om het volledige corresponderende bedrag aan de Suite terug te geven.

8 7 HET FIDELITY SUITE PLATFORM HOE HET FUNCTIONEERT Het is in het bijzonder mogelijk het beheer van de STK tokens en de SuiteCredits (SCT) met het volgende schema te begrijpen: DIRECTE KREDIETVERZAMELING PUNTEN VAN KLANTENKAARTEN OMWISSELEN BLOCKCHAIN & SMART CONTRACT BEURZEN PLATFORMS / BEURZEN TOKEN KREDIET BLOCKCHAIN & SMART CONTRACT UITWISSELING ONDER GEBRUIKERS CASHBACK HUUR DIENSTEN GOEDEREN

9 8 De realisatie van het project impliceert de creatie van twee verschillendetokens: STK is een erc-20 token wiens bezit recht geeft op SCT-airdrops en diensten SCT is een valuta binnen de site met een vastgestelde waarde die exclusief voor de distributie, uitwisseling, accumulatie en gebruik van punten kan worden gebruikt. Er zal een platform worden gecreëerd waar de individuele portemonnees door de geregistreerde gebruikers worden beheerd. In elke portemonnee kan zowel STK als SCT worden gehouden. KREDIET (SCT) De SuiteCredits vormen het hart van het systeem en van het hele FidelitySuite-platform. Het verzamelsysteem van SuiteCredits wil alle mogelijkheden van de verzameling van prijzen en bonussen van de wereldwijde markt als ultiem doel verenigen. Ze zullen een onveranderlijke waarde hebben, om stabiliteit in het beheer van verkopen en aankopen en een grotere band te verzekeren. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar partners en gelieerde ondernemingen om geregistreerde gebruikers toe te laten krediet bij de meeste dagelijkse activiteiten te verzamelen en deze met internationale strategische partners die in alle sectoren van openbaar en privégebruik actief zijn, te laten gebruiken. Alle SuiteCredits-transacties en -overdrachten worden via de app beheerd: 1) Voor de omwisseling van punten in SuiteCredits worden er overeenkomsten met grote distributieketens ondertekend (Bijvoorbeeld: 1000 punten van British Airways worden in 1100 SuiteCredits omgewisseld). 2) Een klein pakket SuiteCredit wordt aan de kleinschalige verkoper verkocht om onder hun eigen klanten te distribueren (bijvoorbeeld: bar A besluit voor elke gekochte koffie 1 krediet te verdelen, terwijl bar B beslist om dit aan elk compleet ontbijt dat wordt geconsumeerd, toe te wijzen). De SuiteCredits worden via de app aan de klant bijgeschreven.

10 9 Dezelfde verkopers kunnen op het moment dat de SuiteCredits worden ingewisseld beslissen wat voor soort dienst ze willen leveren (Bijvoorbeeld: bar A geeft een koffie met 10 SuiteCredit (SCT), bar B geeft een koffie met 12 SCT, terwijl bar C een uitgebreid ontbijt met 10 SCT kan aanbieden, en elke bedrijf zal zelfstandig de verdeling van het krediet bepalen). Het is ook mogelijk om met de STK Token voor de diensten die door de deelnemende bedrijven worden geleverd, te betalen. Elke manager is binnen het FidelitySuite-platform de eigenaar van zijn eigen portemonnee, waar de Suite-Credits (SCT) en de Suite Tokens (STK) worden gecrediteerd en uitgegeven. In het geval dat er ongebruikt krediet in zijn portemonnee is verzameld, kan de eigenaar van de portemonnee besluiten om contant geld voor de SuiteCredits terug te vragen, terwijl hij de STK token mogelijk op een beurs kan omwisselen. APP Er wordt een app als een integraal onderdeel van het FidelitySuite-platform gecreërd (vrijgave van het prototype volgens de Roadmap in Q1-2019) Het zal gebruikers en investeerders in staat stellen: 1) SCT's via de barcode met het portemonnee adres te verzamelen en uit te geven 2) Het saldo van de STK tokens en SuiteCredits (SCT) te bekijken en een lijst van bedrijven die de STK token als betaling accepteren te bekijken 3) De lijst met winkels en partnerdiensten die SCT's accepteren te bekijken (kredietomwisseling -> partner) 4) aankopen op het FidelitySuite platform te doen 5) De promotionele aanbiedingen van winkels te weten komen 6) SCT aan te schaffen

11 10 En winkels kunnen: 1) SCTs'ontvangen (via de Suite door aankoop en via opname voor diensten voor gebruikers) 2) SCT's onder de klanten verdelen 3) Het saldo van de STK tokens en SuiteCredits (SCT) bekijken. 4) hun eigen gereserveerde gebruikerscatalogus publiceren 5) Reclame voor promoties en aanbiedingen maken met de mogelijkheid om ze voor een specifieke categorie klanten te reserveren 6) SCT's aanschaffen 7) Diensten op het FidelitySuite platform aanschaffen TECHNOLOGIE Om een platform te kunnen beheren dat in staat is om alle accumulatiestappen en diensten te begrijpen, is een systeem dat op IT-niveau veilig, maar dat eenvoudig in gebruik is, vereist. Om deze reden zal het FidelitySuite-platform op Blockchain en Smart Contracts gebaseerd zijn. IMPLEMENTATIES De STK Token wordt via de ERC-20-standaard geïmplementeerd en de SuiteCredits (SCT) worden beheerd door de blockchain direct aan de database te koppelen om geen vergoeding of gas te krijgen en om een onmiddellijke toewijzing van de SuiteCredits mogelijk te maken. ACCUMULATIEMODUS Elke persoon kan krediet verzamelen: 1. door de omwisseling van punten die bij de grote distributieketens die lid van het FidelitySuiteplatform zullen worden verzameld zijn. Hun puntverzameling blijft echter onafhankelijk. In dit geval is een overeenkomst vereist om onderdeel van hun puntenuitwisselingsprogramma te worden. 2. van kleine verkopers en/of grote winkelketens die besloten hebben zich rechtstreeks bij het FidelitySuite-platform aan te sluiten. In dit geval koopt de eigenaar een kredietpakket en beslist onafhankelijk hoe hij deze aan zijn klanten wilt verdelen 3. via onderscheidingen of initiatieven die door de Suite gemaakt zijn. De mogelijkheden om krediet te verzamelen worden continue bijgewerkt.

12 ONROEREND GOED EN BEDRIJVEN 11 Het initiële nalatenschap zal worden gemaakt door aan het einde van de ICO een percentage van de verzamelde fondsen te gebruiken. Deze zullen in onroerend goed en het eigendom van bedrijven worden geïnvesteerd, om een solide nalatenschap te creëren die de investering van alle deelnemers zal garanderen. De overgenomen bedrijven activeren onmiddellijk het SuiteCredits-programma. De verworven eigendommen worden verhuurd en de verhuurders zullen de vergoeding onmiddellijk via de verzamelde SuiteCredits kunnen betalen. Dit draagt aan een goed beheer van het project bij: 1) het SuiteCredit systeem zal de markt op een directe manier betreden, en hiermee de distributie van de SuiteCredits aan de bedrijven die de Suite bezit zeker stellen 2) het is een verzekerde zakelijke erfenis en managementbeveiliging voor de investeerders 3) de opbrengst van hun beheer zal een verbetering van de totale omzet mogelijk maken, met als gevolg een toename van de periodieke SuiteCredits Airdrops 4) de opbrengst van hun beheer zal een betere marketingactiviteit mogelijk maken om de SuiteCredit-markt verder uit te breiden. FRANCHISING Er wordt een onderscheid tussen grote ketens en kleine bedrijven gemaakt: - De grote ketens die reeds een puntensysteem bezitten, kunnen zich bij een programma voor "puntruil" aansluiten en als ze al actief in andere puntuitwisselingsprogramma's waren, zullen ze waar mogelijk op wereldwijd niveau worden geïmplementeerd (bijvoorbeeld: een hypermarkt die al een puntenwisseling met een brandstofmanager maakt, zullen indien mogelijk beide op het FidelitySuite-platform worden geïmplementeerd) - Kleine handelsfirma's en grote winkelketens die niet over een eigen puntencollectie beschikken, kunnen zich via de aankoop van SuiteCredit-pakketten aansluiten.

13 12 AANGEBODEN DIENSTEN De verzamelde SuiteCredits kunnen worden gebruikt voor: 1. Gehele of gedeeltelijke betaling van de huur of een banklening: de gebruiker zal een verzoek in SCT sturen dat in contanten zal worden omgezet (in de door de gebruiker gewenste valuta) en er zal een tegoed via overschrijving op de aangegeven bankrekening worden overgemaakt 2. De aankoop van digitale kortingsbonnen (bijv. Amazon, Kiaby, Eni, PlayStation, etc.) 3. Diensten met partners waarmee we een overeenkomst hebben gemaakt (bijvoorbeeld: verzekeringen, tandheelkundige en medische onderzoeken, enz.) 4. De aankoop van de STK token als een investering 5. Cash back 6. Andere diensten die direct op het FidelitySuite platform worden aangegeven. PARTNER Het op het FidelitySuite-platform verzamelde krediet kan bij alle bedrijven die betalingen in cryptovaluta accepteren worden gebruikt (BTC, ETH, LTC en andere afhankelijk van de populariteit). In feite kan de gebruiker de omwisseling van het krediet live op de app visualiseren, en dit in vergelijking met de gewenste cryptovaluta, en kan de gebruiker de betalingsvolgorde maken door het krediet van zijn eigen portemonnee om te wisselen. Deze omwisseling houdt niet in dat de gebruiker voor elke cryptovaluta een portemonnee nodig heeft, maar dat de transactie automatisch met behulp van de portemonnees van de Suite plaatsvinden. Op deze manier kunnen alle gebruikers de dienst of het bedrijf op een autonome manier kiezen, en dit ongeacht het type betaling waarom de laatstgenoemde verzoekt.

14 13 DE ROADMAP Q1-Q Projectanalyse Q Whitepaper (Engels, Italiaans) Creatie van de ICO-website voor de Tokenverkoop (Engels, Italiaans) Q Vrijgave van de ICO-website voor de Tokenverkoop Private verkoop (grote investeerders en ondernemers) Bedrijfsontwikkeling: Eurozone Whitepaper (Spaans, Frans, Duits, Russisch, Chinees, Arabisch) Q Pre-ICO Het FidelitySuite platform prototype en de APP Onderzoek naar bedrijven en onroerend goed om als bedrijfsovername te verwerven Q ICO Q Token distributie Creatie van het Bedrijf Verwerving van bedrijven en onroerend goed als bedrijfsovername Beta uitgave ver.1- het FidelitySuite platform Beta uitgave ver. 1- Suitecredit management APP Q Beursnoteringen voor de Token Bedrijfsuitbreiding: de rest van de wereld Uitgave ver.2- het FidelitySuite Platform en de APP Q1 2020Start van de Masternodes: blockchain als een service Q Samenwerkingsverbanden met andere gemeenschappen om nieuwe platform te integreren Openbare REST API (Galang, NodeJs) Q > DE TOEKOMST meer diensten rondom Blockchain & klantenkaarten ter beschikking van de partners.

15 14 HET TOKEN AANBOD (STK) DISTRIBUTIE De eerste ontwerpfase is volledig door de oprichters gefinancierd. Voor het tweede deel wordt het project gefinancierd door de STK token te verkopen, die aan de gebruikers zal worden uitgegeven en gedistribueerd. Aanvankelijk zal het mogelijk zijn om de STK-token met behulp van de Suite-website aan te schaffen. De STK's kunnen dan in de portemonnee van het account van de gebruiker worden bewaard of op de beurs die wordt aangegeven worden verhandeld. Er worden tokens uitgegeven, die op de volgende manier verdeeld worden: 3% 7% Voor de presentatie 10% Het Team TOKEN Samenwerkingsverbanden 60% 20% De Markt Het Bedrijf De investeringen worden in 3 verschillende fasen, die 3 soorten VIP-rangen vormen, verzameld. Het lidmaatschap dat volgens de periode van deelname wordt verkregen, zal in het beleggersregister dat op de site aanwezig is worden weergegeven. De rang van platina-, goud- en zilverlid, die tijdens de ICO-periode verworven wordt (en de voordelen ervan) blijft, zelfs in het geval van een latere verkoop van tokens op de beurzen, actief. Alle nieuwe gebruikers die de Tokens na het einde van de ICO op beurzen kopen en die ze in de portemonnee van het FidelitySuite-platform storten, verwerven de status van "Volger" en hebben de mogelijkheid om aan periodieke prijzen deel te nemen. Niettemin zullen ze een van de lidmaatschappen kunnen verwerven door het gewenste pakket (platina, goud of zilver) direct van de Suite te kopen.

16 15 DE FASES VAN DE COLLECTIE: 1. Onderzoek van grote investeerders om het project met overeenkomsten bij ondernemingen en bedrijven te initialiseren: zij ontvangen naast de geïnvesteerde tokens een bonusaandeel en verwerven de titel "PLATINA" op het FidelitySuite-platform. 2. De start van de Pre-ICO, gericht op het identificeren van kleine en middelgrote beleggers die naast de geïnvesteerde tokens een bonusaandeel zullen ontvangen en die de titel "GOUD" op het FidelitySuite-platform zullen verwerven. 3. De start van de ICO, gericht op alle beleggers die via kleine bedragen aan de realisatie van het project willen bijdragen. Deze personen krijgen een bonusaandeel bovenop de geïnvesteerde tokens en zullen de titel "ZILVER" op het FidelitySuite-platform verwerven. Tokens die aan het team zijn toegewezen, mogen niet vóór de deadline van één jaar na het einde van de ICO verkocht worden. Deze keuze is nodig om de degelijkheid van de projecttiming, de ernst van het team en van de adviseurs en de juistheid van het hele project te garanderen. De ICO heeft een softcap van $ 600,000 en een hardcap van $ 12 miljoen. De tokens die niet tijdens de ICO worden verkocht en van het bounty- en doorverwijzingsprogramma overblijven, worden vernietigd. OPGELET: 1. De Suite heeft met betrekking tot het verzamelde minimumaandeel het recht om een nieuwe strategie voor te stellen die het start- en ontwikkelingsplan vermindert, om de verzamelde fondsen te retourneren. 2. In het geval dat de Suite er niet in slaagt om een mogelijke beoordelingsstrategie te vinden om de activiteiten te starten, zullen de geïnde fondsen worden teruggegeven na de tot dan toe ondersteunde kosten voor de projectgerelateerde activiteiten (KYC, juridische ondersteuning, verzendkosten enz.) zijn afgetrokken. 3. Een voor reclame gereserveerd aandeel zal ter ondersteuning van de beursnotering van de STK token worden gebruikt. Het aantal beurzen is evenredig aan het bedrag van de geïnde fondsen. De STK Tokens die eigendom van het bedrijf zijn kunnen op de markt worden gebracht (pas na het verlopen van de aangegeven termijnen) om het aantal beurzen en de beschikbare eigenschappen te vergroten. Platinum CARD MEMBERS ONLY Silver CARD MEMBERS ONLY Gold CARD MEMBERS ONLY Follower CARD MEMBERS ONLY

17 16 De opbrengsten worden als volgt gebruikt: 10% App. Ontwikkeling van het platform voor de Klantenservice 62% Bedrijfslegacy USE OF PROCEEDS 18% Marketing Juridische uitgaven Algemene uitgaven 2% Doorverwijzingen presentaties 4% VOORDELEN VOOR DE INVESTEERDERS Hieronder vind u de details omtrent het aanbod per investeringsfase en tarief: 4% Kredietverdeling ,24 50% ,18 30% 500 0,12 20% Minimum aankoop (Token) TOKEN PRIJS KORTING IN DE SUITE WINKELS 5% 3% 2% TOKEN OF -70% TOKEN OF -50% GRATIS KREDIET IN CADEAUS (% VAN HET AANTAL AANGESCHAFTE TOKENS) KOSTEN VAN EEN DE SUITE VAKANTIEHUIS PLATINA GOUD ZILVER POSITIEVE BEDRIJFSGEGEVENS = AIRDROP

18 17 OPGELET: 1) Het minimum aantal STK-tokens die kunnen worden gekocht, kan afhankelijk van de promoties, de bonussen en de initiatieven die tijdens de verkoopsperiode een variabele duur kunnen hebben, variëren. 2) De prijs van de STK-Token kan tijdens speciale promoties verder worden verlaagd 3) Als geschenk verkregen SCT's zijn gelijk aan het percentage van het aantal gekochte Tokens* *: Indien u tijdens de voorverkoop 1000 Tokens koopt, krijgt u 50 SCT (gelijk aan 5%) cadeau, de SCT wordt niet op bonusaandelen, tokens toegekend voor Bounty, verwijzingen of andere initiatieven, berekend. Voor elke tokeneigenaar wordt het volgende gereserveerd: - de deelname aan exclusieve evenementen met prijzen die door de Suite georganiseerd worden - de verwerving van een geavanceerde rang (bijvoorbeeld: van zilver naar platina) - de mogelijkheid om producten en diensten met STK's te betalen wordt maandelijks op het FidelitySuite-platform geselecteerd - het gebruik van STK's bij bedrijven van de Suite - betalende partners die toetreden en STK-tokens in het Suite-circuit accepteren - advies en het beheer van uw portfolio via de app - diensten die aan tokeneigenaren (STK) voorbehouden zijn PERIODIEKE PRIJZEN Periodiek stelt de Suite prijzen in SuiteCredits, diensten of goederen beschikbaar waaraan alle leden, ongeacht hun rang, kunnen deelnemen. De beleggers die een van de drie VIP-rangen bezitten, zullen een aantal volledig gratis tickets als garantie voor elke trekking hebben. De volgers hebben de mogelijkheid om kaartjes te kopen door van de STK tokens die ze bezitten gebruik te maken.

19 18 DE TOKENECONOMIE Bovendien kunnen producten op het FidelitySuite-platform ook met cryptovaluta's (aanvankelijk BTC en ETH) aangeschaft worden en deze zullen gedeeltelijk en automatisch via API-integratie met de betreffende beurzen in de STK Token worden omgewisseld. Deze verplichte stap via de STK Token verhoogt de vraag naar STK en verhoogt tegelijkertijd de hoeveelheid STK's die vernietigd en/of voor een vooraf ingestelde tijd vergrendeld moeten worden, waardoor het totale en circulerende aanbod continu wordt verlaagd.

20 OIN TH E FUTU WHITE PAPER V. 1.0 DE SUITE join the future Zakelijk Technisch Engels Auteurs: het de Suite Team

IMPREA Token. Whitepaper

IMPREA Token. Whitepaper IMPREA Token Whitepaper PRODUCT Imprea is een social trading app. Beleggers kunnen met Imprea handelen in aandelen en hun transacties en ideeën delen met andere beleggers. Beleggers kunnen elkaar volgen

Nadere informatie

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved INTEREST COIN Laat je geld groeien White paper Version 1.4 1 INHOUD 3 Uitleg 5 WeShareInterest.com 6 Website Applicatie 7 Bedrijfsmodel 8 Stappenplan 9 Investeerders 10 InterestCoin (InC) 12 Wat we doen

Nadere informatie

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK CryptooZ maakt cryptovaluta toegankelijk voor iedereen. Niet alleen voor de doorgewinterde belegger of de handige IT er, maar écht voor iedereen. Wij verzorgen voor

Nadere informatie

PrivacyStake Whitepaper

PrivacyStake Whitepaper PrivacyStake Whitepaper Support@PrivacyStake.com Introductie PrivacyStake heeft door de jaren heen cryptomunten zien groeien. Vanaf 2016 zijn staking en lending platformen steeds populairder geworden.

Nadere informatie

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem nametoken.io v.1.0 Inleiding Onze visie Nametoken zal een revolutie teweegbrengen in de domeinindustrie door het eerste gedecentraliseerde domein-ecosysteem

Nadere informatie

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!»

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» «Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» David Zibelman, COO GoMineWorld Inhoudsopgave Samenvatting 4 Probleem 5 Missie 6 Armband functionaliteiten schema

Nadere informatie

Crypto s: Emissie, handel en beleggen

Crypto s: Emissie, handel en beleggen Crypto s: Emissie, handel en beleggen Leonard Franken 1 Blockchain in het jaar 1453 Tamper-proof feoffment Saxton land, 1453 2 Crypto currency Fundamentals Iedereen kan een crypto creëren met deze technologie

Nadere informatie

geregistreerd in de Republiek Gambia onder het nummer: 88889116 alle banklicenties zijn toegekend en de Swiftcode is aangevraagd

geregistreerd in de Republiek Gambia onder het nummer: 88889116 alle banklicenties zijn toegekend en de Swiftcode is aangevraagd TOEKOMST MARVIN BANK LTD is een particuliere bank en beschikt wereldwijd over vele adviseurs en managers met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van financieel aantrekkelijke oplossingen. De bank levert

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van het Doorverwijzingsprogramma van Drivy

Algemene voorwaarden van het Doorverwijzingsprogramma van Drivy Algemene voorwaarden van het Doorverwijzingsprogramma van Drivy Laatste update: 12. April 2018 Het Drivy Doorverwijzingsprogramma geeft Gebruikers de kans om, door vrienden of familieleden door te verwijzen

Nadere informatie

Wat is Huniverse Card Hoe kunt u Huniverse Card aanvragen

Wat is Huniverse Card Hoe kunt u Huniverse Card aanvragen Wat is Huniverse Card Huniverse Card is een project gepromoot door de Human Company Groep en dus door het bedrijf Elite Vacanze Gestioni Srl en haar dochterondernemingen (Figline Agriturismo Srl, Elite

Nadere informatie

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Welkom bij NO GUTS NO GLORY. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved Welkom bij NO GUTS NO GLORY Wat is JUUBEO? Het eerste netwerk in de vorm van een COOP Maandelijks dividend uitkering Een Europees bedrijf Award & Reward programma (Badges) Affiliate programma (Persoonlijke

Nadere informatie

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Biomassa 2.0 Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Token model Biotor wil pellets en briketten produceren daar waar dat nodig is: regionaal en dicht bij huis, met het overkoepelende BBT platform

Nadere informatie

Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015).

Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015). Nieuwsbrief MyOnecoin.nl Maart 2016-03-15 Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015). Mrs. Ignatova. Wat is Onecoin? Onecoin is een innovatieve virtuele Cryptovaluta

Nadere informatie

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden In Gold we Trust Fiat geld en cryptocurrency INHOUD OneGramCoin Vizionary OneGram mogelijkheden Geld moet zijn: Draagbaar Duurzaam Deelbaar Meetbaar Gelijkwaardig Opgeslagen waarde eenheid Nergens staat

Nadere informatie

Over bitcoins, cryptomunten en ICO s

Over bitcoins, cryptomunten en ICO s Over bitcoins, cryptomunten en ICO s juridische aspecten van virtueel geld Niels Vandezande 20 juni 2018 Inleiding 2 1 Bitcoin en cryptogeld 2008: Bitcoin white paper door Satoshi Nakamoto Eerste use case

Nadere informatie

HET LYCONET EARNINGS PLAN

HET LYCONET EARNINGS PLAN YOUR SHOPPING NETWORK HET LYCONET EARNINGS PLAN Bijlage 1 van de Lyconet overeenkomst voor onafhankelijke Lyconet Marketer Mediaeigenaar en uitgever: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse 22 9470 Buchs, Zwitserland

Nadere informatie

REGLEMENTERING. Reglementering voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2016

REGLEMENTERING. Reglementering voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2016 Reglementering voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2016 1. Wat het is Elke stap een voordeel is een exclusieve promotie voor wie zich voor de Benefeet inschrijft: met iedere aankoop van een Geox artikel

Nadere informatie

HET LYCONET COMPENSATION PLAN

HET LYCONET COMPENSATION PLAN YOUR SHOPPING NETWORK HET LYCONET COMPENSATION PLAN Bijlage 1 van de Lyconet overeenkomst voor onafhankelijke Lyconet Marketer Mediaeigenaar en uitgever: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse 22 9470 Buchs,

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

Samenvatting Economie hoofdstuk 3 management en organisatie

Samenvatting Economie hoofdstuk 3 management en organisatie Samenvatting Economie hoofdstuk 3 management en organisatie Samenvatting door J. 1369 woorden 10 februari 2014 5,5 2 keer beoordeeld Vak Economie 3.1 a -werken als werknemer: in dienst van bedrijf, solliciteren

Nadere informatie

Verantwoordelijke partij: Algemeen Adviseur Eerstvolgende revisiedatum: Datum laatste revisie:

Verantwoordelijke partij: Algemeen Adviseur Eerstvolgende revisiedatum: Datum laatste revisie: Titel: December 2018 Pagina 1 van 5 I. DOEL Dit beleid onderstreept de inzet van Modine om te voldoen aan de mededingingswetgeving (de zogenoemde Antitrustwetgeving) waaraan de onderneming is gehouden

Nadere informatie

White Paper V2.0. Nederlands

White Paper V2.0. Nederlands White Paper V2.0 Nederlands Disclaimer Dit is een conceptueel document ("Technical White Paper") dat onze voorgestelde "Qredit" coin beschrijft op onze eigen native blockchain. Lezers worden als volgt

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie

Welkom bij de LikesXL Presentatie Welkom bij de LikesXL Presentatie Mike Deese - CEO Een presentatie van één van de grootste business modellen op internet / in de wereld in dit decennium... Inhoud Online adverteren Advertentie potentieel

Nadere informatie

Sharing is the new mining

Sharing is the new mining io Sharing is the new mining Share knop met blockchain winst 3023 Presale klanten! 2400 ETH opgehaald! Status: werkend product (MVP) 1 analytics Wereldwijde SMM markt $40 miljard Sites in the wereld 1

Nadere informatie

Winkelcentra Een droomwereld voor bezoekers

Winkelcentra Een droomwereld voor bezoekers - Zintuigen prikkelen en fysieke motivatie stimuleren - Integratie technologie in winkelgebieden en generiek koopgedrag - Ondersteunen nieuw winkelgedrag door ondernemers, in de winkel, op internet en

Nadere informatie

Verder zien. Meer weten. 1 EEN SOLIDE LANGETERMIJN BELEGGING Dankzij de gebundelde expertise van topbeleggers 2 De beste beleggers voor de beste resultaten Toegang tot de meest exclusieve fondsen ter wereld

Nadere informatie

TOETS 1 - Basiskennis Calculatie (BKC)

TOETS 1 - Basiskennis Calculatie (BKC) TOETS 1 - Basiskennis Calculatie (BKC) Het maximaal aantal te behalen punten voor deze toets is 90. Bij elke vraag of opdracht staat aangegeven hoeveel punten u daarvoor kunt halen. De beschikbare examentijd

Nadere informatie

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green Battle of Concepts Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green 1 Index: Voorwoord: Brainstorm Keuzes Business Model Media Markt Pas Conceptbeschrijving blz.3 blz.4 blz.5 blz.6 blz.7

Nadere informatie

De smartphone gaat de retail redden.

De smartphone gaat de retail redden. De smartphone gaat de retail redden. Natuurlijk er wordt steeds meer op internet gekocht en deze ontwikkeling zal nog veel verder doorgaan. Maar tegelijkertijd zien we ook dat winkels en winkelgebieden

Nadere informatie

Verder zien. Meer weten.

Verder zien. Meer weten. Verder zien. Meer weten. 1 EEN SOLIDE LANGETERMIJN BELEGGING Dankzij de gebundelde expertise van topbeleggers 2 De beste beleggers voor de beste resultaten Toegang tot de meest exclusieve fondsen ter wereld

Nadere informatie

Genuine Xerox Rewards Programma

Genuine Xerox Rewards Programma Genuine Xerox Rewards Programma Printen met Xerox is nu lucratiever dan ooit 2013 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox and Xerox Design are trademarks of Xerox Corporation in the United States

Nadere informatie

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u izi4u.com bestaat uit verscheidene websites en webpagina's die worden onderhouden door Electronic Gallery n.v. of door haar gelieerde bedrijven (zoals Ekivita) -

Nadere informatie

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt Spelregels voorafgaand aan de markt: Alle producten dienen schoon en in goede staat ingeleverd te worden Je bepaalt zelf de prijs van jouw product (advies daarin is mogelijk) Tip: prijs je product niet

Nadere informatie

Hoofdstuk 3: Arbitrage en financiële besluitvorming

Hoofdstuk 3: Arbitrage en financiële besluitvorming Hoofdstuk 3: Arbitrage en financiële besluitvorming Elke beslissing heeft consequenties voor de toekomst en deze consequenties kunnen voordelig of nadelig zijn. Als de extra kosten de voordelen overschrijden,

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

ORDER EXECUTION POLICY

ORDER EXECUTION POLICY 1. OVERZICHT ORDER EXECUTION POLICY 1.1. AvaTrade EU Limited (hieronder "we", "wij", "ons" of "onze") verplicht zich om op een rechtvaardige, eerlijke en professionele wijze zaken te doen met onze klanten

Nadere informatie

Samenvatting M&O hoofdstuk

Samenvatting M&O hoofdstuk Samenvatting M&O hoofdstuk 10+ 11 Samenvatting door een scholier 1168 woorden 16 maart 2017 7 3 keer beoordeeld Vak Methode M&O In balans Hoofdstuk 10 vermogensmarkt 10.1 vrager van vermogen Vragers van

Nadere informatie

Inhousopgave. Visio / White paper 1

Inhousopgave. Visio / White paper 1 Inhousopgave Wat is het Visio Platform Architectuur Werken met de Content Bronnen van de Content Content Verwijderen Kern Functionaliteiten Gebruikersprofiel Gebruikersbeheer Advertentiesysteem Kluis API

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Internet 2.0: De blockchain Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Blockchain Cyber4z heeft ervaring in het ontwerpen en implementeren van blockchain in uw organisatie.

Nadere informatie

Management & Organisatie

Management & Organisatie Management & Organisatie Hoofdstuk 1 Managen = iemand iets laten doen waarvan jij vindt dat het nodig is. Dit gaat d.m.v. communicatie. Een organisatie is een samenwerkingsverband van mensen die bepaalde

Nadere informatie

REGLEMENTERING. Reglement voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2017

REGLEMENTERING. Reglement voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2017 Reglement voor de Benefeet Elke stap een voordeel 2017 1. Wat is het Elke stap een voordeel is een exclusieve promotie voor wie zich voor de Benefeet inschrijft: bij iedere aankoop van een Geox-artikel

Nadere informatie

Bij BCC Corporate zetten we ons in om, wanneer u onze website (www.miles-and-more-paymentcard.be) en alle onderliggende pagina s bezoekt en/of met

Bij BCC Corporate zetten we ons in om, wanneer u onze website (www.miles-and-more-paymentcard.be) en alle onderliggende pagina s bezoekt en/of met Bij BCC Corporate zetten we ons in om, wanneer u onze website (www.miles-and-more-paymentcard.be) en alle onderliggende pagina s bezoekt en/of met ons communiceert, uw privacy te beschermen en ze veilig

Nadere informatie

Checklist beleggen in vastgoed

Checklist beleggen in vastgoed i van 5 Checklist beleggen in vastgoed Je kunt beleggen in beursgenoteerde vastgoedfondsen (vaak aandelen die dagelijks verhandelbaar zijn op de beurs) en in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. Deze

Nadere informatie

Snijhortensia s in Frankrijk

Snijhortensia s in Frankrijk Deze nieuwsbrief is onderdeel van de informatiedienst Marktinformatie voor aanvoerders met abonnement of Persoonlijke Verkoop 14 oktober 2014 Snijhortensia s in Frankrijk Op 9 en 10 oktober is er een studiereis

Nadere informatie

HELPS MY BUSINESS GROW

HELPS MY BUSINESS GROW HELPS MY BUSINESS GROW mypos Belangrijkste inzichten 30+ LANDEN MEER DAN 60.000 HANDELAREN MEER DAN 1,2 MILJARD EURO VERWERKT PER JAAR OVERZICHT ACCEPTEER DEBET & KREDIETKAARTEN DOOR ALLE BETAALKANALEN

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Real Estate Crowdfunding Profit Plan

Real Estate Crowdfunding Profit Plan Crowd1 Network Ltd Gevestigd in De Verenigde Arabische Emiraten, Ras Al Khaimah, RAS International Corporate Center, Reg.nr. ICC20160342 Crowd1 Network Europe Ltd Gevestigd in Cyprus, Reg. Nr. HE360087

Nadere informatie

U kunt onze voorwaarden aangaande pricacy en veiligheid lezen op onze Privacy pagina van deze website.

U kunt onze voorwaarden aangaande pricacy en veiligheid lezen op onze Privacy pagina van deze website. Algemene voorwaarden Uuniq.com BV U kunt gebruik maken van de website van Uuniq.com en haar gerelateerde diensten onder voorwaarde van de algemene voorwaarden en andere regels op deze website. Wij verzoeken

Nadere informatie

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van:

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van: Documentatiemap Veenendaal is een initiatief van: 1. Wat is de Veenendaal Voordeel Card De Veenendaal Voordeel Card is een digitale abonneekaart die vanaf begin november 2012 voor inwoners en bezoekers

Nadere informatie

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0

Biotor. Biomassa 2.0. Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Biomassa 2.0 Token model Maart 2018 versie 1.0 Biotor Token model Biotor wil pellets en briketten produceren daar waar dat nodig is: regionaal en dicht bij huis, met het overkoepelende BBT platform

Nadere informatie

Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets

Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

UIT balans en resultatenrekening

UIT balans en resultatenrekening Inzicht in winst. Bedrijven zijn verplicht een bedrijfsadministratie te voren. De belangrijkste onderdelen van de bedrijfsadministratie zijn de balans en de resultatenrekening. Het gevolg van het verplaatsen

Nadere informatie

EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE

EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE In samenwerking met: EXPERTGROEP FUTURE CITY CENTRE Shopping Today 24 september 2015 Korte introductie.. Enny van de Velden Managing Director CCV Dienstverlener voor elektronische transacties in Europa

Nadere informatie

Whitepaper 10 ecommerce conversie optimalisatie tips voor de feestdagen

Whitepaper 10 ecommerce conversie optimalisatie tips voor de feestdagen Whitepaper 10 ecommerce conversie optimalisatie tips voor de feestdagen Oktober 2015 Tip 1: E-mail Marketing De e-mail is en blijft een trend door de jaren heen. Vooral tijdens de feestdagen wordt er flink

Nadere informatie

UIT geld en banken

UIT geld en banken Hoe ontstaat geld in de economie? Geld heb je nodig om spullen mee te kunnen kopen, zonder geld valt er niets te kopen, en als er te weinig geld is zitten mensen te wachten op geld voordat ze het uit kunnen

Nadere informatie

Samenvatting Management & Organisatie Hoofdstuk 1 t/m 3.3

Samenvatting Management & Organisatie Hoofdstuk 1 t/m 3.3 Samenvatting Management & Organisatie Hoofdstuk 1 t/m 3.3 Samenvatting door een scholier 1298 woorden 30 november 2008 7,3 3 keer beoordeeld Vak Methode M&O In balans Hoofdstuk 1. 1.1 Organisaties. Organisatie:

Nadere informatie

Xbox Live Gold Xbox Giftcard. Online Retail Toolkit Juni 2014

Xbox Live Gold Xbox Giftcard. Online Retail Toolkit Juni 2014 Xbox Live Gold Xbox Giftcard Online Retail Toolkit Juni 2014 Inhoud 03 Xbox Live Logo s 04 SKU informatie 05 Xbox Live Gold-lidmaatschap 06 Xbox Giftcards 07 Xbox Live-functies 08 Xbox Live vergelijking

Nadere informatie

1 6 J A N U A R I 2 0 1 2 FONDSHUIS

1 6 J A N U A R I 2 0 1 2 FONDSHUIS FO NDSHUIS PERFORMANCE ANALYSE 1 6 J A N U A R I 2 0 1 2 Beleggingsstrategie Management Strategie De kracht van de beleggingsstrategie is het accumuleren van rendementen tijdens stijgende markten, in welke

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden entreekaarten

Boekingsvoorwaarden entreekaarten Boekingsvoorwaarden Boekingsvoorwaarden entreekaarten ATP Event Experts is voor de Olympische Spelen 2014 in Sochi door NOC*NSF en het IOC aangewezen als "Official Ticket & Travel Agent" voor de verkoop

Nadere informatie

Checklist beleggen in vastgoed

Checklist beleggen in vastgoed i van 5 Checklist beleggen in vastgoed Je kunt beleggen in beursgenoteerde vastgoedfondsen (vaak aandelen die dagelijks verhandelbaar zijn op de beurs) en in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. Deze

Nadere informatie

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Hoe te beginnen met verkopen op Catawiki catawiki.nl Wat is Catawiki? Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform in Europa. Ons platform

Nadere informatie

Artikel 1 : Beschrijving van het systeem

Artikel 1 : Beschrijving van het systeem Overeenkomst Artikel 1 : Beschrijving van het systeem GSM-credits systeem van Rekemo Suriname N.V. Bedrijven worden uitgenodigd om mee te doen met een GSM-credits betaalsysteem voor hun GSM-klanten. Het

Nadere informatie

GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved

GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved GEEN LEF, GEEN GLORIE! Copyright 2015 - juubeo.com. Allrights reserved Gelijke toegang tot snel financieel succes Deze opportuniteit is een strategisch VEILINGPLATFORM in een spel van vaardigheden. Juubeo

Nadere informatie

WHITEPAPER. v1.0

WHITEPAPER. v1.0 WWW.REBELLIOUS.IO WHITEPAPER v1.0 WE WILLEN EEN CRYPTO COMMUNITY PAGINA 2 BOUWEN DIE VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK IS INHOUD PAGINA 3 SAMENVATTING PAGINA 4 WAAROM REBELLIOUS? PAGINA 5 INTRODUCTIE PAGINA 6

Nadere informatie

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Hoe te beginnen met verkopen op Catawiki catawiki.nl Wat is Catawiki? Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform in Europa. Ons platform

Nadere informatie

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn.

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn. Inhoudstafel 1. Definitie (1-2)... 1 2. Gebruiksvoorwaarden (3-4-5-19)... 2 3. Overzetting van de spaarpot (6)... 2 4. Kaart vergeten (7)... 2 5. Fidelity-actie (8)... 2 6. Diefstal, verlies of frauduleus

Nadere informatie

Tot 20,- Coolblue cashback op Philips audio.

Tot 20,- Coolblue cashback op Philips audio. Tot 20,- Coolblue cashback op Philips audio. Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Tot 500,- cashback op Samsung tv s

Tot 500,- cashback op Samsung tv s Tot 500,- cashback op Samsung tv s Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt. Hieronder

Nadere informatie

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club.

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club. Wie Zijn Wij Titan Trade Club is een gedecentraliseerde Mining en Handels Club. Dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Missie Titan Trade Club. Zaken

Nadere informatie

Imtech Traffic & Infra. Veel gestelde commerciële vragen

Imtech Traffic & Infra. Veel gestelde commerciële vragen Imtech Traffic & Infra Veel gestelde commerciële vragen Royal Imtech N.V. organisatie: opheldering Royal Imtech NV (holding) Divisies Gebaseerd op landen Benelux Duitsland & Oost-Europa Nordic Spanje Verenigd

Nadere informatie

Use case Blockchain. Logiesbelasting

Use case Blockchain. Logiesbelasting Use case Blockchain Logiesbelasting Wat kan blockchain bijdragen aan een eenvoudigere, efficiëntere, minder centraal georganiseerde inning van logiesbelasting? Hoe kunnen we burgers invloed geven op de

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

MyClickWinners every click counts

MyClickWinners every click counts B02-2015 Informatie Memorandum MyClickWinners Datum laatste versie: 1 oktober 2015 Algemeen MyClickWinners is een online netwerkmarketingbedrijf waarmee iedereen de mogelijkheid heeft om op eenvoudige

Nadere informatie

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card.

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card. OFFICIEEL REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE COLLECT & REFRESH Artikel 1: Algemene bepalingen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie Collect & Refresh (hierna genoemd de Actie ) zijn van toepassing op de actie

Nadere informatie

Backoffice. Artikelbeheer

Backoffice. Artikelbeheer Backoffice Een kassa kan veel meer zijn dan enkel een apparaat om geldtransacties mee uit te voeren. Met behulp van Procash softwarepakket wordt een kassa omgetoverd in een echte marketingmachine. Een

Nadere informatie

December 2015 / Januari Publicatie. 10 scherpe vragen over investeren in Amerikaanse huurwoningen

December 2015 / Januari Publicatie. 10 scherpe vragen over investeren in Amerikaanse huurwoningen December 2015 / Januari 2016 Publicatie 10 scherpe vragen over investeren in Amerikaanse huurwoningen 10 scherpe vragen over investeren in Amerikaanse huurwoningen 2 Hoeveel mensen huren eigenlijk in de

Nadere informatie

DE NIEUWE HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

DE NIEUWE HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMENDE MENSEN DE NIEUWE HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMENDE MENSEN DE NIEUWE HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Genia Financieringen is een nieuwe naam in de financiële wereld. De kans is daarmee groot, dat u ons nog niet kent.

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

SUCCESVOL VERKOPEN IN HET BUITENLAND DOE JE ZO! HET ALTERNATIEF VOOR EEN WEBSHOP

SUCCESVOL VERKOPEN IN HET BUITENLAND DOE JE ZO! HET ALTERNATIEF VOOR EEN WEBSHOP SUCCESVOL VERKOPEN IN HET BUITENLAND DOE JE ZO! HET ALTERNATIEF VOOR EEN WEBSHOP Wie ben ik? Eigenaar van enkele (Inter)nationale webshops Keukenmarkt-Nederland (2009), Keukenmarkt België (2009), Onlinespuelenshop

Nadere informatie

Nieuwe kansen in roerige tijden!

Nieuwe kansen in roerige tijden! Nieuwe kansen in roerige tijden! Nieuwe klanten? Omzet vergroten? Winstgevendheid vergroten? Samen de regio en het MKB versterken? Banken verstrekken steeds moeilijker werkkapitaal. Het risico van ondernemers

Nadere informatie

21 juni Wegwijs in Tak 23

21 juni Wegwijs in Tak 23 21 juni 2017 Wegwijs in Tak 23 Inhoud Vastrentende beleggingen en obligaties Wat zijn de alternatieven? Investeren in fondsen? Tak 23: de eenvoudige investering Tips om te slagen VASTRENTENDE BELEGGINGEN

Nadere informatie

Voorwaarden Overeenkomst Partijen OVEREENKOMST Vertrouwelijke Informatie INSCHRIJVING

Voorwaarden Overeenkomst Partijen OVEREENKOMST Vertrouwelijke Informatie INSCHRIJVING Deze algemene leveringsvoorwaarden (de "Voorwaarden") vormen een wezenlijk deel van de Accommodatie Overeenkomst (de "Accommodatie Overeenkomst" en samen met de Voorwaarden, de "Overeenkomst") die aangegaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden AMERICAN EXPRESS CORPORATE PROGRAMMA

Algemene Voorwaarden AMERICAN EXPRESS CORPORATE PROGRAMMA In deze Overeenkomst worden de algemene voorwaarden beschreven voor onze corporate klanten in Nederland met betrekking tot de American Express Corporate Card, American Express Corporate Meeting Card, American

Nadere informatie

UIT VWO geld en banken

UIT VWO geld en banken Hoe ontstaat geld in de economie? Geld heb je nodig om spullen mee te kunnen kopen, zonder geld valt er niets te kopen, en als er te weinig geld is zitten mensen te wachten op geld voordat ze het uit kunnen

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Sky Park Airport Services B.V. (ook actief onder de naam MOBIAN) Art. 1 Definities Onder deze voorwaarden wordt verstaan: a. MOBIAN: het bedrijf Sky Park Airport

Nadere informatie

meezeilen.nl : het internetknooppunt voor de nederlandse beroepszeilvaart

meezeilen.nl : het internetknooppunt voor de nederlandse beroepszeilvaart : het internetknooppunt voor de nederlandse beroepszeilvaart is het internetknooppunt voor de beroepszeilvaart in Nederland. Een knooppunt waar informatie samenkomt en vervolgens op verschillende manieren

Nadere informatie

Megatrend. Technologie (mondiaal/globalisering) sector die een marktaandeel veroveren in de creatieve industrie

Megatrend. Technologie (mondiaal/globalisering) sector die een marktaandeel veroveren in de creatieve industrie Megatrend Megatrend Ontwikkeling Effect Praktijk Technology (digitalisering) Interne processen anders organiseren Andere manier van produceren, verkopen en distributie Technologie (mondiaal/globalisering)

Nadere informatie

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! 750 FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD OMZET (Bron: NFV) WAT IS FRANCHISE+? VAKBLAD WEBSITES NIEUWSBRIEF KANDIDATEN-DATABASE

Nadere informatie

Levering & verzending

Levering & verzending Levering & verzending Wat is de levertijd bij producten die niet op voorraad zijn? Wij proberen de producten die niet leverbaar zijn op rood te plaatsen, wanneer de producten op rood staan kunt u altijd

Nadere informatie

Whitepaper Meer weten over CreditCards

Whitepaper Meer weten over CreditCards Whitepaper Meer weten over CreditCards Inhoudsopgave INLEIDING... 2 OVER VISA EN MASTERCARD... 3 3-D SECURE... 3 GEBRUIK VAN CREDITCARDS AANVRAGEN... 4 DE WERKING VAN CREDITCARDS... 4 ONLINE INZAGE IN

Nadere informatie

Mobile & Shopping on demand. De nieuwe rol van de mobiele telefoon. tradedoubler.com

Mobile & Shopping on demand. De nieuwe rol van de mobiele telefoon. tradedoubler.com Mobile & Shopping on demand De nieuwe rol van de mobiele telefoon tradedoubler.com Mobiele kanalen voor affiliate marketing vernieuwen de winkelervaring in Europa, door de connected consumers (online actieve

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Rent Around ideal account opmaken

Rent Around ideal account opmaken Rent Around ideal account opmaken Algemeen Wanneer je als verhuurder een huurverzoek hebt goedgekeurd, kan de huurder deze vervolgens afrekenen via ideal. Daarom is het belangrijk dat je hiervoor een account

Nadere informatie