White Paper V2.0. Nederlands

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "White Paper V2.0. Nederlands"

Transcriptie

1 White Paper V2.0 Nederlands

2 Disclaimer Dit is een conceptueel document ("Technical White Paper") dat onze voorgestelde "Qredit" coin beschrijft op onze eigen native blockchain. Lezers worden als volgt op de hoogte gesteld: niet voor iedereen beschikbaar: de Qredit coins zijn niet voor iedereen beschikbaar. Deelname kan worden onderworpen aan een aantal stappen, waaronder de vereiste om bepaalde informatie en documenten te verstrekken. Geen aanbod van gereguleerde producten in enig rechtsgebied: Qredit-munten (zoals beschreven in deze White Paper) zijn niet bedoeld als effecten of enig ander gereguleerd product in enig rechtsgebied. Deze White Paper vormt geen prospectus, biedt geen enkel document aan en is niet bedoeld als een aanbod of verzoek om effecten of een gereguleerd product in enig rechtsgebied. Deze White Paper is niet beoordeeld door enige regelgevende instantie in enig rechtsgebied. Geen advies: deze White Paper bevat geen advies met betrekking tot de vraag of u zou moeten deelnemen aan het Qredit Coin-systeem of dat u enige Qredit-coins zou moeten kopen, en evenmin zou erop moeten worden vertrouwd in verband met een contract of aankoopbeslissing. Geen verklaringen of garanties: Er worden geen verklaringen of garanties gegeven met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie, verklaringen, meningen of andere zaken die in dit document worden beschreven of anderszins worden gecommuniceerd in verband met het project. Zonder beperking, wordt geen enkele verklaring of garantie gegeven over het bereiken of de redelijkheid van toekomstgerichte of conceptuele verklaringen. Niets in dit document mag of zou moeten worden gebruikt als een belofte of voorstelling van zaken met betrekking tot de toekomst. In de ruimste zin toegestaan onder toepasselijk recht, alle aansprakelijkheid voor verlies of schade (al dan niet te voorzien) voortvloeiend uit of in verband met een persoon handelend in deze White Paper, of enig aspect daarvan, niettegenstaande enige nalatigheid, verzuim of gebrek zorg, wordt afgewezen. Voor zover de aansprakelijkheid kan worden beperkt maar niet volledig wordt afgewezen, is deze beperkt tot de maximale mate die is toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Andere bedrijven: Los van Hodler Enterprises en Qredit, impliceert het gebruik van namen van bedrijven en/of platformen handelsmerken geen enkele band met (of goedkeuring door) één van die partijen. U dient zelf alle nodige professioneel advies in te winnen, ook met betrekking tot fiscale en boekhoudkundige behandeling. We hopen dat het project zeer succesvol zal zijn. Succes is echter niet gegarandeerd en digitale assets en platforms brengen risico's met zich mee. U moet de risico's en uw vaardigheid beoordelen om ze te dragen.

3 Inhoudsopgave 04. Uitgebreide samenvatting 05. Hoofdpuntensamenvatting 06. Het probleem 07. De oplossing 08. De Qredit Coin 09. De Qredit Card 10. Exchange Listings 11. KYC 12. Het bedrijf achter Qredit 13. Conclusie

4 Uitgebreide samentvatting Qredit zal uitgroeien tot een eenvoudig betaalplatform waarmee kopers hun munten kunnen gebruiken om verkopers (particulieren of verkopers) te betalen. De kopers en / of verkopers kunnen fysieke NFC-kaarten gebruiken om coins van andere gebruikers te ontvangen. De Qredit Card kan ook worden gebruikt om andere coins op ons platform te ontvangen. We combineren de beste betalingsbeveiligingsfuncties van de huidige blockchain generatie met de innovatieve functies van ARK, terwijl de unieke kenmerken van onze eigen blockchain worden gecombineerd. We willen voortbouwen op de beste kenmerken van cryptocurrencies om snelle transacties, lagere tarieven en lage grensoverschrijdende transactierisico's mogelijk te maken, waardoor verkopers kunnen verkopen aan een wereldwijd groeiende publiek van crypto houders. Samenvattend streven we ernaar een Qredit betalingsgateway te bouwen voor marktplaatsintegratie die de crypto-mededinger zal worden voor traditionele betalingsgateways. We bouwen financiële mechanismen, software en mobiele apps op om de eindgebruikers de eenvoud te bieden om deel te nemen aan het Qredit-platform. Door de eindgebruikers een fysieke kaart en eenvoudige hulpmiddelen te bieden, kunnen meer mensen de wereld van de cryptocurrency betreden. De ingezamelde gelden worden gebruikt om dit project af te ronden en de Qredit-munt in te voeren in betalingsgateways zoals CoinPayments en GoUrl. Het geld zal ook worden gebruikt om de Qredit-munt te vermelden op vele beurzen en voor marketingdoeleinden. Wat we tot nu toe hebben bereikt is het resultaat van de inspanningen van een sterk en toegewijd team en inspanningen van vroege investeerders. 4.

5 Hoofdpunten samenvatting Munt: Symbool: Platform: Consensus: delegates: Totaal aanbod: Transactiekosten: Blocktime: Taal: Sidechains Private chains: Lanceerdatum van Mainnet: Wallet: verkoop argument: Qredit XQR Native Delegate Proof of Stake ,000,000 XQR 0.1 XQR 8 Seconden Javascript, Node.js Ja Ja 17/08/2018 Desktop, Mobiel, Web (QAE) Qredit Always Evolving Protocol (Merchant Rewards System) Distributie Verkoop Airdrops Ontwikkelaars 89% 1% 10% 5.

6 Het probleem Aan het begin van het Bitcoin- en ICO-tijdperk dachten veel mensen dat de blockchain bedoeld was voor technici, grote ondernemingen en grote investeerders. We praten allemaal over Bitcoin tijdens familiebijeenkomsten. Je hoort het op het werk of op school. Maar niet iedereen kan deze wereld gemakkelijk betreden of weet hoe de Bitcoin of andere cryptocurrencies gebruikt kunnen worden. Cryptocurrencies kunnen erg complex zijn voor de eindgebruikers. Verkopers zijn sceptisch tegenover het gebruik van cryptocurrencies in hun winkel vanwege de marktvolatiliteit of het risico van het accepteren van cryptocurrency. De waarde van cryptocurrency kan snel stijgen, maar deze kan ook onmiddellijk dalen, wat vele keren is bewezen. Zoals we allemaal weten, is de Bitcoin erg traag met transacties met zeer hoge transactiekosten. We kunnen zeggen dat met de recente technologieën, transacties sneller en goedkoper worden. 6.

7 De oplossing Ons doel is om een betalingsgateway te bouwen voor eind gebruikers om goederen / diensten van verkopers of van gebruiker tot gebruiker te verkopen / kopen, waardoor beide partijen vertrouwen krijgen. Tevens willen we de handelaar toestaan om Qredit-munten te besteden als een beloning voor hun klanten nadat ze een bepaald geldbedrag uitgeven aan goederen. We willen de acceptatie van de traditionele betaalmethoden voor verkopers stimuleren door hen een manier te bieden om fiat-valuta rechtstreeks van inkopers met cryptocurrency te ontvangen, de verkoper te beschermen tegen marktvolatiliteit en het risico van het accepteren van cryptocurrency te verminderen. Door fysieke kaarten en mobiele apps te betrekken, zullen we de mogelijkheid voor niet-technische gebruikers om gemakkelijker deel te nemen in de wereld van de cryptocurrency vergemakkelijken. Iedereen kan toegang krijgen tot de blockchain. Met iedereen bedoelen we vrienden, families, lokale bedrijven, eenmanszaken en alle mensen, jong en ouder. We zijn hier om te bewijzen dat de blockchain voor iedereen is en dat iedereen kan deelnemen. 7.

8 De Qredit Coin We streven ernaar het gebruik van de Qredit-munten mogelijk te maken door deze uit te geven aan particuliere kopers / verkopers of verkopers die de Qredit Gateway, GoUrl Gateway en CoinPayments Gateway ondersteunen. De Qredit Gateway is een nieuwe tool voor betalingen waarbij alle coins op ons platform worden geleid via onze apps. GoURL en CoinPayments zijn bestaande bedrijven die andere bedrijven maar ook particulieren toestaan om meer dan 50 soorten cryptocurrencies te accepteren. Je kunt de munten ook verkopen op ondersteunde beurzen, privé of je kunt het bewaren voor later gebruik. Het belangrijkste verschil met Qredit-munten ten opzichte van traditionele munten is het gebruik van NFC-kaarten, gecombineerd met mobiele apps die de NFC-kaart rechtstreeks ondersteunen. De ontwikkeling van Qredit zal met de tijd groeien en de show gaat door na het uitbrengen van de munten. Qredit zal na Q verder worden ontwikkeld om het in extra betalingsgateways van derden of hardware portefeuilles. Saldo: XQR

9 De Qredit Card De Qredit Card is een NFC-kaart met uw adres en de URL die communiceert met de apps voor Qredit. De Qredit Card is een NFC-kaart met de volgende specificaties: NTAG216 13,56MHz en 924 bytes aan gegevens (888 bytes toegankelijk). De Qredit-kaarten zullen worden gebruikt om Qredit-munten van handelaren of van particuliere verkopers te ontvangen. Munten op het Qredit-platform kunnen ook naar hetzelfde adres als het openbare adres van Qredit worden verzonden. De Qredit-kaart kan worden gebruikt voor het verhandelen, kopen en verkopen van artikelen met behulp van de app die is verbonden met de Qredit Card. De app is beschikbaar voor ten minste alle Windows-, Linux- en Android-gebruikers. Toekomstige ontwikkeling biedt gebruikers ook de mogelijkheid om de munten te verzenden met alleen de Qredit Card. Qredit Cards zullen afzonderlijk worden verkocht bij Qredit.io, Hodlbazaar en in lokale winkels met een Qredit-label. De Qredit Cards zijn beveiligd met een wachtwoord waardoor alleen de eindgebruikers toegang hebben tot de gegevens op de kaart of om het John Doe 9.

10 Exchange Noteringen Bevestigde Exchanges: Geplande Exchanges: Cryptopia Upbit Litebit COSS Livecoin Cryptomate Bit-Z 10.

11 KYC Om de gekochte Qredit-munten te ontvangen, moet elke belegger zijn KYC (Know Your Customer) invullen. Tijdens de KYC zijn we verplicht om je te vragen je ID te uploaden, die wordt beoordeeld door "Token of Trust" (een extern bedrijf) om gerechtelijke transacties te verifiëren en witwasactiviteiten te voorkomen. Beleggers zullen de Qredit-munten niet kunnen uitgeven zonder geldige KYC. 11.

12 Het bedrijf achter Qredit Qredit is een project van Hodler Enterprises. Hodler Enterprises is een team dat zich in het diepe heeft gestort van de cryptocurrency-wereld in goede en slechte tijden, om alle goede en slechte aspecten van dit opstand fenomeen zorgvuldig te benoemen en in kaart te brengen, om hun klanten naar een succesvolle en winstgevende toekomst te begeleiden. Hodler Enterprises is toegewijd om haar cliënt te begeleiden en te adviseren om al zijn wensen te voldoen en zelfs te overtreffen, met betrekking tot deelname aan cryptocurrency. Hodler Enterprises is begin 2017 gestart met het bouwen en aanbieden van mining installaties en hardware aan haar klanten. We zijn van plan om deel te nemen aan allerlei producten in de cryptocurrency-wereld, bijvoorbeeld door mining facilieiten te bouwen, mining pools op te zetten, handelsgroepen te creëren en nog veel meer producten en diensten. Ons uiteindelijke doel is om een munt te maken die kan worden gebruikt door mensen die niet genoeg ervaring hebben om deel te nemen aan cryptocurrencies. enterprises!! " # $ % & " ' %! ( $ ' % ) & Meer informatie over het team en het bedrijf is te vinden op 12.

13 Conclusie Wij zijn een klein maar sterk en toegewijd team met passie voor innovatie. Wij geloven in ons project door het eenvoudig te houden en iets te bouwen dat niet te complex is voor ons of voor de eindgebruikers. Uw steun is wat we nodig hebben om dit project te voltooien zoals beloofd. Connect with us: 13.

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved

INTEREST COIN Laat je geld groeien. White paper. Version 1.4. Copyright 2017 InterestCoin, Inc. All Rights Reserved INTEREST COIN Laat je geld groeien White paper Version 1.4 1 INHOUD 3 Uitleg 5 WeShareInterest.com 6 Website Applicatie 7 Bedrijfsmodel 8 Stappenplan 9 Investeerders 10 InterestCoin (InC) 12 Wat we doen

Nadere informatie

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden

Fiat geld en cryptocurrency INHOUD. OneGramCoin. Vizionary. OneGram mogelijkheden In Gold we Trust Fiat geld en cryptocurrency INHOUD OneGramCoin Vizionary OneGram mogelijkheden Geld moet zijn: Draagbaar Duurzaam Deelbaar Meetbaar Gelijkwaardig Opgeslagen waarde eenheid Nergens staat

Nadere informatie

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club.

Wie Zijn Wij Titan Trade Club Missie Titan Trade Club. Wie Zijn Wij Titan Trade Club is een gedecentraliseerde Mining en Handels Club. Dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Missie Titan Trade Club. Zaken

Nadere informatie

PrivacyStake Whitepaper

PrivacyStake Whitepaper PrivacyStake Whitepaper Support@PrivacyStake.com Introductie PrivacyStake heeft door de jaren heen cryptomunten zien groeien. Vanaf 2016 zijn staking en lending platformen steeds populairder geworden.

Nadere informatie

Crypto s: Emissie, handel en beleggen

Crypto s: Emissie, handel en beleggen Crypto s: Emissie, handel en beleggen Leonard Franken 1 Blockchain in het jaar 1453 Tamper-proof feoffment Saxton land, 1453 2 Crypto currency Fundamentals Iedereen kan een crypto creëren met deze technologie

Nadere informatie

WHITE PAPER 5 JAN Blockchain: Hoe werkt het en wat is er mogelijk?

WHITE PAPER 5 JAN Blockchain: Hoe werkt het en wat is er mogelijk? WHITE PAPER 5 JAN 2017 Blockchain: Hoe werkt het en wat is er mogelijk? 2 Blockchain: Hoe werkt het en wat is er mogelijk? Inhoudsopgave Wat is blockchain? 3 Case Study: Bitcoin 5 Case Study: Ethereum

Nadere informatie

Bitcoin voor iedereen

Bitcoin voor iedereen Bitcoin voor iedereen Jouke Hofman Shared economy (information&technology) Openstreet Map - januari 2010 Voorbeeld Haïti Opensource software - decentraal & iedereen draagt bij Linux Mozilla Firefox Wikipedia

Nadere informatie

is een initiatief van Hodler Company

is een initiatief van Hodler Company is een initiatief van Hodler Company Disclaimer Dit is een conceptueel document ('technische White Paper'), waarbij het op Neblio platform gebaseerde 'Hodler Mining token' (HODLR) wordt beschreven. Lezers

Nadere informatie

The Billion Coin² TBC²

The Billion Coin² TBC² The Billion Coin² TBC² Een gedecentraliseerde Cryptomunt gevestigd op het Ethereum Netwerk Publicatie van de White Paper Oktober 2017 vertaling juni 2018 Contact Informatie: www.tbc2coin.com erc20club@gmail.com

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Coin Meester B.V.

Algemene voorwaarden Coin Meester B.V. Algemene voorwaarden Coin Meester B.V. Version: 1.0 Date: juni 15, 2018 Wij zijn Coin Meester B.V., gevestigd te Aalsmeer en bij de KvK ingeschreven onder nummer 68955820. Dit zijn onze algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z

Internet 2.0: De blockchain. Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Internet 2.0: De blockchain Morrison Toussaint Blockchain Specialist & Security Consultant, Cyber4Z Blockchain Cyber4z heeft ervaring in het ontwerpen en implementeren van blockchain in uw organisatie.

Nadere informatie

IMPREA Token. Whitepaper

IMPREA Token. Whitepaper IMPREA Token Whitepaper PRODUCT Imprea is een social trading app. Beleggers kunnen met Imprea handelen in aandelen en hun transacties en ideeën delen met andere beleggers. Beleggers kunnen elkaar volgen

Nadere informatie

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!»

«Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» «Dit is een uniek product = je gaat gewoon en krijgt er tokens voor Ga minen wereld!» David Zibelman, COO GoMineWorld Inhoudsopgave Samenvatting 4 Probleem 5 Missie 6 Armband functionaliteiten schema

Nadere informatie

Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015).

Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015). Nieuwsbrief MyOnecoin.nl Maart 2016-03-15 Het volledige interview van Dr. Ruja Ignatova in het magazine Forbes (mei 2015). Mrs. Ignatova. Wat is Onecoin? Onecoin is een innovatieve virtuele Cryptovaluta

Nadere informatie

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment.

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Normaal kun je instappen bij Double UP Crypto voor een eenmalig bedrag van $ 37,50

Nadere informatie

Starten met de Bitcoin

Starten met de Bitcoin HANDLEIDING: Starten met de Bitcoin In 6 simpele stappen uw eerste Bitcoins en Altcoins inkopen en verkopen. Inleiding Investeren in Bitcoins en altcoins, ook wel digitale valuta of Cryptocurrency genoemd.

Nadere informatie

BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE IN HET ONDERWIJS Teun van Essen

BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE IN HET ONDERWIJS Teun van Essen BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE IN HET ONDERWIJS Teun van Essen Hoe serieus moeten we de blockchain technologie nemen? EVOLUTIE TIJDIGHEID en VOLLEDIGHEID Bedenker(s): Satoshi Nakamoto 2008 white paper Bitcoin:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem

Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem Het eerste gedecentraliseerde Domein-ecosysteem nametoken.io v.1.0 Inleiding Onze visie Nametoken zal een revolutie teweegbrengen in de domeinindustrie door het eerste gedecentraliseerde domein-ecosysteem

Nadere informatie

Implementatiehandleiding idin

Implementatiehandleiding idin Implementatiehandleiding idin Versie 1.0 December 2016 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Varianten idin... 4 3. Technische ondersteuning... 5 4. Zelfbouw... 6 5. Externe dienstverlener... 8 6. Certificaten...

Nadere informatie

WHITEPAPER. v1.0

WHITEPAPER. v1.0 WWW.REBELLIOUS.IO WHITEPAPER v1.0 WE WILLEN EEN CRYPTO COMMUNITY PAGINA 2 BOUWEN DIE VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK IS INHOUD PAGINA 3 SAMENVATTING PAGINA 4 WAAROM REBELLIOUS? PAGINA 5 INTRODUCTIE PAGINA 6

Nadere informatie

TECHNISCHE NOTITIES. Seesaw beloning balans systeem. Whitepaper aka the Purplepaper. Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org

TECHNISCHE NOTITIES. Seesaw beloning balans systeem. Whitepaper aka the Purplepaper. Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org TECHNISCHE NOTITIES Seesaw beloning balans systeem Whitepaper aka the Purplepaper Revisie 0.7e 24 januari 2017 pivx.org Deze technische notities zijn bedoeld om de kenmerken en concepten van de Private

Nadere informatie

PayPal. Ervaar vandaag de betaalmogelijkheden van morgen

PayPal. Ervaar vandaag de betaalmogelijkheden van morgen PayPal Ervaar vandaag de betaalmogelijkheden van morgen Over PayPal 148M actieve gebruikers $ 6.6 miljard omzet (+20%YoY) 52% internationale betalingen $1 van elke $6 die online wordt besteed, gaat via

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Knaken Cryptohandel B.V. Datum: 6 januari 2018

Algemene voorwaarden Knaken Cryptohandel B.V. Datum: 6 januari 2018 Algemene voorwaarden Knaken Cryptohandel B.V. Datum: 6 januari 2018 Knaken Cryptohandel B.V., gevestigd te Rotterdam aan de Seinhuiswachter 2 en bij de KvK ingeschreven onder nummer: 70149054. Dit zijn

Nadere informatie

Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY

Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY ACADEMY Xurux Academy Workshops, trainingen en opleidingen in blockchain technologie Over Xurux Diepgaande kennis van blockchain technologie

Nadere informatie

BuildingOn WebOTP. www.buildingon.com

BuildingOn WebOTP. www.buildingon.com BuildingOn WebOTP Nieuw USB token voor sterke web authenticatie www.buildingon.com Wat is WebOTP WebOTP is een complete innovatie op het gebied van web authenticatie. De belangrijkste eigenschap van deze

Nadere informatie

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment.

Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Hoe je momenteel Gratis kunt Starten met Double UP Crypto Het leukste en makkelijkste online verdienmodel van dit moment. Normaal kun je instappen bij Double UP Crypto voor een eenmalig bedrag van $ 37,50

Nadere informatie

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI

Wie Wij Zijn VERANTWOORDELIJKHEID - INTEGRITEIT - GROEI Wie Wij Zijn Titan Trade Club is een gedecentraliseerde club dat educatie promoot voor het behalen van succes in de handel en mining van Crypto Valuta s. Geautoriseerde leden streven naar nieuwe persoonlijke

Nadere informatie

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK

VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK VEILIG, BETROUWBAAR EN BEGRIJPELIJK CryptooZ maakt cryptovaluta toegankelijk voor iedereen. Niet alleen voor de doorgewinterde belegger of de handige IT er, maar écht voor iedereen. Wij verzorgen voor

Nadere informatie

Levering & verzending

Levering & verzending Levering & verzending Wat is de levertijd bij producten die niet op voorraad zijn? Wij proberen de producten die niet leverbaar zijn op rood te plaatsen, wanneer de producten op rood staan kunt u altijd

Nadere informatie

Peelland ICT Online Back-up

Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT biedt volledig in eigen beheer online back-up aan. Hiermee voorzien wij onze klanten van de laatste nieuwe back-up mogelijkheden en technieken. Risico s conventionele

Nadere informatie

Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI

Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties Versie: maart 2002 mei 2002 Beknopte dienstbeschrijving

Nadere informatie

VERKLARENDE WOORDENLIJST

VERKLARENDE WOORDENLIJST VERKLARENDE WOORDENLIJST 2FA: Two factor authentication: Een beveiligingstool waardoor het voor hackers onmogelijk wordt om je account te hacken door het kraken van je paswoord. De meest gebruikte applicaties

Nadere informatie

Future-proof Tester: Blockchain

Future-proof Tester: Blockchain Future-proof Tester: Blockchain Hoe ga je als tester om met blockchain? 15 mei 2018 Wat is blockchain? De juiste vragen over blockchain toepassingen De DAO Hack Wat is een smart contract? Hoe test je blockchain?

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Mobiel comfort voor de prijs van vast

Mobiel comfort voor de prijs van vast Mobiel comfort voor de prijs van vast Full MVNO op VDF, Eigen mobiele Infra, Naast Wholesale MVNE ook eigen pgsm propositie, Missie om haar partners te enabelen met mobiele functionaliteit die we vandaag

Nadere informatie

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u izi4u.com bestaat uit verscheidene websites en webpagina's die worden onderhouden door Electronic Gallery n.v. of door haar gelieerde bedrijven (zoals Ekivita) -

Nadere informatie

27 februari. USA Rapport Februari Beste belegger,

27 februari. USA Rapport Februari Beste belegger, 27 februari Beste belegger, Eind vorige week hebben we een nieuwe positie aan de portefeuille toegevoegd: Riot Blockchain. Riot Blockchain is een bedrijf dat de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws

Nadere informatie

Bitcoin voor iedereen!

Bitcoin voor iedereen! Bitcoin voor iedereen! Inhoud Workshop Wie zijn wij? Feiten Adoptie I. Algemeen II. Nederland III. Gebruikers / trends IV. Toekomst Wie zijn wij? Opgestart in april 2012 (met 1000,-) Begonnen met de verkoop

Nadere informatie

ZN Handleiding GERRIT token gebruik

ZN Handleiding GERRIT token gebruik ZN Handleiding GERRIT token gebruik Informatiedomein: ZN Handleiding GERRIT token gebruik Status: Productie Versie: V03.00 Publicatie datum: 1-2-2017 Auteur: Daniël Nederpel Inleiding In deze handleiding

Nadere informatie

Privacy statement Apostle Apostle Wanneer verzamelen wij jouw persoonsgegevens?

Privacy statement Apostle Apostle Wanneer verzamelen wij jouw persoonsgegevens? Privacy statement Apostle Als je ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, zullen wij deze informatie gebruiken in overeenstemming met ons Privacy beleid. Wij zijn ervan overtuigd dat de

Nadere informatie

Gastouderbureau NL privacy beleid en disclaimer

Gastouderbureau NL privacy beleid en disclaimer Gastouderbureau NL privacy beleid en disclaimer Over ons privacy beleid Gastouderbureau NL geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren

Nadere informatie

Over bitcoins, cryptomunten en ICO s

Over bitcoins, cryptomunten en ICO s Over bitcoins, cryptomunten en ICO s juridische aspecten van virtueel geld Niels Vandezande 20 juni 2018 Inleiding 2 1 Bitcoin en cryptogeld 2008: Bitcoin white paper door Satoshi Nakamoto Eerste use case

Nadere informatie

Blockchain. De journey van ING. Niels Haak, Target Payments Landscape, ING. Den Haag, 22 juni 2016

Blockchain. De journey van ING. Niels Haak, Target Payments Landscape, ING. Den Haag, 22 juni 2016 Blockchain De journey van ING Niels Haak, Target Payments Landscape, ING Den Haag, 22 juni 2016 Hoe kijkt ING momenteel naar de blockchain? Laten we eerst kijken naar deze video: 2 Terugkijkend. Hoe zijn

Nadere informatie

Overzicht standaard risicoprofielen. November 2016

Overzicht standaard risicoprofielen. November 2016 Overzicht standaard risicoprofielen November 2016 Standaard risicoprofielen Beleggingsadvies Risicoprofielen Cautious Conservative Core Growth Max Growth Min Target Max Min Target Max Min Target Max Min

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Missende stof in de verslagen

Hoofdstuk 1: Missende stof in de verslagen Hoofdstuk 1: Missende stof in de verslagen Deel 1 Hoofdstuk 1 missende artikelen In het Reken Maar-verslag staan de verkeerde artikelen. De volgende artikelen horen hier te staan: - Rosenberg Bitcoin and

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

WHITEPAPER. v2.1

WHITEPAPER. v2.1 WWW.REBELLIOUS.IO WHITEPAPER v2.1 BLOCKCHAIN TECHNOLOGIE ONDER DE PAGINA 2 AANDACHT BRENGEN INHOUD PAGINA 3 INTRODUCTIE PAGINA 4 WAAROM REBL? PAGINA 7 REBL KICK-OFF PAGINA 8 TOKEN DISTRIBUTIE PAGINA 9

Nadere informatie

Poortwachters tot de digitale financiële markten

Poortwachters tot de digitale financiële markten Poortwachters tot de digitale financiële markten mr. J.M. van Poelgeest* Trefwoorden: Digitale valuta, anti-witwasregelgeving, crypto Inleiding Bij een themanummer over poortwachters kunnen de bedrijven

Nadere informatie

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt Spelregels voorafgaand aan de markt: Alle producten dienen schoon en in goede staat ingeleverd te worden Je bepaalt zelf de prijs van jouw product (advies daarin is mogelijk) Tip: prijs je product niet

Nadere informatie

De Knab Visa Card in het kort

De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort Gemakkelijk en veilig betalen in binnen- en buitenland. Dat kan met de Knab Visa Card. Of je nu een etentje in een restaurant afrekent of een

Nadere informatie

ifire Privacybeleid iwall

ifire Privacybeleid iwall ifire Privacybeleid iwall Ingangsdatum: Oktober 3, 2018 ifire ("ons", "wij" of "onze") beheert de website en de iwall mobiele App ("hierna genoemd Dienst"). Deze pagina bevat informatie over ons beleid

Nadere informatie

Een nieuwe stap in duurzaam beleggen

Een nieuwe stap in duurzaam beleggen BLACKROCK IMPACT SCREENS ESG IMPACT Een nieuwe stap in duurzaam beleggen BlackRock Impact combineert het beste van BlackRock om beleggers te helpen een maatschappelijk én financieel verantwoord rendement

Nadere informatie

Remcoh Mobile Device beheer. Remcoh legt uit

Remcoh Mobile Device beheer. Remcoh legt uit Remcoh Mobile Device beheer Remcoh legt uit White Paper Middels deze white paper informeert en adviseert Remcoh u over slim beheer van mobiele apparaten en toegang daarmee tot uw bedrijfsgegevens. Waarom

Nadere informatie

Privacybeleid Capital Circle

Privacybeleid Capital Circle Privacybeleid Capital Circle 1. Algemeen Dit Privacybeleid beschrijft het beleid van Capital Circle met betrekking tot het verzamelen, gebruiken, opslaan, delen en beschermen van uw persoonsgegevens. Het

Nadere informatie

Remote werken 365-connect

Remote werken 365-connect Remote werken 365-connect Danthas BV Kraaiheide 1 9202 PC Drachten T +31(0)512-571166 F +31(0)512-571177 Copyright. Het copyright van dit document berust bij Danthas BV. Niets uit dit document mag worden

Nadere informatie

Blockchain en de Gasmarkt

Blockchain en de Gasmarkt Utrecht, 5 april 2018 Blockchain en de Gasmarkt Grote onbekende verandert gashandel fundamenteel E.E. Lycklama à Nijeholt Wat is Blockchain Centraal versus decentraal Blockchain is een technologie die:

Nadere informatie

Altelier9 respecteert uw privacy en doet er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen.

Altelier9 respecteert uw privacy en doet er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen. PRIVACY STATEMENT Privacy statement Altelier9 respecteert uw privacy en doet er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen. Altelier9 vindt het belangrijk dat haar dienstverlening transparant, persoonlijk

Nadere informatie

PP Juridisch Advies ("ons", "wij" of "onze") beheert de website ("hierna genoemd Dienst").

PP Juridisch Advies (ons, wij of onze) beheert de   website (hierna genoemd Dienst). Ingangsdatum: January 08, 2019 PP Juridisch Advies ("ons", "wij" of "onze") beheert de https://www.ppjuridischadvies.nl/ website ("hierna genoemd Dienst"). Deze pagina bevat informatie over ons beleid

Nadere informatie

ZN Handleiding GERRIT token gebruik

ZN Handleiding GERRIT token gebruik ZN Handleiding GERRIT token gebruik Informatiedomein: ZN Handleiding GERRIT token gebruik Status: Acceptatie Versie: V02.00 Publicatie datum: 18-1-2017 Auteur: Daniël Nederpel Wijziging historie Datum

Nadere informatie

Betalingsverkeer. Vertrouwen of innoveren? Wandena Birdja-Punwasi en Erus Schuurman. 22 mei 2014

Betalingsverkeer. Vertrouwen of innoveren? Wandena Birdja-Punwasi en Erus Schuurman. 22 mei 2014 Betalingsverkeer Vertrouwen of innoveren? Wandena Birdja-Punwasi en Erus Schuurman 22 mei 2014 Betalingsverkeer Vertrouwen of innoveren? 1. Innovaties in betalingsverkeer 2. Betalingsverkeer in ketens

Nadere informatie

Dienstbeschrijving MSSL Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving MSSL Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving MSSL Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken:

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken: Privacybeleid Maxi Miliaan BV, handelend onder de naam Dorel Netherlands ("Dorel", "wij", "ons"), hecht er belang aan jouw privacy en persoonlijke gegevens te beschermen en te respecteren. Dit privacybeleid

Nadere informatie

Word X2com partner! Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Word X2com partner! Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Word X2com partner! Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID.

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Handleiding Registratieportal Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Gebruikers kunnen een authenticatie token kiezen via een Registratieportal. De

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

Blockchain de Zorgtoekomst? Zorginstituut Nederland

Blockchain de Zorgtoekomst? Zorginstituut Nederland Blockchain de zorgtoekomst? Mijn Zorg Log Zorg & ICT - Utrecht Idius Felix Breaking News?! The cure-all for performing secure and trusted transactions Nieuwe en disruptieve technologie Grootste technologische

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities EINDGEBRUIKER OVEREENKOMST FIORATO EINDGEBRUIKER OVEREENKOMST FIORATO VERSIE 1 OKTOBER 2013 Fiorato (de applicatie ) is een applicatie voor computers, iphone en Android en is bedoeld om jou te helpen jezelf

Nadere informatie

React en React Native voor websites en apps

React en React Native voor websites en apps React en React Native voor websites en apps H A N S-PE T E R H ARMSEN HEEFT DI T GE SCH R E V EN IN APRI L 2017 Deze whitepaper is bedoeld voor product owners en beslissers. Hij gaat over React, een JavaScript

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V.

Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. Algemene voorwaarden TOKEN SALE JUNI 2018 Mijn-vastgoed.nl B.V. De overeenkomst tussen Aanbieder en Afnemer worden onder de volgende algemenen voorwaarden aangegaan: Artikel 1 Definitie In deze algemene

Nadere informatie

Wanneer u onze Diensten gebruikt, verzamelen we informatie over u in de volgende algemene categorieën:

Wanneer u onze Diensten gebruikt, verzamelen we informatie over u in de volgende algemene categorieën: Datum van inwerkingtreding: 02-05-2017 Sjauf Technologies, handelende onder de naam Sjauf ( Sjauf ), verzamelt informatie over u wanneer u onze mobiele applicaties, websites en andere online producten

Nadere informatie

STeX. Exchange. 1 ste Beurs om liquiditeit samen te voegen op één plaats Een heel nieuw level van de crypto-beurs functionering.

STeX. Exchange. 1 ste Beurs om liquiditeit samen te voegen op één plaats Een heel nieuw level van de crypto-beurs functionering. STeX Exchange 1 ste Beurs om liquiditeit samen te voegen op één plaats Een heel nieuw level van de crypto-beurs functionering. Alle Munten. Een Platform. STeX.Exchange is de eerste publieke crypto-beurs,

Nadere informatie

1Password: Meer dan alleen een wachtwoordmanager

1Password: Meer dan alleen een wachtwoordmanager 1Password: Meer dan alleen een wachtwoordmanager ZOALS HET MOET 1Password is beschikbaar voor Mac, ios, Windows, en Android. Het is onmisbaar voor desktop- en mobiele gebruikers die zowel online beveiliging

Nadere informatie

HELPS MY BUSINESS GROW

HELPS MY BUSINESS GROW HELPS MY BUSINESS GROW mypos Belangrijkste inzichten 30+ LANDEN MEER DAN 60.000 HANDELAREN MEER DAN 1,2 MILJARD EURO VERWERKT PER JAAR OVERZICHT ACCEPTEER DEBET & KREDIETKAARTEN DOOR ALLE BETAALKANALEN

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

5 Trends uit de Digitale Wereld

5 Trends uit de Digitale Wereld Jong Ondernemen Start-up Event 5 Trends uit de Digitale Wereld Maarten Geerts AT&T October 2018 2018 AT&T Intellectual Property. All rights reserved. AT&T, Globe logo, Mobilizing Your World and DIRECTV

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING INZAKE PERSOONSGEGEVENS PRIVACY VERKLARING VOOR INVESTEERDERS

PRIVACY VERKLARING INZAKE PERSOONSGEGEVENS PRIVACY VERKLARING VOOR INVESTEERDERS PRIVACY VERKLARING INZAKE PERSOONSGEGEVENS PRIVACY VERKLARING VOOR INVESTEERDERS 1 Introductie In het kader van onze activiteiten, verzamelen, bewaren, gebruiken en/of verwerken wij persoonsgegevens. Op

Nadere informatie

Voorwaarden Gebruik Web Portal TFS

Voorwaarden Gebruik Web Portal TFS Voorwaarden Gebruik Web Portal TFS 1. INLEIDING Dit document geeft de voorwaarden voor het gebruik van de Web Portal TFS van de Minister van Infrastructuur en Milieu beheert door de Inspectie Leefomgeving

Nadere informatie

TREZOR hardware wallet gebruik CRYPTOGOEROE.

TREZOR hardware wallet gebruik CRYPTOGOEROE. TREZOR hardware wallet gebruik In mijn handleiding van de TREZOR heb ik je inmiddels uitgelegd hoe je deze installeert en configureert. De volgende stap is om gebruik te maken van je TREZOR. Je kunt dit

Nadere informatie

Privacyverklaring Single in Tilburg

Privacyverklaring Single in Tilburg Privacyverklaring Single in Tilburg Over ons privacy beleid Single in Tilburg, geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote

Nadere informatie

De Knab Visa Card in het kort

De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort Gemakkelijk en veilig betalen in binnen- en buitenland. Dat kan met de Knab Visa Card. Of je nu een etentje in een restaurant afrekent of een

Nadere informatie

ID Handleiding: Externe toegang Multiversum via MultiFactor Authenticatie ( MFA )

ID Handleiding: Externe toegang Multiversum via MultiFactor Authenticatie ( MFA ) ID Handleiding: Externe toegang Multiversum via MultiFactor Authenticatie ( MFA ) In het verleden was voor externe toegang tot Multiversum het gebruik van een hardware token (de zgn. dongle) samen met

Nadere informatie

Externe Toegang installeren onder Linux

Externe Toegang installeren onder Linux Externe Toegang installeren onder Linux Deze handleiding beschrijft hoe u Externe Toegang installeert onder Linux. Er zijn aparte handleidingen voor Windows XP, Windows 7, Windows 8 en Mac OSX). Algemeen

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl 1. Algemeen Onze aanbiedingen, leveringen en prestaties zijn uitsluitend onderworpen aan onderhavige algemene verkoop en leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

Particulier Pakket. Betalen en sparen bij Handelsbanken

Particulier Pakket. Betalen en sparen bij Handelsbanken Particulier Pakket Betalen en sparen bij Handelsbanken Betalen en sparen bij Handelsbanken Als particuliere klant van Handelsbanken kunt u gebruikmaken van ons Particulier Pakket met een volledig aanbod

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd.

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd. T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding Private Planet, Ltd. Copyright 2013 Private Planet Ltd. Sommige applicaties zijn niet beschikbaar in alle gebieden. De beschikbaarheid van de applicatie varieert.

Nadere informatie

Fast Checkout. Snelkassa T: 020-8500 500. Meer omzet met een eenvoudige checkout. Online shoppen leuker en eenvoudiger!

Fast Checkout. Snelkassa T: 020-8500 500. Meer omzet met een eenvoudige checkout. Online shoppen leuker en eenvoudiger! Fast Checkout Snelkassa T: 020-8500 500 Meer omzet met een eenvoudige checkout Betaal na Ontvangst 25 50 CadeauKaarten InCasso MultiSafepay is dé partner als het gaat om online betalen. Met 14 jaar ervaring

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez

Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Deze voorwaarden zijn van toepassing op de promotie 'Gratis digitale uitgave van Happinez bij koffie van Fair Trade Original' hierna te noemen:

Nadere informatie

RETOURBELEID VOOR KLANTEN

RETOURBELEID VOOR KLANTEN RETOURBELEID VOOR KLANTEN 1. Doel en algemene beleidsverklaring 1.1. Ecolab waardeert alle klanten, en onze inzet voor kwaliteitsproducten en eersteklas service wordt ondersteund door een eerlijk en redelijk

Nadere informatie

Professioneel Communiceren. Advies rapport : Online betalen X- treme 21. Titelblad. Klas: CMD2C. Rick van Willigen 0822845 Jonathan Reijneveld 0818418

Professioneel Communiceren. Advies rapport : Online betalen X- treme 21. Titelblad. Klas: CMD2C. Rick van Willigen 0822845 Jonathan Reijneveld 0818418 Professioneel Communiceren Advies rapport : Online betalen X- treme 21 Titelblad Klas: CMD2C Rick van Willigen 0822845 Jonathan Reijneveld 0818418 Inleiding Voor het vak Professioneel Communiceren hebben

Nadere informatie

NOTA. Inhoud. Stuurgroep Informatica 2014-12-09. ICT-Richtlijn

NOTA. Inhoud. Stuurgroep Informatica 2014-12-09. ICT-Richtlijn FACULTEIT THEOLOGIE EN RELIGIEWETENSCHAPPEN SINT-MICHIELSSTRAAT 4 BUS 3100 3000 LEUVEN DATUM C.C. 2014-12-09 NOTA TAL BLZ. ICT-Richtlijn Aanvullend aan de universitaire gedragslijn 1, waar elk personeelslid

Nadere informatie

M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag beïnvloeden de ontwikkelingen in de globale retailmarkt. Dat blijkt uit de enquête

M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag beïnvloeden de ontwikkelingen in de globale retailmarkt. Dat blijkt uit de enquête DigitasLBi presenteert nieuwe enquête over wereldwijd winkelgedrag en onthult enkele belangrijke trends voor Belgische markt Brussel, 24 april, 2014 M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag

Nadere informatie

Ockel Security Token

Ockel Security Token Belangrijkste informatie over de belegging Ockel Security Token van Ockel Computers B.V. Dit document is opgesteld op 26-sep-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie