BENT U VOORBEREID OP DATARAMPEN? Slimme databeschermingsstrategieën die u helpen verborgen risico s uit te sluiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BENT U VOORBEREID OP DATARAMPEN? Slimme databeschermingsstrategieën die u helpen verborgen risico s uit te sluiten"

Transcriptie

1 BENT U VOORBEREID OP DATARAMPEN? Slimme databeschermingsstrategieën die u helpen verborgen risico s uit te sluiten

2 IRON MOUNTAIN-DIENSTEN DEZE GIDS BEHANDELT DE VOLGENDE ONDERWERPEN KLIK OP HET PICTOGRAM VOOR INFORMATIE OVER EEN GEBIED.

3 DATA: NU EN DE GROEI RICHTING DE TOEKOMST IN 2020 HEBBEN WE VOLGENS IDC-SCHATTINGEN 44 KEER MEER DATA DAN IN DAT IS MEER DAN 35 ZETTABYTE. Analisten voorzien een gigantische datagroei, die ze beschrijven als een zettabyteapocalyps. Duizelingwekkende cijfers, die echter goed te verklaren zijn: > Meer dan ooit zijn we afhankelijk van data bijvoorbeeld HDvideo, medisch beeldmateriaal, mobiele toepassingen en meer. > U en uw collega s creëren steeds grotere hoeveelheden data. > Mobiele technologie maakt het mogelijk om altijd en overal data te genereren. Dat doen we dan ook steeds vaker. Uw organisatie opereert in een zakelijke omgeving die sterk afhankelijk is van data. U weet dat effectief databeheer belangrijk is maar u realiseert zich ook dat onvoorziene omstandigheden zelfs bij de beste databeheerstrategieën gebreken aan het licht kunnen brengen. Lees dit ebook om anders om te gaan met databeheer.

4 BACK-UPS: ONLINE OF OFFLINE? INTERN OF EXTERN? ALS WE HET OVER BACK-UPGEGEVENS HEBBEN, GAAT HET MEESTAL OM TOEGANKELIJKHEID. HOE EERDER WE BIJ HERSTEL DE DATA KUNNEN OPHALEN, DES TE BETER. WIST U DAT... DE KOSTEN VAN HET SONY DATALEK UIT 2014, WAARBIJ ENORME HOEVEELHEDEN PERSONEELSGEGEVENS OPENBAAR WERDEN, MOGELIJK TOT MEER DAN $ 100 MILJOEN BEDRAGEN 2. Uw bedrijf is afhankelijk van een schijf als de primaire opslagmethode. Maar voor het beschermen van bedrijfskritische data heeft u meer nodig dan een schijf alleen. Staat u wel eens stil bij de potentiële risico s van backups op schijf? Vanwege het blijvende karakter ervan, staan uw bedrijfskritische back-ups voortdurend bloot aan schade door malware, software en menselijk falen. Om het risico te verminderen kunt u extra back-ups extern en offline opslaan. Hiermee creëert u statische herstelpunten die minder bevattelijk zijn voor fouten. Wat gebeurt er als U een software-upgrade uitvoert die uw online back-ups aantast? Meerdere onlineback-ups zijn beschadigd en u herstel moet uitvoeren op basis van gegevens die maanden oud zijn?

5 BACK-UPS EXTERN BEWAREN HET EXTERN, OFFLINE EN VEILIG BEWAREN VAN BACK-UP DATA IS EEN ESSENTIEEL ELEMENT VAN ELKE EFFECTIEVE STRATEGIE VOOR DATABESCHERMING. Als u uw back-upmedia veilig wilt vervoeren naar een externe locatie, dan hebben wij de middelen om u daarbij te helpen. We volgen een streng bewakingsprotocol dat scans inzet bij elke overgang. Ook geven we u een nauwkeurige audittrail vanaf het tijdstip van ophalen tot het moment waarop ze binnenkomen in onze faciliteit. Vervolgens bergen we uw tapes en andere media op in veilige, speciaal ontworpen kluizen met klimaatbeheersing. We beheren deze volgens gestandaardiseerde en bewezen protocollen en best practices. Hierdoor zijn uw bedrijfskritische data veilig voor hackers en blijven ze beschermd tegen verlies, diefstal en beschadiging. BACK-UPS DISASTER RECOVERY BUDGET & GELAAGD OPSLAAN VEILIGE VERNIETIGING En wanneer het moment daar is dat u die data nodig heeft voor het herstel of of het terugzetten van bestanden, dan helpen we u om de vereiste tapes snel terug te vinden en ze conform interne en externe tijdschema s terugkrijgt. Het resultaat? Geen vragen of zorgen meer over de veiligheid en juistheid van uw back-up data. BEGIN NU MET PLANNEN

6 BENT U VOORBEREID OP CALAMITEITEN? Goede voorbereiding is het geheim van effectieve rampenbestrijding. U moet weten hoe u moet handelen bij herstelacties en u heeft een plan nodig dat zijn waarde heeft bewezen. Hebt u gedetailleerde procedures die aangeven hoe u herstelacties uitvoert bij een calamiteit? Als dat het geval is: weet u zeker dat het plan echt werkt op die kritische momenten wanneer tijd zeer kostbaar is? Wat uw antwoorden ook zijn op deze vragen, u moet er zeker van zijn dat u een grondig en beproefd rampenplan hebt dat u meteen kunt inzetten als dat nodig is. Dit plan moet u verzekeren dat u direct operationeel kunt zijn, conform interne en externe vereisten, en ook nog eens zo snel mogelijk. Wat gebeurt er als Er een kleinschalig incident optreedt, bijvoorbeeld een virusaanval of een defect in het besturingssysteem waardoor slechts een deelvan uw infrastructuur aantast? Er een calamiteit plaatsvindt, maar uw plan al meer dan een jaar niet is getest? WIST U DAT... U een belangrijke dataset uit een 3 cloudback-up wilt terugzetten, maar de DOOR EEN BRAND IN stroomvoorziening en STATION HOLBORN VEEL netwerkconnectie instabiel zijn? KLEINE BEDRIJVEN ENKELE WEKEN MOESTEN WERKEN OP BASIS VAN RAMPENHERSTELLOCATIES, WAT DE LONDENSE ECONOMIE NAAR SCHATTING EEN VERLIES OPLEVERDE VAN 40 MILJOEN. 3

7 VOORBEREIDING VAN EEN EFFECTIEVE RAMPENBESTRIJDING VOORBEREID ZIJN OP EEN CALAMITEIT IS EEN COMPLEXE INSPANNING. U MOET BEDRIJFSKRITISCHE DATA BESCHERMEN, WETEN WAT U MOET DOEN OM ZE TE HERSTELLEN EN TERUG TE HALEN. Wanneer u deze drie gebieden aanpakt, bent u in staat om de operatie snel te hervatten, mocht zich een ramp voltrekken. We helpen uw organisatie bij het ontwikkelen van hybride, op tape en cloudgebaseerde strategieën, waarbij toegangsvereisten van actieve data aansluiten op de juiste technologie. De behoeftes van uw bedrijf stoppen niet bij de naweeën van een ramp. U heeft onmiddellijk toegang nodig om de communicatie met uw klanten, facturatie en de in- en uitgaande geldstromen te kunnen continueren. Alle data die u naar back-upmedia wegschrijft, worden offline en extern opgeslagen, ver weg van de bekende rampgebieden. Hun integriteit wordt beschermd tot u ze nodig heeft voor een hersteloperatie. Door uw bedrijfskritische systemen naar de cloud te verhuizen, en uw minder kritische systemen op tape te zetten, brengt u hersteltijd en kosten in balans. We kunnen u ook adviseren bij het creëren van een rampenbestrijdingsprogramma op maat en deze testen op een breed scala van reële scenario's. Zo kunt u verifiëren dat het daadwerlijk toegerust is als basis voor uw herstelacties. We helpen u bij de uitvoering van uw rampenplan met de rechtstreekse levering van back-uptapes aan uw herstellocatie. Zo kunt u snel uw data terughalen en ben u weer volledig operationeel.

8 ZORG DAT DATA BACK-UPS BESCHERMD EN BINNEN BUDGET BLIJVEN Is er een kosteneffectief alternatief voor de schijf- en cloudgebaseerde back-ups? Geavanceerde schijf- en cloudgebaseerde backuptechnologieën groeien in populariteit omdat organisaties daarmee snellere hersteltijden en -punten (Recovery Time & Recovery Point Objectives: RTO's/RPO's) kunnen realiseren. Wanneer u kortere windows hanteert bij de implementatie van back-upsystemen, kan uw organisatie de bedrijfskritische data effectiever en sneller terughalen. Echter, exponentiële datagroei maakt deze benaderingen echter snel onbetaalbaar. Meer data betekent grotere volume qua back-ups. En hoe groter de back-ups, des te meer geld u moet besteden aan dit specifieke aspect van uw databeheerstrategie. Bovendien betekent afhankelijk zijn van schijf- en cloud-backups dat het langer duurt voordat u een herstelproces kunt uitvoeren als de systemen langere tijd buiten bedrijf of niet beschikbaar zijn. Wat gebeurt er als Uw budget geen gelijke tred houdt met de toenemende hoeveelheid gegevens? U door een technische storing geen toegang heeft tot uw data en u ze niet kunt terugzetten wanneer dat het meest nodig is? Ontdek hoe gelaagde opslag van data back-ups deze problemen oplost. WIST U DAT... DE TOTALE KOSTEN VAN DE GEMIDDELDE SCHIJFGEBASEERDE BACK-UPOPLOSSING 26 KEER HOGER ZIJN DAN EEN VERGELIJKBAAR TAPE- GEBASEERD SYSTEEM. 4

9 BACK-UP GEGEVENS GELAAGD OPSLAAN Een effectieve databeheerstrategie bevat de juiste mix van back-uptechnologieën. Niet alle gegevens horen op schijf of in een cloudgebaseerde back-up thuis. Een effectieve databeheerstrategie combineert slim meerdere benaderingen met elkaar en houdt zo rekening met de unieke eigenschappen van iedere dataset. Wanneer u voor Iron Mountain kiest, kunt u een uitgebreid programma voor gelaagde gegevensopslag ontwikkelen, waarin cloud en tape worden gecombineerd voor optimale herstelmogelijkhedenen kostenbesparing. We werken met u samen om inzicht te krijgen in de huidige opslagstrategieën van uw organisatie. Daarna koppelen we de juiste technologieën voor databescherming aan uw zakelijke behoeften en gebruikersprofielen. U zou back-ups van uw actieve data bijvoorbeeld kunnen onderbrengen in de cloud, en alles wat inactief is op een externe locatie op tape archiveren. Door inactieve data te scheiden van veelgebruikte informatie die direct beschikbaar moet zijn, kunt u kostbare schijfruimte vrijmaken en datagroei de baas blijven. En dat allemaal zonder beperkte budgetten onder druk te zetten of dure hardware te kopen.

10 WAT DOET U MET DE BEDRIJFSMIDDELEN DIE U NIET LANGER NODIG HEEFT? HOOGSTE TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN OVERBODIGE HARDWARE EN NIET ONDERSTEUNDE TAPESYSTEMEN EN MEDIA Fusies, overnames en samenvoegen van datacenters komen steeds vaker voor in de huidige zakenwereld. Wanneer twee bedrijven overgaan in één, of een datacenter krimpt tot een fractie van zijn oorspronkelijke grootte, dan wordt hardware overbodig. Zo zullen ook diverse tapesystemen, net als de media, waarnaar ze naartoe schrijven, niet langer meer worden ondersteund. In deze situaties zou u alle ongewenste zaken moeten afdanken. Toch is het goed om te onthouden dat de data op deze apparatuur permanent gewist moeten worden om ze te beschermen tegen onbedoelde, ongewenste blootstelling. Wat gebeurt er als Data gestolen wordt van een vaste schijf nog voordat het kan worden vernietigd? U maanden na een fusie een audit moet ondergaan, maar niet zeker weet op welke tape of tapeformaat, de gevraagde gegevens zich bevinden? De benodigde inzichten voor de lancering van een nieuwe bedrijfsstrategie nergens meer te vinden zijn? WIST U DAT... VERWACHT WORDT DAT DE HOEVEELHEID E-WASTE IN 2017 MET 33% GEGROEID ZAL ZIJN, EN HET DAN EVENVEEL ZAL WEGEN ALS ACHT GROTE EGYPTISCHE PYRAMIDES. 5

11 EEN VEILIG, COMPATIBEL AFBRAAKPROGRAMMA BOUWEN Bedrijfsmiddelen die overtollig zijn of het einde van hun levensduur hebben bereikt: geen onbeduidende zorg die u terzijde kunt schuiven en vergeten. Ze verdienen dezelfde mate van aandacht die u besteedt aan actieve productie- en backupsystemen. Wij maken dit mogelijk. We kunnen u helpen om onnodige IT-apparatuur, maar ook de gegevens die erop staan, op een veilige, milieuvriendelijke manier te vernietigen. En omdat we gedurende het gehele proces aandacht schenken aan alle kenmerken, configuraties en locaties van bedrijfsmiddelen, weet u zeker dat uw vernietigingsprogramma niet leidt tot nieuwe inbreuk. Daarnaast kunnen we bij u de lastdie onnodige of verouderde tapesystemen van uw schouders halen, waardoor u meer tijd overhoudt voor strategische projecten. Zo helpen we u bij het traceren van de inhoud van uw media, ongeacht de toepassing die gebruikt is om de data te schrijven of het soort tape dat voor opslag is gebruikt.

12 Bezoek onze website of bel ons op (Nederland)/ (België) en laat u informeren over de talloze manieren waarop Iron Mountain u kan helpen bij de beantwoording van de meest cruciale vragen op het gebied van databescherming. OVER IRON MOUNTAIN Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) biedt informatiebeheerdiensten waarmee organisaties de kosten, risico's en ondoelmatigheden van het beheer van hun fysieke en digitale data verminderen. Iron Mountain is opgericht in 1951 en beheert talloze waardevolle gegevens, waaronder back-up- en archiefgegevens, elektronische records, document imaging en bedrijfsdossiers, veilige vernietiging en meer voor organisaties overal ter wereld. Bezoek de website voor meer informatie: Iron Mountain Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Iron Mountain en het logo van de berg zijn gedeponeerde handelsmerken van Iron Mountain Incorporated in het Verenigd Koninkrijk en andere landen. Alle andere handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren The Wall Street Journal. The Morning Download: Sony-inbreuk kan oplopen tot $ 100 miljoen. 10 december Evening Standard: Holborn-brand kost Londense bedrijven 40 m. 4 The Clipper Group. Revisiting the Search for Long-Term Storage A TCO Analysis of Tape and Disk. 13 mei The Guardian. Giftig elektronische afval gedumpt in arme landen zegt de Verenigde Naties. 14 december 2013.

VERNIETIGING VAN MEDIA EN IT-APPARATUUR

VERNIETIGING VAN MEDIA EN IT-APPARATUUR VERNIETIGING VAN MEDIA EN IT-APPARATUUR UW GIDS BIJ HET SELECTEREN VAN EEN LEVERANCIER INHOUD 03/ MANAGEMENTSAMENVATTING 04/ VERNIETIGING VAN MEDIA EN HARDE SCHRIJVEN 06/ RECYCLING VAN E-WASTE 07/ REMARKETING

Nadere informatie

De IT en infrastructuur direct weer up-and-running na een incident

De IT en infrastructuur direct weer up-and-running na een incident Alles bij 5W staat in het teken van het veiligstellen van uw data. Of dat nu gaat over de veilige opslag van data, de (mobiele) communicatie van data, of het veiligstellen van uw data in noodsituaties:

Nadere informatie

Een praktische gids voor het plannen van kosteneffectieve disaster recovery

Een praktische gids voor het plannen van kosteneffectieve disaster recovery White paper PlateSpin Een praktische gids voor het plannen van kosteneffectieve disaster recovery Organisaties over de hele wereld realiseren zich om diverse redenen steeds meer het belang van disaster

Nadere informatie

Back-up Versus Business Continuity Een betere planning voor uw bedrijf

Back-up Versus Business Continuity Een betere planning voor uw bedrijf EBOOK Back-up Versus Business Continuity Een betere planning voor uw bedrijf 1 datto.com Dataprotectie-oplossingen zijn essentieel voor ieder bedrijf, ongeacht de omvang, de industrie waarin het actief

Nadere informatie

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE POWERED BY DATA DIE U WILT BEWAREN EN DATA DIE U MOET BEWAREN Het opslaan van data, zoals archiveren en back-up, is een

Nadere informatie

Back-up Versus Business Continuity Een betere planning voor uw bedrijf

Back-up Versus Business Continuity Een betere planning voor uw bedrijf ebook Back-up Versus Business Continuity Een betere planning voor uw bedrijf 1 datto.com Dataprotectie-oplossingen zijn essentieel voor ieder bedrijf, ongeacht de omvang, de industrie waarin het actief

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online

Handleiding Back-up Online Handleiding Back-up Online April 2015 2015 Copyright KPN Zakelijke Markt Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Zakelijke Markt mag niets uit dit document worden

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

DATA ERASURE & RISK MANAGEMENT. Infradax Fortranweg 8, 3821 BK Amersfoort, the Netherlands + 31 (0)

DATA ERASURE & RISK MANAGEMENT. Infradax Fortranweg 8, 3821 BK Amersfoort, the Netherlands + 31 (0) DATA ERASURE & RISK MANAGEMENT Infradax Fortranweg 8, 3821 BK Amersfoort, the Netherlands + 31 (0)33-789 00 33 hello@infradax.com Data Erasure & Risk Management Data is de nieuwe brandstof van onze maatschappij.

Nadere informatie

DE BALANS TUSSEN BACK-U S & A CHIVERING Uw gids naar aanvullende strategieën voor back-ups en archivering

DE BALANS TUSSEN BACK-U S & A CHIVERING Uw gids naar aanvullende strategieën voor back-ups en archivering PERFECTIONEER DE BALANS TUSSEN BACK-U S & A CHIVERING Uw gids naar aanvullende strategieën voor back-ups en archivering SEE INFORMATION DIFFERENTLY ONSTUITBARE DATAGROEI Als er één universele waarheid

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Oud scenario - Small Business Server 2011 Waarom afscheid nemen? Alweer 6(!) jaar oud Kans op

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

5 MANIEREN OM KOSTEN TE REDUCEREN DOOR EFFICIËNTER DOCUMENT- EN ARCHIEFBEHEER

5 MANIEREN OM KOSTEN TE REDUCEREN DOOR EFFICIËNTER DOCUMENT- EN ARCHIEFBEHEER Inhoud: Verborgen kosten 5 MANIEREN OM KOSTEN TE REDUCEREN DOOR EFFICIËNTER DOCUMENT- DEZE BEST PRACTICE GEEFT U INFORMATIE OVER: Kansen om verborgen kosten te reduceren Voorbeelden en onderzoeksresultaten

Nadere informatie

Veeam Cloud Connect: Optimale databeschikbaarheid

Veeam Cloud Connect: Optimale databeschikbaarheid Veeam Cloud Connect: Optimale databeschikbaarheid met de 3-2-1 regel Optimale databeschikbaarheid met de 3-2-1 regel Past u de 3-2-1 regel al toe om uw klanten optimaal te beschermen tegen dataverlies?

Nadere informatie

Acronis lanceert Backup 12

Acronis lanceert Backup 12 ---persbericht--- Acronis lanceert Backup 12 Wereldwijd gegevensherstel in hooguit 15 seconden Zoetermeer, 25 juli 2016 Acronis, wereldleider op het gebied van hybrideclouddatabeveiligingsoplossingen,

Nadere informatie

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt.

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN Acht redenen 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. 02 Documentmanagement vereist een gespecialiseerde oplossing. 03 Wij werken

Nadere informatie

Factsheet Backup on demand

Factsheet Backup on demand Factsheet Backup on demand Backup on Demand Uw data altijd veilig Data zijn waardevol voor uw organisatie. U wilt ze dan ook, mocht er iets gebeuren, goed onder handbereik hebben. Aan de andere kant groeit

Nadere informatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Stap mee in de cloudrevolutie Cloud is vandaag in volle expansie. Sinds de popularisering van de technologie de laatste jaren, heeft cloud de

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie

Backup en herstel Handleiding

Backup en herstel Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Inhoud van deze workshop. Wat is het nut van backups??? Wat is een backup?

Inhoud van deze workshop. Wat is het nut van backups??? Wat is een backup? Inhoud van deze workshop Wat is een backup? Wat is het nut van backups??? Technisch nut van het maken van backups Wat neem je mee in je backup en wat niet? Welke backup strategie kiezen jullie? Wat is

Nadere informatie

Checklist Automatisering. Hoe goed is jouw IT geregeld? Test je IT op 10 belangrijke punten.

Checklist Automatisering. Hoe goed is jouw IT geregeld? Test je IT op 10 belangrijke punten. Checklist Automatisering Hoe goed is jouw IT geregeld? Test je IT op 10 belangrijke punten. Ondersteunt jouw IT-strategie je bedrijfsdoelstellingen? Het is algemeen bekend: een goed uitgedachte IT-strategie

Nadere informatie

Uw virtuele systemen in drie stappen beschermen. Bedrijven die advies willen over een back-upoplossing voor virtuele omgevingen

Uw virtuele systemen in drie stappen beschermen. Bedrijven die advies willen over een back-upoplossing voor virtuele omgevingen SOLUTION BRIEF: UW VIRTUELE SYSTEMEN IN DRIE STAPPEN BESCHERMEN........................................ Uw virtuele systemen in drie stappen beschermen Who should read this paper Bedrijven die advies willen

Nadere informatie

Inhoud. Back-up 3. Beschikbaarheid 4. ExtraVar ontzorgt met unieke cloud diensten 5. ExtraVar en de cloud 7. ExtraVar - Cloud Diensten

Inhoud. Back-up 3. Beschikbaarheid 4. ExtraVar ontzorgt met unieke cloud diensten 5. ExtraVar en de cloud 7. ExtraVar - Cloud Diensten Cloud Diensten Inhoud Back-up 3 Beschikbaarheid 4 ExtraVar ontzorgt met unieke cloud diensten 5 ExtraVar en de cloud 7 2 Back-up Meer en meer dringt het besef door bij bedrijven dat data een van de belangrijkste

Nadere informatie

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet De kracht van eenvoud en efficiëntie Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet Inhoud Zet u uw huidige storage resources wel optimaal in? 03 Beter management van storage en data 04 Data

Nadere informatie

Oorzaken en gevolgen van ongeplande downtime

Oorzaken en gevolgen van ongeplande downtime 12 methoden om de kans te verkleinen en de gevolgen te beperken Een white paper van RAM Infotechnology 16-01-2012 Introductie Ongeplande downtime is de tijdsduur waarop een netwerk of een component niet

Nadere informatie

Back-up en herstel Gebruikershandleiding

Back-up en herstel Gebruikershandleiding Back-up en herstel Gebruikershandleiding Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

Backup en herstel Handleiding

Backup en herstel Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2007, 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze

Nadere informatie

PRIVATE, PUBLIC OF HYBRID CLOUD: VIND NU DE OPLOSSING DIE BIJ U PAST Versie: Aantal pagina s: 10

PRIVATE, PUBLIC OF HYBRID CLOUD: VIND NU DE OPLOSSING DIE BIJ U PAST Versie: Aantal pagina s: 10 PRIVATE, PUBLIC OF HYBRID CLOUD: VIND NU DE OPLOSSING DIE BIJ U PAST Versie: 2017-08-04 Aantal pagina s: 10 Inhoud Inleiding: belang van een veilige ICT-omgeving... 3 Voordelen van de cloud... 4 Public

Nadere informatie

Private Cloud: Virtuele servers op basis van Windows Azure Pack

Private Cloud: Virtuele servers op basis van Windows Azure Pack Private Cloud: Virtuele servers op basis van Windows Azure Pack Virtuele servers op basis van Windows Azure Pack De Private Cloud oplossing van 2tCloud is gebaseerd op de geavanceerde Windows Azure Pack

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2017

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2017 Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Dashboardmail 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Installatieprocedure vanuit de installatiemail: Installatie

Nadere informatie

16. Back-up en Restore

16. Back-up en Restore 16. Back-up en Restore Een back-up gebruik je pas als iets verkeerd is gegaan. Dan moet je de backup terugzetten doormiddel van een restore. In dit hoofdstuk worden de statements voor het maken en terugzetten

Nadere informatie

Peelland ICT Online Back-up

Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT biedt volledig in eigen beheer online back-up aan. Hiermee voorzien wij onze klanten van de laatste nieuwe back-up mogelijkheden en technieken. Risico s conventionele

Nadere informatie

Toelichting - Harddisk vervangen

Toelichting - Harddisk vervangen Toelichting - Harddisk vervangen 1) Harddisk controle Voor een aantal problemen kan het belangrijk zijn om de harddisk te controleren op defecten. Defecte harddisk gevonden - Wat is het probleem a) De

Nadere informatie

HET WAT, WAAROM EN HOE OVER HYBRID FLASH STORAGE DE GULDEN MIDDENWEG: DE BETAALBARE COMBINATIE VAN DISK EN FLASH

HET WAT, WAAROM EN HOE OVER HYBRID FLASH STORAGE DE GULDEN MIDDENWEG: DE BETAALBARE COMBINATIE VAN DISK EN FLASH HET WAT, WAAROM EN HOE OVER HYBRID FLASH STORAGE DE GULDEN MIDDENWEG: DE BETAALBARE COMBINATIE VAN DISK EN FLASH POWERED BY NIEUWE EISEN AAN DE STORAGE-OMGEVING Tegenwoordig is snelheid een sleutelwoord

Nadere informatie

3. Programma s opruimen Programma s deïnstalleren Opstartprogramma s uitschakelen... 65

3. Programma s opruimen Programma s deïnstalleren Opstartprogramma s uitschakelen... 65 Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 6 Introductie Visual Steps... 6 Website... 7 Wat heeft u nodig?... 7 Voor docenten... 7 Uw voorkennis... 7 Hoe werkt u met dit boek?... 8 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

Back-up en herstel Gebruikershandleiding

Back-up en herstel Gebruikershandleiding Back-up en herstel Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Dit heeft immers alleen om

Dit heeft immers alleen om Is het oude back up tape al een archief? De titel suggereert het al: een oud back up bandje is geen archief opslag laat staan een volwaardig archief dat mogelijk ook nog aan wettelijke eisen moet voldoen.

Nadere informatie

HOE KRIJG IK TOEGANG TOT MIJN INFORMATIE OM TE PROFITEREN VAN MAXIMALE WAARDE?

HOE KRIJG IK TOEGANG TOT MIJN INFORMATIE OM TE PROFITEREN VAN MAXIMALE WAARDE? HOOFDSTUK 2 HOE KRIJG IK TOEGANG TOT MIJN INFORMATIE OM TE PROFITEREN VAN MAXIMALE WAARDE? DE NOODZAAK OM PROCESSEN TE DIGITALISEREN INFORMATION ECONOMICS EBOOK WAAROM U DIT E-BOOK OVER DIGITALISERING

Nadere informatie

HOE KRIJG IK TOEGANG TOT MIJN INFORMATIE OM TE PROFITEREN VAN MAXIMALE WAARDE?

HOE KRIJG IK TOEGANG TOT MIJN INFORMATIE OM TE PROFITEREN VAN MAXIMALE WAARDE? HOOFDSTUK 2 HOE KRIJG IK TOEGANG TOT MIJN INFORMATIE OM TE PROFITEREN VAN MAXIMALE WAARDE? DE NOODZAAK OM PROCESSEN TE DIGITALISEREN INFORMATION ECONOMICS EBOOK WAAROM U DIT E-BOOK OVER DIGITALISERING

Nadere informatie

Handleiding. Online backup PC

Handleiding. Online backup PC Handleiding Online backup PC Inhoudsopgave 1. Installatie 2 2. Configuratie eerste keer 4 3. Bepalen waarvan een backup gemaakt moet worden 5 4. Instellen wanneer de backup wordt uitgevoerd 5 5. Beveiliging

Nadere informatie

Case: Back-ups maken van Office 365. Belangrijke redenen voor organisaties om een back-up te maken van Office 365-data

Case: Back-ups maken van Office 365. Belangrijke redenen voor organisaties om een back-up te maken van Office 365-data Case: Back-ups maken van Office 365 Belangrijke redenen voor organisaties om een back-up te maken van Office 365-data 2 Inleiding Heeft u controle over uw Office 365-data? Heeft u toegang tot alle items

Nadere informatie

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP Wat nou cloud?! De zin én onzin! CSP De zin en onzin van werken in de cloud De cloud, wat is dat nou precies? Is het een hype zoals je die vaker tegenkomt in ICT? Of biedt het echt kansen waar u als ondernemer

Nadere informatie

13 tips tegen een trage PC. Een trage PC, wat zijn de mogelijkheden om dit te voorkomen of te verhelpen: 1.Taakbeheer.

13 tips tegen een trage PC. Een trage PC, wat zijn de mogelijkheden om dit te voorkomen of te verhelpen: 1.Taakbeheer. 13 tips tegen een trage PC. Een trage PC, wat zijn de mogelijkheden om dit te voorkomen of te verhelpen: 1.Taakbeheer. Houd de Ctrl-toets en de Shift-toets beide ingedrukt en tik met je vinger op de Esc-toets.

Nadere informatie

GDPR en de tester Waar moet je als tester bewust van zijn met de GDPR?

GDPR en de tester Waar moet je als tester bewust van zijn met de GDPR? GDPR en de tester Waar moet je als tester bewust van zijn met de GDPR? Martijn de Vrieze GDPR en de tester - Perspectieven Eén Europese richtlijn voor de privacy van burgers. 2 Consument 3 Impact GDPR

Nadere informatie

Kostenverlaging voor IT-beveiliging

Kostenverlaging voor IT-beveiliging Het effect van effectievere beveiliging van endpoints, betere prestaties en een geringere belasting Als gevolg van het voortdurende streven naar meer productiviteit en kosteneffectiviteit, wordt ondernemingen

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014 Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Installatie procedure vanuit de installatie-email 4 2.2 Installatie procedure

Nadere informatie

Backup en herstel. Handleiding

Backup en herstel. Handleiding Backup en herstel Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Back-up Online Dienstbeschrijving

Back-up Online Dienstbeschrijving Back-up Online Dienstbeschrijving I nhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Back-up Online...4 2.1 Voordelen van Back-up Online...4 2.2 Functies van Back-up Online...4 2.3 Ondersteunde besturingssystemen...4 2.4

Nadere informatie

Windows XP SP 3. Personal Folder, Group Data Folders en backups

Windows XP SP 3. Personal Folder, Group Data Folders en backups Windows XP SP 3 Personal Folder, Group Data Folders en backups For use by: Medewerkers Version: 0.3 Date: 02-03-2009 Owner: SSC ICT Personal Folder, Group Data folders en backups 1 Inleiding Uw persoonlijke

Nadere informatie

VOORKOM ZONDEN VAN STORAGE

VOORKOM ZONDEN VAN STORAGE VOORKOM DE ZONDEN VAN STORAGE Gebruik Flashgeheugen en Baanbrekende Architectuur om Performance te Verhogen, het Beheer te Vereenvoudigen en Uw Data te Beschermen DETRON: Voorkom de zeven zonden van Storage

Nadere informatie

Uw TOSHIBA Windows -pc of tablet upgraden naar Windows 10

Uw TOSHIBA Windows -pc of tablet upgraden naar Windows 10 Uw TOSHIBA Windows -pc of tablet upgraden naar Windows 10 Geachte klant, In dit document wordt uitgelegd hoe u bepaalde TOSHIBA Windows-pc's of tablets waarop Windows 7 of 8.1 vooraf is geïnstalleerd kunt

Nadere informatie

AdBackup Juni 2016 AdBackup 6.18 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro

AdBackup Juni 2016 AdBackup 6.18 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro AdBackup 6.18 - Juni 2016 AdBackup 6.18 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro Pagina 1 van 7 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. BACK-UP ZONDER VERBINDING...

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017

Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017 Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Dashboardmail 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Installatieprocedure vanuit de installatiemail: Installatie van

Nadere informatie

Business Continuity Management

Business Continuity Management Business Continuity Management Aart Bitter - 14 januari 2014 SAFER, SMARTER, GREENER Praktijk case Wij zijn als bierbrouwerij voorgedragen om onze producten te leveren aan het Holland House tijdens het

Nadere informatie

Bijlage 2: Communicatie beveiligingsincidenten

Bijlage 2: Communicatie beveiligingsincidenten Bijlage 2: Communicatie beveiligingsincidenten Veel beveiligingsincidenten zijn in te delen in één van onderstaande vijf categorieën. Openbaarmaking van niet-openbare informatie Het expres of onbedoeld

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

De continuïteit van uw business gewaarborgd

De continuïteit van uw business gewaarborgd De continuïteit van uw business gewaarborgd Assist & Care U rekent op een ICT-infrastructuur die perfect uw professionele behoeften vervult, meegroeit met uw noden en dag en nacht feilloos draait. Via

Nadere informatie

Bewaar patiëntgegevens veilig in de Nederlandse Cloud. Infopaper voor de zorgsector. The Sourcing Company

Bewaar patiëntgegevens veilig in de Nederlandse Cloud. Infopaper voor de zorgsector. The Sourcing Company Bewaar patiëntgegevens veilig in de Nederlandse Cloud Infopaper voor de zorgsector The Sourcing Company Bewaar patiëntgegevens veilig in de Nederlandse Cloud. Steeds vaker horen we verhalen waarin mensen

Nadere informatie

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN HET NEGEREN VAN INFORMATIERISICO'S? HOE U INFORMATIERISICO S MINIMALISEERT

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN HET NEGEREN VAN INFORMATIERISICO'S? HOE U INFORMATIERISICO S MINIMALISEERT HOOFDSTUK 3 WAT ZIJN DE KOSTEN VAN HET NEGEREN VAN INFORMATIERISICO'S? HOE U INFORMATIERISICO S MINIMALISEERT INFORMATION ECONOMICS E-BOOK WAAROM U DIT E-BOOK OVER RISICOVERMINDERING NODIG HEBT Dit vijfdelige

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Uitwijk en disaster recovery met of zonder cloud? Roger Deckers 14 maart 2012

Uitwijk en disaster recovery met of zonder cloud? Roger Deckers 14 maart 2012 Uitwijk en disaster recovery met of zonder cloud? Roger Deckers 14 maart 2012 Agenda Wat is uitwijk? Wat is disaster recovery? Begrippen Traditionele voorzieningen Oplossingen Stepco Uitwijk Gericht op

Nadere informatie

FerdiWeb Back-up. Installatie FerdiWeb Back-up

FerdiWeb Back-up. Installatie FerdiWeb Back-up FerdiWeb Back-up Na aanmelding krijgt u van ons een e-mail met daarin een link naar het back-up programma, die u dient te installeren op de computer waarvan u een back-up wilt maken. Het wachtwoord wordt

Nadere informatie

Back-up Online voor Servers

Back-up Online voor Servers Back-up Online voor Servers I nhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Back-up Online voor Servers...4 2.1 Voordelen van Back-up Online...4 2.2 Functionaliteiten van Back-up...4 2.3 Ondersteunde platvormen...5 2.4

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie

Skool Remote Backup. 2010 Skool BV Build 3.0.0

Skool Remote Backup. 2010 Skool BV Build 3.0.0 Alle rechten voorbehouden. Deze uitgave mag voor eigen gebruik vermenigvuldigd worden in originele vorm. Het is niet toegestaan op eniger wijze wijzigingen aan te brengen in het document of layout zonder

Nadere informatie

De visie van Centric op datamanagement

De visie van Centric op datamanagement De visie van Centric op datamanagement De vijf elementen om optimaal invulling te geven aan datamanagement Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 2 Wat is datamanagement? 2 2.1 Actuele en statische data 3 3 De vijf

Nadere informatie

Disaster Recovery as a Service: De beste verzekering voor iedere onderneming

Disaster Recovery as a Service: De beste verzekering voor iedere onderneming Disaster Recovery as a Service: De beste verzekering voor iedere onderneming 1 Inhoud: 1. Inleiding 2. Superieure betrouwbaarheid 3. Minder middelen 4. Zeer flexibel 5. Met Azure en Hyper-V Replicatie

Nadere informatie

Onderzoek IS Interned Services wijst uit: Back-up en archivering van bedrijfsinformatie met name pijnpunt binnen MKB

Onderzoek IS Interned Services wijst uit: Back-up en archivering van bedrijfsinformatie met name pijnpunt binnen MKB Onderzoek IS Interned Services wijst uit: Back-up en archivering van bedrijfsinformatie met name pijnpunt binnen MKB Onderzoek IS Interned Services wijst uit: Back-up en archivering van bedrijfsinformatie

Nadere informatie

SEE INFORMATION DIFFERENTLY ARCHIEF- EN INFORMATIEBEHEER: EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK BASISKENNIS OVER RETENTIESCHEMA'S

SEE INFORMATION DIFFERENTLY ARCHIEF- EN INFORMATIEBEHEER: EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK BASISKENNIS OVER RETENTIESCHEMA'S SEE INFORMATION DIFFERENTLY ARCHIEF- EN INFORMATIEBEHEER: EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK BASISKENNIS OVER RETENTIESCHEMA'S INLEIDING DEZE SNELGIDS HELPT U BIJ HET PLANNEN, MAKEN EN BEHEREN VAN RETENTIESCHEMA'S

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER EEN UNIEKE OPLOSSING VOOR DE AUTOMATISERING VAN AL UW DOCUMENTPROCESSEN Aangezien het gebruik van papier nog steeds een belasting vormt

Nadere informatie

BUSINESS CONTINUITY MANAGEMENT Hoe kunt u uw onderneming beschermen voor gevaren.

BUSINESS CONTINUITY MANAGEMENT Hoe kunt u uw onderneming beschermen voor gevaren. BUSINESS CONTINUITY MANAGEMENT Hoe kunt u uw onderneming beschermen voor gevaren. Business Continuity Plan Handboek J.H. van den Berg M. Baas B U S I N E S S C O N T I N U I T Y M A N A G E M E N T Business

Nadere informatie

Nero AG SecurDisc Viewer

Nero AG SecurDisc Viewer Handleiding SecurDisc Nero AG SecurDisc Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn eigendom van

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Smart Mobile Services. Simple, Smart, Super"

Smart Mobile Services. Simple, Smart, Super Probleem Kent U dit? Documenten kwijt Overvolle mailboxen Cloudoplossing in USA / Overseas Spyware/NSA/CIA Medewerkers communiceren via openbare riolen Partimers niet direct weer up and running Personeel,

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG Startersgids Nero BackItUp Ahead Software AG Informatie over copyright en handelsmerken De gebruikershandleiding bij Nero BackItUp en de inhoud hiervan zijn beschermd door midddel van copyright en zijn

Nadere informatie

Bureaublad-chaos. De nadelen van het bewaren op je bureaublad

Bureaublad-chaos. De nadelen van het bewaren op je bureaublad Bureaublad-chaos Wist je dat het zetten van bestanden direct op je bureaublad je productiviteit kan schaden? Ik was vroeger een van die mensen die alles direct op hun bureaublad bewaarden, downloaden,

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

Welkom bij CanConnect

Welkom bij CanConnect Handleiding Inhoud Welkom bij CanConnect 3 CanConnect helpdesk 4 In 5 stappen klaar voor gebruik 5 Internet 3G of 4G instellen 6 Operator 7 Reach 8 Voicemail 9 Bellen in het buitenland 10 Vragen? 11 2

Nadere informatie

DE WEG NAAR BEDRIJFSTRANSFORMATIE

DE WEG NAAR BEDRIJFSTRANSFORMATIE DE WEG NAAR BEDRIJFSTRANSFORMATIE KLAAR VOOR EEN WERELD DIE VERANDERT DE SNELLE VERANDERINGEN IN HET HUIDIGE ONDERNEMERSKLIMAAT, WERKEN ONTWRICHTEND. IN DIT STEEDS COMPLEXERE LANDSCHAP WORDT UW ORGANISATIE

Nadere informatie

GRIP OP DATA. Via inzicht en controle naar waarde! Jan-Hein Mols Datamanagement Consultant bij Axians

GRIP OP DATA. Via inzicht en controle naar waarde! Jan-Hein Mols Datamanagement Consultant bij Axians GRIP OP DATA Via inzicht en controle naar waarde! Jan-Hein Mols Datamanagement Consultant bij Axians 1 INTRODUCTIE Data driven Digitale transformatie 0101010101010101010101 0101010101010101010101 Transformatie

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA) Service Level Agreement (SLA) Telefoon: 088 773 0 773 Email: Support@adoptiq.com Website: www.adoptiq.com Adres: Johan Huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam KvK nr: 61820725 BTW nr: NL.854503183.B01 IBAN

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

THE SUCCESS YOU WANT.

THE SUCCESS YOU WANT. CAT CONNECT THE SUCCESS YOU WANT. Het succes dat u wenst. MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID MATERIEEL, TECHNOLOGIE EN DIENSTEN COMBINEREN DIE U HELPEN UW SUCCES TE VERGROTEN. Cat Connect

Nadere informatie

Hoe bewaart u uw klantendata op een veilige manier? Maak kennis met de veilige dataopslag in de Cloud van Azure Stack

Hoe bewaart u uw klantendata op een veilige manier? Maak kennis met de veilige dataopslag in de Cloud van Azure Stack Hoe bewaart u uw klantendata op een veilige manier? Maak kennis met de veilige dataopslag in de Cloud van Azure Stack Maak kennis met de veilige dataopslag in de Cloud van Azure Stack De groei van uw bedrijf

Nadere informatie

PCKeeper. Human Inside

PCKeeper. Human Inside PCKeeper Human Inside is een "alles-in-een"-programma dat de robotachtige precisie van een softwareproduct op unieke wijze combineert met menselijk inzicht. De Microsoft Certified Experts van PCKeeper

Nadere informatie