C.V. de Stampers - Vereënigde Boemeldoncksche Compagnie 1 e plaats 928 punten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "C.V. de Stampers - Vereënigde Boemeldoncksche Compagnie 1 e plaats 928 punten"

Transcriptie

1 C.V. de Stampers - Vereënigde Boemeldoncksche Compagnie 1 e plaats 928 punten Wat een geweldige aankomst! Door het imposante intro van de muziek wordt direct je aandacht naar de wagen toegetrokken. Het eerste wat opvalt zijn de schitterende zeilen op een levensecht deinend schip. Mooie overgang van het intro naar het karnavaleske nummer; d e zeilen worden gereven, de kanonnen gaan af, de kapitein kijkt je tussen de zeilen door indringend aan. De bewegingen zijn groot en imposant en geven je het idee dat je op zee zit. De deinende dobber op de tractorombouw is hierbij een leuke toevoeging. De wagen is groot en er is goed gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals touw, zeilen en glas in lood. Het totale beeld van de boot is erg goed gekozen. Ondanks dat het maar één element betreft, zit er wel een mooie opbouw in de wagen. Zelfs zonder beweging lijkt de boot te varen. Wanneer wij inzoomen op details, zoals de handen van de kapitein en het boegbeeld, dan laat het behoorlijk te wensen over. Ook de zijkant van de wagen, komt wat saai over. De wagen an sich is qua afwerking misschien niet de beste in de optocht van 2017, maar het totaalconcept staat als een huis. De show klopt he-le-maal. Een mooie combinatie van theater (een beetje serieus) in de opbouw en het karnavaleske bij de climax van het liedje, niets op aan te merken. De wagen en de show completeren elkaar. De act komt heel natuurlijk over. Wat wij echter in mindere mate terug zien komen in het geheel, zijn de vrijwilligers uit Boemeldonck waar in het juryhandboek naar wordt verwezen. Misschien zitten ze met een foto in de kistjes, dat had iets krachtiger uitgewerkt mogen worden. De Stampers hebben dit jaar echt de kunst van het weglaten erg goed toegepast. Het totaalbeeld van wagen, muziek en show komt heel goed tot uiting. Deze wagen slaagt erin om alle aandacht op te eisen. De jury feliciteert jullie met de prachtige creatie en de daarmee behaalde eerste prijs in de Grote Optocht van Boemeldonck 2017!

2 C.V. de Klepperbekken Kroegtijgers 2 e plaats 902 punten Wat een fantastisch gevonden idee. De tijger die een verklede karnavalsvierder, de kroegtijger blijkt te zijn. Heel fraai uitgevoerd. Dat je dit met zo een originele beweging weet over te brengen is heel knap. De vormgeving, kleur, afwerking en bewegingen van de tijger zijn van hoog niveau. Het is een leuke en originele opbouw. Het geheel van de wagen lijkt in eerste instantie wat klein. Het mist wat hoogte. Maar als de kroegtijger opstaat krijg je meer volume en wordt het een volwaardige A-wagen. De figuranten voor op de wagen maken weliswaar een feest in de kroeg, maar zorgen er ook voor dat het geheel wat rommelig overkomt. Het is te vol, je ziet haast de tap niet eens. Ze lijken zo meer opvulling als toevoeging. De beweging van de pop die onder de tijger uitkomt is werkelijk fenomenaal. De kop van de man is karakteristiek, maar mag een wat vrolijkere uitstraling hebben. Het is een karnavalsvierder tenslotte. De wagen zit vol met details. Zoveel dat je niet de gelegenheid hebt om alles goed in je op te nemen. De poppen onder de tijgers op de trekker en onder de grote kroegtijger zijn zeer fraai. Alle toevoegingen als flesjes, glazen en dergelijke werken eigenlijk alleen maar storend. Bij deze wagen is less wellicht beter dan more. De beweging van de kroegtijgers op zich zijn eigenlijk al ruim voldoende. En waar de muziek tegenwoordig vaak een meerwaarde heeft, is dat bij deze wagen niet zo sterk. Kwalitatief zijn de hoofdonderdelen weer van hoog niveau. Vooral het spuitwerk. Over de kwaliteit van de details zoals de glazen en versierselen op de tijger is de jury echter verdeeld. Verder is er wel wat beschadiging zichtbaar als gevolg van de bewegingen. En is er soms iets te veel met doeken en schuim afgewerkt. Al met al is het jullie wederom gelukt om een prachtige wagen weg te zetten, met een mooie tweede plaats.

3 C.V. de Zimkus - Mijn hoofdstad met karnaval 3 e plaats 872 punten Er komt een mooie, indrukwekkende wagen de markt oprijden. Vooral de aankomst met de show is mooi. Een bijzonder idee waar goed over is nagedacht en nog nooit eerder vertoond, maar wel ver gezocht. Daarnaast is het bijna onmogelijk om statische elementen, zoals gebouwen, leven in te blazen. Qua vormgeving is er goed gebruik gemaakt van perspectief en dieptewerking. Zowel het gedeelte hoofd als het gedeelte stad komen goed uit de verf. De dame voor de wagen pakt alle aandacht en dat doet ze, ondersteund door de muziek, erg knap. De muziek is te hard en schel bij de eerste doorkomst. De huisjes van de figuranten zijn goed afgewerkt. Het vooraanzicht is alleen niet pakkend. Er zijn wel veel details te zien, misschien wel te veel, daardoor is het geheel niet overzichtelijk. De kwaliteit daarentegen is erg hoog. Perfect afgewerkt, goede beweging en goed gedetailleerd. Een mooie wagen, maar hij pakt niet. In de omslag van de show komt de grote kop in beeld. Als jury zijn we verdeeld over de vormgeving van deze koppen en het kleurgebruik in zijn geheel. De koppen zijn grof en in verhouding wat merkwaardig. Het kleurgebruik is schematisch maar toch erg druk. De wagen is aan de zijkant statisch en had meer dynamisch gekund. Ook had figuratie op een creatieve manier kunnen bijdragen aan het geheel. We missen een karnavalsfeest in jullie hoofdstad.

4 C.V. de Meelballen Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand, wie geeft het mooiste feestje van het land 4 e plaats 819 punten Bij de eerste doorkomst van de wagen komt het verhaal niet goed uit de verf, omdat de stem van de spiegel niet goed te verstaan is. De rol van de heks op de wagen is uitmuntend. Zij zit voortreffelijk in haar rol en is goed afgestemd op de rest van het verhaal en de bewegingen. De functionaliteit en de kleurstelling van de figuranten met hun bazuinen bij het mystieke gedeelte van de wagen en het verhaal van dat moment sluit onvoldoende aan. Het oogt daardoor wat rommelig. Er is een groot verschil tussen de 1 e en de 2 e doorkomst. Het overzicht bij de 1 e doorkomst oogt rommelig. Echter bij de 2 e doorkomst valt alles wel op zijn plaats. De invallende duisternis komt goed uit. De ogen van de spiegel komen daardoor sprekender over. Het contrast tussen mystiek en feestelijk komt sterker over. De mimiek van het gezicht en de beweging van de mond sluit naadloos aan bij wat de spiegel op dat moment vertelt. De spiegel die daadwerkelijk de suggestie wekt te leven en emotie toont. De details zijn volledig in stijl: krullen rond de spiegel, torentjes, raampjes en vogels. De mening in de jury, over het omslagpunt van mystiek naar feest, is divers. Waar de een het omslagpunt ludiek vindt, vindt de ander het contrast wat magertjes. De feestkant van de wagen, de kostuums van de dwergen en het podium, waarop zij hun act uitvoeren, zijn simpel en niet goed afgewerkt. Het doet afbreuk aan de rest van de presentatie. De jury vindt deze uitwerking van het thema een nieuwe dimensie. Het is lef hebben. De complete wagen in dienst stellen van een toneelvoorstelling. Hierdoor is alles anders en uniek ten opzichte van andere creaties.

5 Nachtbraokers Ik zie, ik zie,.. 5 e plaats 817 punten Met veel tam tam komt kameleon op gang! Van een afstand wordt de nieuwsgierigheid al gewekt en beginnen wij met het uitkijken naar het spektakelstuk. Helaas komt er geen climax en dat heeft onder andere te maken met de beweging. De wisseling van de kleuren is minimaal, schokkerig, kortom: het wow-effect ontbreekt bij jullie creatie. We zijn zeer gecharmeerd van de vormgeving van de kameleon. We hebben gezien dat de wagen erg mooi geplakt is en de afwerking is van hoge kwaliteit. Het is een opbouw die gedurfd is omdat het afwijkt van het traditionele, maar daardoor wordt er wel recht in de wagen gekeken en dan wordt de aandacht gevestigd op de figuratie. Deze is matig, omdat het tam overkomt en behalve de verrekijkers lijkt er geen idee achter te zitten. Graag willen wij benadrukken dat de pakken van de figuratiediertjes voor de wagen erg leuk zijn en dat het safariwagentje ook een leuke toevoeging is. Het gepersonaliseerde liedje wordt door ons goed ontvangen. Ondanks deze goede showelementen worden wij niet bevangen door de presentatie van de wagen. Qua originaliteit scoren jullie goed dit jaar: Het idee is super en nog niet eerder gepresenteerd in de optocht. Echter originaliteit moet wel bijdragen aan de sfeer en de uitstraling van de wagen. Door het gebruik van grote onderdelen oogt de wagen nogal statisch en missen we dynamiek en energie. Wij genoten dit jaar, net zoals voorgaande jaren, van jullie deelname en zijn ervan overtuigd dat jullie over veel talent beschikken. Als jullie er voor zorgen dat alle aspecten goed verfijnd worden zien we jullie de komende jaren zeker in de top!

6 Black Eagles jr. Wij zijn stapelgek 6 e plaats 734 punten De presentatie van de figuranten met hun fraaie kronen, is goed doorvertaald op en bij de wagen, waardoor het een mooie eenheid vormt. Het gebruik van de kleuren voor de koppen en figuranten is zorgvuldig gekozen. De details van de koppen toont sprekende gelaatsuitdrukkingen. Het gebruik van schuimrubber creëert verfijnde diepte in het gelaat van de koppen. Het thema stapelgek komt goed tot uiting in het nummer. Het tempo en de opsomming van wat er allemaal bij komt kijken om te bouwen, is een goede basis voor het idee. Het letterlijk stapelen van de dozen voor de wagen komt minder statisch over dan op de wagen en het gekke deel van de creatie komt niet uit de verf. Met andere woorden het (stapel)gek is ver te zoeken, de stapel niet. Ook als je over gestapelde blokken bouwt, kan er qua vormgeving en beweging meer van worden gemaakt dan waarvoor gekozen is. De jury mist de gekkigheid op de totale wagen. De opbouw van de wagen is klassiek, weinig verrassend en mist vooral volume. De bewegingen op de wagen zijn niet ondersteunend aan het thema. Er zit meer in. Samenvattend is de jury van oordeel dat het een sfeervolle vrolijke karnavalswagen is, helaas niet (stapel)gek.

7 C.V. De Leutlaaiers - Bespeeld 7 e plaats 707 punten De wagen heeft een leuk thema, maar geeft verder geen wow-effect. Wij zien geen poppen die aan het dansen zijn. Daarnaast zijn marionetten niet nieuw in de Boemeldonckse optocht. Jullie hebben gekozen voor een asymmetrisch ontwerp maar komt naar het oordeel van de jury niet helemaal goed tot zijn recht. De poppenspeler is slechts voor één helft van het publiek goed te aanschouwen. De andere helft ziet alleen een grove rugpartij. Eén beeld wat groot wordt uitgewerkt kan heel mooi zijn. In dit geval werkt het net niet. Jullie hebben niet genoeg uit het idee gehaald. De marionetten en de grote kop zijn fraai gevormd en gespoten, al mag het geheel wel vrolijker. Ondanks dat het over poppen gaat had het geheel dynamischer gekund. Qua kleurgebruik is de jury verdeeld. De kleuren zijn wat flets en het spuitwerk is weinig gedetailleerd. Positief zijn we over het showelement. Het is een mooi georganiseerde show met een nummer wat lekker blijft hangen. Ook de figuratie is tot in detail goed uitgevoerd. Op een simpele wijze wordt op een doeltreffende manier jullie thema uitgebeeld. Een voorbeeld hiervan zijn de scharnieren van de figuranten. Een prima show met poppenspelers in combinatie met de poppen.

8 C.V. de Japjuinen KLASbak 8 e plaats 589 punten Allereerst de complimenten voor jullie eerste A-wagen. Een wagen Boemeldoncks grote optocht waardig. Met een leuk idee, goed door- en uitgevoerd over de gehele wagen. De figuratie is leuk en speels, met een passende fraaie aankleding. Echte schoolbrakkies. Zowel voor als op de wagen. Ook de interactie met het publiek is goed verzorgd. De uitvoering van de schoolmeester voor de klas is heel sterk. En ook de leraren aan de zijkant van de wagen voegen echt iets toe. Net als de grote potloden van de leerlingen. De wagen zelf, heeft een traditionele opbouw, niet heel bijzonder, wel overzichtelijk en duidelijk. De koppies zijn echt jeugdig met name door de beugeltjes en sproetjes. Misschien wel te echt. Ze maken dat de wagen een hele vrolijke is, maar niet heel karnavalesk. De wagen komt vooral heel erg netjes over. Er is veel zorg besteed aan een strakke afwerking. De kleuren komen in zijn geheel wat flets over. Daarnaast zien we heel weinig beweging. Daardoor mist de wagen een flink stuk dynamiek. De bewegingen die er zijn, zijn beperkt en traag. Dus ondanks de sterke figuratie en iedereen die goed in zijn eigen rol blijft, is de wagen erg statisch. De originaliteit komt vooral naar voren in het thema en de manier waarop de schoolbankjes zijn gepositioneerd op de wagen. Verder kent deze weinig vernieuwende elementen of bijzonderheden. Het betrekken van de basisscholen bij jullie wagen is leuk gevonden. De tekeningen en de echte boeken voegen dan ook echt wat toe. Al met al een geslaagd debuut in de A-categorie. Daar zit zeker nog meer in.

9 KV Staal op Staal - CUP fighters 9 e plaats 486 punten Wij zien feest op de wagen. De vrolijk boksende leden hebben grote opblaasbare bokshandschoenen. De opzwepende muziek wordt ondersteund met leuke geluidseffecten. Dit alles maakt het een energiek geheel. Staal op Staal heeft een herkenbare bouwstijl die met name in de hoofdkoppen terug te zien is; de koppen hebben een cartooneske uitstraling. De jury vindt deze handtekening uniek. De wagen als geheel maakt een grove indruk. De jury vindt de opbouw van de wagen wat simpel en weinig subtiel. Onderdelen zijn weinig gedetailleerd qua vormgeving, beweging en kleurgebruik. Met name de kleur oranje is erg dominant in het geheel. De onderkant van de wagen bevat geen details en is rechttoe rechtaan. Ook de afwerking is slordig en laat wat te wensen over. Bij de eerste doorkomst zijn er al behoorlijk wat beschadigingen en bij de tweede doorkomst ontbreken er onderdelen van de wagen. Het thema is vernieuwend maar straalt een behoorlijke dosis agressiviteit uit. Dit samen met de grove afwerking zorgt ervoor dat de originaliteit niet uit de verf komt. Het vechten om de cup is een leuk idee, maar de jury ziet het niet terug komen in het gevecht dat op de wagen wordt gevoerd. Wie vecht nu met wie? Vecht Boemel met Donck, of heeft de jury dat verkeerd geïnterpreteerd? De figuranten bieden in dit vraagstuk geen oplossing. Het verhaal over de cupfight wordt niet verteld de namen van de cupwinnaars op de achterkant van de wagen is het enige wat wel refereert aan het thema, maar wordt niet gebruikt in de presentatie. Ondanks de klassering, heeft de jury zeker veel plezier beleefd aan jullie wagen. Wij hopen dat jullie volgend jaar de bouwhandschoen weer oppakken. Wij zien jullie graag terug in 2018!

Kort jury commentaar corso 2015.

Kort jury commentaar corso 2015. Kort jury commentaar corso 2015. 1 1. de Toekomst Toekomst Express - Keurige afwerking. - Mooie kleuren combinatie. - Conducteur paste niet bij de wagons. - Tram ervoor voegt niet wat toe. - Perspectief

Nadere informatie

Kort jury commentaar corso 2016.

Kort jury commentaar corso 2016. Kort jury commentaar corso 2016. 1 1. Dynamite Schotse Kelpies De figuratie met de schotse doedelzakken is een goede toevoeging. Een open vormgeving is goed gekozen. Vormgeving; probeer de anatomie natuur

Nadere informatie

Juryrapport 2014. Bloemencorso Lichtenvoorde.

Juryrapport 2014. Bloemencorso Lichtenvoorde. Bloemencorso Lichtenvoorde. Corsogroep: Lummels Titel: Kat s abstract Plaatsnummer: 1 Ondanks dat hij is ontleend aan een bestaand kunstwerk, hebben jullie er wel een eigen beweging aan gegeven. Er is

Nadere informatie

Juryrapport Jonge Jury Ontwerpwedstrijd 2015

Juryrapport Jonge Jury Ontwerpwedstrijd 2015 Juryrapport Jonge Jury Ontwerpwedstrijd 2015 Het was heel, heel lastig kiezen. Bijna alle omslagen waren ontzettend goed gelukt! Ik was erg onder de indruk van het niveau en creativiteit, het is geweldig

Nadere informatie

Juryrapport 2015. Bloemencorso Lichtenvoorde.

Juryrapport 2015. Bloemencorso Lichtenvoorde. Bloemencorso Lichtenvoorde. Corsogroep: Hooiland Titel: Losgeslagen Plaatsnummer: 1 Een prachtige wagen in vorm, anatomie en kleur! Stier oogt ook echt losgeslagen. De kop komt zonder beweging beter uit,

Nadere informatie

Naam Idee/uitbeeld. Techniek Actie Carnavalesk Totaal 1 B.C. We Zen Wir De Leste 33 36 31 44 144 2 Ruben svrouwkes 34 28 32 43 137 3 D Onze 33 28 31

Naam Idee/uitbeeld. Techniek Actie Carnavalesk Totaal 1 B.C. We Zen Wir De Leste 33 36 31 44 144 2 Ruben svrouwkes 34 28 32 43 137 3 D Onze 33 28 31 Naam Idee/uitbeeld. Totaal 1 B.C. We Zen Wir De Leste 33 36 31 44 144 2 Ruben svrouwkes 34 28 32 43 137 3 D Onze 33 28 31 38 130 4 Reisgenootschap Me knijpe 33 28 31 37 129 5 B.S. Zilverlinde 30 29 28

Nadere informatie

Juryrapport Leeshit 2017 Op zoek naar DE ANDER

Juryrapport Leeshit 2017 Op zoek naar DE ANDER Juryrapport Leeshit 2017 Op zoek naar DE ANDER De presentaties, gehouden op 30 maart 2017, zijn beoordeeld door de jury, bestaande uit Anika Abbing, Wilma Geldof en Dennis Cup. Op het podium stonden: Haarlem

Nadere informatie

Jurering optocht Teskesdurp

Jurering optocht Teskesdurp Jurering optocht Teskesdurp Carnavalswagens Veiligheidscommissie Een carnavalswagen moet er mooi uitzien maar hij moet ook veilig zijn. Daarom kijken we in Teskesdurp niet alleen maar naar het uiterlijk.

Nadere informatie

Ontvangst? Reacties lln? Jouw mening? Cijfer. Heel enthousiast! De meesten vonden de hele voorstelling mooi!

Ontvangst? Reacties lln? Jouw mening? Cijfer. Heel enthousiast! De meesten vonden de hele voorstelling mooi! Ontvangst? Reacties lln? Jouw mening? Cijfer 1 Ontspannen en duidelijk. Plek voor de ssen duidelijk aangegeven. Ook iemand aanwezig om je de weg wijzen waar nodig. Zeer enthousiast. Erg mooi in elkaar

Nadere informatie

Juryrapport verlichting Feestweek Hoornaar. Taferelen buurtverenigingen. 1 De kromme Giessen Elfstedentocht

Juryrapport verlichting Feestweek Hoornaar. Taferelen buurtverenigingen. 1 De kromme Giessen Elfstedentocht Juryrapport verlichting Feestweek Hoornaar Taferelen buurtverenigingen 1 De kromme Giessen Elfstedentocht Bijzonder origineel, humor en goed uitgewerkt zijn de belangrijkste redenen voor deze eerste plaats.

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

Handboek voor Juryleden van d n Opstoet v211113

Handboek voor Juryleden van d n Opstoet v211113 Pagina 1 Handboek voor Juryleden van d n Opstoet v211113 Carnavalsstichting Tilburg - Optochtcommissie Optochtcommissie Contact: Carnavalsstichting Tilburg Optochtcommissie Postbus 9204 5000 HE Tilburg

Nadere informatie

juryrapport verover je wijk

juryrapport verover je wijk juryrapport verover je wijk 2017-2018 project Verover je Wijk omschrijving Jury rapport 2017-2018 organisatie Mondial College Nijmegen contactpersoon Andrea Hofsteede begeleider Peter Blomjous, Michiel

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS.

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS. INTERIEUR ZITCOMFORT gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS 8 9 Aan de monding van het riviertje de Lange Linschoten ligt het historische

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

Jury rapport versierde wagens

Jury rapport versierde wagens Jury rapport versierde wagens Algemene indruk Het was een prachtige, ontzettend goed verzorgde en bovenal vrolijke optocht! De prachtige bloemstukken op bijna elke wagen en zelfs de versierde muziekwagen

Nadere informatie

Juryrapport Verlichting Corso Vollenhove 2014

Juryrapport Verlichting Corso Vollenhove 2014 FATAL ATTRACTION T JAKAN STARK WARK VENOMENAAL REUKSPOOR METAMORFOSE PRONKSTUK MOAI TWEE NIJENHUIZEN NAMELESS RATAPLAN EXECELLENT IN BALANS ZWARTE DOOD SONS DE LA MER FUGU DE VERENIGING KLEIN CUBA TIN

Nadere informatie

VOORSCHRIFTEN EN RICHTLIJNEN JURY BLOEMENCORSO VOLLENHOOFSE VERENIGING VOOR VOLKSVERMAKEN

VOORSCHRIFTEN EN RICHTLIJNEN JURY BLOEMENCORSO VOLLENHOOFSE VERENIGING VOOR VOLKSVERMAKEN VOORSCHRIFTEN EN RICHTLIJNEN JURY BLOEMENCORSO VOLLENHOOFSE VERENIGING VOOR VOLKSVERMAKEN A. Jury 1. De jury voor het bloemencorso bestaat uit dertien leden, zeven leden voor het middagcorso, drie leden

Nadere informatie

VOORSCHRIFTEN EN RICHTLIJNEN JURY BLOEMENCORSO VOLLENHOOFSE VERENIGING VOOR VOLKSVERMAKEN

VOORSCHRIFTEN EN RICHTLIJNEN JURY BLOEMENCORSO VOLLENHOOFSE VERENIGING VOOR VOLKSVERMAKEN VOORSCHRIFTEN EN RICHTLIJNEN JURY BLOEMENCORSO VOLLENHOOFSE VERENIGING VOOR VOLKSVERMAKEN A. Jury 1. De jury voor het bloemencorso bestaat uit dertien leden, zeven leden voor het middagcorso, drie leden

Nadere informatie

Ideeën presenteren aan sceptische mensen. Inleiding. Enkele begrippen vooraf

Ideeën presenteren aan sceptische mensen. Inleiding. Enkele begrippen vooraf Ideeën presenteren aan sceptische mensen Inleiding Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat het moeilijk kan zijn om gehoor te vinden voor informatie of een voorstel. Sommige mensen lijken er uisluitend

Nadere informatie

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE!

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! BETOVEREND Dit thema was in 1 woord betoverend met jullie kinderen. Samen meegaan in hun fantasie en ontdekkingswereld was nog nooit zoveel aan bod gekomen

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Theaterverslag CKV De Waker, de Slaper en de Dromer

Theaterverslag CKV De Waker, de Slaper en de Dromer Theaterverslag CKV De Waker, de Slaper en de D Theaterverslag door een scholier 1823 woorden 5 december 2003 7,5 4 keer beoordeeld Vak CKV Ckv1 Cabaret de Waker, de Slaper en de D Tekst en thematiek 1.

Nadere informatie

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 interieur moderne stijl IN warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 De eigenaars van dit schitterende huis aarzelden niet lang om het ontwerp en de volledige

Nadere informatie

Juryrapport Bloemencorso Lichtenvoorde.

Juryrapport Bloemencorso Lichtenvoorde. Bloemencorso Lichtenvoorde. Corsogroep: Groep Rensing Titel: Gestreept Plaatsnummer: 1 Een sterke keuze voor eenvoud. Een prima totaal beeld wat verder niets nodig heeft om het te versterken. Complimenten

Nadere informatie

Presenteren Eindverslag. Maarten Meij Cmd1b 11 april, 2012

Presenteren Eindverslag. Maarten Meij Cmd1b 11 april, 2012 Presenteren Eindverslag Maarten Meij 0848912 Cmd1b 11 april, 2012 Presenteren, Opdracht 1 Mijn mening over mijn presentatie: Ik vond het zelf niet heel erg goed. Het was vrij kort, ik had op een gegeven

Nadere informatie

Af en toe chaotisch maar wel met een boodschap en lering. Mooie zinnen maar niet te volgen verhaal. Einde goed, 15 min

Af en toe chaotisch maar wel met een boodschap en lering. Mooie zinnen maar niet te volgen verhaal. Einde goed, 15 min FOCUS collegereeks Psychologie voor managers 17 november 2016 André Wierdsma 8,4 Wat is uw algemene indruk van dit college? Af en toe chaotisch maar wel met een boodschap en lering Het leereffect wordt

Nadere informatie

De kroon op iedere ruimte.

De kroon op iedere ruimte. Aluminium plafonds VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE De kroon op iedere ruimte. Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright

Nadere informatie

Arni > Presentatie/ barkrukje//sliced//

Arni > Presentatie/ barkrukje//sliced// Bert Buytaert Zonder intens te voelen, kan je niets moois maken, hoe minimalistisch je ook werkt, zegt Bert Buytaert. Vormgeven met een ziel is hem dan ook op het lijf geschreven. Gefascineerd door de

Nadere informatie

Een echte aanrader dus.

Een echte aanrader dus. De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

REPORTAGE MET KLASSIEKE CHARME

REPORTAGE MET KLASSIEKE CHARME REPORTAGE Huis MET KLASSIEKE CHARME Met oprecht respect voor oude materialen, stijlen en tradities kun je schitterende, hedendaagse projecten realiseren. Dat is wat het trendsettende bouwbedrijf Vlassak-Verhulst

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN

DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN DE NATIONALE VOORLEES- KAMPIOENSCHAPPEN Handleiding voor leerkrachten Voorwoord Na de succesvolle Nationale Voorleeskampioenschappen van 2014 zijn wij weer op zoek naar voorleestalent. En ook nu hebben

Nadere informatie

inhoud Merkpositionering 3

inhoud Merkpositionering 3 1 inhoud Deze styleguide is een overzicht van de kleuren/ texturen en lettertypes die in ons project uiteindelijke gekozen zijn. De onderbouwing en onderzoek hiernaar is te vinden op ons blog. Merkpositionering

Nadere informatie

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek KIEZEN Een goed begin is het kiezen van het juiste boek. Er zijn zo veel mooie verhalen waardoor het soms lastig is om een goede keuze

Nadere informatie

Het was even vroeg opstaan voor ons maar om 7.15 uur zaten wij samen in de trein met een grote thermoskan koffie.

Het was even vroeg opstaan voor ons maar om 7.15 uur zaten wij samen in de trein met een grote thermoskan koffie. Een nieuwe stageplek is altijd spannend, het is de week dat je heel veel indrukken krijgt, en een overload aan informatie. Ons stageproject begon met een briefing, waarin beknopt uitgelegd stond wat de

Nadere informatie

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE

VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Aluminium plafonds VOOR IEDERE STIJL EN ELKE RUIMTE Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright HunterDouglas 2008. HDPRC

Nadere informatie

Jurering optocht Teskesdurp

Jurering optocht Teskesdurp Jurering optocht Teskesdurp Carnavalswagens Veiligheidscommissie Een carnavalswagen moet er mooi uitzien maar hij moet ook veilig zijn. Daarom kijken we in Teskesdurp niet alleen maar naar het uiterlijk.

Nadere informatie

Ieper. Ervaringen Schilderijen :

Ieper. Ervaringen Schilderijen : Ieper Ervaringen Schilderijen : Tijdens het schilderen wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Bovenaan, onderaan, in het midden Ik heb gekozen om eerst de achtergrond te el schilderen. Bij mijn ontwerp

Nadere informatie

TIP. Hoe kom je aan zo'n backingtrack?

TIP. Hoe kom je aan zo'n backingtrack? Zing met een groepje een liedje met begeleiding van een CD waarop de (instrumentale) begeleiding staat van het lied dat je zingt. Zo'n instrumentale begeleiding heet een backingtrack. Op de backingtrack

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

Jurering optocht Teskesdurp

Jurering optocht Teskesdurp Jurering optocht Teskesdurp Carnavalswagens Veiligheidscommissie Een carnavalswagen moet er mooi uitzien maar hij moet ook veilig zijn. Daarom kijken we in Teskesdurp niet alleen maar naar het uiterlijk.

Nadere informatie

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties BENCHA THEATER Bencha Theater maakt theatrale, kleurrijke en originele acts en voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus. Spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek.

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Wijnstraat 180 Dordrecht

Wijnstraat 180 Dordrecht Dordrecht Vraagprijs 695.000 Type woning havenpand/herenhuis 19 e eeuw Inhoud ca. 900 m 3 Woonopp. ca. 265 m 2 eigen grond 70 m 2 Dakterras ca. 41 m 2 (W) Aantal kamers 7 Oplevering in overleg Soms komen

Nadere informatie

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT SCHILDERSCHORT VOOR EN AAN DE SLAG! Samen met collega s of klanten in een ontspannen setting schilderen. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2017 INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN 4 5 BIJLAGE: UITLEG

Nadere informatie

STIPPIE EN JAN een voorstelling van De Zingende Harp voor iedereen vanaf 4

STIPPIE EN JAN een voorstelling van De Zingende Harp voor iedereen vanaf 4 Lesbrief bij: STIPPIE EN JAN een voorstelling van De Zingende Harp voor iedereen vanaf 4 Wat er komt kijken bij theaterbezoek Het theatergezelschap heeft al heel wat werk gedaan voordat het publiek de

Nadere informatie

Historisch koetshuis schrijft opnieuw geschiedenis

Historisch koetshuis schrijft opnieuw geschiedenis 2 Culimaat Historisch koetshuis schrijft opnieuw geschiedenis Een oud koetshuis in het hart van Haarlem, het klinkt als een lot uit de loterij. Dit was niet alleen de realiteit voor de kersverse bewoners,

Nadere informatie

JURYRAPPORT. Deelnemer : 1. D n Hab Maasbree groep Minioren: Assepoester Categorie : VI Show bambino's (t/m 7 jr.)

JURYRAPPORT. Deelnemer : 1. D n Hab Maasbree groep Minioren: Assepoester Categorie : VI Show bambino's (t/m 7 jr.) Deelnemer : 1. D n Hab Maasbree groep Minioren: Assepoester Categorie : VI Show bambino's (t/m 7 jr.) Totaal aantal deelnemers: 4 Choreografie : 29,5 Uitstraling : 28,5 Synchroniteit : 28 Afwerking : 28

Nadere informatie

portfolio MALS STUDIOMALS.NL 01 studiomals.nl PORTFOLIO

portfolio MALS STUDIOMALS.NL 01 studiomals.nl PORTFOLIO MALS STUDIOMALS.NL 01 studiomals.nl PORTFOLIO MALS studiomals.nl info@studiomals.nl /studiomals @studiomals 03 studiomals.nl Je moet een beetje crazy zijn om in deze tijden een ontwerpstudio op te richten.

Nadere informatie

1.1. De auto in perspectief

1.1. De auto in perspectief 1.1. De auto in perspectief Test je ruimtelijk inzicht met deze prachtige wagen. Op de eerste tekening worden vijf onderdelen van de auto met een cijfer aangeduid. De tekeningen daaronder zijn projecties

Nadere informatie

Blok 1. Opdracht Ontwerpen Fietstunnel TOPTALENTKLAS

Blok 1. Opdracht Ontwerpen Fietstunnel TOPTALENTKLAS Blok 1 Opdracht Ontwerpen Fietstunnel TOPTALENTKLAS Opdracht: Maquette Fietstunnel Inleiding De N381 ligt in Zuidoost Fryslân, in het verlengde van de N31 (Wâldwei) en vormt een verbinding tussen de A7

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

Waarom een huwelijksreportage?

Waarom een huwelijksreportage? Waarom een huwelijksreportage? Welkom op mijn website! Tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk vraag je jezelf misschien af, of een professionele fotograaf nodig is om jullie dag compleet te maken.

Nadere informatie

Meisjes van Allure: White Lily:

Meisjes van Allure: White Lily: Meisjes van Allure: Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier. Op basis van intuïtieve improvisatie

Nadere informatie

DOE MEE MET HET CIRCUS! Iedereen doet mee met het Circus!

DOE MEE MET HET CIRCUS! Iedereen doet mee met het Circus! Allround Circusentertainer Sander presenteert het Circusproject: DOE MEE MET HET CIRCUS! Iedereen doet mee met het Circus! Allround Circusentertainer verzorgt circusprojecten op basisscholen waarbij alle

Nadere informatie

GEEFT JE RUIMTE! Bedrijfsarrangementen en verhuur. Onderdeel van

GEEFT JE RUIMTE! Bedrijfsarrangementen en verhuur. Onderdeel van GEEFT JE RUIMTE! Bedrijfsarrangementen en verhuur Onderdeel van LOCATIE NAXT NAXT is een unieke ontmoetingsplek, onderdeel van Kaliber Kunstenschool, met een eigentijdse uitstraling waar het bruist van

Nadere informatie

Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften

Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften Informatie A Cup of Cake voor Bruiloften... Trouwseizoen 2019... Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk! A Cup of Cake helpt graag bij het creëren van jullie perfecte wedding

Nadere informatie

Interview met: Dylan Connor Haigh Geïnterviewd door: Josse van Horn Thema: Promofilm. Kroost PROMOFILM!

Interview met: Dylan Connor Haigh Geïnterviewd door: Josse van Horn Thema: Promofilm. Kroost PROMOFILM! 20-04-2017 Interview met: Dylan Connor Haigh Geïnterviewd door: Josse van Horn Thema: Promofilm Kroost PROMOFILM! 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgaven Pag. 2 Inleiding Pag. 3 Het Interview Pag. 4, 5 Conclusie

Nadere informatie

Elegant. Die mooie klassieke accenten brengen het juiste karakter binnen. Svedex Character, model CA

Elegant. Die mooie klassieke accenten brengen het juiste karakter binnen. Svedex Character, model CA Elegant Die mooie klassieke accenten brengen het juiste karakter binnen Svedex Character, model CA04 24 25 SVEDE-00136_Corp_Brochure_Df.indd 25 29-11-12 (week 48) 13:39 Character Klassieke schoonheid!

Nadere informatie

Art/Media & Me Autobiotic Selfie document

Art/Media & Me Autobiotic Selfie document Art/Media & Me Autobiotic Selfie document Yannick Seyeux Game Design - G&I1D Docenten Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin 20-11-2015 Uitleg artefact Voor deze opdracht heb ik een

Nadere informatie

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt.

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt. l o o h c s h g i H O V M@ Wat is Highschool? Op school vergroot je je kennis en leer je vaardigheden binnen verschillende vakken als Nederlands, biologie, wiskunde en geschiedenis. Dat programma is voor

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Life is art and I m the artist

Life is art and I m the artist Canvas Life is art and I m the artist Inhoudsopgave Voorwoord...6 Droomhuis...8 Straatjut...10 Toekomstbeeld...12 Kernwaarden...14 Visievorming...16 Moodboard...20 Conceptnaam...22 Logo...24 4 5 Voorwoord

Nadere informatie

Nehemia 8:10b - Feest met de wet

Nehemia 8:10b - Feest met de wet Nehemia 8:10b - Feest met de wet Je moet al zo veel, en dan moet je je van God ook nog aan zijn wetten houden? Hoe kun je nu blij zijn met de wet? Toch wordt in Jeruzalem feest gevierd als de wet gelezen

Nadere informatie

TREND. Uit bed in bad

TREND. Uit bed in bad Omdat men tegenwoordig meer dan ooit naar het beste comfort streeft, is het helemaal niet ongewoon dat een badkamer exclusief voor één kamer wordt ontworpen. In sommige gevallen gaat men zelfs zover dat

Nadere informatie

Compositie op basis van geometrische vormen

Compositie op basis van geometrische vormen Om goed heen en weer te kunnen springen tussen dia en afbeeldingen moet je dit bestand openen met Acrobat Reader. Voor het bekijken van de voorbeelden klik je op de blauwe link. Om terug te keren naar

Nadere informatie

Thinking of Art Claudia Bronneberg GAR2A 22 Okt 2015

Thinking of Art Claudia Bronneberg GAR2A 22 Okt 2015 Thinking of Art Claudia Bronneberg GAR2A 22 Okt 2015 Mash up opdracht Sonja van Vuure Voorbeeld karakter: Maribo en Mirabo Analyse: De opvallende kwaliteiten van deze karakters zijn voornamelijk de staartjes

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

Salon Foto Nationaal 2018 juryrapport

Salon Foto Nationaal 2018 juryrapport Solitaire Bomen Dat is de uitdaging die ik voor mezelf bedacht heb voor de Salon Foto Nationaal 2018. Ik weet niet of u wel eens op zoek bent gegaan naar alleenstaande bomen, maar ik kan u verzekeren dat

Nadere informatie

HET PERFECTE PORTFOLIO. - Tuur Sangers, G&IC, Game Art -

HET PERFECTE PORTFOLIO. - Tuur Sangers, G&IC, Game Art - HET PERFECTE PORTFOLIO - Tuur Sangers, G&IC, Game Art - 2 De vorm van het portfolio Omdat ik zelf voornamelijk dingen maak die komen door creatieve uiting zou ik het liefst al mijn werken willen uitstallen

Nadere informatie

Sander Dijkens 1B - Logo opdracht

Sander Dijkens 1B - Logo opdracht Sander Dijkens 1B - Logo opdracht Font-keuze: Ik heb voor het font arial gekozen omdat ik het makkelijk te lezen vind. Het heeft geen uitsteeksel aan letters en en geen extreme dikheid of bolheid. De ruimte

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

Beoordelingsrapport. Festival ter lering en vermaak 16 februari 2013 Dru cultuurfabriek Ulft. Zuiver, duidelijk, ritmisch. Mooie simpele presentatie

Beoordelingsrapport. Festival ter lering en vermaak 16 februari 2013 Dru cultuurfabriek Ulft. Zuiver, duidelijk, ritmisch. Mooie simpele presentatie Beoordelingsrapport Festival ter lering en vermaak 16 februari 2013 Dru cultuurfabriek Ulft Naam groep: Glazzy Naam beoordelaar: Jan Draaijer Nummer 1 (Rolling in the Deep) Zuiver, duidelijk, ritmisch.

Nadere informatie

tauberbach LESBRIEF VOOR LEERKRACHTEN DEEL II: NAVERWERKING

tauberbach LESBRIEF VOOR LEERKRACHTEN DEEL II: NAVERWERKING tauberbach LESBRIEF VOOR LEERKRACHTEN DEEL II: NAVERWERKING Chris Van der Burght!! OPGELET!! Wij gaan er bij Publiekswerking steeds van uit dat er geen vaststaande antwoorden zijn op onderstaande vragen.

Nadere informatie

1 december 2010, het grote Sinterklaasfeest bij de Haagse Hopjes Transvaal

1 december 2010, het grote Sinterklaasfeest bij de Haagse Hopjes Transvaal 1 december 2010, het grote Sinterklaasfeest bij de Haagse Hopjes Transvaal Sinds Sinterklaas weer in ons land is gekomen is het heel spannend voor de kinderen in Nederland. En dat is natuurlijk ook zo,

Nadere informatie

In de screenshot is een soort weg te zien die naar een punt in de verte leidt. Dit geeft het idee dat de

In de screenshot is een soort weg te zien die naar een punt in de verte leidt. Dit geeft het idee dat de Inleiding: Dit is een verslag over het zoeken van een artstyle voor een spel met de gameplay van Parachute Panic of Speed Racer. Ik heb eerst een kleine mindmap gemaakt met verschillende soort stijlen

Nadere informatie

BEOORDELING PROFIELWERKSTUK VMBO-T Piter Jelles!mpulse

BEOORDELING PROFIELWERKSTUK VMBO-T Piter Jelles!mpulse Namen:. Onderwerp: Inleiding Dit is het beoordelingsgrid van het sectorwerkstuk van Piter Jelles!mpulse. Het grid bestaat uit drie categorieën: Proces Inhoud Presentatie Elke rij vormt een onderdeel van

Nadere informatie

Luxalon. plafonds. De kroon op iedere ruimte. Uw plafondspecialist: of kijk op

Luxalon. plafonds. De kroon op iedere ruimte. Uw plafondspecialist: of kijk op Luxalon plafonds De kroon op iedere ruimte. Uw plafondspecialist: of kijk op www.luxalonplafonds.nl wettig gedeponeerd handelsmerk - een HunterDouglas product Copyright HunterDouglas 2017. HDAPN/RC01.17

Nadere informatie

variant 1d 1d De nieuwbouw verdeelt het gebied duidelijk in twee pleinen: het Roselaarplein en de Nieuwe Markt.

variant 1d 1d De nieuwbouw verdeelt het gebied duidelijk in twee pleinen: het Roselaarplein en de Nieuwe Markt. wat spreekt u aan? bebouwing vervanging van het Mausoleum biedt nieuwe kansen! 1 Een aantrekkelijk plein wordt afgebakend door sterke wanden met uitnodigende en transparante etalages. Nu zijn er op de

Nadere informatie

Vergietpiet & Kwebbelpiet

Vergietpiet & Kwebbelpiet Vergietpiet & Kwebbelpiet Een onvergetelijke Sinterklaasviering Opzet van de show Vergietpiet en Kwebbelpiet brengen een fantastische meeleeftheater voorstelling waarbij ze al snel in de grootste problemen

Nadere informatie

Juryrapport. Nr. 5 Eervolle vermelding Winterfotowedstrijd gemeente Leiden Naam fotograaf: Marianne Mieog

Juryrapport. Nr. 5 Eervolle vermelding Winterfotowedstrijd gemeente Leiden Naam fotograaf: Marianne Mieog Nr. 5 Eervolle vermelding Winterfotowedstrijd gemeente Leiden 2017 Naam fotograaf: Marianne Mieog Deze foto trok onmiddellijk de aandacht van de jury door zijn onderwerp en zijn kleurigheid. Heel belangrijk

Nadere informatie

GONDELVAARTVERENIGING KOEDIJK. 15 augustus 2015 VERSLAG VAKJURY

GONDELVAARTVERENIGING KOEDIJK. 15 augustus 2015 VERSLAG VAKJURY GONDELVAARTVERENIGING KOEDIJK 15 augustus 2015 VERSLAG VAKJURY Algemeen Het weer werkte net voldoende mee om er toch een geslaagde avond van te maken. Het enkele buitje mocht de pret niet drukken. Dit

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

Lesbrief bij: Elins huiskabouter

Lesbrief bij: Elins huiskabouter Lesbrief bij: Elins huiskabouter een voorstelling voor groep 1-4 van Poppentheater Jacobus Wieman Inleiding Beste leerkracht Binnenkort gaat u met uw leerlingen kijken naar de voorstelling van Poppentheater

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

LESBRIEF BIJ DE VOORSTELLING KNUFFEL OP ZEE. Figurentheater Propop vzw

LESBRIEF BIJ DE VOORSTELLING KNUFFEL OP ZEE. Figurentheater Propop vzw LESBRIEF BIJ DE VOORSTELLING KNUFFEL OP ZEE Figurentheater Propop vzw Figurentheater Propop en De Poppenzaal Steenweg op oosthoven 114 2300 Turnhout - België Tel : 014.423322 Email : info@propop.be Website

Nadere informatie

Wordt vervolgd. Een reis van verwondering, humor en transformatie

Wordt vervolgd. Een reis van verwondering, humor en transformatie Belcrum Liniekwartier Faam Braakliggend terrein Station Breda Wanneer reizigers met de trein door Breda trekken, worden verschillende indrukken van de stad opgedaan. Eén van die indrukken zijn de braakliggende

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

Creatieve observant met voorliefde voor spannende interieurs

Creatieve observant met voorliefde voor spannende interieurs PORTRET Willem Pluimers, eigenaar van Maison La Plume Creatieve observant met voorliefde voor spannende interieurs Zijn creativiteit werd al op jonge leeftijd ontdekt en erkend. De jonge Willem Pluimers,

Nadere informatie

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard Dresscode

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard Dresscode Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com Dresscode Op onze dag zullen de kleuren wit, zilver en lichtblauw centraal staan. Daarom zouden we het leuk vinden als u een accessoire/kledingstuk

Nadere informatie

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker ! Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker Onder het motto presenteert Cascando van 26 tot en met 30 oktober op de Orgatec te Keulen een uitzonderlijke collectie nieuwe

Nadere informatie

AANBOD BINNENPROGRAMMA S. Nijmegen Actief IBAN: NL06 INGB KVK: BTW: BO1

AANBOD BINNENPROGRAMMA S. Nijmegen Actief IBAN: NL06 INGB KVK: BTW: BO1 AANBOD BINNENPROGRAMMA S 2018 1- LEVEND BINGO Bingo saai? Niet bij onze variant! Alle deelnemers doen actief mee in steeds wisselende teams. We doen een beroep op hun creatieve geest, muzikale talent,

Nadere informatie