Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker"

Transcriptie

1 ! Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker Onder het motto presenteert Cascando van 26 tot en met 30 oktober op de Orgatec te Keulen een uitzonderlijke collectie nieuwe interieuraccessoires. Functioneel industrieel ontwerp met een vrolijke knipoog: de finishing touch voor elke werkomgeving. Tree, Basket, Twist, Bend, Coat Lamp. Cascando presenteert op de Orgatec een compleet nieuwe serie interieuraccessoires die de werkplek nog persoonlijker maakt. Doordachte ontwerpen die slimme functionaliteit combineren met een onderscheidende vormentaal. De opvallend creatieve signatuur in de nieuwe series van Cascando is het resultaat van intensieve samenwerking met twee Nederlandse productontwerpers: Robert Bronwasser en Peter van de Water. Hun conceptuele handschrift sluit perfect aan bij de missie van Cascando: interieuraccessoires ontwikkelen die de werkomgeving zichtbaar verrijken: als functioneel decor of expressieve eyecatcher. Robert Bronwasser: De nieuwe interieuraccessoires geven interieurs een eigen identiteit. Net als in de mode zorgen de accessoires voor een persoonlijk tintje. Ik noem dit functional styling. Peter van de Water: De Bend en de Basket zijn moderne ontwerpen die op een heel ambachtelijke manier worden geproduceerd en door de belijning perfect passen in een dynamische werkomgeving. Leon Waltmans: Onze nieuwe productseries belichamen onze tradities, creativiteit en kwaliteit, maar brengen de eerste keer vooral een glimlach op je gezicht. Daar gaat het om. Voor meer informatie, (extra) beeld of het aanvragen van interviews met Leon Waltmans (managing director), Robert Bronwasser (ontwerper) of Peter van de Water (ontwerper) contact: Edith Irausquin (afdeling communicatie), T + 31 (0) , E: edith.irausquin@cascando.nl Bijlage: productoverzicht en foto s. Orgatec hal 10.2 stand K071

2 Product nieuws Orgatec: Snow kapstok & bijzettafel design Robert Bronwasser Snow is een opvallend witte kapstok met een kroon in de vorm van een ijskristal. Geheel uitgevoerd in een witte textuurlak, heeft Snow een heldere, minimalistische uitstraling. Snow biedt ruimte aan 24 jassen en geeft het interieur een energiek accent, ongeacht het seizoen. Bijzettafel Frost is, net als de kapstok Snow, geheel uitgevoerd in wit en heeft bovendien een gesatineerd glazen blad. Snow kapstok: staal, gepoedercoat in matte textuurlak wit RAL 9010, h 170 cm. Frost tafel: staal, gepoedercoat in matte textuurlak wit RAL 9010, h 50 cm, gesatineerd glasblad ø 45 cm. Flake wandgarderobe design Robert Bronwasser Flake is de wandvariant van kapstok Snow en heeft de vorm van een ijskristal. Flake is uitgevoerd in een matte, witte textuurlak. Dit versterkt de minimalistische uitstraling van het product. Bij montage op een gekleurde muur is Flake een expressief en opvallend element in het interieur. Flake biedt ruimte aan vier jassen. Flake: staal, gepoedercoat in matte textuurlak wit RAL9010, hxbxd 18x18x18 cm. Coat Lamp kapstok & lamp Robert Bronwasser Op het eerste oog een lamp, wie verder kijkt ontdekt een kapstok met een ophangmogelijkheid voor acht jassen. Coat lamp is een hybride interieuroplossing en leverbaar met en zonder geïntegreerde verlichting. De kap is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Coat lamp is geschikt voor thuis, maar ideaal voor de werkplek of publieke ruimte waar het creëren van een aangename informele sfeer het doel is. Coat lamp: geanodiseerd aluminium. Kap in verschillende kleuren. Leverbaar met en zonder verlichting, h 187 cm.

3 Tree garderobestandaard Robert Bronwasser Hang je jas in de boom! Deze kapstokboom wekt elke ruimte tot leven. Kapstok Tree maakt deel uit van de nieuwe Nature-serie van Cascando: een reeks speelse elementen voor thuis of op kantoor. Kapstok Tree is een stabiele, vrijstaande kapstok die ruimte biedt aan maar liefst 20 jassen. Tree: gelakt MDF, knoppen aluminium gepolijst. Leverbaar in wit, groen en warm grey, h 200 cm. Forest garderobestandaard & kledinghanger Robert Bronwasser Forest maakt deel uit van de nieuwe Nature-serie, welke is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser. Forest kan worden voorzien van jashaken of kledinghangers. De bijpassende kledinghanger Forest is voor deze serie ontwikkeld. Forest is leverbaar in diverse breedtematen en wordt standaard geleverd met twee staanders (naar behoefte leverbaar met meerdere staanders). Forest garderobestandaard: gelakt MDF, geanodiseerd aluminium. Leverbaar in wit, groen en warm grey, h 191 cm. Forest kledinghanger: kunststof, verkrijgbaar in diverse kleuren Branch wandgarderobe Robert Bronwasser Branch is de wandgarderobe uit de nieuwe Nature-serie. Branch is voorzien van vijf ophangknoppen en kan zowel in enkele uitvoering, als in combinatie worden toegepast. Meerdere wandgarderobes naast elkaar vormen dan een tak. Een vrolijk, decoratief object aan elke muur. Branch: gelakt MDF. Leverbaar in wit, groen en twee tinten warm grey. h 36 cm, b 63 cm.

4 Plant bijzettafel Robert Bronwasser Plant is de bijzettafel uit de Nature serie. Het glasblad heeft een speelse asymmetrische vorm, waardoor het bijzondere en tikkeltje eigenwijze karakter van Plant naar voren komt. Plant: gelakt MDF. Wit en warm grey, h 53 cm, gesatineerd glasblad 52/52 cm. Leaf magazineboard Robert Bronwasser Leaf magazineboard is een fraaie en praktische tijdschriften- of brochurestandaard en maakt deel uit van de Nature-serie van Robert Bronwasser. De stoere vorm maakt Leaf zeer geschikt om vrij in de ruimte plaatsen. De kleur warm grey heeft een informele uitstraling die in elke omgeving past. Leaf staat stabiel, is inklapbaar en eenvoudig te verplaatsen. Leaf magazineboard: MDF, kleur warm grey. h 190 cm, b 96cm. Leaf whiteboard Robert Bronwasser Whiteboard Leaf maakt deel uit van de Nature-serie van ontwerper Robert Bronwasser en vormt een verrassend en inspirerend element in elke vergaderruimte. Het witte board geeft een mooi contrast met de staander in de kleur warm grey. Het whiteboard is vervaardigd uit hoogwaardig geëmailleerd staal. De aluminium lijst biedt ruimte aan stiften en papieren. Leaf whiteboard: MDF, geëmailleerd staal, kleur warm grey h 190 cm, b 96 cm.

5 Bend kapstok Peter van de Water Deze stijlvolle, ranke kapstok bestaat uit gebogen metalen staanders die op fraaie wijze samenkomen. Bend is verkrijgbaar in fris wit, vrolijk geel en stoer grijs. Jassen worden over het zorgvuldig afgeronde uiteinde van de strip gehangen of aan de gepolijste aluminium knoppen waarmee de staanders verbonden zijn. Ook op de bodem zijn de staanders met een fraai koppeldetail aan elkaar verbonden. Bend: Staal gepoedercoat, wit, geel, grijs. h 176 cm, b 50 cm. Basket kapstok Peter van de Water Deze kapstok intrigeert door de open en luchtige vorm. Basket is vervaardigd uit stalen draden die op ambachtelijke wijze met elkaar zijn verweven. Een praktische kapstok, maar ook een tijdloos object. Met een fraaie belijning die op de bodem een hexagonaal vormt. Basket: Staal gepoedercoat. Wit, zwart, rood, blauw en fuchsia. h 169 cm, ø 54 cm. Twist kapstok Robert Bronwasser Kapstok Twist is geheel vervaardigd uit Amerikaans essen. Deze fraaie houtsoort geeft de kapstok een warme uitstraling. Twist kan worden toegepast in de woonomgeving, maar zorgt ook in de ontvangstruimte of op de werkplek voor een natuurlijke en ontspannen sfeer. Twist biedt plaats aan negen jassen. Twist: Amerikaans essen, gelakt. h 165 cm, b 45 cm.

6 Pole garderobestandaard en kledinghanger Robert Bronwasser Pole is een stoere kapstok en biedt ruimte aan acht jassen. De kledinghanger Pole past qua vorm en kleur bij de kapstok. Samen vormen zij een fraai geheel, waarbij ronde vormen een vriendelijke uitstraling garanderen. Kapstok en hangers zijn leverbaar in meerdere kleuren. In de kleuren blauw, oranje en fuchsia oogt Pole vrolijk en fris. De witte combinatie toont helder en minimalistisch, in zwart is de kapstok chic en elegant. Pole kapstok: Gepoedercoat staal. Wit, zwart, oranje, blauw, fuchsia. h 170 cm, b 45 cm. Pole kledinghanger: kunststof, leverbaar in wit, zwart, oranje, blauw, fuchsia Stick wandgarderobe en kledinghanger Robert Bronwasser Wandgarderobe Stick straalt pure eenvoud uit. Stick vormt in combinatie met de hanger Pole een bijzondere combinatie. Deze kledinghanger past perfect, zowel qua vorm, als wat kleur betreft. Wandgarderobe Stick is geschikt voor een of twee jassen. Leverbaar in wit, zwart en diverse kleuren. Stick: Gepoedercoat staal. Wit, zwart, oranje, blauw, fuchsia. l 12 cm, ø 3.2 cm. Pole kledinghanger: kunststof, leverbaar in wit, zwart, oranje, blauw, fuchsia

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014

Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014 Niet uitbrengen voor: 21.10.2014 Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014 Uitbreiding meubelserie TEAM en introductie PILLOW acoustic furniture Westervoort, the Netherlands, 18 10 2014 Connect.

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Chameleon Mobile And Portable

Chameleon Mobile And Portable Chameleon Mobile And Portable NL 02 03 Get your ideas moving Ideeën worden beter gedragen binnen de organisatie als ze zichtbaar zijn voor iedereen. De verplaatsbare schrijfborden van Chameleon brengen

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work an exciting acoustic design collection Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

Nadere informatie

Gardelux Kapstokken & Accessoires

Gardelux Kapstokken & Accessoires Gardelux 1 Gardelux 2 Gardelux Allure Gardelux Colorline Gardelux Dock Gardelux Zitbanken Gardelux Kapstokken & Accessoires verkoopprijslijst garderobes kapstokken zitbanken 2016 inhoudsopgave Gardelux

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

Chameleon Mobile And Portable

Chameleon Mobile And Portable Chameleon Mobile And Portable NL 02 03 Get your ideas moving Ideeën worden beter gedragen binnen de organisatie als ze zichtbaar zijn voor iedereen. De verplaatsbare schrijfborden van Chameleon brengen

Nadere informatie

GARDELUX ALLURE DE SIERLIJKE FUNCTIONALITEIT VAN EEN GARDEROBE

GARDELUX ALLURE DE SIERLIJKE FUNCTIONALITEIT VAN EEN GARDEROBE GARDELUX ALLURE DE SIERLIJKE FUNCTIONALITEIT VAN EEN GARDEROBE Gardelux Allure steelt de show in elke ruimte Een ideaal systeem voor moderne projectinrichting qua doelmatigheid en uiterlijk. De basis bestaat

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Chameleon Mobile, Portable & Momentum

Chameleon Mobile, Portable & Momentum NIEUW CHAMELEON MOMENTUM Chameleon Mobile, Portable & Momentum NL 02 03 Get your ideas moving Ideeën worden beter gedragen binnen de organisatie als ze zichtbaar zijn voor iedereen. De verplaatsbare schrijfborden

Nadere informatie

Warm kleurspel met Petrol

Warm kleurspel met Petrol Warm kleurspel met Petrol BANK BARI - Een ruime 3-zits bank van hoge kwaliteit, door vakmensen gemaakt in Nederland. Je kunt kiezen uit stof of leer in heel veel kleuren. De sledepoten zijn leverbaar in

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

international moods dutch design

international moods dutch design international moods dutch design moetz.bathroom furniture INLEIDING.02 International moods, Dutch design! Moetz badkamermeubelen zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Bij het ontwerpen

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

De invulling van een veelzijdige garderobe Accessoires

De invulling van een veelzijdige garderobe Accessoires De invulling van een veelzijdige garderobe Accessoires Witteveen Projectinrichting, Ouderkerk a/d Amstel Tel: 020-4965030 / Fax: 020-4963052 / info@witteveen.nl / www.project-inrichting.nl De garderobesystemen

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

Garderobes. Garderobes en wandkapstokken

Garderobes. Garderobes en wandkapstokken Garderobes Veilige wandgarderobes Bij deze zijn de haken naar de muur gericht en aan de binnenzijde van het frame gemonteerd; hierdoor is het systeem een stuk veiliger in gebruik. Deze garderobes zijn

Nadere informatie

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E EMBRACE Intimate moments with E M B R A C E your loved ones are precious. De EMBRACE collectie van Pascale Naessens is een massieve meubellijn met body. Embrace them! Ze omarmt stoer metaal met natuurlijk

Nadere informatie

Armaturen impressie Arno Kok Creatief Lichtadvies. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie.

Armaturen impressie Arno Kok Creatief Lichtadvies. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie. 9W, ledconverter in wit hoogglans kunststof opbouwhuis. De ledmodule is uit 1cm dik acrylaat Armatuur voor in de woonkamer2-voudige opbouwspot met

Nadere informatie

De invulling van een veelzijdige garderobe Accessoires

De invulling van een veelzijdige garderobe Accessoires De invulling van een veelzijdige garderobe Accessoires De garderobesystemen van Hermeta hebben een reeks van bijpassende accessoires variërend van paraplustandaards, spiegels en zitbanken tot staande kapstokken

Nadere informatie

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te noteren en op papier vast te leggen. Producttabel Writing

Nadere informatie

nieuwe ronde spiegel incl. LED verlichting diameter: 70 of 100 cm.

nieuwe ronde spiegel incl. LED verlichting diameter: 70 of 100 cm. nieuwe ronde spiegel incl. LED verlichting diameter: 70 of 100 cm. 02 COAST De Coast van Primabad wordt nu twee keer zo stoer met de toevoeging van twee nieuwe wastafelbladen. Imposant beton en strak cera.

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

MULTIFUNCTIONELE TAFEL

MULTIFUNCTIONELE TAFEL MULTIFUNCTIONELE TAFEL DEZE TAFEL IS WERKELIJK OVERAL INZETBAAR! Deze trendy tafel kan overal ingezet worden. Of het nu gaat om de kantine, vergader- of ontvangstruimte of op de werkvloer, deze is van

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Beleef de buitenruimte

Beleef de buitenruimte Picknicksets Grijsen heeft een uitgebreid assortiment aan afvalbakken voor in de openbare ruimte. Hoe stimuleer je mensen om de openbare ruimte schoon te houden? Door te prikkelen met schoonheid. Met esthetisch

Nadere informatie

MOx Het facilitaire bureau

MOx Het facilitaire bureau MOx Het facilitaire bureau Markant 1 MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad

Nadere informatie

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) www.wipro.nl info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

get inspired by pure

get inspired by pure get inspired by pure we are elho elho verrast je telkens weer met vrolijke, functionele en creatieve producten die je blijven inspireren en je huis of tuin nog gezelliger maken. origin De schoonheid van

Nadere informatie

Collectie Copyright Yoep Roth 2015

Collectie Copyright Yoep Roth 2015 Collectie Copyright Yoep Roth 2015 Ontwerp en ambacht Yoep Roth ontwerpt en maakt unieke meubels. Subtiel vormgegeven en eigenhandig gemaakt. Alle meubels komen rechtstreeks vanuit de werkplaats in Krommenie.

Nadere informatie

Meubilair. Inside Information

Meubilair. Inside Information 14 Contrast zorgt voor kleur Movianto Nederland opende in juli een nieuw Europees distributiecentrum in Oss. Het bedrijf is logistieke dienstverlener in de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg.

Nadere informatie

kerstboomservice Kerstcollectie

kerstboomservice Kerstcollectie kerstboomservice Kerstcollectie Kerst zonder stress Zorgeloze kerst. Uw kantoor zorgeloos in kerstsfeer. Medewerkers die even stil blijven staan bij de kerstboom in de hal. Nieuwsgierig wordt er bekeken

Nadere informatie

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning!

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning! ADVIES OP MAAT 024-66 36 887 RVS DESIGN KAPSTOKKEN OP MAAT Trek de Lumigrip stijl verder in uw woning en geef naast uw trap ook uw hal een make-over. Lumigrip maakt uw RVS kapstok en/of schoenenrek vakkundig

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf.

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Design Pur Sommige mensen houden van versieringen, anderen willen juist vormgeving waarbij alles is weggelaten wat niet absoluut noodzakelijk

Nadere informatie

Be complete Innovaties en harmonisatie

Be complete Innovaties en harmonisatie Be complete Innovaties en harmonisatie 1 Q.1 Be allround Bij de eerste aanraking merk je het verschil: dankzij het speciale materiaal beschikt deze allrounder over een soft oppervlak en met het stijlvolle

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN TAFEL

CREËER UW EIGEN TAFEL COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE De vrijheid om te combineren en te kiezen. Vind de juiste salontafel voor uw behoeften, voor elke ruimte. Haar functie en uitstraling. Combineer de Combine salontafel

Nadere informatie

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning!

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning! ADVIES OP MAAT 024-66 36 887 RVS DESIGN KAPSTOKKEN Trek de Lumigrip stijl verder in uw woning en geef naast uw trap ook uw hal een make-over. Lumigrip maakt uw RVS kapstok en/of schoenenrek vakkundig op

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope. Nobo Memoborden Informatie beheren. Krachtig presenteren ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.com Communicate with confidence De oplossing voor organisatie op kantoor Nobo begrijpt dat

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

Inhoud. Nera Montiano Special 8. Montiano Special Black en White 9

Inhoud. Nera Montiano Special 8. Montiano Special Black en White 9 CD E O L L E C T I E Uw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

Fascino-2. Milieu: Product design Elzenbeck/Haar, Steinheim. Kwaliteit: milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteit. 7 jaar garantie Golden M

Fascino-2. Milieu: Product design Elzenbeck/Haar, Steinheim. Kwaliteit: milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteit. 7 jaar garantie Golden M Kwaliteit: Milieu: Product design Elzenbeck/Haar, Steinheim 7 jaar garantie Golden M milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteit 149 Conferentietafels met houten tafelblad tafel ² rond tafel ² rond 1,5 F105

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Kerst zonder stress. Zorgeloze kerst.

Kerst zonder stress. Zorgeloze kerst. Kerstcollectie Kerst zonder stress Zorgeloze kerst. Uw kantoor zorgeloos in kerstsfeer. Medewerkers die even stil blijven staan bij de kerstboom in de hal. Nieuwsgierig wordt er bekeken wat er allemaal

Nadere informatie

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 Natuurlijke warme sfeer in uw huis 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 2 1485/V.1 1485/V.1 Luxaflex De Luxaflex collectie

Nadere informatie

De ontwerpen van de nieuwe collectie designverlichting

De ontwerpen van de nieuwe collectie designverlichting Ik schilder geen koeien, ik schilder licht, zei een Hollandse schilder ooit. De Hollandse luchten en landschappen én het spel van licht en donker is door de eeuwen heen een inspiratiebron voor veel kunstenaars.

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen www.pelipal.nl DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen 2018 2018 Voor elke badkamer een passende oplossing! DE COLLECTIE PELIPAL BADMEUBELEN DIT ZIJN WIJ! Met Pelipal Badmeubelen kiest u voor ruim 111 jaar ervaring

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Vision2Form? 2 - Adresgegevens - Copyright. Design 3 - Stijl door eenvoud - Spelen met vormen - Design volgens Vision2Form

Inhoudsopgave. Vision2Form? 2 - Adresgegevens - Copyright. Design 3 - Stijl door eenvoud - Spelen met vormen - Design volgens Vision2Form Inhoudsopgave Vision2Form? 2 - Adresgegevens - Copyright Design 3 - Stijl door eenvoud - Spelen met vormen - Design volgens Vision2Form Product specificatie: 4 - Materialen - Spiegellijst - Kwaliteit Spiegelserie

Nadere informatie

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Living, Light, Light Tech. Taylored for your style.

Living, Light, Light Tech. Taylored for your style. Living, Light, Light Tech. Taylored for your style. CORREGGERE FILO BTICINO. VOORTDUREND OP ZOEK NAAR OPLOSSINGEN OP MAAT VOOR UITEENLOPENDE LEVENSSTIJLEN. Sinds de oprichting van BTicino is het onze

Nadere informatie

baden en badwanden Fraai assortiment voor iedere badkamer. moderne vormgeving Ruime keuze uit bijpassende badwanden

baden en badwanden Fraai assortiment voor iedere badkamer. moderne vormgeving Ruime keuze uit bijpassende badwanden baden en badwanden Fraai assortiment voor iedere badkamer. moderne vormgeving Ruime keuze uit bijpassende badwanden STRAK DESIGN. DE TREND BADEN VAN SEALSKIN GET WET BIEDEN HET BESTE VAN TWEE WERELDEN.

Nadere informatie

Moodul. Muur en meer. Thermo Es: milieuvriendelijke houtkwaliteit MARLUX 3

Moodul. Muur en meer. Thermo Es: milieuvriendelijke houtkwaliteit MARLUX 3 MOODUL MUUR EN MEER 2 MARLUX Moodul Muur en meer Moodul is in de eerste plaats een modulair systeem met tijdloos design waarmee je functionele scheidingswanden bouwt. Lage muurtjes, keermuurtjes, hoge

Nadere informatie

Inspiratie en beleving. KONE Design

Inspiratie en beleving. KONE Design Inspiratie en beleving KONE Design 2 3 4 Ontworpen voor comfort Opvallende patronen. Afwerkingen die het uiterlijk en de uitstraling van uw gebouw verbeteren. Verlichting die zorgt voor sfeer en behaaglijkheid.

Nadere informatie

Dinsdag 2 oktober & Woensdag 3 oktober

Dinsdag 2 oktober & Woensdag 3 oktober Have a seat... Dinsdag 2 oktober & Woensdag 3 oktober van 10.00 uur tot 20.00 uur Uitnodiging Have a seat... Dinsdag 2 en woensdag 3 oktober We nodigen je graag uit voor onze open dagen dit najaar in de

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

9 November Productbladen

9 November Productbladen 9 November 2017 Productbladen Inhoudsopgave Pennen Budget 3 Eco 5 Madrid 7 Paris 9 Riga 11 Spectra 13 Superior 15 Superior Mini 17 Budget. Leverbaar in de kleuren zwart, blauw en rood. Prijs inclusief

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture MO 4 www.markantoffice.com markant office furniture MARKANT MO 4 Het meubelprogramma Markant MO 4 heeft een moderne en zakelijke uitstraling. Strakke lijnen en functionaliteit kenmerken het ontwerp. SYSTEEMGEDACHTE

Nadere informatie

Klassieke stijldeuren. Jouw kast op maat

Klassieke stijldeuren. Jouw kast op maat Klassieke stijldeuren Jouw kast op maat 1 Jouw kast op maat w Schuifdeuren: aluminium omlijsting naturel met kleuren wit en eiken natuur. Kastinterieur in wit. 2 Schuifdeuren: SE1000 met deurvulling eiken

Nadere informatie

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden.

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Nieuw Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Zo makkelijk word je een sieraden ontwerper: Alles wat u nodig heeft: Rayher sieraadbeton (1), water

Nadere informatie

Wij helpen u een verschil te maken. the leaf shows that you care

Wij helpen u een verschil te maken. the leaf shows that you care Wij helpen u een verschil te maken. the leaf shows that you care waarom de wasruimte belangrijk is Heeft uw wasruimte die geslaagde uitstraling? Onderzoek benadrukt dat bezoekers een direct verband leggen

Nadere informatie

Zo kiest u de sfeerhaard die bij u past

Zo kiest u de sfeerhaard die bij u past seizoen Zo kiest u de sfeerhaard die bij u past Vrijstaande haarden die u zelf samenstelt Hanghaarden Elk huis z n eigen sfeerhaard! GAMMA heeft een ruim assortiment van Livin flame, met sfeervolle moderne

Nadere informatie

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS Vanaf nu creëert u in een handomdraai de juiste sfeer voor iedere gelegenheid en ieder feest. Evolin is een revolutionair nieuw materiaal

Nadere informatie

Flexa Play. - een kleurrijke familie

Flexa Play. - een kleurrijke familie Flexa Play - een kleurrijke familie Wanneer ik bezig ben met een nieuw ontwerp voelt het als spelen. Vormen, kleuren en tekeningen komen tot leven op het papier. Samen met FLEXA was mijn droom om een collectie

Nadere informatie

B100. terna & next. www.meinema.nl 020-3118396

B100. terna & next. www.meinema.nl 020-3118396 B100 terna & next www.meinema.nl 020-3118396 Twee nieuwe uitvoeringen Bomefa s eigen ontwerpteam ontwikkelt nieuwe producten en verbetert bestaande producten om tegemoet te komen aan de gebruikerswensen

Nadere informatie

Sfeervol modern sobere romantiek

Sfeervol modern sobere romantiek Sfeervol modern sobere romantiek Artikel: meubel serie Arvid Materiaal: verwassen eiken Afmeting: Omschrijving: het onbehandelde massief eiken uit de bestaande collectie Arvid wordt voor de gehele serie

Nadere informatie

COLLECTIE 2015 DESIGN: KOEN VAN EXTERGEM & STEPHANE DE WINTER COLLECTIE 2015 DESIGN: MANUTTI DESIGNER STUDIO

COLLECTIE 2015 DESIGN: KOEN VAN EXTERGEM & STEPHANE DE WINTER COLLECTIE 2015 DESIGN: MANUTTI DESIGNER STUDIO PERSDOSSIER 2015 Als Belgisch producent van luxueuze buitenmeubelen, ontwerpt en ontwikkelt Manutti al meer dan 10 jaar outdoor zitmeubelen, tafels en accessoires. Het familiebedrijf kiest voor tijdloze

Nadere informatie

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta.

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE BERLIJN De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE KRACHT VAN CONTRASTEN 022M / 088M De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur.

Nadere informatie

1. IMAGINE IT MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 3. SMART POCKET RAIL

1. IMAGINE IT MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 3. SMART POCKET RAIL WWW.ARTITEQ.OM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POKET RAIL 14 L A AT JE INSPIREREN. ERVA AR HE T GEMAK. ZIE WAT HE T DOE T. Als het gaat om presentatiesystemen heb je

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture FX markant office furniture Markant FX Markant FX is flexibel, functioneel en facilitair ijzersterk. Met een poot die voor 80 procent uit aluminium bestaat - en daardoor uitstekend recyclebaar is - betekent

Nadere informatie

BETAALBAAR DESIGN 279,- FORSUND. Componeer. www.xooon.com. BestSeller! 379,- je eigen hoeksalon! 1-Zits element. Uitgave 9E - 2012

BETAALBAAR DESIGN 279,- FORSUND. Componeer. www.xooon.com. BestSeller! 379,- je eigen hoeksalon! 1-Zits element. Uitgave 9E - 2012 Uitgave 9E - 2012 279,- XOOON drukfouten, prijs- en modelwijzigingen en kleurafwijkingen voorbehouden. Acties geldig t/m 31 december 201 (of zolang de voorraad strekt.) Componeer je eigen hoeksalon! FORSUND

Nadere informatie

lighting Leuchten lampen

lighting Leuchten lampen lighting Leuchten lampen Een groot deel van mijn werk wordt door natuurlijke vormen en elementen beïnvloed. Dat zie je terug in de verwerking van verschillende materialen zoals staal, messing, gaas, gips

Nadere informatie

Minimalisme creëert rust en geeft andere elementen en objecten in uw interieur de kans om op de voorgrond te treden.

Minimalisme creëert rust en geeft andere elementen en objecten in uw interieur de kans om op de voorgrond te treden. 10 1 Cespo is een inspirerende New Arival in meubeldesign. Cespo creëert minimalistische meubels met karakter voor veeleisende mensen met een eigen stijl. Modulaire systemen en single units, voor particulier

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten.

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. . 0 I. I. I. 0 I. 9 Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. Traditioneel is deze feestelijke tijd een periode van vieren,

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

Tegels met karakter Laat u inspireren

Tegels met karakter Laat u inspireren Tegels met karakter Laat u inspireren De natuur als bron van inspiratie. De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN

VERTICALE JALOEZIEËN VERTICALE JALOEZIEËN 2 BASIC WHITE Wit is altijd goed en daarom ook een ideale kleur voor jouw verticale jaloezieën. Met wit voor je raam creëer je een rustige en frisse basis waarmee je jarenlang vooruit

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID 244248_PI_Badkamerconcept_Solid.indd 1 08-11-12 16:22 BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van een stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende lamellen van ondoorschijnende en doorschijnende

Nadere informatie

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 3 Create your personal space De badkamer is de ruimte waar u alle vrijheid krijgt. Niemand maakt die beter

Nadere informatie

new ideas on_space Euro 100 -Systeem wanden

new ideas on_space Euro 100 -Systeem wanden new ideas on_space Euro 100 -Systeem wanden _big entrance 02 uniek op maat flexibel Onze fraaie systeemwanden zijn op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Doordat er zo minder geluidsoverdracht

Nadere informatie

Nieuwe collectie 2012/2013

Nieuwe collectie 2012/2013 Nieuwe collectie 2012/2013 MR 680 2 Musterring een collectie kwalitatief hoogstaande meubelen Voor u ligt de Musterring brochure met de collectie 2012 / 2013. Bekijk de verschillende meubelprogramma s

Nadere informatie

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie