Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl"

Transcriptie

1 Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden BeWe design BV. Eiken Woonassortiment Collectie 2008/2009 Een unieke collectie eiken meubelen Model Cross, hier zwart gebeitst, is gecombineerd met een verzameling van gelakte houten eetkamerstoelen in zwart en wit. Cross is door haar robuuste kruispoot een landelijk stoere tafel. De afwerking met zwarte beits accentueert het sterke lijnenspel en het stoere karakter nog meer. De tafel is goed te combineren met allerlei kleurige woonaccessoires.

2 WOOOD, een sterk merk in eiken De stijl van WOOOD kenmerkt zich door eenvoud en functionaliteit. De meubelen zijn duurzaam, tijdloos en gemakkelijk te onderhouden. Om het massieve karakter extra sterk weer te geven, is het eiken in smalle stroken verlijmd (vingerlas). De meubelen zijn mooi op zich, maar de collectie is goed op elkaar afgestemd waardoor combineren en samenvoegen zeer makkelijk is. De collectie wordt onbehandeld in eenvoudig te monteren pakketten geleverd. Wanneer gewenst, is het ook mogelijk de tafels gemonteerd en/of geoliëd te bestellen. Een massief houten eettafel is immer geliefd en past in bijna ieder interieur. Model Largo, hier behandeld met witte olie, is dé nummer één binnen het WOOOD label. Het model is strak, modern en tijdloos. Het heeft stevige poten en een 28mm dik blad. Bijpassend is de Largo eetbank, om gezellig te tafelen met een grote groep. Aanschuiven maar!

3 Tafels op maat! Er is keuze uit drie verschillende modellen eettafels: Largo, Cross en Ferro. Naast de vele standaard afmetingen die deze modellen kennen, kunnen deze tafels ook vermaakt worden op een specifieke maat! WOOOD levert maatwerk doordat de lengte- en breedtemaat kan worden aangepast op de gewenste afmeting. Kijk in de maattabellen voor de minimale en maximale formaten. De tafels van WOOOD zijn duurzaam in het gebruik door toepassing van stevige constructies. Ferro tafel Een echte designtafel met geborstelde, roestvrijstalen poten. Het massief eiken blad is 28mm dik. De hoogte van deze tafels bedraagt 76cm. De afstand tussen vloer en onderkant tafelblad: ± 73cm. Largo tafel en eetbank Een tijdloos model, met stevige poten en een 28mm dik blad. De tafels t/m 200cm zijn voorzien van 8x8cm dikke poten. Alle formaten daarboven hebben poten van 9x9cm. De hoogte van alle tafels bedraagt 78cm. De afstand tussen vloer en onderkant tafelregel bedraagt 68,5cm. De eetbank is er in de maten 100x30 en 160x30cm. Cross tafel Het ontwerp van deze tafel kenmerkt zich door het oog voor detail. Chique en geraffineerd en toch stoer! Deze tafel is opvallend door de mooie kruisconstructie van de poten welke gemonteerd worden geleverd. De afstand tussen vloer en onderkant tafelblad: ± 75,1cm. De poten kunnen in twee standen gemonteerd worden. Bij de 180x85cm-tafel is de afstand tussen de poten 105 of 135cm, bij de 200x90cm-tafel is de afstand tussen de poten 120 of 150cm en bij de 230x90cmtafel is de afstand tussen de poten 150 of 170cm. Óók verkrijgbaar in zwart Bistrostoel Een klassiek model stoel, met een moderne afwerking. Door de zwarte en witte lak is de bistrostoel helemaal terug. Óók verkrijgbaar in wit Caféstoel Een klassiek model in een nieuw jasje. Door de zwarte en witte lak is de caféstoel weer helemaal terug.

4 WOOOD Oil, één behandeling volstaat De artikelen uit het eiken concept worden onbehandeld geleverd. Om het natuurlijke karakter van het hout te behouden adviseren wij om het hout te behandelen met olie van WOOOD. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor massief eiken meubelen en vloeren. Al met één behandeling is uw eiken tafel goed bestendig tegen vuil en vlekken. WOOOD oil is er in drie kleur varianten, blank, wit en grijs. Om een idee te krijgen van het resultaat kunt u de sfeerfoto s in deze folder bekijken. Napoli eetkamerstoel Gestoffeerde eetkamerstoel met poten van massief eiken. Napoli is in diverse kleuren verkrijgbaar. Roma eetkamerfauteuil Luxe gestoffeerde eetkamerstoel met armleuningen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Het is mogelijk de poten te vervangen door wielen. WOOOD Olie, 400ml WOOOD oil is in drie tinten verkrijgbaar. De blanke olie geeft het hout een warme kleur, de witte olie geeft het hout een vaal, ietwat gebleekt karakter en de grijze olie geeft het hout een vaal, ietwat vergrijsd karakter. Het is zeer eenvoudig de meubelen zelf te voorzien van de olie. Laten behandelen door de fabriek is ook mogelijk. Deze salontafel kan niet worden vermaakt. Floris salontafel Salontafel Floris heeft in tegenstelling tot de Largo modellen een handige lade en een 18mm dik blad. Afmetingen 38x120x70 (hxbxd). Largo salontafel Massief eiken rechthoekige salontafel uit de Largo familie met bladdikte 28mm. Hoogte 40 cm, deze tafel is in diverse afmetingen te verkrijgen.

5 Combineren met eiken van WOOOD Binnen het WOOOD label zijn meerdere productlijnen gedefinieerd, onder andere Largo, Basic, Cross en Verona. Iedere lijn heeft specifiek herkenbare aspecten. Toch zijn meubelen uit de verschillende lijnen goed met elkaar te combineren. Door bijvoorbeeld afwerking met dezelfde olie creëert u eenvoudig één sfeer, maar varieert u toch in stijl. Afwerking met verschillende kleuren olie of beits geeft de meubelen een hele andere uitstraling waardoor u binnen één ruimte verschillende sferen kunt creëren. In deze zithoek is het Cross dressoir gecombineerd met de Largo salontafel. Beide zijn met een witte olie behandeld. Dit resulteert in een moderne en lichte uitstraling die met allerlei felle accentkleuren kan worden aangevuld. Boven het dressior hangt een Eiken boekenplank. Een mooie manier om uw dierbare dingen een speciale plek in huis te geven.

6 Oplossingen voor opbergen Naast tafels en zitmeubelen heeft een huis meer oplossingen voor opbergen nodig. Het WOOOD label biedt daarin ook uitgebreid mogelijkheden. TV meubelen met opbergruimte voor cd s en andere spullen, dressoirs om allerlei zaken uit het zicht op te bergen, boekenplanken en kasten om uw favoriete spullen mooi neer te zetten. Zorg voor een rustig en sfeervol geheel door alle eiken items in één ruimte dezelfde olie behandeling te geven, of juist een speels effect door een sterk contrasterende afwerking van de eiken meubelen. Eiken biedt alle mogelijkheden. Cross dressoir Massief eiken dressoir met aan bovenzijde deuren ingefreesde grepen. Achter iedere deur een legplank. Afmetingen 87x183x46cm (hxbxd). Boekenplank en fotolijstplank Eiken boekenplank afmetingen van 30x30x30cm (hxbxd). Massief eiken fotolijstplank in twee standaard lengtes 100 en 170cm. Ontwerp: VTWonen Job sidetable Sidetable van massief eiken met twee lades en onderblad. Afmetingen 75x110x35cm (hxbxd). Thijs tv meubel Eiken tv meubel met twee lades (rolgeleider) en achter de deur een legplank. Legplanken zijn verstelbaar. Afmetingen 47x150x45cm (hxbxd). Lars tv meubel Eiken tv meubel met twee royale lades (rolgeleider) en een open opbergruimte over de hele breedte. Afmetingen 50x150x45cm (hxbxd).

7 Comfortabel zitten en genieten Een woonkamer is niets zonder een comfortabele bank of een lekkere luie fauteuil met voetenbank. De gestoffeerde zitmeubelen van WOOOD zijn perfect te combineren bij elke inrichting. Of u nu een strakke moderne inrichting heeft of een sfeervolle klassieke woonkamer. De banken en fauteuils passen door hun eenvoud en tijdloze model in iedere woonkamer. U kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren. De Basic bijzettafel, hier met blanke olie behandeld, is met zijn afmeting van 60x60cm een kleine functionele tafel. Zowel als bijzettafel als salontafel is deze kleine robuuste tafel zeer geschikt. Zet twee of drie basic bijzettafels bij uw zithoek en u kunt er gemakkelijk mee schuiven om voor elke gelegenheid de meest handige opstelling te maken.

8 Banken en fauteuils Bij een keukentafel horen stoelen en bij een salontafel horen een bank of fauteuils. Daarom biedt het WOOOD label naast de collectie eiken meubelen ook gestoffeerde meubelen. Mooie, functionele zitmeubelen die eenvoudig te combineren zijn met uw eiken -, maar ook met andere meubelen. Maak de woonkamer nog behaaglijker met deze banken, passend bij de verschillende woonstijlen. De eetkamerstoelen, banken en fauteuils zijn in diverse moderne kleuren te verkrijgen. WOOOD werkt uitsluitend met kwaliteitsstoffen. Verona 3-zits bank Comfortabele 3-zitsbank in diverse kleuren. Ook leverbaar als 2 en 2,5 zits. Afmetingen 3-zits 71x202x86cm (hxbxd). Basic bijzettafel Massief eiken bijzettafel met vierkant bovenblad. Kan, bijvoorbeeld in tweevoud, ook heel goed als salontafel worden gebruikt. Afmetingen 38x60x60cm (hxbxd). Verona 3-zits bank met longchair Uniek aan deze bankcombinatie is dat de longchair op elke gewenste positie (rechts, midden en links) te plaatsen is. U kunt de bank zelf eenvoudig omzetten en zo voor ieder moment de gewenste ideale opstelling realiseren. Afmetingen 71x202x86cm (hxbxd). Firenze fauteuil Luxe fauteuil in diverse kleuren net als Verona serie. Het model past mooi bij de Verona banken. Afmetingen 71x104x86cm (hxbxd). Basic boekenkast Massief eiken boekenkast. Perfect voor boeken, maar ook mooi in de badkamer voor handdoeken. Afmetingen 200x55x38cm (hxbxd).

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence.

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence. WOONWENSEN VOORJAAR 2017 bij VARWIJK Bank Terence VANAF 529,- Fauteuil Evans ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN GRATIS! STOER MET STIJL! Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart STOER DRESSOIR EEN BANK OM VERLIEFD OP

Nadere informatie

Meubelplan intekenen

Meubelplan intekenen Week 5 MEUBELPLAN Meubelplan intekenen Als je door middel van het vlekkenplan een globale indeling voor je interieur hebt gemaakt dan kan je nu het meubelplan intekenen op je plattegrond. Je kan de verschillende

Nadere informatie

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl Collectie. MARCO MARKNESSE 2013 Leef! LICHT RUIMTE KLEUR BEKIJK ONZE JAARCOLLECTIE 2 De Meubelier pasklare comfortabele fauteuils RELAX IN ONZE WINKEL Boxspringcombinatie

Nadere informatie

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 07 Marco Marknesse Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN Eetkamerstoel

Nadere informatie

VAN DONZEL WOONCENTER

VAN DONZEL WOONCENTER VAN DONZEL WOONCENTER ELKE ZONDAG OPEN VAN 11.00 TOT 17.00 VOL MET WOON- MAAND AANBIEDIN.GEN Zelfde huis, nieuw gevoel 3-zitsbank Selenti in stof verkrijgbaar voor 679,- AANBIEDIN.G! RELAX- FAUTEUIL IZALIA

Nadere informatie

Shop the style NOVA. styl. Style met persoonlijke accenten. Blog door Stylist. Lees meer op pagina 5. Lees meer op pagina 3

Shop the style NOVA. styl. Style met persoonlijke accenten. Blog door Stylist. Lees meer op pagina 5. Lees meer op pagina 3 NOVA styl Style met persoonlijke accenten Lees meer op pagina 5 Shop the style Blog door Stylist Lees meer op pagina 3 BANK AMORE FAUTEUIL NIELS VITRINEKAST GAIRA -3 zits Als afgebeeld 2695,- excl. accessoires

Nadere informatie

Van Donzel Wooncenter

Van Donzel Wooncenter Van Donzel Wooncenter WOONZIN.NIGE ZIT 10-DAAGSE STOELENACTIE 5+1 GRATIS * * VRAAG NAAR DE VOOR WAARDEN IN DE WINKEL 2 e Pinksterdag open! van 10.00 tot 17.00 uur WOONZIN.NIGE ZIT 10-DAAGSE 1 2 3 4 5 1

Nadere informatie

Hoogenboezem 2 e Paasdag geopend!

Hoogenboezem 2 e Paasdag geopend! Hoogenboezem 2 e Paasdag geopend! GRATIS ACCESSOIRE CADEAUBON T.W.V. 10.- Kijk snel op pagina 3! Vrolijk Paas Voordeel op diverse artikelen Ontwerp uw eigen eetstoel! Deze sfeervolle en comfortabele eetstoel

Nadere informatie

Warm kleurspel met Petrol

Warm kleurspel met Petrol Warm kleurspel met Petrol BANK BARI - Een ruime 3-zits bank van hoge kwaliteit, door vakmensen gemaakt in Nederland. Je kunt kiezen uit stof of leer in heel veel kleuren. De sledepoten zijn leverbaar in

Nadere informatie

Lentekriebels. voor in huis 1899,- 1499,- Hallo lente! 139,- 3 trendy kleuren. 1 e en 2 e Paasdag zijn wij geopend van uur. poels.

Lentekriebels. voor in huis 1899,- 1499,- Hallo lente! 139,- 3 trendy kleuren. 1 e en 2 e Paasdag zijn wij geopend van uur. poels. 1 e en 2 e Paasdag zijn wij geopend van 11.00-17.00 uur. Woonkrant maart 2018 Poels wonen & slapen Hallo lente! Lentekriebels voor in huis Zitgroep Arla is leverbaar in diverse opstellingen, stof-, lederkwaliteiten

Nadere informatie

voordeel! Bij van der Meer Wonen

voordeel! Bij van der Meer Wonen 1973-2018 Bij van der Meer Wonen 45 jaar Bank Urban - vtwonen De urban bank van vtwonen kenmerkt zich door de nonchalante look. De look van de bank maakt deze geschikt voor ieder interieur, zowel voor

Nadere informatie

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 07 Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN Eetkamerstoel Asti Leverbaar

Nadere informatie

Sale. zomer 879,- OPRUIMING. 28, 29 en 30 juni tot 22:00 uur! Thuis in je huis bij. tmcwoonwinkels.nl. de mooiste woonwinkel.

Sale. zomer 879,- OPRUIMING. 28, 29 en 30 juni tot 22:00 uur! Thuis in je huis bij. tmcwoonwinkels.nl. de mooiste woonwinkel. krant 07 TMC Woonwinkels Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- zomer Onze jaarlijkse OPRUIMING Op alle uitlopende modellen

Nadere informatie

Hondenmand van onbehandeld sloophout Binnenmaat ± 75x55 cm Buitenmaat ± 80x60 cm Prijs: 115,-- Prijs met kussen: 125,--

Hondenmand van onbehandeld sloophout Binnenmaat ± 75x55 cm Buitenmaat ± 80x60 cm Prijs: 115,-- Prijs met kussen: 125,-- Hondenmand van onbehandeld sloophout Binnenmaat ± 75x55 cm Buitenmaat ± 80x60 cm Prijs: 115,-- Prijs met kussen: 125,-- Hondenmand van nieuw onbehandeld steigerhout Binnenmaat ± 75x55 cm Buitenmaat ± 80x60

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

NIEUW SURPRISE! DE TRENDHOPPER CADEAUKAART. het leukste cadeau voor je huis. VIENNE 2,5-zits met longchair in actiestof Lavabo 1599,-

NIEUW SURPRISE! DE TRENDHOPPER CADEAUKAART. het leukste cadeau voor je huis. VIENNE 2,5-zits met longchair in actiestof Lavabo 1599,- VIENNE 2,5-zits met longchair in actiestof Lavabo 1599,- MONTANA boekenkast met 1 deur 599,- ETNIC poef 219,- SURPRISE! NIEUW DE TRENDHOPPER CADEAUKAART het leukste cadeau voor je huis In woonstijl BASE

Nadere informatie

2,5 zits + longchair Hull

2,5 zits + longchair Hull Salekrant 2016 TMC Woonwinkels 2,5 zits + longchair Hull Leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en kleuren. Nu tijdelijk hoekbank Hull zoals getoond in diverse kleuren (exclusief diverse sierkussens)

Nadere informatie

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 07 Schippers Meubelen Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN Eetkamerstoel

Nadere informatie

Woonkrant e Pinksterdag geopend van uur Nieuw 1899, ,- Op=Op Nieuw 247,- De mooiste w 119,- oonwinkel 549,- 1099,-

Woonkrant e Pinksterdag geopend van uur Nieuw 1899, ,- Op=Op Nieuw 247,- De mooiste w 119,- oonwinkel 549,- 1099,- Woonkrant 2017 WoonBoulevard Oldenzaal 2 e Pinksterdag geopend van 12.00-17.00 uur De mooiste wooncollectie Dat zit wel goed! zoals afgebeeld 1899,- Moderne hoekbank Arla Leverbaar in diverse opstellingen,

Nadere informatie

VOORDEEL 10% Bij van der Meer Wonen 355, 1) Banken. korting. Hemelvaartsdag en. Pinkstermaandag EXTRA OPEN: DAGEN. nu 1.

VOORDEEL 10% Bij van der Meer Wonen 355, 1) Banken. korting. Hemelvaartsdag en. Pinkstermaandag EXTRA OPEN: DAGEN. nu 1. VOORDEEL EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en Pinkstermaandag 11.00-17.00 DAGEN Bij van der Meer Wonen Dillan. Heerlijke hoekbank met verstelbare hoofdsteun in sterke stof. Met electrische verstelling. Van 2499,-

Nadere informatie

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist NOVA styl ACTIE BIJ AANKOOP 6 EETKAMERSTOELEN LUNA, 6E EETKAMERSTOEL GRATIS Drie tips voor een industriële look Lees meer op pagina 6 Shop the style Blog door Stylist Lees meer op pagina 3 EETTAFEL SARA

Nadere informatie

SLIDE. Naargelang de beschikbare afwerkingscategoriën ( zie prijslijst ) kunt u kiezen uit het brede gamma standaardafwerkingen :

SLIDE. Naargelang de beschikbare afwerkingscategoriën ( zie prijslijst ) kunt u kiezen uit het brede gamma standaardafwerkingen : 2 Collectie KENMERKEN TAFELS - dikte tafelblad : 10cm ( incl. bovenblad in gelakt glas satinato 4mm ), uitgezonderd vaste eettafels : 8cm - het gelakte glas satinato ( standaard ) kan vervangen worden

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

Sale. Sale 879,- VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Sale 879,- VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 07 Van den Oever wonen en slapen VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- Eetkamerstoel

Nadere informatie

VERLICHTING 699,- ACTIE: GRATIS verlichting bij aankoop van je XOOON meubilair! GRATIS * VERLICHTING. bij aankoop van je meubelen 499,-

VERLICHTING 699,- ACTIE: GRATIS verlichting bij aankoop van je XOOON meubilair! GRATIS * VERLICHTING. bij aankoop van je meubelen 499,- bij aankoop van je meubelen 60 cm hoog 79,- 99,- 99,- 60 x 0 cm -zits OSLO 699,- Strakke lounge OSLO -zits met RVS poot, 6 cm, 699,-,-zits, 6 cm, 79,- 69,- Bijpassende poef, 80 x 60 cm vanaf 0 x 60 cm

Nadere informatie

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR TOT DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Sale 50 RELAXFAUTEUILS 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN NU VEEL TOONZAAL- MODELLEN VOOR TOT DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 07 Visser Meubelen Wonen en Slapen Eettafel Emporio In diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel Lela 80 x 95 cm In stof, zonder wielen vanaf 9,- 879,- BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT

Nadere informatie

999,- 99,- 79,- Roos bijzettafel, in oranje, wit of taupe, set van 2: klein 40 cm en groot 50 cm. Ultra karpet 40% wol, 60% viscose 160 x 230 cm 229,-

999,- 99,- 79,- Roos bijzettafel, in oranje, wit of taupe, set van 2: klein 40 cm en groot 50 cm. Ultra karpet 40% wol, 60% viscose 160 x 230 cm 229,- like ons op hoofdsteun per stuk vanaf 99,- NIEUW! deze bank is 1 Caen ruime -zits met longchair rechts of links plaatsbaar, in stof vanaf 999,- Zoals afgebeeld in luxe stof Maison 1049,- Ultra karpet 40%

Nadere informatie

Collectie. 1249,- 649,- LICHT RUIMTE KLEUR. Zirano luxe 3-zits incl. elektrische relaxfunctie, vanaf. elektrisch verstelbare relaxfunctie

Collectie. 1249,- 649,- LICHT RUIMTE KLEUR. Zirano luxe 3-zits incl. elektrische relaxfunctie, vanaf. elektrisch verstelbare relaxfunctie Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl Collectie. MARCO MARKNESSE elektrisch verstelbare relaxfunctie Zirano luxe 3-zits incl. elektrische relaxfunctie, 49,- Zirano luxe bank, verkrijgbaar met of zonder

Nadere informatie

Sale VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 08 Van den Oever wonen en slapen VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN Nieuwjaars Elementenbank Ramsey Leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en kleuren.,5 zitsbank met longchair (9x cm) voor

Nadere informatie

469 3-zits. Onze nieuwe winnaar familie Boekholt uit Gieten. 2,5-zitsbank vanaf. Programma Western Uitgevoerd in massief acacia in de kleur marble.

469 3-zits. Onze nieuwe winnaar familie Boekholt uit Gieten. 2,5-zitsbank vanaf. Programma Western Uitgevoerd in massief acacia in de kleur marble. Onze nieuwe winnaar familie Boekholt uit Gieten De nieuwe meubels passen precies bij de sfeer van ons nieuwe huis. Eettafel Western 459 Verkrijgbaar in diverse maten. (bxl) 90x180cm. Hoektafel Western

Nadere informatie

139,- Lekker wonen voor een leuke prijs 799,- verkrijgbaar in antraciet, mosterd of taupe. De collectie is verkrijgbaar bij:

139,- Lekker wonen voor een leuke prijs 799,- verkrijgbaar in antraciet, mosterd of taupe. De collectie is verkrijgbaar bij: Lekker wonen voor een leuke prijs like ons op 3 NIEUW! Laurelle eetkamerstoel in de combinatie lederlook Tatra en stof Volterra Larissa eetkamertafel 60 x 00 cm 799,- 39,- verkrijgbaar in antraciet, mosterd

Nadere informatie

999,- 595,- Boomstamtafel:

999,- 595,- Boomstamtafel: Live Edge Boomstamtafel Boomstamtafel Live Edge Massieve dikke boomstamtafel voor de laagste prijs van Nederland. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de

Nadere informatie

799,- DESIGN. betaalbaar. BestSeller! 299,- 89,- WWW. XOOON.COM

799,- DESIGN. betaalbaar. BestSeller! 299,- 89,- WWW. XOOON.COM 3 99,- 799,- 89,- betaalbaar DESIGN Strakke 3-zits lounge OSLO met RVS poot, 6 breed, in stof vanaf 799,- Verkrijgbaar in diverse afmetingen, opstellingen, stoffen en kleuren. Ook in leder 3 Boekenkast

Nadere informatie

Geniet nu van heel veel voordeel!

Geniet nu van heel veel voordeel! Geniet nu van heel veel voordeel! 2-zits Zembla INTRODUCTIE- PRIJS in stof vanaf 799 699 pocketvering optioneel designpoot optioneel 2-ZITS ZEMBLA INTRODUCTIEPRIJS in stof vanaf 799,- 699,- in leder vanaf

Nadere informatie

GENEVE TECHNISCHE GEGEVENS TAFELS KASTEN MOGELIJKE AFWERKINGEN TECHNISCHE GEGEVENS

GENEVE TECHNISCHE GEGEVENS TAFELS KASTEN MOGELIJKE AFWERKINGEN TECHNISCHE GEGEVENS 2 Collectie GENEVE TECHNISCHE GEGEVENS TAFELS dikte tafelblad : 12mm ( of 16mm in geval van bijkomende glastablet van 4mm ) de gelakte glasplaat ( dikte 4mm ) is optioneel en kan zowel in gewoon blinkend

Nadere informatie

10% Cadeau* bij je aankoop. 236 pagina s. Best Buy. magazine vol wooninspiratie aan op. Vraag ons nieuwe GRATIS. hendersandhazel.

10% Cadeau* bij je aankoop. 236 pagina s. Best Buy. magazine vol wooninspiratie aan op. Vraag ons nieuwe GRATIS. hendersandhazel. Nu Cadeau* bij je aankoop manuele schuifzit optioneel 2-zits Amaro 999 designpoot optioneel 2-ZITS AMARO 999 (afgebeeld in stof Lady) in leder vanaf 1799 manueel verstelbare zittingen, designpoot en pocketvering

Nadere informatie

betaalbaar DESIGN Designstoel JAX in 4 kleuren GRATIS NEW Tafel GARDA 190 x 100 cm zie pag. 6-7 NEW design DEALS collection

betaalbaar DESIGN Designstoel JAX in 4 kleuren GRATIS NEW Tafel GARDA 190 x 100 cm zie pag. 6-7 NEW design DEALS collection betaalbaar DESIGN Designstoel JAX in 4 kleuren 5 + 1 GRATIS 149 Tafel GARDA 190 x 100 cm 1.099 zie pag. 6-7 collection & design DEALS 01 TV-dressoir 180 cm 699 629 150 cm 599 539 Kussens al vanaf 14, 99

Nadere informatie

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! marcomarknesse.nl. Eetkamerstoel Faja

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! marcomarknesse.nl. Eetkamerstoel Faja krant 08 Marco Marknesse Nieuwjaars Elementenbank Ramsey Leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en kleuren.,5 zitsbank met longchair (9x cm) voor 559,-. en hocker (0x0 cm) voor 6,-. Leverbaar

Nadere informatie

Wooncollectie salontafels. Creëer jouw eigen interieur

Wooncollectie salontafels. Creëer jouw eigen interieur Wooncollectie salontafels Creëer jouw eigen interieur Goreti is hèt merk dat staat voor een eigentijdse tafelcollectie. De collecties van Goretti zijn het resultaat van jarenlange ervaring met de ontwikkeling

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

Wooncollectie salontafels Creëer jouw eigen interieur

Wooncollectie salontafels Creëer jouw eigen interieur PRO lection col Wooncollectie salontafels Creëer jouw eigen interieur kleuren vormen wit zwart donker grijs antraciet grijs nougat melk zand desert-green oliven mirage-blue licht grijs bordeaux lime-licht

Nadere informatie

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! krant 08 Schippers Woonwereld Nieuwjaars Elementenbank Ramsey Leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en kleuren.,5 zitsbank met longchair (9x cm) voor 559,-. en hocker (0x0 cm) voor 6,-. en

Nadere informatie

Kwaliteit op maat. Newport

Kwaliteit op maat. Newport Kwaliteit op maat Newport 2 Newport Actuele strakke lijnen, afgewisseld met paneeldeuren en de bijzondere infreesgrepen, geven het Newport programma een luxe, landelijke uitstraling. Newport is vervaardigd

Nadere informatie

Shop NOVA. the. styl. Haal de moderne DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN. Lees meer op pagina 2

Shop NOVA. the. styl. Haal de moderne DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN. Lees meer op pagina 2 NOVA styl DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN Shop _ the stylelook in Haal de moderne huis Lees meer op pagina 2 4-ZITSBANK NORDIN zeer luxe leder met zwarte poot (ook verkrijgbaar in stof, vanaf 1654,-) 2695,-

Nadere informatie

DEALS. design DESIGN NEW. betaalbaar. collection NEW SNEL LEVERBAAR. Hoekbank TRIGNAC 266 cm breed in stofgroep Optie: hoofdsteun vanaf 99

DEALS. design DESIGN NEW. betaalbaar. collection NEW SNEL LEVERBAAR. Hoekbank TRIGNAC 266 cm breed in stofgroep Optie: hoofdsteun vanaf 99 betaalbaar DESIGN 190 x 60 349 Hoekbank TRIGNAC 266 cm breed 9 Optie: hoofdsteun vanaf SNEL LEVERBAAR collection & design DEALS 03 Dressoir VISTA 225 cm 9 175 cm 04 Al vanaf 449 01 Ovale tafel PUYO 220

Nadere informatie

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. Woonkrant mei 2019 City wonen Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder 1999,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. diverse kleuren

Nadere informatie

GRATIS * fauteuil Angelica t.w.v Gratis. fauteuil! t.w.v Wonen zoals jij dat wilt. Gratis woon- en inspiratiemagazine? Best Buy.

GRATIS * fauteuil Angelica t.w.v Gratis. fauteuil! t.w.v Wonen zoals jij dat wilt. Gratis woon- en inspiratiemagazine? Best Buy. Barstoel Maxim 169 B i j z o n d e r i n w o n e n Gratis woon- en inspiratiemagazine? Vraag m aan op hendersandhazel.nl draaibaar BARTAFEL FARMERO met bovenblad van beton, in diverse maten verkrijgbaar,

Nadere informatie

4 t/m 19 Stoelen en tafels Het is licht. 20 t/m 33 Stoelen en tafels Het is donker. 54 t/m 61 Metaal Denk in staal. 62 t/m 67 Stapelstoelen Stapel op

4 t/m 19 Stoelen en tafels Het is licht. 20 t/m 33 Stoelen en tafels Het is donker. 54 t/m 61 Metaal Denk in staal. 62 t/m 67 Stapelstoelen Stapel op Catalogus 2011/12 2 Inhoud 3 4 t/m 19 Stoelen en tafels Het is licht 20 t/m 33 Stoelen en tafels Het is donker 34 t/m 41 Gestoffeerd Stof tot nadenken 42 t/m 53 Hotel en recreatie Gastvrij genieten 54

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

# Varity fauteuil Varity Wing (=met oren), korte armen (met T-zitkussen) en zwart geëpoxeerde Kubo sledes

# Varity fauteuil Varity Wing (=met oren), korte armen (met T-zitkussen) en zwart geëpoxeerde Kubo sledes # Varity # Varity fauteuil Varity Wing (=met oren), korte armen (met T-zitkussen) en zwart geëpoxeerde Kubo sledes 2 3 model Varity Op veler verzoek en passend bij het model Spectrum, is het model Varity

Nadere informatie

TRENTO TECHNISCHE GEGEVENS TAFEL KASTEN MOGELIJKE AFWERKINGEN TECHNISCHE GEGEVENS

TRENTO TECHNISCHE GEGEVENS TAFEL KASTEN MOGELIJKE AFWERKINGEN TECHNISCHE GEGEVENS 2 Collectie TRENTO TECHNISCHE GEGEVENS TAFEL - dikte tafelblad : 3,4cm ( incl gelakt glasblad 4mm ) - tafelblad - vast gedeelte : houten tafelblad + gelakt satinato glas 4mm - verlengblad(en) : volledig

Nadere informatie

Sale 50 RELAXFAUTEUILS. Eindejaars Zitgroep Lora NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN

Sale 50 RELAXFAUTEUILS. Eindejaars Zitgroep Lora NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE KEUZE UIT MEER DAN krant 07 Schippers Woonwereld Wij zijn e Kerstdag geopend van.00-7.00 uur! Eindejaars Zitgroep Lora Luxe zitgroep Lora is leverbaar in diverse opstellingen, stof, lederkwaliteiten en kleuren. zoals getoond

Nadere informatie

CROSS. Naargelang de beschikbare afwerkingscategoriën ( zie prijslijst ) kunt u kiezen uit het brede gamma standaardafwerkingen :

CROSS. Naargelang de beschikbare afwerkingscategoriën ( zie prijslijst ) kunt u kiezen uit het brede gamma standaardafwerkingen : 2 Collectie CROSS TECHNISCHE GEGEVENS TAFEL MET KRUISPOOT - dikte tafelblad : 3,8 cm - sectie van de poot : 15 x 8,2 cm - de tafels worden gedemonteerd geleverd TAFEL MET POTEN - dikte tafelblad : 10cm

Nadere informatie

59, 95 ETNIC 679,- 124, MONTANA eettafel vanaf RICH. breid het dressoir eventueel uit met een opzetkast

59, 95 ETNIC 679,- 124, MONTANA eettafel vanaf RICH. breid het dressoir eventueel uit met een opzetkast 11. In woonstijl BASE verwacht je geen tierelantijnen. De vormgeving van de meubels is open en je ziet veel natuurlijke materialen als mango- en teakhout. Met behulp van accessoires in warme aardetinten

Nadere informatie

SPECTACULAIRE. meubel ACTIES VROLIJK. Voorjaar

SPECTACULAIRE. meubel ACTIES VROLIJK. Voorjaar SPECTACULAIRE meubel ACTIES VROLIJK Voorjaar woonstijl ROYAL 03 Fauteuil ANDY 692,- - Eetkamerstoel FIN 299,- - Eetkamerstoel FIN Stijlvolle eetkamerstoel met gecapitonneerde rug.,- 02 - Kloostertafel

Nadere informatie

Betaalbaar Design. just-racks. It s Just-Racks

Betaalbaar Design. just-racks. It s Just-Racks It s JustRacks NL Betaalbaar Design. De JustRacks tv meubel collectie is modern en elegant. De smart tv meubels zijn geschikt voor de nieuwste generatie smart televisies, en kenmerken zich door een tijdloos

Nadere informatie

Heel veel voordeel waar je blij van wordt!

Heel veel voordeel waar je blij van wordt! Heel veel voordeel waar je blij van wordt! 2-zits Zembla 799 699 pocketvering optioneel designpoot optioneel 2-ZITS ZEMBLA 799 699 in leder vanaf 1399 1249 (afgebeeld in stof Secillia) in diverse opstellingen,

Nadere informatie

Kom naar Domo, waar inspiratie thuis is M 2 MEUBELEN EN DECORATIE BEZOEK ONZE WEBSITE. MET GRATIS PARKING VOOR ONZE KLANTEN

Kom naar Domo, waar inspiratie thuis is M 2 MEUBELEN EN DECORATIE BEZOEK ONZE WEBSITE.   MET GRATIS PARKING VOOR ONZE KLANTEN VOORJAAR 2019 BETAALBAAR DESIGN @DOMO Kom naar Domo, waar inspiratie thuis is. BEZOEK ONZE WEBSITE www.domomeubelen.be 2000 M 2 MEUBELEN EN DECORATIE MET GRATIS PARKING VOOR ONZE KLANTEN van A tot Z...

Nadere informatie

Ontwerp je eigen skik kast!

Ontwerp je eigen skik kast! 1 Kies je kast 49cm 74cm 95cm Op zoek naar een stijlvolle, ruime kast die je zelf kunt samenstellen, die de look en feel heeft van een luxe op maat gemaakte kast én betaalbaar is? SKIK it is! Ontwerp je

Nadere informatie

D-BODHI FENDY D -BODHI EUROPE BY DTP FENDY COLLECTIE

D-BODHI FENDY D -BODHI EUROPE BY DTP FENDY COLLECTIE D-BODHI FENDY De Fendy collectie is gemaakt van gerecyclede teakhouten draagbalken. De oude balken zijn geschuurd, zonder dat de schoonheid van het oude hout verloren gaat. Het hout is gecombineerd met

Nadere informatie

OPRUIMIN.G. meek s meubelen OP = OP meek s meubelen Heeft PALLET KORTIN.G KORT SIERKUSSENS VANAF ULTIMA EETTAFEL

OPRUIMIN.G. meek s meubelen OP = OP meek s meubelen Heeft PALLET KORTIN.G KORT SIERKUSSENS VANAF ULTIMA EETTAFEL meek s meubelen Heeft RUIMIN.G SIERKUSSENS VANAF 10.99 ULTIMA EETTAFEL UITGEVOERD IN MASSIEF EIKEN MET STOER METALEN ONDERSTEL MEERDERE PLAATSEN TE PLAATSEN. ZOALS AFGEBEELD L240XB100. VERKRIJGBAAR VANAF

Nadere informatie

hoekbank moderne hoekbank. uitgevoerd in leder. Met verplaatsbare rugkussens in stof en leder. Exclusief sierkussens en plaid. van 2149 voor 429.

hoekbank moderne hoekbank. uitgevoerd in leder. Met verplaatsbare rugkussens in stof en leder. Exclusief sierkussens en plaid. van 2149 voor 429. Zin. IN IETS NIEUWS vintano hoekbank moderne hoekbank. uitgevoerd in leder. Met verplaatsbare rugkussens in stof en leder. Exclusief sierkussens en plaid. van 2149 voor 1795.- Massala SALONTAFEL Nu 429.-

Nadere informatie

899,- Best Buy. Wonen à la carte. Wonen à la carte VECCHIO. 3-zits Vecchio in stof vanaf INTRODUCTIEPRIJS 999,- Jacqueline Stevens Concept Manager

899,- Best Buy. Wonen à la carte. Wonen à la carte VECCHIO. 3-zits Vecchio in stof vanaf INTRODUCTIEPRIJS 999,- Jacqueline Stevens Concept Manager VECCHIO kies je opstelling Dat is wonen zoals jij wilt! Jacqueline Stevens Concept Manager kies je poot RVS poot zwart metalen poot Kies uit alle mogelijkheden die Henders & Hazel je te bieden heeft en

Nadere informatie

999,- 189,- 649,- Ajezi dressoir, 210 cm. Ricardo armstoel in stof Calabria antraciet. Ajezi eetkamertafel, 190 x 100 cm

999,- 189,- 649,- Ajezi dressoir, 210 cm. Ricardo armstoel in stof Calabria antraciet. Ajezi eetkamertafel, 190 x 100 cm deze lamp is NIEUW! dressoir, 0 cm 999,- like ons op Ricardo armstoel in stof Calabria antraciet 89,- deze tafel is NIEUW! eetkamertafel, 90 x 00 cm 69,- Leverbaar in kleuren antraciet cognac lever petrol

Nadere informatie

799,- 149,- Coiba eetkamertafel 105 x 200 cm in Tibet Grey. Marcella 149,- eetkamerstoel

799,- 149,- Coiba eetkamertafel 105 x 200 cm in Tibet Grey. Marcella 149,- eetkamerstoel like ons op schilderij Hear See Talk 60 x 40 cm 49,- Coiba eetkamertafel 05 x 00 cm in Tibet Grey 799,- Marcella eetkamerstoel 49,- Coiba eetkamertafel zoals afgebeeld 05 x 00 cm in Tibet Grey 799,- 05

Nadere informatie

Nieuwe collectie 2012/2013

Nieuwe collectie 2012/2013 Nieuwe collectie 2012/2013 MR 680 2 Musterring een collectie kwalitatief hoogstaande meubelen Voor u ligt de Musterring brochure met de collectie 2012 / 2013. Bekijk de verschillende meubelprogramma s

Nadere informatie

Design en comfort gaan hand in hand

Design en comfort gaan hand in hand Vraag nu onze gratis catalogus aan! Design en comfort gaan hand in hand hoekbank Delaware 7 899,- 1 4 5 2 Keuze uit brede of smalle arm 3 1 hoekbank Delaware bestaande uit 3-zits met longchair (links of

Nadere informatie

KENMERKEN TAFELS KASTEN MOGELIJKE AFWERKINGEN TECHNISCHE GEGEVENS

KENMERKEN TAFELS KASTEN MOGELIJKE AFWERKINGEN TECHNISCHE GEGEVENS Collectie REFLEX KENMERKEN TAFELS - dikte tafelblad = 38mm ( vaste eettafels ) of 2x28mm ( eettafel met klapverlengstukken ) - sokkel 4cm : in inox laminaat ( standaard ) of in eikenfineer of matte lak

Nadere informatie

warme Dressoir Emporio

warme Dressoir Emporio Woonkrant 07 warme Verrassend collectie Hoekbank Loredo Leverbaar in diverse opstellingen, stof-, lederkwaliteiten en kleuren. Nu als hoekopstelling van 87,- voor 699,-. In leder vanaf 999,- Vanaf 999,-

Nadere informatie

eigen stijl Ontdek uw Extra geopend Met de woonconcepten van De mooiste woonwinkel! Thuis in je huis bij Thuis in je huis bij de mooiste woonwinkel

eigen stijl Ontdek uw Extra geopend Met de woonconcepten van De mooiste woonwinkel! Thuis in je huis bij Thuis in je huis bij de mooiste woonwinkel Woonkrant voorjaar 2016 van der Heijden Ontdek uw eigen stijl Met de woonconcepten van De mooiste woonwinkel! Zitgroep Triade Model Triade is leverbaar in diverse afmetingen, opstellingen, stof-, lederkwaliteiten

Nadere informatie

vind de WIN CODE en maak kans op een WOONCHEQUE t.w.v Ovale tafel 220 x 110 cm 799 actie 149 optie: set armleuningen 30 betaalbaar DESIGN

vind de WIN CODE en maak kans op een WOONCHEQUE t.w.v Ovale tafel 220 x 110 cm 799 actie 149 optie: set armleuningen 30 betaalbaar DESIGN vind de WIN CODE altijd prijs! en maak kans op een WOONCHEQUE t.w.v. 1.500 kijk op de achterzijde Ovale tafel 220 x 110 cm 799 actie 149 129 optie: set armleuningen 30 betaalbaar DESIGN 160 cm hoog 279

Nadere informatie

189,- 579,- Deaumain. Ricardo armstoel in stof Calabria. Deaumain. De collectie is verkrijgbaar bij: SNEL LEVERBAAR SNEL LEVERBAAR

189,- 579,- Deaumain. Ricardo armstoel in stof Calabria. Deaumain. De collectie is verkrijgbaar bij: SNEL LEVERBAAR SNEL LEVERBAAR like ons op Deaumain buffetkast, 60 cm breed van 499,- voor 99,- 2 Ricardo armstoel in stof Calabria 89,- Leverbaar in 4 kleuren antraciet cognac lever petrol Deaumain eetkamertafel, vanaf 579,- Zoals

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

1199, 00 Voor slechts 2995, 00. beleef de warmte thuis met de knusse weken! Boxspring. IJtsma.demooistewoonwinkel.nl. Thuis in je huis!

1199, 00 Voor slechts 2995, 00. beleef de warmte thuis met de knusse weken! Boxspring. IJtsma.demooistewoonwinkel.nl. Thuis in je huis! CollectieKRANT najaar 2014 - ijtsma livingworld Wonen, slapen en keukens Thuis in je huis! DE MOOISTE WOONWINKEL Twente programma Zie pagina 3 beleef de Maak gebruik van gratis interieuradvies en laat

Nadere informatie

LOT_ID TITLE DESCRIPTION 16-1 Zodiac Vitrinekast Zodiac Virtinekast en Zodiac TV Meubel 16-5 Bijzettafel 60 x 60 cm Bijzettafel 60 x 60 cm 16-10

LOT_ID TITLE DESCRIPTION 16-1 Zodiac Vitrinekast Zodiac Virtinekast en Zodiac TV Meubel 16-5 Bijzettafel 60 x 60 cm Bijzettafel 60 x 60 cm 16-10 LOT_ID TITLE DESCRIPTION 16-1 Zodiac Vitrinekast Zodiac Virtinekast en Zodiac TV Meubel 16-5 Bijzettafel 60 x 60 cm Bijzettafel 60 x 60 cm 16-10 Impuls Vitrinekast Impuls Vitrinekast 105 x 190 cm Zonder

Nadere informatie

Maatwerkprogramma. uw kwaliteitsmeubelen naar wens samengesteld

Maatwerkprogramma. uw kwaliteitsmeubelen naar wens samengesteld Maatwerkprogramma uw kwaliteitsmeubelen naar wens samengesteld Introductie 4-9 Introductie Maatwerkprogramma Inhoudsopgave TV dressoirs 12-13 TV dressoir T2 14-15 TV dressoir T3 16-17 TV dressoir T4 18-19

Nadere informatie

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! demooistewoonwinkel.

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! demooistewoonwinkel. krant 08 De mooiiste woonwinkel Nieuwjaars Elementenbank Ramsey Leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en kleuren.,5 zitsbank met longchair (9x cm) voor 559,-. en hocker (0x0 cm) voor 6,-.

Nadere informatie

899,- 599,- 299,- vanaf. verdouwwonen.nl. in leder vanaf. vanaf. vanaf

899,- 599,- 299,- vanaf. verdouwwonen.nl. in leder vanaf. vanaf. vanaf Hoekbank Bolsano Zitgroep Bolsano is leverbaar in diverse opstellingen, stof-, Zoals getoond: 1899,- Fauteuil Gerco Leverbaar in diverse kleuren, stof- en lederkwaliteiten en met hoge of lage rug. Eetkamerbank

Nadere informatie

B. : H. : D. : % massieve eik (1)

B. : H. : D. : % massieve eik (1) CURTIS Referentie Dressoir 3 laden Dressoir 2 delen - 4 deuren - 3 laden B. : 232 - H. : 222 - D. : 54 69440 Opzet enkel voor 4 deuren B. : 232 - H. : 118 - D. : 51 Dressoirs 5 laden 69121 Dressoir 4 deuren

Nadere informatie

189,- 579,Zoals afgebeeld 190 x 100 cm in Pampas Grey 649,- Deaumain. Ricardo. Deaumain. De collectie is verkrijgbaar bij: SNEL

189,- 579,Zoals afgebeeld 190 x 100 cm in Pampas Grey 649,- Deaumain. Ricardo. Deaumain. De collectie is verkrijgbaar bij: SNEL like ons op Deaumain buffetkast, 60 cm breed van 499,- voor 99,- Ricardo deze stoel is armstoel in stof Calabria 89,- Deaumain eetkamertafel, vanaf Leverbaar in 4 kleuren antraciet cognac lever petrol

Nadere informatie

NIEUW! Wooncollectie Box. Jij wilt toch ook eindeloos variëren? Best Buy Hoekbank Braga in Corsica leder. (zie pagina 2-3) vanaf 2847 INTRODUCTIEPRIJS

NIEUW! Wooncollectie Box. Jij wilt toch ook eindeloos variëren? Best Buy Hoekbank Braga in Corsica leder. (zie pagina 2-3) vanaf 2847 INTRODUCTIEPRIJS Jij wilt toch ook eindeloos variëren? Hoekbank Braga in Corsica leder vanaf 2847 2597 1-ZITS BRAGA armleuning links of rechts in stof vanaf 599,- 549,- in leder vanaf 799,- 729,- 1-ZITS XL ZONDER ARMLEUNINGEN

Nadere informatie

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! citywonen.com. Eetkamerstoel Faja

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! citywonen.com. Eetkamerstoel Faja krant 08 City wonen Nieuwjaars Elementenbank Ramsey Leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en kleuren.,5 zitsbank met longchair (9x cm) voor 559,-. en hocker (0x0 cm) voor 6,-. en kleuren.

Nadere informatie

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! poels.nl. Eetkamerstoel Faja

Sale. Nieuwjaars Elementenbank Ramsey 1899,- Met hoofdsteun NU VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! poels.nl. Eetkamerstoel Faja krant 08 Poels Wonen en Slapen Elementenbank Ramsey Leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en kleuren.,5 zitsbank met longchair (9x cm) voor 559,-. en hocker (0x0 cm) voor 6,-. Leverbaar in

Nadere informatie

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E EMBRACE Intimate moments with E M B R A C E your loved ones are precious. De EMBRACE collectie van Pascale Naessens is een massieve meubellijn met body. Embrace them! Ze omarmt stoer metaal met natuurlijk

Nadere informatie

799,- 149,- 99,- Rosario 2,5-zits met longchair. Drum bijzettafel hoogte 43 cm. Home Sweet Home schilderij 90 x 90 cm 49, 95

799,- 149,- 99,- Rosario 2,5-zits met longchair. Drum bijzettafel hoogte 43 cm. Home Sweet Home schilderij 90 x 90 cm 49, 95 like ons op Bezoek onze nieuwe website www.happyathome.nl en bestel via onze webshop wanneer het jou uitkomt! Drum bijzettafel hoogte 43 cm 149,- Home Sweet Home schilderij 90 x 90 cm 49, 95 1 Rosario

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Bewaar exemplaar VOORWOORD INHOUD Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van

Nadere informatie

MARCO MARKNESSE ZITTEN OP MAAT COLLECTIE FOLDER PAST IN ELK INTERIEUR ONTDEK MEER VAN ONZE COLLECTIE HOEKBANK IN STOF EN LEDER

MARCO MARKNESSE ZITTEN OP MAAT COLLECTIE FOLDER PAST IN ELK INTERIEUR ONTDEK MEER VAN ONZE COLLECTIE HOEKBANK IN STOF EN LEDER MARCO MARKNESSE COLLECTIE FOLDER ZITTEN OP MAAT PAST IN ELK INTERIEUR HOEKBANK IN STOF EN Zitprogramma Maine Ons zitmeubelprogramma Maine kunt u naar wens in stappen van 20 cm aanpassen aan uw woonkamer.

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één

Nadere informatie

Lentekriebels. voor in huis 1899,- 1499,- Hallo lente! 139,- 3 trendy kleuren. 2 e Paasdag zijn wij geopend van uur. ijtsma.

Lentekriebels. voor in huis 1899,- 1499,- Hallo lente! 139,- 3 trendy kleuren. 2 e Paasdag zijn wij geopend van uur. ijtsma. 2 e Paasdag zijn wij geopend van 11.00-17.00 uur Woonkrant maart 2018 IJtsma Livingworld WONEN, SLAPEN EN KEUKENS Hallo lente! Lentekriebels voor in huis Zitgroep Arla is leverbaar in diverse opstellingen,

Nadere informatie

Sale. Winter 2499,- HEEL VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! woonkrant. seinewonen.nl

Sale. Winter 2499,- HEEL VEEL TOONZAALMODELLEN VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS! woonkrant. seinewonen.nl Woonkrant december 2018 Seine wonen Winter woonkrant Hoekbank Pascal Keuze uit verschillende ruggen en armen, is leverbaar in diverse opstellingen, stof- en lederkwaliteiten en kleuren. in stof NU 2499,-

Nadere informatie

DE MOOISTE WOONWINKEL

DE MOOISTE WOONWINKEL OPRUIMKRANT DECEMBER 2015 - IJTSMA LIVINGWORLD 2e KERSTDAG OPEN VAN 11.00-17.00 UUR WONEN, SLAPEN EN KEUKENS Thuis in je huis! S A LE DE MOOISTE WOONWINKEL TOT 70% WINTE R KORTING OP S HOWROOM MODE LLE

Nadere informatie

HAAL ALLES UIT DE KAST

HAAL ALLES UIT DE KAST HAAL ALLES UIT DE KAST totale ontzorging: van opmeten tot monteren! 6 NIEUW! ZWEEFDEURKAST NEVADA 2 DRAAIDEURKAST 8 MIDTOWN Voorwoord Als professioneel slaapadviseur helpen we je graag bij het maken van

Nadere informatie

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. Woonkrant mei 2019 Visser meubelen wonen & slapen Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder 1999,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

Nadere informatie

meerdere opstellingen meerdere kleuren Salontafel Ponto In stof Preston. Diverse kleuren.

meerdere opstellingen meerdere kleuren Salontafel Ponto In stof Preston. Diverse kleuren. CombiDeals! Boxspring Austin Complete set met pocketveringmatras, comfortschuim topper en hoofdbord. Meerprijs elektrisch verstelbaar 500.-. Ook mogelijk in lengte 210 cm tegen meerprijs. 999.- 699.- Ook

Nadere informatie

899,- 15, 99. Sydney ruime 3-zits. Parrot Friends schilderij 90 x 90 cm 99,- optioneel: verstelbare zitting. Galore karpet,

899,- 15, 99. Sydney ruime 3-zits. Parrot Friends schilderij 90 x 90 cm 99,- optioneel: verstelbare zitting. Galore karpet, Parrot Friends schilderij 90 x 90 cm 99,- like ons op kussen met achterzijde in bont 5, 99 Sydney comfortabele fauteuil 599,- NIEUW in onze collectie Sydney ruime -zits 899,- Zoals afgebeeld in luxe stof

Nadere informatie

Ultimo 2,5-zitsbank 2.399

Ultimo 2,5-zitsbank 2.399 De Topform collectie Living should be easy is het thema van Topform. En zo is ook deze collectie ontwikkeld. Frisse, comfortabele designmeubelen, gemaakt voor comfort met een probleemloze kwaliteit. Van

Nadere informatie

n 179,- INTRODUCTIEPRIJS in Catania leder Onze nieuwe catalogus is uit! Vraag deze gratis aan of bekijk m op:

n 179,- INTRODUCTIEPRIJS in Catania leder Onze nieuwe catalogus is uit! Vraag deze gratis aan of bekijk m op: eetkamerstoel Doutzen INTRODUCTIEPRIJS n 179,- in Catania leder eetkamertafel Kodiak 190x100cm 649,- 220x100cm 699,- 160x90cm 599,- 190x100cm (+60cm) 899,- 160x90cm (+50cm) 799,- 160x140cm (+50cm) 899,-

Nadere informatie

949,- Gratis schort. Voordeel waar je blij van wordt! WE LOVE. 3-zits Praia vanaf. hoofdsteun t.w.v. 79,-

949,- Gratis schort. Voordeel waar je blij van wordt! WE LOVE. 3-zits Praia vanaf. hoofdsteun t.w.v. 79,- WE LOVE + Gratis* hoofdsteun t.w.v. 79,- Voordeel waar je blij van wordt! 3-zits Praia vanaf 949,- Gratis schort Bij aankoop vanaf 750,- een exclusieve lederen Henders & Hazel BBQ schort t.w.v. 9,- cadeau.

Nadere informatie

Lentekriebels. voor in huis 1899,- 1499,- Hallo lente! VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN 139,- 3 trendy kleuren

Lentekriebels. voor in huis 1899,- 1499,- Hallo lente! VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN 139,- 3 trendy kleuren 2 e Paasdag zijn wij geopend van 10.00-17.00 uur Woonkrant maart 2018 Van den Oever wonen & slapen VAN DEN OEVER WONEN & SLAPEN Hallo lente! Lentekriebels voor in huis Zitgroep Arla is leverbaar in diverse

Nadere informatie

Woonmaand! 1499,- OKTOBER 259,- 599,- diverse kleuren. verdouwwonen.nl. Hoekbank vanaf. Woonkrant oktober 2018 Verdouw Wonen en Slapen.

Woonmaand! 1499,- OKTOBER 259,- 599,- diverse kleuren. verdouwwonen.nl. Hoekbank vanaf. Woonkrant oktober 2018 Verdouw Wonen en Slapen. Woonkrant oktober 2018 Verdouw Wonen en Slapen Hoekbank Valencia 3-zits met longchair rechts. Valencia is leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en kleuren, afmeting 310x184x88 cm Hoekbank

Nadere informatie