voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006"

Transcriptie

1 Nr.: 40 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van Mierlo M. Buijs M.G.M. van der Poel R. van den Bos mr. J.T.A.J. van der Ven Afwezig:

2 ORGANISATIEONDERSTEUNING 1. ONDERWERP: Vaststelling van de besluitenlijst van 3 oktober Tot vaststelling overgaan. 2. ONDERWERP: Representatierooster van het college van Heusden voor het weekend van 6 en 13 oktober Voor kennisgeving aannemen. 3. ONDERWERP: Verordening rechtspositie wethouders, raads- en commissieleden Aan de raad voor te stellen: 1. Een standpunt in te nemen over: gebruik mobiele telefoon; creditcard en ict voor commissieleden. 2. de Verordening voorzieningen wethouders, raads- en commissieleden 2005, met ingang van 1 januari 2007, in te trekken. 3. de "Verordening rechtspositie wethouders, raads- en commissieleden 2006" met ingang van 1 januari 2007 vast te stellen. 4. De Verordening outplacement gewezen wethouders 2006 met ingang van 1 januari 2007 vast te stellen. 4. ONDERWERP: Vrijstellingsverzoek van de heer J.M. Verhoeven, Tuinbouwweg 61 Haarsteeg voor de bouw van een garage bij zijn pand tot een oppervlakte van 100 m2. Vrijstelling op grond van artikel 19, lid 2, WRO voor de bouw van een garage bij het pand Tuinbouwweg 61 Haarsteeg tot een oppervlakte van 100 m2 door de heer J.M. Verhoeven en hiervan mededeling doen aan gedeputeerde staten overeenkomstig bijgevoegd concept.

3 5. ONDERWERP: Verzoek Ondernemers Vereniging Drunen voor het omwisselen van koopzondagen in verband met de intocht van de goedheiligman. De vastgestelde koopzondag 12 november 2006 omwisselen voor zondag 19 november 2006 voor de kern Drunen. 6. ONDERWERP: Toepassen van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ten aanzien van: Het vergroten van de garage/berging aan de Magnoliastraat 25 te Drunen; Het bouwen van een garage/berging aan de Mariëndonkstraat 33, Elshout; Het bouwen van een garage/berging aan de Mariëndonkstraat 33A, Elshout. 1. Instemmen met het in principe verlenen van de vrijstelling op grond van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voor bijgevoegd bouwplan. 2. De voorgeschreven procedure aanvangen door het bouwplan te publiceren en ter visie te leggen. ONDERSTEUNING LEEFOMGEVING 7. ONDERWERP: Brief van fractie Gemeentebelangen inzake afvalinzameling en diftar. Reageren naar de fractie Gemeentebelangen middels bijgaande conceptbrief.

4 8. ONDERWERP: 8 e Wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening (aanwijzing inzamelende instantie). Aan de raad voor te stellen de APV te wijzigen conform het conceptbesluit. Nagaan of voor andere samenwerkingsvormen eenzelfde uitzonderingsregel kan worden toegepast. BZ: Raad: ONDERWERP: Beslissing op bezwaarschrift tegen vrijstelling en bouwvergunning. Bezwaarschrift ontvankelijk en deels gegrond te verklaren met dien verstande dat het besluit om vrijstelling te verlenen voor de uitoefening van een aan huis gebonden beroep blijft gehandhaafd en dat ingevolge artikel 3.5.f van het bestemmingsplan alsnog vrijstelling c.q. bouwvergunning wordt verleend voor de uitbreiding van het bijgebouw, onder toekenning van een kostenvergoeding aan bezwaarmaker ten bedrage van 161, ONDERWERP: Notitie: Ontheffingen beleid hogere grenswaarde wegverkeerslawaai en industrielawaai. Beleid vaststellen zoals in de Notitie: Ontheffingen beleid hogere grenswaarden wegverkeerslawaai en industrielawaai is aangegeven. Aanhouden. Stuk aanpassen. Terug in de volgende vergadering. Raad:

5 11. ONDERWERP: Milieuprogramma Vaststellen milieuprogramma Het college opteert voor een realistisch ambitie niveau. Tekstueel dient het gedeelte inzake financiële consequenties nader te worden genuanceerd. Voor het overige wordt conform advies besloten. BZ: Raad: ONDERSTEUNING WELZIJN 12. ONDERWERP: Evaluatie projectteam 0-6-jarigen en VVE in de periode De evaluatie over de periode voor kennisgeving aannemen 2. De raad informeren over de landelijke ontwikkelingen op het terrein van de VVE en over de verdere lokale invulling van het VVE-beleid voor de periode De raad verzoeken om herijking van eerdere standpunten van het peuterspeelzaalbeleid m.b.t. de tegemoetkoming voor de lagere inkomens en de tweede professionele beroepskracht op de VVEpeuterspeelzalen waar intensieve VVE-programma s worden uitgevoerd. In de commisievergadering van december 2006 zal een presentatie worden verzorgd over het 6 jarigen-project. Het stuk zal worden voorzien van nadere informatie. Voor het overige conform advies besloten.

6 13. ONDERWERP: Verzoek om structurele bijdrage Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen. Besluiten om aan het overlegorgaan nationaal park De Loonse en Drunense Duinen mede te delen dat uw college: - op dit moment geen structurele middelen voor dit nieuwe beleid beschikbaar stelt; - in principe bereid is om in 2007 voor de financiering van zich daadwerkelijk aandienende en gewenste nationaal park projecten te zoeken naar incidentele oplossingen; - bij de voorjaarsnota 2007 opnieuw de integrale afweging maakt om structureel gelden beschikbaar te stellen voor nationaal park projecten. Aanhouden. Nader overleg met wethouder Groen. Daarna terug in de volgende vergadering. 14. ONDERWERP: Vertegenwoordiging in overlegorgaan nationaal park De Loonse en Drunense Duinen. - De vertegenwoordiging van de gemeente Heusden in het overlegorgaan nationaal park De Loonse en Drunense Duinen mandateren aan de heer drs. P.R. Groenestein. Het overlegorgaan schriftelijk in kennis stellen van dit besluit. Aanhouden. Na overleg met de heer Groenestein terug in de vergadering. ADMINISTRATIES EN VASTGOED 15. ONDERWERP: Vaststellen tarieven onroerende-zaakbelastingen De tarieven vast te stellen conform bijgevoegd conceptbesluit. Het college besluit dit punt te agenderen t.b.v. de begrotingsvergadering, tenzij het procedureel noodzakelijk is om het voor de vergadering van 12 dec 2006 te agenderen. ABZ: Raad:

7 BEDRIJFSECONOMISCHE CONTROL 16. ONDERWERP: Begroting Stadsgewest s-hertogenbosch. Instemmen met de begroting van het Stadsgewest s-hertogenbosch. Dit stuk agenderen t.b.v. de raadsvergadering van 31 oktober Raad: ONDERWERP: Erven van den Brandt, p/a Mommersteeg 94 Haarsteeg. Aankoop boerderij met erf Mommersteeg 94 in Haarsteeg. Voorgesteld wordt tot aankoop over te gaan voor de prijs en voorwaarden zoals die zijn opgenomen in de koopovereenkomst. KWALITEITSCONTROL 18. ONDERWERP: Rapportage doeltreffendheidsonderzoeken programma 2005; eigendom en gebruik gemeentelijke gebouwen en peuterspeelzaalwerk. - De rapportages voor kennisgeving aan te nemen en aan te geven of de gebruikte systematiek voldoet aan de verwachtingen. - De rapporten ter kennisname te brengen van de raad - De directie opdracht te geven een plan van verbetering op te stellen en de aanbevelingen uit te voeren. GRIFFIE 19. ONDERWERP: Ingekomen stukken en mededelingen raad 31 oktober Ter kennisgeving aannemen. Raad:

8 Deze besluitenlijst, betrekking hebbende op 19 volgnummers, is vastgesteld in de vergadering van 17 oktober Het college van Heusden, de secretaris, de burgemeester, mr. J.T.A.J. van der Ven drs. H.P.T.M. Willems

van de vergadering van het college van Heusden

van de vergadering van het college van Heusden Nr.: 21 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 23 mei 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo dr.

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Nr.: 34 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Aanwezig: Afwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Nr.: 37 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Nr.: 49 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen Ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. College V200900379 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. Advies: Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 21 november 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 21 november 2006 Nr.: 46 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 21 november 2006 Aanwezig: de wethouders: B.M. Groen Mr. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M. van der Poel R. van den Bos De

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 24 oktober 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 24 oktober 2006 Nr.: 42 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 24 oktober 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 27 oktober 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 27 oktober 2009. College V200901170 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 27 oktober 2009. Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 27 oktober 2009. Advies: Wij stellen u

Nadere informatie

Feitelijke informatie: Besluitenlijst van de collegevergadering van 16 oktober 2007.

Feitelijke informatie: Besluitenlijst van de collegevergadering van 16 oktober 2007. College V200701042 Onderwerp: Besluitenlijst van de collegevergadering van 16 oktober 2007. Collegevoorstel Feitelijke informatie: Besluitenlijst van de collegevergadering van 16 oktober 2007. Advies:

Nadere informatie

Feitelijke informatie: Besluitenlijst van de collegevergadering van 11 december 2007.

Feitelijke informatie: Besluitenlijst van de collegevergadering van 11 december 2007. College V200701324 Onderwerp: Besluitenlijst van de collegevergadering van 11 december 2007. Collegevoorstel Feitelijke informatie: Besluitenlijst van de collegevergadering van 11 december 2007. Inzet

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 16 februari 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 16 februari 2009. College V200900149 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 16 februari 2009. Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 16 februari 2009. Advies: Wij stellen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 12 januari 2010.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 12 januari 2010. College V20100059 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 12 januari 2010. Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 12 januari 2010. Advies: Wij stellen u voor

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMvdB05. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMvdB05. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010 Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010 Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMvdB05 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 18 mei 2010 Voorgenomen besluit Wij stellen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 2 maart 2010.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 2 maart 2010. College V20100286 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 2 maart 2010. Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 2 maart 2010. Advies: Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. College ORGOJH015 Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Collegevoorstel Feitelijke informatie Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Voorgenomen besluit

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 april 2005 te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 april 2005 te Drunen Nr.: 14 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 april 2005 te Drunen Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: Afwezig: de wethouder: ing.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB147. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 12 april 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB147. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 12 april 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 12 april 2011. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMB147 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 12 april 2011. Voorgenomen besluit Wij stellen

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 4 januari 2005 te Vlijmen

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 4 januari 2005 te Vlijmen Nr.: 1 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 4 januari 2005 te Vlijmen Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: Afwezig: de wethouder:

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 december 2006 Nr.: 50 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 december 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 10 februari 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 10 februari 2009. College V200900128 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 10 februari 2009. Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 10 februari 2009. Advies: Wij stellen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 28 april 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 28 april 2009. College V200900500 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 28 april 2009. Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 28 april 2009. Advies: Wij stellen u voor

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 23 mei 2017

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 23 mei 2017 Zaaknummer: 00512630 openbare besluitenlijst college 23 mei 2017 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 23 mei 2017 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Het voorstel is om bijgaand

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inzet van middelen: Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel

Collegevoorstel. Inzet van middelen: Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel College Onderwerp: V200900439 Aanvraag verklaring van geen bezwaar bij Gedeputeerde Staten met betrekking tot de vrijstellingsprocedure ten behoeve van de bouw van een woning en kantoor aan de Hogeweg

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Vlijmen

van de vergadering van het college van Heusden te Vlijmen Nr.: 18 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Vlijmen d.d. 2 mei 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen M. Buijs A.A.G.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB231. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 20 september 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB231. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 20 september 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMB231 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp openbare besluitenlijst college 12 mei 2015

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp openbare besluitenlijst college 12 mei 2015 Zaaknummer 00434869 Onderwerp openbare besluitenlijst college 12 mei 2015 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 12 mei 2015 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor

Nadere informatie

Onderwerp: Agenda's Informatievergaderingen 27 en 28 november 2007

Onderwerp: Agenda's Informatievergaderingen 27 en 28 november 2007 College V200701161 Onderwerp: Agenda's Informatievergaderingen 27 en 28 november 2007 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Bijgevoegd treft u aan de concept-agenda s voor de Informatievergaderingen van

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB187. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 21 juni 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB187. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 21 juni 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 21 juni 2011. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMB187 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 21 juni 2011. Voorgenomen besluit Wij stellen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp Openbare besluitenlijst college 25 september 2018

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp Openbare besluitenlijst college 25 september 2018 Zaaknummer 00566003 Onderwerp Openbare besluitenlijst college 25 september 2018 Collegevoorstel Feitelijke informatie De openbare besluitenlijst van de collegevergadering van 25 september 2018 treft u

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB203. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 19 juli 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB203. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 19 juli 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 19 juli 2011. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMB203 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 19 juli 2011. Voorgenomen besluit Wij stellen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOTH20. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6 december 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOTH20 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 6. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand besluit

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp Openbare besluitenlijst college 17 oktober 2017

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp Openbare besluitenlijst college 17 oktober 2017 Zaaknummer 00527593 Onderwerp Openbare besluitenlijst college 17 oktober 2017 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 17 oktober 2017 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Het voorstel

Nadere informatie

Vaststellen bestemmingsplan Elshout herziening Kapelstraat 14

Vaststellen bestemmingsplan Elshout herziening Kapelstraat 14 Collegevoorstel Zaaknummer: OLOGMB02 Vaststellen bestemmingsplan Elshout herziening Kapelstraat 14 Inleiding De heer Douma uit Drunen heeft een aanvraag om bouwvergunning ingediend om zijn woning aan de

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 3 juni 2014

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 3 juni 2014 Zaaknummer: 0392736 openbare besluitenlijst college 3 juni 2014 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 3 juni 2014 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

interpretatie vrijstelling Julianalaan 11 te Vlijmen

interpretatie vrijstelling Julianalaan 11 te Vlijmen College Onderwerp: V200900884 interpretatie vrijstelling Julianalaan 11 te Vlijmen Samenvatting: Het college heeft in haar vergadering van 15 december 2009 voor de uit te geven kavels aan de Wilhelminastraat

Nadere informatie

Vragen ex art. 61 Reglement van orde van de fracties DMP en Van Bokhoven inzake het parkeren van vrachtauto's in woonkernen

Vragen ex art. 61 Reglement van orde van de fracties DMP en Van Bokhoven inzake het parkeren van vrachtauto's in woonkernen College Onderwerp: V200701088 Vragen ex art. 61 Reglement van orde van de fracties DMP en Van Bokhoven inzake het parkeren van vrachtauto's in woonkernen Samenvatting: Inleiding: De raadsfractie DMP en

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Voor het verlenen van medewerking is een vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1, WRO vereist (ZPP).

Voor het verlenen van medewerking is een vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1, WRO vereist (ZPP). RAADSVOORSTEL Onderwerp : Vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1, WRO voor de bouw van een dienstwoning aan de Venbroekstraat te Nieuwkuijk door Van der Heijden Vastgoed B.V., Venbroekstraat 3 Nieuwkuijk.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 27 MEI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Vragen DMP ex art 61 RvO m.b.t. terrasvergunning Wijksestraat

Vragen DMP ex art 61 RvO m.b.t. terrasvergunning Wijksestraat Zaaknummer: VHDPB01 Onderwerp Vragen DMP ex art 61 RvO m.b.t. terrasvergunning Wijksestraat Collegevoorstel Inleiding In de bijgevoegde brief van 8 juni 2010 stelt de fractie DMP Heusden vijf vragen op

Nadere informatie

Oprichten van 16 appartementen op de hoek Prins Hendrikstraat/Van Arckelstraat in Drunen

Oprichten van 16 appartementen op de hoek Prins Hendrikstraat/Van Arckelstraat in Drunen College Onderwerp: V200900253 Oprichten van 16 appartementen op de hoek Prins Hendrikstraat/Van Arckelstraat in Drunen Samenvatting: Inleiding: Op 18 december 2007 heeft Woonveste een aanvraag voor vrijstelling

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: KCJB97. Onderwerp: Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 december 2012

Collegevoorstel. Zaaknummer: KCJB97. Onderwerp: Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 december 2012 Onderwerp: Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 december 2012 Collegevoorstel Zaaknummer: KCJB97 Feitelijke informatie Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 december 2012. Voorgenomen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: KCJB23. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 31 juli 2012

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: KCJB23. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 31 juli 2012 Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 31 juli 2012 Collegevoorstel Zaaknummer: KCJB23 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 31 juli 2012 Voorgenomen besluit Wij stellen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp Openbare besluitenlijst college 28 november 2017

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp Openbare besluitenlijst college 28 november 2017 Zaaknummer 00533633 Onderwerp Openbare besluitenlijst college 28 november 2017 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 28 november 2017 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Het voorstel

Nadere informatie

Wijziging bestemmingsplan t.b.v. verandering bouwvlak Oosterseweg 1, Elshout

Wijziging bestemmingsplan t.b.v. verandering bouwvlak Oosterseweg 1, Elshout College Onderwerp: V200901133 Wijziging bestemmingsplan t.b.v. verandering bouwvlak Oosterseweg 1, Elshout Collegevoorstel Inleiding: De heer Knippels heeft een veehouderijbedrijf aan de Oosterseweg 1

Nadere informatie

Wijzigingsplan Burgemeester Buijsstraat 22 te Herpt

Wijzigingsplan Burgemeester Buijsstraat 22 te Herpt College Onderwerp: V200900667 Wijzigingsplan Burgemeester Buijsstraat 22 te Herpt Samenvatting: Inleiding: Uw college heeft op 7 april 2009 ingestemd met het opstarten van de wijzigingsprocedure artikel

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Advies commissie. Afweging. Zaaknummer: HHVOL04. Onderwerp : Handhaving gasflessenopslag Bosscheweg 67 in Drunen

Collegevoorstel. Inleiding. Advies commissie. Afweging. Zaaknummer: HHVOL04. Onderwerp : Handhaving gasflessenopslag Bosscheweg 67 in Drunen Onderwerp : Handhaving gasflessenopslag Bosscheweg 67 in Drunen Collegevoorstel Zaaknummer: HHVOL04 Inleiding Bij besluit van 19 november 2009 heeft uw college het verzoek om handhavend op te treden tegen

Nadere informatie

Feitelijke informatie: Kortheidshalve wordt verwezen naar bijgevoegd raadsvoorstel.

Feitelijke informatie: Kortheidshalve wordt verwezen naar bijgevoegd raadsvoorstel. College Collegevoorstel Inleiding: Op grond van de Verordening rechtspositie wethouders en raadsleden 2007 kunnen aan de raadsleden ICT-middelen in bruikleen worden verstrekt en kan een maandelijkse vergoeding

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies:

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies: College Onderwerp: V200700893 Verzoek om vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1 WRO (ZPP) voor de bouw van een woning aan de Joost van de Vondellaan voor rekening van de heer E. Spee, Grotestraat

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Zaaknummer: OLOGyd02. beslissing op bezwaarschrift C.H. Verbunt

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Zaaknummer: OLOGyd02. beslissing op bezwaarschrift C.H. Verbunt Zaaknummer: OLOGyd02 Onderwerp beslissing op bezwaarschrift C.H. Verbunt Collegevoorstel Inleiding Op 3 januari 2010 heeft dhr. C.H. Verbunt bezwaar gemaakt tegen de weigering van een kapvergunning, gedateerd

Nadere informatie

Nr.: 34. Besluitenlijst. van de vergadering van. het college van Heusden. d.d. 9 augustus 2005 te Drunen

Nr.: 34. Besluitenlijst. van de vergadering van. het college van Heusden. d.d. 9 augustus 2005 te Drunen Na de opening constateert de voorzitter het ontbreken van een quorum voor de vergadering. Onder verwijzing naar de Gemeentewet, artikel 56, lid 2, roept hij voor 09 augustus 2005 een nieuwe vergadering

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 28 oktober 2014

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 28 oktober 2014 Zaaknummer: 00410067 openbare besluitenlijst college 28 oktober 2014 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 28 oktober 2014 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor

Nadere informatie

bezwaarschrift tegen weigering omgevingsvergunning uitweg Esdoornstraat 20 in Drunen

bezwaarschrift tegen weigering omgevingsvergunning uitweg Esdoornstraat 20 in Drunen Zaaknummer: OLOGYD35 Onderwerp: bezwaarschrift tegen weigering omgevingsvergunning uitweg Esdoornstraat 20 in Drunen Collegevoorstel Inleiding Op 25 mei 2012 is een omgevingsvergunning verleend voor een

Nadere informatie

Bij de aanvraag om vrijstelling heeft het MFB een ruimtelijke onderbouwing gevoegd. In aanvulling hierop melden wij u het volgende:

Bij de aanvraag om vrijstelling heeft het MFB een ruimtelijke onderbouwing gevoegd. In aanvulling hierop melden wij u het volgende: Inleiding: Het Monumenten Fonds Brabant NV (MFB) is eigenaar van de monumentale boerderij aan de. Voor het behoud op langere termijn is een economisch verantwoorde vorm van hergebruik van de boerderij

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999 DEFINITIEVE - BESLUITENLIJST Aanwezig: burgemeester A.B.L. de Jonge wethouder H. Lenstra wethouder R.H. Lubberdink wethouder N.J. Teeuwen secretaris H. Overbosch Afwezig: - Afdeling Bestuursondersteuning

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 3.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 18 juli

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp Openbare besluitenlijst college 7 mei 2019

Collegevoorstel. Zaaknummer Onderwerp Openbare besluitenlijst college 7 mei 2019 Zaaknummer 00590455 Onderwerp Openbare besluitenlijst college 7 mei 2019 Collegevoorstel Feitelijke informatie De openbare besluitenlijst van de collegevergadering van 7 mei 2019 treft u bijgaand aan.

Nadere informatie

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies:

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies: College Onderwerp: V200900098 aanvraag voor reguliere bouwvergunning voor het wijzigen van de uitvoer van een eerder verleende bouwvergunning voor een vrijstaand bijgebouw op het perceel Burgemeester v/d

Nadere informatie

Wijziging bouwvlak aan de Groenstraat 16 te Herpt ten behoeve van de bouw van een ligboxenstal

Wijziging bouwvlak aan de Groenstraat 16 te Herpt ten behoeve van de bouw van een ligboxenstal College Onderwerp: V200900525 Wijziging bouwvlak aan de Groenstraat 16 te Herpt ten behoeve van de bouw van een ligboxenstal Samenvatting: Inleiding: Op 17 november 2008 heeft de heer Staak een bouwaanvraag

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: KC vaststellen van de openbare besluitenlijst van 28 januari 2014

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: KC vaststellen van de openbare besluitenlijst van 28 januari 2014 KC vaststellen van de openbare besluitenlijst van 28 januari 2014 Collegevoorstel Feitelijke informatie De openbare besluitenlijst van 28 januari 2014 treft u bijgaand aan. Zaaknummer: 00378078 Voorgenomen

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/09/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/09/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/09/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM drs. M.J.J. Wagener W.J.A. Gerritsen W.G.H. Sinderdinck M.G.E.

Nadere informatie

Vergadering van B en W DATUM TIJD PLAATS SECRETARIS NOTULIST AANWEZIG 29/10/2013 9:00 uur kamer 3 Mr. A.S. Meijer Drs. N.J. Verveen voltallige college BESLUITENLIJST - OPENBAAR 001 Besluiten van de vergadering

Nadere informatie

Het uitbreiden van de camping op het perceel Provincialeweg 6 in Doeveren

Het uitbreiden van de camping op het perceel Provincialeweg 6 in Doeveren Raad Onderwerp: V20100394 Het uitbreiden van de camping op het perceel Provincialeweg 6 in Doeveren Raadsvoorstel Inleiding: Op 26 juni 2008 is een verzoek ingediend door de familie Boll uit Doeveren om

Nadere informatie

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies:

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies: Samenvatting: Inleiding: Op 15 december 2006 is op bezwaar besloten een besluit tot bouwvergunning- en vrijstellingverlening te handhaven, voor een carport en veranda op het perceel Laagstraat 14 te Oudheusden.

Nadere informatie

Datum vergadering 16 november 2010

Datum vergadering 16 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 16 november 2010 Nummer 48 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

collectieve festiviteiten (12-dagenregeling)

collectieve festiviteiten (12-dagenregeling) College Onderwerp: V200901387 collectieve festiviteiten (12-dagenregeling) Samenvatting: Inleiding: Jaarlijks wijst het college acht dagen of dagdelen aan, waarop de geluidsnormen van het Activiteitenbesluit

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 1 november 2005 te Vlijmen

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 1 november 2005 te Vlijmen Nr.: 47 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 1 november 2005 te Vlijmen Aanwezig: Afwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M.

Nadere informatie

Datum vergadering 14 december 2010

Datum vergadering 14 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 14 december 2010 Nummer 52 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers

Nadere informatie

Vragen op grond van artikel 61 Reglement van Orde van de fractie Gemeentebelangen betreffende een verbindingsweg in het centrum van Drunen.

Vragen op grond van artikel 61 Reglement van Orde van de fractie Gemeentebelangen betreffende een verbindingsweg in het centrum van Drunen. College Onderwerp: V200900954 Vragen op grond van artikel 61 Reglement van Orde van de fractie Gemeentebelangen betreffende een verbindingsweg in het centrum van Drunen. Collegevoorstel Inleiding: Bij

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI 2004

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI 2004 Nr. 5 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 27 JANUARI 2004 Aanwezig: M. Peereboom, burgemeester R. Hackert, wethouder J.T.H.M. Penninx, wethouder A.A. van Engelen, wethouder

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB106. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 25 januari 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB106. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 25 januari 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 25 januari 2011. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMB106 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 25 januari 2011. Voorgenomen besluit Wij

Nadere informatie

Raad : 4 oktober 2005 Agendanr. : Doc.nr : : Educatie, Welzijn en Zorg RAADSVOORSTEL. : subsidie leerlingenvervoer.

Raad : 4 oktober 2005 Agendanr. : Doc.nr : : Educatie, Welzijn en Zorg RAADSVOORSTEL. : subsidie leerlingenvervoer. Raad : 4 oktober 2005 Agendanr. : 200507942 Doc.nr : Afdeling: : Educatie, Welzijn en Zorg RAADSVOORSTEL Onderwerp : subsidie leerlingenvervoer Inleiding In december 2004 zijn voorstellen aan de raad gedaan

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 13.05.2003 08:30 uur tot 13.05.2003 10:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Raadsvoorstel Inleiding: Feitelijke informatie: Afweging:

Raadsvoorstel Inleiding: Feitelijke informatie: Afweging: Raad Onderwerp: V200900446 aanvraag van verklaring van geen bezwaar voor het verlenen van een vrijstelling ex artikel 19 lid 1 WRO voor een gasopslag annex bedrijfsverzamelcomplex aan de Bosscheweg 67

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 21 OKTOBER 2003

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 21 OKTOBER 2003 Nr. 43 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 21 OKTOBER 2003 Aanwezig: R. Hackert, wethouder A.A. van Engelen, wethouder B. Nijdam, wethouder P.A. Huijsman, secretaris Afwezig:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 18 AUGUSTUS 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 22 oktober 2013 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar J. Brouwer drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 3 maart 2015

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 3 maart 2015 Zaaknummer: 00427224 openbare besluitenlijst college 3 maart 2015 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 3 maart 2015 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Registratienummer : 2010/7667 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Onderwerp: Te volgen procedure voor gewijzigd bouwplan voor Nieuwkuijksestraat 72

Onderwerp: Te volgen procedure voor gewijzigd bouwplan voor Nieuwkuijksestraat 72 College V200901050 Onderwerp: Te volgen procedure voor gewijzigd bouwplan voor Nieuwkuijksestraat 72 Collegevoorstel Inleiding: Op 14 juli 2009 heeft u beslist op het bezwaarschrift van mevrouw Van Loon

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 september 2005 nummer 39 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker,

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 NOVEMBER 2010

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 NOVEMBER 2010 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 NOVEMBER 2010 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: Weeknr. 51. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: Weeknr. 51. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, T.O.S van de Ven de wethouder, A.L. van Woesik de secretaris, drs. H.C.

Nadere informatie

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies:

Samenvatting: Inleiding: Afweging: Advies: Raad Onderwerp: V200900446 aanvraag van verklaring van geen bezwaar voor het verlenen van een vrijstelling ex artikel 19 lid 1 WRO voor een gasopslag annex bedrijfsverzamelcomplex aan de Bosscheweg 67

Nadere informatie

Feitelijke informatie: Bijgevoegd treft u de concept-agenda aan voor de raadsvergadering van 6 november 2007.

Feitelijke informatie: Bijgevoegd treft u de concept-agenda aan voor de raadsvergadering van 6 november 2007. College V200701093 Onderwerp: Concept-agenda raadsvergadering 6 november 2007 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Bijgevoegd treft u de concept-agenda aan voor de raadsvergadering van 6 november 2007.

Nadere informatie

Vragen ex art. 61 RvO van de fractie Heusden Eén inzake harmonisatie verhuurbeleid buurthuizen

Vragen ex art. 61 RvO van de fractie Heusden Eén inzake harmonisatie verhuurbeleid buurthuizen College Onderwerp: V200900988 Vragen ex art. 61 RvO van de fractie Heusden Eén inzake harmonisatie verhuurbeleid buurthuizen Collegevoorstel Inleiding: De fractie Heusden Eén heeft op 1 september 2009

Nadere informatie

: beleid naar aanleiding van de uitspraak van de Hoge Raad inzake planschade-overeenkomsten

: beleid naar aanleiding van de uitspraak van de Hoge Raad inzake planschade-overeenkomsten Raad : 30 september 2003 Agendanr. : 11 Doc.nr : B 2003 11821 Afdeling: : Bouwen en Wonen RAADSVOORSTEL Onderwerp : beleid naar aanleiding van de uitspraak van de Hoge Raad inzake planschade-overeenkomsten

Nadere informatie

Collegevoorstel Inleiding: Feitelijke informatie: Afweging:

Collegevoorstel Inleiding: Feitelijke informatie: Afweging: College Onderwerp: V200900483 Schrijven van de ondernemers en aanwonenden van het industrieterrein De Meeuweart te Elshout i.v.m. het project aansluiting "Ei van Drunen" te Drunen. Collegevoorstel Inleiding:

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot, wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Inleiding: Koninklijke Sanders B.V. heeft een verzoek ingediend voor de bouw van een bedrijfshal van 4200m2.

Inleiding: Koninklijke Sanders B.V. heeft een verzoek ingediend voor de bouw van een bedrijfshal van 4200m2. Raad Onderwerp: V20100312 Voorstel tot aanvragen van een verklaring van geen bezwaar bij de provincie voor vrijstelling van het bestemmingsplan voor de bouw van een opslagloods op terrein van Koninklijke

Nadere informatie