Notulen bestuursvergadering van 25 maart 2013.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen bestuursvergadering van 25 maart 2013."

Transcriptie

1 Notulen bestuursvergadering van 25 maart Aanwezig: C.v.d.Berk, A. van Dooren, P. Verschuuren, M. Verstappen, M. Vlemmings, B.v.d. Waardenburg (deelnemer). Afwezig: m.k. : H. Biemans, R.Daniëls, J. Dekkers, S. Janssen en T. Schepers. z.k:m.v.berlo (deelnemer). Agendapunt 1: Opening en mededelingen: De voorzitter Pieter Verschuuren opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom, vooral gastspreekster Nina ter Linde van de gemeente Helmond en gast Jan Sprengers van de gemeente Laarbeek en de twee toehoorders, beide DPPers. Hierna is het woord aan Nina ter Linde die een toelichting geeft over het besluit van de gemeente Helmond om sluis 7 in de Zuid-Willemsvaart als compleet volwaardige sluis te herbouwen. Zij doet dit aan de hand van een power point presentatie: Sluis 7 en D Knaal. Na een stukje geschiedenis over het ontstaan enz. van de Zuid-Willemsvaart van s Hertogenbosch naar Maastricht zien we het belangrijke plaatje van de variantenstudie in 2009 en besluit tot herbouw in De beslissing die toen genomen moest worden was een beslissing voor 80 tot 100 jaar in de toekomst, de verwachte levensduur van de sluis. En omdat de provincie alleen subsidie (50% van de kosten) verleent aan de herbouw van een volwaardige schutsluis heeft de gemeente Helmond gekozen voor deze sluis. De totale kosten liggen tot nu toe nog onder de 7 miljoen euro. Medio 2013 zal sluis 7 klaar zijn, compleet met de ophaalbrug uit Beek en Donk (de Donkse brug) die tegen de sluis aan komt te liggen aan de kant van Aarle- Rixtel. Deze brug is alleen toegankelijk voor voetgangers, (brom)fietsers, scooters en scootmobielers. De vraag of de sluis in de toekomst ook zal open gaan voor de doorvaart van boten blijft voorlopig nog onbeantwoord. De gemeenten Helmond en Laarbeek hebben hiertoe al wel een gentlemen s agreement ondertekend, werken aan een businesscase en zijn in gesprek met elkaar hoe zij gezamenlijk een regionaal toeristisch project hiervan kunnen maken waar beide gemeenten beter van worden. Croy, de Heikant en de Bundertjes komen hier ook in voor. Of er in Helmond alleen dagligplaatsen komen of ook nachtligplaatsen is nog niet zeker en waar die komen is evenmin bekend. De Julianabrug kan als het moet nog open.

2 Als Dorpsplatform nemen wij het standpunt in dat eerst alles m.b.t de uitbreiding van de passantenhaven in Aarle-Rixtel tot een jachthaven met alle voorzieningen officieel geregeld moet zijn voordat er sprake kan zijn dat de brug in Aarle-Rixtel open gaat voor doorvaart naar Helmond. Agendapunt 2: Notulen vergadering van 4 maart Er is 1 opmerking over deze notulen: op pagina 5 agendapunt 10, lid 3: raadsvergadering moet zijn Raad van State. Verder geen opmerkingen, ze worden goedgekeurd, met dank aan de notulist. Agendapunt 3: Ingekomen en uitgaande post vanaf 4 tot 25 maart Er is geen behoefte om te reageren op de aan alle bestuursleden toegezonden post. Agendapunt 4: Mededelingen over eerdere/lopende projecten. 1. AED project. Jan Dekkers en Sandra Janssen die namens het Dorpsplatform aan dit project hebben meegewerkt zijn helaas niet aanwezig om de laatste stand van zaken weer te geven. De voorzitter spreekt nogmaals zijn dank uit dat zij dit karwei op zich genomen hebben en waarvan wij de opening door burgemeester Ubachs op 8 maart jl. hebben mogen meemaken. Het AED project komt de volgende keer niet meer op de agenda tenzij er iets nieuws te melden valt. 2. Noordoostcorridor. De tekst van de inspraak die de voorzitter op 13 maart jl. in de commissievergadering Ruimtelijke Ontwikkeling heeft gebruikt is aan iedereen gezonden, staat op de website en is gepubliceerd in het Gemeenschapsblad en de Laarbeeker. Op 8 april komt de subsidie van 259 miljoen euro van rijk aan de orde in de 2 de kamer. Deze subsidie zal waarschijnlijk worden vertraagd/doorgeschoven naar een later tijdstip, maar het ziet er naar uit dat dit geen vertraging van het project oplevert omdat de provincie dit bedrag waarschijnlijk wel zal voorfinancieren. Er is nog geen antwoord gekomen op de vraag over het nieuwe verkeersmodel. Er gaat een bericht rond dat de Waterschappen ook zouden bijdragen in de kosten van de NOC en dat zij dit op de watergebruikers zouden verhalen. Wij gaan hier achter aan en zullen zien of we hier tegen in actie moeten komen.

3 3. Vitaal Laarbeek op 8 april vanaf in Ontmoetingscentrum Beek en Donk. Agenda is 25/3 doorgestuurd. Twee bestuursleden hebben zich hiervoor aangemeld. 4. Voorzitter WMO-raad Wim van Hest komt samen met Jan Adams en/of Rianne Schwillens in onze vergadering van 6 mei Uitleg over verandering in de WMO, overheid schuift door naar de gemeenten die geen geld hiervoor hebben. Hoe kunnen we samenwerken? Wat komt er richting de samenleving, wat verandert er allemaal? 5. Op 16 april a.s. bijeenkomst dorpsraden en B&W om uur in het gemeentehuis, Vijf bestuursleden hebben zich hier voor opgegeven. Als agendapunt voor deze vergadering stellen wij voor om melding te maken van en toelichting te geven op ons initiatief: Dorpsplatform Participatie: DPP en verder Burgerparticipatie. Om is er eerst een evaluatie met Manita Herregraven van Vierbinden over de toekenning 2 de en 3 de prijs door de dorpsraden bij de Laarbeekse Complimenten Vrijwiligerswerk Teambuilding. De commissie is bij elkaar geweest. Budget is bescheiden maar kosten zijn niet voor rekening van deelnemers. De commissie kan hier mee vooruit. 7. Ontmoetingsruimte Zonnetij. Opening op 16 maart jl. Zes bestuursleden waren aanwezig. Druk en gezellig. Standruimte minimaal, maar paste in het geheel. Op 25/3 is 1st nieuwsbrief ontvangen en doorgestuurd. Berrie van den Waardenburg meldt: Leden van dorpsservicepunt zijn bij elkaar gekomen, er is een commissie ingesteld, meer vrijwilligers worden er gezocht want alles wat er gedaan wordt is vrijwilligerswerk. Ruimte is alle dagen open, er worden s avonds activiteiten georganiseerd. Prijzen worden zo laag mogelijk gehouden. De komende vier jaar hoeft Vierbinden geen huur te betalen. Voor het realiseren van de social sofa hebben zich 17 vrijwilligers gemeld die binnenkort aan dit werk beginnen. 8. Centrumvisie/Centramanagement. Op 12 maart heeft er een bijeenkomst plaats gevonden. Er worden 5 punten uitgewerkt, vooral op cultureel gebied met als doelstelling Aarle-Rixtel op de kaart te zetten. Er is ook over de herinrichting van kerkplein gesproken. Alle partijen moeten bij elkaar gebracht worden om tot een definitief plan te kunnen komen. De voorzitter heeft een gesprek met Gerjan Beniers hierover. 9. Bijenkomst Zorgboog over kapel Mariëngaarde. De voorzitter was namens Dorpsplatform hierbij aanwezig. Iedereen, ook de Zorgboog, heeft het liefste dat de kapel blijft bestaan.

4 Tijdens de presentatie kwamen o.a. de volgende punten naar voren: De kapel is in een slechte onderhoudstoestand, vooral dak en gevel. Sloopkosten bedragen ,-- (alle bedragen zijn inclusief BTW). Herstellen gevel kost : ,-- Splitsingskosten: ,-- Groot onderhoud 2013: ,-- Onderhoud : ,-- De Zorgboog wil meewerken aan een maatschappelijke ontwikkeling en staat derhalve open voor verkoop van de kapel voor het symbolische bedrag van 1,--. De Zorgboog neemt dan haar verlies op de boekwaarde. De kapel verhuurbaar maken vraagt een hoge investering, namelijk ,-- Waarbij de Zorgboog normaal gesproken in de huurprijsberekening rekent met een terugverdientijd van 10 jaar. Geïnteresseerden moeten een onderbouwd plan uiterlijk 1 april 2013 bij de Zorgboog indienen. 10. Vierbinden bijeenkomsten werkgroep verkeer op 20 maart. Er zijn veel verkeersknelpunten, vooral in de Dorpsstraat. Het verslag van de enquête door de Laarbeeker geeft niet de algemene bevindingen van de Aarle- Rixtelnaren weer. In 2017 is er pas geld beschikbaar voor eventuele grote veranderingen in de Dorpsstraat. Er moet goed worden nagedacht wat er moet gebeuren, maar intussen moeten de punten die in de eerste bijeenkomst zijn genoemd afgewerkt worden. Hier is nog maar weinig aan gedaan en daarom is er ook een gesprek met de wethouder gepland. Op 10 april is er weer een bijeenkomst waarin de oprichting van een werkgroep ook aan de orde zal komen. 11. Leefbaarheid Brabant op 5 maart in Eindhoven. De voorzitter is er geweest. In tegenstelling met IDOP gaat het nu vooral om regionale projecten, in te dienen bij de provincie en dan kijkt de provincie wel of en hoeveel subsidie ze daar aan willen geven. Voorbeeld van een project: Hoeveel geld stelt de provincie ter beschikking om de leefbaarheid in de regio te handhaven c.q. te verbeteren als er een snelweg langs het Wilhelminakanaal komt? Als we dit uit willen werken, kunnen we niet rekenen op ondersteuning van de gemeente. 12. Zorgconferentie op 11 april in Hoogeloon waar twee bestuursleden gaan er naar toe. 13. Laarbekers over de toekomst. De informatiezuil is vanaf 1 april on line en na 8 april zal er meer duidelijkheid zijn over de in te dienen punten. Agendapunt 5: Dorpsplatform Participanten: DPPers. Zo snel mogelijk na 1 april zal aan de DPPers de vraag worden voorgelegd om punten op te geven voor: Laarbekers over de toekomst.

5 Er moet nog een bundeling komen van alle projecten die door DPPers al zijn ingediend. Deze projecten moeten over verschillende commissies verdeeld worden. Op welkomspagina website de oproep voor aanmelding DPPers aanpassen. Agendapunt 6: Wat verder ter tafel komt, rondvraag en sluiting. 1) De volgende vergadering is op 6 mei ) Er is een nieuwe aanvraag voor subsidie burgerinitiatieven/vrijwilligerswerk binnengekomen t.w. voor het organiseren van een open praktijkroute in A-R. De beoordelingscommissie geeft zo snel mogelijk advies hierover. 3) In de vroegere Gieterij komt binnenkort het eethuis Saray. 4) In kader van de oprichting Stichting VVV Laarbeek wordt er momenteel gewerkt aan de samenstelling van een bestuur dat dan verdere acties gaat ondernemen om zo snel mogelijk de oprichting te kunnen realiseren. 5) Er is een nieuw Oranjecomité in het leven geroepen. Voor meer informatie zie Gemeenschapsblad van 25 maart jl. 6) Er wordt een afspraak voor gesprek met buurtbrigadiers Rianne Smits en Bert Bruggeman gemaakt. 7) Vanaf 18 maart jl. nieuw bestuurslid Dorpsplatform: Marscha Verstappenvan Aarle. Zij is van harte welkom. Zij geeft door in welke commissies zij wil deelnemen. 8) Bericht van Kleine Kernen over uitgave Zorgkrant: navragen of dit valt onder de Vereniging van Kleine Kernen waar wij lid van zijn. Oproep aan alle bestuursleden om meer naar vergaderingen van de Vereniging Kleine Kernen te gaan. 9) Berrie van den Waardenburg heeft tijdelijk voor 4 uur werk als dorpsondersteuner in Lieshout er bij gekregen. Notulen opgemaakt door Ad van Dooren, secretaris/webmaster.

Notulen bestuursvergadering van 3 juni 2013.

Notulen bestuursvergadering van 3 juni 2013. Notulen bestuursvergadering van 3 juni 2013. Aanwezig: C.v.d. Berk, H. Biemans, R.Daniëls, J. Dekkers, A. van Dooren, S. Janssen, T. Schepers, P. Verschuuren, M. Verstappen, M. Vlemmings en B.v.d. Waardenburg.

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van 1 oktober 2012.

Notulen bestuursvergadering van 1 oktober 2012. Notulen bestuursvergadering van 1 oktober 2012. Aanwezig: C.v.d.Berk, H.Biemans, R. Daniëls, J. Dekkers, A. van Dooren, H. Kop, P. Verschuuren, T. Schepers en M. Vlemmings. Afwezig m.k: M.v.Berlo en S.

Nadere informatie

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist)

Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Vergadering maandag 24 september 2018 Aanwezig: Ans, Wies, Michiel, Shqipe, Henrie, Frans, Joep, Tim, Henk, Ellen (notulist) Afwezig met bericht: Jan, Harry, Paul, 1. Opening en definitieve vaststelling

Nadere informatie

Dorpsraad Lieshout. Verslag vergadering 25 januari :30 uur

Dorpsraad Lieshout. Verslag vergadering 25 januari :30 uur Verslag vergadering 25 januari 2012 19:30 uur Aanwezig: Penningmeester B. Jansen, H. Bevers, C. Verbakel, N. Mollet, D. van den Heuvel, Secretaris M. Hubrechsen, Voorzitter J. Segboer, J. Nijland (later

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Vergadering Dorpsraad

Vergadering Dorpsraad Vergadering Dorpsraad 12-10-2016 Aanwezig: Ans, Willem, Joep, Arjan, Harry, Wies, Henrie en Frans (later) Afwezig met kennisgeving: Michiel, Pieter,Robin 1. Opening en definitieve vaststelling van de agenda

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering van 4 februari 2019 aanvang 20:00 uur.

Notulen bestuursvergadering van 4 februari 2019 aanvang 20:00 uur. Notulen bestuursvergadering van 4 februari 2019 aanvang 20:00 uur. Aanwezig: Ton, Rini, Pieter, Jan, Paul, TomL, Peter, Nicky, Lorraine, Niek en TomH. Afwezig: Joreen. 1. Opening door Pieter Verwelkoming

Nadere informatie

Notulen vergadering van 4 dorpsraden Laarbeek op 16 september 2013

Notulen vergadering van 4 dorpsraden Laarbeek op 16 september 2013 Notulen vergadering van 4 dorpsraden Laarbeek op 16 september 2013 Aanwezig: Gemeente Laarbeek: wethouder Theodoor Biemans. Dorpsraad Beek & Donk: Wies Rooijakkers, Harry Fransen en Willem de Koning. Dorpsraad

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Aanwezig: Ans, Frans, Joep, Anne, Sqhipe, Henrie, Henk, Mariëtte, Paul, Wies

Aanwezig: Ans, Frans, Joep, Anne, Sqhipe, Henrie, Henk, Mariëtte, Paul, Wies Aanwezig: Ans, Frans, Joep, Anne, Sqhipe, Henrie, Henk, Mariëtte, Paul, Wies Afwezig met bericht: Harry, Michiel, Tim, Ellen 1. Opening en definitieve vaststelling van de agenda Aanvulling: Het verslag

Nadere informatie

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Aanwezig: Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Afwezig: René, Marieke Agenda 1 Opening Spreekuur voor gast om situatie brede

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

Dorpsraad Lieshout. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

Dorpsraad Lieshout. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Verslag vergadering Dorpsraad d.d. 23-6-2010 Aanwezig: J. v.d. Heijden (voorzitter) A. Janssen (penningmeester) C. Verbakel (lid) M. Hubrechsen (lid) D. v.d. Heuvel (lid) R. v. Berlo (lid) Afwezig met

Nadere informatie

: Peter van Gerven (secretaris), Kees Henkelman, Pieter Kniknie, Jan Timmers (voorzitter).

: Peter van Gerven (secretaris), Kees Henkelman, Pieter Kniknie, Jan Timmers (voorzitter). Bestuursvergadering Wijkraad Molenhoek, d.d. 12 maart 2019 Aanwezig : Peter van Gerven (secretaris), Kees Henkelman, Pieter Kniknie, Hendrik-Jan Melissen, Ingrid Nijskens, Ad Prince, Maria van der Sommen

Nadere informatie

Aanwezig: Ans, Harry, Frans, Joep, Anne, Sqhipe, Henrie, Tim, Henk, Mariëtte, Chris, Paul

Aanwezig: Ans, Harry, Frans, Joep, Anne, Sqhipe, Henrie, Tim, Henk, Mariëtte, Chris, Paul Aanwezig: Ans, Harry, Frans, Joep, Anne, Sqhipe, Henrie, Tim, Henk, Mariëtte, Chris, Paul Afwezig met bericht: Michiel, Wies 1. Opening en definitieve vaststelling van de agenda Joep stelt voor bladafval

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 10 maart 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 10 maart 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 10 maart 2015 Nr. Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit 1.1 Vaststelling besluitenlijst collegevergadering 3 maart 2015. 1.2 Realisatie Ecologische Verbindingszone

Nadere informatie

Aanwezig: Harrie, Sylvia, Johan, Wilma, Liesbeth, Marian, Jannine Afwezig: Ton, Joke, Annemarie, Dorine, Wilbert

Aanwezig: Harrie, Sylvia, Johan, Wilma, Liesbeth, Marian, Jannine Afwezig: Ton, Joke, Annemarie, Dorine, Wilbert Notulen en actielijst DSVB 16 mei 2019 Aanwezig: Harrie, Sylvia, Johan, Wilma, Liesbeth, Marian, Jannine Afwezig: Ton, Joke, Annemarie, Dorine, Wilbert Agendapunt Besproken Actie Opening Mededelingen Terugkoppeling

Nadere informatie

M. Groot(MG), Ch van Logchem (ChL), G. Sportel(GS) 6 bewoners incl. wethouder Van Haeften van de gemeente H&S

M. Groot(MG), Ch van Logchem (ChL), G. Sportel(GS) 6 bewoners incl. wethouder Van Haeften van de gemeente H&S Onderwerp Vergaderdatum Vergaderlocatie Bestuursvergadering Woensdag 3 juni 2015 Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 te Zwanenburg Aanwezige bestuursleden Afwezige bestuursleden Overige aanwezigen

Nadere informatie

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse

Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Notulen vergadering cliëntenraad, regio Zuid- Holland Zuid 17 november 2015 grote vergaderruimte, P.J. Bliekstraat 3, Spijkenisse Nr. Ontwer per of afzende r Onderwerp Aanwezig: J.H, L. v W, B. d G, M.

Nadere informatie

Graag Gerrit nog toevoegen bij de aanwezige leden, met deze toevoeging wordt het verslag goedgekeurd. De actielijst wordt bijgewerkt.

Graag Gerrit nog toevoegen bij de aanwezige leden, met deze toevoeging wordt het verslag goedgekeurd. De actielijst wordt bijgewerkt. Notulen Adviesraad Wmo ABvergadering 12 september 2016 Aanwezige leden: A.s. leden: Afwezig m.k.: Gasten: Voorzitter: Notulist: Aggie Zeinstra, Gerrit Haakma, Gonnie van Dieren, Hannie van der Heide, Luit

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Bert Paalman (BP) Voorzitter X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Roel van Dooremaal (RvD) Lid/Notulist X 6. Niels

Nadere informatie

Inspreekreactie Commissievergadering MF

Inspreekreactie Commissievergadering MF Inspreekreactie Commissievergadering MF Onderwerp: Structuurvisie ruimtelijke ordening deel d BrainportOost (PS 24/11) Noordoostcorridor Stichting Dorpsplatform Aarle-Rixtel Pieter Verschuuren Voorzitter

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer

Nadere informatie

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding Notulen vergadering WMO-Raad d.d. 08-03-2017 Aanwezig: Monique van de Meerendonk (vz), Dik Buitenhuis, Wim de Jonge, Ineke Lodder, Dim Beljaars, Jacqueline van der Stokker Afwezig: Marianne van Wilgenburg

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

Welkom op de algemene ledenvergadering. van de Dorpsraad Bruisend Hoornaar!

Welkom op de algemene ledenvergadering. van de Dorpsraad Bruisend Hoornaar! Welkom op de algemene ledenvergadering van de Dorpsraad Bruisend Hoornaar! Programma voor deze avond Opening Notulen van vorige ALV Begroting voor 7 Reactie op motie van vorige ALV Contactgroep Hoornaar

Nadere informatie

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk.

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk. Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief Datum vergadering: 4 september 2007 Aanvang: 20:00 uur Locatie: KBC, kamer 1 Aanwezig: Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman,

Nadere informatie

Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel

Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel Secretariaat : Postbus 28, 5740 AA Beek en Donk, tel. 0492-328805 Gevaarlijke Verkeerssituaties kunnen doorgegeven worden aan de Gemeente. Tel. 0492-469809 Voor kleine reparaties

Nadere informatie

Notulen Dorpsraad Beek en Donk van maandag 20 november 2017.

Notulen Dorpsraad Beek en Donk van maandag 20 november 2017. Notulen Dorpsraad Beek en Donk van maandag 20 november 2017. Aanwezig: Ans, Wies, Joep, Frans, Henri, Paul, Harry, Henk Peters (nieuw), Tim, Arjan. Afwezig met kennisname: Michiel. 1.Opening en definitieve

Nadere informatie

Notulen Adviesraad Sociaal Domein 26 juni 2018

Notulen Adviesraad Sociaal Domein 26 juni 2018 Notulen Adviesraad Sociaal Domein 26 juni 2018 Verslag : Overleg Adviesraad Sociaal Domein, overleg 2018-02. Datum : 26-06-2018. Aanwezig : Ed Balkenende (secretaris /notulist), Yvonne Somers. kandidaatsleden:

Nadere informatie

Elly Tang, Marjan de Jong, Ellen Bosma, Rens Arts, Kees van Langen, Elwin Houwen en Amanda Schouten Ruurd Bijlsma, College van Bestuur

Elly Tang, Marjan de Jong, Ellen Bosma, Rens Arts, Kees van Langen, Elwin Houwen en Amanda Schouten Ruurd Bijlsma, College van Bestuur NOTULEN GMR-VERGADERING d.d. 18 november 2015 Aanvangstijd: Voorzitter: Secretaris: Aanwezig: Afwezig mk: Notulist: 17:00 uur Elly Tang (info@etng.nl) Marjan de Jong Elly Tang, Marjan de Jong, Ellen Bosma,

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting Zaaknummer: Z - 17031465 Documentnummer: INT - 1720161 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 23 MEI 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland Nr.

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER 2016 Aanwezig : Marlies Burm (voorzitter), Otto Vosveld (secretaris), Kees de Kooning (penningmeester/vice-voorzitter), Nadya Gromyko, Marc van Mol, Eugene Verstraeten

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 5 oktober 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 5 oktober 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 5 oktober 2015 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Ronnes, wethouders Buter, Briels, Meulensteen en Van Zeeland Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nadere informatie

Verslag Agendacommissie 19 juli 2016

Verslag Agendacommissie 19 juli 2016 Verslag Agendacommissie 19 juli 2016 Aanwezig: W. Buijs Glaudemans (voorzitter), B van de Burgt, I. van Dinther, J. van Orsouw, H. Renders, M. Zondag (i.p.v. H. Smits), D. Warris, H. Wijnstekers, J. Zoll,

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 20 maart 2017, 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezigen dorpsraad: Rene Derksen, Susan Dikker, Jurgen Thijssen, Marian Trommelen Overige aanwezigen:

Nadere informatie

Datum: 12 januari 2016 Locatie: Café de Viersprong Valburg

Datum: 12 januari 2016 Locatie: Café de Viersprong Valburg Verslag Dorpsraad Valburg/Homoet Datum: 12 januari 2016 Locatie: Café de Viersprong Valburg Aanwezig: Dorpsraad Valburg/Homoet Annemieke Uitvlugt (voorzitter) Dorpsraad Valburg/Homoet Esther Fintelman

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2014

Sociaal Jaarverslag 2014 Sociaal Jaarverslag 2014 Voor u ligt het sociaal jaarverslag 2014 van Dorpsraad Lieshout. Waarom dit jaarverslag? Graag willen wij u informeren over het doel van de Dorpsraad en welke activiteiten we in

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 november 2009 nummer 48 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel

Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel Secretariaat : Postbus 28, 5740 AA Beek en Donk, tel. 0492-328805 Gevaarlijke Verkeerssituaties kunnen doorgegeven worden aan de Gemeente. Tel. 0492-469809 Voor kleine reparaties

Nadere informatie

Verslag vergadering rekenkamercommissie d.d. 11 januari Aanwezig:

Verslag vergadering rekenkamercommissie d.d. 11 januari Aanwezig: Verslag vergadering rekenkamercommissie d.d. 11 januari 2016 Dinsdag 12 januari vindt een gesprek plaats met een kandidaat voor de vacante positie. Indien dit gesprek positief verloopt zal aan de beide

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. J. Honselaar Mw. F. Fikry Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke Notulen OR vergadering 7 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:30.

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 19 november 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig: Andy Kooy, Frans Kalse (penningmeester), Fredo Bokhorst,

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Verslag Werkteam Swifterbant groeit

Verslag Werkteam Swifterbant groeit Verslag Werkteam Swifterbant groeit Bijeenkomst 11 Datum : woensdag 1 november 2017 Tijd : 16.30 uur 18.00 uur Plaats : De Hoeksteen te Swifterbant Aanwezig De heer A. Withaar (voorzitter), de heer G.J.

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Notulen dorpsraadvergadering Netersel

Notulen dorpsraadvergadering Netersel Notulen dorpsraadvergadering Netersel Aanwezig: Dhr. K. van der Heijden Dhr. E. Meulenbroeks Mevr. M. Hems Dhr. M. Delien Dhr. H. Suttorp Mevr. A. Vissers Datum: maandag 27 januari Locatie: De Poel, Netersel

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine)

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine) Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 21 januari 2019 Tijd : 19.30-21.00 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT19.0103 Kenmerkcode

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur

Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur MR OBS Harlekijn Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur mr@obsharlekijn.net Plaats: directiekamer Aanwezig waren: MR-leden: ouders: Nicole

Nadere informatie

Notulen medezeggenschapsraad t Getij

Notulen medezeggenschapsraad t Getij Notulen medezeggenschapsraad t Getij Donderdag 4 februari 2016 Aanwezig : Konrad van de Velde, Mirjam Goense, Sandra Goossen, Bas Gijsel, Wendy van Waes, Joost van Wijk en Diana Bogaert Namens directie

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. J. Honselaar Mw. F. Troost Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr.

Nadere informatie

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld.

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld. GEMEENTE SCHAGEN Verslag van het Platform Wmo, gehouden op 23 november 2009. Vastgesteld op de vergadering van 22 februari 2010. Aanwezig: dhr. M. Nijssen, dhr. Geel, dhr. E. Hoekstra, dhr. E. van Leeuwen,

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 18 december 2013. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig in alfabetische volgorde: Frans Kalse (penningmeester),

Nadere informatie

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT.

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. Notulen van de vergadering van de Seniorenraad Lisse (S. L.), gehouden op maandag 11 maart 2019 in de raadzaal van het gemeentehuis te Lisse. Aanwezig: H. Michel, H. Hoogkamer,

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 15026235 Documentnummer: INT - 15589\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 1 december 2015 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Ronnes, wethouders Briels, Meulensteen en Van Zeeland Nr.

Nadere informatie

SCOUTING REGIO HELMOND

SCOUTING REGIO HELMOND Raadsvergadering: 9 maart 2017 Blokhut: Scouting Lieshout & Mariahout. Herendijk 7 Lieshout Aanwezige groepen: sc. Aarle-Rixtel, sc. Beek en Donk, sc. Brouwhuis, sc. Leonardus, sc. Lieshout/Mariahout,

Nadere informatie

3. Mededelingen Adviseurs / Dorpsraad. Datum : Donderdag 11 juni 2015

3. Mededelingen Adviseurs / Dorpsraad. Datum : Donderdag 11 juni 2015 Verslag Dorpsraad Lith van de openbare vergadering d.d. 11-06-2015: Datum : Donderdag 11 juni 2015 Aanvang : 20.00 uur Locatie : Gemeenschapshuis De Hoeve te Lith. Leden dorpsraad : Henri Arts (voorzitter),

Nadere informatie

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 15 januari 2013, locatie commissiekamer, aanvang 18.45 uur, einde 19.15 uur.

gemeente Eindhoven Betreft openbare vergadering van 15 januari 2013, locatie commissiekamer, aanvang 18.45 uur, einde 19.15 uur. gemeente Eindhoven Griffie gemeenteraad Commissiesecretariaat Behandeld door J.Verheugt Telefoon (040) 238 2103 Verzenddatum 27 februari 2013 Verslag commissie Maatschappij en Cultuur (cie MC) Betreft

Nadere informatie

Herinrichting Dorpsstraat Bredaseweg Baarleseweg N639 1 e Bijeenkomst 26 februari 2018

Herinrichting Dorpsstraat Bredaseweg Baarleseweg N639 1 e Bijeenkomst 26 februari 2018 Herinrichting Dorpsstraat Bredaseweg Baarleseweg N639 Chaam 1 e Bijeenkomst 26 februari 2018 Vanavond 1. Welkom Maikel Veroude / wethouder Corry Janssen-Janssen 2. Inleiding Maikel Veroude/Pieter Geerts

Nadere informatie

Welkom op de 6 e Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering

Welkom op de 6 e Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering Welkom op de 6 e Algemene Leden Vergadering 3-12-2015 Algemene Leden Vergadering Agenda: 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen van 19-5-2015 3. Mededelingen 4. Bestuursverkiezing 5. Financiële begroting

Nadere informatie

Ledenvergadering Raad van Overleg Beltrum

Ledenvergadering Raad van Overleg Beltrum Ledenvergadering Raad van Overleg Beltrum 23 oktober 2013 1. Opening Agenda 2. Behandeling en goedkeuring stukken RVO: 1. Notulen jaarvergadering 10 april 2013 2. In- en uitgaande post 3. Financieel verslag

Nadere informatie

Aanwezig: Voorzitter: S. Adriaansen Secretaris: A. Baart Wethouders: H. de Waal, M. Groffen, L. van der Beek en J. van Agtmaal

Aanwezig: Voorzitter: S. Adriaansen Secretaris: A. Baart Wethouders: H. de Waal, M. Groffen, L. van der Beek en J. van Agtmaal Dossiercode: D-14.00016; document 2015.10237 Besluitenlijst van de in de vergadering van burgemeester en wethouders van Woensdrecht van 10 maart genomen besluiten en in de week 2 t/m 6 maart 2015 door

Nadere informatie

Verslag vergadering 24 april 2019

Verslag vergadering 24 april 2019 Secretaris: G. Kootstra Zegge 2 8265 CL Kampen T: 038-3318269 E: adviesraadmo@kampen.nl W: adviesraadmokampen.nl Verslag vergadering 24 april Datum: woensdag 24 april Plaats: Stadhuis Kampen, vergaderkamer

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 12 september 2016 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Hans Hofs, Anita Derksen, Ellen van Hierden, Anita Gerritsen, Susan Dikker, Carlo Heuveling,

Nadere informatie

Vergadering nummer 3 Datum 18 november Boomgaarden

Vergadering nummer 3 Datum 18 november Boomgaarden R.K. Basisschool De Twaalfruiter De Tuinlanden: Kweektuinlaan 11, 3452 SR Vleuten De Boomgaarden: Doyennéperenlaan 1, 3452 EC Vleuten 030-666 8052 Verslag MR-vergadering Vergadering nummer 3 Datum 18 november

Nadere informatie

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Locatie Van Swietenstraat 26, Gouda 1. Opening vergadering Voorzitter opent de vergadering. Er is nog een extra ingezonden stuk binnengekomen.

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Centrumvisie Aarle-Rixtel

Centrumvisie Aarle-Rixtel Centrumvisie Aarle-Rixtel 8 februari 2011 Imagine the result Aanleiding Centrumvisie als sleutelproject uit idop Opgave centrumvisie: Versterken van het dorpscentrum Functies, gebruik, ruimte Toekomst-

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Afwezig: Gast: Anita Gerritsen, Rene Derksen, Hans Hofs, Marian Trommelen Ellen van Hierden,

Nadere informatie

Standpuntbepaling Stuurgroep Brainport Oost. 12 september 2013

Standpuntbepaling Stuurgroep Brainport Oost. 12 september 2013 Standpuntbepaling Stuurgroep Brainport Oost 12 september 2013 Stuurgroep Brainport Oost Bestuurlijke vertegenwoordiging van Rijk (ambtelijk) Provincie Noord-Brabant SRE Waterschap Aa en Maas en Dommel

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 13 april 2015 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 13 april 2015 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek en Loerbeek d.d. 13 april 2015 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Harry Jansen, Anita Gerritsen, Carlo Heuveling,Henk Hermsen, Jose Miedema, Rene Derksen,

Nadere informatie

DORPSRAAD GRUBBENVORST

DORPSRAAD GRUBBENVORST DORPSRAAD GRUBBENVORST Secretariaat@dorpsraadgrubbenvorst.nl www.dorpsraadgrubbenvorst.nl Verslag van de openbare Dorpsraadsvergadering. Datum: woensdag 18 januari 2017 Locatie: t Haeren te Grubbenvorst.

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert.

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert. Notulen Stichting Boomberg -01-23 Aanwezig: Lambert, Helmi, Josien, Afwezig: Patrick, Geert Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 23-1- 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering.

Nadere informatie

Onderwerp: Agenda's Informatievergaderingen 27 en 28 november 2007

Onderwerp: Agenda's Informatievergaderingen 27 en 28 november 2007 College V200701161 Onderwerp: Agenda's Informatievergaderingen 27 en 28 november 2007 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Bijgevoegd treft u aan de concept-agenda s voor de Informatievergaderingen van

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 2 februari 2018, uur in de Commissiekamer te Elst

Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 2 februari 2018, uur in de Commissiekamer te Elst Verslag van de vergadering van de Participatieraad (PR) van de Gemeente Overbetuwe d.d. 2 februari 2018, 9.30 11.30 uur in de Commissiekamer te Elst Aanwezig: Leden: Marja van Galen, Arie Hoogerbrugge,

Nadere informatie

RAADSCOMMISSIE BESTUUR & LEEFBAARHEID. Dinsdag 13 maart 2007 om uur in de raadzaal van het Stadhuis

RAADSCOMMISSIE BESTUUR & LEEFBAARHEID. Dinsdag 13 maart 2007 om uur in de raadzaal van het Stadhuis Aan de leden, Leiden, 6 maart 2007 Namens het Presidium nodig ik u uit voor een vergadering van de raadscommissie Bestuur & Leefbaarheid op Dinsdag 13 maart 2007 om 19.30 uur in de raadzaal van het Stadhuis

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 31 oktober 2012

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 31 oktober 2012 Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 31 oktober 2012 1. Opening Pier opent de vergadering. 2. Aanwezig Kroeten: Masja de Pender (LL ), Mariëlle van der Heijden (OL), Audrey Dankers (LL) Groene Hil:Pier

Nadere informatie

1.0 Opening Om uur opent Monique van de Meerendonk de vergadering en heet allen welkom. Monique wenst iedereen nog de beste wensen voor 2017.

1.0 Opening Om uur opent Monique van de Meerendonk de vergadering en heet allen welkom. Monique wenst iedereen nog de beste wensen voor 2017. Notulen vergadering WMO-raad d.d. 01-02-2017 Aanwezig: Monique van de Meerendonk (vz), Dik Buitenhuis, Wim de Jonge, Ineke Lodder, Dim Beljaars en Jacqueline van der Stokker Afwezig: Marianne van Wilgenburg

Nadere informatie

faculteit ruimtelijke wetenschappen

faculteit ruimtelijke wetenschappen faculteit ruimtelijke wetenschappen faculteitsraad notulen Faculteitsraadsvergadering Datum en tijd 14 januari 2016, 11.00-13.00 uur Aanwezig Erik, Gerd Weitkamp, Wim Meester, Elroy van Ostheim, Ronald

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink Y Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Danielle Lambour Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

VERGADERDATUM STUKDATUM AFDELING NAAM STELLER. 19 november november 2014 Bedrijfsbureau/Heffen S.Stiphout/M.Vliegenthart

VERGADERDATUM STUKDATUM AFDELING NAAM STELLER. 19 november november 2014 Bedrijfsbureau/Heffen S.Stiphout/M.Vliegenthart Algemeen bestuur VERGADERDATUM AFDELING NAAM STELLER Bedrijfsbureau/Heffen S.Stiphout/M.Vliegenthart AGENDAPUNT ONDERWERP 6 Voorstel wijziging Reglement van orde voor de vergadering van het algemeen bestuur

Nadere informatie

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad Wijkraad Oss-Zuid Openbare vergadering Datum 22 oktober 2013 Locatie Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss Aanwezig: Leden wijkraad Adviseurs Notulist Afwezig m.k. Aanwezig publiek Gerben Canninga

Nadere informatie

Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not Vergaderdatum Bladzijde 1

Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not Vergaderdatum Bladzijde 1 Notulen Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not301018 Bladzijde 1 Vergaderlocatie Aanwezig: BS De Veste Janneke Kemmeren Gerry Biemans Simone de Vos Jadine Spierings Ellen Boonman Eric

Nadere informatie

Ledennotulen Bestuursvergadering 15 5 februari 2015 S.D.V.N. DANCE FEVER

Ledennotulen Bestuursvergadering 15 5 februari 2015 S.D.V.N. DANCE FEVER Ledennotulen Bestuursvergadering 15 5 februari 2015 S.D.V.N. DANCE FEVER Locatie en tijd Secretariaat Villa van Schaeck, 13:30 uur Aanwezigen Tom Lormans, Carine Eskes, Kim Schuurman, Manon Verheijen,

Nadere informatie

Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat

Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat Datum: Donderdag 14 oktober 2014 Locatie: MFC t Centrum, Ooltgensplaat Tijd: 19.30-22.00 Aanwezig: Hans Bal, Bram den Exter, Harry Scheermeijer, Bas de Vos (notulen), Gerrie

Nadere informatie

Notulen vergadering 15 april 2014

Notulen vergadering 15 april 2014 Overleg nr2/2014 Aanwezig: Henk Jansen Henk Buitelaar Dré Wagemans Kees Grijsbach Jan te Mey Mary Schilders Jos Chorus Notulen vergadering 15 april 2014 voorzitter vice-voorzitter en penningmeester secretaris

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Verslag 19 november 2018 13:30 uur BS De Drait VERGADERING BELEGD DOOR TYPE VERGADERING NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN AFWEZIG ZK AFWEZIG MK ALS GAST PUBLIEKE TRIBUNE Cliëntenraad Openbare vergadering

Nadere informatie