WERKBOEK LES 3 INSTAGRAM ANAYLSE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WERKBOEK LES 3 INSTAGRAM ANAYLSE"

Transcriptie

1

2 WERKBOEK LES 3 INSTAGRAM ANAYLSE HANDIGE TOOLS EN APPS Dropbox (programma) Dropbox is een gratis programma waarmee gemakkelijk foto s, video s en documenten gedeeld kunnen worden tussen computers. De Dropbox map met daarin jouw bestanden wordt gesynchroniseerd tussen alle computers en devices waarop Dropbox geïnstalleerd is zodat de bestanden die je op kantoor aangepast hebt ook zichtbaar zijn op de laptop thuis. Dropbox is niet alleen handig om documenten te delen met anderen, maar ook om je foto s mee te archiveren. Daarnaast kun je op Dropbox productfoto s opslaan (of foto s die je niet met je telefoon hebt gemaakt, maar die je wel wilt delen) en die je vervolgens met behulp van je telefoon op Instagram kunt zetten. Iconosquare (web app) Iconosquare is een web app waarmee je Instagram kunt bekijken én waarmee je je Instagram resultaten kunt meten. Iconosquare was voorheen gratis, maar is nu helaas een betaalde service. Het is nog steeds een handige webbrowser en laat je via de desktop ook makkelijk op hashtags en gebruikers zoeken. Websta.me (web app) Vergelijkbaar met Iconosquare, maar nog wel gratis. Websta.me laat zien wat jouw meest populaire tags zijn, wat de beste tijden zijn om te posten en je most liked media. Websta.me is overigens ook goed te gebruiken voor hashtags. Als je bijvoorbeeld #france invoert, dan krijg je alle hashtag suggesties en personen waar #france in zit verwerkt te zien.

3 Tagstagram (app) Tagstagram is een hashtag generator. Met Tagstagram kun je snel en makkelijk opzoeken welke hashtags veel gebruikt worden, waarbij je kunt zoeken in categorieën als Entertainment, Nature en Food. Dat is ook meteen het nadeel: Tagstagram richt zich op de meest populaire en algemene tags en daar val je dus niet perse mee op. Flipagram (app) Met Flipagram kun je van meerdere foto s een filmpje maken. Van dat filmpje kun je zelf de volgorde en snelheid bepalen, je kunt er een filter overheen gooien en een muziekje aan toevoegen. Flipagram heeft een gratis en een betaalde versie. In de gratis versie staat Flipagram rechtsonderin met een watermerk. De aanschaf van deze app is het geheel waard; het is een makkelijke tool om bewegend beeld te creëren van foto s, zonder dat je daarvoor handig moet zijn met filmen. Een leuk voorbeeld van een Flipagram filmpje vind je Timercam (app) Een superhandige gratis app met een automatische timer. Ideaal voor het betere selfie werk, als je geen zin hebt in een arm op de foto, of om met een selfiestick aan de slag te gaan. Layout (app) Layout is een collage app van Instagram zelf. Je kan flippen, spiegelen en er zijn diverse collage opties. #layout Regram (app) Bij giveaways wordt er vaak gevraagd om een repost of regram; de regram app doet dit automatisch voor je. Je kan makkelijk zoeken op # of op de laatste van jouw gelikete foto s. Vervolgens heb je de keuze uit vier verschillende soorten opmaak.

4 Snapseed (app) Een fotobewerkings app die zich onderscheidt van alle anderen door op hele specifieke plekken foto s te kunnen bewerken. Zo kun je bijvoorbeeld kleine details in een foto oplichten of juist donkerder maken. Bovendien kun je een aantal handelingen vastleggen, en automatisch toe laten passen op foto s. Als jij bijvoorbeeld altijd zwart wit foto s post, en altijd het contrast verhoogt, dan kun je dat met Snapseed automatisch laten doen. VSCOcam (app) De meeste populaire fotobewerkings app onder fotografen. VSCO heeft ook zijn eigen community en er zijn ladingen hashtags die beginnen met vsco. VSCO biedt een standaard aantal mooie filters en bewerkings opties. Afterlight (app) Een simpele fotobewerkings app, waarmee je o.a kunt croppen, recht trekken, Oplichten, contrast verhogen/verlagen en waarmee je foto s scherper kunt maken. Fotogramme (app) Met Fotogramme kun je meerdere Instagramaccounts beheren en makkelijk tussen verschillende accounts schakelen. Je kunt ook foto s bekijken, liken, reageren en opslaan. Ook heel handig: je kunt lijsten maken van je favoriete accounts én hashtags. Het enige wat niet kan: foto s posten. Latergramme (app) Met Latergramme kun je foto s inplannen voor Instagram. Door restricties vanuit Instagram kan de foto niet volautomatisch gepost worden, maar krijg je een reminder op het tijdstip dat je de foto wil posten. Je moet m dan alsnog via Instagram posten, maar de bewerking en de caption blijven bewaard.

5 Hyperlapse (app) Hyperlapse is net als layout een app van Instagram zelf. Met Hyperlapse kun je timelapse video s maken. Maar het is net weer wat anders dan de meeste timelapse apps die nu beschikbaar zijn. Hyperlapse heeft namelijk een ingebouwde beeldstabilisator, waardoor de video s een stuk aangenamer zijn om naar te kijken: je trillende handen en hobbels zijn bijna niet zichtbaar. Een leuk voorbeeld van een Hyperlapse filmpje vind je Enjoygram (web app) Met de webbrowser Enjoygram kun je zien van welke filters iemand gebruik maakt. Handig als je een prachtig bewerkte foto tegenkomt en wilt spieken hoe iemand dat gedaan heeft. Post notificatie (tool in Instagram) Instagram heeft bij één van de laatste updates een kleine tool toegevoegd waarbij je een notificatie kan krijgen als iemand die jij volgt een nieuwe foto plaatst. Handig als je zit te wachten op de nieuwe collectie van jouw favoriete merk, maar ook handig om je concurrenten in de gaten te houden en je geen zin hebt om de hele dag door Instagram te scrollen. Een notificatie instellen is makkelijk: ga naar het profiel waarvan je notificaties wilt ontvangen, klik op het profiel. Rechtsbovenin staat 3 > Je krijgt nu een keuzemenu > turn on post notifications. Er zijn natuurlijk nog heel veel andere handige apps en tools voor Instagram en er komen er steeds meer bij. Het is daarom van belang dat je Instagram consequent gebruikt, en blogs volgt, zodat je op de hoogte blijft van belangrijke wijzigingen en op tijd bij kunt sturen.

6 Tot slot: met al deze apps en tools kun je betere en mooiere foto s maken, ze beter beheersen en gecontroleerd delen. Maar laat je vooral niet afschrikken door deze waslijst: je kunt met alleen Instagram zelf ook prima foto s maken. Gewoon beginnen dus! In de volgende Bonus les ontvang je nog meer tips voor de perfecte Instagram foto.

7 WORKAROUND LANDINGSPAGINA OP INSTAGRAM EN METEN IN GOOGLE ANALYTICS. Om je bezoekers via Instagram te servicen, kun je erover denken om een speciale landingspagina te maken. Die ene link in je profiel is dan de url van deze speciale landingspagina. Denk dan niet meteen heel moeilijk. Het is gewoon een extrapagina die je speciaal voor je bezoekers via Instagram hebt gemaakt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om hier al je foto s van Instagram te plaatsen, en ervoor zorgen dat ze vanuit deze pagina door kunnen klikken naar het betreffende blog of product die je op Instagram in de spotlight zetten. De invulling van een dergelijke landingspagina ligt natuurlijk helemaal bij jou. Handig is natuurlijk wel dat deze pagina goed aansluit bij het gevoel dat je op Instagram hebt gecreëerd. Nadeel van dit plan is dat je hier best wel wat werk aan zal hebben, je wilt immers dat het up to date is. Een voordeel is dat deze pagina uitermate goed aansluit bij je bezoekers, en dus ook veel kan opleveren. De workaround Om ervoor te zorgen dat je in Google Analytics wél kunt zien en volgen wie er via Instagram binnenkomt, heb ik een workaround gevonden. Deze work around zit ook in je e mail zodat je het er altijd weer makkelijk bij kunt pakken. Hoe werkt het? stap 1 Bedenk welke url je wilt gebruiken in je profiel. stap 2 Ga naar het hulpprogramma van Google voor het maken van URL s [ ]. Hier kun je speciale url s aanmaken waarmee je in Google Analytics campagnes kunt volgen.

8 We gaan dus eigenlijk een campagne aanmaken voor Instagram. stap 3 Volg de stappen op deze pagina 1. plak hier de url die je in stap 1 hebt bedacht 2. campagnebron: vul hier Instagram in 3. campagnemedium: vul hier bijvoorbeeld in link in profile 4. campagneterm en campagneinhoud mag je eventueel overslaan 5. campagnenaam: vul hier een naam in waarmee je kunt herkennen welke campagne het is. 6. klik op generate URL stap 4 De url die je nu krijgt is een hele lange en weinig aantrekkelijk om op door te klikken als volger. Daarom is het handig om deze lange URL te verkorten met bijvoorbeeld bit.ly (maar het kan natuurlijk met andere vergroters ook heel prima). Met bit.ly is het ook mogelijk om een eigen extensie te maken bijvoorbeeld bit.ly/redpebbl ig. Dat is weer handig omdat mensen graag weten waar ze naartoe klikken. Door die extensie herkenbaar voor hen te maken, los je dit probleempje weer op. stap 5 Gebruik die nieuwe verkorte url in je Instagramprofiel. Om nu inzicht te krijgen in je bezoekers kijk je in Google Analytics bij [Acquisitie] en dan [Campagnes]. Als je e commerce hebt ingeschakeld zou je nu zelfs kunnen zien of Instagram je verkopen levert.

9 Mijn smart-doelen Dit is het doel wat ik met Instagram wil behalen: Specifiek Meetbaar Wat wil je precies bereiken? Zorg voor een gedetailleerd doel. Voorbeeld: meer verkopen van product X Acceptabel Kwantificeer je doel. Hoeveel procent meer verkopen wil je bereiken? Voorbeeld: 25% meer verkopen van product X Sta je volledig achter dit doel? Gaan je inzetten het doel bereiken? Realistisch Is je doel haalbaar? Kun je het bereiken met de aanpak en middelen die je voor ogen hebt?

10 Tijdsgebonden Voorbeeld: heb je genoeg van product X in huis? Heb je voldoende tijd/materiaal om 25% meer bestellingen op tijd te versturen? Begindatum: Einddatum: Wanneer begin je? En wat is je deadline? Voorbeeld: meer verkopen van product X in de eerste twee weken van december. Belemmeringen om mijn doel te bereiken: Zo los ik dat op: Mijn beloning: RedPebbl.

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding is de populaire foto-applicatie van het moment. Je kan je foto s er makkelijk mee bewerken

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

50 MUST HAVE ONLINE TOOLS

50 MUST HAVE ONLINE TOOLS E-BOOK 50 MUST HAVE ONLINE TOOLS OM JOUW BEDRIJF EEN BOOST TE GEVEN WEBSITE Wordpress - voor het maken van jouw website Google Analytics - geeft inzicht in het verkeer op jouw website Leadpages - landingspagina's

Nadere informatie

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6 Inhoudsopgave Uitnodiging e-mail... 3 Profiel invullen... 4 Tijdlijnen... 6 Persoonlijke tijdlijn... 6 Groepstijdlijn... 8 Privéberichten... 10 Vermeldingen... 10 Notificaties... 10 Mediabibliotheek...

Nadere informatie

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien?

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien? Wat is Instagram? Instagram is een social netwerk waarbij je voornamelijk communiceert met beelden. Door middel van foto s en video s laat je bijvoorbeeld zien waar je bent, met wie je bent, wat je aan

Nadere informatie

9 Ideeën om. sneller te groeien op Instagram

9 Ideeën om. sneller te groeien op Instagram STYLEGUIDE OPSTELLEN FREQUENTIE & TIMING SOCIAAL ZIJN DOELEN STELLEN PROFIELTEKST VERBETEREN HASHTAGS GEBRUIKEN HASHTAGS CLAIMEN SAMENWERKEN MET INFLUENCERS ADVERTEREN 9 Ideeën om sneller te groeien op

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

heeft. Klanten en andere relaties zien wat ik zie, en dat versterkt onze band.

heeft. Klanten en andere relaties zien wat ik zie, en dat versterkt onze band. INLEIDING Even stilstaan en genieten van je omgeving: het licht, de kleuren, de lijnen. Doe je dat wel eens? Ik doe het de hele dag en het maakt mijn leven aangenamer, rustiger en mooier. Sinds ik mijn

Nadere informatie

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M W W W. D M O N T H E R O A D. N L 2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M D I R E C T T O E P A S B A A R O P J O U W A C C O U N T Vooraf Ik heb deze tips geschreven uit eigen ervaring.

Nadere informatie

Handleiding Facebook- pagina

Handleiding Facebook- pagina Handleiding Facebook- pagina Een pagina aanmaken Zonder persoonlijk profiel: Ga naar http://www.facebook.com en klik onder het inschrijvings formulier op Maak een pagina voor een beroemdheid, band of bedrijf

Nadere informatie

In 7 stappen succesvol met social media. Strategie & praktische tips bij de inzet van social media

In 7 stappen succesvol met social media. Strategie & praktische tips bij de inzet van social media In 7 stappen succesvol met social media Strategie & praktische tips bij de inzet van social media Stap 1 Bepaal vooraf je doelstellingen Waaraan gaan onze social media activiteiten bijdragen? SMART Doelstellingen

Nadere informatie

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media Handleiding Google+ ICT Design Team Project Street Art Gent Workshop 2: Social Media 0 Hoofdstuk 1 Mogelijkheden van Google+ 1.1 Mogelijkheden Google+ is het sociale netwerk van Google. Google+ lijkt in

Nadere informatie

Veilig op sociale media

Veilig op sociale media Veilig op sociale media Gebruik een sterk wachtwoord. Veilig op sociale media: Facebook, Twi5er & Instagram Infosessie bibliotheek 26 april 2016 Met een veilig wachtwoord kan je jouw persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Google+: in 5 stappen een pagina voor je winkel

Google+: in 5 stappen een pagina voor je winkel Google+: in 5 stappen een pagina voor je winkel In dit artikel wordt uitgelegd hoe je voor je winkel een eigen Google+ pagina aan kunt maken. Let op: je moet een Google+ profiel hebben om een Google Pagina

Nadere informatie

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Wat gaan we doen : Introductie film social schools (you tube) hoe we ouders hebben geïnformeerd op een algemene

Nadere informatie

Mini-handleiding Hootsuite

Mini-handleiding Hootsuite Mini-handleiding Hootsuite versie 1.2 24 juli 2011 Index Index... 2 Goed om te weten voor je begint... 3 Account aanmaken... 4 Sociale netwerken toevoegen... 4 Gebruiken... 7 Overzicht... 7 Menu... 8 Inrichten

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Introductie. Handleiding: Owncloud instellen

Introductie. Handleiding: Owncloud instellen Introductie QSIT Owncloud is de hollandse en 100% privacy-veilige variant van Dropbox of Google Drive. Het stelt u in staat om vanaf elk apparaat aan dezelfde bestanden te werken. Omdat wij onze servers

Nadere informatie

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten.

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. Tijd nodig om te beheren 3/5 Het is nodig om uw Instagram profiel regelmatig na te kijken. Wat is Instagram?

Nadere informatie

HaNDleiDiNG. portal. Versie Timebutler B.V. Kerkstraat HH Bussum

HaNDleiDiNG. portal. Versie Timebutler B.V. Kerkstraat HH Bussum HaNDleiDiNG portal Versie 1.00.1 Timebutler B.V. Kerkstraat 10 1404 HH Bussum portal timebutler Door een eenvoudig en overzichtelijk managerportal beheert u eenvoudig alle functionaliteiten van Timebutler.

Nadere informatie

start om 19:00 uur 1

start om 19:00 uur 1 start om 19:00 uur 1 Certifications Google AdWords (Fundamentals, Display, Search) Google Analytics DoubleClick (DCM, DBM, DRM) 2 1. Voorstellen 2. Google Analytics 3. Analytics rapportages 4. Doelen instellen

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

1 / 5 BOOZD SEO CHECKLIST

1 / 5 BOOZD SEO CHECKLIST 1 / 5 BOOZD SEO CHECKLIST Yes! Onze checklist. Een (kleine) boozd voor jouw online journey. Wij helpen jou graag een stuk op weg met jouw zoekmachine optimalisatie. In deze handige checklist vind je belangrijke

Nadere informatie

Bedrijven die wegblijven van social media missen belangrijke opportuniteiten. Via sociale media kan je namelijk connecteren met je klanten, je kan

Bedrijven die wegblijven van social media missen belangrijke opportuniteiten. Via sociale media kan je namelijk connecteren met je klanten, je kan 1 2 3 Bedrijven die wegblijven van social media missen belangrijke opportuniteiten. Via sociale media kan je namelijk connecteren met je klanten, je kan het inzetten om een wow service aan te bieden, je

Nadere informatie

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing Workshop Facebook voor bedrijven Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Stappenplan Blog maken

Stappenplan Blog maken WAT IS BLOGGER? Een blog is een website waar je regelmatig nieuwe inhoud in de vorm van berichten plaatst. Een nieuwe blogpost kun je plaatsen wanneer jij wilt, dagelijks, wekelijks of maandelijks. Lezers

Nadere informatie

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Handleiding Inhoudsopgave INBOX KLANTEN AGENDA Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Nieuwe klant toevoegen Klanten importeren

Nadere informatie

HootSuite Enterprise Solu/ons

HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite The Social Media Dashboard HootSuite helpt consumentenmerken, global enterprises, kleine ondernemingen en bureaus berichten te verspreiden, gesprekken te monitoren

Nadere informatie

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur Beginnen met sociale media E-learning Week van de Acupunctuur Inhoudsopgave 1) Over sociale media 2) Waarom sociale media? 3) Beginnen met Facebook en Twitter 4) Inspiratie 5) Sociale mediaplan maken 1)

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Introductie: Wat is Yammer?

Introductie: Wat is Yammer? Introductie: Wat is Yammer? Yammer is een middel om te communiceren, kennis te delen en van elkaar op de hoogte te blijven door het uitwisselen van korte berichten. Deze berichten komen in een berichtenlijst

Nadere informatie

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0 Praktijkopdrachten Maak eerst de oefeningen van Klik & Tik. Samen op het web op Oefenen.nl. Daarna kun je deze praktijkopdrachten maken. Bijna elk hoofdstuk heeft een praktijkopdracht. Nodig voor deze

Nadere informatie

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht:

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Handleiding Blogger In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Het aanmaken van een weblog Het typen van een blogbericht De privacy van jouw weblog Het instellen van RSS Het aanmaken

Nadere informatie

Handleiding aangepaste rapporten

Handleiding aangepaste rapporten Handleiding aangepaste rapporten Inhoudsopgave 1. Wat zijn aangepaste rapporten?... 3 2. Naar welke statistieken kijk je eigenlijk?... 4 3. Hoe stel je aangepaste rapporten in?... 7 4. Gebruik je tabbladen

Nadere informatie

We beginnen om 19:30 u

We beginnen om 19:30 u We beginnen om 19:30 u 1 In 5 stappen succes op Instagram Met Anne Raaymakers Cijfers Wereldwijd 1 miljard gebruikers per maand 4,5 miljoen volgers in Nederland (in 2015 waren er dat 1,8 miljoen) 4,1 miljoen

Nadere informatie

Handleiding Mailchimp

Handleiding Mailchimp 1. Inhoud... 2 2. Inloggen... 3 3. Algemene informatie... 4 3.1 Campagne opties in mailchimp... 4 4. Campagne aanmaken met template... 5 4.1 Algemene informatie... 5 4.2 Instellen campagne met template...

Nadere informatie

Smart filmen. Filmen met smartphone en tablet. Probeer het zelf!!!

Smart filmen. Filmen met smartphone en tablet. Probeer het zelf!!! Smart filmen Filmen met smartphone en tablet Vanavond 1. Introductie 2. Het filmen met een smartphone 3. Internet gebruik bij een smartphone 4. Zelf stoeien met smartphone filmen Werkwijze Houd het interactief

Nadere informatie

Je InPlanning rooster weergeven in een externe digitale agenda, bijvoorbeeld Outlook, Google, ios, Android

Je InPlanning rooster weergeven in een externe digitale agenda, bijvoorbeeld Outlook, Google, ios, Android Je InPlanning rooster weergeven in een externe digitale agenda, bijvoorbeeld Outlook, Google, ios, Android Jouw InPlanning zichtbaar maken in een externe digitale agenda? Dat gaat eenvoudig via ical. Om

Nadere informatie

Per pagina wordt een stap uitgelegd. De bedoeling is om in groepjes per pagina de workshop te doorlopen.

Per pagina wordt een stap uitgelegd. De bedoeling is om in groepjes per pagina de workshop te doorlopen. Workshop Facebook Ouders kennen Ouders. In deze workshop leer je 1 het volgende: Aanmelden voor een facebook account Leeswijzer. Per pagina wordt een stap uitgelegd. De bedoeling is om in groepjes per

Nadere informatie

Samenvatting presentatie. Meer omzet door het slim inzetten van social media

Samenvatting presentatie. Meer omzet door het slim inzetten van social media Samenvatting presentatie Meer omzet door het slim inzetten van social media Social tips van Niice Digital Marketing Beste (bijna) ondernemer, Allereerst, top dat je bij de presentatie aanwezig was. Onderstaand

Nadere informatie

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR.

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Inloggen: Als je de site opent dan zie je o.a. bovenstaande afbeelding met het logo van de club en het menu. Om in te loggen klik je helemaal

Nadere informatie

4.1 Het creëren van inhoudselementen

4.1 Het creëren van inhoudselementen 4.1 Het creëren van inhoudselementen De inhoud van de pagina wordt gemaakt door gebruik van inhoudselementen. Je kunt een pagina maken door verschillende elementen in combinatie met elkaar te gebruiken.

Nadere informatie

TES TEACH Tes Teach. Create digital lessons in 5 minutes.

TES TEACH Tes Teach. Create digital lessons in 5 minutes. TES TEACH Tes Teach. Create digital lessons in minutes. Tes Teach is een volledig gratis tool waarmee je snel en eenvoudig leerpaden voor je leerlingen kan maken. Een leerpad is een opeenvolging van stappen

Nadere informatie

E-zine. Nieuwe E-zine. Welkom!

E-zine. Nieuwe E-zine. Welkom! stappenplan 1 1 E-zine Welkom! We gaan beginnen met de eerste stap van het maken van een eigen E-zine. Kijk in je menubalk en ga naar e-zine(s). Hier kan je verder gaan met bewerken of aan de slag gaan

Nadere informatie

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS)

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Inloggen Het CMS wordt geopend via http://zitecraft.com/login of er kan op het icoontje rechtsonder op de zite geklikt worden. Vervolgens dient het

Nadere informatie

In 5 stappen succes op Instagram. Met Anne Raaymakers

In 5 stappen succes op Instagram. Met Anne Raaymakers In 5 stappen succes op Instagram Met Anne Raaymakers Cijfers Wereldwijd 1 miljard gebruikers per maand 4,1 miljoen volgers in Nederland (in 2015 waren er dat 1,8 miljoen) 4,1 miljoen volgers in Nederland

Nadere informatie

helpling.com Book now! Helpling gebruikers handleiding

helpling.com Book now! Helpling gebruikers handleiding helpling.com Book now! Helpling gebruikers handleiding Overzicht Jouw gebruikersprofiel 2 Hoe kan ik inloggen mijn profiel Overzicht gebruikersprofiel Openstaande notificaties Wachtwoord aanpassen De informatie

Nadere informatie

Enkele handige weetjes in het kader van de GO werkmethode

Enkele handige weetjes in het kader van de GO werkmethode GMAIL tips & tricks Enkele handige weetjes in het kader van de GO werkmethode Inhoudsopgave Inleiding... 2 Afhandelen inkomende e-mails... 2 Maak gebruik van de functionaliteit Google calender en tasks...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Dropbox. Handleiding. Dropbox handleiding Dieter David david.dieter@telenet.be. Dieter David david.dieter@telenet.be

Dropbox. Handleiding. Dropbox handleiding Dieter David david.dieter@telenet.be. Dieter David david.dieter@telenet.be 0 Dropbox Handleiding Dieter David david.dieter@telenet.be 1 1. Wat is dropbox? 2 Dropbox is 2ledig : schijfruimte online (= back-up) synchroniseren en delen van bestanden op je online schrijfruimte Je

Nadere informatie

Portfolio. Je portfolio delen met medestudenten, docenten en externen om feedback te vragen

Portfolio. Je portfolio delen met medestudenten, docenten en externen om feedback te vragen Portfolio Het portfolio kan worden ingezet voor zowel studenten als docenten. Binnen deze module is het mogelijk om een digitaal portfolio samen te stellen met tekst, afbeeldingen en videos. Het is mogelijk

Nadere informatie

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Najaar 2019 Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Najaar 2019 Wil je handiger worden met je laptop, tablet

Nadere informatie

9 STAPPEN VOOR HET OPZETTEN VAN JOUW EIGEN YOUTUBE KANAAL EN HET UPLOADEN VAN JE VIDEO

9 STAPPEN VOOR HET OPZETTEN VAN JOUW EIGEN YOUTUBE KANAAL EN HET UPLOADEN VAN JE VIDEO 9 STAPPEN VOOR HET OPZETTEN VAN JOUW EIGEN YOUTUBE KANAAL EN HET UPLOADEN VAN JE VIDEO # 1: Google-account aanmaken. Je hebt een Google-account nodig om een YouTube kanaal aan te maken. Een Google account

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing Workshop Facebook voor bedrijven Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken

Nadere informatie

Inhoud! Taak 1.3.6 Joomla en zo Door Paul van der Linden. Taak 1.3.6 Joomla en zo

Inhoud! Taak 1.3.6 Joomla en zo Door Paul van der Linden. Taak 1.3.6 Joomla en zo Inhoud! Taak 1.3.6 Joomla en zo Inhoud!... 1 Voorwoord... 2 Joomla 1.5...3 Website...4 Menu s...5 Artikelen...6 Componenten...7 Extensies...8 Tools...9 Conclusie... 10 Bronvermelding... 11 1 Voorwoord

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers OFFICE 365 Start Handleiding Medewerkers Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

In deze les ga ik er een beetje vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Twitter wilt benutten.

In deze les ga ik er een beetje vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Twitter wilt benutten. Startopdracht: Waarom met je bedrijf op Twitter? In deze les ga ik er een beetje vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Twitter wilt benutten. Misschien

Nadere informatie

Presentaties maken met uw foto s

Presentaties maken met uw foto s Presentaties maken met uw foto s Flipagram Beschrijving Met de app Flipagram kunt u eenvoudig video s maken door foto s uit je Filmrol te selecteren en te sorteren. Daarna kunt u muziek, lettertypes en

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN?

ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN? WordPress blog ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN? WordPress Academy Nederland helpt je op weg met onze Basiscursus INHOUD P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P 10 P 11 P 12 P 13 P 14 P 15 P 16 P 17 P 18 P 19 P 20

Nadere informatie

QUICKSTART GUIDE. webinar organiseren WEBINARGEEK.COM

QUICKSTART GUIDE. webinar organiseren WEBINARGEEK.COM QUICKSTART GUIDE webinar organiseren WEBINARGEEK.COM LIVE WEBINAR ORGANISEREN Bij een live webinar nodig je mensen vooraf uit om deel te nemen aan het webinar. Op het afgesproken tijdstip logt iedereen

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

Weebly. Inhoud. Vormingplus Limburg, L. Frederix

Weebly. Inhoud. Vormingplus Limburg, L. Frederix Weebly Inhoud 1 Starten met Weebly... 3 1.1 Aanmelden / Inloggen... 3 1.2 Website aanmaken... 3 1.2.1 Eerste website... 3 1.2.2 Tweede website... 5 2 : basis... 6 2.1 Elementen op een pagina... 6 2.1.1

Nadere informatie

Workshop 2. Inhoud. 1. Foto s verkleinen 2. Hoe media embedden? 3. Tips en Trics 4. Google Analytics

Workshop 2. Inhoud. 1. Foto s verkleinen 2. Hoe media embedden? 3. Tips en Trics 4. Google Analytics Workshop 2 Inhoud 1. Foto s verkleinen 2. Hoe media embedden? 3. Tips en Trics 4. Google Analytics 1. Foto s verkleinen Er zijn een aantal opties om foto s te verkleinen. Zo zit er in het besturingssysteem

Nadere informatie

Stap 1- Account aanmaken Ga naar Hootsuite.com en klik op Een nieuwe account aanmaken.

Stap 1- Account aanmaken Ga naar Hootsuite.com en klik op Een nieuwe account aanmaken. Social media is een essentieel element van de marketing voor ieder bedrijf, groot of klein. Het kan ontzettend veel toevoegen aan je bereik en je bekendheid, mits je het goed weet in te zetten. Het goed

Nadere informatie

FOTOBEWERKING 112 Welke app? 114 Filters 117. OVER FOTOGRAFIE & SMARTPHONES 6 Kijken en zien 9 De voor- en nadelen 12

FOTOBEWERKING 112 Welke app? 114 Filters 117. OVER FOTOGRAFIE & SMARTPHONES 6 Kijken en zien 9 De voor- en nadelen 12 OVER FOTOGRAFIE & SMARTPHONES 6 Kijken en zien 9 De voor- en nadelen 12 DE BASIS 16 Schrijven met licht 18 Ruis 18 Zoek het licht op 18 Hard zonlicht 20 Schone lens 24 Ban de zoom 24 Horizontaal recht

Nadere informatie

Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje!

Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje! Proloog Week van de Mediawijsheid: Week van de Mediawijsheid: 23-30 november 2012. Doe mee! Wat word jij later? En waarom wil je dat worden? Vertel het ons in een filmpje! 2-12 jaar Iedereen van 2 tot

Nadere informatie

SOCIALREADY. Gebruikershandleiding. SOCIALREADY is een product van Reclameplanner.nl

SOCIALREADY. Gebruikershandleiding. SOCIALREADY is een product van Reclameplanner.nl SOCIALREADY Gebruikershandleiding SOCIALREADY is een product van Reclameplanner.nl Inhoudsopgave Message Box My Contacts My Groups My Reports 3 10 11 12 Dit is uw home-screen. Als SocialReady wordt opgestart

Nadere informatie

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google Analytics is een online tool van Google. De tool verzamelt statistieken

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Wat biedt Google Foto s? 12 Wat kun je allemaal in Google Foto s? 13

Hoofdstuk 1: Wat biedt Google Foto s? 12 Wat kun je allemaal in Google Foto s? 13 INHOUDSOPGAVE De smartphone, de ideale altijd-bij-je-camera xi Hoofdstuk 1: Wat biedt Google Foto s? 12 Wat kun je allemaal in Google Foto s? 13 Hoofdstuk 2: Google Foto s instellen 14 Google-account 15

Nadere informatie

Screencast-O-Matic HANDLEIDING

Screencast-O-Matic HANDLEIDING Screencast-O-Matic HANDLEIDING Inhoud 1 Inleiding 3 2 Stap voor stap 3 3 Conclusie 9 4 Meer info 10 4.1 Hulp nodig? 10 4.2 Vragen en opmerkingen 10 4.3 Trefwoordenlijst 10 4.4 Lijst met afbeeldingen 10

Nadere informatie

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Actiehandleiding Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Inhoud Handleiding Zo maak je een actie aan om een TECS- project te steunen...3 Tips om jouw actie succesvol te maken Een actie starten voor

Nadere informatie

Handleiding OwnCloud voor SG de Overlaat

Handleiding OwnCloud voor SG de Overlaat Handleiding OwnCloud voor SG de Overlaat Je eigen wolk binnen de Overlaat Geschreven door: Maurice Heeren Datum: 10-12-2014 Versie 2.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Toegang krijgen tot

Nadere informatie

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Inhoud 1. Het dashboard.... 3 2. Een pagina of bericht aanpassen.... 5 3. Een nieuw bericht toevoegen... 6 4. Een pagina maken... 7 5. Website met sitebuilder... 8 6.

Nadere informatie

De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport

De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Ga jij actief aan de slag met Social Media en de Nationale Sportweek, maar weet je nog niet precies hoe je dit moet aanpakken?

Nadere informatie

Videohandleiding Wikiwijs

Videohandleiding Wikiwijs Videohandleiding Wikiwijs Kees Pannekeet In opdracht van Wikiwijs Januari 2012 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Introductie... 2 YouTube... 3 Soorten accounts... 3 Uploadlimiet verhogen... 3 Bestandsindeling...

Nadere informatie

Bestandsbeheer weergaven (Media) MEDIA heeft een 4-tal weergave

Bestandsbeheer weergaven (Media) MEDIA heeft een 4-tal weergave Bestandsbeheer weergaven (Media) Het beheer van verschillende media zoals afbeeldingen en pdf bestanden kan worden uitgevoerd binnen de MEDIA weergave van TYPO3. Binnen een 4-tal verschillende weergaven

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

GOOGLE+ PAGINA MEER UIT JE ZAAK. Stijn Bernaer. Ontdek in deze praktische gids hoe jij morgen al meer uit je zaak kan halen.

GOOGLE+ PAGINA MEER UIT JE ZAAK. Stijn Bernaer. Ontdek in deze praktische gids hoe jij morgen al meer uit je zaak kan halen. Stijn Bernaer Online Expert @ Meer Uit Je Zaak. be MEER UIT JE ZAAK GOOGLE+ PAGINA Ontdek in deze praktische gids hoe jij morgen al meer uit je zaak kan halen. Overzicht Inleiding... 2 Over Stijn... 2

Nadere informatie

Een complete online winkel met fantastische producten Privé adres: Met de makkelijke wizard creëer en manage jij

Een complete online winkel met fantastische producten Privé adres:   Met de makkelijke wizard creëer en manage jij Je eigen Beautyshop Een complete online winkel met fantastische producten Privé adres: http://jenaam.beautyshop.oriflame.nl Met de makkelijke wizard creëer en manage jij je eigen beautyshop. Ontwerp je

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Saft Websites Gebruikershandleiding Wordpress pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Inloggen in administratorgedeelte Informatie

Nadere informatie

IN 7 STAPPEN NAAR EEN PROFESSIONEEL LINKEDIN PROFIEL

IN 7 STAPPEN NAAR EEN PROFESSIONEEL LINKEDIN PROFIEL IN 7 STAPPEN NAAR EEN PROFESSIONEEL LINKEDIN PROFIEL In 7 stappen naar een professioneel LinkedIn profiel! Om je positie op de (arbeids)markt te behouden en te versterken is online zichtbaarheid erg belangrijk.

Nadere informatie

Zelf een website maken

Zelf een website maken Zelf een website maken Om een website te bouwen heb je drie dingen nodig. 1. De domeinnaam of URL, bijvoorbeeld www.massagepraktijk.nl of www.maakzelfjouwwebsite.nl 2. Een hostingpakket (dat is het huren

Nadere informatie

In dit hoofdstuk leggen we stap voor stap uit hoe je XBMC op je pc of laptop installeert.

In dit hoofdstuk leggen we stap voor stap uit hoe je XBMC op je pc of laptop installeert. Handleiding Windows Gefeliciteerd! Vanaf nu kun je op elke gewenst moment je favoriete films en series bekijken vanachter je laptop of pc, helemaal gratis! Nieuwe films en series worden dagelijks toegevoegd

Nadere informatie

SoMax Social Event. 30 oktober 2018

SoMax Social Event. 30 oktober 2018 SoMax Social Event. 30 oktober 2018 for your business Dit ben ik. Pauline Quéré SR Social Media Consultant Sinds 2010 @ Maxlead Facebook Instagram Snapchat LinkedIn Twitter 4 Funfacts Instagram Feeds Instagram

Nadere informatie

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing Friese Poort Skelterrace Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken Geen

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie