Informatiepakket ZeelandNet Digitale Telefonie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiepakket ZeelandNet Digitale Telefonie"

Transcriptie

1 Informatiepakket ZeelandNet Digitale Telefonie 1. Inleiding De tijd dat telefonie als een apart en duur medium ingezet wordt, is voorbij. Telefonie lift tegenwoordig mee op de technieken die oorspronkelijk voor internet ontwikkeld zijn. ZeelandNet Digitale Telefonie is de naam van het nieuwe telefoneren en ZeelandNet is de partij die dit voor u verzorgt. De voordelen in het kort Lage abonnementskosten Aantrekkelijke combinatiekorting met Breedband internet van ZeelandNet Lage en overzichtelijke tarieven naar alle mogelijke bestemmingen Gratis bellen met andere abonnees van ZeelandNet Digitale Telefonie Een zeer voordelige belbundel naar vaste nummers in Nederland Eenvoudig overstappen met behoud van uw huidige nummer Geen telefonieabonnement van KPN meer nodig Installatie door een monteur van ZeelandNet, dus zonder zorgen Gratis beschikking over een groot aantal aanvullende diensten Gratis vermelding in de telefoongids Gratis online factuur en online gespreksspecificaties Geen investering in nieuwe of aanvullende apparatuur U kunt altijd bellen, ook als uw computer uit staat De moeite waard dus om te kijken wat ZeelandNet Digitale Telefonie voor u kan betekenen! ZeelandNet ZeelandNet heeft de ontwikkeling van digitale telefonie niet aan zich voorbij laten gaan. Na het uitkristalliseren van de techniek heeft een testperiode de afgelopen tijd bewezen dat ZeelandNet klaar is voor het aanbieden van digitaal telefoneren. Een abonnement op ZeelandNet Digitale Telefonie wordt eenvoudig aan uw internetabonnement gekoppeld. Zo hoeft u maar met één partij zaken te doen.

2 2. ZeelandNet Digitale Telefonie ZeelandNet Digitale Telefonie maakt gebruik van de nieuwste technieken op uw huidige apparatuur 1. U hoeft dus geen nieuw telefoontoestel of een adapter aan te schaffen. Digitale Telefonie werkt via hetzelfde modem dat ook wordt gebruikt voor Breedband internet van ZeelandNet. Indien u nog geen (geschikt) modem heeft, krijgt u deze gratis in bruikleen. Zodra ZeelandNet Digitale Telefonie bij u aangesloten is, heeft u geen telefonieabonnement van KPN meer nodig. Om te voorkomen dat u met dubbele abonnementskosten komt te zitten, kunt u in combinatie met nummerbehoud, gebruik maken van de opzegservice van ZeelandNet. ZeelandNet zorgt er in dat geval voor dat uw abonnement bij KPN opgezegd wordt. Wilt u echter een nieuw telefoonnummer, dan verzoeken we u om zelf uw huidige abonnement op te zeggen. 3. Lage abonnementskosten De basisprijs van ZeelandNet Digitale Telefonie bedraagt 14,95 per maand. De abonnementsprijs is aanzienlijk lager als u ook een Breedband internetabonnement van ZeelandNet heeft. Het jaarabonnement gaat altijd in op de eerste van de maand. U kunt uw abonnement echter op elk moment in laten gaan. De eerste dagen worden dan als opstartperiode aangemerkt en de kosten voor deze periode worden naar rato berekend. 4. Aantrekkelijke combinatiekorting Neemt u ZeelandNet Digitale Telefonie af in combinatie met Breedband internet van ZeelandNet, dan ontvangt u een aantrekkelijke combinatiekorting. De hoogte van de korting is afhankelijk van het door u gekozen internetabonnement. Kijk in de prijsbijlage voor de combinatiekorting die voor u van toepassing is. Mocht u uw Breedband internetabonnement wijzigen, dan verandert uw combinatiekorting mee met uw nieuwe abonnement. Uitgangspunt voor het verstrekken van de maandelijkse combinatiekorting is de situatie op elke eerste dag van de maand. De korting wordt via de online factuur op uw Persoonlijk informatie Pagina (PiP) verrekend.

3 5. Lage en overzichtelijke tarieven naar alle mogelijke bestemmingen ZeelandNet gaat voor duidelijkheid als het gaat om de tarieven voor Digitale Telefonie: Voor gesprekken binnen Nederland betaalt u één tarief, dus geen onderscheid tussen binnen en buiten de regio. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de kosten van gesprekken die u doordeweeks of in het weekend voert en ook het moment, overdag, s avonds of s nachts, maakt niet uit. Er geldt altijd een vast laag tarief. Er geldt ook één tarief voor bellen naar mobiele bestemmingen binnen Nederland, ongeacht de operator. De kosten voor internationale gesprekken zijn afhankelijk van de bestemming, maar altijd voordelig. De tarieven voor bellen met andere abonnees van ZeelandNet Digitale Telefonie zijn helemaal voordelig. Die zijn namelijk gratis! Elk gesprek kent een vast starttarief, onafhankelijk van de duur van het gesprek. Het starttarief voor gesprekken met andere abonnees is gratis. Voor alle overige bestemmingen geldt één laag tarief. U ziet het, met de tariefindeling van ZeelandNet staat u nooit voor verrassingen. De actuele tarieven vindt u overzichtelijk weergegeven in de prijsbijlage van dit informatiepakket. 6. Een zeer voordelige Belbundel Voor regelmatige bellers heeft ZeelandNet een interessant aanbod: de Belbundel 500. Met deze Belbundel belt u 500 minuten naar vaste nummers in Nederland 2 voor slechts 6,95 per maand. Voor gesprekken die binnen de bundel vallen, betaalt u geen starttarief. Is de Belbundel interessant voor u? Als u meer dan 350 minuten per maand belt is de Belbundel altijd voordeliger. Maar ook als u minder belt kan de Belbundel voordelig zijn, zeker als u vaak korte gesprekken voert. U kunt eenvoudig uw voordeel berekenen. Op uw huidige telefoniefactuur kunt u zien hoeveel gesprekken u voert naar regionale en nationale bestemmingen. Tevens staat aangegeven hoeveel minuten u naar deze bestemmingen belt. Met behulp van de prijsbijlage berekent u de kosten zonder Belbundel. Ligt het totale bedrag hoger dan 6,95 per maand? Dan is de Belbundel iets voor u! Bij overschrijding van de 500 belminuten treedt het normale tarief in werking voor zowel de gesprekskosten als de startkosten. De belminuten die u niet gebruikt, gaan verloren. U kunt deze niet meenemen naar de volgende maand. U kunt ook besluiten later een abonnement op de Belbundel 500 af te sluiten. De Belbundel treedt dan in werking vanaf de eerste dag van de nieuwe maand na aanmelding. De looptijd van uw Belbundel is gekoppeld aan de looptijd van uw abonnement op ZeelandNet Digitale Telefonie. 1 Met uitzondering van toestellen met draaischijf, ISDN toestellen en speciale Carrier preselect en internettelefonie toestellen. 2 Met uitzondering van betaalde servicenummers.

4 7. Veel gratis aanvullende functies Bij uw abonnement op ZeelandNet Digitale Telefonie zijn een aantal telefoniefuncties inbegrepen, die ZeelandNet u gratis aanbiedt. Op het aanmeldformulier kunt u voor een aantal functies aangeven of u daar wel of geen gebruik van wenst te maken. Voic Op het moment dat u uw telefoon niet kunt beantwoorden, kunt u ervoor kiezen om het gesprek te laten beantwoorden door uw voic . De beller kan een bericht voor u achterlaten dat u kunt beluisteren op een moment dat het u uitkomt. U kunt dat doen vanaf uw eigen toestel maar ook vanaf een willekeurig ander toestel. Bellen naar voic vanaf uw eigen nummer is gratis. Doorschakelen U kunt uw telefoon gratis doorschakelen naar een ander telefoonnummer. Dit kan handig zijn als u niet thuis bent, maar wel telefoon wilt ontvangen. De kosten van de doorgeschakelde gesprekken worden volgens het normale tarief aan u in rekening gebracht. Wisselgesprek U krijgt gratis de mogelijkheid tot een wisselgesprek. Dat wil zeggen dat u een tweede telefoontje kunt opnemen, terwijl u het eerste gesprek in de wacht zet. U kunt vervolgens wisselen tussen de twee gesprekken. Nummerherkenning Met nummerherkenning kunt u het nummer van de beller zien in het display van uw telefoon 3. Dit is een handige functie voor mensen die niet altijd zin hebben om zomaar iedereen die belt te woord te staan. Op basis van het nummer van de beller kunt u immers bepalen of u het gesprek al dan niet aanneemt. Nummerweergave Nummerweergave betekent dat uw nummer wordt meegezonden met uitgaande gesprekken. Deze functie is standaard in uw abonnement opgenomen. Wilt u liever niet dat uw nummer verschijnt op het display van anderen, dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier. B-nummer maskering Met B-nummer maskering kunt u ervoor zorgen dat uw telefoonnummer niet zichtbaar is op de factuur van anderen. De laatste vier cijfers van uw telefoonnummer worden dan vervangen door sterretjes, waardoor uw privacy gewaarborgd is.

5 Weigeren anonieme bellers U kunt gesprekken van bellers die hun nummer niet meezenden automatisch laten weigeren. Degene die u belt, krijgt dan te horen dat u geen gesprekken accepteert van bellers die nummerweergave hebben uitgeschakeld. Als de beller u toch wil bereiken zal deze nummerweergave (tijdelijk) aan moeten zetten. Nummerblokkering Als optie kunt u kiezen voor nummerblokkering. U kunt hiermee voorkomen dat bepaalde gesprekscategorieën, zoals servicenummers, mobiele nummers en internationale nummers gebeld worden. Met een speciale pincode kunt u de blokkering per gesprek ongedaan maken. Wijzigen instelling van de functies Al deze opties kunnen na de eerste instelling weer worden gewijzigd. Deels kunt u dat zelf doen via uw telefoontoestel, deels kunt u ZeelandNet hiervoor opdracht geven. In de handleiding van ZeelandNet Digitale Telefonie vindt u een beschrijving van de procedure. Ook de bediening van voic wordt in deze handleiding gedetailleerd uitgelegd. 8. Gratis vermelding in de telefoongids Gidsvermelding Wilt u dat anderen uw telefoonnummer op kunnen zoeken of na kunnen vragen bij telefonische inlichtingen? Dat kan. Als gratis service kan ZeelandNet u aanmelden bij De Telefoongids (ook op internet), de cd-foongids en de telefonische inlichtingendiensten en 118. ZeelandNet zorgt dan voor vermelding van uw naam, adresgegevens en telefoonnummer. Wilt u aanvullingen op deze standaardvermelding, dan kunt u contact opnemen met deze diensten. Geheim nummer Wilt u juist een geheim nummer dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier. Uw nummer wordt altijd bekend gemaakt bij 112. Wel zo veilig want in noodgevallen kan de politie zo altijd achterhalen op welk adres alarm geslagen is. 3 Deze functie werkt op telefoontoestellen met display en ondersteuning van FSK (zie gebruiksaanwijzing van uw huidige telefoon).

6 9. Eenvoudig overstappen met behoud van uw nummer Overstappen naar ZeelandNet Digitale Telefonie is heel eenvoudig. ZeelandNet neemt u alle zorg uit handen. Als u uw huidige telefoonnummer mee wilt nemen naar ZeelandNet, hoeft u zich alleen maar bij ons aan te melden. Wij verzorgen de verhuizing van uw nummer en de opzegging van uw huidige telefonieabonnement. Een monteur van ZeelandNet komt de dienst bij u thuis aansluiten, dus ook daar heeft u geen omkijken naar. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een nieuw telefoonnummer. Het opzeggen van uw huidige telefonieabonnement valt dan onder uw eigen verantwoordelijkheid. Bijzonderheden Digitale Telefonie wordt bij ZeelandNet met één telefoonnummer geleverd. Als u momenteel een ISDNaansluiting heeft, kunt u alleen het hoofdnummer meenemen naar ZeelandNet. Wilt u liever één van de ondernummers meenemen dan dient u dit nummer eerst los te koppelen van uw bestaande abonnement. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij uw huidige leverancier. 10. Installatie ZeelandNet verzorgt de installatie van Digitale Telefonie voor u, zodat u gegarandeerd bent van een werkende aansluiting. Als u gekozen heeft voor een nieuw telefoonnummer kunt u direct na aansluiting digitaal telefoneren. Bij behoud van uw huidige nummer zijn na installatie nog enkele dagen nodig om uw telefoonnummer te verhuizen van uw huidige leverancier naar ZeelandNet. Tot die tijd kunt u gewoon telefoneren met uw bestaande aansluiting. Als uw nummer overgezet is, kunt u eenvoudig overschakelen naar Digitale Telefonie van ZeelandNet. Zo zit u geen dag zonder telefoon. De monteur die de installatie verzorgt, koppelt de telefoonaansluiting aan uw kabelmodem. Hoe die installatie precies plaatsvindt, is afhankelijk van de plaats waar uw telefoonaansluiting en uw kabelmodem zich in huis bevinden. Details over de installatie krijgt u na aanmelding in een aparte handleiding toegestuurd.

7 11. Factuur en gespreksspecificatie online Uw Persoonlijke informatie Pagina (PiP) is ook bij Digitale Telefonie een informatiemiddel bij uitstek. U vindt er informatie over uw abonnement voor Digitale Telefonie, de extra diensten die u in- of uitgeschakeld heeft en een overzicht van uw gesprekskosten. Factuur online De factuur voor ZeelandNet Digitale Telefonie ontvangt u online. Via uw PiP kunt u op elk moment de laatste factuur downloaden en printen. Facturen over voorgaande periodes blijven ook via uw PiP beschikbaar. De factuur wordt automatisch geïncasseerd van uw rekening. Gespreksspecificatie online De specificatie van uw gesprekskosten kunt u via uw PiP downloaden. De gesprekken zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zoals nationaal, mobiel en internationaal. Zo kunt u zien wanneer er naar welk nummer is gebeld, hoe lang het gesprek geduurd heeft en wat de kosten van het gesprek zijn. Per categorie kunt u ook de totale gespreksduur en het totaalbedrag inzien. Gesprekken die onder uw Belbundel vallen, worden weergegeven met een bedrag van 0,00. Ook is weergegeven hoeveel gesprekken u gratis heeft gevoerd met andere abonnees van ZeelandNet Digitale Telefonie. 12. Extra internetvoordeel Kiest u voor ZeelandNet Digitale Telefonie in combinatie met een Breedband internetabonnement van ZeelandNet, dan krijgt u vanaf het Breedband Midi abonnement extra internetvoordeel. Internetabonnement Extra voordeel* Breedband Midi Breedband Plus Breedband Extra Breedband Super Breedband Extreem Datalimiet van 500 naar 1000 MB Downstream snelheid van 1 naar 2 Mb/s Upstream snelheid van 192 naar 256 kb/s Downstream snelheid van 2,5 naar 4 Mb/s Upstream snelheid van 512 naar 768 kb/s Downstream snelheid van 5 naar 8 Mb/s Upstream snelheid van 768 kb/s naar 1 Mb/s Downstream snelheid van 10 naar 16 Mb/s Upstream snelheid van 1 naar 2 Mb/s * vanaf april 2006

8 13. Klantenservice ZeelandNet heeft een professionele Klantenservice met ruime openingstijden. Telefonisch kunt u de Klantenservice bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur en op zaterdag van 9.00 tot uur. Daarnaast kunt u ook al uw vragen met betrekking tot ZeelandNet Digitale Telefonie via stellen. Kijk voordat u belt of t eerst of u het antwoord op uw vraag kunt vinden op Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Krijgt u onverhoopt te maken met een storing, dan kunt u dat 24 uur per dag, 7 dagen per week melden via een formulier op uw Persoonlijk informatie Pagina (PiP). Uw melding wordt dan de volgende werkdag direct in behandeling genomen. Nog meer service Om u nog beter van dienst te zijn, is ZeelandNet continu bezig haar dienstverlening aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u tegenwoordig de vragen inzien die u via de Klantenservicepagina op het internet heeft gesteld. Via de ZeelandNet portal logt u in op uw Persoonlijke informatie Pagina (PiP) en gaat u vervolgens naar Daar klikt u bovenaan het scherm op Mijn Overzicht. Hier ziet u alle vragen die u aan ZeelandNet heeft gesteld en uiteraard de antwoorden. Handig als u nog eens een eerder gegeven antwoord nodig heeft. Contactgegevens Telefoonnummer: (0113) adres: klantenservice@zeelandnet.nl ZeelandNet B.V. Het Rip RL Kamperland Tel. (0113)

Handleiding DELTA Digitale Telefonie

Handleiding DELTA Digitale Telefonie Handleiding DELTA Digitale Telefonie delta.nl INHOUDSOPGAVE. Algemeen 3 2. Telefoniefuncties 5 2.. Voicemail 5 2.2. Doorschakelen 7 2.3. Anonieme gesprekken 8 2.4. Nummerweergave 9 2.5. Nummerherkenning

Nadere informatie

Handleiding Telefonie op glasvezel

Handleiding Telefonie op glasvezel Handleiding Telefonie op glasvezel Algemeen Bellen via Kabelnoord is eenvoudig Bellen via Kabelnoord is niet alleen voordelig, het betekent ook gemak. U kunt gebruik maken van diverse gratis telefoniefuncties,

Nadere informatie

Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie

Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Inhoudsopgave Algemeen... 2 Telefoniefuncties Voicemail... 4 Doorschakelen... 7 Wisselgesprek... 8 Nummerweergave... 10 Nummerherkenning...11 Nummerblokkering...12

Nadere informatie

Handleiding Telefonie Kabel Noord

Handleiding Telefonie Kabel Noord Handleiding A5:Opmaak 1 10-03-11 20:08 Pagina 1 Handleiding Telefonie Kabel Noord Handleiding A5:Opmaak 1 10-03-11 20:08 Pagina 2 INHOUD Algemeen 3-4 Voicemail 5-6 Doorschakelen 6 Nummerherhaling 6 Dubbelgesprek

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie INHOUD Algemeen 3-4 Voicemail 5-6 Doorschakelen 6 6 Nummerherhaling 6 6 Dubbelgesprek 7-8 Nummerherkenning 8 8 Nummerweergave 8-9 Nummerblokkering 9 -- 10 10 Weigeren anonieme bellers

Nadere informatie

Handleiding. ZeelandNet Digitale Telefonie

Handleiding. ZeelandNet Digitale Telefonie Handleiding ZeelandNet Digitale Telefonie Let op: Om de genoemde diensten te activeren, dient uw telefoontoestel in de toonstand te staan. U kunt dit zien aan de stand van de schakelaar op de zij- of onderkant

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Algemeen Bellen via Kabelnoord is eenvoudig Bellen via Kabelnoord is niet alleen voordelig, het betekent ook gemak. U kunt gebruik maken van diverse gratis telefoniefuncties, zoals

Nadere informatie

Handleiding DELTA Digitale Telefonie

Handleiding DELTA Digitale Telefonie Handleiding DELTA Digitale Telefonie delta.nl INHOUDSOPGAVE 1. Algemeen 3 2. Telefoniefuncties 5 2.1. Voicemail 5 2.2. Doorschakelen 9 2.3. Wisselgesprek 10 2.4. Nummerweergave 12 2.5. Nummerherkenning

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Welkom Van harte welkom bij Telefonie van Ziggo. Met deze gebruikershandleiding leggen wij u stap voor stap de handige extra diensten van telefonie van Ziggo uit. Wij adviseren u

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Welkom Van harte welkom bij Telefonie van Ziggo. Met deze gebruikershandleiding leggen wij u stap voor stap de handige extra diensten van telefonie van Ziggo uit. Wij adviseren u

Nadere informatie

TELEFONIE. Installatiehandleiding

TELEFONIE. Installatiehandleiding TELEFONIE Installatiehandleiding Introductie Inhoudsopgave 1 2 3 4 #1 4 Bellen en gebeld worden 6 Aanvullende diensten 10 3.1 Voicemail 11 3.2 Uitgaande nummerweergave instellen 15 3.3 Blokkeren van uitgaande

Nadere informatie

Contract Zakelijk Telefonie

Contract Zakelijk Telefonie Contract Zakelijk Telefonie Bedrijfsnaam... Kamer van Koophandel nummer... Leveringsadres... Postcode... Plaatsnaam... Telefoonnummer... Tekenbevoegde persoon... Functie... E-mailadres... Telefoonnummer...

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen?

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? Veel gestelde vragen 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? 2. Wat kan ik besparen met Optibel? 3. Ik heb aanbiedingen gezien die gratis bellen beloven. Kan dat ook? 4. Hoe zit het met de

Nadere informatie

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2. Inhoud 1 Inleiding 3 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.3 Facturatie 4 3 Qfast Telefonie 5 3.1 Wat is Qfast Telefonie? 5 3.2 Hoe werkt Qfast

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034 Productinformatie & Tarieven 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een internetbundel (zie 2.3). Een abonnement

Nadere informatie

Propositievoorwaarden Telefonie

Propositievoorwaarden Telefonie Propositievoorwaarden Telefonie 1 Propositievoorwaarden Telefonie Augustus 2018, versie 1.1 Delta is de handelsnaam van DELTA Fiber Nederland B.V. en van enkele groepsmaatschappijen. DELTA Fiber Nederland

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Bij 3in1 van SKP kunt u gebruikmaken van (digitale) telefonie. Indien u bij uw aanmelding heeft aangegeven dat uw nummer overgenomen (geporteerd) moet worden van uw oude provider,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Optibel

Veel gestelde vragen over Optibel Veel gestelde vragen over Optibel 1. Wat heb je nodig om met Optibel te kunnen bellen? 2. Wat kost Optibel? 3. Wat kan ik besparen met Optibel? 4. Ik heb aanbiedingen gezien die gratis bellen aanbieden.

Nadere informatie

Handleiding VoiceMail

Handleiding VoiceMail Handleiding VoiceMail 1 VoiceMail in twee stappen Stap 1 VoiceMail aanzetten 1.1. Om VoiceMail aan te zetten toetst u * 61*0842333#. Op sommige telefoontoestellen kan dit ook door een aparte VoiceMail

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 1 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Breedband internetabonnementen

Breedband internetabonnementen Breedband internetabonnementen ZeelandNet is de grootste internetprovider van de provincie en is écht Zeeuws te noemen. ZeelandNet vervult een belangrijke regionale functie, hetgeen ook op de internetsite

Nadere informatie

Tarieven. Vodafone prepaid. Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen

Tarieven. Vodafone prepaid. Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen Tarieven Vodafone prepaid Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen Tarieven per 1 december 2003 Tarieven Vodafone prepaid

Nadere informatie

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. OVERZICHT VOIP IN DE CLOUD MOBILE ABONNEMENTEN... 4 2.1. Alle VOIP in de Cloud Mobile varianten vrij combineerbaar... 4 2.2. Altijd onbeperkt

Nadere informatie

Duidelijke voorwaarden

Duidelijke voorwaarden Mobiel abonnement Duidelijke voorwaarden Werkt in je voordeel Introductie Klant worden Bij Telfort vinden we het belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom vind je in dit boekje

Nadere informatie

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat OpMaat basisabonnement per gebruiker Sim per gebruiker sim only Gesprekstarieven (buiten de bundel) Mobiel Bellen naar mobiele nummers internet Bellen naar vaste nummers

Nadere informatie

Handleiding SKP 3in1 Telefonie

Handleiding SKP 3in1 Telefonie Handleiding SKP 3in1 Telefonie Bij 3in1 van SKP kunt gebruikmaken van digitale telefonie. Indien u bij uw aanmelding heeft aangegeven dat uw nummer overgenomen (geporteerd) moet worden van uw oude provider,

Nadere informatie

3. Worden alle oproepen geleid via ACN? Als u kiest voor het vastelijnabonnement met CPS worden alle oproepen geleid via ACN.

3. Worden alle oproepen geleid via ACN? Als u kiest voor het vastelijnabonnement met CPS worden alle oproepen geleid via ACN. ACN & Carrier pre-selectie 1. Wat is CPS (Carrier Pre-Selection; pre-selectie op de carrier van ACN)? Klanten kunnen een alternatieve aanbieder kiezen zonder dat ze een ander telefoonnummer krijgen, een

Nadere informatie

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Versie 1.3 Inhoudsopga ve 1 Inleiding... 3 2 Overzicht Mobiel Onbeperkt abonnementen... 4 2.1 Alle Mobiel Onbeperkt varianten vrij combineerbaar... 4 2.2 Altijd

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Instellingen... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2

Nadere informatie

Telefonie Korte gebruikershandleiding

Telefonie Korte gebruikershandleiding Telefonie Korte gebruikershandleiding 2 Inhoudsopgave 1. Introductie 4 2. Bellen en gebeld worden 5 3. Aanvullende diensten 6 3.1 Voicemail 6 3.2 Uitgaande nummerweergave instellen 7 3.3 Blokkeren van

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

Handleiding. Billingportal

Handleiding. Billingportal Handleiding Billingportal Inhoudsopgave 1. Inloggen telefoniegedeelte 2 2. Gespreksdetails 2 2.1 Totalen 2 2.2 Details 3 3 Facturen 4 4 Telefoon 4 4.1 Algemene instellingen 4 4.2 Instellingen voor telefoon

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HIPPER

Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Controle over uw telefooncentrale, overal en te allen tijde Datum: 02 mei 2014 Versie: 1.0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2.

Nadere informatie

propositie Boekelnet

propositie Boekelnet propositie Boekelnet Intro In de gehele gemeente Boekel ligt een gemeentedekkend glasvezelnetwerk. De technische oplevering van dit glasvezelnetwerk was in december 2013. Boekelnet wil meer keuzevrijheid

Nadere informatie

Office Plus Telefonie. Handleiding

Office Plus Telefonie. Handleiding Office Plus Telefonie Handleiding Inhoudsopgave 1. Welkom bij Telefonie van Ziggo 4 2. Diensten van Ziggo 4 3. Oproepen doorschakelen 4 4. Nummerherkenning 4 5. Wisselgesprek 4 6. Nummerweergave 4 7. Nummerblokkering

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Handleiding HIPPER Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2 Installatie... 5

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mobiel abonnement

Algemene voorwaarden. Mobiel abonnement Algemene voorwaarden Mobiel abonnement Introductie Klant worden Bij Telfort vinden we het belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom vind je in dit boekje een overzicht van een aantal

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18 Handleiding HIPPER Pagina 1 van 18 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 AFSTANDSBEDIENING... 3 2.2 MOBILITEIT... 3 3 INSTALLATIE... 5 3.1 INSTALLEREN HIPPER VOOR IPHONE... 6 3.2

Nadere informatie

T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer.

T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer. T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer. Inhoud. Wat is T-Mobile Nummerbehoud? Wat is T-Mobile Nummerbehoud? 3 Voordat T-Mobile uw nummer

Nadere informatie

Handleiding - HIPPER

Handleiding - HIPPER Handleiding - HIPPER Inhoudsopgave 1 Introductie...3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie...5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 6 2.2 Installeren HIPPER voor Android... 6 2.3

Nadere informatie

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel 1.1 Zakelijk OpMaat basisabonnement. Sim only. Mobiel internet. Internet. Vast bellen

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel 1.1 Zakelijk OpMaat basisabonnement. Sim only. Mobiel internet. Internet. Vast bellen Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

Problemen oplossen met NummerWeergave

Problemen oplossen met NummerWeergave Problemen oplossen met NummerWeergave Deze handleiding is bedoeld om u op weg te helpen als NummerWeergave bij u niet werkt. Met onderstaand stappenplan kunt u zelf proberen de problemen op te lossen.

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 28 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis 0,- Bellen en sms en voor 0,30 per minuut/sms. ten is alleen

Nadere informatie

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde aansluiting U betaalt per maand 12,50

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde aansluiting U betaalt per maand 12,50 T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde aansluiting per maand,50 Gebruikskosten Bellen naar Vast en voicemail per minuut 0,08 Mobiele nummers per minuut 0,4 Diensten

Nadere informatie

FlexISDN (WLR met CPS)

FlexISDN (WLR met CPS) FAQ FlexISDN WLR/CPS oktober 2013 Veelgestelde vragen over WLR (Wholesale Line Rental) en CPS (Carrier Pre Select) FlexISDN (WLR met CPS) Wat is FlexISDN? Met FlexISDN kunnen bestaande analoge ISDN lijnen

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden Ben 100 min/sms Ben 300 min/sms Ben onbeperkt Maandbedrag (exclusief korting) 4,50 7,00 25,00 Aantal minuten of sms binnen de bundel 100 300 Onbeperkt

Nadere informatie

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Merk Model Soort toestel Cisco SPA 301G Bureautelefoon Cisco SPA 303G Bureautelefoon Cisco SPA 501G Bureautelefoon Cisco SPA 502G Bureautelefoon Cisco SPA 512G Bureautelefoon

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Mobiel bellen en Internet 3 2 Specificaties en bijzonderheden 4 Bijlage A: Specificaties

Nadere informatie

basic abonnement

basic abonnement 2017-0313 en @Work Basic Abonnementen U betaalt Prijs excl. BTW Voorwaarden Basic Basic Extra Small per maand per maand 15,00 17,00 Met @Work Basic kunt u 1 keer per maand kiezen of u uw wilt aanpassen,

Nadere informatie

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting U betaalt per Aansluiting per maand 12,50

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting U betaalt per Aansluiting per maand 12,50 T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting per Aansluiting per maand,50 Gebruikskosten Bellen naar Vast en voicemail per minuut 0,08 Mobiele nummers per minuut

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Handleiding Beheer 1 Handleiding Beheer - April 2011 Handleiding Beheer Indien u een zakelijk abonnement heeft bij Telfort, kunt u automatisch gebruik maken van zakelijk beheer. Hieronder vindt u een instructie

Nadere informatie

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding MobielinBedrijf Alle zakelijke telefonie op één toestel Verkorte Handleiding MobielinBedrijf van KPN Met MobielinBedrijf beschikt uw mobiele telefoon over de belangrijkste functies van een vaste telefoon.

Nadere informatie

Tarievenoverzicht Vanaf 1 december 2014

Tarievenoverzicht Vanaf 1 december 2014 Tarievenoverzicht Vanaf 1 december 2014 Inhoud Tarieven KPN abonnementen 2014 3 Tarieven KPN abonnement 2014 met toestel en Sim Only 3 KPN ExtraOpties 4 BuitenlandBundels 4 KPN ToestelService i.c.m. KPN

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2 Installeren

Nadere informatie

BASIC ABONNEMENT

BASIC ABONNEMENT 2019-0015 @WORK Basic AbonnementEN @Work Basic Abonnementen Basic 0 GB Basic 1 GB per maand per maand 15,00 17,00 Met @Work Basic kun je 1 keer per maand kiezen of jij je abonnement wilt aanpassen, omhoog

Nadere informatie

Altijd en overal bellen en gebeld worden KPN Teletolk. Ook als u een auditieve beperking of spraakbeperking heeft

Altijd en overal bellen en gebeld worden KPN Teletolk. Ook als u een auditieve beperking of spraakbeperking heeft Altijd en overal bellen en gebeld worden KPN Teletolk Ook als u een auditieve beperking of spraakbeperking heeft Snel starten 1. Download bij een van de aanbieders de Total Conversationsoftware op uw smartphone,

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,033 0,025 0,025 0,028 0,027 per sms exclusief korting 0,025 0,007

per minuut exclusief korting 0,033 0,025 0,025 0,028 0,027 per sms exclusief korting 0,025 0,007 Productinformatie & Tarieven Sim only vanaf 1 september 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis 0,- Bellen en sms en voor /sms. Internetten is alleen mogelijk

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET 4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET MKB - Klein Zakelijk WAT IS VOIP Voice Over IP Telefonie over internet Betrouwbaar Flexibel Kostentechnisch transparant WAT IS VOIP NIET!! Skype / Fring / Google Talk Bellen

Nadere informatie

1. In Nederland. Mobiel Internet gebruiken in Nederland Internet gebruiken Internet gebruiken na overschreiding FUP grens 0,30

1. In Nederland. Mobiel Internet gebruiken in Nederland Internet gebruiken Internet gebruiken na overschreiding FUP grens 0,30 1. In Nederland Tringg abonnementen Prijs per Maand Duur Opzegtermijn Tringg 1250 units Minuut + SMS 29,95 12 mnd. 1 mnd. Tringg 3G 1250 units Minuut + SMS / 1000 units Data 34,95 12 mnd. 1 mnd. Tringg

Nadere informatie

Hier > nu > ervaren provider

Hier > nu > ervaren provider www.plinq.nl Hier > nu > ervaren provider Wist u dat.. De gemiddelde wachttijd voor onze klantenservice PLINQ is een zelfstandige serviceprovider actief in heel Nederland. Al onder de 50 seconden ligt.

Nadere informatie

Tarievenoverzicht Vanaf 1 juli 2014

Tarievenoverzicht Vanaf 1 juli 2014 Tarievenoverzicht Vanaf 1 juli 2014 Inhoud Tarieven KPN Mobiel abonnementen 2014 3 Tarieven KPN Mobiel abonnement 2014 met toestel en Sim Only 3 KPN Mobiel ExtraOpties 4 BuitenlandBundels 5 KPN ToestelService

Nadere informatie

Problemen oplossen met NummerWeergave

Problemen oplossen met NummerWeergave Problemen oplossen met NummerWeergave Deze handleiding is bedoeld om u op weg te helpen als NummerWeergave bij u niet werkt. Met onderstaand stappenplan kunt u zelf proberen de problemen op te lossen.

Nadere informatie

Abonnement telefonie Onderstaand kunt u het aantal telefoonnummers aangeven waarop u bereikbaar wilt zijn. 100 Telefoonnummers (Nummerblok oplopend)

Abonnement telefonie Onderstaand kunt u het aantal telefoonnummers aangeven waarop u bereikbaar wilt zijn. 100 Telefoonnummers (Nummerblok oplopend) Bestelformulier Telefonie 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per mei 2015 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 4 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 5 Voicemail 6 Verkort kiezen 7 4. Belgegevens

Nadere informatie

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Telerati: Meesters in Telecom Bezoekadres: Papenstraat 26 7411 ND Deventer Postadres: 1 e Kruisstraat 9 7413 VE Deventer Tel: 085 888 1761

Nadere informatie

Tarievenoverzicht Vanaf 1 augustus 2015

Tarievenoverzicht Vanaf 1 augustus 2015 Tarievenoverzicht Vanaf 1 augustus 2015 Inhoud Tarieven KPN Mobiel Toestel Abonnementen 2015 3 Tarieven KPN Mobiel abonnement 2015 met toestel en Sim Only 3 KPN Mobiel ExtraOpties 4 BuitenlandBundels 4

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP bieden wij u de mogelijkheid om zelf als abonnee uw gegevens, e-mailadressen en telefonie-instellingen te beheren. Ook is het mogelijk uw gesprekskosten

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden Ben 100 min/sms Ben 300 min/sms Ben onbeperkt Maandbedrag (exclusief korting) 4,50 7,00 15,00 Aantal minuten of sms binnen de 100 300 Onbeperkt Tarief

Nadere informatie

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT WAT IS VOIP? VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees De genoemde tarieven op deze prijslijst zijn exclusief kortingen. Wil je de tarieven inclusief korting inzien? Kijk dan op www.ben.nl/tarievenoverzicht Sim only abonnement 24 maanden

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Voicemail

Handleiding Vodafone Voicemail Handleiding Vodafone Voicemail Inhoudsopgave Uw voicemail in gebruik nemen 3 Gebruik van Vodafone Voicemail 4 Ontvangen en beluisteren van berichten 4 Wat kost Vodafone Voicemail? 5 Voicemail in het buitenland

Nadere informatie

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12,50 Maandbedrag per Sim Only 6,25

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12,50 Maandbedrag per Sim Only 6,25 T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 2,50 Maandbedrag per Sim Only 6,25 De aansluitkosten voor Zakelijk Optimaal zijn 44,2 per activering Gebruikskosten binnen Nederland Bellen naar vaste

Nadere informatie

HANDLEIDING ACTIVEREN INTERNET EN TELEFONIE

HANDLEIDING ACTIVEREN INTERNET EN TELEFONIE HANDLEIDING ACTIVEREN INTERNET EN TELEFONIE ACTIVEREN In deze handleiding worden de laatste stappen, voordat u het modem en telefonie in gebruik neemt, behandeld. U kunt nu verbinding maken met het internet.

Nadere informatie

MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale

MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale Versie 1.3 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag... 3 1 Stap 1: nummerplan maken... 4 Voorbeeld: nummerplan tijdens werktijd... 4 Voorbeeld: nummerplan

Nadere informatie

Installatiehandleiding Internet en bellen

Installatiehandleiding Internet en bellen Installatiehandleiding Internet en bellen Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden

Nadere informatie

Handleiding Online PBX Beheer Tool

Handleiding Online PBX Beheer Tool Handleiding Online PBX Beheer Tool Versienummer: 20150508 Inleiding De Dean Online PBX Beheer Tool is een online tool waarmee u zelf eenvoudig wijzingen kunt doorvoeren in uw telefonieomgeving. Voor het

Nadere informatie

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten Maart 2013 FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten Wat is FlexMobile? FlexMobile is een App voor op je iphone waarmee je via gntel voordelig belt. Alle gesprekken die je met de FlexMobile App start,

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor iphone... 4 3.2 Installeren HIPPER voor

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat (inclusief VastMobiel voordeel) 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat (inclusief VastMobiel voordeel) 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat (inclusief VastMobiel voordeel) 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement Per gebruiker Per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 VastMobiel voordeel VastMobiel

Nadere informatie

Diversen Welkom Betaalde servicenummers Nummerinformatie Blokkeren van gesprekken en diensten

Diversen Welkom Betaalde servicenummers Nummerinformatie Blokkeren van gesprekken en diensten Welkom Van harte gefeliciteerd met uw abonnement. Uw mobiele nummer, SIM-serienummer en de bijbehorende PIN- en PUK-code vindt u terug in de begeleidende brief. Daarin treft u ook een aantal tips aan om

Nadere informatie

ToetsBijBezet: een nieuwe gratis service van KPN Telecom

ToetsBijBezet: een nieuwe gratis service van KPN Telecom 2 Tip ToetsBijBezet is bijvoorbeeld ook handig als u ergens een advertentie voor een leuk tweedehands tafeltje, een unieke elpee of een riant appartement hebt gezien. Zo n nummer kan dan al gauw in gesprek

Nadere informatie

GEWOON DUIDELIJKE TAAL.

GEWOON DUIDELIJKE TAAL. GEWOON DUIDELIJKE TAAL. TELEVISIE Uw favoriete programma s kijken wanneer het u uitkomt OnsBrabantNet biedt u bij een alles-in-één pakket standaard Interactieve TV. Hiermee kunt u maar liefst 6 programma

Nadere informatie

Vraag & Antwoord voor ambassadeursactie

Vraag & Antwoord voor ambassadeursactie 1. Waarom zou ik overstappen? 2. Wat kunnen klanten verwachten wanneer zij kiezen voor de diensten van PLINQ / TriNed? Wij in Heeze, Leende en Sterksel zijn met elkaar een mooi lokaal initiatief begonnen.

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor... 4 3.2 Installeren HIPPER voor...

Nadere informatie

Handleiding installatie telefonie

Handleiding installatie telefonie De voordelen van Vodafone Overal en altijd het beste netwerk Met Vodafone belt u in Nederland én in meer dan 187 landen via het meest betrouwbare netwerk. In 32 landen belt u extra voordelig, met Vodafone

Nadere informatie

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12.50 Maandbedrag per Sim Only 6.25

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12.50 Maandbedrag per Sim Only 6.25 T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 1250 Maandbedrag per Sim Only 625 De aansluitkosten voor Zakelijk Optimaal zijn 4412 per activering Gebruikskosten binnen Nederland Bellen naar vaste

Nadere informatie

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12.50 Maandbedrag per Sim Only 6.25

T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 12.50 Maandbedrag per Sim Only 6.25 T-Mobile Zakelijk Optimaal Maandbedrag per aansluiting 1250 Maandbedrag per Sim Only 625 De aansluitkosten voor Zakelijk Optimaal zijn 4412 per activering Gebruikskosten binnen Nederland Bellen naar vaste

Nadere informatie