NIEUWSBRIEF. December 2015 nummer 4. voor alle data geldt D.V. Belangrijke data december en januari

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. December 2015 nummer 4. voor alle data geldt D.V. Belangrijke data december en januari"

Transcriptie

1 December 2015 nummer 4 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF IMMANUËL! en zij zal een Zoon baren, en Zijn naam IMMANUËL heten. Jesaja 7 vers 14c In de nieuwsbrief van oktober ging het inleidend gedeelte over Jesaja 7 vers 9: Indien gij niet gelooft, voorzeker, gij zult niet bevestigd worden. Het ging over vertrouwen. Geen vertrouwen in jezelf of in de toekomst, of een oppervlakkig vermoeden dat God wel aan jouw kant zal staan, maar een gefundeerd vertrouwen dat zijn houvast vindt in Gods heilsplannen en beloften. Koning Achaz kreeg van die laatste een bevestiging in het teken van Immanuël dat God hem midden in de crisis gaf. Immanuël: God met ons! Dit teken van Immanuël had de kracht van een belofte die nieuwe, zelfs messiaanse verwachtingen wist te wekken. Het evangelie ziet deze zichtbaar vervuld worden in de geboorte van Jezus Christus als de nieuwe Davidszoon. Geloven heeft daarmee weer een nieuw houvast en een nieuw fundament gekregen. Gods heilsplannen hebben zich gaandeweg in Jezus Christus geconcentreerd. Bijgevolg kan ook geloven zich in het Nieuwe Testament steeds meer op Jezus Christus gaan concentreren. Zijn leven en werk bepalen niet allen de richting, maar meer en meer ook de inhoud van het geloof. Dit is het geloof dat we aanhangen en belijden. Met Kerst staan we met de kinderen weer stil bij de geboorte van de Heere Jezus. Zijn komst die licht bracht/brengt in een donkere wereld. En dat die wereld donker is, merken we om ons heen: de terreuraanslagen, de oorlogen, de landen en bevolkingsgroepen die op gespannen voet met elkaar leven. Dan mag door al die gebeurtenissen heen klinken: Immanuël! God met ons! In Hem vinden we ons houvast. Op Hem stellen we ons vertrouwen en met Hem kunnen we de toekomst in! Belangrijke data december en januari December vrijdag 04 sintfeest woensdag 16 gebedsuur Kerstfeestvieringen ( uur) Samen zingen op het plein ( uur) zaterdag 19 KERSTVAKANTIE t/m 3 januari (kinderen zijn vrij) Januari maandag 04 luiscontrole vrijdag 22 juf Netta jarig (groep 1a/2a) zondag 24 juf Eveliene jarig (groep 5) donderdag 28 MR-vergadering (19.30 uur) SAR-vergadering (20.00 uur) Geboren Op zaterdag 31 oktober is Stacey van der Waal geboren. Stacey is het zusje van Lizzy uit groep 1b/2b. We feliciteren de familie Van der Waal van harte met de geboorte van Stacey! Op donderdag 5 november zijn juf Eveliene en haar man Henk verblijd met de geboorte van Aron. Daarmee werd Joas grote broer! We feliciteren hen van harte met deze gezinsuitbreiding. Op onze website kunt u foto s vinden van Aron! Welkom op school In oktober en november zijn de volgende kinderen op school gekomen: Thijmen Nagel, Lucas van Dam, Stan Vonk Noordegraaf, Ruben Mourik, Jasmijn den Ouden en Julia Alblas. We heten jullie van harte welkom en wensen jullie een heel fijne schooltijd toe!

2 Sintfeest Vrijdag 4 december vieren we met de kinderen het Sintfeest. Wij verwachten van de ouders dat zij hun kind(eren) deze dag niet geschminkt of verkleed naar school laten komen. We willen er met elkaar in de groepen een gezellig moment van maken: de gymles zal aangepast zijn, er zullen diverse leuke activiteiten in de klas zijn, en de kinderen van de bovenbouw verrassen elkaar met surprises en gedichten. Zendingsgeld november In deze maand brachten de kinderen 143, 76 mee. Hartelijk bedankt! Het zendingsgeld gaat naar onze sponsorkinderen van Compassion. Extra fietsplaatsen De gemeente Krimpenerwaard heeft (eindelijk) groen licht gegeven voor het bestraten van de het gedeelte achter de school (bij de lokalen van groep 3, 4 en 5). We zijn blij dat dit nu gaat gebeuren, zodat het ruimteprobleem en daarmee het goed kunnen wegzetten van de fietsen opgelost zal zijn. Het is nu wachten tot de aannemer de bestrating in orde gaat maken, maar de verwachting is, dat dit niet heel lang op zich laat wachten. Jaarverslag Medezeggenschapsraad Zowel de Medezeggenschapsraad als de Schooladviesraad maken jaarlijks een verslag van de besproken onderwerpen tijdens hun vergaderingen. Het jaarverslag van de SAR staat al op onze website Binnenkort is ook het jaarverslag van de MR daar te vinden. Terugblik Ouderavond Kanjertraining Eind oktober was er de ouderavond. Onder leiding van juf Wilma werden de principes van de Kanjertraining uitgelegd en voorbeelden gegeven van enkele interventies. De ouders die aanwezig waren, kregen de mogelijkheid om het Kanjerboek kosteloos te bestellen. Dit boek is in december af te halen bij juf Wilma of meester Wouter. We kijken terug op een zinvolle en goede avond! Open Week Vele ouders maakten van de mogelijkheid gebruik om tijdens de Open Week een Kanjerles bij te wonen. Fijn dat we op deze wijze betrokkenheid van uw kant mogen ervaren! Koffie-uurtje Met enkele ouders hebben we van gedachten gewisseld over wat onderwijs op onze school waardevol maakt. Uit de waardevolle ontmoeting kwamen waardevolle opmerkingen! Zowel positieve elementen die al heel goed zichtbaar zijn in de school, maar ook aandachtspunten waar we als school over na kunnen denken. Het volgende Koffie-uurtje zal dinsdag 15 maart zijn. Lesluwe dag Als team konden we woensdag 11 november een hele dag met elkaar vergaderen. We hebben nagedacht over de kern van ons onderwijs: wat vinden we belangrijk en waar gaan we voor? Daarnaast hebben we ook weer een opfrissing gehad met betrekking tot het lesgeven op diverse niveaus en wat dit betekent voor onze instructie (directe instructiemodel). We dachten na over seksuele opvoeding op school. En gaven we verder invulling aan ideeën om het leesplezier en de leesmotivatie van kinderen te kunnen verhogen.

3 Pleinvegen en onderhoud plein Het pleinvegen gebeurde tot voor kort altijd door ouders. Dit kwam voort uit de oude pleinsituatie bij de oude school. Daar lag dan veel zand en veel blad. Het bijhouden iedere maand was toen hard nodig om ook de putten niet verstopt te laten raken. In de huidige situatie is dit eigenlijk niet meer nodig en willen we het pleinvegen door ouders dan ook stopzetten. Wel zullen zo nu en dan kinderen van groep 8 onder leiding van meester Arie wat hand-en-spandiensten doen, zoals bladeren opruimen. Zo maken we kinderen medeverantwoordelijk voor een prettige en goed onderhouden speelruimte! Kerstfeest Kerstfeest met de kinderen Het Kerstfeest met de kinderen van school zal gevierd worden op woensdagavond 16 december. Het eerste deel van de avond zullen de kinderen het Kersfeest met hun eigen leerkracht(en) en klasgenoten vieren. De kinderen worden om uur op school verwacht, zodat de vieringen om uur kunnen beginnen. De Kerstvieringen in school zullen zonder ouders zijn. De ouders van de kleuters zullen later in het jaar worden uitgenodigd om het Paasfeest mee te vieren. Samen zingen op het plein Aansluitend aan de vieringen willen we met alle kinderen om uur naar buiten gaan en daar met elkaar een aantal kerstliederen zingen. U wordt van harte uitgenodigd om op het plein mee te zingen en te luisteren! U ontvangt hiervoor nog een speciale uitnodiging. Mocht het deze dag/avond geen goed weer zijn, dan gaat het buitengedeelte niet door. Dit wordt uiterlijk woensdagochtend de 16 e rond uur besloten, zodat de kinderen dit thuis kunnen meedelen. Uitslag Oudertevredenheidspeiling (zie volgende pagina s) We willen alle ouders die de tijd hebben genomen om de tevredenheidspeiling in te vullen heel hartelijk bedanken! De uitslag helpt ons om te zien of we de goede dingen goed doen en, zoals u hieronder kunt terugzien, is dit het geval! En daar zijn we heel blij mee en dankbaar voor. Op de volgende pagina s ziet u de items waarop u bent bevraagd. In de twee smallere kolommen ziet u in de linker kolom de score van onze school en in de rechterkolom het landelijk gemiddelde. In de komende nieuwsbrieven zullen diverse items nader besproken worden.

4 Onderwijsleerproces Leefklimaat in de groep Kinderen hebben het naar hun zin in de groep. 3,7 3,6 Ouders zijn tevreden over de orde in de groep. 3,5 3,4 Kinderen voelen zich gewaardeerd door de leerkracht. 3,7 3,6 Ouders zijn tevreden over de omgang tussen kinderen in de groep. 3,2 3,3 Leerklimaat in de groep De leerkracht daagt kinderen voldoende uit tot leren. 3,5 3,5 De leerkracht geeft kinderen zelfvertrouwen. 3,5 3,5 Kinderen leren zelfstandig te leren. 3,4 3,5 Afstemming De leerkracht houdt rekening met wat het kind kan. 3,5 3,5 De leerkracht houdt rekening met hoe het kind leert. 3,4 3,4 Leerstofaanbod Kinderen vinden de meeste lessen leuk. 3,6 3,5 De school besteedt voldoende aandacht aan lezen, taal en rekenen. 3,7 3,7 Ouders zijn tevreden over de lessen die de school naast lezen, taal en rekenen aanbiedt. 3,6 3,5 Ouders zijn tevreden over hoe leerkrachten aandacht geven aan normen en waarden. 3,6 3,5 Op school leren kinderen goed om te gaan met de sociale media. 2,9 3,0 Ouders zijn tevreden over de manier waarop hun kind geleerd wordt een eigen mening te vormen. 3,1 3,3 Onderwijstijd Ouders zijn tevreden over de wijze waarop de school omgaat met uitval van lessen. 3,7 3,6 Ouders zijn tevreden over de wijze waarop de schooltijden worden nageleefd. 3,7 3,7 De lestijd wordt zinvol besteed. 3,8 3,7 Planmatige ondersteuning Leerlingenondersteuning De leerkracht begrijpt wat het kind nodig heeft. 3,4 3,4 De leerkracht komt direct in actie wanneer kinderen extra begeleiding nodig hebben. 3,2 3,2 De leerkracht gaat met ouders in gesprek om een compleet beeld te krijgen van het kind. 3,4 3,3 De leerkracht denkt samen met de ouders na over wat de beste begeleiding is voor hun kind. Ouders zijn tevreden over hoe men op school kinderen met leermoeilijkheden begeleidt. 3,2 3,2 Ouders zijn tevreden over hoe men op school kinderen met gedragsmoeilijkheden begeleidt. 3,1 2,9 Ouders zijn tevreden over hoe men op school kinderen die meer- of hoogbegaafd zijn extra uitdaging biedt. 3,3 3,1 Schoolcultuur Leefklimaat op school Kinderen voelen zich veilig op school. 3,7 3,6 Ouders zijn tevreden over de manier waarop er buiten de klas toezicht op kinderen wordt gehouden. 3,2 3,1 Ouders zijn tevreden over hoe kinderen op het schoolplein met elkaar omgaan. 3,0 3,0 Ouders zijn tevreden over de wijze waarop de school omgaat met pestgedrag. 3,2 3,1 Samenwerking met ouders Cultuur Ouders voelen zich welkom op school 3,8 3,7 Ouders zijn tevreden over de contacten die ze hebben met de school. 3,7 3,6 Ouders voelen zich serieus genomen. 3,6 3,5 Ouders zijn tevreden over hoe de school omgaat met klachten en kritiek. 3,5 3,3 Ouders zijn tevreden over hoe men op school met hen samenwerkt rondom de begeleiding van hun kind. 3,5 3,4

5 Ouders zijn tevreden over de mogelijkheden die de school hen biedt om mee te doen met schoolse activiteiten. 3,6 3,7 De school organiseert activiteiten die mij inzicht geven in het onderwijs op school. Ouders zijn tevreden over de inspraakmogelijkheden die de school biedt. Informeren Ouders zijn tevreden over hoe de school hen informeert over de vorderingen van hun kinderen. 3,4 3,3 Ouders zijn tevreden over hoe de leerkracht hen informeert over de aanpak in de groep. 3,0 3,1 Ouders zijn tevreden over hoe ze geïnformeerd worden over de gang van zaken op school. 3,3 3,4 Ouders vinden de informatie van de school begrijpelijk 3,8 3,7 Organisatiemanagement Personeel Ouders zijn tevreden over de deskundigheid van de schoolleiding. 3,7 3,5 Ouders zijn tevreden over de deskundigheid van de intern begeleiders en de zorgspecialisten van de school. 3,6 3,4 Ouders zijn tevreden over de deskundigheid van de leerkrachten. 3,7 3,5 Huisvesting en voorzieningen Ouders zijn tevreden over de sfeer en inrichting van het schoolgebouw. 3,9 3,4 Ouders zijn tevreden over de netheid en hygiëne van de school. 3,8 3,2 Ouders zijn tevreden over de inrichting van het schoolplein. 3,6 3,2 Ouders zijn tevreden over de voorzieningen voor overblijven. 3,6 3,4 Ouders zijn tevreden over de voorzieningen voor voor- en naschoolse opvang. 3,1 3,3 Imago Presentatie Ouders zijn tevreden over hoe de school haar identiteit uitdraagt. 3,6 3,4 De school doet wat ze belooft. 3,5 3,4 Ouders spreken positief over de school. 3,7 3,6 Resultaten onderwijs De school biedt kinderen wat ouders verwachten. 3,6 3,4 De school bereikt goede leerresultaten bij kinderen. 3,5 3,4 Op school leren de kinderen de vaardigheden om goed samen te werken. 3,6 3,6 Op school leren de kinderen de vaardigheden om zelfstandig taken uit te voeren. 3,6 3,6

Vragenlijstresultaat

Vragenlijstresultaat Vragenlijstresultaat Rooms Katholieke Basisschool Joannes 26/01/2015 15:58 Vragenlijsttype Oudertevredenheidspeiling Oudertevred Oudertevred Respondenten 25-05-2011 22-12-2014 64/194 71/217 Landelijk Onderwijsleerproces

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in maart 2017 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

Resultaten oudertevredenheidspeiling maart 2014

Resultaten oudertevredenheidspeiling maart 2014 Resultaten oudertevredenheidspeiling maart 2014 Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Oudertevredenheidspeiling 2014. De tevredenheidspeiling wordt gehouden bij een groot aantal

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2c: Norah Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd op onze school! Uitslag ouder- en leerlingtevredenheidspeiling

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in NOVEMBER 2014 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

De ouders en personeelsleden hebben een mail gekregen met een link waarmee de vragenlijst thuis ingevuld kon worden of op een ander geschikt moment.

De ouders en personeelsleden hebben een mail gekregen met een link waarmee de vragenlijst thuis ingevuld kon worden of op een ander geschikt moment. Uitslag tevredenheidenquête 2014-2015 In maart 2015 hebben we als een tevredenheidspeiling gedaan onder leerlingen, ouders en personeel. Dit is op een digitale manier afgenomen via ons kwaliteitsmanagementsysteem

Nadere informatie

Inleiding. Wat is kwalitatief goed onderwijs?

Inleiding. Wat is kwalitatief goed onderwijs? Extra editie Torenpraat kwaliteitszorg. RKBS De Toren Schooljaar 17-18 Inleiding. Door deze extra editie van de Torenpraat houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen op onze school als het om kwaliteit

Nadere informatie

Leerling- tevredenheidspeiling. Basisschool Pius X februari 2015

Leerling- tevredenheidspeiling. Basisschool Pius X februari 2015 Leerling- tevredenheidspeiling Basisschool Pius X februari 2015 1. Onderwijsleerproces 2. Schoolcultuur 3. Organisatiemanagement 4. Imago Aantal respondenten: 37/40 1. Onderwijsleerproces 1.1 Leefklimaat

Nadere informatie

Nieuws uit. extra editie kwaliteitszorg

Nieuws uit. extra editie kwaliteitszorg Nieuws uit. extra editie kwaliteitszorg Wat is kwalitatief goed onderwijs? In schooljaar 2012-2013 hebben we onze visie zoals dat zo mooi heet her (r)ijkt. Belangrijk is dat je met elkaar een toekomstbeeld

Nadere informatie

Maart Leerlingen 57 Ouders Personeel 15/ 16 Aantal respondenten Aantal respondenten Aantal respondenten

Maart Leerlingen 57 Ouders Personeel 15/ 16 Aantal respondenten Aantal respondenten Aantal respondenten Overzicht, analyse en conclusies nulmeting RKBS De Toren. Maart 2016. Wat is kwaliteit? Een vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Het leveren van kwaliteit heeft in ieder geval te maken met transparantie:

Nadere informatie

Vragenlijstresultaat

Vragenlijstresultaat 17/04/2017 18:24 Organisatiemanagement Huisvesting en voorzieningen Kinderen vinden hun lokaal gezellig. Kinderen vinden dat de school er gezellig uit ziet. Kinderen vinden dat de gangen en de wc s netjes

Nadere informatie

Vooraf. Algemeen. Een nieuwe periode. Evekinkweg. Emté. Tienminutengesprekken. Parkeren. pagina 1. Nieuwsbrief februari 2017

Vooraf. Algemeen. Een nieuwe periode. Evekinkweg. Emté. Tienminutengesprekken. Parkeren. pagina 1. Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 12 15 februari 2017 School met de Bijbel Dorpsplein 8, 6733 AV Wekerom info@smdbwekerom.nl www.smdbwekerom.nl Vooraf Een nieuwe periode We zijn alweer over de helft van het schooljaar. De tijd

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

H.1.Leerlingpeiling De resultaten...2, Opvallende hoge en lage scores: Analyse...5

H.1.Leerlingpeiling De resultaten...2, Opvallende hoge en lage scores: Analyse...5 Resultaten, analyse en speerpunten voor aanpak Leerlingtevredenheidspeiling Oudertevredenheidspeiling Peilingen maart 2017 Analyse april 2017 Inhoud Inleiding H.1.Leerlingpeiling...2 1.1.De resultaten...2,3

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 18-12-2015

Nieuwsbrief 4 18-12-2015 Schoolplein Het lijkt misschien wat stil. Maar achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schoolplein! We hebben, dankzij de kinderen, een prachtig startbedrag opgehaald

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V.

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V. Juni 2015 nummer 11 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Niets nieuws onder de zon Hetgeen er geweest is, dat zal er zijn, en hetgeen er gedaan is, dat zal er gedaan worden; zodat er niets nieuws is onder

Nadere informatie

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E:

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E: NIEUWSBRIEF november 2016 Advent 2017 Dromen van vrede voor mensen van heden. En weer in geuren en kleuren verhalen. Wat wij al weten uit oude verhalen: Herders en sterren, een stal en een kind. Omdat

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders

Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Samenvatting tevredenheidsmeting ouders Hierbij ontvangt u van mij een samenvatting van de uitkomsten van de tevredenheidsmeting, die begin november is afgenomen. We hebben deze in het team en met de MR

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Ontwikkelingen in de schoolorganisatie In de krant heeft u kunnen zien dat wij een vacature hebben voor onderwijsassistentie in de groepen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied.

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied. Agenda december Website Schoolplein Sinterklaas Waar zijn wij mee bezig? Opbrengst sponsorloop Kerstfeest Nr. 4 Schooljaar 2016-2017 Agenda december Ma 5 Sinterklaasfeest Ma 5 Continurooster tot 14.30

Nadere informatie

Voorbeeldschool OUDER RAPPORTAGE. Scholen met Succes Postbus DJ Haarlem tel:

Voorbeeldschool OUDER RAPPORTAGE. Scholen met Succes Postbus DJ Haarlem   tel: Voorbeeldschool OUDER RAPPORTAGE Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 Datum: 26-7-2019 LEESWIJZER Hartelijk dank voor uw deelname

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 7 1 8-0 5-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Beste ouders, Voor ons ligt de maand december, een gezellige maand die bol staat van activiteiten. De school is gezellig versierd in Sinterklaas-sfeer en zal met een paar weken worden versierd in Kerstsfeer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober

AGENDA nr. 2 JARIG NIEUWS. Kamp groep 7/8 Vervanging juf Carola Terugblik informatie-avond Inloopochtend Gezamenlijke ouderavond 3 oktober AGENDA nr. 2 Vrijdag 16 sept. Groep 7/8 terug van kamp Zaterdag 17 sept. Rommelmarkt Ger. Kerk op Amaliahof Maandag 19 sept. Schoolraad en MR vergadering in school. Aanvang 19.45 u Woensdag 28 sept. Inloopochtend

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Statistieken. Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34

Statistieken. Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34 Statistieken Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34 1. 1. Ik vul deze lijst in voor mijn kind in groep 1 9 26.47

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018

Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018 Tevredenheidsonderzoek De Skulpe Analyse Tevredenheidsonderzoek ouders Skulpe december 2018 In december 2018 hebben alle Gearhing-scholen deelgenomen aan een tevredenheidsonderzoek onder ouders, leerlingen

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

OUDER-TEVREDENHEIDSENQUETE 2014. Koningin Wilhelminaschool. Hendrik Ido Ambacht

OUDER-TEVREDENHEIDSENQUETE 2014. Koningin Wilhelminaschool. Hendrik Ido Ambacht Koningin Wilhelminaschool Hendrik Ido Ambacht Februari 14 1 Deze tevredenheidsenquete werd eerder afgenomen in. Er waren toen 62 reacties. In totaal legden deze keer 73 respondenten deze enquête af. Dat

Nadere informatie

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten.

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten. INFO 8 21 december 2012 belangrijke data voor de komende periode ma 24 dec 2012 t/m vr 4 jan 2013 kerstvakantie groep 1 t/m 8 vrij 25 jan. en 1 feb. en 8 feb. schoolschaatsen groep 3 t/m 8 wo 23 jan. voorleesontbijt

Nadere informatie

BS De Vlierboom Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011

BS De Vlierboom Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 BS De Vlierboom Den Haag Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 Antwoorden BS De Vlierboom Percentage BS De Vlierboom Percentage Alle scholen Algemeen Onlangs hebben de ouders van BS De Vlierboom meegedaan

Nadere informatie

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Den Haag Antwoorden Percentage Percentage Alle scholen Resultaten tevredenheidspeiling 2010 Algemeen Onlangs hebben de ouders van meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. maart 2017 nummer 7. voor alle data geldt D.V.

NIEUWSBRIEF. maart 2017 nummer 7. voor alle data geldt D.V. maart 2017 nummer 7 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Gesloten En Hij omving ze met Zijn armen, en de handen op hen gelegd hebbende, zegende Hij ze. Markus 10 vers 16 Tijdens de week waarin Biddag

Nadere informatie

Ouderenquête 2014 CBS De Bron

Ouderenquête 2014 CBS De Bron Ouderenquête 2014 CBS De Bron Inhoud Voorwoord... 3 Kwaliteitszorg... 4 Aanbod... 11 Tijd... 16 Pedagogisch handelen... 19 Didactisch handelen... 25 Afstemming... 28 Schoolklimaat... 31 Zorg en begeleiding...

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nr.8 2015 2016. In dit nummer: 14 januari 2016

Nr.8 2015 2016. In dit nummer: 14 januari 2016 Nr.8 2015 2016 14 januari 2016 In dit nummer: - inspectiebezoek - terugblik kerstwinterviering - tevredenheidspeilingen - studiedag - reminder - nieuwbouw - centrale voorlichting VO - personeelszaken -

Nadere informatie

Vrijdag 16 september 2016

Vrijdag 16 september 2016 Vrijdag 16 september 2016 De Heere zei nu tegen Abram: Gaat u uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Gen. 12 : 1 HSV Hieronder vindt u een korte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 5 0 2-0 3-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 In de maand maart hebben alle ouders en de leerlingen van de groepen 5 t/m8 de kans gekregen om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. De resultaten

Nadere informatie

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016

Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 Nieuwsbrief tevredenheidsonderzoek 2016 directie.speelenwerkhoeve@degroeiling.nl www.speelenwerkhoeve.nl In deze nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek p 1 Rapportcijfers p 1 Onderwerpen p 2 Sociale veiligheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij!

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij! Data 27 februari tm 3 maart Carnavalsvakantie 6 maart Luizencontrole 6 maart GGD Inloop spreekuur 13 maart MR Vergadering 29 maart Nieuwsbrief 30 maart St. Muziekopleiding Loon op Zand start basisscholenproject

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 : 30 oktober 2017

Nieuwsbrief 3 : 30 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 : 30 oktober 2017 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van oktober. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren en te betrekken bij wat er op onze

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie

Nieuws uit. extra editie kwaliteitszorg 17-18

Nieuws uit. extra editie kwaliteitszorg 17-18 Nieuws uit. extra editie kwaliteitszorg 17-18 Wat is kwalitatief goed onderwijs? Een vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Het leveren van kwaliteit heeft in ieder geval te maken met transparantie:

Nadere informatie

R.K. Augustinusschool Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013

R.K. Augustinusschool Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 R.K. Augustinusschool Culemborg Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 Resultaten Oudertevredenheidspeiling Responspercentage 73% Gemiddeld rapportcijfer van 7.1. Landelijk is dit een 7.5. 97% van

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

Aan de ouders, Vriendelijke groet, team prinses Beatrixschool. Verbeterpunten en acties

Aan de ouders, Vriendelijke groet, team prinses Beatrixschool. Verbeterpunten en acties Aan de ouders, Voor u ligt het verbeterplan wat is opgesteld door het team naar aanleiding van de resultaten van de oudervragenlijst afgelopen november. Per onderdeel geven we aan welke items minder scoorden

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Samenvatting. resultaten ouder/leerling tevredenheidspeiling. Kbs Noorderpoort Samenvatting resulaten ouder/leerlingtevredenheidspeiling

Samenvatting. resultaten ouder/leerling tevredenheidspeiling. Kbs Noorderpoort Samenvatting resulaten ouder/leerlingtevredenheidspeiling Samenvatting resultaten ouder/leerling tevredenheidspeiling Dongen, februari 2011 Beste ouders/verzorgers, In november 2010 heeft u deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling voor onze school. 143 ouders/verzorgers

Nadere informatie

PCBS De Vlieger Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011

PCBS De Vlieger Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 PCBS De Vlieger Den Haag Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 Antwoorden PCBS De Vlieger Percentage PCBS De Vlieger Percentage Alle scholen PCBS De Vlieger Resultaten tevredenheidspeiling 2011 Algemeen

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool

Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool Resultaten oudertevredenheidpeiling maart 2012 Paasbergschool 1. algemeen In maart 2012 hebben de ouders van de leerlingen van de Paasbergschool meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek aan de hand van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 17 november tot en met 1 december 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 6 17 november tot en met 1 december 2017 AGENDA 17 november Studiedag Alle kinderen vrij 20 november 18.30 tot 19.00 uur Pyjama zingen 22 november Juf Marian jarig 22 november 20.30 tot 22.30 vergadering Oudervereniging 23 november Groep 2 t/m

Nadere informatie

4 december Merellaan AM Schoonhoven

4 december Merellaan AM Schoonhoven 4 december 2018 Laatste nieuws Ichthusschool Wat gaat een jaar weer hard. 2018 nadert zijn einde. Een tijd van donkere dagen en toeleven naar het geboorte feest van de Here Jezus, het feest van het Licht.

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Herman Broerenschool Delft. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Onderwijs Haarlem, september 2013

Herman Broerenschool Delft. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Onderwijs Haarlem, september 2013 Delft Oudertevredenheidspeiling Speciaal Onderwijs 2013 Haarlem, september 2013 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl 023 534 11 58 Delft Oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017 Nieuwsbrief juni 2017 Beste allemaal, Wat was het een succes om onze Hemelvaartsdag door te brengen in het Wisentbos. Die dag hadden we tienduizend redenen om dankbaar te zijn. Er is genoten van de natuur,

Nadere informatie