Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Resultaten oudertevredenheidpeiling maart Paasbergschool"

Transcriptie

1 Resultaten oudertevredenheidpeiling maart 2012 Paasbergschool

2 1. algemeen In maart 2012 hebben de ouders van de leerlingen van de Paasbergschool meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek aan de hand van de vragenlijst van het bureau scholen met succes. Van de 104 uitgedeelde enquêtes zijn er 64 ingevuld. Daarmee komt het responspercentage op 62%. We bedanken alle ouders die de enquête hebben ingevuld hartelijk voor hun medewerking. Het levert ons veel waardevolle informatie op. verdeling respons per groep: 2. huisvesting Verreweg de meeste ouders (97%) zijn tevreden over de sfeer en inrichting, de veiligheid en de uitstraling van het schoolgebouw. Wat betreft de hygiëne en netheid ligt dit percentage op 73%. Bij de opmerkingen wordt vooral aandacht gevraagd voor de kwaliteit van de schoonmaak van de toiletten.

3 3. omgeving van de school Over de speelmogelijkheden en veiligheid op het schoolplein is 90% van de ouders tevreden. Over de veiligheid van de weg naar school toe is 70% van de ouders tevreden. Bij de opmerkingen wordt meerdere keren aangegeven dat het brigadieren wordt gewaardeerd en dat we daar vooral mee moeten doorgaan. Daarnaast wordt er bij de opmerkingen aandacht gevraagd voor het rijgedrag van de chauaffeurs die de leerlingen van de naburige school komen ophalen. 4. zorg voor kinderen Veel ouders (92%) zijn tevreden over de omgang van de leerkracht met de leerlingen Over de begeleiding van kinderen met leerproblemen is 87% tevreden. Waar het gaat om de begeleiding van leerlingen met gedragsproblemen ligt dit percentage lager (78%) Ouders geven aan dat de communicatie over de extra zorg verbeterd kan worden. 20% is hier niet tevreden over. Het is opvallend te noemen dat er ook 19% is gescoord door ouders die juist aangeven hier erg tevreden over te zijn.

4 Wat betreft de extra mogelijkheden voor goede leerlingen heeft 87% van de ouders aangegeven tevreden te zijn. De aandacht voor pestgedrag wordt door 84% van de ouders als goed beoordeeld. 5. sfeer in en om de school Over het algemeen zijn de ouders van de Paasbergschool tevreden over de sfeer in en om de school (93%). Over de sfeer in de klas is 78% van de ouders tevreden. Er wordt bij de opmerkingen aandacht gevraagd voor de rust en orde in de groep. 30% van de ouders geeft aan hier niet tevreden over te zijn. Daarnaast vindt 20% van de ouders dat de de omgang en tussen de kinderen onderling verbeterd kan worden. De meeste ouders (90%) vinden dat de christelijke identiteit herkenbaar is in de wijze waarop er op de Paasbergschool met elkaar wordt omgegaan.

5 6. ontwikkkeling van de kinderen Bij het onderdeel de ontwikkeling van het kind konden ouders aangeven hoe tevreden ze zijn over het aanbod ten aanzien van de verschillende vakgebieden. De ouders zijn tevreden over de aandacht voor godsdienst, de creatieve vakken, het bewegingsonderwijs, de aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling, de kernvakken taal en lezen, wereldorientatie, het werken met de computer en de aandacht voor excursies. Bij alle genoemde onderdelen ligt dit percentage ruim boven de 90%. Daarnaast beoordeelt 92% van de ouders de aandacht voor het leveren van goede prestaties op het niveau van het kind als goed. In de vorige ouderenquete werd de aandacht voor creatieve vakken als onvoldoende beoordeeld. Dit keer dus een aanmerkelijk hogere score. 7. schooltijden 90% van de ouders geeft aan tevreden te zijn over de huidige schooltijden. Wel wordt meerdere keren gevraagd of de school overweegt over te stappen naar het werken met een continu-rooster. Het percentage ouders dat tevreden is met de organisatie van het overblijven ligt op 80%.

6 8. schoolregels Verreweg de meeste ouders (90%) zijn tevreden over de duidelijkheid van de schoolregels. Over de toezicht op het plein is 86% van de ouders tevreden. 9. de leerkracht Veel ouders zijn tevreden over het functioneren van deleerkrachten. 90% van de ouders zegt tevreden te zijn over hoe de leerkracht naar hen luistert. Over de vakbekwaamheid van de leerkracht is 91% tevreden. 93% van de ouders heeft aangegeven tevreden te zijn over de inzet en motivatie van de leerkrachten op de Paasbergschool. 92% van de ouders is tevreden over de informatie die wordt gegeven tijdens de 10- minutengesprekken. Over het werk en de zichtbaarheid van de directie is 95% van de ouders tevreden. Opvallend hoe wisselend er wordt gedacht over het belang van huisbezoeken:

7 10. Contact met school De meeste ouders (55%) zijn via vrienden of familie in aanraking gekomen met de Paasbergschool. 15% heeft onze school via de peuterspeelzaal leren kennen. Daarnaast heeft 15% de school gevonden via internet. De ouders van de Paasbergschool zijn over het algemeen erg tevreden over de contacten met school, het werk van de verschillende geledingen en de nieuwsvoorziening: 95% van de ouders is tevreden over de nieuwsbrief 92% van de ouders is tevreden over de schoolgids en de jaarkalender 94% van de ouders is tevreden over rapport dat de leerlingen mee naar huis krijgen 98% van de ouders is tevreden over het werk van de ouderraad 90% van de ouders is tevreden over het werk van de medezeggenschapsraad 85% van de ouders is tevreden over het werk van het schoolbestuur. 97% van de ouders is tevreden over de website 11. betrokkenheid 65% van de ouders geeft aan soms of regelmatig actief te zijn als hulpouder. 90% van de ouders helpt hun kind regelmatig met huiswerk (indien van toepassing). De ouderavonden (10-minutengesprekken) worden door 97% van de ouders bezocht. 100% geeft aan de nieuwsbrief vaak te lezen.

8 12. imago Volgens 94% van de ouders staat de school bekend als een goede school. 60% van de ouders geeft aan dat er voldoende naar buiten komt wat de school te bieden heeft. De overige ouders zeggen hier geen zicht op te hebben. 88% van de ouders vindt dat er door ouders onderling enthousiast over de school gepraat wordt. 13. schoolkeuzemotief Bijna alle ouders (94%) zouden andere ouders aanraden hun kind naar de Paasbergschool te sturen. Bij het onderdeel schoolkeuze konden ouders aangeven wat redenen zijn om voor de Paasbergschool te kiezen. In volgorde van belangrijkheid zijn dit: De identitiet, de geboden zorg en aandacht voor de kinderen, nabijheid, de goede resultaten, het sociaal netwerk van ouders en de uitstraling van het schoolgebouw. Als redenen om niet voor onze school te kiezen worden o.a. genoemd: de christelijke indenteit, de ligging van de school en het ontbreken van een continuerooster.

9 14. invulling van de identiteit Volgens bijna alle ouders (97%) is de Paasbergschool een positief christelijke school en wordt de identiteit door het team sterk uitgedragen. 93% van de ouders heeft aangegeven dat de school aansluit bij de opvattingen van het gezin met betrekking tot de christelijke opvoeding en dat de school meeleeft in bijzonder omstandigheden. Volgens 70% van de ouders leert de school respect aan voor alle christelijke kerken en andere religies. Opvallend is het hoge percentage (30%) dat heeft aangegeven dit niet te weten. Wat betreft het aanleren van het psalmversje geeft 70% van de ouders aan dit waardevol te vinden, 20% van de ouders vindt dit niet waardevol en 10% van de ouders geeft aan hier geen mening over te hebben. 15. Allerlei schoolse zaken Over de bestemming van het schoolreisje is 92% van de ouders tevreden. 85% van de ouders vindt deelname aan buitenschoolse sportactiviteiten belangrijk. 70% van de ouders vindt het vieren van Koninginnedag belangrijk. 95% van de ouders is tevreden over het werk van de verkeerscommissie. 100% van de ouders vindt het meegeven van huiswerk als voorbereiding op het voortgezet onderwijs belangrijk. 95% van de ouders heeft aangegeven tevreden te zijn over de hoeveelheid huiswerk (groep 6-8)

10 16. algemene tevredenheid Verreweg de meeste kinderen (94%) komen over het algemeen met plezier naar school. 94% van de ouders is tevreden over de vorderingen die de kinderen maken en voelt zich thuis op de Paasbergschool. Het gemiddeld rapportcijfer dat de ouders de Paasbergschool geven is een 7.9

11 17. vergelijking resultaten Hieronder een overzicht van de resultaten van de enquête afgezet tegen de scores van eerdere ouderenquêtes: Responspercentage 67% 71% 62% gemiddeld rapportcijfer 7,5 8,1 7,9 Mijn kind gaat met plezier naar school. Ik ben tevreden over de vorderingen die mijn kind maakt. Wij voelen ons thuis op de Paasbergschool. Wij zijn soms of regelmatig betrokken als hulpouder. De Paasbergschool staat bekend als een goede school. Er komt voldoende naar buiten wat de school te bieden heeft. De ouders onderling praten enthousiast over de school. Ik zou andere ouders aanraden hun kind naar de Paasbergschool te sturen. 96% 98% 94% 91% 90% 94% 89% 95% 94% 77% 65% 65% 35% 87% 94% 33% 60% 60% 54% 88% 88% 75% 93% 94%

12 18. scoreoverzicht De volgende meerkeuzevragen konden gescoord worden van 1 tot en met 4 waarbij de scores de volgende betekenis hebben: 1: erg ontevreden 2: ontevreden 3: tevreden 4: erg tevreden Onze school streeft ernaar gemiddeld minstens een 3 te scoren op de verschillende onderdelen Hoe tevreden bent u over de sfeer en inrichting van het gebouw? 3,72 3,52 3,31 Hoe tevreden bent u over de hygiëne en netheid binnen de school? 3,18 3,15 2,84 Hoe tevreden bent u over het uiterlijk van de school? 3,60 3,37 3,44 Hoe tevreden bent u over de veiligheid in het schoolgebouw? 3,16 3,28 3,20 Hoe tevreden bent u over de speelmogelijkheden op het plein? 2,80 3,30 3,20 Hoe tevreden bent u over de veiligheid op het plein? 3,06 3,28 3,17 Hoe tevreden bent u over de veiligheid van de weg naar school? 2,59 2,65 2,72 Hoe tevreden bent u over het tijdig signaleren van problemen? 3,05 3,05 3,00 Hoe tevreden bent u over de begeleiding van leerlingen met ,06 3,05 leerproblemen? Hoe tevreden bent u over de begeleiding van leerlingen met 3,00 3,08 2,77 gedragsproblemen? Hoe tevreden bent u over de extra mogelijkheden voor goede leerlingen? 2,85 3,26 3,00 Hoe tevreden bent u over de aandacht voor pestgedrag? 2,77 3,10 2,91 Hoe tevreden bent u over de communicatie met u als ouders over de 3,03 3,18 2,95 extra zorg voor uw kind? Hoe tevreden bent u over de omgang van de leerkracht met de kinderen? 3,41 3,27 3,28 Hoe tevreden bent u over de sfeer in en om de school 3,28 3,35 3,41 Hoe tevreden bent u over de sfeer in de klas? 3,29 3,26 3,05 Hoe tevreden bent u over de rust en orde in de klas? 3,10 3,16 2,83 Hoe tevreden bent u over de omgang van de kinderen met elkaar? 3,17 3,19 3,00 Hoe herkenbaar is de christelijke identiteit van de school in de omgang 3,07 3,24 3,20 met elkaar? Hoe tevreden bent u over de aandacht voor godsdienstonderwijs? 3,20 3,27 3,42 Hoe tevreden bent u over de aandacht voor creatieve vakken? 2,89 2,98 3,28 Hoe tevreden bent u over de aandacht voor gymnastiek? 3,06 3,00 3,28 Hoe tevreden bent u over de aandacht voor sociaal-emotionele ,07 3,11 ontwikkeling? Hoe tevreden bent u over de aandacht voor uitstapjes en excursies? 2,94 3,24 3,22 Hoe tevreden bent u over de aandacht voor rekenen en taal? 3,24 3,20 3,23 Hoe tevreden bent u over de aandacht voor wereldoriëntatie 3,20 3,14 3,16 (aardrijkskunde/geschiedenis)? Hoe tevreden bent u over de aandacht voor werken met de computer? 2,96 3,06 3,16 Hoe tevreden bent u over de aandacht voor het leveren van goede 3,06 3,09 3,11 prestaties? Hoe tevreden bent u over de huidige schooltijden? 3,36 3,31 3,33 Hoe tevreden bent u over het overblijven tussen de middag? 3,13 3,38 2,92 Hoe tevreden bent u over de duidelijkheid van de schoolregels? 3,10 3,27 3,28 Hoe tevreden bent u over het aantal schoolregels? 3,13 3,19 3,23 Hoe tevreden bent u over het toezicht op het plein? 3,02 3,21 3,03 Hoe tevreden bent u over het toezicht tijdens het overblijven? 2,98 3,12 3,05

13 Hoe tevreden bent u over hoe de leerkracht naar u luistert? 3,39 3,32 3,28 Hoe tevreden bent u over de vakbekwaamheid van de leerkracht? 3,43 3,34 3,16 Hoe tevreden bent u over de inzet en motivatie van de leerkracht? 3,57 3,43 3,39 Hoe tevreden bent u over de informatie die u krijgt tijdens de tienminutengesprekken? 3,37 3,15 3,31 Hoe tevreden bent u over het werk van de directie? 2,88 3,30 3,44 Hoe tevreden bent u over het werk van de medezeggenschapsraad? 3,09 3,14 2,97 Hoe tevreden bent u over het werk van de ouderraad? 3,34 3,47 3,50 Hoe tevreden bent u over het werk van het bestuur? 2,88 3,15 2,95 Hoe tevreden bent u over de nieuwsbrief? 3,46 3,62 3,75 Hoe tevreden bent u over de schoolgids en de jaarkalender? ,42 3,52 Hoe tevreden bent u over het rapport dat uw kind mee krijgt? 3,28 3,33 3,42 Hoe tevreden bent u over de website 3, afsluitend Over het algemeen kan gezegd worden dat de ouders hun kind met vertrouwen naar onze school sturen en tevreden zijn over de gang van zaken. Vanuit de resultaten zijn echter ook een aantal verbeterpuntenpunten te destilleren die volgens de ouders van onze school in komende periode aandacht behoeven: De netheid en hygiëne van het schoolgebouw. De aandacht voor kinderen met gedragsproblemen. De communicatie rond de leerlingzorg. De aandacht voor pestgedrag. De aandacht voor rust en orde in de school en tijdens het overblijven. Het werk van de medezeggenschapsraad en het bestuur. De genoemde verbeterpunten zullen besproken worden met de medezeggenschapsraad en waar mogelijk omgezet in concrete acties. Daarnaast realiseert het team van de Paasbergschool zich dat de kwaliteit van het onderwijs elke dag opnieuw weer waargemaakt moet worden. maart 2012 Serge van de Heg Directeur Paasbergschool

BS De Vlierboom Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011

BS De Vlierboom Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 BS De Vlierboom Den Haag Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 Antwoorden BS De Vlierboom Percentage BS De Vlierboom Percentage Alle scholen Algemeen Onlangs hebben de ouders van BS De Vlierboom meegedaan

Nadere informatie

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Montessorischool Algemeen Onlangs hebben de ouders van Montessorischool meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek van het bureau Scholen met Succes. 58 ouders/verzorgers

Nadere informatie

PCBS De Vlieger Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011

PCBS De Vlieger Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 PCBS De Vlieger Den Haag Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 Antwoorden PCBS De Vlieger Percentage PCBS De Vlieger Percentage Alle scholen PCBS De Vlieger Resultaten tevredenheidspeiling 2011 Algemeen

Nadere informatie

SBO Het Palet Weert. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011

SBO Het Palet Weert. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 SBO Het Palet Weert Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 Antwoorden SBO Het Palet Percentage SBO Het Palet Percentage Alle scholen SBO Het Palet Resultaten tevredenheidspeiling 2011 Algemeen Onlangs

Nadere informatie

Resultaten Tevredenheidspeilingen 2010

Resultaten Tevredenheidspeilingen 2010 Resultaten Tevredenheidspeilingen 2010 Breda Algemeen Onlangs hebben de ouders en leerlingen van meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek van het bureau Scholen met Succes. 76 ouders/verzorgers hebben

Nadere informatie

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Den Haag Antwoorden Percentage Percentage Alle scholen Resultaten tevredenheidspeiling 2010 Algemeen Onlangs hebben de ouders van meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Resultaten Tevredenheidspeilingen 2011

Resultaten Tevredenheidspeilingen 2011 Resultaten Tevredenheidspeilingen 2011 Leidschendam Algemeen Onlangs hebben de ouders en leerlingen van meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek van het bureau Scholen met Succes. 154 ouders/verzorgers

Nadere informatie

S a m e n v a t t i n g

S a m e n v a t t i n g S a m e n v a t t i n g Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft onze school deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. De huidige referentiegroep bevat gegevens van 116288 ouders en verzorgers van

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 In de maand maart hebben alle ouders en de leerlingen van de groepen 5 t/m8 de kans gekregen om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. De resultaten

Nadere informatie

BS De Diedeldoorn Emmen. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, juni 2014

BS De Diedeldoorn Emmen. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, juni 2014 BS De Diedeldoorn Emmen Oudertevredenheids Basisonderwijs 2014 Haarlem, juni 2014 S a m e n v a t t i n g Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft BS De Diedeldoorn deelgenomen aan de oudertevredenheids.

Nadere informatie

Het Baken 0 De Brug 64 Het Kompas 0 De Rank 0 De Schakel 0 Het Startblok 0 De Triangel 0 De Wegwijzer 0 Willem Alexander 0

Het Baken 0 De Brug 64 Het Kompas 0 De Rank 0 De Schakel 0 Het Startblok 0 De Triangel 0 De Wegwijzer 0 Willem Alexander 0 1 Op welke school zit uw kind/kinderen? Het Baken 0 De Brug 64 Het Kompas 0 De Rank 0 De Schakel 0 Het Startblok 0 De Triangel 0 De Wegwijzer 0 Willem Alexander 0 2 Ik vul deze lijst in voor mijn kind/kinderen

Nadere informatie

Samenvatting. resultaten ouder/leerling tevredenheidspeiling. Kbs Noorderpoort Samenvatting resulaten ouder/leerlingtevredenheidspeiling

Samenvatting. resultaten ouder/leerling tevredenheidspeiling. Kbs Noorderpoort Samenvatting resulaten ouder/leerlingtevredenheidspeiling Samenvatting resultaten ouder/leerling tevredenheidspeiling Dongen, februari 2011 Beste ouders/verzorgers, In november 2010 heeft u deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling voor onze school. 143 ouders/verzorgers

Nadere informatie

Statistieken. Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34

Statistieken. Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34 Statistieken Naam formulier oudertevredenheidspeiling Titel formulier Ouder tevredenheidspeiling Aantal vragen 71 Totaal aantal ingevuld 34 1. 1. Ik vul deze lijst in voor mijn kind in groep 1 9 26.47

Nadere informatie

Samenvatting OTO maart 2015 Bohemen Kijkduin.

Samenvatting OTO maart 2015 Bohemen Kijkduin. Samenvatting OTO maart 2015 Bohemen Kijkduin. Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft OBS Bohemen Kijkduin deelgenomen aan de oudertevredenheids. De huidige referentiegroep bevat gegevens van 96119 ouders

Nadere informatie

R.K. Augustinusschool Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013

R.K. Augustinusschool Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 R.K. Augustinusschool Culemborg Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 Resultaten Oudertevredenheidspeiling Responspercentage 73% Gemiddeld rapportcijfer van 7.1. Landelijk is dit een 7.5. 97% van

Nadere informatie

Resultaten Ouderpeiling 2015

Resultaten Ouderpeiling 2015 Resultaten Ouderpeiling 2015 PWA Leiderdorp Leiderdorp Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2015 Haarlem, maart 2015 I n l e i d i n g In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

januari 2013 Speciale editie Oudertevredenheid Beste ouders en verzorgers,

januari 2013 Speciale editie Oudertevredenheid   Beste ouders en verzorgers, januari 2013 www.josephkpo.nl Speciale editie Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt een speciale editie van het Josephientje. Hierin brengen we u op de hoogte van de uitslag van de peiling naar de ouder-

Nadere informatie

OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK BASIS FORMULIER

OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK BASIS FORMULIER OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK BASIS FORMULIER Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van onze school, Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u

Nadere informatie

R.K.B.S. De Palster Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013

R.K.B.S. De Palster Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 R.K.B.S. De Palster Culemborg Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 Resultaten Oudertevredenheidspeiling Responspercentage 79% Gemiddeld rapportcijfer van 7.1. Landelijk is dit een 7.5. 86% van

Nadere informatie

Basisschool st.jozef Holthees - Smakt

Basisschool st.jozef Holthees - Smakt Basisschool st.jozef Holthees - Smakt Gildestraat 29 - Holthees - Telefoon 0478-636305 Betreft: samenvatting van de uitslag van de ouder- en leerling- tevredenheidspeiling. Holthees, 11 maart 2015 Beste

Nadere informatie

Herman Broerenschool Delft. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Onderwijs Haarlem, september 2013

Herman Broerenschool Delft. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Onderwijs Haarlem, september 2013 Delft Oudertevredenheidspeiling Speciaal Onderwijs 2013 Haarlem, september 2013 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl 023 534 11 58 Delft Oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst CBS De Bernebrêge

vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst CBS De Bernebrêge vragenlijst ouders Uitslagen Vragenlijst CBS De Bernebrêge Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 De vragenlijst... 2 Gegevens... 5 Schoolgegevens... 5 Periode van afname... 5 Aantal respondenten...

Nadere informatie

In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd.

In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd. Ouderbevraging 2013 Inleiding In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd. De enquête bestond uit 2 delen: Een gedeelte dat per kind in te vullen was

Nadere informatie

Resultaten SBO-OTP SBO De Prinsenhof Apeldoorn. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs Haarlem, maart 2017

Resultaten SBO-OTP SBO De Prinsenhof Apeldoorn. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs Haarlem, maart 2017 Resultaten SBO-OTP 2017 SBO De Prinsenhof Apeldoorn Oudertevredenheids Speciaal Basisonderwijs 2017 Haarlem, maart 2017 S a m e n v a t t i n g Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft onze school deelgenomen

Nadere informatie

1.1 Resultaten oudertevredenheidsonderzoek

1.1 Resultaten oudertevredenheidsonderzoek Rapportage resultaten Oudertevredenheidsonderzoek De Plakkenberg, mei juni 2013 1.1 Resultaten oudertevredenheidsonderzoek Allereerst zullen de resultaten per onderwerp kort worden samengevat. Onder deze

Nadere informatie

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; JUNI 2016 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK;

BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; JUNI 2016 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; BESPREEKPUNTEN VANUIT AFGENOMEN ENQUETES; JUNI 2016 HET OUDERTEVREDENHEIDONDERZOEK; Inleiding: Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het invullen van deze onderzoeken. De enquête is door 63% van de

Nadere informatie

Kardinaal Alfrinkschool Emmen. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2017

Kardinaal Alfrinkschool Emmen. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2017 Kardinaal Alfrinkschool Emmen Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2017 Haarlem, april 2017 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023

Nadere informatie

V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n

V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n BS De Windroos Valkenswaard Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2015 V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n Top 10 Tevredenheid en Ontevredenheid Bij een groot aantal vragen konden

Nadere informatie

Nicolaas Beetsschool Heemstede. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, december 2014

Nicolaas Beetsschool Heemstede. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, december 2014 Nicolaas Beetsschool Heemstede Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, december 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel:

Nadere informatie

Samenvatting. SBO De Boemerang/ Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO De Boemerang

Samenvatting. SBO De Boemerang/ Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO De Boemerang Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO De Boemerang Enige tijd geleden heeft onze school SBO De Boemerang deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 189865

Nadere informatie

OUDER-TEVREDENHEIDSENQUETE 2014. Koningin Wilhelminaschool. Hendrik Ido Ambacht

OUDER-TEVREDENHEIDSENQUETE 2014. Koningin Wilhelminaschool. Hendrik Ido Ambacht Koningin Wilhelminaschool Hendrik Ido Ambacht Februari 14 1 Deze tevredenheidsenquete werd eerder afgenomen in. Er waren toen 62 reacties. In totaal legden deze keer 73 respondenten deze enquête af. Dat

Nadere informatie

Franciscusschool Zaltbommel. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Scholen met Succes

Franciscusschool Zaltbommel. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Scholen met Succes Franciscusschool Zaltbommel Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011 1 Scholen met Succes Inleiding In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Oudertevredenheidspeiling 2011 (OTP2011).

Nadere informatie

Samenvatting. CSBO Fiduciaschool/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) CSBO Fiduciaschool

Samenvatting. CSBO Fiduciaschool/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) CSBO Fiduciaschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) CSBO Fiduciaschool Enige tijd geleden heeft onze school CSBO Fiduciaschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 256636

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Borgh/ Borger. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Borgh. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Borgh/ Borger. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Borgh. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Borgh Enige tijd geleden heeft onze school BS De Borgh deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 246644 ouders en

Nadere informatie

Samenvatting. BS Christoffel/ Gendringen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Christoffel

Samenvatting. BS Christoffel/ Gendringen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Christoffel BS Christoffel/ Gendringen Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Christoffel Enige tijd geleden heeft onze school BS Christoffel deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Barg/ Emmen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Barg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Barg/ Emmen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Barg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Barg Enige tijd geleden heeft onze school BS De Barg deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 169048 ouders en verzorgers

Nadere informatie

Samenvatting. BS Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Rotterdamse Montessorischool

Samenvatting. BS Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Rotterdamse Montessorischool BS Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Rotterdamse Montessorischool Enige tijd geleden heeft onze school BS Rotterdamse Montessorischool deelgenomen

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Rank/ Meerkerk. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Rank. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Rank/ Meerkerk. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Rank. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Rank Enige tijd geleden heeft onze school BS De Rank deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 161853 ouders en verzorgers

Nadere informatie

V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n

V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n SBO De Zonnewijzer Valkenswaard Oudertevredenheids Speciaal Basisonderwijs 2015 V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n Top 10 Tevredenheid en Ontevredenheid. Bij een groot aantal vragen

Nadere informatie

BS Het Kompas Voorschoten. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, februari 2015

BS Het Kompas Voorschoten. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, februari 2015 BS Het Kompas Voorschoten Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2015 Haarlem, februari 2015 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023

Nadere informatie

Samenvatting. BS Sint Liborius/ Dinxperlo. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Liborius

Samenvatting. BS Sint Liborius/ Dinxperlo. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Liborius BS Sint Liborius/ Dinxperlo Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Liborius Enige tijd geleden heeft onze school BS Sint Liborius deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. BS Lucebertschool/ Bergen NH. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Lucebertschool

Samenvatting. BS Lucebertschool/ Bergen NH. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Lucebertschool BS Lucebertschool/ Bergen NH Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Lucebertschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Lucebertschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

SBO de Vlinderboom Bemmel. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011

SBO de Vlinderboom Bemmel. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011 SBO de Vlinderboom Bemmel Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs 2011 Haarlem, maart 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl 023

Nadere informatie

Samenvatting. BS Goudenstein/ Haaften. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Goudenstein

Samenvatting. BS Goudenstein/ Haaften. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Goudenstein BS Goudenstein/ Haaften Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Goudenstein Enige tijd geleden heeft onze school BS Goudenstein deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

De Voorwegschool Heemstede. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, maart 2011

De Voorwegschool Heemstede. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, maart 2011 De Heemstede Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011 Haarlem, maart 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 De Heemstede

Nadere informatie

Samenvatting. BS Bontebrugschool/ Silvolde. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Bontebrugschool

Samenvatting. BS Bontebrugschool/ Silvolde. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Bontebrugschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Bontebrugschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Bontebrugschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 200697

Nadere informatie

Samenvatting. BS St Jozefschool/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Jozefschool

Samenvatting. BS St Jozefschool/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Jozefschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Jozefschool Enige tijd geleden heeft onze school BS St Jozefschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 170941

Nadere informatie

ICBS De Trampoline Leidschendam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, februari 2011

ICBS De Trampoline Leidschendam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, februari 2011 ICBS De Trampoline Leidschendam Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011 Haarlem, februari 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel:

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Kameleon. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kameleon. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Kameleon. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kameleon. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kameleon Enige tijd geleden heeft onze school BS De Kameleon deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

BS De Vuurtoren 's-gravenhage. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, februari 2011

BS De Vuurtoren 's-gravenhage. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, februari 2011 BS De 's-gravenhage Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011 Haarlem, februari 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11

Nadere informatie

Nieuwe Park Rozenburgschool Rotterdam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, februari 2011

Nieuwe Park Rozenburgschool Rotterdam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, februari 2011 Rotterdam Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2010 Haarlem, februari 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 Rotterdam

Nadere informatie

Samenvatting. BS Noachschool/ Schoonrewoerd. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Noachschool

Samenvatting. BS Noachschool/ Schoonrewoerd. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Noachschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Noachschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Noachschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 161853 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. SBO Focus/ Venray. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO Focus. Ouders vinden 'Kennisontwikkeling' op school het belangrijkst

Samenvatting. SBO Focus/ Venray. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO Focus. Ouders vinden 'Kennisontwikkeling' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO Focus Enige tijd geleden heeft onze school SBO Focus deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 208250 ouders en verzorgers

Nadere informatie

Da Costaschool Den Haag. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011. Haarlem, januari 2011

Da Costaschool Den Haag. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011. Haarlem, januari 2011 Da Den Haag Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011 Haarlem, januari 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 Da Den

Nadere informatie

Samenvatting. BS Pius X/ Varsselder. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Pius X. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Pius X/ Varsselder. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Pius X. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS Pius X/ Varsselder Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Pius X Enige tijd geleden heeft onze school BS Pius X deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben

Nadere informatie

Samenvatting. BS Windroos/ Wijk bij Duurstede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Windroos

Samenvatting. BS Windroos/ Wijk bij Duurstede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Windroos Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Windroos Enige tijd geleden heeft onze school BS Windroos deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 201893 ouders en

Nadere informatie

Samenvatting. BS Klingelenburg. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Klingelenburg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Klingelenburg. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Klingelenburg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS Klingelenburg/ Tuil Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Klingelenburg Enige tijd geleden heeft onze school BS Klingelenburg deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Balein/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Balein. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Balein/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Balein. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Balein Enige tijd geleden heeft onze school BS De Balein deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 240315 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Fatima Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Fatima. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Fatima Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Fatima. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Fatima Enige tijd geleden heeft onze school BS Fatima deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 235157

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Bonckert/ Boxmeer. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonckert

Samenvatting. BS De Bonckert/ Boxmeer. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonckert Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonckert Enige tijd geleden heeft onze school BS De Bonckert deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Kandelaar/ Ameide. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kandelaar. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Kandelaar/ Ameide. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kandelaar. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kandelaar Enige tijd geleden heeft onze school BS Kandelaar deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 224670 ouders

Nadere informatie

BS De Vuurtoren s-gravenhage. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, oktober 2014

BS De Vuurtoren s-gravenhage. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, oktober 2014 BS De Vuurtoren s-gravenhage Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, oktober 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023

Nadere informatie

Samenvatting. SBO De Kring/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO De Kring

Samenvatting. SBO De Kring/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO De Kring Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO De Kring Enige tijd geleden heeft onze school SBO De Kring deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 189910 ouders

Nadere informatie

Samenvatting 2012/2013

Samenvatting 2012/2013 Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Hoekstien Enige tijd geleden heeft onze school BS De Hoekstien deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 193993 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Pijler/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pijler

Samenvatting. BS De Pijler/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pijler BS De Pijler/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pijler Enige tijd geleden heeft onze school BS De Pijler deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Driemaster/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Driemaster

Samenvatting. BS De Driemaster/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Driemaster BS De Driemaster/ Alkmaar Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Driemaster Enige tijd geleden heeft onze school BS De Driemaster deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Vaart/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Vaart

Samenvatting. BS De Vaart/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Vaart BS De Vaart/ Heerhugowaard Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Vaart Enige tijd geleden heeft onze school BS De Vaart deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Samenvatting 2014/2015

Samenvatting 2014/2015 Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Til Enige tijd geleden heeft onze school BS De Til deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 214903 ouders en verzorgers

Nadere informatie

Samenvatting. BS Het Kompas/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kompas

Samenvatting. BS Het Kompas/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kompas Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kompas Enige tijd geleden heeft onze school BS Het Kompas deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 199033 ouders

Nadere informatie

St. Willibrordus Buitenkaag. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, maart 2016

St. Willibrordus Buitenkaag. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, maart 2016 St. Willibrordus Buitenkaag Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2016 Haarlem, maart 2016 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534

Nadere informatie

BS Het Kristal Rijswijk. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, juni 2015

BS Het Kristal Rijswijk. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, juni 2015 BS Het Kristal Rijswijk Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2015 Haarlem, juni 2015 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11

Nadere informatie

Samenvatting SBO2007. SBO A.J. Schreuderschool/ Rotterdam. Schoolgebouw. Omgeving van de school. Kennisontwikkeling. Begeleiding

Samenvatting SBO2007. SBO A.J. Schreuderschool/ Rotterdam. Schoolgebouw. Omgeving van de school. Kennisontwikkeling. Begeleiding SBO A.J. Schreuderschool/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) A.J. Schreuderschool Enige tijd geleden heeft onze school A.J. Schreuderschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. BS Paus Joannes/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Paus Joannes

Samenvatting. BS Paus Joannes/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Paus Joannes BS Paus Joannes/ Enschede Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Paus Joannes Enige tijd geleden heeft onze school BS Paus Joannes deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

OBS De Wateringe Hellevoetsluis. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, januari 2011

OBS De Wateringe Hellevoetsluis. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, januari 2011 Hellevoetsluis Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2010 Haarlem, januari 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 Hellevoetsluis

Nadere informatie

Samenvatting. BS Matthias/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Matthias. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Matthias/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Matthias. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Matthias Enige tijd geleden heeft onze school BS Matthias deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 238938 ouders en

Nadere informatie

Samenvatting. BS Kompas/ Lexmond. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kompas. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Kompas/ Lexmond. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kompas. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kompas Enige tijd geleden heeft onze school BS Kompas deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 224670 ouders en verzorgers

Nadere informatie

Afgelopen november 2016 hebben we een oudertevredenheidspeiling afgenomen onder de ouders/verzorgers van onze school.

Afgelopen november 2016 hebben we een oudertevredenheidspeiling afgenomen onder de ouders/verzorgers van onze school. 19 januari 2017 Opbrengst Kerstmarkt Wij willen u namens alle kinderen en medewerkers van basisschool de Ruif en Stichting KIKA ( Kinderen Kankervrij ) hartelijk danken voor uw bezoek aan onze kerstmarkt.

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Meeander/ Locatie Heelweg. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Locatie Heelweg

Samenvatting. BS De Meeander/ Locatie Heelweg. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Locatie Heelweg Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Locatie Heelweg Enige tijd geleden heeft onze school Locatie Heelweg deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 200864 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS `t Startblok. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Startblok. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS `t Startblok. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Startblok. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Startblok Enige tijd geleden heeft onze school BS `t Startblok deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS `t Ogelijn/ Boxmeer. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Ogelijn. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS `t Ogelijn/ Boxmeer. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Ogelijn. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Ogelijn Enige tijd geleden heeft onze school BS `t Ogelijn deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Kubus/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kubus. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Kubus/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kubus. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS De Kubus/ Enschede Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kubus Enige tijd geleden heeft onze school BS De Kubus deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Samenvatting. BS Zeppelin/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Zeppelin

Samenvatting. BS Zeppelin/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Zeppelin Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Zeppelin Enige tijd geleden heeft onze school BS Zeppelin deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 221404 ouders en

Nadere informatie

Samenvatting. Bs Sint Nicolaasschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Bs Sint Nicolaasschool

Samenvatting. Bs Sint Nicolaasschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Bs Sint Nicolaasschool BS Sint Nicolaasschool/ Haren Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Bs Sint Nicolaasschool Enige tijd geleden heeft onze school Bs Sint Nicolaasschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Bonte Mol/ Schermerhorn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonte Mol

Samenvatting. BS De Bonte Mol/ Schermerhorn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonte Mol Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonte Mol Enige tijd geleden heeft onze school BS De Bonte Mol deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 197603 ouders

Nadere informatie

4e Montessori Pinksterbloem Amsterdam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, oktober 2018

4e Montessori Pinksterbloem Amsterdam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, oktober 2018 4e Montessori Pinksterbloem Amsterdam Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2018 Haarlem, oktober 2018 Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Schutsluis/ Blokzijl. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Schutsluis

Samenvatting. BS De Schutsluis/ Blokzijl. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Schutsluis Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Schutsluis Enige tijd geleden heeft onze school BS De Schutsluis deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 156180

Nadere informatie

Samenvatting. BS Benedictusschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Benedictusschool

Samenvatting. BS Benedictusschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Benedictusschool Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Benedictusschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Benedictusschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben

Nadere informatie

Samenvatting. BS Benjamin/ Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Benjamin. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Benjamin/ Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Benjamin. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst BS Benjamin/ Brunssum Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Benjamin Enige tijd geleden heeft onze school BS Benjamin deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Samenvatting. BS Beatrixschool/ Loppersum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Beatrixschool

Samenvatting. BS Beatrixschool/ Loppersum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Beatrixschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Beatrixschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Beatrixschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 210833

Nadere informatie

Samenvatting. BS Finlandia/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Finlandia

Samenvatting. BS Finlandia/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Finlandia BS Finlandia/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Finlandia Enige tijd geleden heeft onze school BS Finlandia deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang Uden, juni 2015 Geachte ouders/verzorgers, In deze brief willen we u informeren over de voortgang van de tevredenheidsonderzoeken. De basisschool van

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Klimop/ Nieuw Bergen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Klimop

Samenvatting. BS De Klimop/ Nieuw Bergen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Klimop Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Klimop Enige tijd geleden heeft onze school BS De Klimop deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

PCBS Koningin Wilhelmina Apeldoorn. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014

PCBS Koningin Wilhelmina Apeldoorn. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014 PCBS Koningin Wilhelmina Apeldoorn Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, november 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl

Nadere informatie

BS De Opstap/ Brunssum Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Opstap Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

BS De Opstap/ Brunssum Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Opstap Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Opstap Enige tijd geleden heeft onze school BS De Opstap deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 188460 ouders

Nadere informatie

CBS De Wiekslag Bleiswijk. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, mei 2014

CBS De Wiekslag Bleiswijk. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, mei 2014 CBS De Bleiswijk Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, mei 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 CBS

Nadere informatie

OBS De Vos Multatuli Voorschoten. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, mei 2011

OBS De Vos Multatuli Voorschoten. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, mei 2011 Voorschoten Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011 Haarlem, mei 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 Voorschoten

Nadere informatie

Samenvatting. BS School 59/ Nieuw-Buinen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS School 59. Ouders vinden 'Sfeer' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS School 59/ Nieuw-Buinen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS School 59. Ouders vinden 'Sfeer' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS School 59 Enige tijd geleden heeft onze school BS School 59 deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 228349 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Pandelaar/ Gemert. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pandelaar. Ouders vinden 'Sfeer' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Pandelaar/ Gemert. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pandelaar. Ouders vinden 'Sfeer' op school het belangrijkst Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pandelaar Enige tijd geleden heeft onze school BS De Pandelaar deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal

Nadere informatie

Samenvatting. Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Rotterdamse Montessorischool

Samenvatting. Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Rotterdamse Montessorischool Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Rotterdamse Montessorischool Enige tijd geleden heeft onze school Rotterdamse Montessorischool deelgenomen

Nadere informatie

Samenvatting 2013/2014

Samenvatting 2013/2014 Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Nienekes Enige tijd geleden heeft onze school BS De Nienekes deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie